Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. BarBariaS sa han

  Du ville tutorial på pc så 2000 minimum av synspunkter om alle vati grått så mye.

 2. Metin2Tutorial sa han

  En tutorial på Google+? Eller invitere dere? :))

 3. Jeg har en forespørsel fra min profilinformasjon vises under "Legg til arbeidsplassen din" hvordan kan jeg gjøre dette alternativet, jeg forsvinner? ... takk

  • AdrianGudus sa han

   Al3x:
   Jeg har en forespørsel fra min profilinformasjon vises under "Legg til arbeidsplassen din" hvordan kan jeg gjøre dette alternativet, jeg forsvinner? ... takk

   Du kan ikke gjøre det. akkurat hva jeg sa i opplæringen (hvis du så på hode-hale uten å rulle) Deres mål er å fylle mer komplett profil og så hver dag du vil alle Saca med formaninger til å fylle ut informasjonen, interesser og så på. Hvis du ønsker å komme inn i dans ... du må spille som de synger, hvis ikke, du bare ikke bruke deres tjeneste.

 4. daniyl sa han

  Vennligst gjør deg selv en tutorial om google + .og hvis du ikke har en konto på google + fortelle meg og jeg vil takke invitasjoner.

 5. Mitt råd: ikke dazactivat facebook konto helt siden alle data forbli og kan activa.In konsekvens: loggen innsats feil passord flere ganger, i dette tilfellet kontoen er avsluttet fb.Am rømt spionasje og alle ulemper fb. venter google +.

 6. BarBariaS sa han

  Jeg inviterer google + og de sier de er for unge, men det er grensen?

  • cainerau sa han

   BarBariaS:
   Jeg inviterer google + og de sier de er for unge, men det er grensen?

   og tenke deg det, ikke bli taperen / taper, hvis du ønsker å google + selv om du ikke har noen minimumsalder, som lå der, hvordan du gjør og hi5

 7. AdrianGudus sa han

  Takk, men vi har også Google-kontoer, og å lage en videopresentasjon om det.

  BarBariaS trolig 18 ...

 8. Adrian, hvordan de gjør torget ting og det er som hvor du skal sette fyr som gir folk som hvordan å gjøre rammen for at jeg søkte uten hell!

 9. pc1990 sa han

  Thing med Facebook er bare bortkastet tid, at vi ikke har vunnet noe (i alle fall meg).
  Det er det samme med Google Plus (G +) som etter mitt syn pumtul suger.

 10. BarBariaS sa han

  Takk Peter svarte: Jeg vil gjøre en annen konto, og jeg vil invitere en å ikke forbli på utsiden

 11. marian Ionescu sa han

  Hvor kan jeg få en Google+ invitasjon

 12. Lucian sa han

  Hvem ønsker invitasjon til å legge ut på G + aici.O jeg gir meg selv.

 13. marian Ionescu sa han

  Jeg ønsker en invitasjon G +. E-post: [Email protected]

 14. Hei Sir Adrian Burlugeanu Jeg vil gjerne spørre om telefonen LG Optimus One p500 støtter Adobe Flash 10.1
  takk

 15. Hei Adrian LG Optimus One p500 Burlugeanu Telefonen har støtte for Adobe Flash 10.1 vo vennlig å svar
  takk

  • AdrianGudus sa han

   Valy:
   LG Optimus ziuaAdrian god en p500 Burlugeanu Telefonen har støtte for Adobe Flash 10.1 vo vennlig å svar
   takk

   Jeg sa og veiledning om root-områdets Optimus One p500 og veiledning om den nye Android Market for Optimus One p500 støtter ikke flash player uansett hva det er. YouTube YouTube-appen installert på smarttelefonen du som du kan se på YouTube, og du kan søke etter klipp på YouTube.

