Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Bra, veldig bra tutorial, jeg håper jeg kan fortsette med denne serien av tutorials

 2. Cristi sa han

  Ja, virkelig interessant ville det være bedre å fortsette med opplæring på dette temaet. Gratulerer til hele området, tutorials, etc.

 3. manole76 sa han

  Veldig interessant, lx.ro jeg kontoen, alt gratis, men ingensteds sammen å iLink.Sa ikke si de er uker når du ikke har tilgang til serveren. Takk Cristi og jeg personlig virkelig vil ha en oppfølger til denne serien av tutorials!

 4. Brabus sa han

  En utmerket tutorial, mens en presentasjon til Adobe?

 5. sklipy sa han

  hei, ja det ville være greit å fortsette med opplæringen, ville jeg være interessert om du kan gå videre blogspot blogg til serveren min fra iLive, og muligens på vei til og komme til pro-versjonen.

 6. alinfdd sa han

  merchandise!

 7. Hei, Cristi vel som så spør om vi ønsker å fortsette med dette temaet jeg skal fortelle deg: Det er super vanskelig etter gmail Selvfølgelig ønsker jeg virkelig å vite hvordan jeg kan gjøre innstillinger i FTP og selv nå se opplæringen gjør du databaser i MSQL jeg håper ikke fange ørene gitt at nybegynner i dette feltet er HTML, CSS, Apache, etc.
  Jeg ønsker deg mye suksess og har flere besøkende et nettsted som Youtube!

 8. Costel sa han

  Interessant. Takk og ønsker deg videre.

 9. daniel sa han

  fa god tutorial nettsted med hosting og desbre cofigurare dette pls

 10. Veldig interessant dette emnet. Selvfølgelig ønsker vi å fortsette rekken av tutorials om emnet.

 11. Dragos sa han

  TINO TUTORIALU MISTO Så Kristus FORTSETT TUTORIALU

 12. Hei. Interessant løsning, selv tar hensyn til de kommersielle parametere gitt. Men gratis konto som ville være ftp-innstillingene? http://ftp.ilive.ro vi går, http://ftp.subdomeniu.ilive.ro ikke fungerer. Kan opplyse oss litt.

  Uttaler på detaljer. Innloggings er opprettet ved hjelp av e-postadressen din slik at [e-postbeskyttet] ikke den som følger med når du registrerer deg.

  Tusen takk opplæringen.

  • Mihaita sa han

   FiluHei. Interessant løsning, selv tar hensyn til de kommersielle parametere gitt. Men gratis konto som ville være ftp-innstillingene? http://ftp.ilive.ro vi går, http://ftp.subdomeniu.ilive.ro ikke fungerer. Kan opplyse oss som putin.Apropo detalj. Innloggings er opprettet ved hjelp av e-postadressen din slik at [e-postbeskyttet] ikke den som følger med når du registrerer deg. Tusen takk opplæringen.

   for å få tilgang til ftp-kontoen i nettleseren, trenger du ikke å skrive "http: //"
   bare ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro i adressefeltet eller direkte i kommandoen "run" av Windows.

   • Mihaita: FTP-konto for å få tilgang til nettleseren trenger ikke å skrive inn "http: //"
    bare ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro i adressefeltet eller direkte i kommandoen "run" av Windows.

    Vel ja jeg har ikke noe imot å sette http: // scriptuld nettopp lagt på nettstedet http: // foran det jeg skrev.

 13. Ja, fortsett med dette emnet! Som du sa "la oss begynne å jobbe ordentlig". Jeg vil virkelig lage et nettsted som er vert for ilink! Så jeg venter på veiledningene knyttet til dette emnet!

 14. Sandu sa han

  Veldig interessant tutorial om området på iLink.
  Vennligst fortsett med resten for å lage nettstedet.
  Takk!

 15. Mihai Ionescu sa han

  Takk !!!! det er OK

 16. Viorel Caesar sa han

  Ja, jeg er veldig interessert i dette emnet, og jeg vil være glad hvis du fortsetter med Tutorial post, database, etc.

 17. thisko sa han

  + Gratis Hosting (ingen reklame fra leverandøren):

  - 50webs.com (plass: 500 Mb, trafikk 5 Gb / måned)
  - byethost.com (plass: 5,5 Gb, trafikk 200 Gb / måned, databaser: 50)
  - 000webhost.com (1,5 GB plass, 100 GB / månedstrafikk, MySQL: 2, e-post: 5 +++ [Fantastio (autoinstaller: joomla, wordpress, drupal..etc) noe veldig sjeldent i tilfelle gratis hosting ]

  + Underdomener kort (selvsagt gratis)

  - cz.cc [nic.cz.cc] (“f.eks. popescuion.cz.cc”) {støtter “videresending av url”, men har et DNS-problem}
  - eu.tc, net.tc, etc ... [smartdots.com] (f.eks. "ww.popescuion.eu.tc") {støtter "videresending av url" og DNS}

  Le recumand de som ønsker et gratis nettsted og samtidig ganske bra / bra, jeg personlig søkte og samtidig vi testet varianter nok før jeg fant det jeg trengte.

  + Kapittel forfremmelse ..exista her nok gratis versjoner.

