PC oppstart feil, Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC

PC oppstart feil, Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC
3.8 (12) 76.67%

PC oppstart feil, Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC

Denne morgenen fikk jeg en feilmelding når du starter PC-en, det forble i en boot loop, vise meldinger belastning: Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC eller Forsøk reparasjoner.
Natten før strømmen stoppet i noen sekunder og PCen plutselig stengt, og forblir stengt etter strømgjenoppretting, siden så jeg sette bios, å forbli stoppes hvis en kraft stopper uventet.
Da jeg begynte jeg fant problemet og ønsket å fikse det liksom. Dessverre alle prøver, det var ingenting. Jeg søkte på nettet og løse de fleste av rådene har sendt meg for å installere operativsystemet; En operasjon ganske tidkrevende nerver. Jeg har flere programmer som er installert, hver med sine innstillinger, ønsker jeg ikke å miste dem alle.
Misfornøyd, begynte jeg å prøve liksom utvinning, særlig ettersom det virket problemet enkelt løses. Etter et par timer klarte jeg å gjenopprette slettede filer fra ødelagte boot med en pinne som jeg setter Windows 10.
Disse problemene kan oppstå når:
Når starter plutselig og uventet PC
Det blir ikke matet inn,
Når en oppdatering blir avbrutt plutselig,
Når du kobler til en PC harddisk med et annet operativsystem,
Når vi satt feil dual boot konfigurasjoner,
Når vi Matrix RAID driver defekter.
Når forskjellige maskinvareendring
Når vi har en dum BIOS-innstillinger
I opplæringen viste jeg alt fra hvordan de ser ekle meldinger, for å starte opp med hell. I tillegg dekket vi noen alternativer i recovery menyen, for å se at problemet ikke kan løses med utvinning menyen på disken er helt nødvendig å bruke en pinne eller DVD med Windows 10 som det vil reparere problemet .
For de som ikke vet å lage en disk eller stokk med Windows 10:
Advarsel:
Du vil bare interessert hvordan å lage USB-pinne med Windows 10
Windows Installasjon Opplæring 10 fra A til Å
I noen tilfeller er det sannsynlig å være større problemer. Du kan ha fysiske harddisk-problemer eller problemer med SATA-kontrolleren.
trinn:
1. Gjør pinne eller DVD med Windows 10
2. Boot fra pinnen eller DVD
3. Velg: Computer Repair (ingen installasjon).
4. Den blå vinduet velger du "Feilsøking / Avanserte alternativer / Oppstartsreparasjon.
Video Tutorial - PC oppstart feil, Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Karolin sa han

  Jeg så deg på ikoniske World of Tanks. Hvor mange kamper har, hva kallenavn deg, er du en del av en klan? Jeg spiller dette spillet er intenst opptatt av det og jeg investert mye penger i dette spillet. Il åpen beta spillet når det var over 5 år for å si det, ikke den andre, men kanskje vi kunne gjøre en tropp. Takk og lykke til tutorials.

 2. Meget god tutorial. For nå har du tema for opplæring av hvor mange vinduer har dette problemet, men det er et bein utallige fantastisk, du er opptatt og ønsker og ikke :)))))) Bruk Windows 10 med selvtillit, sarkasme :)))) )

  • Marius sa han

   Win10 er et OS for kraftbrukere eller personer med kapasitet til å tilpasse seg, i alle fall for amatører eller svak til hjertet.

   • Seriøst! se neste, neste, ferdig da! Microcost er laget ptr PENGER! Så og ingenting mer! Lev OPEN GRATIS!

   • Hvor fikk du oppfylle at "geni" :))))))))))))))))))? Resten vi gjør, vi bruker Android? som du bare installere windows og neste neste neste ... .No'm mot Android. Du foretrekker å se en film så fastsette Windows® Iara 3 dager så en film, lese noe :))))) Tror ikke du hater Windows® men å si at bare de landene bruker når alle gjør som bare det ios hørt eller hvis de har råd til, forstår du hva jeg mener

 3. Må gå på en mini-PC med seieren 10., Eller en tablett.?

 4. Meru vinduer problemer. Som jeg har sagt, og jeg gjentar bryteren til Linux du ikke allerede har facuto. Og la oss vinne bare når en dual boot Musa idé. linux intampani ikke så mange problemer som vinner. Noen vil si ja nei mer gå bra eller ikke vet hvilke spill programmer. brukes bare vinne da. selv om dampen er over 300 spill for linux. pluss ikke til VB-emulering etc.

