Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ionas Hun sa:

  Bra, veldig bra tutorial, jeg håper jeg kan fortsette med denne serien av tutorials

  Vis Kommentar
 2. Cristi Hun sa:

  Ja, virkelig interessant ville det være bedre å fortsette med opplæring på dette temaet. Gratulerer til hele området, tutorials, etc.

  Vis Kommentar
 3. manole76 Hun sa:

  Veldig interessant, lx.ro jeg kontoen, alt gratis, men ingensteds sammen å iLink.Sa ikke si de er uker når du ikke har tilgang til serveren. Takk Cristi og jeg personlig virkelig vil ha en oppfølger til denne serien av tutorials!

  Vis Kommentar
 4. Brabus Hun sa:

  En utmerket tutorial, mens en presentasjon til Adobe?

  Vis Kommentar
 5. sklipy Hun sa:

  hei, ja det ville være greit å fortsette med opplæringen, ville jeg være interessert om du kan gå videre blogspot blogg til serveren min fra iLive, og muligens på vei til og komme til pro-versjonen.

  Vis Kommentar
 6. alinfdd Hun sa:

  merchandise!

  Vis Kommentar
 7. Hei, Cristi vel som så spør om vi ønsker å fortsette med dette temaet jeg skal fortelle deg: Det er super vanskelig etter gmail Selvfølgelig ønsker jeg virkelig å vite hvordan jeg kan gjøre innstillinger i FTP og selv nå se opplæringen gjør du databaser i MSQL jeg håper ikke fange ørene gitt at nybegynner i dette feltet er HTML, CSS, Apache, etc.
  Jeg ønsker deg mye suksess og har flere besøkende et nettsted som Youtube!

  Vis Kommentar
 8. Costel Hun sa:

  Interessant. Takk og ønsker deg videre.

  Vis Kommentar
 9. daniel Hun sa:

  fa god tutorial nettsted med hosting og desbre cofigurare dette pls

  Vis Kommentar
 10. Tony Hun sa:

  Veldig interessant dette emnet. Selvfølgelig ønsker vi å fortsette rekken av tutorials om emnet.

  Vis Kommentar
 11. Dragos Hun sa:

  TINO TUTORIALU MISTO Så Kristus FORTSETT TUTORIALU

  Vis Kommentar
 12. Filu Hun sa:
 13. Ja, fortsett med dette temaet! Som du sa "få til å fungere propriuzis". Jeg ønsker virkelig å lage en nettside som drives av iLink! Jeg venter på opplæring på dette temaet!

  Vis Kommentar
 14. Sandu Hun sa:

  Veldig interessant tutorial om området på iLink.
  Vennligst fortsett med resten for å lage nettstedet.
  Takk!

  Vis Kommentar
 15. Mihai Ionescu Hun sa:

  Takk !!!! det er OK

  Vis Kommentar
 16. Viorel Caesar Hun sa:

  Ja, jeg er veldig interessert i dette emnet, og jeg vil være glad hvis du fortsetter med Tutorial post, database, etc.

  Vis Kommentar
 17. thisko Hun sa:

  + Gratis Hosting (ingen reklame fra leverandøren):

  - 50webs.com (space: Mb 500, 5 trafikk Gb / måned)
  - Byethost.com (space: Gb 5,5, 200 trafikk Gb / måned, Databaser: 50)
  - 000webhost.com (Gb plass 1,5, 100 trafikk Gb / måned, MySQL: 2, e-post: 5 +++ [Fantastio (autoinstaler: joomla, wordpress, drupal..etc) noe veldig sjelden i hosting Free]

  + Underdomener kort (selvsagt gratis)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ( "ex Popescuion.cz.cc") {støtte "URL Forwarding", men har et problem med DNS'ul}
  - eu.tc, net.tc, osv ... [smartdots.com] (. Ex "Ww.popescuion.eu.tc") {støtte "URL Forwarding" og DNS}

  Le recumand de som ønsker et gratis nettsted og samtidig ganske bra / bra, jeg personlig søkte og samtidig vi testet varianter nok før jeg fant det jeg trengte.

  + Kapittel forfremmelse ..exista her nok gratis versjoner.

  Vis Kommentar
 18. PopIon Hun sa:

  veldig høyt

  Vis Kommentar
 19. Cata Hun sa:

  Cristi Hello!
  Interessant tutorial, jeg ønsker å fortsette serien av tutorials på iLink.

  Vis Kommentar
 20. En verdifull veiledning nyttig. Fortsett tutorials om iLink .. jeg nå vil jeg gjøre nettsteder, og jeg vil se på følgende tutorials om iLink lungiar imidlertid være (hvis jeg ikke blar forstår noe: D)

  Vis Kommentar
 21. videotutorial-bruker Hun sa:

  Jeg ser frem til disse veiledningene i denne serien

  Vis Kommentar
 22. Tutorialu hosting veldig god jakt og visste ikke hva du skal velge er mange tilbud,

  Vis Kommentar
 23. RafaelRafito Hun sa:

  Veldig høyt, normalt at vi ønsker å beholde, hva du skal si i notatet er et team 10 Bravo !!!

  Vis Kommentar
 24. marian Hun sa:

  Veldig interesant.Astept videreføring og spesielt hvordan de kan lage en nettside.