   • AdrianGudus: Jeg sa og veiledning om root-områdets Optimus One p500 og veiledning om den nye Android Market for Optimus One p500 støtter ikke flash player uansett hva det er. YouTube YouTube-appen installert på smarttelefonen du som du kan se på YouTube, og du kan søke etter klipp på YouTube.

    Det viste seg for LG Optimus One Flash Player.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

    • AdrianGudus sa han

     paul: En LG Optimus One dukket opp for Flash Player.

     Det dukket opp noe, trenger du ikke forstår?
     Jeg vet at emnet (det er andre som vi prøvde dem alle) videoer og fremdeles ikke virker, verken på eller videotutorial nettstedet fra andre nettsteder. Works (synlige) bare flash bannere
     Du muligheter og begrensninger den har ingen CPU og at Adobe ønsker å gjøre versjon av Flash. Prosessoren er for svakt og ikke oppfyller kravene for å kjøre Flash-teknologi kreves noen

 16. iLink sa han

  FB, den beste metoden for å samle inn data om alle (gratis), skaper programvaren profiler om alt og alle (gratis), som igjen tjener til noe eller noen ...?

 17. Catalin sa han

  interessant ... ..

 18. Sava Caesar sa han

  Faktisk er du den hotteste fra Romania med disse veiledningene veldig godt detaljert, men måtte gjøre en eneste tutorial for å lukke sirkelen og være best, nemlig: en tutorial program robot samspill vokalt med brukeren og åpner seg nesten alle applikasjoner i data ba CHEAR å velge hva du skal se smart i nettleseren eller datamaskinen og mange andre parametere ved hjelp av et program som Ultra Hal Assistant Denise 1.0-.Se -Virtual Assistant- eller finne mer informasjon om disse programmene og google hvis det kan være mulig i rumensk og minune.Mult ville være en suksess, og holde opp responsen asa.Astept [Email protected]

 19. pc1990 sa han

  Valy:
  Hei domnuleAdrian Burlugeanu Jeg vil gjerne spørre om telefonen LG Optimus One p500 støtter Adobe Flash 10.1
  takk

  Det er!

 20. Matthew sa han

  og jeg vil ha en invitasjon til Google Plus. send meg en e-post [Email protected]
  Tusen takk!

 21. anonym sa han

  Salut! Vennligst les!

  Jeg er ferdig ... Jeg kjørte et søk på google, mitt virkelige navn, og det er noen problemer som jeg ikke ville ha ønsket å se dem igjen.

  For to dager alle på jakt etter en måte å slette vår identitet, men for meg er det ikke så lett.

  Jeg fant to nyttige linker i tilfelle du ønsker å lage en tutorial om dette: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
  2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

  Vennligst forklar oss, lage en tutorial, hvordan kan vi slette den virkelige identitet (vår virkelige navn) fra søkemotorer (Google, Yahoo, MSN).

  • AdrianGudus sa han

   anonym:
   Salut! Vennligst les!

   Jeg er ferdig ... Jeg kjørte et søk på google, mitt virkelige navn, og det er noen problemer som jeg ikke ville ha ønsket å se dem igjen.

   For to dager alle på jakt etter en måte å slette vår identitet, men for meg er det ikke så lett.

   Jeg fant to nyttige linker i tilfelle du ønsker å lage en tutorial om dette: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
   2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

   Vennligst forklar oss, lage en tutorial, hvordan kan vi slette den virkelige identitet (vår virkelige navn) fra søkemotorer (Google, Yahoo, MSN).

   Vel, hvis du ikke finner noen forklaring gjør hvorfor det?
   Du bør tenke på 30 ganger før du gjør data, informasjon, offentlige kommentarer på internett. Så mange tror at de er anonyme på nettet og deretter angre for Internett-data viser at de ikke vil, vel ... hva du har gjort offentlig?
   Ikke har makt til å slette dine spor på nettet, men kraften i Google! Før du begynner å bruke den enkle søkemotor Google ned av vilkår som må avtales hvis du ønsker å bruke Google. Alle som leser disse begrepene? Du har lest vilkårene og betingelsene for Google?

