Funksjoner, innstillinger og bildekvalitet Hikvision IP-kamera

Hei venner, noen tutorials siden introduserte vi IP overvåkingskamera Hikvision DS-2CD2732F-I, et kamera som til slutt viste seg å være utmerket faktisk godt over mine forventninger fra oppkjøpet.
Foruten det faktum at denne IP-kameraet har en sensor topp kommer med en Vario brennvidde (2.8mm-12mm) veldig "skarp" har litt kromatisk aberrasjon, men vi må tenke på at vi snakker om et overvåkingskamera ikke Arri Alexa + Ziess.
Sensor bildekvaliteten er perfekt, bare legge igjen en liten kontrast og klarhet for å oppnå et mer naturlig bilde.
Vær oppmerksom på glidere, vil mange bli fristet til å heve dem alle til å yte maksimalt, dessverre hvis du øker det maksimale som ikke skal (redusert bildestøy, skarphet, WDR) får du bilder til kunstig og bevegelsesuskarphet.
Når vi ser bort bildekvaliteten må fortelle deg at dette rommet har noe irriterende, er jeg henvise til fokuset må være ca 2 minutter å fokusere riktig. Heldigvis skal du ikke fokusere bare én gang, og du er ute. Sannheten er at vi ikke kan ha alt, har manuell fokus tillot utviklingen av andre komponenter uten å øke kostnadene. Snakker av kostnader, med mindre du har et budsjett for ettergivende, inviterer jeg deg til å se to videoopplæringsprogrammer som vi publiserte en stund siden hvor jeg snakket om et system noe billigere som i tillegg har mikrofon, perfekt for innendørs og områdene godt opplyst:
Sette opp en video overvåkingssystem lyd, det 1, installasjon og oppsett IP-kamera
Sette opp et overvåkningssystem, det 2, lydopptak og videobehandling
Nå kapittel innspillingen vår plass her Hikvision DS-2CD2732F-jeg er mesteren, kan ta opp hendelser basert på visse hendelser som dekker nesten alt går gjennom hodet ditt. Selvfølgelig er dette IP-kameraet kan ta opp nonstop micro SD-kort eller en redegjørelse for nettverkslagring (NAS, FTP, CIFS), men hvorfor gjøre det når du kan spille inn når det er nødvendig.
Hvis du ikke vet hva FTP og NAS, inviterer jeg deg til å se tutorials om NAS og FTP:
Guider NAS:
Zyxel NSA presentasjon 320 enhet for lagring av nettverk og utover
Komplett tutorial på å sette opp og bruke en NAS Zyxel NSA320
FTP tutorials:
Installasjon og oppsett XAMPP apache php mysql-server som inneholder og ftp server
Hvordan overføre filer via ftp server med FileZilla
Etter innstilling av kameraet kan skyte reglene:
1. Bevegelsessensor i rammen.
2. Flytte i et bestemt område bestemmes av oss.
3. Krysset en linje trukket av oss på kontoadministrasjon skjermen (linje krysset).
4. Aggresjon kamera (Video manipulering).
5. Oppdage inntrengere som krysser grensen etablert av oss (Intrusion Detection).
I tillegg kan Hikvision DS-2CD2732F IP-kamera skyte ham før og etter bevegelsesdeteksjon, kan det ta noen sekunder før du går inn tyven i rammen (Pre-posten og Post-posten)
En annen sikkerhetsfunksjon rapporterer e-post når ugyldige påloggingsforsøk oppdages.
Jeg kunne snakke mye om dette vakre rommet, men bedre å se på opplæringen, det inneholder mye mer detaljer.
Hvis du er interessert i å følge denne opplæringen for å spille med en IP-kamera, husk at jeg har gjort en Hardware Guide om å kjøpe et kamera hvor du kan finne mye informasjon som du kunne hjelpe.
Um, noe annet i "Internet of Things" (Internet of Things) IP-kamera om den første enheten var dessverre alle er fokusert på kjøleskap og ovner er koblet til Internett. OMG!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg vet ikke ... det synes å ha nesten pompieru klarhet bare ala ... resten er i ceatza .. så ofte har gjort i zoom ...
  vente og koble poe.
  Takk.

  • På grunn av relativt stor sensor og stor blenderåpning (f1.2) dybdeskarphet (linje fokus) er ganske smal avstand. De som brukte et kamera på manuell, jeg vet hva det er. Det er en feil, det er bare noe fint noen ganger.
   All fokus er bare mulig med svært små sensorer og membran små, fra f8 opp.