 18. PopIon sa han

  veldig høyt

 19. Cristi Hello!
  Interessant tutorial, jeg ønsker å fortsette serien av tutorials på iLink.

 20. En verdifull veiledning nyttig. Fortsett tutorials om iLink .. jeg nå vil jeg gjøre nettsteder, og jeg vil se på følgende tutorials om iLink lungiar imidlertid være (hvis jeg ikke blar forstår noe: D)

 21. videotutorial-bruker sa han

  Jeg ser frem til disse veiledningene i denne serien

 22. Tutorialu hosting veldig god jakt og visste ikke hva du skal velge er mange tilbud,

 23. RafaelRafito sa han

  Veldig høyt, normalt at vi ønsker å beholde, hva du skal si i notatet er et team 10 Bravo !!!

 24. marian sa han

  Veldig interesant.Astept videreføring og spesielt hvordan de kan lage en nettside.

 25. Ja tjeneste fra iLink ok :))

 26. Xantes sa han

  Jeg abonnerer også på de som ønsker en serie episoder med ovennevnte emne, men uforberedt og på det han nevnte "sklipy - 31. mars 2011 kl. 22:31", med overføringen fra blogspotiLink!

 27. george sa han

  Det ville være veldig nyttig hvis du fortsatte med veiledninger om dette emnet. Hvordan lage et nettsted og hvordan du administrerer ftp osv ...

 28. SideBySide sa han

  Cristi kan du hjelpe meg, jeg gjorde mitt sinn når jeg prøver å koble til via ftp ftp konto som tilbys av e-post er ikke kobler. Du har å gjøre andre innstillinger i tillegg til verten, bruker og pass?

 29. SideBySide sa han

  Feilen er
  "Kunne ikke koble til server"

 30. Hei Cristi,

  Veldig interessant tuorialul og alt du gjør. Gå videre med lærere om iLink.

 31. Brabus sa han

  Jeg tror ikke det er nødvendig å fortsette denne opplæringen, innstillingene er ikke mye forskjellige fra forrige opplæring. Se [url = http: //www.google.com/cse? Cx = partner-pub-9228335808488785% 3Apk093u-pfrd & ie = ISO-8859-2 & q = cum + fac + un + site & sa = C% C4% 83utare & siteurl = www. videotutorial.ro% 2F] Serien av opplæringsprogrammer hvordan du lager et nettsted [/ url] Der presenterte du alt.

  Adobe suite som jeg har innført, som et PDF-dokument og endre andre.

 32. cossmyn sa han

  Selvfølgelig ønsker vi å fortsette med opplæringen Cristi !!! Super nyttig opplæring ... spesielt for studenter som har prosjekter å gjøre og vil overraske gjennom et nettsted.

  Bravo!

 33. pc1990 sa han

  En fin tutorial, men synd de fra iLink jab og bannere med reklame, men det er det.

  Cristi hvordan du setter som frereastra nøyaktig hvordan du setter for effekten Aero effekt har skygger og din er helt blå.

 34. Cristi sa han

  Yes sir! Meget god tutorial og kom akkurat i tide, er jeg veldig interessert spesielt etableringen av nettstedet (dvs. den måten å klatre en flash nettsted med alle sider og mapper her) MS

 35. Alex Baies sa han

  Alex Baies:
  Cristi, med henvisning til iLike> http://safeweb.norton.com/report/show?url=www.ilive.ro

  * Ilive, beklager.

 36. superbun. fa opplæringen og desbre cofigurare stedet

 37. veldig interessant tema ville være bra hvis du fortsetter ...

 38. Darius sa han

  veldig bra tutorial, jeg savner deg fortsette med serien av tutorials for å lage området på denne plattformen

 39. myname sa han

  Takk, og jeg likte tusen nerebdare neste opplæringen dedikert til dette temaet.

 40. Razvan sa han

  veldig god opplæring, bare du bedre logger inn med ftp, du har laget et domene, noe mer eksplisitt. du sa hvilken plattform du kan ha osv ...
  resten er ok.

 41. hallo. veldig bra opplæring .... Jeg kan ikke opprette kontoen ... Jeg vet ikke hvorfor ,,, ikke la meg ..

 42. send meg på yahoo-siden ... pff

 43. summer19 sa han

  Cristi sal jeg gjorde noe dumt. Jeg endret passordet til databasen, jeg faktisk ga det genererte passord. og memorato nam. og nå ikke kan få tilgang til databasen. Jeg gir konto for å få panelet spør meg et passord og ikke vet. hva kan jeg gjøre?

  • summer19 sa han

   summer19:
   Cristi sal jeg gjorde noe dumt. Jeg endret passordet til databasen, jeg faktisk ga parola.si generert nam memorato.si nå kan ikke få tilgang til databasen. Jeg gir konto for å få panelet spør meg et passord og ikke vet. hva kan jeg gjøre?

   Er det noen som vet?

 44. cristian vannmelon sa han

  du kan gjøre en videotuorial om fryser

 45. marinescu77 sa han

  Cristi're høyt bravo, Tineo så videre.