 22. Lucian meg en vennligst gi meg adressen: [Email protected].
  Takk!

 23. Jeg har et problem samtalen går 9 dvs. Internet Explorer, men ser ut som hvite lysene ... Jeg tror det er fordi integrert grafikk

 24. bebe407 sa han

  Jeg ønsker og jeg inviterer G + "[Email protected]"
  Ms

 25. Unnskyld meg, men jeg er desperat bag ...
  Jeg har et problem, jeg starter PC-en fra en bestemt abort av Windows.
  Jeg prøvde XP / Vista / 7 men det er det samme, og jeg innså at problemet er på Internett driveru jeg installerte Altu men lafel.
  Jeg Marvell Yukon driver.
  Problemet er at jeg leste på nettet om et virus eller feil i en yukonwxp bli navngitt som PCen startes på nytt, ser det for meg i min Hendelsesliste. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt det? Vennligst Jeg trenger hjelp
  PS: Jeg prøvde 2 drivere og lafel ..

 26. Hei kan du fint å gjøre en tutorial som viser deg hvordan du endrer ROM på HTC Desire Z eksempel fra 2.2 2.3 eller 7 cm eller android 3
  Vennligst hyggelig å gjøre denne opplæringen fordi det ville være svært nyttig
  Takk og så videre BRAVO tinetio VIDEOTUTORIAL.RO

 27. daniyl sa han

  Hvem ønsker gjester google + innlegg her.

 28. Daniela Balan sa han

  Og hvorfor gjør vi rede på facebook? Jeg ser ikke hvorfor jeg gjør det? Hvis vår personvern kan bli krenket bevisst ... eller det enkle faktum at det kan dra nytte av naivitet vizitatorului..pentru visste ikke engelsk som ..og har et spørsmål kan forstå mer feluri..daca må ikke nærme seg andre identiteter som kjennetegner oss, hva vi understreker personlighet ... så hvorfor i helvete skal vi gjøre? tilgi meg ... men uansett uttrykk acolo..atata lenge vi legge mintim..dandu oss ..eller annet er ærlig som mulig ... og kan gjøre oss syke ... tilbake til spørsmålet-Hvorfor har vi en slik konto? å forstå alt ..chiar-all Forum -Bare holde markedsføring?-alt er strategien? -mer teknisk mulig å være ærlig? selv til oss selv? -Jeg frykter at ..Nu..Ajungem tror sterkt som kaller oss DAVID..CAND vi er kalt DE FAPT..ION ..

 29. Daniela Balan sa han

  Mr. ADRIAN GUDUS- Cristian D-LE-det enkle faktum at du postet denne opplæringen viser at - eller det du har vist at du er en farlig ganger ærlig føler ikke dem dangerousness tutorials ... eller ikke ønsker å se dette ... -Jeg helhjertet beundrer dette motet ... men ... ikke lyve når du prøver å stjal oss ..Identitatea..atunci rett og slett ikke suntem..Noi ... .Vi ønsker deg vel ... god dag ...

 30. Jeg vil ha en også: [Email protected]

 31. pc1990 sa han

  paul: En LG Optimus One dukket opp for Flash Player.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

  Som det fremkom vet, men Zimi du jobber? Du hadde ikke på noen feil, Zimi for meg ut som du gjorde.

 32. Adrian Jeg ønsker å spørre om denne metoden her Det er legala.Acolo må gjennomføre fullt navn da en gyldig e-postadresse, klikk på "Absenden" og sende e-post du en bekreftelseslink som bekrefter det hvis du sender dem et arkiv som inneholder en nøkkelfil for avast sikkerhet 6 9 luni.Am ned den tilgjengelig er fri for virus og jeg valgte da jeg installerte avast licensefile og jeg installert .Nå vi har tilgjengelige 9 måneder til mars 2012.Dar som jeg sa ovenfor jeg ikke vet hvordan den juridiske este.Tu hva tror du?

