Kjøpers Guide, de mest interessante bærbare datamaskiner, våre anbefalinger - Hardware Guide

Kjøpers Guide, de mest interessante bærbare datamaskiner, våre anbefalinger - Hardware Guide
4.7 (13) 93.85%

Hei venner, i dag vil jeg presentere noen laptoper som fanget min oppmerksomhet, er enheter med nye prosessorer, er noen med berøringsfølsomme skjermer, noen med god grafikk for spill at fordi alle ønsker noe annet.
Det er ingen laptop som ville tilfredsstille alle, enten det er for tungt eller for stor eller ikke for godt eller prosessor har nok minne, på grunn av dette det er så mange bærbare på markedet. Produsentene prøver å nå hjerter (lommer) ved hjelp av alle slags vår strategi, dette er ikke dårlig, så ble født konkurransen hvis viktigste begunstigede er vi, og det er derfor vi noen ganger har de laveste prisene på enkelte produkter.
I dagens guide har vi ikke presentert en god enhet i det hele tatt, jeg har valgt ut, valgte jeg en for hver enhet.
Den første er: Netbook Dell Inspiron DUODet er en enhet for de som ønsker og laptop og tablet, enheten er forvandlet i løpet av sekunder vår tid i tablett eller bærbar PC, er den største fordelen flerberøringsskjerm (flere fingre på skjermen samtidig).
HP Compaq Presario CQ57-382SQ er en billig laptop, når jeg sier billig ikke tenke på et vrak, er en enhet prosessor den nyeste generasjonen av Wireless N, Bluetooth, battericellene 6, webcam, skjerm med LED-bakgrunnsbelysning og andre.
Samsung NP300E5Z en laptop balansert, er dette den perfekte enheten for de med et lite budsjett til miljø, har alle disse har mindre dedikert grafikk (ikke et problem hvis du ikke er spillere), betyr ikke at du ikke vil være i stand til å se HD-filmer, du han kunne gjøre alle mindre krevende spill.
Asus K73SV-TY470D er laptop prefekt for spillere på et budsjett miljø, den har en meget god prosessor og et dedikert skjermkort Nvidia GT 540 M på toppen har en skjerm 17 tommer med en oppløsning på 1600 × 900, betyr det at kvalitet i spill og i HD.
Acer Aspire S3-951-2464G34iss Det er en del av en ny klasse av produkter, er en ultrabook, kommer denne enheten på markedet nisje der før nå Lafa lys MacBook Air, er en enhet super slim (tynn som en bærbar PC) perfekt for folk med stil og for de som setter pris på Apple-produkter, men ikke senke dem. Hvis du liker ting fungerte nøye utformet kopi av gode materialer, og det er en perfekt enhet, er det mer et kunstverk enn et IT-verktøy, en slags tilbehør (som en lommebok eller belte).
Endelig et produkt for de som ønsker å fullføre dem på "fiender" handler om Acer ICONIA-484G64nsEt produkt så avansert at jeg ikke tror jeg ville våge å kjøpe den, han har alt han hater mer enn en smarttelefon eier, nemlig berøringstastatur. Tenk på hva jenter vil gjøre naboer og venner som du vil vise det nye verktøyet ...
Uansett hva du velger, anbefaler jeg at du gjør det først etter at du har slått langt og bredt Internett-søk for vurderinger og sammenligninger mellom produkter, prosessorer, skjermkort. Vær oppmerksom på generasjon prosessor, gå til produsentens hjemmeside og finne ut når den ble utgitt prosessor som kommer med den bærbare datamaskinen, det bruker å kjøpe en ny laptop hvis den har en prosessor 3 år gammel?

.................................... ..

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg ville ikke kjøpe noen av bærbare datamaskiner som presenteres. det er ok som denne guiden, men fortsatt mangler noe som gigabit nettverkskort som har noen bærbare datamaskiner selv i presentasjonen ikke si noe om det .. så alle lese 100 / 1000 uten å vite nøyaktig hva som skjer; Tilbydere som ikke har utstyr 1G og styret går 1000 bare koblet til et annet nettverk kort eller ruter med Gigabit kablet porter ftp eller høyere 5, 8 at alle ledninger er brukt ...
  Det handler om den generelle presentert. lese skriften på nettstedet, og de forblir EMAG
  Med bare minner; hvis vi fjerner 3 1 G og G for å bringe en behagelig mai 2 G 4G være total plakett velge hvordan de kjøper i henhold til 2G igjen for å være fullt kompatibel bærbar?

