Nye filmer tekstet på rumensk med KODI-applikasjon - ingen reklame

Nye filmer tekstes på rumensk med Kodi søknad
Nye filmer tekstes på rumensk med Kodi søknad

Hva er Kodi?

Kodi er en topp mediesenter-applikasjon som er tilgjengelig for alle plattformer. Kodi programmet er ikke ny, men er bare en videreutvikling av den gamle XBMC, som jeg aldri har gjort en tutorial.
Kodi Media Center-programvaren kan brukes på forskjellige måter. Se filmer lokale, interne nettverk eller Internett, ved hjelp av addons, som forbedrer mulighetene til Kodi veldig mye.

Som vi ser filmer med undertekster Kodi

I dag vil jeg presentere en mega addon som lar deg gjøre en rekke ting, inkludert det viktigste tror er å se filmer på videosider online tekster uten irriterende popup-annonser.

Adresse addon Kodi filmer på nettet sibtitrare

http://fusion.tvaddons.ag
Fra denne adressen vil bli lastet add-on, som igjen vil gi oss mulighet til å installere forskjellige ting, akkurat som i opplæringen. Jeg prøvde eneste filmer på nettet med undertekster, og du kan fortelle det fungerer veldig bra.

Hvordan er add-on fusjon med Kodi for filmer med undertekster på rumensk?

Jeg kan fortelle det fungerer veldig bra; Jeg vil si at så langt er den beste måten å se filmer i november. Jeg sier dette fordi erfaringen er mye mer behagelig enn på andre plattformer. For eksempel, noen ganger ved bruk av plattform å se filmer med undertekster popcorn time, Med undertittelen på rumensk må legges manuelt for mangler ikke synkronisert godt.

Hva alternativer er å se filmer på nettet?

Det første alternativet ville være kino, men her kan du ikke spole tilbake og må gi og penger
popcorn Tid, En veldig fin, litt Netflix gjort Robin Hood for de fattige
NetflixHvem i mellomtiden fått teksting slags Popcorn Tid for rike medlemmer
Vil også være HuluMen du må få skitne enn VPN for å få ham til å gå til Romania
Torrent deHvem, over svært korte tiden jeg tror de vil gå bort, jeg vet ikke hvorfor, ikke spør meg
Film steder på nettet som irriterer deg mest med de dumme annonser

Uansett plattform du velger, Chrome kan bli den beste følgesvenn av deg, hvis du ønsker å kaste TV-filmen.

Hvor nedlasting Kodi:

1. Microsoft Store (Windows 8, 10)
2. Google Play Store (For Android)
3. Den offisielle hjemmeside (7 Windows og andre operativsystemer)

Videoopplæring - Nye filmer tekstet på rumensk med KODI-applikasjon
 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Iulian sa han

  For android plaforma å huske disse programmene hvis vi refererer strengt for. filmer og TV er best:
  Showbox og TV Terrarier

 2. Vasile sa han

  Er dette lovlig? Hvor trygt er addons?

 3. Ionutz sa han

  Hei, jeg har brukt Kodi (xbmc) i lang tid, jeg har 3 TV-er og en Raspberry Pi på hver og en .. bortsett fra disse tilleggene, hvis du også har en NAS tilknyttet nettverket, er det adel ...

 4. glans sa han

  Best exodus

 5. Alin sa han

  Hvordan kan eller du kan legge til nettsteder separat?
  ... .. redigere ....

 6. Adrian Suciu sa han

  Jeg skal ikke installere Kodi på Windows 10. Hvorfor? PRØV IGJEN SENERE forteller meg - noe skjer på slutten.

 7. Sebastian sa han

  Når det åpnes tillegget "filmeonline2013.biz" på android, vises en feil der det står å sjekke loggen .. "sjekk loggen for mer informasjon". Har noen andre lidd? (Xiaomi Redmi note 3 pro, android 6, ga alle nødvendige rettigheter til applikasjonen). Hvis du har noen ide .. Jeg glemte å nevne, den samme feilen oppstår i "filmeHD.net", men pro TV fungerer.

  • Costi sa han

   Jeg har den samme telefonen som deg, men jeg har ikke møtt dette problemet før. Jeg ser på filmer bare utvandring og phoenix

 8. necoara sa han

  PC Windows 10 ikke installert plugin. Feil oppstår.