 33. Kosler sa han

  Meget god tutorial.
  I fremtiden kan du gjøre en tutorial på FaceBook side?
  Jeg mener, hvis jeg har en nettside og ønsker å gjøre dem en Facebook-side, som de gjør, og hvordan gjør jeg satt flere detaljer.
  Takk!

 34. Vlad Dumitru sa han

  Takk for at du svare meg på facebook

 35. Vlad Dumitru sa han

  Ady, du ble opprørt at jeg sendte den e-posten?

 36. Valentin sa han

  SIR ADRIAN

  Misliker måten å adressere ansiktet av FOLK TIL EN AV DENNE TEAM KUN tutorials DU gent MEN I KOMMENTARER tror du ikke vet hva glem at jeg hater deg og CORLEONE DU ASA I REST andre er også i tutorials og IN KOMMENTARER, EU Kristus og BOBY II TROR folk med sunn fornuft !!! Vennligst oppfører seg fint fordi folk ikke vet eller er noen, men ikke så dust mer Ta RESPRECT (og snakker så ikke bli sint på meg noe de ikke er høflig)

  • Vlad Dumitru sa han

   Valentin: Valentin mener du kjære små baller. hvis du ikke liker ikke les kommentarene.

 37. Hei! Jeg trenger en tutorial til de nye personverninnstillingene på Facebook, som trådte i kraft i slutten av august 24.Multumesc tror 25 eller mer.

  • AdrianGudus sa han

   Daniel:
   Hei! Jeg trenger en tutorial til de nye personverninnstillingene på Facebook, som trådte i kraft i slutten av august 24.Multumesc tror 25 eller mer.

   Hei, jeg er de samme innstillingene som er plassert bare i en annen form. De er per definisjon allerede forklart i denne opplæringen. Det er ingen stor ost med en lu nye innstillingene stekt fisk som trådte i kraft.

 38. Mise Fart ba scrsu og navnet synes lite og fortsatt gjøre mise se hvor stor ??

 39. Dan Dumitru sa han

  PLEASE; Med en back-VIDEOTUTORIAL om innstilling PT.NOUL FACEBOOK.

  Facebook har gått et nytt grensesnitt, en ny programinnstillinger tyngre vanskeligere; PT.CA BARE VET, OG VIL AT DE FRA FACEBOOK.

  PLEASE OM DEN NYE FACEBOOK opplæringen. MED RESPEKT: DAN

  • Dan Dumitru sa han

   Dan Dumitru:
   PLEASE, KOM TILBAKE MED ET VIDEOTUTORIAL om å sette PT.NOUL FACEBOOK.

   Facebook har gått et nytt grensesnitt, en ny programinnstillinger tyngre vanskeligere; PT.CA BARE VET, OG VIL AT DE FRA FACEBOOK.

   Vennligst respekter FACEBOOK.CU nytt om en tutorial: DAN

 40. Dan Dumitru sa han

  VIL TIL NYE FACEBOOK TUTORIAL PT.SETARILE

 41. Dan Dumitru sa han

  facebook- ny presentasjon og innstillinger ?? /

 42. God kveld, jeg har et problem på Facebook en venn fortalte meg at han ikke kan skrive noe på veggen min jeg har gjort de nødvendige endringene, men fortsatt ikke kan, på grunn av det, takk.

  • AdrianGudus sa han

   iooana:
   God kveld, jeg har et problem på Facebook en venn fortalte meg at han ikke kan skrive noe på veggen min jeg har gjort de nødvendige endringene, men fortsatt ikke kan, på grunn av det, takk.