  Vis Kommentar
 25. Ja tjeneste fra iLink ok :))

  Vis Kommentar
 26. Xantes Hun sa:

  Abonner og jeg både de som søker en rekke episoder med ovennevnte emne, men neparat og du sa "sklipy - mars 31 2011 fra 22: 31" for å overføre blogspotiLink!

  Vis Kommentar
 27. george Hun sa:

  Det ville være svært nyttig hvis du fortsetter med opplæring på dette temaet. Hvordan lage en nettside og hvordan vi forvalter ftp, osv ...

  Vis Kommentar
 28. SideBySide Hun sa:

  Cristi kan du hjelpe meg, jeg gjorde mitt sinn når jeg prøver å koble til via ftp ftp konto som tilbys av e-post er ikke kobler. Du har å gjøre andre innstillinger i tillegg til verten, bruker og pass?

  Vis Kommentar
 29. SideBySide Hun sa:

  Feilen er
  "Kunne ikke koble til serveren"

  Vis Kommentar
 30. Hei Cristi,

  Veldig interessant tuorialul og alt du gjør. Gå videre med lærere om iLink.

  Vis Kommentar
 31. Brabus Hun sa:

  Jeg tror ikke det er nødvendigvis en videreføring av denne opplæringen, innstillingene er ikke mye forskjellig fra tidligere tutorials. utsikt [url=http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-9228335808488785%3Apk093u-pfrd&ie=ISO-8859-2&q=cum+fac+un+site&sa=C%C4%83utare&siteurl=www.videotutorial.ro%2F]Seria tutorials hvordan å lage et nettsted [/ url] Det du har alle vist.

  Adobe suite som jeg har innført, som et PDF-dokument og endre andre.

  Vis Kommentar
 32. cossmyn Hun sa:

  Selvfølgelig ønsker vi å fortsette med opplæringen nyttige tutorials Super Cristi !!! ... spesielt for studenter som har gjort prosjekter og ønsker å overraske gjennom et nettsted.

  Bravo!

  Vis Kommentar
 33. pc1990 Hun sa:

  En fin tutorial, men synd de fra iLink jab og bannere med reklame, men det er det.

  Cristi hvordan du setter som frereastra nøyaktig hvordan du setter for effekten Aero effekt har skygger og din er helt blå.

  Vis Kommentar
 34. Cristi Hun sa:

  Yes sir! Meget god tutorial og kom akkurat i tide, er jeg veldig interessert spesielt etableringen av nettstedet (dvs. den måten å klatre en flash nettsted med alle sider og mapper her) MS

  Vis Kommentar
 35. Alex Baies Hun sa:
 36. superbun. fa opplæringen og desbre cofigurare stedet

  Vis Kommentar
 37. Mihai Hun sa:

  veldig interessant tema ville være bedre hvis du fortsetter ...

  Vis Kommentar
 38. Darius Hun sa:

  veldig bra tutorial, jeg savner deg fortsette med serien av tutorials for å lage området på denne plattformen

  Vis Kommentar
 39. myname Hun sa:

  Takk, og jeg likte tusen nerebdare neste opplæringen dedikert til dette temaet.

  Vis Kommentar
 40. Razvan Hun sa:

  veldig god tutorial, bare logge på og du er bedre med ftp, gjorde du et felt, noe som plattform kan du explicit.spuneaai osv ...
  resten er ok.

  Vis Kommentar
 41. Aurel Hun sa:

  salut.foarte god tutorial ... .vi kan opprette kontoen ... vet ikke hvorfor jeg ikke tillater ,,, ..

  Vis Kommentar
 42. Aurel Hun sa:

  send meg på yahoo ... PFF

  Vis Kommentar
 43. summer19 Hun sa:

  Cristi sal jeg gjorde noe dumt. Jeg endret passordet til databasen, jeg faktisk ga det genererte passord. og memorato nam. og nå ikke kan få tilgang til databasen. Jeg gir konto for å få panelet spør meg et passord og ikke vet. hva kan jeg gjøre?

  Vis Kommentar
  • summer19 Hun sa:

   summer19:
   Cristi sal jeg gjorde noe dumt. Jeg endret passordet til databasen, jeg faktisk ga parola.si generert nam memorato.si nå kan ikke få tilgang til databasen. Jeg gir konto for å få panelet spør meg et passord og ikke vet. hva kan jeg gjøre?

   Er det noen som vet?

   Vis Kommentar
 44. cristian vannmelon Hun sa:

  du kan gjøre en videotuorial om fryser

  Vis Kommentar
 45. marinescu77 Hun sa:

  Cristi're høyt bravo, Tineo så videre.

  Vis Kommentar
 46. Bogdan Hun sa:

  Meget interessant ... Takk for slike retningslinjer
  Jeg ser frem til flere tutorials på iLive

  Vis Kommentar
 47. SurvivorX Hun sa:

  Jeg sier veldig vanskelig å fortsette

  Vis Kommentar
 48. Valentin Hun sa:

  Ja fortsette

  Vis Kommentar
 49. Ionut Hun sa:

  Hei fin tutorial, jeg ga pengene over litt bedre, men folk på iLink er flott at du har en gratis, virkelig ønsker å holde hvis du har tid denne serien av opplæringen og creeareaaa et nettsted og hva gjør u lære oss .

  Vis Kommentar
 50. Oroles Hun sa:

  "Men det er bare ett område" slik uttrykket var korrekt. Kan bør gå til skolen

  Vis Kommentar
 51. Andrei robert Hun sa:

  Jeg ønsker å fortsette denne serien, og du vet at det er xhost.ro men tilbyr gratis enn 400mb.