 46. Bogdan sa han

  Veldig interessant ... Takk for disse retningslinjene
  Jeg ser frem til flere tutorials på iLive

 47. SurvivorX sa han

  Jeg sier veldig vanskelig å fortsette

 48. Valentin sa han

  Ja fortsette

 49. Hei fin tutorial, jeg ga pengene over litt bedre, men folk på iLink er flott at du har en gratis, virkelig ønsker å holde hvis du har tid denne serien av opplæringen og creeareaaa et nettsted og hva gjør u lære oss .

 50. Oroles sa han

  "For nå er det bare et felt" var det riktige uttrykket. du bør komme innom skolen

 51. Andrei robert sa han

  Jeg ønsker å fortsette denne serien, og du vet at det er xhost.ro men tilbyr gratis enn 400mb.

 52. KosmynMDC sa han

  Adrian Cristea eller noen eller noen andre. Vennligst hjelp meg. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am om når Windows starter på 3,4 jeg endre skjermoppløsningen, og må 800 600 × hver gang for å modific.Cum kan jeg løse dette problemet. Jeg vil ikke gå den ekstra oppløsningen 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 oppdateres daglig.

  • Thomas sa han

   KosmynMDC:
   Adrian Cristea eller noen eller noen andre. Vennligst hjelp meg. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am om når Windows starter på 3,4 jeg endre skjermoppløsningen, og må 800 600 × hver gang for å modific.Cum kan jeg løse dette problemet. Jeg vil ikke gå den ekstra oppløsningen 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 oppdateres daglig.

   Du kan ikke installere skjermkortdriveren, eller du har ikke riktig installert, lastes ned Oria feil versjon
   Prøv å laste ned den nyeste driveren av styrene på deres hjemmeside og se om det fungerer
   En annen mulighet er å ha et lite virus….
   Og en tredje kan være grunn til skjermen (ja!, Ikke bli overrasket min fetter hadde en lcd eldre ved 2000 og kunne ikke endre oppløsningen høyere enn 1024 745 *
   Lykke til med å løse problemet

 53. Adrian sa han

  Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
  Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

  • stefan sa han

   Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Hvis du på en eller annen måte ikke har løst det ennå ... Jeg tror feilen er ganske klar ... Øverst i vinduet står det tydelig skrevet: FEIL: Du må bruke KUN bokstaver og tall !!! Og det refererer til det valgte kontonavnet ... Sjekk hvilket kontonavn du har valgt 🙂

  • Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Ikke rush selv, se nøye på tegnene feil alle forsøk.

  • Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Problemet er ikke captcha til brukeren, men for de som ikke har, og du gir dem automatisk .ilive.ro

   • Adrian Mihai sa han

    & 4dY: Problemet er ikke captcha til brukeren, men for de som ikke har, og du gir dem automatisk .ilive.ro

    Ja, endelig jeg opprettet kontoen, vet jeg ikke et øyeblikk hadde gått gjennom hans sinn at det var problemet, selv om jeg lurte på svar etter så lang tid i praktisk talt forlatt ideen. Takk så mye og samtidig overrasket meg så mye at jeg ikke var klar over det da. Jeg håper jeg ikke har problemer med hosting, generelt gutta fri har store problemer med oppetid, står vi med noen 3-4 hostinguri, noen gratis, en annen med en liten avgift (1 $) - som men en nedetid for stor, når babyens verden faller server i djevler! Og jeg hadde ikke engang trenger mye plass, så 100 mb først. Nok en gang takk og jeg håper resten går greit

 54. John Mudura sa han

  Kjære Cristi,
  For mer mens du ser på den ene enden av broen. Jeg blir nybegynner hadde tjent meg noen tutorials for det, takk og forbli i gjeld.
  Her klarte jeg å lykkes med å åpne en konto i "ILINK", bare jeg ble slik, jeg vil gjerne fortsette med de neste trinnene.
  En dag Minuit
  Vennlig hilsen
  John Mudura

 55. Cristi sa han

  Gratulerer du er den beste, fortsetter opplæringen hvis du kan ta.

 56. yosorin sa han

  vanskelig tutorial, jeg har allerede lært mye av dine tutorials, så kom med forslaget og tror de er mange som følger denne opplæringen samtykke som bør fortsette hosting serien for denne klienten.
  suksess og en god dag.

 57. liviuhouse sa han

  velkommen

  Veldig interessant hvis du kan du fortsette med denne type opplæring (hvordan å klatre et område på en verts Sait vedlikehold, database, populær database, etc ..) generelt tilhørighet til nettsteder.

  takk

  Bafta videre.

 58. yosorin sa han

  og å komme tilbake til det jeg skrev tidligere, med tanke på at jeg registrerte meg til deg å få opplæring på gmail, jeg ønsker å motta e-postvarsler når du legger ut tutorials nye på dette emnet

 59. cataunforgiven sa han

  iLink se at har en masse problemer. Jeg kan ikke koble til via ftp (ikke bare her) andre ftp-konto kan ikke gjøres (legge inn data som du kaster på hovedpanelet og i ftp kontoer ingen endring) hvis de sender e-post til iLink [e-postbeskyttet] ikke fungerer.