   Hvilke innstillinger har du gjort nøyaktig? Din kommentar er i tvilsomt, du vil ha hjelp, du har et problem, og vi har gitt noen detaljer nå ... vi skal være en slags Nostradamus å gjette liksom hva du gjorde det?
   Girlfriend av deg at din venn eller å flykte raskt fra deg og ikke å legge igjen en kommentar, dyttet unnskyldning at du ikke kan legge ut på veggen?

 43. Jeg har et spørsmål til deg i opplæringen facebook har flere innstillinger, mens denne nye finne noen innstilling om hva du sier, har det noen innstillinger dårlige tider hadde skjedd med meg noe som jeg installerte på tlf facebook data min mann og har gjort noen sprø oppsett der? Jeg ser Ceri vennskap de sender, mottar ingen svar har sendt venneforespørsel og ikke gjør noe, ikke si ja eller nei BA, stauuu og se etter eventuelle 2 wk. Det går med på å flere programmer og akseptert ingen tusen, eller ikke vet hva som skjer? Hva innstillingen får jeg dem lagt til sin liste over venner, og disse nye innstillingene er dritt ikke finne noe av det du sier?

  • AdrianGudus sa han

   ASUS:
   Jeg har et spørsmål til deg i opplæringen facebook har flere innstillinger, mens denne nye finne noen innstilling om hva du sier, har det noen innstillinger dårlige tider hadde skjedd med meg noe som jeg installerte på tlf facebook data min mann og har gjort noen sprø oppsett der? Jeg ser Ceri vennskap de sender, mottar ingen svar har sendt venneforespørsel og ikke gjør noe, ikke si ja eller nei BA, stauuu og se etter eventuelle 2 wk. Det går med på å flere programmer og akseptert ingen tusen, eller ikke vet hva som skjer? Hva innstillingen får jeg dem lagt til sin liste over venner, og disse nye innstillingene er dritt ikke finne noe av det du sier?

   En tutorial å utvinne og jeg vil snakke om de nye personverninnstillinger ...
   Det er veldig enkelt, du må lese nøye og klikke rett sted. Vær svært forsiktig og lese det som står på siden din at du er. Det er flaut å sitte å gjøre tutorials på Facebook innstillinger hver gang de endrer sin politikk i den siste tmp spesielt som Facebooks er sett på som et rot ... støvelen som ba hi5 bli verre

 44. Aha forstå

 45. Scary opplæringen hjalp meg mye tilbake når de så ut fb innstillinger. Ikke mye tid jeg opprettet en ny konto, og jeg vil si at det finnes bare ~ 5% av hva du presentert i opplæringen.

  Klarer du å gjøre opplæringen snart.

  Happy Birthday!

 46. Vi tutorial innstillinger for facebook !!!
  Vennligst !!!

 47. mariusxcm sa han

  Jeg har et spørsmål og eu.poate vises en annen adresse facebook innloggingssiden? Dvs. å forsvare en by der det ikke kan være logget meg aldri? Forvente å få svar på forhånd rapid.multumesc

 48. AdrianGudus sa han

  mariusxcm:
  Jeg har et spørsmål og eu.poate vises en annen adresse facebook innloggingssiden? Dvs. å forsvare en by der det ikke kan være logget meg aldri? Forvente å få svar på forhånd rapid.multumesc

  Ikke egentlig ... du er ikke logget ..daca aldri i denne byen, ikke skal skje ... nå du ikke vet hva du mener akkurat. Om sikker autentisering eller om byen som vises til informasjon om profilen din?

