Feil 0x80070422 Windows Update eller andre tjenester - TUTORIAL VIDEO

Feil 0x80070422
Løs feil 0x80070422 i Windows Update eller andre tjenester - VIDEO TUTORIAL
Feilen (0x80070422) vises hvis det er gjort endringer i visse innstillinger i Windows.

Hva er feilen (0x80070422)?


I mitt tilfelle oppstod denne feilen på Windows Update, og ingen oppdatering kan gjøres til Windows.
“0x80070422” feil kan også oppstå med andre tjenester eller til og med når du installerer visse Windows-oppdateringspakker.

Feiloppløsning 0x80070422.


Vi blir kvitt denne feilen hvis vi starter tjenesten som er stoppet; I mitt tilfelle fungerer Windows Update ikke lenger, og når Windows Update-tjenesten starter, har feilen gått bort, og Windows Update har begynt å fungere.

Hvordan starter vi en stoppet tjeneste på Windows?


Pe Desktop / click dreapta pe "Acest PC" / Gestionare / Servicii și Aplicații / Servicii / "serviciul" Windows Update / dublu click / in tab-ul "General" alegeți "Startup type" Automatic / Apply (se aplica) și OK

Feil 0x80070422 på Windows Update eller andre tjenester - videoopplæring

Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alexandru Enache sa han

  Feil "Oppdatering for Windows 10 versjon 1709 for x64-baserte systemer (kb4041994) - feil 0x80070643 ″ Har du noen ide om hvordan du løser det? Jeg nevner at jeg prøvde nesten alle metodene på nettet, og jeg lyktes ikke. Jeg løste bare delvis å skjule denne oppdateringen, men nok en gang er det ikke en langsiktig løsning. Jeg venter på svar fra hvem som har denne feilen, og om han klarte å løse den på en eller annen måte. Takk skal du ha

  • Prøv høyre klikk: C, egenskaper, dick rengjøring, velg alt og rengjør systemfiler, hell dem igjen når du sjekker dem, sjekk og slett eller ok.
   Jeg har hatt den feilen fordi jeg ikke la min pc oppdatere til slutten, og jeg lukket den med Japan.
   suksesser

 2. God Cristi.
  Hvis du vil stoppe en oppdatering i Windows 10, bruker jeg "wushowhide", og du kan blokkere det du ikke vil oppdatere.

 3. Tusen takk for disse opplæringene. Når det gjelder dagens artikkel, får jeg følgende feil:
  Oxc1900200 og Oxc1900201. Jeg har også laget en egen partisjon, men det vises fortsatt! Kan noen hjelpe meg?
  Takk.

 4. Jeg får den feilen når jeg vil lage en oppstartbar pinne med vinduer. på 2 forskjellige klistremerker

Snakk Your Mind

*