 60. marius sa han

  Jeg vet jeg hilse og vertsnavn som jeg har logget inn på kontoen min ftp å vinne scp.eu så mam lært å klatre siteul.ms frm

 61. Adrian sa han

  Jeg hilser og gratulerer deg for kvalitetsinformasjonen du gir, og jeg blir med på listen over de som leder videreføringen av denne opplæringen fordi det er (for noen, og dessverre mange!) Som har liten kunnskap om FTP, databaser, kontrollpanel og annen. Og selv om jeg mottar informasjon skrevet på rumensk, for eksempel: “Last opp du filene i `www`, som finnes i kontoen din så snart FTP login til å være tilgjengelig på internett" ser ut som hieroglyfer! (som meg uansett!)

 62. Jeg ønsker å fortsette

 63. befunnyordie3 sa han

  Jeg kan ikke logge på phpMyAdmin. skriv meg # 2002 Kan ikke logge på MySQL-serveren

 64. Giacomo sa han

  Jeg har nettopp gjort en konto hos dem. Det matrix pleide å ha en webserver tilgjengelig ennå bedre der. Så kan du fortsette serien, hvordan kan klatre opp en nettside, hvordan lage et underdomene, og han er en blogg (hvis mulig). En bit av hver. Hvordan kan det fungere med databasen, selv avgjørende.
  Takk for opplæringen.

 65. supermdmario sa han

  En annen tjeneste som tilbyr plass 1 gb (og kan øke-alt gratis) er WUALA.Te sammen cieaza meg

 66. Fparte god og interessant opplæringen. Videotutorial.ro Gratulerer og takk for hardt arbeid! Jeg lærte mye av deg, og jeg har anbefalt dere til mine venner. Jeg har bare lovord for deg og fortelle deg at jeg har sett alle undervisningstimene med stor glede, gratulerer nok en gang for hva du gjør. Jeg ønsker å fortsette serien av tutorials på iLink.

 67. Andrei Alexandru Dragomir sa han

  Hei, ville en serie opplæringsprogrammer om denne plattformen være interessant ... Og jeg ville være interessert, hvis jeg kunne bruke databasen som ble opprettet på denne plattformen, eller hvordan jeg skulle fortelle den, for WordPress-bloggen min ????
  Jeg har allerede en blogg på wordpress..si interesserte meg om jeg kunne bruke en peasta for ham.

 68. Thomas sa han

  Vennligst fortsette denne opplæringen, vil jeg lære å lage et nettsted på denne plattformen fra iLink
  Takk, og jeg gjerne nye tutorials

 69. stefan sa han

  Veldig interessant opplæring ... Virkelig, vær så snill å fortsett denne typen opplæringsprogrammer ... Det virket mye tydeligere forklart for meg enn mange andre, og jeg leste ganske mye ... I posten opprettet mapper (tilpasset) for hans spørsmål Cristi: "hvem vil bruke dem?" tusen! For eksempel vil jeg at alle e-postmeldingene jeg mottar fra Videotutorial skal grupperes, slik at de ikke blander seg med de andre, jeg oppretter en Videotutorial-mappe, jeg legger til en regel (alt som inneholder tittelen videotutorial.ro, for å flytte meg der) i e-postklienten (eller i Yahoo), og her er hva egendefinerte mapper kan bruke. Nå vil et godt spørsmål være: hvis jeg oppretter egendefinerte mapper på Yahoo, og jeg vil laste dem ned til en e-postklient, hvordan fortsetter jeg? Jeg vet ikke, svaret på dette spørsmålet, jeg spør virkelig noen som vet hvordan de skal svare meg ... Jeg fant en metode, ikke veldig ortodoks, men den fungerer: bruk en Fremover 😉 Og et annet spørsmål til Cristi, også relatert til e-post: hvordan kan du beskytte mot spam? Er det en mulighet til å innføre regler? Jeg har ikke opprettet en konto der ennå, jeg vet ikke om jeg skal gjøre det, det er derfor jeg ikke kan sjekke, ennå ...
  Jeg vil foreslå at i veiledningen kan du se, faktisk alle trinnene, fordi det ser ut til at noen brukere har opplevd problemer ... Eksempel: å opprette kontoen, databasen. Det ville være interessant hvis du kunne opprette en lenke mellom denne kontoen og et lagringssted (stor størrelse). Eks: e-postkontoen er 1 GB ... Men jeg har også en konto som tillater lagring på opptil 10 GB. Når iLink-kontoen er nesten full, kan jeg opprette en regel (skript) for å omdirigere e-post til denne andre kontoen ...
  Uansett, veldig interessant, flott denne tjenesten
  Det ville også være lærerikt å fortsette å lage nettsiden, opprette / fylle ut databasen, kontoadministrasjon, det er mange ... og jeg tror det vil være interesse

 70. Fortsett med opplæringen

 71. Marian Alexandru sa han

  Meget god tutorial. Jeg brukte xbiz, xhost, men jeg også takk. Så langt tjenesten gir den mest iLive siden det er en gratis tjeneste (som service og kommersielle). Jeg vil be deg om å fortsette serien med totorialele med bruk av FTP, og skape site-ru-grind.