 49. Jeg har en misforståelse om plasseringen som vises når du legger ut noe på Facebook. Du kan være i Bucuresti, legger ut noe på FB og plassering vises noe sånt som "nå 3 minutter et sted i nærheten av Bucureşti?" Det kan gi FB feil sted (med mindre de gir sjekke inn) og å si at etter andre steder enn der du er (og gi konkret eksempel: noen sier at innlegget fra Rossetti og FB viser at starte fra et sted i nærheten av Bucureşti)? Hvem tankene: den personen eller FB?
  takk på forhånd

 50. AdrianGudus sa han

  elena:
  Jeg har en misforståelse om plasseringen som vises når du legger ut noe på Facebook. Du kan være i Bucuresti, legger ut noe på FB og sted for å oppleve noe sånt som "nå 3 minutter et sted i nærheten av Bucureşti?" Jeg mener kan gi FB feil plassering (med mindre de gir sjekker inn) og å si at innlegget andre steder enn der du er (og gi mer konkret eksempel: noen sier at FB innlegg fra Rossetti og viser at poste fra et sted i nærheten av Bucharest)? Hvem tankene: den person eller FB?
  takk på forhånd

  Det kan erroare fra Facebook eller ISP (Internet Service Provider av det) å ha et selskap registrert i Rossetti plassering.
  Ting som dette har maksimal nøyaktighet, men antatt

 51. Annabella sa han

  Hello! Hvordan kan jeg slette noen fra min venneliste på Facebook! Takk!

 52. Hei,
  Vennligst hjelp meg i følgende problem:
  Vi opprettet en facebook-side for mitt selskap (ved hjelp av alternativet "Opprett en side"), festet til mine profilerte personer. Jeg kan ikke finne den noe sted personverninnstillinger side vedlagt (for å låse et fotoalbum for å ikke bli publisert). Kontopersonverninnstillinger hoved fysisk person ikke gir meg noen mulighet for sider vedlagt.
  Tusen takk

 53. Peter David sa han

  bravo til tutorials Miam jeg løst mange problemer som vi hadde 10 notat

 54. Cristina Grigore sa han

  Hei, jeg har et spørsmål for en tid dagsorden jeg ikke lenger vises i øvre høyre fb hvordan kan det "oppstår igjen." Takk og ser for ditt svar!

 55. Adrian Gudus sa han

  Cristina Grigore: Hei, jeg har et spørsmål for en tid dagsorden jeg ikke lenger vises i øvre høyre fb hvordan kan det "oppstår igjen." Takk og ser for ditt svar!

  Faktisk kalt til dagsorden ala Facebook Ticker, for å gjøre ham dukke opp igjen, flytte musen i øverste høyre i dette bildet: http://cl.ly/RBVs
  og klikk på "buton"

 56. Hei, hvordan kan jeg endre min posisjon når du sender en melding på facebook? Mange venner spør meg "hva gjør du der, hvem er du? Etc. "viser alltid meldingen" sendt X" ..

  • Adrian Gudus sa han

   1 åpne Facebook
   2 berøre knappen øverst til venstre (den med 3 linjer subduseres)
   3 bla til du kommer til "App Settings" og trykk på alternativet
   4 i vinduet som du får du vil nå 3 alternativet "Messenger stedstjenester"
   5 fjern merket i boksen "Plasseringen er på" og trykk på OK-knappen

 57. Mihai Alexandru AKY sa han

  Jeg hilser deg, og jeg har et problem med Facebook contu. Gå til album i album og bilder vises ikke for meg min hvite siden vises. Jeg forstår at du må angi
  kontoinnstillinger
  sikkerhet
  Søk fjerne merkingen på Facebook via en sikker tilkobling (https) når det er mulig jeg ukontrollert boksen fra posen gjør meg passord. Ja ikke for ingenting at jeg ikke går alle bildene i april. Sriu dem forene som de gikk. Hjelp meg vær så snill?

 58. Monica Rotaru sa han

  Jeg har et problem, når åpen facebook, åpner jeg prate i noen sekunder jeg forsvare mine venner som er synlige og deretter forsvinner, viser meg at ingen andre er synlig, selv om de var ... og hvis du gir oppdatere siden facebook gjen ...
  Hva kan jeg gjøre for å bli ikke lenger er synlig når vennene mine forsvinner?

