Feedly, en perfekt erstatning for Google Reader på stasjonær og mobil - videoopplæring

Hei venner, i denne videoopplæringen vil jeg guide deg til en erstatning for Google Reader. Som det er kjent, vil Google Reader offisielt stenge "portene" for leserne i juli 2013, for dette må vi bruke en annen plattform for å lese informasjonsfeeds, RSS Feeds som de faktisk kalles.
Søknaden som jeg anbefaler i dag kalles Feedly og kan installeres i Firefox på skrivebordet, men også på Adroid eller iOS, som for mange av dere, selv jeg, leser vi nyheter på telefonen eller nettbrettet, men vi ønsker å ha, og bordet når vi sitter på kontoret.
Feedly anbefaler at ser mye som Google Reader og er lett å forstå, har vi enda flere alternativer, så vi vil ikke føle seg enda litt mangel på Google Reader når sistnevnte vil forlate oss.
Hva er den opplæringen jeg forklare informasjonsflyt eller RSS-feeder, i tillegg har vi noen tutorials som kan hjelpe deg å få en idé og begynne å lese / filtrere informasjonen mer intelligent.
RSS nyttige tutorials relatert (informasjonsflyt)
Reduser tiden surfer på nettet med hjelp av en kunde Feeddemon RSS
Hva gjør RSS og hvordan du bruker Snarfer
Hvis du ikke har brukt RSS feeds før, foreslår jeg at du gjør det, på denne måten kan du gå inn i hjernen mer nyttig informasjon på kortere tid, også kan filtrere innhold forlater til overflaten bare det som interesserer deg.
Jeg tror jeg kunne gi opp denne metoden for filtrering og aggregering av informasjon, er jeg overbevist om at mange journalister i denne verden føler det samme. Når du ønsker å være effektive i å samle informasjon, trenger du en god RSS-klient, er Feedly veldig bra.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 1.000 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentar

 1. Venter fortsatt Mac OS tutorials: D.

 2. Edy 13 år sa han

  Boby-DMINDE slutte tutorials? Jeg vet det er off topic, men jeg ble nysgjerrig

 3. Salut! en mye enklere løsning ville være å bruke google chrome extension RSS-leser +

 4. Florin5625 sa han

  Bra. Og det er en utvidelse for Google Chrome Feedly Feedly Beta
  "Https://chrome.google.com/webstore/detail/feedly-beta/ndhinffkekpekljifjkkkkkhopnjodja"

 5. alexalex sa han

  Jeg forventer ica tutorials Mac OS X.

 6. Veldig nyttig, jeg trengte

 7. alexalex:
  Jeg forventer ica tutorials Mac OS X. :):O

  Jeg er på vei ..

 8. Anderson sa han

  Cristi, hvor seier 8 hva som skjedde? Eller fikk du nedgradere til å vinne 8 7 vinn

 9. Emilian sa han

  KRISTUS …… .Venter vi på disse veiledningene om MAC OS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Nicolae sa han

  hei ta en opp det gode arbeidet jeg ønsker ham om det kan eksistere pannen hans som kan laste en film for Optina une nedenfor år roman eller noe Vekst sati lov til å ha dem i år rumensk er en film-episoder og ikke finner i filmu er det turer år parallelle verdener vil takke deg hvis du kan jeg vil gjerne gi ami en Mayle

 11. Nicolae sa han

  varog hilsen som kan hjelpe meg og meg å finne en film som det er i rumensk film turer takke parallelle verdener

 12. Alexandru sa han

  Likevel, jeg har fortsatt ikke forstått hvordan det fungerer med Feedly. Hvis han i utgangspunktet synkroniseres med Google, ikke Feedly kontoen ikke har, eller kan du lage. Og da vil lukke leseren, som vil synkronisere med Feedly

  • Edy 13 år sa han

   Alexandru:
   Likevel, jeg har fortsatt ikke forstått hvordan det fungerer med Feedly. Hvis han i utgangspunktet synkroniseres med Google, ikke Feedly kontoen ikke har, eller kan du lage. Og da vil lukke leseren, som vil synkronisere med Feedly

   Vel, her er tingen:
   Feedly synkroniseres ikke med google reader, det er i utgangspunktet en annen "reader", men det ser ut som google reader ... nå forstår du? 😀

 13. Hei Cristi ... Hvis du kan lage en veiledning om hvordan du gjenoppretter og hvordan, slettede meldinger fra sim-kort eller telefon. Hvilke programmer, hvilken kortleser du skal bruke og muligens legge ut hvordan vi kan laste ned og hvor et slikt program ... Takk skal du ha

 14. Cristi Hello!

  Beklager å gripe inn.

  Jeg ønsker å takke deg for alt arbeidet som depundeti, og hvis det er mulig jeg ville være interessert i en tutorial som: x264 encoder (ffmpeg) + MP4BOX (GPAC) import.
  Takk på forhånd.

 15. Jeg har følgende komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg og mise går veldig tung CPU når jeg får på skype til 24% når et spill er 100%
  Jeg lag spekkhogger, jeg Skimble og jeg hadde 512 mb Ramu og jeg setter alt beveger 2gb og ikke noe vanskelig.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan noen hjelpe meg please? !!!

 16. FaqTask sa han

  END:
  Jeg har følgende komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg og mise går veldig tung CPU når jeg får på skype til 24% når et spill er 100%
  Jeg lag spekkhogger, jeg Skimble og jeg hadde 512 mb Ramu og jeg setter alt beveger 2gb og ikke noe vanskelig.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan noen hjelpe meg please? !!!