  • Sebi:
   Jeg ville ikke kjøpe noen av bærbare datamaskiner som presenteres. det er ok som denne guiden, men fortsatt mangler noe som gigabit nettverkskort som har noen bærbare datamaskiner selv i presentasjonen ikke si noe om det .. så alle lese 100 / 1000 uten å vite nøyaktig hva som skjer; Tilbydere som ikke har utstyr 1G og styret går 1000 bare koblet til et annet nettverk kort eller ruter med Gigabit kablet porter ftp eller høyere 5, 8 at alle ledninger er brukt ...
   Det handler om den generelle presentert. lese skriften på nettstedet, og de forblir EMAG
   Med bare minner; hvis vi fjerner 3 1 G og G for å bringe en behagelig mai 2 G 4G være total plakett velge hvordan de kjøper i henhold til 2G igjen for å være fullt kompatibel bærbar?

   Teoretisk det skal være confort frekvens, nesten like godt være samme merke og serie.
   Jeg satt ofte minner fra forskjellige produsenter i dual channel og i de fleste tilfeller fungerte bra, katoden når presset til det ytterste (spill, koding, HD) failsafe, også kan føre til problemer når du starter PC morgen. Hvis laptoper tror ikke at problemer kan oppstå hvis du gjør en dobbel kanal moduler produsert av selskaper med to forskjellige tider, mens på samme frekvens.
   Vi hadde problemer med en minnemodul til serveren som du har byttet ut, for en server for å kjøre med en minnemodul forskjellig fra de andre, det var ingen problemer, i stedet jeg ble ganske stresset, kanskje jeg var bekymret for ingenting, etter at vi har endret vår stillhet. Vi må vurdere at en server fungerer i full last 24 / 7, selv om disse ikke var problemer (ca to uker kom rett minne).
   Nå med dem savner (om rumenske real) generelt memoarer verdi ikke gå gjennom for mange kvalitetskontroller, også ingen standarder ikke alltid respektert, hvis alle produsentene ville etterkomme JEDEC standard ting ville gå barberhøvel fristelsen av billige materialer og kurver snitt er høy.

 2. glasspapir sa han

  Jeg gratulerer deg for hardt arbeid: -bd

 3. En utmerket tutorial, en tutorial for oppdateringer (bruker) i fjor. utmerket

 4. Jeg vil spørre deg hva synes du om denne bærbar PC?
  ........................ ..
  den eneste minus som jeg fant er mangel på Bluetooth er jeg

  • claudiu:
   Jeg vil spørre deg hva synes du om denne bærbar PC?
   ..........................
   den eneste minus som jeg fant er mangel på Bluetooth er jeg

   Det er ok, ville bare minus er at prosessoren er gamle generasjonen (av 1 og et halvt år).

 5. Cristi hvorfor ikke til stede, og dette laptop, ingen god?

 6. Jeg har et spørsmål, kanskje litt dumt, men: Hvordan fikk du vite så mye om det? Alle disse funksjonene prosessorer og typer skjermer / hvordan det fungerer osv?

  Og en annen ting. Anbefal meg glede meg noen spill (som GTA, som Total War-serien og andre) configutaia for dette (jeg vet det er ikke så strålende, men de pengene jeg har noe dyrere):
  -Intel® Pentium® prosessor E6600 (2M Cache GHz 3.06, 1066 FSB) (meg i dag som jeg ble eldre modell E2140 var for svak og gamle)
  - 3 Gb RAM (jeg tror det fungerer å 667 MHz MHz og 2Gb å 800 1 til 667MHz Gb)
  - Asus hovedkort p5kpl / 1600
  - GeForce 7300?

  Congigutaie vet det ikke er for stor, jeg vil gjerne bedre en, men dette en jeg ... og en annen ting, hvis jeg installere windows på denne konfigurasjonen 7 vil gå bra?

