Feil 0x80070422 Windows Update eller andre tjenester - TUTORIAL VIDEO

Feil 0x80070422
Feiloppløsning 0x80070422 på Windows Update eller andre tjenester - TUTORIAL VIDEO
Feilen (0x80070422) vises hvis det er gjort endringer i visse innstillinger i Windows.

Hva er feilen (0x80070422)?


I mitt tilfelle oppstod denne feilen på Windows Update, og ingen oppdatering kan gjøres til Windows.
Feilen "0x80070422" kan også forekomme i forbindelse med andre tjenester, eller når du installerer visse Windows-oppdateringspakker.

Feiloppløsning 0x80070422.


Vi blir kvitt denne feilen hvis vi starter tjenesten som er stoppet; I mitt tilfelle fungerer Windows Update ikke lenger, og når Windows Update-tjenesten starter, har feilen gått bort, og Windows Update har begynt å fungere.

Hvordan starter vi en stoppet tjeneste på Windows?


Pe Desktop / click dreapta pe "Acest PC" / Gestionare / Servicii și Aplicații / Servicii / "serviciul" Windows Update / dublu click / in tab-ul "General" alegeți "Startup type" Automatic / Apply (se aplica) și OK

0x80070422-feil på Windows Update eller andre videoopplæringstjenester

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alexandru Enache sa han

  Feilen "Update for Windows 10 1709 versjon for x64-baserte systemer (kb4041994) - 0x80070643 error" Du har ingen anelse om hvordan å løse? Jeg nevnte at jeg prøvde mange metoder på nettet, og jeg klarte ikke. Jeg har bare delvis løst denne oppdateringen, men det er ikke en langsiktig løsning. Jeg venter på svaret fra hvem som har denne feilen, og hvis hun kunne løse det på en eller annen måte. takk

  • Prøv høyre klikk: C, egenskaper, dick rengjøring, velg alt og rengjør systemfiler, hell dem igjen når du sjekker dem, sjekk og slett eller ok.
   Jeg har hatt den feilen fordi jeg ikke la min pc oppdatere til slutten, og jeg lukket den med Japan.
   suksesser

 2. God Cristi.
  Hvis du vil stoppe en oppdatering i Windows 10, bruker jeg "wushowhide", og du kan blokkere det du ikke vil oppdatere.

 3. Tusen takk for disse opplæringene. Når det gjelder dagens artikkel, får jeg følgende feil:
  Oxc1900200 og Oxc1900201. Jeg har også laget en egen partisjon, men det vises fortsatt! Kan noen hjelpe meg?
  Takk.

 4. Jeg får den feilen når jeg vil lage en oppstartbar pinne med vinduer. på 2 forskjellige klistremerker

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.