  Mamma, når jeg vil endre mentalitet, ingenting mindre du setter Rami og prosessoren og andre komponenter.
  XP du bruker er utdatert, kan du prøve å oppgradere operativsystemet, flytte til Windows 7 eller hvorfor ikke på Windows 8. Jeg har nettopp installert Windows på et system 8 flyttet veldig svak og rimelig.

 17. En annen løsning ville være mer elegant Taptu

 18. Anderson sa han

  END:
  Jeg har følgende komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg og mise går veldig tung CPU når jeg får på skype til 24% når et spill er 100%
  Jeg lag spekkhogger, jeg Skimble og jeg hadde 512 mb Ramu og jeg setter alt beveger 2gb og ikke noe vanskelig.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan noen hjelpe meg please? !!!

  Hva du skal flytte vanskeligere, vel du rense ditt eget OS?

 19. Alexandru:
  Credca ikke. Jeg stadig skurtømmer google. Jeg har lagt et område i Feedly, google reader vises åpent, og det vises automatisk lagt til i Google Reader og Feedly. Jeg praktisk talt ikke jeg opprettet en konto på Feedly. Jeg har ikke et brukernavn og passord på Feedly, alt jeg har er innlogging og koble både gå til google-tilkobling.

  Ja, jeg spør det samme, etter at Google Reader ikke lenger vil være der Feedly RSS-feeds skal leses, så vidt jeg kan se det synkroniseres med Google-kontoen din, og feedly har ikke en konto ...

 20. Ja lam rengjøring med CCleaner og jeg har ingenting reinbstalat Windows verden, men knapt beveger seg i det hele tatt orce, det er programmer, spill, gjelder.

 21. Edy 13ani sa han

  Alexandru:
  Credca ikke. Jeg stadig skurtømmer google. Jeg har lagt et område i Feedly, google reader vises åpent, og det vises automatisk lagt til i Google Reader og Feedly. Jeg praktisk talt ikke jeg opprettet en konto på Feedly. Jeg har ikke et brukernavn og passord på Feedly, alt jeg har er innlogging og koble både gå til google-tilkobling.

  vel det synkroniseres med google ... du logger inn med google.e som en google-partner

 22. Edy 13ani sa han

  END:
  Ja lam rengjøring med CCleaner og jeg har ingenting reinbstalat Windows verden, men knapt beveger seg i det hele tatt orce, det er programmer, spill, gjelder.

  og du defragmentere partisjon C:
  start-> alle programmer-> tilbehør-> systemverktøy-> diskdefragmentering
  eller enklere: høyreklikk på datamaskinen min-> administrer-> diskdefragmentering, velg C og gi direkte defragmentering ... lettere høyreklikk på partisjonen C-> egenskaper-> velg ovenfra "verktøy" og trykk på knappen "defragmenter nå" (al tredje knapp)

 23. Anderson sa han

  END:
  Ja lam rengjøring med CCleaner og jeg har ingenting reinbstalat Windows verden, men knapt beveger seg i det hele tatt orce, det er programmer, spill, gjelder.

  Hvilket antivirusprogram satte du i det? Oppdaterte du windows? Hvis du oppdaterte windows til XP, må du finne ut at det vil fungere hardt, for i noen oppdateringer vet jeg ikke hva det har, men det fungerer jævla hardt. Jeg har en eldre bedrifts-PC og den har fremdeles 1 GB RAM, Intel P4 2.8 GHz HT-prosessor, og den fungerer like hardt, når jeg installerer den, renser primadata-fluer, når jeg setter antivirusprogrammet og oppdaterer, dør det faktisk. til den laster og "biter" harddisken maksimalt

 24. For de som stadig klager over at PC-en deres beveger seg hardt: Hvis harddisken din maler "kaffe" selv om du ikke har lagt kaffe i PC-en, bytter du harddisken fordi den fungerer hardt. Forresten er AMD den vanligste prosessoren.
  Jeg håper at ikke sette noen til å skrike at jeg er galt: ca`i gi med min hdd 500G Segate: at fordi bedurilor brukes Xtern ma`i bare gå for det frata cafeele primære og sove =))

 25. Ja iam defracmentare gitt til C-partisjonen, og jeg liker ESET NOD ANTIVIRUS 32 6

 26. Allikevel Skype gjør meg mest når jeg får på skype lag er 24% CPU når du spiller noe vokse til 60%. 80%

 27. dumy78 sa han

  Veldig bra program, en vaghet er: Jeg installerte Firefox på en telefon med Android, men ikke synkronisere mellom lesing på firefox og lesing på Android, som nyheter de leser en, synes jeg ennå ulest utover. Google Reader gjør det

 28. END:
  Allikevel Skype gjør meg mest når jeg får på skype lag er 24% CPU når du spiller noe vokse til 60%. 80%
  Søk på nibpunctro og les "2000 PCer infisert hver time via Skype"

 29. axelluny sa han

  Takk for opplæringen svært util.Mulţumesc og de som tilbys av de som alternativ for Chrome-utvidelser.

 30. Cosmone sa han

  Det er veldig bra app for Android!

 31. Marius sa han

  Jeg bruker Sage. Det integrerer sømløst med Firefox. Enkel å bruke. Det kan også bli funnet på nettstedet ditt. Alle de beste!

Snakk Your Mind

*