GetRight en download manager for å laste god kvalitet video tutorial

I denne videoen opplæringen vil vi presentere GetRight Download Manager, som er en kjent download manager, ganske verdsatt og meget hedret av den prestisjetunge nettsteder og IT-magasiner.

Daglig bruk av denne nedlastingen manager er veldig enkelt, du trenger ikke bare å trykke på nedlastingskoblinger og GetRight vil håndtere nedlastingen.

Men inntil da vi satt ganske mange alternativer for å gjøre det arbeidet på den måten som vi ønsker, men ikke bekymre deg fordi vi må gjøre sammen.

Du vil bli overrasket over kløkt i denne download manager, og jeg er sikker på at det vil indragii og bruke fra nå for nedlasting.

Mange nettsteder selv anbefaler å bruke en download manager for noen filer som er mer følsomme (BIOSes, drivere, programvare, operativsystemer).

Jeg inviterer deg til å lytte nøye til denne videoen opplæringen for å lære hvordan du setter GetRight fordi innstillingen er svært viktig for en download manager.

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Denne nedlastingen manager er bra, men det finnes andre slike internet download manager jeg bruke dette synes for meg som er best, men det er godt og GetRight

 2. Takk for denne opplæringen jeg meg selv dette programmet installerer et pro-versjonen jeg registrert og ms

 3. ikke svare på e-posten min, hvis
  eller hvis det kan ikke gjøres
  en tutorioal hvordan
  du kan navigere til et område med mindre vi er koblet
  (Dvs. hvordan kan vi ta opp
  i datamaskinen)

 4. off jeg likte ingenting Cristi kan ikke laste ned med ham så gi det lastet ned ting og lastet ned hele med overførte leseren Jeg prøvde med Opera, Mozilla og går vet ikke hvorfor, men jeg gjorde innstillinger akkurat som den opplæringen din var en pro-versjon

 5. MCD.
  Som du ser har jeg installert GetRight, jeg satt og jeg lastet ned før alt, og det fungerte!
  Mer enn en detaljert tutorial så jeg ikke kan gjøre!

 6. MCD GetRight prøver å laste ned via Internet Explorer eller Mozilla fordi arbeidet må gjøres noen spesielle innstillinger

 7. Sergiu sa han

  Howdy!
  Interessant nok imidlertid for meg er nok "Download Helper" i firefox.
  Cristi du lovet en stund siden at du gjør en tutorial på "tilkobling til Internett uten nett"
  Eg PC kan installeres i wirles? ... (Jeg vet ikke noe om disse tilkoblingene inalambrice) av det kan du gjøre en tutorial og om disse forbindelsene.
  Multzi!
  Ps: Jeg gikk ut i 8 blant besøkende pt.ca Jeg har ingen netto, før jeg kontaktet en annen leverandør nettet ... Jeg tar den andre nyttår

 8. Adrian sa han

  En mappe til en mappe devils Laci =)) er smerter Cristi !!! Jeg liker det så vanskelig å kødde med Lacu =)) etter at jeg lærer mange gode ting har meg og dine tutorials, ha det gøy og vet ikke ... Jeg virkelig elsker dine tutorials og Boby godt forstått!

 9. danezu sa han

  Hei du datimi hyggelig å meg hele vista cd nøkkelen vi så ut som en desperat og sint nam, og jeg fant ut at please.