 2. Cristi blir ikke lei. Du har ikke tenkt på å slutte stasjonen? få eller bygge din all-in på pc?

  • Ærlig talt trodde jeg, ved første blikk er mer effektivt i en plassbesparende synspunkt.
   Dessverre en alt i ett tror ikke det har en prestasjonsnivå så bra, og jeg er vant til ytelse.
   Bærbare datamaskiner og PC-er alt i ett har et mye lavere nivå av ytelse bordet på grunn av begrensninger av energi og spesielt varme.

 3. caisinion sa han

  Jeg vil gjerne ha en tutorial - på hvilke kriterier vi velger en videoopptaker bord, takk eksisterer !!!

 4. Salut! Jeg stilte spørsmålet om kontakt, men fikk ikke svar! Jeg vil ha noe og er villig til å betale for det. Du vil sette pris på, blant mange andre, sier vi at de billigste løsningene. Jeg ønsker å ha en nettside eller PC ansatte noe å gjøre streaming fra stedet En gratis statisk IP (som Ustream, for eksempel), og kan få tilgang til streaming fra andre steder - plassering B - som en kilde IP mikseren kan sette inn en video. Jeg vil be deg om å gi meg den billigste løsningen, og så finner du en pris for implementering og vedlikehold, hvis jeg vil være enig i at prisen vil de betale! takk

  • Det du refererer til som streaming, videofiler, lydfiler, live radio?
   Vær mer eksplisitt, for å vite hva svaret du gir. Streaming metoder er forskjellige. Tanken er at du skal vite nøyaktig hva du vil og fortelle meg det.

   • Direktesendinger uten å bli bombardert av reklame. takk

    • Du overveldet av detaljene!
     Video kilde fra hvor du tar hvilken maskinvare du har, hva du ønsker streaming metode (en til mange, en-til-en), som er hvor mange kunder vil se bekken eller bekker.
     Allerede Jeg føler meg som en detektiv avhøre en mistenkt ...
     Du kan være mer sjenerøse med detaljene, jeg vil gjerne hjelpe deg, men du vil ikke ha noen.

     • Sorry, glem detaljene. Jeg har et modem 4G (kan ikke tildele IP) Internett og en bærbar datamaskin. Gjennom en fange kort usb 3.0 (Blackmagic Intensity Shuttle) ta et videokamera i laptop. Jeg ønsker å gjøre med denne kilden streaming til noe på Ustream modell - for eksempel til en PC med egen statisk IP eller noe, jeg vet ikke, og så kan du få tilgang til strøm fra en annen PC, tror jeg for ManyCam eller SplitCam de er i stand til å bruke streaming iP videokilde og kan sette en video mikser uten reklame. Kort sagt, jeg ønsker å 4G modem kan bruke til å gjøre levende av en video mikser. Takk for tålmodigheten!

     • Hvis kilden (kamerabildet) er sett bedre server, kan du bruke VLC media player. Du kan også bruke flash streamer.
      For å bruke en server så ikke verdt det. VLC eller ManyCam går bra for det.
      Men jeg visste at digitaliseringskortet er ledsaget av programvare som lar deg gjøre hva du vil med en live stream ... Sjekk capture CD plakk kan slippe lettere.

     • Bare streaming uten statisk ip vi gjorde, modemet 4G jeg ikke klarer!

 5. alberto hub sa han

  Jeg vil gjerne ha en tutorial eller guide om achizitionearea LED-skjermer gjort av deg i detalj du gjort en for lenge siden når det var bare lcd ville være hyggelig og et innhold; D jeg liker meg selv en lett, men det er mange kriterier tas i betraktning mange ikke vet, og prisen er ikke intot deauna enkel måte. [jeg hørte forene som skjermen min spille en ekte svart Altu at jeg pikselstørrelse mindre og etc] scuzama for denne delen ville være venner, takk for opplæringen jeg har alltid lyttet til hva det er tatt hensyn til.

  • Jeg vil starte en rekke retningslinjer for oppkjøpet. Imens ting har endret seg i markedet, har vi resolusjoner vi 4k, nyere enda 5k (iMac). Vi begynner snart førstehånds skjermer.

   • alberto hub sa han

    og paneltype eller endret i mellomtiden

    • TN, IPS eller PVA forble alle disse, er eneste forskjellen er at produsenter gjør små endringer og komme med nye navn for å hjelpe i salg.
     Nyhet er OLED, som faktisk er en eldre teknologi som til nå ikke har vært brukt ved høye oppløsninger på grunn av kostnadene.

     • alberto hub sa han

      gi meg galt-jeg uttrykte hva de har lenge ønsket å si at nå dukket opp på markedet før det var så mange forskjellige kjente og egenskapene

   • Jeg gleder meg

 6. alberto hub sa han

  Takk så mye jeg kan ikke vente klassifikasjoner og alle.