  Vis Kommentar
 52. KosmynMDC Hun sa:

  Adrian Cristea eller noen eller noen andre. Vennligst hjelp meg. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am om når Windows starter på 3,4 jeg endre skjermoppløsningen, og må 800 600 × hver gang for å modific.Cum kan jeg løse dette problemet. Jeg vil ikke gå den ekstra oppløsningen 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 oppdateres daglig.

  Vis Kommentar
  • Thomas Hun sa:

   KosmynMDC:
   Adrian Cristea eller noen eller noen andre. Vennligst hjelp meg. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am om når Windows starter på 3,4 jeg endre skjermoppløsningen, og må 800 600 × hver gang for å modific.Cum kan jeg løse dette problemet. Jeg vil ikke gå den ekstra oppløsningen 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 oppdateres daglig.

   Du kan ikke installere skjermkortdriveren, eller du har ikke riktig installert, lastes ned Oria feil versjon
   Prøv å laste ned den nyeste driveren av styrene på deres hjemmeside og se om det fungerer
   En annen mulighet er å ha en liten virus ....
   Og en tredje kan være grunn til skjermen (ja!, Ikke bli overrasket min fetter hadde en lcd eldre ved 2000 og kunne ikke endre oppløsningen høyere enn 1024 745 *
   Lykke til med å løse problemet

   Vis Kommentar
 53. Adrian Hun sa:

  Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
  Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

  Vis Kommentar
  • stefan Hun sa:

   Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Hvis måte du ikke har løst før nå ... Jeg tror feilen er helt klart ... På toppen av vinduet skrive tydelig: FEIL: Du må bare bruke bokstaver og tall !!! Og refererer til kontonavnet valg ... Sjekk, vær så snill, hva kontonavnet du har valgt

   Vis Kommentar
  • Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Ikke rush selv, se nøye på tegnene feil alle forsøk.

   Vis Kommentar
  • & 4dY Hun sa:

   Adrian:
   Jeg håper jeg ikke synes dum eller naiv, men det ser ut til at vi er bare litt merkelig problem med opprettelse av konto, noe jeg ikke har opplevd noen gang før. Captcha kode, når jeg prøver å presentere tallene som blir sett på som får en feilmelding, og jeg aner ikke hvorfor, selv om tallene i korrekt, eller i det minste jeg tror det. Jeg forstår ikke at logikken eller kode, du lego Kanskje det er en måte som jeg ikke vet. Jeg sluttet hundrevis av nettsteder som problem, men jeg ga ikke opp nå.
   Se link det Hvorfor vise meg (har bare 5,77 mb fil)

   Problemet er ikke captcha til brukeren, men for de som ikke har, og du gir dem automatisk .ilive.ro

   Vis Kommentar
   • Adrian Mihai Hun sa:

    & 4DY: Problemet er ikke captcha til brukeren, men for de som ikke har, og du gir dem automatisk .ilive.ro

    Ja, endelig jeg opprettet kontoen, vet jeg ikke et øyeblikk hadde gått gjennom hans sinn at det var problemet, selv om jeg lurte på svar etter så lang tid i praktisk talt forlatt ideen. Takk så mye og samtidig overrasket meg så mye at jeg ikke var klar over det da. Jeg håper jeg ikke har problemer med hosting, generelt gutta fri har store problemer med oppetid, står vi med noen 3-4 hostinguri, noen gratis, en annen med en liten avgift (1 $) - som men en nedetid for stor, når babyens verden faller server i djevler! Og jeg hadde ikke engang trenger mye plass, så 100 mb først. Nok en gang takk og jeg håper resten går greit

    Vis Kommentar
 54. John Mudura Hun sa:

  Kjære Cristi,
  For mer mens du ser på den ene enden av broen. Jeg blir nybegynner hadde tjent meg noen tutorials for det, takk og forbli i gjeld.
  Her klarte vi lykkes å åpne konto i "iLink", akkurat som jeg var på så jeg vil gjerne hvis det er mulig å fortsette med følgende trinn.
  En dag Minuit
  Vennlig hilsen
  John Mudura

  Vis Kommentar
 55. Cristi Hun sa:

  Gratulerer du er den beste, fortsetter opplæringen hvis du kan ta.

  Vis Kommentar
 56. yosorin Hun sa:

  vanskelig tutorial, jeg har allerede lært mye av dine tutorials, så kom med forslaget og tror de er mange som følger denne opplæringen samtykke som bør fortsette hosting serien for denne klienten.
  suksess og en god dag.

  Vis Kommentar
 57. liviuhouse Hun sa:

  velkommen

  Veldig interessant hvis du kan du fortsette med denne type opplæring (hvordan å klatre et område på en verts Sait vedlikehold, database, populær database, etc ..) generelt tilhørighet til nettsteder.

  takk

  Bafta videre.