  • alex08:
   Jeg har et spørsmål, kanskje litt dumt, men: Hvordan fikk du vite så mye om det? Alle disse funksjonene prosessorer og typer skjermer / hvordan det fungerer osv?

   Og en annen ting. Anbefal meg glede meg noen spill (som GTA, som Total War-serien og andre) configutaia for dette (jeg vet det er ikke så strålende, men de pengene jeg har noe dyrere):
   -Intel® Pentium® prosessor E6600 (2M Cache GHz 3.06, 1066 FSB) (meg i dag som jeg ble eldre modell E2140 var for svak og gamle)
   - 3 Gb RAM (jeg tror det fungerer å 667 MHz MHz og 2Gb å 800 1 til 667MHz Gb)
   - Asus hovedkort p5kpl / 1600
   - GeForce 7300?

   Congigutaie vet det ikke er for stor, jeg vil gjerne bedre en, men dette en jeg ... og en annen ting, hvis jeg installere windows på denne konfigurasjonen 7 vil gå bra?

   ... Dude prøver Prototyper 2010 neste vil bli lansert neste år ... datamaskinen er god til veldig bra ... ikke forvente alt fra foreldre og søker å informere deg selv ... kanskje jeg er dodderer fortsatt observere med forbauselse at ingen leser noe ... brødre informasjon på internett am så jeg vet ikke om noen biblioteaca kunne en vert! ... Ellers er det bra, noen ganger står det er en krise

  • alex08:
   Jeg har et spørsmål, kanskje litt dumt, men: Hvordan fikk du vite så mye om det? Alle som ...

   Disse gutta har lært hele tiden og d`aia vet så mye, ikke har spilt som deg, alle slags dumme spill der du lærer noe.

 7. Cristi på minuttet 11: 30 hvor du sa at det vi Winodws laptop, og jeg kommer til spørsmålet: Hvordan gjør jeg på min laptop Android ikke finne bare leve CDer, installeres ikke synes at jeg er i jeg Wi-Fi og blueutoooth og ønsker å bruke den som en "tablet laptop". Hva tror du?

  • piedone49 sa han

   ASUS:
   Cristi på minuttet 11: 30 hvor du sa at det vi Winodws laptop, og jeg kommer til spørsmålet: Hvordan gjør jeg på min laptop Android ikke finne bare leve CDer, installeres ikke synes at jeg er i jeg Wi-Fi og blueutoooth og ønsker å bruke den som en "tablet laptop". Hva tror du?

   Hvis du har tålmodighet kan du fjerne en versjon av Android laptop. Allerede er installert på en Epad.Problema noen er at du har en berøringsskjerm på dette tidspunktet.

 8. ASUS:
  Cristi på minuttet 11: 30 hvor du sa at det vi Winodws laptop, og jeg kommer til spørsmålet: Hvordan gjør jeg på min laptop Android ikke finne bare leve CDer, installeres ikke synes at jeg er i jeg Wi-Fi og blueutoooth og ønsker å bruke den som en "tablet laptop". Hva tror du?

  Jeg sa ikke Android, Ubuntu jeg sa som ser bra ut og kjører bra på den bærbare datamaskinen.
  Android er ikke klar laptop vil vare i mindre, har vi nå system optimalisert for nettbrett og smarttelefon i neste periode jeg tror vi vil se noen bygge nettsteder for x86 men de vet.
  Android laptop kan kjøre gjennom SDK og hvis du kan du gjøre en bygge Ambition bør ikke være redd for utfordringer, hvordan tror du andre utviklere har begynt?

  • Cristi-adminJeg sa ikke Android, Ubuntu jeg sa som ser bra ut og kjører bra på den bærbare datamaskinen.
   Android er ikke klar laptop vil vare i mindre, har vi nå system optimalisert for nettbrett og smarttelefon i neste periode jeg tror vi vil se noen bygge nettsteder for x86 men de vet.
   Android laptop kan kjøre gjennom SDK og hvis du kan du gjøre en bygge Ambition bør ikke være redd for utfordringer, hvordan tror du andre utviklere har begynt?