 7. Good guys når en tutorial på hvordan du kan reparere Shutdown

 8. Octavian sa han

  Cristi søknad LagFix fuctioneaza på nexus4? ... Og jeg vil gjerne vite om det er nødvendig for dette programmet 4 nexus ...

  • Adrian Gudus sa han

   LagFix er ikke brukbart på Android-enheter som har 4.3 versjon eller nyere. Jo mer unyttig det er en Nexus-enhet hvor maskinvare og programvare er helt akter fordi tilhører samme produsent

 9. Costel Besliu sa han

  Jeg har et spørsmål til deg. Hvordan kan jeg lage en sikkerhetskopi av operativsystemet på en tablett med Windows?

 10. Salut!

  Hvordan er acceasta ip kamera motstand mot elektriske utladninger (lyn), påvirker nettverkskort, brytere fra nettverk som er UTP eller FTP.

  • Ingen switch, router, nettverkskort, IP-kameraer, etc, ikke motstandsdyktig mot lynnedslag.
   Vi trenger en offer komponent. Snart skal jeg lage en tutorial der jeg vil presentere noe for å beskytte oss fra torden på LAN.
   Jeg mistet:
   D-link router DIR 655
   gigabit svitsj
   Panasonic Smart TV Network bord.
   Lyn kan streike når som helst, og vi må være forberedt på.
   I lang tid har vi dette problemet i nettverk tilbydere, dir som aldri snakker om det.

   • Selv i dag jeg ønsket å montere, er det dessverre en sterk vind utenfor, og jeg er litt redd for å kaste meg ned trappen.
    Etter en mount vil fortelle deg og fortelle deg hvordan jeg gjorde POE rutedata og makt.

 11. Jeg håper at neste opplæringen vil være om verneutstyr eller som ønsker navnet sitt IP-kameraer, brytere, placde nettverk og som kan være componet offer hvis en Forbindelser med gode resultater og en mulig erstatning for hånden, med en kostnad akseptabel. Men tiltak som skal treffes av tilbydere, eller å bli provaiderilor bedt om en bedre beskyttelse av utstyr fra enkeltpersoner.

 12. Constantin sa han

  Hei Cristi Jeg ønsker å se meg selv bilder eller et lite videokamera som hvilken du i den endelige posisjon, der en fix (huset takskjegget eller bjelker) for å finne ut hvordan det fungerer nøyaktig, avstand juling og hvis du kan skyte infrarød dag og natt. Takk.

 13. "Lightning Protection, Spark lynavleder LAN, nettverk, router, AP"
  Pris: £ 50
  Hvis du har problemer med lyn, vil bryte ned ruter, AP, eller komponenter fra en nettverksdatamaskin, så dette produktet vil kvitte seg med problemer og overspenningsvern vises på Lan eksternt nettverk, og kan gi deg mer skade ved feil echipamenteleor kostbart koblet til nettverket.
  Produktet er kompatibelt med 10 / 100base noe nettverk Lan
  og sikre dispersjon av overspenninger på opp til 13KA
  Montert ved inngangen til huset og nettverk trenger en jording motstand i ohm for å spre overbelastning 4 "
  "Http://www.tocmai.ro/protectie-fulger-eclator-paratraznet-lan-retea-router-ap-17659331.html"
  Ikke annonsere! Jeg er ikke selger.
  Jeg bare ga søk "goagea" (ifølge vanghelepedia): lynvern nettverk
  Det er mange resultater. Det er bare primu av dem.
  Beklager, men din sponsor (FAME) selger "PNET1GB APC Overspenningsvern for datalinjer"
  på et mye høyere pris (129 Lei) http://www.emag.ro/surge-protector-apc-pentru-linii-de-date-pnet1gb/pd/EXG92BBBM/

  • Jeg liker din kommentar:
   "Hvis du har problemer med lyn vil påvirke router, nettverkskort .... Bestill nå for å dra nytte av dette tilbudet....
   "
   Parken er på Teleshop.

   • ....... hvis du leser hva jeg skrev jeg ville ha sett at ikke annonsere at jeg ikke selger ......

    • Jeg forstår ikke hvorfor du er så .... Hvorfor gjorde du ikke forstår, jeg sa jeg liker kommentarer, pluss det er gøy og synes løsrevet fra en kommersiell Teleshop (danner protokollen).
     Jeg har ikke anklaget deg annonsere som bevis jeg igjen og url, akkurat som jeg fanget siterer sikkerhetsmessige grunner. Hvem trenger enheten kan sette inn lenken i din nettleser bar og skriv.
     Kan slappe av deg, er et kompliment ikke alltid caterinca.
     ...... ..
     Eller du bare ønsker å fornærme?