 72. marius sa han

  Jeg anbefaler bytehost som en svært god service, men med flere avantaje.ms og svært intuitivt tutorial for dette problemet, men jeg kan ikke installere Joomla på denne serveren

 73. Gabriel sa han

  veldig interessant ... Jeg ser at de som er villige håper å fortsette

 74. Veldig kul og nyttig tutorial !!! håper å fylle det med en komplett opplæringen, det vil si om hvordan du oppretter en hode-hale stedet Ilive.Pe meg interessert meg sterkt om man kan klatre WordPress, men jeg håper vi lære hvordan du gjør og så mange ting jeg har lært mye av deg =))

 75. MIKE07 sa han

  Hei alle! Jeg opprettet en konto, men kan få tilgang Ilive gi dobbeltklikk på feltet og jeg opprettet siden vises på hvit bakgrunn; Index of / og under skrive NAVN, sist oppdatert, SIZE, beskrivelse, overordnede katalogen, bør APACHE 1.3.42 SERVER AT Ilive ikke forsvare en nettside, må den gi legge maler eller må jeg setet I alle nødvendige alternativer, som kan fortelle meg jeg utelatt at jeg prøvde og ikke fungerer.

 76. bunaziua vil følge lang og tutorials din mam brukt med hell. den iLive jeg gjorde jeg også installert Wordpres konto, men problemet er at den ikke fungerer ordentlig, og kan ikke se å skrive nesten hele året administrasjon siden er blokkert, mam venstre tapere og laget et nettsted der alle Wordpres gikk på 000webhost.com jeg vil gjerne ha noen indikasjoner det riktig hvis du kan

 77. Hei. Gjeld til tutorials. Kan du fortsette med denne typen tutorials (webside laging, sette databaser, e-postklient innstillinger, DNS-innstillinger)
  Jeg skylder og jeg holder ordene mine!

 78. Thomas sa han

  Jeg har ikke mottatt etter 10 dager bekreftelsen for opprettelse av konto nusht hva de skal gjøre

 79. Hei Jeg var allerede registrert på dette nettstedet, og jeg Iam laget to nettsteder og jeg forventet mer for bekreftelsen.
  Takk for denne opplæringen.

 80. Elijah Paunica sa han

  Hei Cristi, jeg vil gjerne vite om jeg tar en premiekonto og overfører nettstedet mitt dit, vil navnet på nettstedet være som "www.example.com" eller "www.example.com"? Det er hvis jeg allerede eier et domene kjøpt fra rotld.
  Spesielt har jeg utviklet et nettsted (med ajutoru videotutorial.ro) crowdsourcing plattform på en gratis server og allerede går mye å være ønsket hastighet. Jeg ønsker å kjøpe et domene for livet og deretter overfør dette nettstedet etter å kjøpe domenet, og du setter inn alt innholdet fra den gamle serveren iLink sil. Jeg vil vite hvordan vil være navnet på nettstedet, om det vil bli etterfulgt av ilive.ro eller vil bare være domeniu.ro navn?
  Takk.

 81. Da.Continuatii opplæring med iLink. Takk for alt du gjør.

 82. valyman sa han

  Jeg ønsker å fortsette med etableringen av nettstedet ilive.ro med innloggingsinformasjon, bruk, e-post etc.Felicitari svært gode og interessante tutorials deg !!!!!!!!!!!!!

 83. cstyle sa han

  Jeg er veldig interessert opplæringen. Jeg ønsker å fortsette å lage nettstedet ilive.ro med innloggingsdetaljer, bruk, e-post etc. Lag en deilig Traba. Takk!

 84. robert sa han

  ja fortsette

 85. Du kan gjøre det, og jeg ønsker å gjøre det gratis plss gjøre

 86. Må jeg rog.Mi ønsker å se.

 87. Cosmin sa han

  Hei Cristi. Takk for gitt tmpul tutorialui.As bli glad hvis du kunne publisere en tutorial fortsatt å lage et nettsted.

 88. Cristi_Crymek sa han

  Hei, Cristi hvor du sa at du satt ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Fra felt.

  Vennligst Ajutama.

  • Cristi_Crymek:
   Hei, Cristi hvor du sa at du satt ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Fra felt.

   Vennligst Ajutama.

   Bagi DNS navnetjenere på domenet ditt kontrollpanel, hvor du tok det feltet du har gitt en konto, må kontoen være DNS-innstillingene.

   • Cristi_Crymek sa han

    Cristi-admin: Bagi DNS navnetjenere på domenet ditt kontrollpanel, hvor du tok det feltet du har gitt en konto, som kontoen må være DNS-innstillinger.

    Takket være mye, så langt jeg felt, men jeg vil kjøpe.

    Jeg har aldri kjøpt NAMA nå fordi vi ikke trenger,

 89. Me tok meg alle nerver av 2 dagene jeg holder ser de samme opplæringsprogrammer og fortsatt ikke lykkes i noe du ønsker å gjøre en FTP gjennom WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke den riktige datoen Associated blir løst på.
  Tilkobling mislyktes, og gjorde innstillingene nøyaktig slik du har gjort tutorials, og jeg satt: For det første ble opprettet FTP bruker med følgende innstillinger:

  vertsnavn: itzone000000.ilive.ro
  bruker: “[e-postbeskyttet]"
  passord: *******

  Jeg satt fil og FTP-protokollen, og ingenting, jeg fortsatt holde seg til dette feil, bare for å si at jeg ikke kan få noe ... I ipanel.