 10. Danezu.
  Pretty kan roe ned og ikke bli sint.
  Gå og søke etter torrents deg som en aktivator for vista cd nøkkel der.
  Jeg tror ikke du vil finne, fordi her du lærer bare "prosessen" og "råmateriale" du finner andre steder, slike torrents.
  Side oss hvis vi holder slikt materiale tror ikke jeg kunne gjøre tutorials fra bak murene.
  Sannsynligvis fortsatt ikke angitt noen i fengsel for å fremme piratkopiering, men ønsker ikke å skape presedens i november ved å åpne serie eksemplene på TV.
  Du vet, de bildene Wobbly dårlig kvalitet svart og hvitt i en maskert spør: "Hvorfor er ikke dette?" "Ba hacare du gjør piratkopiering" og deretter begynne å knipse ut noen CDer på bordet og forseglet datamaskin med papir og? lim, selvfølgelig foran det infrarøde kamera, mens den andre roving maskert av huset under dekke av et sete.
  Og så reporter på stedet melder >>> "Andreea myndigheter raidet i ettermiddag på åstedet og fant løpet 5 4 CDer og piratkopierte DVD-er, vil de bli ødelagt og gjerningsmennene tiltalt .Dette videotutorial.ro tilhører gjenger aktive og har mange IT-forbrytelser.
  Nettverks hoder videotutorial.ro risiko holder hver 5 år i fengsel, som selvfølgelig hvis de blir funnet skyldig av retten "<<<. Med vår kjære synes det, vi stoffer journalister? Alt dette for hva? Fordi jeg var en god gutt, og gjorde et nettsted med noen venner, fast bestemt på å hjelpe alle som trenger en hjelpende hånd, og på en gang noen kommentarfeltet spurte meg en seriell og jeg jeg sa "hva i helvete for en serie ingenting skjer." Jeg tror jeg overdrevet litt, men jeg ville vise deg et mulig scenario at ingen kan garantere at jeg ikke vil bli realisert! Det er bedre å bo på våre tutorials som serier er overalt, å ha tålmodighet!

 11. Cristi takk går ...... vel ...... ff ..DaneZu har søkt på ApexDC? DC eller ODC (avhengig av hva du bruker) som du ikke gasesti..sau torrents .. ?????

 12. danezu sa han

  pfff Jeg tålmodighet Cristi satt 5 dager pc nesten non stop på å plukke vista da jeg la merke til det var for 64 litt, og det er åpenbart at jeg var opprørt etter at jeg har brukt så lang tid uten å løse noe så ser vista sp1 32 biti.Gata har funnet komme ned for å laste ned Méagui i 400 6 timer jeg Pac pac bag ham på de cd som ... deretter å se det gir meg feil etter buteazaX (X (X (XX (beklager jeg var nervøs, nå m- jeg rotet i hodet vet ikke at jeg tar og fortsatt install'm ikke sikker selv: |

 13. Adrian sa han

  Danezu om ikke en vista 400MG vil aldri vite når det ikke er klart hva du ser på Vista serien! hvor du så på pasarici.com eller eurosport.com? Her er tingen ... lære hva en søkemotor som bruker Google for å lære, for en bane sted, hva er det p2p, eller hva hub eller sterk dc eller apex dc.Apoi CV forskning på å finne høyt en enkel seriell Vista.Cum bror satt å laste ned en "Vista" av 400MG hvor du så dette miraklet som Vista 400MG ???? en vista er den minst 1G og gir deg all si noe her? har 2G danezu em Vista.Asa som du vil stoppe irriterende oss på grunn av uvitenhet! Vi har ikke noe ansvar for deg, trenger du ikke betale noe for å se på tutorials, ikke skriv når du skriver nettstedet "Attention vil gi serie Vista" Forstå mennesket som det kalles piratkopiering, og vi ikke fremme noe her ! Og hvis du hadde tålmodighet ... det er det du vil søke etter ny for deg? jeg sier sakte tålmodig kul en å finne ham lykke til !!!

 14. Adrian sa han

  Jeg har allerede sint fordi selv om jeg ble postet nesten hver tutorial som: ingen "service" serie programvare eller WINDOWS, ikke fremme piratkopiering og hacke fordi det er ulovlig, og ber deg likevel insisterer på continuare.Ce knulle brødrene er dumme? er tyrkere? ikke snakke rumensk? Jeg brukte kinesisk? Brothers født smart, men ikke lære! Du har respekt også for disse menneskene som mister sine netter og under som må gi til familien å gjøre tutorials for oss, og dette uten at du har ingen plikt, vil ingen spørre deg noen penger selv uitati.Aratati noen takknemlighet til dem som arbeider og glede at vi lærte en pirat ceva.daca ønsker å være sunn, risikerer du din egen hud, men ikke i fengsel selv og andre dra deg etter deg! Beat -Vil Hulk presse deg til hjernen hvis du ønsker å lære, men ikke klandre andre for din uvitenhet, og ikke hoppe til slike krav for key.Intelegeti serien og en gang som: er ulovlig !!!