 14. Nicushoor sa han

  Cristi kan 2,3 du sier og du snakker om Nexus 4.Sper du ikke lei av det :)). Snart kommer som 5.0 android oppdatering og vet ikke hva som bringer oss opplyse deg ... .merita nou.Poate ikke verdt ... flere støtter nexus ?? 4 oppdateringen. Takk.

  • Hvis du var bak meg og se hva jeg gjør ...
   Selv 5 minutter siden jeg sjekket på den offisielle nettsiden Bilder fra Android Fabrikk. Sjekk 3-5 ganger om dagen for å se om kanskje de sette "ting". Ryktet har det at bildene vises november 3, men du vet aldri ...
   Det ser ut som forteller deg hva og hvordan, sitter uforsiktig!

 15. ioncaisin sa han

  Jeg vil vite om de kan gjøre noe med den trådløse musen, hvis jeg mistet tilpasse seg. usb, Adika hvis du kan sette USB-kabelen? ... ..scuze ... Jeg synes det er lettere å uttrykke meg på russisk, men jeg håper du forstår hva jeg Zik

 16. ioncaisin sa han

  ville være fint å gjøre en reparasjon vid.tutorial om stikurilor minnet ved hjelp av vakuum og pid koder, koder som identifiserer bruker softurilol som ChipGenius eller CheckUDisk fordi mange kast pinner kan repareres, beklager, det er bare en idé ...

 17. Marius Nechifor sa han

  Hei Cristi. Jeg søkte gjennom opplæring, men jeg har ikke funnet hvordan du gjør port forwarding, for å bruke en tablet stasjon overvåkingskamera ip via webkamera. Inne i wifi-nettverk går, men hvis jeg går hjem og jeg comectez telefonen til 3G, fungerer ikke lenger. Jeg forstår at du har gjort port forwarding på ruteren. TP-LINK router merke med en tallerken (husker ikke eksakt modell, jeg har på hånden)

  • Adrian Gudus sa han

   Vi har tutorial om port forwarding. Jeg vet ikke hvor du har vært på jakt etter deg, men du ikke har funnet i et søk med begrepene "hvordan du gjør port forwarding" tutorial er funnet ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre på det nye nettstedet.

 18. Hei Cristi. Jeg har en forespørsel til deg, kan du fortelle meg om kameraene kan også brukes med IP tale / video Skype, Yahoo! Messenger, osv.; Jeg ønsker å kjøpe en Dlink DCS-roms leilighet 942L for tilsyn og ville være bra om jeg kan bruke og snakke; På forhånd takk for hjelpen og tutorials som du gjør.

 19. Costache Gabriel sa han

  Hello! Innen få dager skal de motta en pakke med Hikvision ip kamera, og jeg har noen spørsmål; hvis jeg ønsker å sette flere kameraer i samme system for tilsyn må kjøpe en NVR? eller er tilstrekkelig NAS-bare stedet. Det andre problemet er at NAS er ett sted til et annet sted og IP-kameraer, begge steder med dynamisk IP-nett RDS. Det tredje spørsmålet relatert til makten 802.3af IEEE POE IP-kameraer, kan PoE makt gjøre det bra med PoE-svitsj har 12V og mater porter 48 50-4V for ingen risiko å brenne rom?
  Takk og beste dagen mulig!

  • 1. En nese er nok for mange IP-kamera hvis du setter dem godt, og hvis du har nok plass på disken.
   2. For dynamiske IP-adresser bruke DDNS-tjenesten.
   3. Standarden sørger for at hver enhet for å motta den nødvendige spenningen, det er normalt bryter mater for å bli sterkere, som også trenger energi.

 20. Costache Gabriel sa han

  Hello! Vennligst fint om du kan gjøre en tutorial om hvordan du kobler kameraet til en NSA Zxyel 320. Jeg tror ZYXEL ikke støtter IP-kameraer. NSA må være i samme nettverkskamera? Jeg NSA fra ett sted til et annet sted og rom både med RDS nettet. Takk.