  Klarer du å løse VRO.

  takk

  • AdrianGudus sa han

   tony:
   Me tok meg alle nerver av 2 dagene jeg holder ser de samme opplæringsprogrammer og fortsatt ikke lykkes i noe du ønsker å gjøre en FTP gjennom WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke den riktige datoen Associated blir løst på.
   Tilkobling mislyktes, og gjorde innstillingene nøyaktig slik du har gjort tutorials, og jeg satt: For det første ble opprettet FTP bruker med følgende innstillinger:

   vertsnavn: itzone000000.ilive.ro bruker: "[e-postbeskyttet]"Passord: *******

   Jeg satt fil og FTP-protokollen, og ingenting, jeg fortsatt holde seg til dette feil, bare for å si at jeg ikke kan få noe ... I ipanel.

   Klarer du å løse VRO.

   takk

   Port forwarding du hørt? Brannmur du hørt? Hvis du trenger å åpne ruter porten som brukes av applikasjonen WinSCP å koble til FTP-serveren. Se også brannmuren i Windows (eller en annen hvis du har installert) ikke blokkerer port av WinSCP.
   Med mindre du vet hvordan du gjør port forwarding, skrive deg opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: port forwarding, går du inn og du vil finne opplæringen. Hvis du ruter, deaktivere brannmuren

   • Vi prøver å deaktivere brannmur og antivirus og vinduer, og vi ga av, jeg så bra blochiaza ikke noe som jeg ikke nevner rooter enn én kabel fra RDS.
    Jeg vet ikke hva som kan blokkere, selv nå kunne jeg ikke opprette forbindelse til ftp via winscp, jeg tror jeg gir opp fordi jeg ikke kan, i morges prøver jeg klokka 10, inkludert i går asta. Dette er.
    Takk for hjelpen.

 90. Anonymus sa han

  Jeg ønsker å se hvordan å lage et nettsted med denne serviciu..pentru Jeg har aldri forstått hvordan man skal håndtere webhosting stedet ..

 91. et veldig interessant program….http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related en tutorial ville være veldig velkommen

 92. antonio sa han

  Hei Cristi

  Når du tar en tutorial om google og Addsense ??
  Mitt spørsmål er hvordan kan vi tjene penger fra en PayPal-konto?

  Jeg gjorde meg et område, men ingen dag ikke gi meg denne feilen Feil etablere en database tilkobling, men utvinne i noen få timer, kan du bli kvitt denne feilen?

  Takk.

  • AdrianGudus sa han

   antonio:
   Hei Cristi

   Når du tar en tutorial om google og Addsense ??
   Mitt spørsmål er hvordan kan vi tjene penger fra en PayPal-konto?

   Jeg gjorde meg et område, men ingen dag ikke gi meg denne feilen Feil etablere en database tilkobling, men utvinne i noen få timer, kan du bli kvitt denne feilen?

   Takk.

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Hvordan tjene penger fra en nettside med Google AdSense-annonser fra 1 skape, skriv ja og du vil finne opplæringen.

 93. Adrian-Antonio sa han

  Hei Cristi.

  Jeg har et stort problem, gjorde jeg meg selv et nettsted iLive etter tutorial og jeg fortsatt skrive
  Feil etablere en database tilkobling

  Og bare jeg kan gjøre, og dette skjer hver dag for arbeid og VRO 4,5 timer da, etter noen timer og ser ut
  Feil etablere en database tilkobling

  Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt denne feilen ??

  Tusen takk.

 94. Jeg har et nettsted jeg laget i Macromedia og laste opp via ftp iLive. Jeg hadde 2 år nettstedet til et annet nettsted hosting betalte og nå har jeg gjort iLive konto. Jeg vil vite hvordan du laster opp på området (som å skrive HTTP-adressen til verten katalogen og brukernavn og passord).

 95. covimarius sa han

  Bra! Jeg er i klasse-12 profilen handel. Nå igjen fikk vi en klasse prosjekt, nemlig å gjøre våre klær. Jeg må lage en nettside hvor du skal presentere produktene, og jeg ønsker å forsvare valget av "handlekurv" etc. Hvor skulle jeg kunne gjøre et gratis nettsted med disse alternativene? Jeg prøvde å ucoz men måtte betale for "Packet trade", så jeg tror det ble kalt, at for å bruke handlekurven og alt. Pretty kan noen hjelpe meg. Takk.

  • AdrianGudus sa han

   covimarius:
   Bra! Jeg er i klasse-12 profilen handel. Nå igjen fikk vi en klasse prosjekt, nemlig å gjøre våre klær. Jeg må lage en nettside hvor du skal presentere produktene, og jeg ønsker å forsvare valget av "handlekurv" etc. Hvor skulle jeg kunne gjøre et gratis nettsted med disse alternativene? Jeg prøvde å ucoz men måtte betale for "Packet trade", så jeg tror det ble kalt, at for å bruke handlekurven og alt. Pretty kan noen hjelpe meg. Takk.

   Skriv kjekk i søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: hvordan å lage en nettbutikk trykk enter og du vil finne opplæringen.