  Vis Kommentar
 58. yosorin Hun sa:

  og å komme tilbake til det jeg skrev tidligere, med tanke på at jeg registrerte meg til deg å få opplæring på gmail, jeg ønsker å motta e-postvarsler når du legger ut tutorials nye på dette emnet

  Vis Kommentar
 59. cataunforgiven Hun sa:
 60. marius Hun sa:

  Jeg vet jeg hilse og vertsnavn som jeg har logget inn på kontoen min ftp å vinne scp.eu så mam lært å klatre siteul.ms frm

  Vis Kommentar
 61. Adrian Hun sa:

  Jeg hilser og gratulerer kvalitet informasjon som du gir og holder meg til listen over de som diresc fortsette denne opplæringen fordi de er (for noen, og dessverre mange!) Som har liten erfaring med FTP, bazade data, kontrollpanel og andre. Og selv om den første skriftlige informasjonen rumensk, som "Last opp du filene i `www`, som finnes i kontoen din så snart FTP login til å være tilgjengelig på internett"Så ut som hieroglyfer! (Som meg ellers!)

  Vis Kommentar
 62. Jeg ønsker å fortsette

  Vis Kommentar
 63. befunnyordie3 Hun sa:

  Jeg har ikke tenkt å gå til phpMyAdmin .... Jeg skriver #2002 Kan ikke logge inn til MySQL server

  Vis Kommentar
 64. Giacomo Hun sa:

  Jeg har nettopp gjort en konto hos dem. Det matrix pleide å ha en webserver tilgjengelig ennå bedre der. Så kan du fortsette serien, hvordan kan klatre opp en nettside, hvordan lage et underdomene, og han er en blogg (hvis mulig). En bit av hver. Hvordan kan det fungere med databasen, selv avgjørende.
  Takk for opplæringen.

  Vis Kommentar
 65. supermdmario Hun sa:

  En annen tjeneste som tilbyr plass 1 gb (og kan øke-alt gratis) er WUALA.Te sammen cieaza meg

  Vis Kommentar
 66. Fparte god og interessant opplæringen. Videotutorial.ro Gratulerer og takk for hardt arbeid! Jeg lærte mye av deg, og jeg har anbefalt dere til mine venner. Jeg har bare lovord for deg og fortelle deg at jeg har sett alle undervisningstimene med stor glede, gratulerer nok en gang for hva du gjør. Jeg ønsker å fortsette serien av tutorials på iLink.

  Vis Kommentar
 67. Andrei Alexandru Dragomir Hun sa:

  Hei, det ville være interessant en serie med tutorials på denne plattformen ... Og jeg ville være interessert, om jeg kunne bruke databasen opprettet på denne plattformen eller hvordan du kaller det, for min WordPress blogg ????
  Jeg har allerede en blogg på wordpress..si interesserte meg om jeg kunne bruke en peasta for ham.

  Vis Kommentar
 68. Thomas Hun sa:

  Vennligst fortsette denne opplæringen, vil jeg lære å lage et nettsted på denne plattformen fra iLink
  Takk, og jeg gjerne nye tutorials

  Vis Kommentar
 69. stefan Hun sa:

  Veldig interessant tutorial ... virkelig, vær så snill, fortsett denne typen tutorials ... Jeg trodde det var mer tydelig forklart enn mange andre, jeg leste ganske mye ... I posten, opprette mapper (egendefinert) for hans spørsmål Cristi: "som ville bruke den?" meg! For eksempel ønsker jeg alle e-postene de får fra Videotutorial grupperes for ikke å forstyrre de andre, jeg skaper en Videotutorial mappe, legge til en regel (alle videotutorial.ro inneholder tittel, bevege meg der) i postklient (eller Yahoo) og her er hva de kan bruke egendefinerte mapper. Nå et spørsmål, god ville være: hvis vi opprettet egne mapper på Yahoo, og jeg ønsker å laste ned en e-postklient, hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke svaret på dette spørsmålet, bare spør alle som kjenner meg svare ... Jeg fant en måte ikke veldig ortodoks, men det fungerer: Bruk en Forward
  Jeg vil foreslå at i opplæringen kan bli sett, faktisk alle trinnene fordi det virker som noen brukere har opplevd problemer ... Eksempel: kontoen Skapende, database. Det ville være interessant hvis du kan opprette en forbindelse mellom denne kontoen, og nettstedet lagring (stor). Eg e-postkonto er 1GB ... Men jeg har også en konto som tillater lagring av opptil 10GB. Når kontoen til iLink er nesten full til å lage en regel (script) for viderekoblingen e-post til denne kontoen annen ...
  Uansett, veldig interessant, god service ...
  Det ville også være lærerikt fortsatt om å lage en webside, lage / populære databaseadministrasjon konto, det er mange ... og jeg tror det var interesse

  Vis Kommentar
 70. Iacob Hun sa:

  Fortsett med opplæringen

  Vis Kommentar
 71. Marian Alexandru Hun sa:

  Meget god tutorial. Jeg brukte xbiz, xhost, men jeg også takk. Så langt tjenesten gir den mest iLive siden det er en gratis tjeneste (som service og kommersielle). Jeg vil be deg om å fortsette serien med totorialele med bruk av FTP, og skape site-ru-grind.