 21. Mircea Filipescu sa han

  Hei,
  Jeg har noen spørsmål mer komplisert, og jeg vil veldig gjerne, kan du hjelpe meg.
  1. Hikvision kameraer kan overføre levende bilder tatt på kortet butikken og sky, men gjør også ett bilde på en bestemt tid på bestemte dager i uken, alt på en gang?
  2. Fra bilder tatt ved et tidsintervall (for eksempel en time) kan danne et tidsforløp?
  Takk.
  Mircea Filipescu

 22. florin sa han

  Cristi Hello! Din video tutorial på meg og overbeviste meg og jeg fikk meg noe lignende modell 2132F-IWS. Jeg installerte det som jeg forstått og innstillingene jeg ble inspirert mye av opplæringen ...... hva kan jeg si ??? ... vizulalizare .unghi det store bildet dagen super, super microSD-opptak, oppdager ALL .... og en bit nærmer rommet ... jeg .totusi noen innstillinger som jeg ikke tror vi fikk ... rom ligger .mentionez jeg liker deg på ... ..la etasje Gardinstanger 1, om 5,5m høyde:
  1.Noaptea å leve på IR-bilde er nesten null + noe som flekker på venstre side ... mer ... noen .parca runde ble spilt noen med fingrene på det ... .vi vet ... .se rent med noen lysdioder?
  2.Foarte viktig .... i Live View sekunder etter hver 56 16 faste bildet fryser i sekunder hver gang ... det er normalt? ... ..eller har en feil ... .Jeg gikk 100% av dine innstillinger ....
  3.NU ikke klarer å aktivere LINE CROSSING deteksjon ... ..pare som det vises på Live View sett ... men registreringen begynner å krysse over det ... ..
  Takk for svar!

  • 1. Natten er et problem, spesielt i varmere når sommerfugler og andre insekter er nær kameraet.
   Et annet problem kan oppstå når skitten eller sensor inne som kuppel. Dag ikke sett, men natten er understreket at ISO er hevet til høyeste noen forsterket utover måle.
   2. Det er mulig at din PC for å være svak eller for å være svak. Sjekk poster for å se om du er registrert.
   3. Se det er flere steder å gjøre innstillinger. Fastslå når innstillingene og se om kortet er formatert i kameraet.

 23. florin sa han

  Du kan ha fanget linsen og IR områder når vi satt abiectivul ... ..med hva kan jeg slette dem?
  PC er god ... .i3 med 4GB RAM ... .conexiune netto bra ... .de Romtelecom fiberoptisk IPTV ... ..
  Jeg formaterte kortet installasjonen ... ..de registrert rekord ... ..
  På objektivet har en svamp / myk gummi ring ... .asta kan dekke primært lysdioder ... .jeg så net ... .cica tas ned ... .se kalt FOAM RING ...
  Takk for svar!

 24. cristian sa han

  Med meg ikke fungerer ... .vi klarte å endre ip og hva er det i SADP.Ma Kan noen hjelpe?

 25. Cristian bra jeg har et problem hvis du kan hjelpe meg liksom, jeg ønsker å fortelle deg at jeg elsker videoene dine mer rom .i ds-2cd2122f-IWS og ikke klarer å jeg setter min e alle krasjer, så jeg din videoclopul men det virker ikke, og fortsatt CVA innstillinger når jeg ikke satt trenger å forbli selv om fra chat jeg så for eksempel lagring som ikke har sjekket .Dear sd-kort, men problemet mitt er at jeg kan ikke angi adresse e-post hvis du trenger råd 0742818510.Ms enn jeg har lært av deg.

 26. Hei. Jeg har nylig kjøpt et DS-2CD2420F-IW kamera, som jeg ikke engang kan registrere det på SD-kortet mitt. Når jeg går inn i rommet med telefonen min med ezizlife-programmet, registreres det i telefonminnet. Når jeg går etter datamaskinen med det samme programmet, tar jeg opp på harddisken på datamaskinen min. Når du skriver inn IP-adressen i Internet leteprogram og gå til Hikvivion presentert i opplæringen du velger å ikke sette minnekort lagring gi lettelse, sier jeg lagre det virker ikke som opptaks sier filen kan ikke opprettes. Resten av rommet er OK, men det er ubrukelig at det ikke tar opp uten datamaskin eller telefon. Du kan hjelpe meg.
  PS
  Jeg har 8 GB formatert NTFS-format
  Jeg har også dannet kameraet med kameraet og for ingenting

 27. Takk, nå fungerer det, jeg måtte velge "kontinuerlig registrering"

 28. Hei.
  Kameraet bruker 5 timer per dag for opptak (overvåking) og resten av 19-pluss-helgen er fortsatt på.
  Hvordan stopper jeg det fra å gå i ventemodus for ikke å forbruke nåværende forgjeves?
  Takk på forhånd.

Tilbakesporinger

 1. [...] Funksjoner, innstillinger og bildekvalitet av Hikvision IP-kamera [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.