om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Veldig interessant tutorial. Jeg følger med stor interesse dine opplæringsprogrammer. Du er sterk i alt du gjør og i alt du forsker til du kommer til å filme en tutorial.
  Men jeg har et problem. For facebook messenger lite hvordan kan jeg aktivere dem mørk?

 2. Hei, jeg bruker Simple pro eller Fella ... begge er veldig gode facebookerstatninger.

 3. Jeg forstår ikke hvorfor så mye lidenskap for det svarte temaet. Hva nytte var fargeskjermer oppfunnet? Gir du $ 1000 på en telefon for å se svart og hvitt ??? Du kjøper en limousine som har seter med det fineste skinnet, og så drar du på messen for å få to lei-deksler slik at huden ikke slites ut!?!?! Å glede seg over telefonen og alle nyhetene, nyte fargene, nyte skjermen med gorillaglass gir ikke folie. Hvorfor beholder og beskytter du det ??? Å selge olx til en god pris og for at den nye eieren skal glede seg over det. Gjør ham trygg hvis du ikke vil ta vare på ham. Du husker fortsatt når du tok den ut av esken hvor vakkert det var og hvor kult det så ut…. Hva gjorde du ? Du gjorde ham til en stygge. Det er min mening ikke alle burde være enige med det .. bare mer gjennomtenkt.

 4. Adrian Guduş sa han

  Teksten forklarte hvorfor svart. Har du lest den? Vi snakker ikke her om svart og hvitt, men om å erstatte den hvite bakgrunnen i applikasjoner med den svarte. Dette betyr at i stedet for å se hvitt og farger, vil du se svart og farger. Hva, til nå hadde du hvit bakgrunn, hadde du bare svart? Nei, du hadde hvit bakgrunn overalt og resten av fargene. Du erstatter nå det hvite med svart, og resten forblir farget. Årsaken til å bytte til hvit bakgrunn fra svart bakgrunn ble forklart i artikkelen. Jeg inviterer deg til å lese den.

 5. Adrian Guduş sa han

  Retting: Årsaken til at du vil bytte fra hvit bakgrunn til svart bakgrunn (og resten av fargene) ble forklart i teksten over videoopplæringen.

 6. Jeg prøvde dette på Oneplus 3 med Android 10 tilpasset ROM ... Jeg tror det er forskjellige versjoner for andre enheter ... Jeg har ikke den mørke modusknappen ... Adrian, av nysgjerrighet, hvilken versjon av Lite har du? For meg er 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduş sa han

  Det har jeg også sagt ved andre anledninger. Når en ny funksjon blir introdusert, er den ikke tilgjengelig for alle brukere. Facebook integrerer gradvis nye alternativer i grupper av brukere, ikke alle på samme tid. Jeg gjør dette for å unngå problemer som kan oppstå med den nye funksjonen introdusert. Og for å unngå problemer som kan påvirke alle brukere, introduserer jeg den nye funksjonen gradvis, gradvis. Først til 10000 brukere. Hvis alt er bra, er det ingen store problemer, det er ikke rapportert om brudd eller klager, Facebook vil introdusere funksjonen for de neste 10000 og så videre til alle får den. Ikke bare gjør Facebook det samme, men det gjør også telefonprodusentene når de tilbyr systemoppdateringer, så vel som de andre selskapene som leverer tjenester.

Snakk Your Mind

*