  Vis Kommentar
 72. marius Hun sa:

  Jeg anbefaler bytehost som en svært god service, men med flere avantaje.ms og svært intuitivt tutorial for dette problemet, men jeg kan ikke installere Joomla på denne serveren

  Vis Kommentar
 73. Gabriel Hun sa:

  veldig interessant ... Jeg håper jeg ser er villig til å fortsette

  Vis Kommentar
 74. Veldig kul og nyttig tutorial !!! håper å fylle det med en komplett opplæringen, det vil si om hvordan du oppretter en hode-hale stedet Ilive.Pe meg interessert meg sterkt om man kan klatre WordPress, men jeg håper vi lære hvordan du gjør og så mange ting jeg har lært mye av deg =))

  Vis Kommentar
 75. MIKE07 Hun sa:

  Hei alle! Jeg opprettet en konto, men kan få tilgang Ilive gi dobbeltklikk på feltet og jeg opprettet siden vises på hvit bakgrunn; Index of / og under skrive NAVN, sist oppdatert, SIZE, beskrivelse, overordnede katalogen, bør APACHE 1.3.42 SERVER AT Ilive ikke forsvare en nettside, må den gi legge maler eller må jeg setet I alle nødvendige alternativer, som kan fortelle meg jeg utelatt at jeg prøvde og ikke fungerer.

  Vis Kommentar
 76. bunaziua vil følge lang og tutorials din mam brukt med hell. den iLive jeg gjorde jeg også installert Wordpres konto, men problemet er at den ikke fungerer ordentlig, og kan ikke se å skrive nesten hele året administrasjon siden er blokkert, mam venstre tapere og laget et nettsted der alle Wordpres gikk på 000webhost.com jeg vil gjerne ha noen indikasjoner det riktig hvis du kan

  Vis Kommentar
 77. Hei. Gjeld til tutorials. Kan du fortsette med denne typen tutorials (webside laging, sette databaser, e-postklient innstillinger, DNS-innstillinger)
  ....................................... Owe og jeg holder mitt ord!

  Vis Kommentar
 78. Thomas Hun sa:

  Jeg har ikke mottatt etter 10 dager bekreftelsen for opprettelse av konto nusht hva de skal gjøre

  Vis Kommentar
 79. Letai Hun sa:

  Hei Jeg var allerede registrert på dette nettstedet, og jeg Iam laget to nettsteder og jeg forventet mer for bekreftelsen.
  Takk for denne opplæringen.

  Vis Kommentar
 80. Elijah Paunica Hun sa:

  Cristi Hei, jeg vil gjerne vite om jeg kjøper en premiun konto og overføre mitt nettsted vil det være for navn som "www.exemplu.ro" eller "www.exemplu.ilive.ro"? At hvis du allerede eier et domene kjøpt fra ROTLD.
  Spesielt har jeg utviklet et nettsted (med ajutoru videotutorial.ro) crowdsourcing plattform på en gratis server og allerede går mye å være ønsket hastighet. Jeg ønsker å kjøpe et domene for livet og deretter overfør dette nettstedet etter å kjøpe domenet, og du setter inn alt innholdet fra den gamle serveren iLink sil. Jeg vil vite hvordan vil være navnet på nettstedet, om det vil bli etterfulgt av ilive.ro eller vil bare være domeniu.ro navn?
  Takk.

  Vis Kommentar
 81. Da.Continuatii opplæring med iLink. Takk for alt du gjør.

  Vis Kommentar
 82. valyman Hun sa:

  Jeg ønsker å fortsette med etableringen av nettstedet ilive.ro med innloggingsinformasjon, bruk, e-post etc.Felicitari svært gode og interessante tutorials deg !!!!!!!!!!!!!

  Vis Kommentar
 83. cstyle Hun sa:

  Jeg er veldig interessert opplæringen. Jeg ønsker å fortsette å lage nettstedet ilive.ro med innloggingsdetaljer, bruk, e-post etc. Lag en deilig Traba. Takk!

  Vis Kommentar
 84. robert Hun sa:

  ja fortsette

  Vis Kommentar
 85. & 4dY Hun sa:

  Du kan gjøre det, og jeg ønsker å gjøre det gratis plss gjøre

  Vis Kommentar
 86. & 4dY Hun sa:

  Må jeg rog.Mi ønsker å se.

  Vis Kommentar
 87. Cosmin Hun sa:

  Hei Cristi. Takk for gitt tmpul tutorialui.As bli glad hvis du kunne publisere en tutorial fortsatt å lage et nettsted.

  Vis Kommentar
 88. Cristi_Crymek Hun sa:

  Hei, Cristi hvor du sa at du satt ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Fra felt.

  Vennligst Ajutama.

  Vis Kommentar
  • Cristi_Crymek:
   Hei, Cristi hvor du sa at du satt ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Fra felt.

   Vennligst Ajutama.

   Bagi DNS navnetjenere på domenet ditt kontrollpanel, hvor du tok det feltet du har gitt en konto, må kontoen være DNS-innstillingene.

   Vis Kommentar
   • Cristi_Crymek Hun sa:

    Cristi-admin: Bagi DNS navnetjenere på domenet ditt kontrollpanel, hvor du tok det feltet du har gitt en konto, som kontoen må være DNS-innstillinger.

    Takket være mye, så langt jeg felt, men jeg vil kjøpe.

    Jeg har aldri kjøpt NAMA nå fordi vi ikke trenger,

    Vis Kommentar
 89. Me tok meg alle nerver av 2 dagene jeg holder ser de samme opplæringsprogrammer og fortsatt ikke lykkes i noe du ønsker å gjøre en FTP gjennom WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke den riktige datoen Associated blir løst på.
  Tilkobling mislyktes, og gjorde innstillingene nøyaktig slik du har gjort tutorials, og jeg satt: For det første ble opprettet FTP bruker med følgende innstillinger:

  vertsnavn: itzone000000.ilive.ro
  bruker: "[email protected]"
  passord: *******

  Jeg satt fil og FTP-protokollen, og ingenting, jeg fortsatt holde seg til dette feil, bare for å si at jeg ikke kan få noe ... I ipanel.