 5. Nicolae sa han

  Takk for. opplæringen. Du mister ikke noen data?

 6. Katalin sa han

  Bror, hvorfor ikke du får den ideen for en måned siden ... du spart meg en dags arbeid: installert Windows + forsterker + programvare + spill (for å laste ned på opprinnelsen game over 60 giga betyr timer, med mindre du abonnement gigabit) ... uansett ptr absolutt en .multumesc skje med meg igjen, og takk til dere ... jeg scos.o god kveld.

 7. Marius Tut sa han

  Hei. Jeg skal prøve å være kort, men jeg tror ikke lykkes, fordi du har til detaljer.
  Jeg dualboot på en SSD: Windows og Windows 8.1 10. Mergin dette alternativet i flere år, som begynner august i fjor å lage oppdateringer fra Windows til Windows 7 10.
  I flere dager ikke lenger starteaza normal ingen av OS, noe som gjør akkurat det tutorial: Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering PCen, så ikke begynne å bære - kanskje - omstart, og etter å ha valgt alle OS, viser logoen med blå vinduet og deretter ... .ecran svart.
  Hvis jeg har tålmodighet, og etterlot ham så det var mulig flere ganger for å ta plassen etter 5-1-15 minutter.
  Jeg nevner at i løpet av dette systemet synes å fungere i bakgrunnen som HDD LED blinker, eller hvis du setter inn en CD eller pinne
  Det streifet meg ikke å være knyttet til skjermdriveren, slik at to av last vellykkede, installerte jeg en annen driver (siste) på begge OS, men fenomenet vedvarer.
  Løse min (helt irriterende og som ikke vil godta ubestemt tid) er - bare et øyeblikk - File Restore Acronis Reseved med en tidligere gjort backup med det.
  Mitt spørsmål, hvis du vet mer at fenomenet, hva som skjer med denne File Reservert for 100MB?! Endrer, eller hva?! Systemet, etter dette Reserved File Restore last ... men bare frem til første omstart. Ikke neppe boot fra den andre OS går, til den samme Restore.
  Hva gjør jeg?! Jeg prøvde en gang, om en måned siden (i samme sak) totalt Restore hver OS separat fra tidligere sikkerhetskopier, men ikke løst. På et tidspunkt kunne han gå som normalt, men bare inntil et par dager siden. Så?!

  • Hvorfor dual boot Windows og Windows? "Så?"

   • Marius Tut sa han

    Simple.
    For å bruke PC-fecioru meg og mine 14 år.
    Jeg gjør videobehandling, og jeg ønsker å holde systemet mitt som ren (spesielt partisjon med OS Win 8.1) og han ønsker å klemme på 10 Win (100% spill).
    Logic?!

    • Ja, i dette tilfellet ja, jeg har ingenting imot gal komplisert, men hvis du bare har 2 vinduer på mange områder har problemer ... pluss det er nesten et bein boks eller en hard hverandre selv om denne kostnaden

 8. Jeg hadde det samme problemet for noen dager siden, vi løst ganske enkelt. Jeg slått av PC 5 minutter etter at jeg tente det fungerte perfekt.

 9. daniel sa han

  velkommen
  Spørsmål: Du ga en sjekk disk?
  hvis du ga skriftlig tutorial ting jeg beklager jeg savnet
  en god dag

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke be om unnskyldning for ting du gjør med vilje. Ditt problem er at du har foretatt og som en logisk konsekvens, du taper når du sa nøyaktig hva du spør.
   Med hensikt å gjøre en handling som konsekvens utledes av enkel logikk og deretter be om unnskyldning, kalles hykleri
   Jeg tar mindre tid til å følge opplæringen halerota enn å skrive en kommentar

 10. en tutorial glede opplyste tastaturer og som handler om forskjellen i mekanisk tastatur er en lys og en nonmecanica

 11. Daniel Radu sa han

  Cristi, du spiller Minecraft? Hvis du spiller mange FPS du har?

 12. zame77 sa han

  Hello! Og god nyttig opplæringen. Det kan gjøre en tutorial på hvordan å bytte tilbake til Windows etter 7 30 dager?

 13. Hei Cristi, sendte jeg en e-post, venter på svar.

 14. Veldig util.Felicitari!

 15. Jeg takker for svar Cristi men ut fra det jeg har hørt etter datoen juni 29 ikke lenger kan oppgradere gratis Windows 10.Este sant eller er jeg galt?

