om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Hei Adrian. En meget interessant tutorial, spesielt for dem som tilbringer mye tid på facebook. Fortell meg vær så snill hvis jeg kan laste ned windows gratis 8? Takk!

 2. Adrian Gudus sa han

  nyku:
  Hei Adrian. En meget interessant tutorial, spesielt for dem som tilbringer mye tid på facebook. Fortell meg vær så snill hvis jeg kan laste ned windows gratis 8? Takk!

  Ja, er Windows 8 bedriften fortsatt tilgjengelig for nedlasting. det tutorial om det. Bruk søkefeltet øverst til høyre sidebar ...

 3. Jeg trenger en tutorial på hvordan du slår et tekstdokument i mp3. Takk.

  • axelluny sa han

   Dette kan bare gjøre karaoke etter dokumentteksten, eller bruke ulåst, den "endre navn" og endre filendelsen fra txt i mp3. Singing sikker på ikke å synge.

 4. Hei,
  Videotutorialele klokken din med stor interesse. Jeg er veldig interessant og jeg lærte mange nye ting. Takk for. alt du gjør og gratulerer!
  Jeg har et problem hver gang jeg åpner siden videotutorial.ro er invitert til å laste ned arkivet lulu.zip. Jeg forstår ikke hva hensikten med dette arkivet? Jeg legger ved en link hvor jeg postet et bilde. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

 5. Adrian Gudus sa han

  Vasile:
  Hei, Urmaresccu videotutorialele mye renter du. De er veldig interessant og jeg lærte mange nye ting. Takk for. alt du gjør og gratulerer! Jeg har et problem hver gang jeg åpner siden videotutorial.ro er invitert til å laste ned arkivet lulu.zip. Jeg forstår ikke hva hensikten med dette arkivet? Jeg legger ved en link hvor jeg postet et bilde. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

  Du kan laste ned meneger at du stiller feil, legger du alt i å laste ned en nettside.
  Normalt, hvis du bruker en download manager og bli normalt på vår side med alle nettlesere, det vil ikke gi noe for å laste ned og du vil bli omdirigert hvor som helst.
  Vil ikke leke med download managers, hvis du ikke vet å bruke.

  • Takk!
   Beklager, men det gir noe gratis bare på denne seit ikke seit skjedde på andre nettsteder. Jeg forstår ikke hva som er galt og hva som må endres i innstillingene. Vennlig hilsen, Basil.

 6. Vasile:
  Hei, Urmaresccu videotutorialele mye renter du. De er veldig interessant og jeg lærte mange nye ting. Takk for. alt du gjør og gratulerer! Jeg har et problem hver gang jeg åpner siden videotutorial.ro er invitert til å laste ned arkivet lulu.zip. Jeg forstår ikke hva hensikten med dette arkivet? Jeg legger ved en link hvor jeg postet et bilde. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

  Adrian Gudus: Du kan laste ned meneger at du stiller feil, legger du alt i å laste ned en nettside.
  Normalt, hvis du bruker en download manager og bli normalt på vår side med alle nettlesere, det vil ikke gi noe for å laste ned og du vil bli omdirigert hvor som helst.
  Vil ikke leke med download managers, hvis du ikke vet å bruke.


  Vasile:
  Takk!
  Beklager, men det gir noe gratis bare på denne seit ikke seit skjedde på andre nettsteder. Jeg forstår ikke hva som er galt og hva som må endres i innstillingene. Vennlig hilsen, Basil.

  Problemet er nettleseren tolker Skriften galt lulu.zip er huden (interface) for spilleren normalt blinke fra tyine leseren skal "kle" Lulu spiller grensesnitt.
  Hvis du gir opp sannsynligvis Download Manager problemet forsvinne, tror jeg du setter den til å gjøre dumme ting bør ikke gjøre.

 7. En annen metode for å fjerne den vel enda en gang er det ikke? på den måten du viste at du ikke ser alle kontoer inaktive for eksempel jeg 5000 og hvis jeg ønsker å slette alle venner og vises på mange som har sine kontoer stengt og gi det nøyaktige navnet søk etter noen forekommer, og noen synes

 8. Dumitru varariu sa han

  Sang og til og med DES VIDEOTUTORIALELE ER DITT abonnent i mange år .DATORITA Voua FFF vi lærte mange triks og hvordan man skal arbeide på Internett generelt DU VÆRT mine lærere og syntetiske INCA gratis. Jeg spør en gang jeg gjorde galt og jeg gikk flere meldinger søker arbeid hjem nå og motta HUNDREVIS AV GMAEL .. IKKE å variere på hvordan å vite svindel med den virkelige Så konklusjonen og de som kaster SØPPEL MINT retten og i min ærlig .Min-M mettet unsubscribe OG ALLE de vises i et program med CNTINUARE SPUNETIMI som skiller MESALELE BAD SA-U PROGRAM tørke min complect de menneskene som jeg løftet om GOD 1000 dollar i VZI nTakk ACHIMB IKKE vil ha min Gmail for bruk i GENERAL IL oVERALT

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.