  Klarer du å løse VRO.

  takk

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sa:

   tony:
   Me tok meg alle nerver av 2 dagene jeg holder ser de samme opplæringsprogrammer og fortsatt ikke lykkes i noe du ønsker å gjøre en FTP gjennom WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke den riktige datoen Associated blir løst på.
   Tilkobling mislyktes, og gjorde innstillingene nøyaktig slik du har gjort tutorials, og jeg satt: For det første ble opprettet FTP bruker med følgende innstillinger:

   vertsnavn: itzone000000.ilive.ro bruker: "[email protected]" passord: *******

   Jeg satt fil og FTP-protokollen, og ingenting, jeg fortsatt holde seg til dette feil, bare for å si at jeg ikke kan få noe ... I ipanel.

   Klarer du å løse VRO.

   takk

   Port forwarding du hørt? Brannmur du hørt? Hvis du trenger å åpne ruter porten som brukes av applikasjonen WinSCP å koble til FTP-serveren. Se også brannmuren i Windows (eller en annen hvis du har installert) ikke blokkerer port av WinSCP.
   Med mindre du vet hvordan du gjør port forwarding, skrive deg opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: port forwarding, går du inn og du vil finne opplæringen. Hvis du ruter, deaktivere brannmuren

   Vis Kommentar
   • Vi prøver å deaktivere brannmur og antivirus og vinduer, og vi ga av, jeg så bra blochiaza ikke noe som jeg ikke nevner rooter enn én kabel fra RDS.
    Jeg vet ikke hva som kan blokkere selv nå kunne jeg ikke gjøre det WinSCP FTP-tilkobling, jeg tror jeg gir opp å mislykkes, denne morgenen prøver å 10, inkludert i går ... .asta det er.
    Takk for hjelpen.

    Vis Kommentar
 90. Anonymus Hun sa:

  Jeg ønsker å se hvordan å lage et nettsted med denne serviciu..pentru Jeg har aldri forstått hvordan man skal håndtere webhosting stedet ..

  Vis Kommentar
 91. en meget interessant ....http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related en tutorial ville være veldig velkommen

  Vis Kommentar
 92. antonio Hun sa:

  Hei Cristi

  Når du tar en tutorial om google og Addsense ??
  Mitt spørsmål er hvordan kan vi tjene penger fra en PayPal-konto?

  Jeg gjorde meg et område, men ingen dag ikke gi meg denne feilen Feil etablere en database tilkobling, men utvinne i noen få timer, kan du bli kvitt denne feilen?

  Takk.

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sa:

   antonio:
   Hei Cristi

   Når du tar en tutorial om google og Addsense ??
   Mitt spørsmål er hvordan kan vi tjene penger fra en PayPal-konto?

   Jeg gjorde meg et område, men ingen dag ikke gi meg denne feilen Feil etablere en database tilkobling, men utvinne i noen få timer, kan du bli kvitt denne feilen?

   Takk.

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Hvordan tjene penger fra en nettside med Google AdSense-annonser fra 1 skape, skriv ja og du vil finne opplæringen.

   Vis Kommentar
 93. Adrian-Antonio Hun sa:

  Hei Cristi.

  Jeg har et stort problem, gjorde jeg meg selv et nettsted iLive etter tutorial og jeg fortsatt skrive
  Feil etablere en database tilkobling

  Og bare jeg kan gjøre, og dette skjer hver dag for arbeid og VRO 4,5 timer da, etter noen timer og ser ut
  Feil etablere en database tilkobling

  Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt denne feilen ??

  Tusen takk.

  Vis Kommentar
 94. Jeg har et nettsted jeg laget i Macromedia og laste opp via ftp iLive. Jeg hadde 2 år nettstedet til et annet nettsted hosting betalte og nå har jeg gjort iLive konto. Jeg vil vite hvordan du laster opp på området (som å skrive HTTP-adressen til verten katalogen og brukernavn og passord).

  Vis Kommentar
 95. covimarius Hun sa:

  Bra! Jeg er i klasse-12 profilen handel. Nå igjen, vi har fått en klasse prosjekt, nemlig å gjøre våre klær. Jeg må lage en nettside hvor du skal presentere produktene, og jeg ønsker å forsvare valget av "handlekurv", osv Hvor gikk jeg kunne gjøre et gratis nettsted med disse alternativene? Jeg prøvde å ucoz men måtte betale for "Packet trade" Jeg tror det ble kalt, at for å bruke handlekurven og alt. Pretty kan noen hjelpe meg. Takk.

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sa:

   covimarius:
   Bra! Jeg er i klasse-12 profilen handel. Nå igjen fikk vi en klasse prosjekt, nemlig å gjøre våre klær. Jeg må lage en nettside hvor du skal presentere produktene, og jeg ønsker å forsvare valget av "handlekurv" etc. Hvor skulle jeg kunne gjøre et gratis nettsted med disse alternativene? Jeg prøvde å ucoz men måtte betale for "Packet trade", så jeg tror det ble kalt, at for å bruke handlekurven og alt. Pretty kan noen hjelpe meg. Takk.

   Skriv kjekk i søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: hvordan å lage en nettbutikk trykk enter og du vil finne opplæringen.

   Vis Kommentar
 96. God kveld!
  Og jeg prøver å lage et nettsted, men problemet er at de ikke klarer å forstå hvordan.