 59. cristina manuela sa han

  Hvem kan jeg klargjøre, det er virkelig en stor kunstner.
  Jeg gir noen dager til å dele en artikkel på bloggen min, FB i stedet valgte bildet vises i artikkelen på min facebook-bildet vises på Google+.
  Inntil nå Artikkel tråkket på Facebook har valgt meg bilder i artikkelen på side artikkelen, nå har jeg du velger, vises 0 / 0 og det er profilbildet mitt på G +.
  Jeg trenger virkelig en ekspert!
  Vennligst forvente å få svar.

 60. ramona Badea sa han

  Hei kan du fortelle meg hvordan jeg skal gjøre eller hva jeg satt ikke å se om de er aktive på Facebook takket være invizibil.Va

 61. Jeg fant innstillingen "Sikkerhet" på min FB konto melding som forteller meg at jeg koblet til min konto i Bucuresti fra 109.97.87.135 IP-adresse, og jeg vises som aktiv økt. Hva skjer? Jeg nevne at jeg bor i Buzau, og vi var i Bucuresti. Hva du råde meg?

  • Adrian Gudus sa han

   Det ble nevnt i videoen opplæringen, klikk på den blå linken "slås" eller "End aktivitet" Jeg anbefaler at du endrer passordet ditt og følg vår veiledning om "Her må gjøre det til din Facebook-konto for å være uknuselig" på finner søkeboksen øverst til høyre

 62. Jeg søkte overalt og fant ikke hvor du skal merke av som venner de som ikke er i stand til å legge inn kommentarer på facebook ... I min høyre side vises ikke i min konto ... .Multumesc

 63. Hei! Jeg har et spørsmål om personvern på facebook.e mulig å publisere en film alle kan se det, og å være i stand til å kommentere det, men jeg bare for å se kommentarer?

 64. HASTER Vennligst hjelp meg! Det var amentitat vil bli lagt til meg av alle mine venner en registreringsliste som de gjør for å blokkere dette? Jeg var i webkamera og jeg var folmat annen datamaskin webkamera eller direkte hvordan kan blokkere overføring av denne filmen?

 65. Ionut sa han

  hei! Jeg hadde et problem, og jeg ... kan du fortelle meg hvordan får jeg likeuri fra folk som ikke har dem på listen din? fordi det er en innstillinger alternativ som gjør at du kan motta eller blokkere likeurile fra folk som ikke har dem på listen din! når innstillingen er aktivert, og klikk på bildet av en ukjent kan bare distribuere den, og du ikke liker! så jeg vil gjerne vite hvordan jeg aktiverer og deaktiverer dette alternativet gjør !! Takk ...

 66. Leroy Ioana sa han

  Jeg ønsker å ha innstillingene slik de var, ikke enig i at disse innstillingene tallet gjorde faceebokul

 67. Antonia lumy sa han

  Buna.am og jeg har et problem med min konto en uke fb..acum ikke hva som skjedde, men jeg kunne ikke se meg loghez..imi "feil passord" .Jeg prøvde å resetez..dar jeg jeg visste ikke engang at for e-post og telefonnummer som vi hadde endret min automatisk en som ikke lenger am.am vechi..pe prøvde å bruke 3 prieteni..dar jeg reusit..as han selv ønsker å dezactivez..multumesc

 68. Hvorfor ser jeg en person som ikke snakker om umiddelbar favoritt ?? Kan noen hjelpe meg?

 69. Negreanu Mario sa han

  Hei jeg har et problem en stund siden jeg blocato min venn. Etter at jeg deblocato 3 timer.
  Vi kom tilbake sammen, men jeg fant hennes profil, og jeg er ikke lenger venner, jeg tok ut automatisk fra hennes venner
  Nå ser jeg når jeg får på facebook profil, og jeg kan ikke legge til eller hvis jeg skriver jeg ikke kan lese meldingen .Det fortalte meg at han ikke gjorde noe til hennes profil, og jeg sa at jeg vises i en liste for meg som men ikke meg fremstå som en venn du har noen ide?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.