 9. ionisk sa han

  wow veldig mye ... takk.

 10. Cristian Chendea sa han

  Jeg har et spørsmål: for å se filmer med undertekster på rumensk, lønner det seg noe som gitt IP-registrering?.
  takk

 11. marian sa han

  Spørsmålet for. de som har installert oppløsningen har filmer? selv HD?

  • catalinsiria sa han

   Du kan finne filmer og serier 1080, 720 eller sd. Jeg anbefaler Exodus, Specto, Phoenix. Du finner de beste tilleggene og hvordan du installerer dem på Youtube. Eks. “Topp 10 beste kodi-tillegg mai 2017”. Hvis du vil ha rumenske tillegg, kan du finne informasjon på subjectiv.com. Du må gjøre innstillinger for undertekster, fordi et rumensk tillegg vises i veiledningen, som også inkluderer undertekster, men ikke alle har det. Også på Youtube søker du etter "legg til undertekster Kodi". Suksess!

 12. marius sa han

  Hei og hvordan den koblet til Chromecast?

 13. Hei, ikke for meg betyr det ikke fungere på Windows 10, men det er super android-boksen.

 14. Cipri sa han

  bedre permisjon

 15. En stor stum med jdemii klikk og installasjon, og til slutt du klarer å se en film, overraskelse: du kan endre tekststørrelsen, er som TVR2, 1 / 5 skjermen. Vel, takk for opplæringen, men er fortsatt på Popcorn tid!

 16. Foruten de som er nevnt av Julian for Android kan anbefale: FreeFlix HQ Nye filmer HD CinemaBox, OneBox HD KokoTime. Og for å koble til Chrome, alle på Android, jeg bruker LocalCast som du kan søke og subtotrare.

 17. Viorel sa han

  Alle kan svare på hvordan du kobler til Chromecast?
  Jeg legger ikke merke cast-ikonet på tv.

 18. marinescu77 sa han

  Brothers behage ami mye å si for meg om jeg kan 7 64 bit Windows, laste ned og ønsker ikke å installere

 19. "Http://wookiespmc.com/wiz/" Jeg anbefaler at du trenger undertekstene på kontoen på opensubtitle.org ellers har du alt du vil lykke til

 20. snømann sa han

  Bedre prøve [url = https: //www.sodaplayer.com] Soda spiller [/ url]. Du kan se noen film fra en tracker, med undertekster og uten å måtte nedlastet. Og holde deg rolig, spøkte Cristi; torrents vil aldri forsvinne. Snarere forsvinne elendighet disse nettstedene med online video.

 21. marius sa han

  Jeg vil ha gode programmer hvis mulig ronanesti

  • Razvan sa han

   For Chromecast klarte jeg KUN å sette den bærbare datamaskinen på en annen skjerm ... På den andre skjermen åpner jeg Google Chrome og sier Cast på 2. skjerm (IKKE på Chrome TAB). Selvfølgelig kjører filmen som også er å se på Chromecast allerede på den andre skjermen. Det kan være en annen løsning ...

  • catalinsiria sa han

   Rumenske programmer - hvordan du installerer om emnet ...

  • Søk på Google tvron vrei.bafta installerer kom dit alt går på tv / telefon / tableta.sper som ti_am vært nyttig.

 22. Cristi sa han

  Jeg Kodi installert på Windows 10, bare for å OLDPAIR.COM, spør jeg CAPTCHA kode, bekrefte koden. Få et stort vindu med et bilde delt inn i flere ruter og filmer ikke kjøre! PLEASE hvis noen kan hjelpe meg.

 23. Cosmin sa han

  Salut!
  Jeg har en misforståelse: etter installere addon (minutt 2: 56 videoen), ikke forstår nøyaktig hvor du gikk for initiering og valgmuligheter som jeg bringer til internasjonale Addons. Kan du hjelpe meg? Takk.