 16. adrian sa han

  Hei Jeg leptop ACER (ett år 2015) Jeg brøt hdd, jeg gikk til tjenesten og sa at hdd ikke kan repareres og kjøpte en annen hdd (ikke ny, har 3 år, er god uten hdd en feil) .Jeg i midtstolpe hdd og jeg ga leptop starter, starter å installere Windwos stedet, og hver gang jeg skrev <<< ingen oppstartbar enhet vises HIT vilkårlig tast <<<. jeg har en leptop av 2012 ( har Windwos installert på glatt) og jeg byttet hdd nettsider, slik HHD ikke windows jeg installert i leptop av 2012 og første gang jeg ga starten jeg kunne installere Windows uten problem. (både HDD fungerer på leptop av 2012) .Jeg installert flere ganger på begge hdd leptop ACER din2015 og hver gang jeg skrev <<< ingen oppstartbar enhet vises truffet noen KEY <<<. du kunne lage en tutorial om dette problemet, gi meg et svar

  • Det er "et problem", skriv gjenkjenne eller se BIOSs satt til å gjenkjenne en omstart bios noe trolig ikke starte opp fra DVD / pinne og harddisk er tom og han støvler ... det er den første opplæringen på området forklaringer bios

 17. Daniel Radu sa han

  "Fitze Windows 10"

 18. Julian sa han

  Hei. Jeg har en feil som ser ut til meg etter at jeg reinstallert Windows på en Toshiba laptop.

  "The hardware configurationfieldis tom.
  Vennligst sjekk dato og skrive korrekt SMBIOS verdi "

  Min venn laptop som hennes til increcat ga formatere og tilbake vinduene.
  Jeg installerte seier og jeg 10 ovenfor feilen oppstår ... Hvis du trykker på en knapp kommer inn i windows, hvis ikke, er det fortsatt svart bakgrunn og massasje ...

  Vennligst da.mi råd hvordan du kan bli kvitt det eller i det minste lede meg til et nettsted, til programvare løse problemet ...
  Det er vanskelig irriterende situasjon ... Takk på forhånd

 19. Hvor er opplæringen disk 10 windows?

 20. Cristi Hello!
  For noen dager siden hadde jeg det samme problemet på mitt tilfelle fungerte ikke laptop.In reparasjonsmetode med pinne oppstartbar (Windows 10 Pro), selv i DOS metoden Bootrec.exe; kommandoen sfc / scannow gjort skanning, PTR finne korrupte filer, men fortalte meg at han ikke kunne repare.DiskPart fortalte meg at HDD er greit, jeg trodde først det var et problem jeg løste HDD.Cum: jeg brukte en USB-pinne oppstartbar USB Tehnicians med Makroen Reflektere; laptop jeg har samme programvare installert på sporing og som hadde gjort den siste måneden en full backup av harddisken som er systemet (inkludert partisjoner liten skjult) jeg oppstartet fra pinnen, valgte jeg gjenopprette fra bildet og ferdig i 16 min.Dupa starte Windows har startet opp som normalt, og uten probleme.Ca fordi jeg tror det er tid for en oppdatering installert defekt eller ufullstendig test oppdatering av Microsoft, eller variant 2: jeg tror vi brøt noen aktivitet datainnsamling av Microsoft i å spore min ptr problem dukket opp til meg etter at jeg ga omstart tvunget ptr min HDD vises i oppgave~~POS=TRUNC som brukes 100%.
  Det er den metoden som fungerte ptr meg perfect.Totul fungerer perfekt nå, vi har ikke mistet installerte programmer, innstillinger etc.

 21. iodorin sa han

  Hvordan kan jeg installere microsoft kanten takk installere Windows uten

 22. Alexandra sa han

  Jeg har et problem med datamaskinen, hvis noen kan hjelpe. Når det stopper SMBIOS starte, og det vil ikke lenger gratis.

 23. George Ionita sa han

  Meg alt jeg ikke gå, gjøre akkurat som du gjør, men etter å gi meg som ikke kunne være reparat.Ce å gjøre? Jeg har sett videoer og jeg prøvd andre alternativer, men fortsatt ikke mers.Va Vennligst svar så raskt og evicient.Multumesc jeg forventet.