  En venn gjorde meg vert det RNT. (Webhosting.rnt.ro.) Og meg og komparativ felt det ønsket.
  Jeg fikk av ham, bare brukernavn og passord for å komme hit: http://webhosting.rnt.ro . Jeg login og domene liste vises til meg: zztfoto.ro (for eksempel)
  Jeg ønsker å lage hjemmeside adresse http://www.zztfoto.ro men jeg vet ikke hvordan ...

  Jeg så at det første trinnet er å få på Internett-området med FTP-støtte. Jeg prøvde WinSCP, FileZilla og SmartFTP Client og ikke gå.
  I WinSCP forteller han meg: "Den forespurte navn er gyldig, men ingen data på den forespurte typen ble funnet. Tilkobling mislyktes. "
  I FilleZilla: "mislykket forsøk Tilkobling med" EAI_NONAME - Verken node eller servname gitt, eller ikke kjent. Kunne ikke koble til serveren "
  I SmarFTP: "Kan ikke løse vertsnavn. Koble mislyktes. Error = 0x80072af9 "

  Jeg leste et sted det samme problemet, og har antydet at en port forwarding må gjøres, men forstår ikke hvordan du gjør det bare vises på Google for at root tutorials men jeg har kabel ..
  Kan du hjelpe meg vær så snill ?? Takk!

  Vis Kommentar
 97. AdrianGudus Hun sa:

  For AnaMaria: Vi har allerede en rekke episoder 6 om å skape et nettsted fra grunnen av! Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre: website creation den 3 eller du kan søke etter "Hvordan lage en nettside, det 3, WordPress, eller hvordan å gjøre nettstedet ditt i 5 minutter?" Du kommer inn og du vil finne tutorial .
  Les og liknende varer under overskriften opplæringen, det har titler til andre tutorials som du kan nå ved å klikke på en av titlene i rødt.
  I tutorial som jeg sa over var ute etter var diskutert problemet.

  Vis Kommentar
 98. Jeg takker for din interesse, men jeg så nøye på videoen, og jeg fant ikke noe svar. Og i kommentarer eller begge deler.

  Det er veldig enkelt, hadde jeg ikke zztfoto.ro costel.ro vertsnavnet, brukernavn og passord vi setter de som tilbys av RNT og jeg dro til fil FTP-protokollen, selvfølgelig. Jeg snublet lagre (jeg memortat passord). Ok, gi meg signere og neste andre feilen oppstår: "Den forespurte navn er gyldig og ble funnet i databasen, men det har ikke den riktige datoen Associated blir løst for"

  Jeg må liksom lage et underdomene som du opprettet x.videotutorial.ro på det? Ikke gå med hoved?

  Hvis du er ute helgen feil på google, vil du se at svaret på dette problemet er veldig populært, spesielt på områder i utlandet, så hvis du kunne gi et bredere svar vi alle er veldig takknemlig.

  Vis Kommentar
 99. og tilhørende port forwarding, har du foreslo du litt ovenfor har nevnt i den første kommentaren jeg så, men det "ikke forstår hvordan de skal gjøre det for at google (og nettstedet) vises bare tutorials rot, men jeg jeg kabel .. "

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sa:

   AnaAna:
   og tilhørende port forwarding, har du foreslo du litt ovenfor jeg spesifisert i den første kommentaren jeg har sett, men som "ikke forstår hvordan de skal gjøre det for at google (og nettstedet) vises bare tutorials rot, men jeg jeg har kabel .. "

   Portforwarding er bare nødvendig hvis du har en ruter eller modem. Mest sannsynlig er blokkert av brannmuren i Windows. Gå til Kontrollpanel og av. Jeg ville ha sagt nøyaktig hvilke skritt, men vi har gitt detaljer om Windows du bruker deg ....

   Vis Kommentar
 100. AdrianGudus Hun sa:

  For AnaAna: portforwarding nettstedet er bare nødvendig hvis du har en ruter eller modem. Mest sannsynlig er blokkert av brannmuren i Windows. Gå til Kontrollpanel og av. Jeg ville ha sagt nøyaktig hvilke skritt, men vi har gitt detaljer om Windows du bruker deg ...

  Vis Kommentar
 101. Jeg så at du har angitt til å være deaktivert brannmur så jeg deaktivert før for å gi første comentariu.Daca vil hjelpe deg: Jeg har Microsoft Windows XP Professional Service Pack versjon 2002 3.

  Vis Kommentar
 102. hei ... gitt har registrert for gratisversjonen E-post og web hosting standard FTP-tilgang, og sendte meg en aktiveringskode og en lenke for å aktivere redictionare pt., jeg klikket. Jeg satte kode og sier at " '' koden er ugyldig eller du har ennå ikke fått godkjenning. Vennligst prøv igjen senere! Men godkjenning av linken og aktiveringskoden vi fikk! Hva skjer ????????? ikke gå fremover svar.

  Vis Kommentar
 103. Kan du svare på meg i år? Vennligst ... hva skal jeg gjøre? hvis du sender annen kode som ikke er gyldig !!

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sa:

   mihay:
   Kan du svare på meg i år? Vennligst ... hva skal jeg gjøre? hvis du sender annen kode som ikke er gyldig !!