 96. God kveld!
  Og jeg prøver å lage et nettsted, men problemet er at de ikke klarer å forstå hvordan.

  En venn gjorde meg vert det RNT. (Webhosting.rnt.ro.) Og meg og komparativ felt det ønsket.
  Jeg fikk av ham, bare brukernavn og passord for å komme hit: http://webhosting.rnt.ro . Jeg login og domene liste vises til meg: zztfoto.ro (for eksempel)
  Jeg ønsker å lage hjemmeside adresse http://www.zztfoto.ro men jeg vet ikke hvordan

  Jeg så at det første trinnet er å få på Internett-området med FTP-støtte. Jeg prøvde WinSCP, FileZilla og SmartFTP Client og ikke gå.
  I WinSCP forteller det meg at: “Det forespurte navnet er gyldig, men ingen data av den forespurte typen ble funnet. Tilkoblingen mislyktes. "
  I FilleZilla: “Tilkoblingsforsøk mislyktes med“ EAI_NONAME - Verken nodenavn eller tjenernavn gitt, eller ikke kjent. Kunne ikke koble til server "
  I SmarFTP: “Kan ikke løse vertsnavnet. Tilkobling feilet. Feil = 0x80072af9 "

  Jeg leste et sted det samme problemet, og har antydet at en port forwarding må gjøres, men forstår ikke hvordan du gjør det bare vises på Google for at root tutorials men jeg har kabel ..
  Kan du hjelpe meg vær så snill ?? Takk!

 97. AdrianGudus sa han

  For AnaMaria: Vi har allerede en serie på 6 episoder om å lage et nettsted fra bunnen av! Skriv øverst i søkefeltet øverst til høyre: opprett del 3 eller så kan du søke med ordene "Hvordan lage et nettsted, del 3, WordPress, eller hvordan lage et nettsted på 5 minutter?" skriv inn og du finner veiledningen.
  Les og liknende varer under overskriften opplæringen, det har titler til andre tutorials som du kan nå ved å klikke på en av titlene i rødt.
  I tutorial som jeg sa over var ute etter var diskutert problemet.

 98. Jeg takker for din interesse, men jeg så nøye på videoen, og jeg fant ikke noe svar. Og i kommentarer eller begge deler.

  Det er veldig enkelt, jeg har ikke vertsnavnet costel.ro, jeg har zztfoto.ro, jeg la brukernavnet og passordet på de som tilbys av RNT, og jeg byttet selvfølgelig til FTP-protokollfiler. Jeg lagret (jeg lagret ikke passordet utenat). Vel, jeg logger inn og i neste SEKUND får jeg feilmeldingen: "Det forespurte navnet er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke riktig tilknyttet data som løses for"

  Jeg må liksom lage et underdomene som du opprettet x.videotutorial.ro på det? Ikke gå med hoved?

  Hvis du er ute helgen feil på google, vil du se at svaret på dette problemet er veldig populært, spesielt på områder i utlandet, så hvis du kunne gi et bredere svar vi alle er veldig takknemlig.

 99. og tilhørende port forwarding, har du foreslo du litt ovenfor jeg spesifisert i den første kommentaren jeg har sett, men som "ikke forstår hvordan de skal gjøre det for at google (og nettstedet) vises bare tutorials rot, men jeg jeg har kabel .. "

  • AdrianGudus sa han

   AnaAna:
   og tilhørende port forwarding, har du foreslo du litt ovenfor jeg spesifisert i den første kommentaren jeg har sett, men som "ikke forstår hvordan de skal gjøre det for at google (og nettstedet) vises bare tutorials rot, men jeg jeg har kabel .. "

   Portforwarding er bare nødvendig hvis du har en ruter eller et modem. Mest sannsynlig er du blokkert av Windows-brannmuren. Gå til Kontrollpanel og deaktiver det. Jeg ville ha fortalt deg nøyaktig trinnene, men du ga oss ikke detaljer om Windows du bruker….

 100. AdrianGudus sa han

  For AnaAna: portforwarding nettstedet er bare nødvendig hvis du har en ruter eller modem. Mest sannsynlig er blokkert av brannmuren i Windows. Gå til Kontrollpanel og av. Jeg ville ha sagt nøyaktig hvilke skritt, men vi har gitt detaljer om Windows du bruker deg ...

 101. Jeg så at du har angitt til å være deaktivert brannmur så jeg deaktivert før for å gi første comentariu.Daca vil hjelpe deg: Jeg har Microsoft Windows XP Professional Service Pack versjon 2002 3.

 102. hei .... Jeg registrerte meg gratis for E-post og standard webhotell, FTP-tilgang, og den sendte meg en aktiveringskode og en reduksjonskobling for å aktivere. Jeg klikket, jeg skrev inn koden og sier at "" "Koden er ugyldig, eller du har ennå ikke mottatt godkjenning. Kom tilbake senere! , men jeg fikk godkjenningen med lenken og aktiveringskoden! hva skjer hvis det ikke fungerer ????????? Jeg venter på svar.

 103. Kan du svare på meg i år? Vennligst ... hva skal jeg gjøre? hvis du sender annen kode som ikke er gyldig !!

  • AdrianGudus sa han

   mihay:
   Kan du svare på meg i år? Vennligst ... hva skal jeg gjøre? hvis du sender annen kode som ikke er gyldig !!