 24. Dragos sa han

  god
  Takk for veiledningen, men når jeg prøver å legge til fusjonsadressen etter at jeg har skrevet inn navn og bane, forteller den meg at jeg ikke kan koble til. Kunne ikke hente informasjon om katalogen. Dette kan være på grunn av at nettverket ikke er koblet til. Vil du legge til det allikevel?
  Mitt forsøk er Android Connector 4G til Orange. Ganske nettotegning bekymringsløse.
  Men hvor galt?

 25. Narcissus sa han

  Hei jeg har samme problem som Dragod bare meg er vinn 10

 26. Bogdan sa han

  idem og jeg hilser

 27. Marginean Sorin sa han

  meg gir meg følgende melding:
  Kunne ikke hente kataloginformasjon. Dette kan skyldes at nettverket ikke er tilkoblet.
  Treu Hva gjør du nå?

 28. add-on fungerer ikke, kunne ikke hente directoryinformation.This kan skyldes at nettverket ikke er koblet til.

 29. fusjon fungerer ikke lenger. eller KINGUL-depotet. Dessuten fungerer de få rumenske tilleggene til filmer på nettet ikke lenger, henholdsvis KINGUL-utvikleren ga opp prosjektet til en SARSAILA, som var opprørt over at jeg ikke vet hvem og hele landet . Som herskerne i dette landet. "Fordi vi er rumenere, er vi rumenere ..." og dette er neste generasjon. For ikke-oversatte filmer er det EXODUS. og annen.

 30. Hei. Ok, jeg prøvde N ganger, har det samme problemet som de ovennevnte, vi gikk inn og fant ut at pappa goagea eller mørk om alt er det noen måte å gjøre det gå eller bare skal stoppe meg for å prøve. Takk for et mulig svar.

 31. Victor sa han
  • Victor sa han

   Installer fra zip repository.sarsaila og du har tilgang til online-filmer med undertekster. Takket for Sarsaila.

   • Cristi sa han

    Jeg fulgte trinnene i videoen opplæringen, men når jeg går til add-ons eller sarsailă, er jeg ingenting å installere fra zip. Jeg gjør noe galt?

    • Cristi sa han

     Jeg glemte å nevne: Jeg Kodi en TV-boksen. Hvis du klikket på en lenke som tilbys av Victor telefon / PC nå depotet, men TV-boksen, nei.

     • Victor sa han

      Du må laste ned addon pinne eller kort avhenger av valg av TV-boksen og installere ekstern lagring.

    • Victor sa han

     Etter å ha installert fra zip, gå for å installere fra depotet, velg Sarsailas tillegg, videotillegg og velg nettstedene som interesserer deg.

 32. Victor sa han

  Du lastet ned addon sarsaila linken?

 33. florin sa han

  går som tutorial

 34. Claudiu sa han

  Jeg går ikke jeg lastet ned ny fusjon er med co og ikke med ag jeg lastet ned og indigo men int / rom addons gir meg ingenting. Løsninger? takk

 35. Constantin sa han

  Går addon sara, installert akkurat nå. Takk for. ham.

 36. Hjelp! hvordan installerer jeg takk på forhånd!

 37. Sebastian sa han

  velkommen
  Jeg har et IPTV abonnement og jeg bruker det for nå med en mottaker.
  Hvordan finner jeg M3U adressen? Jeg gjorde en uttalelse til Telekom for å finne ut adressen / listen, men det regnet
  Hvordan fant du ut?
  takk

 38. Vasile sa han

  Hei. Jeg fulgte alle trinnene, men jeg stoppet ved zip fusion installasjon. Hvorfor ikke gå videre. Takk

 39. Jeg tror ikke torrents vil forsvinne når som helst siden det går bra med private trackere. Spesielt når kvaliteten på en BluRay-rip er uten sidestykke.

 40. gutten sa han

  godt å ha hjertet ditt cristi, et spørsmål, jeg bruker et abonnement på SMART IPTV, og med dette abonnementet har jeg mange kanaler fra flere land for eksempel sky sport uk eller nba door nasjonale programmer fra flere land etc. spørsmålet om du kjenner til et annet program som ikke nødvendigvis er smart iptv som leser URL. //…M3U..eksempel, hvilken som helst annen applikasjon, bare for å ha undertekster til den respektive kanalen jeg vil se eller en annen tilpasningsmetode for å få undertekster. Takk

Snakk Your Mind

*