   En tanke går erstatte ubuntu, Android stuffing meg selv, jeg vente når jeg kommer Android Linux

 9. @iUlLiAN forstår hva du sier, men jeg har allerede prøvd Assassins Creed 1 og Rise of the Argonauts og jeg sa at jeg ikke kan gå bedre spill på grunn av skjermkortet.

  Tusen takk, og vente meninger

 10. Jeg vet at ikke er relatert til opplæringen, men kan du svare meg på det ene året til det neste intrebare.Acum brant hele mitt sistemul.Aproape alt jeg har igjen rog.Mi du fortsatt bare skjermkort og harddisk sursa.Ce var viktigere betydning hovedkort og prosessor var dus.De til hvorfor dette skjedde? jeg bare tror! kilden var av god kvalitet, alt var fint, men plutselig ...... .Multumesc forhånd for svar og gratulerer for tutorials gjort !!!!

  • Gabriel:
   Jeg vet at ikke er relatert til opplæringen, men kan du svare meg på det ene året til det neste intrebare.Acum brant hele mitt sistemul.Aproape alt jeg har igjen rog.Mi du fortsatt bare skjermkort og harddisk sursa.Ce var viktigere betydning hovedkort og prosessor var dus.De til hvorfor dette skjedde? jeg bare tror! kilden var av god kvalitet, alt var fint, men plutselig ...... .Multumesc forhånd for svar og gratulerer for tutorials gjort !!!!

   Noen ganger intanpla fra elektriske sjokk, noen ganger fra overbelastning, mange driftstimer uten pause eller gjort en overckloc IAI for høy ...

 11. Jeg Acer Aspire 5738ZG virker som Cristi?

 12. Det er ikke tema ... ha, ha.
  Og likevel ...

  Jeg ønsker dere alle, spesielt TEAM VIDEOTUTORIALULUI, GODT NYTT ÅR MED HELSE MED GLEDE MED store prestasjoner, prestasjoner.
  Happy Birthday !!

 13. Hei! Jeg så for en laptop, min første laptop og fant en Acer Aspire 5755G-2434G75Mnbs.As ønsker en mening, hvilke råd vil du gi meg Kristus? Godt Nyttår! Og så mange tutorials som er nyttige. "Happy Birthday!"

 14. piedone49 sa han

  God tutorial! Takk for anbefaling mellom tablet og laptop! Jeg tror at denne bærbare fortjener present http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-msi-cr620-1065xeu-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-380m-253ghz-2gb-320gb-intel-174-hd-graphics-freedos-negru–pCR620-1065XEU . Jeg har anbefalt et par uker siden, da noen var i 1600 lei. Det går veldig bra, og prosessoren er super ok. Lykke til!

 15. Hei Cristi, så jeg nylig på EMAG harddisker for stasjonære og deres pris svært uventet skjedde så stor som gikk opp så plutselig?

  • piedone49 sa han

   Cosmin:
   Hei Cristi, så jeg nylig på EMAG harddisker for stasjonære og deres pris svært uventet skjedde så stor som gikk opp så plutselig?

   Problemet er eldre ... på grunn av flom i Thailand. Søk på google. Og jeg venter en stund til returen priser for harddisker.

   • piedone49: Problemet er eldre ... på grunn av flom i Thailand. Søk på google. Og jeg venter en stund til returen priser for harddisker.

    takk for informasjonen

 16. Hei, Cristi, som laptop er best for modellering 3D? Jeg ønsker å ta min laptop som jeg trenger det på skolen og hjemme, og lettere transportat.Eu meg jeg tenkte jeg skulle ta meg bærbar PC med en prosessor og i3 det en 3-4 gb ram og en seier 64bit. Hva sier du? Med ham må 3D rad og filmer, kinoprogram der arbeidet er 4d.

  Takk.

 17. hvis jeg kjøper en grunnleggende Blaca 5x bare støtter SATA III vil det 2 sata hdd?

 18. Godt Nyttår alle sammen!

 19. Bravo for opplæringen, og jeg vil gjerne spørre deg om du kunne fortelle meg et nettsted som beregner strøm datamaskinen perifere komponenter? og Godt Nyttår!