   Vi er ikke ansvarlige for det gode eller dårlige fnctionare tjenestene de presenterer. Vi viser deg noe, vi bringer før deg, vise deg hva det gjør, hva det er for, og hva er resten av dere vil og de som tilbyr denne tjenesten på ingen måte er avhengig av oss, og det er vår plikt til deg løse problemet selv.
   Som du kan se, min kollega gikk perfekt. Hvis du har problemer, går fint på deres hjemmeside og kontakt delen for å gi enten e-post eller ring dem (hvis de liksom et telefonnummer)
   Vi tilbyr ikke tjenesten, men jeg tutorial frem samtidig med å legge opplæringen (mars 31 2011) Alt arbeid ordentlig!
   God dag og takk for forståelsen

   Vis Kommentar
 104. Jeg ønsker å lage en tutorial for hvordan du kan opprette en nettside hosting

  Vis Kommentar
 105. JA og er en del interessert i å se 2 SELV VELDIG MYE MAR AZUTA

  Vis Kommentar
 106. Homorodean Hun sa:

  Sia gjort en konto? Jeg venter i dagevis for å få en bekreftelse 5
  kode mottatt fra plukke opp e-post

  Vis Kommentar
 107. Hei.

  Og jeg hilser det samme problemet når jeg skriver posten. Jeg sier at det er feil kode. Alle vet hva som er problemet?

  Takk.

  Vis Kommentar
 108. Homorodean Hun sa:

  Jeg ringte selskapet at 2 ganger sa en gang er sant bare for de som har kontrakter med ta direkte eller indirekte gjennom representanter (firmaer nabolaget etc) og 2 tid som vil løse problemet i 24 timer og får en men jeg fikk ikke noe svar etter 48 timer :))

  Vis Kommentar
 109. Når jeg gjør meg forteller meg: iLive Gratis registrering av nye kontoer ble midlertidig suspendert. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.
  Det vil åpne?

  Vis Kommentar
 110. Du gjorde en god jobb, og jeg liker ff mye og jeg forventer en oppfølger til ccest gratuit.Cum gjennomføre en hosting etc mrs mer

  Vis Kommentar
 111. Ja vi ønsker å gjøre ytterligere opplæring om dette firmaet iLink, takk på forhånd ...

  Vis Kommentar
 112. redox9 Hun sa:

  Dessverre er selskapet ikke lenger iLink

  Vis Kommentar
 113. iLINK RDS..DECI NED SOM STANDARD OG OFFER NETTSIDEN er ikke lenger gyldig

  Vis Kommentar
 114. Cristian Hun sa:

  Ærlig er jeg veldig interessert, at jeg virkelig ønsker å skape et godt nettsted, jeg kjempet for en stund, vet totul.Cred det er en god idé å gå deg på ..
  Takk ..

  Vis Kommentar
 115. Ja, men en dedikert IP er tryggere, slik at det tilsvarer å frigjøre primære behov, når du trenger sikkerhet og beryktet i Google, hva som er interessant er ikke gratis.

  Vis Kommentar
 116. metin2 Hun sa:

  Det er ingen making

  Vis Kommentar
 117. Tudorel Hun sa:

  Jeg vil takke deg fordi med din hjelp klarte jeg å blogge gratis, gjør fange desktop og videotutoriale blogginnlegg og skape et forum og funksjonell på min PC som jeg festet til bloggen.
  Andre er overbevist om at for disse vellykkede mine med din hjelp betyr ingenting, men jeg tror det er folk som ønsker å lære noe i fritiden gjennom igjen, og takk for det du gjør.
  Mitt ønske er om du kan lage en videotutorial med hvordan de kan nå sette mitt forum på pc en gratis hosting hvis det er noe slikt fordi jeg ikke og jeg er ikke interesserte besøkende til bloggen min, men gjør det for moro skyld å vite hvordan å gjøre og å ha meg selv.
  Det ville være det siste steget som jeg har gjort i bloghingului og jeg ønsker ham og gå gjennom det steg for steg kurs med deg hvis og når du har tid.
  Hvis du er interessert i å se folk så vennligst svare ja på gjorde en kommentar fordi den ikke ønsker å miste disse fantastiske mennesker sin tid til meg selv.
  Takk.

  Vis Kommentar
 118. Jeg vil vite hvordan du skal fylle nettstedet.

  Vis Kommentar
 119. Christi Hun sa:

  Hei,
  For det første vil jeg gratulere deg for. det arbeidet de legger inn her, fortsett med det gode arbeidet! Det andre problemet for de som jobber i selskaper hvor de har streaming video / audio kutt, er det en måte å laste ned videoer fra deg? og i så fall ville være en idé innsats klipp nedlastingsknappen like nedenfor.

  Vis Kommentar
 120. Catalin Hun sa:

  Jeg tror du er lei av gratulasjoner anyway'll få mer ... og meg! Jeg håper og tror det er best å gjøre resten av tutorials i serien, og det er fordi det er mange barn som vil kan bruke dem og vil gi dem drivkraft til å fortsette å studere og kanskje senere selv å praktisere i feltet ... hva er mer nyttig at du vil være i stand til å gi dem!

  Vis Kommentar

andre referanser

 1. [...] Eller en annen du ikke kunne la gå på jobb. For de som ikke har sett den første opplæringen "1 GB Hosting, domenenavn, e-post, alt gratis og i én konto", anbefaler jeg å gjøre det før du starter denne opplæringen, slik at vi vil spare [...]

  Vis Kommentar

utsiktspunkt

*

banner