   Vi er ikke ansvarlige for det gode eller dårlige fnctionare tjenestene de presenterer. Vi viser deg noe, vi bringer før deg, vise deg hva det gjør, hva det er for, og hva er resten av dere vil og de som tilbyr denne tjenesten på ingen måte er avhengig av oss, og det er vår plikt til deg løse problemet selv.
   Som du kan se, min kollega gikk perfekt. Hvis du har problemer, går fint på deres hjemmeside og kontakt delen for å gi enten e-post eller ring dem (hvis de liksom et telefonnummer)
   Vi tilbyr ikke tjenesten, men jeg tutorial frem samtidig med å legge opplæringen (mars 31 2011) Alt arbeid ordentlig!
   God dag og takk for forståelsen

 104. Jeg ønsker å lage en tutorial for hvordan du kan opprette en nettside hosting

 105. JA og er en del interessert i å se 2 SELV VELDIG MYE MAR AZUTA

 106. Homorodean sa han

  Sia gjort en konto? Jeg venter i dagevis for å få en bekreftelse 5
  kode mottatt fra plukke opp e-post

 107. Hei.

  Og jeg hilser det samme problemet når jeg skriver posten. Jeg sier at det er feil kode. Alle vet hva som er problemet?

  Takk.

 108. Homorodean sa han

  Jeg ringte selskapet at 2 ganger sa en gang er sant bare for de som har kontrakter med ta direkte eller indirekte gjennom representanter (firmaer nabolaget etc) og 2 tid som vil løse problemet i 24 timer og får en men jeg fikk ikke noe svar etter 48 timer :))

 109. Når jeg gjør meg forteller meg: iLive Gratis registrering av nye kontoer ble midlertidig suspendert. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.
  Det vil åpne?

 110. BÆRE

 111. Du gjorde en god jobb, og jeg liker ff mye og jeg forventer en oppfølger til ccest gratuit.Cum gjennomføre en hosting etc mrs mer

 112. Ja, vi vil at du skal gjøre ytterligere veiledninger om dette iLink-selskapet, takk på forhånd ...

 113. redox9 sa han

  Dessverre er ilink-selskapet ikke lenger longer ble overtatt av rds & rcs

 114. iLINK RDS..DECI NED SOM STANDARD OG OFFER NETTSIDEN er ikke lenger gyldig

 115. Cristian sa han

  Ærlig er jeg veldig interessert, at jeg virkelig ønsker å skape et godt nettsted, jeg kjempet for en stund, vet totul.Cred det er en god idé å gå deg på ..
  Takk ..

 116. Ja, men en dedikert IP er tryggere, slik at det tilsvarer å frigjøre primære behov, når du trenger sikkerhet og beryktet i Google, hva som er interessant er ikke gratis.

 117. metin2 sa han

  Det er ingen making

 118. Tudorel sa han

  Jeg vil takke deg fordi med din hjelp klarte jeg å blogge gratis, gjør fange desktop og videotutoriale blogginnlegg og skape et forum og funksjonell på min PC som jeg festet til bloggen.
  Andre er overbevist om at for disse vellykkede mine med din hjelp betyr ingenting, men jeg tror det er folk som ønsker å lære noe i fritiden gjennom igjen, og takk for det du gjør.
  Mitt ønske er om du kan lage en videotutorial med hvordan de kan nå sette mitt forum på pc en gratis hosting hvis det er noe slikt fordi jeg ikke og jeg er ikke interesserte besøkende til bloggen min, men gjør det for moro skyld å vite hvordan å gjøre og å ha meg selv.
  Det ville være det siste steget som jeg har gjort i bloghingului og jeg ønsker ham og gå gjennom det steg for steg kurs med deg hvis og når du har tid.
  Hvis du er interessert i å se folk så vennligst svare ja på gjorde en kommentar fordi den ikke ønsker å miste disse fantastiske mennesker sin tid til meg selv.
  Takk.

 119. Jeg vil vite hvordan du skal fylle nettstedet.

 120. Hei,
  For det første vil jeg gratulere deg for. det arbeidet de legger inn her, fortsett med det gode arbeidet! Det andre problemet for de som jobber i selskaper hvor de har streaming video / audio kutt, er det en måte å laste ned videoer fra deg? og i så fall ville være en idé innsats klipp nedlastingsknappen like nedenfor.

 121. Catalin sa han

  Jeg tror du ble lei gratulasjonskortene, uansett vil du fortsatt motta ... fra meg også! Jeg håper og tenker at det er bra å gjøre resten av opplæringsprogrammene i serien, og det er fordi det er mange barn som kan bruke dem og gi dem drivkraft til å fortsette å studere, og kanskje senere til og med til å øve i feltet ... hva er mer hjelp du kan gi dem!

Tilbakesporinger

 1. […] Eller en annen klarte ikke å starte arbeidet. For de som ikke så den første opplæringen med "Hosting 1 GB plass, domene, e-post, alt gratis og i en konto", anbefaler jeg å gjøre det før du starter denne opplæringen, så vi vil spare [...]

Snakk Your Mind

*