  • AdrianGudus sa han

   Calin:
   Bravo for opplæringen, og jeg vil gjerne spørre deg om du kunne fortelle meg et nettsted som beregner strøm datamaskinen perifere komponenter? og La multiani!

   På dette emnet ble snakket inn i en annen guide som du finner søkeboksen øverst til høyre på den svarte kanten. Du skriver: kilde anskaffelser guide, går du inn og du vil finne opplæringen.

 20. Cristi, hvis du kan gjøre som du tar i BIOS AHCI hvis du ikke gjorde det, men brikkesettet har en (AHCI), men BIOS du bare IDE som er gjort i denne saken, tror jeg ikke jeg kan sette SSD som jeg har bare IDE jeg AHCI (ICH8M am), men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hvis vi AHCI selv om noen bærbare datamaskiner ICH8M med AHCI, jeg har AHCI alle med ICH8M, er brikkesett PM965 mine og den andre hvor vi så har GL960 som jeg n dette tilfellet det var noen måte noe at vinduene ville se AHCI i BIOS, men ikke bare IDE og har funksjoner (Enhancer) og (PC) for 95 / 98 / 2000 / XP. Så konklusjonen? som oppstår bios AHCI foruten IDE?

 21. Cristi, hvis du kan gjøre som du tar i BIOS AHCI hvis du ikke gjorde det, men brikkesettet har en (AHCI), men BIOS du bare IDE som er gjort i denne saken, tror jeg ikke jeg kan sette SSD som jeg har bare IDE jeg AHCI (ICH8M am), men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hvis vi AHCI selv om noen bærbare datamaskiner ICH8M med AHCI, jeg har AHCI alle med ICH8M, er brikkesett PM965 mine og den andre hvor vi så har GL960 som jeg n dette tilfellet det var noen måte noe at vinduene ville se AHCI i BIOS, men ikke bare IDE og har funksjoner (Enhancer) og (PC) for 95 / 98 / 2000 / XP. Så konklusjonen? som forekommer bios AHCI foruten IDE

 22. Gherghisan Nelu sa han

  I løpet av denne DUPAMIEZI plan om å kjøpe en bærbar PC ved hjelp av ME YOUR anbefaling. Jeg viser til HP Compaq Presario bærbar CQ57-382SQ med Intel® Pentium® B950 2.10GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS.
  Jeg fant en alternativ 5736Z-453G32Mnkk Acer Aspire bærbar med Intel Pentium Dual Core T4500 2.3GHz, 3GB, 320GB.
  ANBEFALT AV BÆRBARE PC nettstedet er prosessortype B950. CE-A har det andre alternativet prosessortype T 4500.
  Jeg burde være takknemlig om du ville fortelle at av prosessoren er overlegen 2.
  Jeg mener Sandy Bridge er første PROCESORY. Men den andre?

  • Nelu Gherghisans:
   I løpet av denne DUPAMIEZI plan om å kjøpe en bærbar PC ved hjelp av ME YOUR anbefaling. Jeg viser til HP Compaq Presario bærbar CQ57-382SQ med Intel® Pentium® B950 2.10GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS.
   Jeg fant en alternativ 5736Z-453G32Mnkk Acer Aspire bærbar med Intel Pentium Dual Core T4500 2.3GHz, 3GB, 320GB.
   ANBEFALT AV BÆRBARE PC nettstedet er prosessortype B950. CE-A har det andre alternativet prosessortype T 4500.
   Jeg burde være takknemlig om du ville fortelle at av prosessoren er overlegen 2.
   Jeg mener Sandy Bridge er første PROCESORY. Men den andre?

