om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Veldig interessant tutorial. Jeg følger med stor interesse dine opplæringsprogrammer. Du er sterk i alt du gjør og i alt du forsker til du kommer til å filme en tutorial.
  Men jeg har et problem. For facebook messenger lite hvordan kan jeg aktivere dem mørk?

 2. Hei, jeg bruker Simple pro eller Fella ... begge er veldig gode erstatninger for facebook.

 3. Jeg forstår ikke hvor så mye lidenskap for det svarte temaet. Hva bra var fargeskjermen oppfunnet for? Gi 1000 dollar på en telefon for å se svart og hvitt ??? Du kjøper limousinen som har stoler med det fineste skinnet og så drar du til messen for å ta to lei vesker slik at huden ikke slites ut!?!?! Likte telefonen og alle dens nyvinninger, likte fargene, likte skjermen med gorillaglass legger ikke folie. Hvorfor beholder du den og beskytter den ??? Å selge olxen til en god pris og glede seg over den nye eieren. Forsikre ham om at du ikke vil ta vare på ham. Du husker da du trakk ham ut av boksen hvor vakker han var og hvor kul han så ut. Og hva gjorde du? Du gjorde ham til en URATENIE. Dette er min mening bør ikke være enig med henne alle ... .. bare mer gjennomtenkt.

 4. Adrian Guduş sa han

  Teksten forklarte hvorfor svart. Har du lest den? Vi snakker ikke her om svart og hvitt, men om å erstatte den hvite bakgrunnen i applikasjoner med den svarte. Dette betyr at i stedet for å se hvitt og farger, vil du se svart og farger. Hva, til nå hadde du hvit bakgrunn, hadde du bare svart? Nei, du hadde hvit bakgrunn overalt og resten av fargene. Du erstatter nå det hvite med svart, og resten forblir farget. Årsaken til å bytte til hvit bakgrunn fra svart bakgrunn ble forklart i artikkelen. Jeg inviterer deg til å lese den.

 5. Adrian Guduş sa han

  Retting: Årsaken til at du vil bytte fra hvit bakgrunn til svart bakgrunn (og resten av fargene) ble forklart i teksten over videoopplæringen.

 6. Jeg prøvde dette på Oneplus 3 med Android 10 tilpasset ROM ... Jeg tror det er forskjellige versjoner for andre enheter ... Jeg har ikke mørkemodusknappen ... Adrian, av nysgjerrighet, hvilken versjon av Lite har du? Al e 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduş sa han

  Det har jeg også sagt ved andre anledninger. Når en ny funksjon blir introdusert, er den ikke tilgjengelig for alle brukere. Facebook integrerer gradvis nye alternativer i grupper av brukere, ikke alle på samme tid. Jeg gjør dette for å unngå problemer som kan oppstå med den nye funksjonen introdusert. Og for å unngå problemer som kan påvirke alle brukere, introduserer jeg den nye funksjonen gradvis, gradvis. Først til 10000 brukere. Hvis alt er bra, er det ingen store problemer, det er ikke rapportert om brudd eller klager, Facebook vil introdusere funksjonen for de neste 10000 og så videre til alle får den. Ikke bare gjør Facebook det samme, men det gjør også telefonprodusentene når de tilbyr systemoppdateringer, så vel som de andre selskapene som leverer tjenester.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.