  • SORIBOSS sa han

   Jeg har allerede sint fordi selv om jeg ble postet nesten hver tutorial som NU "Service" føljetong for programvare eller WINDOWS, og piratkopiering ikke fremme HACK SITE er ulovlig fordi jeg fortsatt insisterer og spør continuare.Ce knulle brødrene er dumme? Tyrkerne er? ikke snakke rumensk? Jeg brukte kinesisk? Brothers født smart, men ikke lære! Du har respekt selv for dem som mister sine netter og under som må gi til familien for å gjøre tutorials for oss, og dette uten at du har ingen forpliktelser, ingen vil spørre deg noen penger selv uitati.Aratati noen takknemlighet til dem som arbeider og glede for oss å vite hvor mange pirater ceva.daca ønsker å være sunn, risikerer du din egen hud, men ikke i fengsel selv og andre dra deg etter at du har! Beat Hulk -Vil din juicer hjernen hvis du ønsker å lære, men ikke klandre andre for din uvitenhet, og ingen slike krav til himmelen key.Intelegeti serien og en gang som: er ulovlig !!!

   FFF heller SAA jeg lært FFF mer fra deg, men NIST kid tror jeg ønsker å få henne CALC ANDRE TIL vet ikke hva netto PT at hun er smartere Gi dem noe å klare seg selv BRAVO BROTHER ER OPP jeg likte NÅR NOEN kritisere CATE

 15. Adrian sa han

  Cristi, Boby har gitt både en mail, så mye jeg trenger din mening! Vennligst hjelpe meg mye, og jeg vil gi en mening om hva jeg skrev i e-posten som ærlig er jeg ikke bra i det hele tatt, og vet ikke hva jeg skal velge!

 16. danezu sa han

  Adriane Sal gresit.Nu du forstår det var det 400 mega cd nøkkel :))) Jeg sa jeg fikk en windows av mega 400 du fikk u feil.

 17. Adrian sa han

  Danezu du ærlig blind bror ... du vet å lese? vennligst ikke tankene andre steder: bare lese og forstå !! Jeg fortalte min venn ALO Windows 400MG ingen nøkkel! hvor du så at jeg sa nøkkelen? Unnskyld meg virkelig blind ... hvor i helvete du så en mann Windows Vista har 400MG? Windows Vista har et oppriktig OMULE 2G du vet hva som gjør enter-tasten? ærlig bedre lese det jeg skrev ovenfor og gi kopi lim (hvis du vet hvordan du gjør det) setningen der jeg sier at nøkkelen har betydd 400MG.Am hva slags vis du så på når du har ingen anelse vista Windows Vista vil aldri 400MG Adik i vanlig engelsk, lære må ha eller hvordan er Windows Vista (må ha 2G) og deretter beslaglagt av serie søkte Nene.

 18. Adrian sa han

  Det samme danezu hva jeg sa, men du forstår og lese feil! Hvor du så 400MG Windows Vista? =)) Oppmerksomhet nå som da jeg fortalte Windows vista nøkkelen ikke !! God lesning! Hvem har lært deg eller ser for meg en Windows Vista godt å ha 400MG LOL LOL =)) (Jeg spør tusen unnskyldninger admins som jeg gjentatte innlegg, men jeg vil ha denne mannen til å forstå hva jeg mente og stress, men jeg tror det er allerede manglende evne til ikke å si noe stod ut. Igjen jeg beklager)

 19. Victorio sa han

  Super Hard ... Cristian .mersi deg / det gode arbeidet du er best ... Jeg lærte mange ting herfra takk ... og jeg fortsatt interessante tutorials! RESPEKT!

 20. Radu81 sa han

  Ikke for å være frekk eller utakknemlig for noen tutorial tutorials ... men igjen ... ikke noe i disse dager ???

 21. danezu sa han

  Adriane K om av min manglende evne kanskje det var noe annet, og jeg forstår at feil CD KEY kanskje jeg leste i graba..Sti proverbu fyr, ikke dømme en bok av skjeden, og med vista måten jeg gjorde det bra, men dessverre er det -Jeg gikk ut fordi jeg ikke jocrile.