 24. Cristian hei, hvordan kan jeg løse dette problemet https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

 25. alberto Aby sa han

  Hei Kristus. Jeg har et problem jeg prøvde sami reset vinduer og 10 tusen lys pc krasjet, og når det ikke fungerer lys og alt er blå og navnet er ikke noe som jeg synes før du vet profil og du kan hjelpe meg?

 26. Sorin Tănasă sa han

  Jeg er Sorin, hjelp meg vær så snill, om en telefon E-boda, skriver meg på telefonen: "Dessverre systemverktøy stoppet", har du å si at i det siste jeg fortsatt installere det selv ulike programmer og en sa han til min root-ez telefon, ikke si hvordan, bare fortalt meg at rootarea tjener to programmer som jeg nå har installert på telefonen, slik at du ikke får til å lage rot. Jeg visste ikke å gjøre at jeg bare nedlastede programmer, en superbruker og ramme ... vet ikke hvordan. Ok. Hvis du kan hjelpe meg. Telefonen er en dual sim E-boda Eruption V200, quad core. Takk.

 27. W10.Am hater 7 gått på og går akkurat nå er det ingen joc.w10 tendens til å forvirre drivere greu.Cred video jeg skal gå tilbake 7.Am w8.1 forstår det ville være det beste operativsystemet til lisens i dag, men jeg gjorde ikke så ... Kanskje Cristi forklarer hvorfor w10 "forstyrrende" skjermdrivere som dette og om Microsoft gjøre noe med det.

  • Adrian Gudus sa han

   Det er et relativt nytt operativsystem. La oss gi ham et par måneder etter at vi kan snakke.

 28. hvordan kan jeg bli kvitt denne feilen Feilkode 0xc0000225

 29. Albert sa han

  Ring meg starter

 30. Gabriela sa han

  hvis bare en blå skjerm vises med alternativer starte på nytt, slå, restart og oppdatere, hvilke alternativer har jeg? Annonsenettverk forteller meg heller ikke, det er fordi jeg konfigurert feil, ser det slik. ideer? soultii? takk

 31. Jeg har nylig truffet et problem jeg ikke kan løse. Jeg win.10 og når jeg vil starte PCen, vises feil 0xc00000e9. Jeg gjorde en diskreparasjon og jeg gjenkjenner det ikke. Hva gir du råd til meg?

 32. Jeg glemte å si at jeg prøvde å vinne win.10, men uten suksess, starter den ikke på DVD eller på pinnen. Jeg har en klinker pc med en sentral enhet, de gamle 12 årene. Jeg venter på forslag, takk.

 33. Mr. Cristi veldig god opplæring, så vel som alle de andre som du fortjener gratulerer og plager
  vår, minst eller ikke bra i IT
  Men jeg har to forslag til dine opplæringsprogrammer
  1 - metoden eller metodene som virker, om avinstallering eller reparasjon av dypfrysing installert med den frosne C, som ikke åpnes med (skift + dobbeltklikk på ikonet) slik at de kan tine det ut. Jeg kan ikke avinstallere det lenger, jeg dro til 2 i årevis, og nå vil jeg ikke åpne noen farger. Det er på grunn PC fordi jeg installerte samme dype frie og det er der det går.
  Hvordan kan problemet løses annerledes, unntatt reinstallasjon.
  2-en detaljert installasjonsopplæring (hva du skal godta og hva ikke de spurte spørsmålene), sette opp og
  bruker BlueStacks.
  .Takk på forhånd.

 34. Dårlig sjanser, eller mer sannsynlig, bare 25% av tilfellene.
  Installasjon er den mest sannsynlige hendelsen, hvis du kommer inn i denne situasjonen.

 35. Irinel sa han

  Jeg har installert om windows og ikke holder 2 i flere timer, og det er problemet igjen. Jeg har installert ham på nytt siden jeg ikke vet hvor mange ganger og alt dette skjer med meg; Hva er problemet med?
  Vennligst, jeg vil raskt ha et trygt svar, på grunn av hvilken komponent disse tallene gjør! Jeg har søkt og tenkt på grunn av harddisken, men jeg er ikke sikker!

 36. Vasile sa han

  Forklar ekstremt dum!

 37. Når jeg prøver å starte opp, får jeg Recovery Din PC / enhet må repareres, hva kan jeg gjøre?

 38. Cristi Hello!
  Jeg har et problem med PCen min og det oppblåser ikke

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.