   Jeg har gjort flere anbefalinger, etter at alle gjør som de vil, må du ikke ta etter oss.
   Jeg sa at jeg ville velge!
   Den nåværende generasjonen av prosessorer har noen store fordeler sammenlignet med tidligere generasjoner. Det beste ville være å søke på nettet sammenligninger mellom prosessorer hvis du ikke er fjernet.
   Det er vanskelig å sette frimerker, det er bra, ala ikke, jeg har sett bærbare datamaskiner med Celeron kvikk enn Quad, prosessorkraften selvfølgelig ting var annerledes. Alltid en laptop enkel (uten for mange tilbehør) vil være mer fleksibelt enn en som kommer med alle slags fasiliteter (tuner, berøringsskjerm, fingeravtrykksleser, etc.), vanskeliggjør alt dette bling-bling nettsider sterkt brikkesett mer spesielt som en hvilken som helst laptop frekvens chip i laptop er ned mye for et lite forbruk. Et eksempel er den netbook min Asus 1201N at noen ganger beveger seg tyngre enn en EeePC små, noen ganger beveger super bra, men noen ganger kan du si at jeg squelching noe, byttet jeg ut harddisken med en av 7200, jeg satte en SSD og forgjeves, selv om jeg noen ganger besatt av demoner. Oftest det skinner, men det er tider da jeg ønsker å kaste den ut av vinduet. Jeg tror for ca 2 månedene jeg grep ham, bare for å unngå ......
   Valget er ditt!

 23. Hei,
  Jeg ønsker å kjøpe en bærbar PC Asus TY73D.Pot K470SV-installere windows XP på denne bærbar PC?
  Jeg vet at produsenten anbefaler Windows 7 men jeg trenger et program som kun kjører under XP.

  • Adrian:
   Hei,
   Jeg ønsker å kjøpe en bærbar PC Asus TY73D.Pot K470SV-installere windows XP på denne bærbar PC?
   Jeg vet at produsenten anbefaler Windows 7 men jeg trenger et program som kun kjører under XP.

   Du kan knapt finne i dag fortsatt har enheter som støtter Windows XP Kapittel sjåfører og ingen drivere ... ingenting du installerer Windows XP på enheten. Offisiell nettside som tilbyr støtte for bare Windows 7 x64. Du trenger bare å installere eller speecy Everest alene og prøver å se etter drivere for hver komponent chip Cau ... selv om det er ganske vanskelig, og sjansene for å lykkes er små.

   7 x64 installere windows og kjøre programmet i kompatibilitetsmodus, så sjansene er i drift. Eller i verste fall slå til virtualisering (XP-modus, VirtualBox, VMware). Du bør vite at prosessoren "Pentium Dual Core Intel® B950" ikke støtter maskinvarevirtualisering ... det betyr ikke at du ikke kan fortsatt nyte dette privilegiet ... men vil gå hardere.

   "Https://www.videotutorial.ro/?p=2884"

   • piedone49 sa han

    ValiAsus K73SV-TY470D

    Jeg anbefaler en laptop med enda i3, de er også funnet i nyere generasjon i disse pengene, og du kan installere en programvare for virtualisering i win7 og du putter i virtuelle XP. Så jeg fikk på PC. Skriverprogramvaren fungerer ikke enn i XP, og noen ganger jeg trenger ham. Lykke til!

 24. Andrei Lucian sa han

  Hei. Jeg trenger hjelp. Jeg bor i en bolig for studenter, og kan ikke laste ned torrents fordi det setter begrensning. Hva kan jeg gjøre for å laste ned på nettet eller der, bruker en klient som uTorrent fordi hvis jeg laster ned normal noen ganger gir meg feil fordi nettet, og en klient (uTorrent) nedlasting kunne fortsette i tilfelle jeg faller netul og deretter returnerer. Venter på svar. takk

 25. Hei alle sammen, bestemte jeg meg for å kjøpe min andre laptop, betyr det ikke at det vil ta henne over, jeg vil ha en asus, har jeg sett den i topp pålitelighet i tid og EeePC at jeg har jeg hatt noen problemet 2 17 tommers ani.Vreau noe, jeg likte N73SV men er 2 markedsmodeller som skiller seg bare i prosessoren, Intel® Core ™ i7 2630QM 2 GHz er dyrere i forhold til Intel Core i5 (2430M ) 2.4GHz 3MB (L3 Cache) forskjell 300 euro, resten konfigurasjon identisk til den minste detalj, er parkens i7 quad core of 4 8 av tråder og i5 sin dual core 2 4 av threads.Pana av følgende ikke nødvendigvis relatert asus være noe 17 tommers å flytte ganske godt, lenger redigere filmer laget av meg å gjengi hD og jeg ønsker ikke å vente en evighet å laste eller for å se en forhåndsvisning.
  Vennligst råd, takk.