 22. danezu sa han

  Adriane og app hvis u vet mange gode bv og gratulere du gir til kjenne meg fra 12 årene av min kunnskap nok, så ikke skriv innlegg til meg og si at de ikke vet på PC og jeg som du er mindre blind nam jeg har aldri sagt at jeg var sint på voi.Am bedt om at cd nøkkel 3 fordi det var natt, og jeg var ute etter, og jeg var sint og å hate hvis du har en CD-nøkkel PC eller visste et nettsted .de problem med Windows 400MG beklager, men for å vite at jeg ikke var glad i Vista og ikke for subiectu interessert meg, så jeg visste det, men jeg ønsket å prøve noe nytt, og jeg lærte noe ikke strica.Asa at vennligst ikke døm meg, jeg er ikke god Daka ting du ikke gjør dette for tne offentlig for alle å se og si "uitel og det viser han vet ingenting."

 23. Adrian sa han

  DaneZeu hvis du 12 år tror jeg ikke det er fornuftig å gi deg gjenskape baby ... men du må forstå når noen mennesker som har barn hjemme (Cristi, Boby), som er mye høyere k du fortelle at du ikke gi serie her eller nøkkel for vinduer, og du må også forstå at det må kaste din aldri i livet nerver tai andre, eller å gi eller å søke den skyldige når noe du går! først se etter som er feil og så ... hvis du lader det og være nervøs banan du er i en alder da utforsker søke å lære, å vite, men dette er gjort med skjønn, forståelse av deg, må titpi ikke å bryte eller skrike hvis noe doesn 't deg ut, men du roe ned, du ser hvor du tar feil og prøve å fikse det! jeg sa i et innlegg på en annen tutorial ... mitt mål er ikke å sverte deg eller å ydmyke men å presse, lære deg å vise deg, men når jeg gjør dette for moro skyld for å hjelpe deg, og du vil slå spillet ditt og bli ironisk latter og da vet jeg om jeg prøver å forstå ... apar.Nu kommer til å heve deg og vil du innse toate..si vei når noen sier noe betyr ikke hoppe opp! Les nøye hva han skrev, hva han mente, og deretter tenke hva svar å gi ham 't ta det kult, som du gjorde med meg! som en annen tidshopp kan ikke hjelpe noen hvis du selv blir frekk, ironisk, og du har misto.Altii år tilbake den kan, og du bare 12 år, jeg påpeke at du ikke vet noe om PC! men selv, ved at du sa at du satt til å laste ned en vista av 400mg :). Lykke til i livet, ikke vær sint på meg! Det var ikke mitt mål!

 24. danezu sa han

  Adrian har ikke noe med deg og aldri ble sint tjuamne forby du eller jeg hadde kult med du bare ønsket å forsvare meg selv og at jeg så deg tøffere for meg

 25. Adrian sa han

  Danezu trygg på at jeg har ingenting imot deg, men du og jeg så det, og jeg sa Cristi ikke "tjene" viktige områder for all programvare som er ulovlig, og ikke bare deg! Det var flere som spurte !, nesten alle tutorials jeg fortalte deg ikke byr på viktige områder og ennå folk Institut! At vi være medfølende og forstå at vi ikke kan tilby serie for det er ulovlig .Hvis du har forstått første gang Cristi fortalt at han ikke kan gi deg nøkkelen, eller et sted hvor den ikke får dem her! .Succes i mysterier og iT-verden, og lykke til live!

 26. marian sa han

  Mr. Cristi, jeg trakk getrigh etter at jeg trakk noe jeg ikke har fått til å høyre klikke på denne filen og kjøre nå gir ikke vet om jeg kjøre fra hvor? Takk

 27. @marian: Gå til mappen hvor du setter den til å spare deg ned ... Hva gjør du hvis du ikke er forsiktig? mest glemt når opplæringen som Cristi viste hvor og i hvilken mappe GetRight laste dette !! See i miljøer hvor lagret den nedlastede program som gir deg løse noe sånt C \ Documents and Settings \ Downloads ... Det var bare et eksempel ...