 26. Valentin sa han

  Hei, Cristi kan du fortelle meg hvor bra dette prosessor?

 27. Hvordan laster jeg ned power4gear for ASUS laptop?

 28. Jeg ønsker om mulig å vite din mening om inspiron 15r http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/dell/inspiron-15r-n5010-dl-271824803-pentium-dual-core-p6100-2ghz-linux-black/ Ser på noen tutorials jeg ønsker å begynne å spille med virtuelle boksing han kan?
  han ville kjøre godt på ubuntu 11.10?

 29. cristty sa han

  Først gratulerer for arbeidet, som vanlig, en nyttig film. Jeg har en forespørsel jeg hadde og hvis jeg kan hjelpe noen med en mening eller en anbefaling, jeg vil endre min laptop, og jeg ville være interessert i å gå noe anstendig og spill, penger ikke trekke meg ut av huset og tenkte ... .. kanskje dette: http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell-inspiron-n7110-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-2350m-230ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-525m-2gb-freedos-diamond-black–pDL-272002861Goes? eller noe lignende i pris, kanskje enda litt høyere; kan jeg anbefale noe. Takk og gratulerer igjen for hardt arbeid.

 30. hammond04 sa han

  hilsen

  Mitt dilemma er: vet ikke hva laptop du velger å koste mellom 2500 og 3200 lei for videoredigering, lydmiksing, lyd sekvensering, gaming. Skulle vi nødvendigvis i7 prosessor? I likhet med resten vet hvordan jeg vil se: minst 4 gb RAM, dedikert skjermkort minimum 1 gb ddr3 eller ddr5, HDD 500 GB, USB 3.0, skjerm 15,6 eller 17,3 tommers ... men vet ikke hva prosessor gir seg bedre i5 eller i7. Den i7 ved første øyekast som første valg, men jeg forstår at bærbare datamaskiner avgir mye varme, og som en i5 den 2,4 eller 2,5 ghz hederlig utslipp for de fleste oppgaver. Venter på din mening

 31. Jeg tilfeldigvis til den bærbare datamaskinen: Asus K73SV-TY470D
  Bærbare datamaskiner i dag ville bli klassifisert etter antall harddisker tilgjengelig.
  Denne bærbare har 2 HDD-plasser. Du kan sette en SSD for OS og la det andre sporet av 750gb Hitachi HDD, 5400rpm, eller du putter en av 7200rpm. Kjølesystemet er meget effektiv kortet er plassert i midten av huset, sirkulerer luften godt mellom komponentene.
  Et annet aspekt, så den støtter hele spekteret av virtualisering. × 1600 900 oppløsning er pefect for 17inch. Fra min egen erfaring noen laptop med en oppløsning på 1920 1080 fra 15.6 tommer x er veldig bra, bare i spill, men hvis du ønsker å bruke i web-applikasjoner, vil redigere kontor bli veldig slitsomt for øynene. I utgangspunktet alt ser fint, men etter en stund så kalt tåke oppstår. Vel endre oppløsningen, men en lavere oppløsning på laptop lcd vil føre til et dårlig image.
  Den bærbare datamaskinen selv er balansert, tastaturet ser ok, sannsynligvis kunne endre seg med en annen modell. Solid har 3 2.0 rette usbs, USB 1 2.0 venstre, hdmi, lan, sdcard, og dvdwriter enhet.
  Den første opplevelsen som du har med denne bærbare er at å trykke på av / på oppstart er momentant.
  ANBEFALINGER Asus effektiv kjølesystem.
  Gjør sammenlignet med Dell som blir veldig varme, spesielt i touchpad.

 32. hammond04:
  hilsen

  Mitt dilemma er: vet ikke hva laptop du velger å koste mellom 2500 og 3200 lei for videoredigering, lydmiksing, lyd sekvensering, gaming. Skulle vi nødvendigvis i7 prosessor? I likhet med resten vet hvordan jeg vil se: minst 4 gb RAM, dedikert skjermkort minimum 1 gb ddr3 eller ddr5, HDD 500 GB, USB 3.0, skjerm 15,6 eller 17,3 tommers ... men vet ikke hva prosessor gir seg bedre i5 eller i7. Den i7 ved første øyekast som første valg, men jeg forstår at bærbare datamaskiner avgir mye varme, og som en i5 den 2,4 eller 2,5 ghz hederlig utslipp for de fleste oppgaver. Takk Jeg venter din mening!

  Kjerne i7 er over i5. Du ser hvordan multitasking fluer.
  Det er nok av tester. 4 kjerne (8 tråder). Prosessoren gjør hele forskjellen.

 33. edy:
  Hei alle sammen, bestemte jeg meg for å kjøpe min andre laptop, betyr det ikke at det vil ta henne over, jeg vil ha en asus, har jeg sett den i topp pålitelighet i tid og EeePC at jeg har jeg hatt noen problemet 2 17 tommers ani.Vreau noe, jeg likte N73SV men er 2 markedsmodeller som skiller seg bare i prosessoren, Intel® Core ™ i7 2630QM 2 GHz er dyrere i forhold til Intel Core i5 (2430M ) 2.4GHz 3MB (L3 Cache) forskjell 300 euro, resten konfigurasjon identisk til den minste detalj, er parkens i7 quad core of 4 8 av tråder og i5 sin dual core 2 4 av threads.Pana av følgende ikke nødvendigvis relatert asus være noe 17 tommers å flytte ganske godt, lenger redigere filmer laget av meg å gjengi hD og jeg ønsker ikke å vente en evighet å laste eller for å se en forhåndsvisning.
  Varog råd, takk.

  Jeg k73SV med kjerne i7. N-serien, men ikke alle skjermkort har 128biti.
  Når det gjelder prosessorkjerne i7 blir sammen perfekt med DirectX 11. Test og du må finne ut.
  Lag en sammenligning med Intel på CPU. http://ark.intel.com/compare/53450,52219
  Først nr.de kjerne teller
  dernest cache prosessor teller mest. jo høyere blir raskere CPU.
  Tro meg jeg forandret mange bærbare datamaskiner.
  Føles forskjell mellom kjerne i3, i5 kjernen, kjernen i7. Du kan ha noen skjermkort.
  føles også 5400rpm HDD og 7200rpm.
  På samme SSD, SATA SSD 6gbps hvis den nye kontrolleren for å oppnå minst 500MB / s, føles.
  D630 ideen om at jeg har en dell, satte jeg en sata ssd 3, men ser SATA laptop 1. Jeg mener, nå går super fort, og det er bare en core2duo.
  Hvis du 2 i stedet for harddisker i laptop're lykkelig. ssd = spor, den andre en normal HDD.

 34. Andreea sa han

  Hei ... Jeg ønsker å kjøpe en bærbar PC, og jeg elsker de to modellene Toshiba Satellite L750-1QR og Sony Vaio E-Series VPCEH3E0E / P, som jeg anbefaler det?

  • Til slutt kjøpte jeg en HP PAVILION dv6, quad AMD er glade for at vi valgte AMD som det var billigere, og vi trengte penger og andre steder, men jeg har et dilemma hvis du kan hjelpe meg.
   Jeg gir opprette gjenopprettingsdisken i tilfelle det skjer noe ille kan du installere Windows nøyaktig slik igjen, denne bærbare har et program som heter Recovery Manager og jeg gir til å lage recovery disk jeg advare at du kan gjøre bare én gang, og du kan hvert sette på dvd = 5 har 3 buc.Laoptopul dl = dvd blu ray spiller en blu ray, men jeg RW fra asus usb koble deg til laptop.Faza er at hvis jeg satte cd recovery disk og deretter sette virual alt på en blu ray vil være mulig ???

 35. interessant tutorial ... så etter at du ikke bør bruke Windows på bærbare? men på Windows-knappen på tastaturet når du søker meg? Stasjonære PC-er ikke lenger å finne i butikker. de er gamle og utdaterte ... Jeg tror min laptop er like godt utstyrt som ethvert skrivebord. Jeg tror ikke det er mange som har og stasjonære og bærbare datamaskinen hjemme.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.