 28. marian sa han

  Onkel Adrian vet hvor jeg har gjort måten å spare, men når du trekker en zip begynne å lage flash skjermen etter snylting og kan ikke stoppe må gi restart, hvis applikasjon gå med zip, hvor du må spare når du fotograferer noen glidelås i GetRight? takk

 29. marian sa han

  Onkel Adrian for å være nøyaktig trakk Far Cry gratis hele spillet på nettet, og når den er åpen GetRight må redde der hvis spillet er zip-filer til alle filer, programmer, zip-filer, til de komprimerte filene får riktig del laste ned filer, video, der? jeg gjør blinker at skjermen jeg har prøvd dem alle, og jeg og cd-key l032 hacb-yz21-xtlf-b9c3, eller kan du komme på min id marianmartipan

 30. @marian: Du må lagre zip-filer eller komprimerte filer, ikke gi id ikke skal sitte rotet med deg for å snakke, problemer er løst og diskutere her problemet eller feil å lære andre!

 31. @marian: Vennligst i fremtiden ikke å gi etter kommentarer for serie er ikke bra !!! det er til ditt eget beste ikke de noen gang har ellers handling vil bli tatt mot deg !! Nå antar at du ikke visste.

 32. marian sa han

  av admin, hva du GetRight periode for administratoren å sette meg en melding som sier at vi allerede har lastet ned 21 ganger og kjøpe det, hvor mye er sant, hvorfor må jeg klippe det, eller hva som skjer hvis du ikke kjøper? takk

 33. Adrian sa han

  @marian: ikke lenger kan bruke hvis du ikke ser skiltet ... og ledere er gratis å laste ned en av dem ville være frisk nedlasting.

 34. marian sa han

  av admin på når en tutorial der vi lærer hvordan du kan forvandle zip-fil kjørbart program? eller gjorde du? fordi etter dowload eksempel et spill på nettet og gi oppløpet går, ikon satt opp er med store blå Internet Explorer og når jeg klikker på den for å gi run starte min pulsmåler gjør blinker og ikke gå ingenting må gi starte datamaskinen på nytt, fant jeg meg selv et program WINZIP som jeg tror jeg kan hjelpe, men vet ikke hvordan jeg gjør innstillingene hvis du har noen tutorial som kan fortelle meg hvis du ikke svare på min admin Mr. cristi eller adrian kan jeg svare noen som vet og leser, takk

 35. Adrian sa han

  @marian: Hvis tåke inneholder filet er ikke bra eller zip-arkivet er korrupt ... så ingenting konvertere den til kjørbar som fortsatt ikke vil gå! Vi tutorial om noe med WinRAR !!! Skriv Winrar i søke øverst til høyre og finn 2 resultatene: Hvordan løsne iso bilde i flere biter og hvordan du oppretter et arkiv med WinRAR tutorial video Hvordan endre en Windows XP med nLite - video tutorials klikke det første resultatet av WinRAR!

 36. marian sa han

  Jeg tror du fikk lei av spørsmål, takk for hjelpen

 37. dumitru32 sa han

  Jeg trakk meg selv GetRight stedet og først fungerte ikke på Google Chrome, og etter noen uker begynte å se og denne nettleseren ...
  Så ikke bare fungerer med nettlesere innstillinger nevnt i ...
  Takk så mye for tutorials gjort, fordi jeg har lært mye av ting som var bare kjenner dem over flere år hvis vi lærer en !!!!!!

 38. crs1993 sa han

  velkommen
  Jeg gjorde en liten test ... samme fil tatt fra samme sted
  -> GetRight: 35s
  -> İdman: 23s
  ????

 39. videoer kan lastes ned? at IDM er konkret om det

 40. @vasi: ja kan også laste ned videoer

 41. ... Merci fortsatt å IDM

 42. Csabaxb sa han

  Hei, jeg skrev det som en god tutorial om gratis nedlasting manager, men kommentaren dukket opp. Romerne ned mye overalt, og ser poenget opplæringen. Normalt hvis du har tid. Bare enda bedre.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.