Homepipe tilgang til datamaskinen og administrere filene dine fra hvor som helst - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen du vil se hvordan vi kan få ekstern tilgang til datamaskinen ved å bruke en nettleser, er dette mulig på grunn av programmet og service HomePipe.
Denne tjenesten tillater oss å laste ned filer, laste opp filer jeg var vizializam bilder eller se filmer uten å laste dem ned (VLC plugin), fotografier kan sees i en veldig fin (Cooliris).
Vi besøker alle datamaskinkontoen HomePipe vi kan legge til mapper eller partisjoner du vil ha tilgang til.
HomePipe er et interessant verktøy, er moderne og svært meget vennlig grensesnitt svært enkel og luftig, selv den mest uerfarne brukeren vil ikke ha problemer veiledning HomePipe konto.
Jeg håper du liker!
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Liviu sa han

  Gå og hvis datamaskinen er slått av? Jeg antar ikke ...

 2. marius512 sa han

  En god løsning. Stopp medvirker med statisk IP-adresser og altele.Multumim spissen.

 3. synaptiske sa han

  En selv dele ideen er veldig god, bravo Cristi, defiecare dato overrasket deg og videotutorial team!

 4. Daniel sa han

  Bravo Mr. Cristi.Imi elsker å se

 5. Stefan sa han

  totorial bra takket jeg trenger når jeg går til venner og vinduer Intal jeg STIK og laste det opp til min pc

 6. Ciprian sa han

  Det er super takk så mye for dette programmet alt du gjør

 7. Augustin sa han

  Cristi, har jeg et spørsmål om adrian.Adrian er i videotutorial.ro lag? Jeg ønsker å overbevise meg selv om at jeg hørte budbringer som ikke lenger er i klubben etse jeg hører andre dro på ferie :)) du kan fortelle meg om det er til slutt et team ... eller ikke?

 8. Augustin sa han

  "Is" Jeg ønsket å skrive

 9. nicolas sa han

  Cristi Takk for opplæringen veldig godt å jobbe

 10. Finnes det et program som annonserer at du har lagt noe nytt til området? Respons på flere nettsteder jeg besøker, og jeg ønsker å få noe å kunngjøre et program noen nye sider uten å måtte gå på disse sidene kan jeg?

 11. marian sa han

  Hei .Du kan gjøre flere tutorials på Linux for eksempel: hvordan du installerer temaer smaragd på ubuntu? Jeg bry deg litt tid og ikke klarer ...

  • marian sa han

   marianHei .Du kan gjøre mer tutorialedespre linux for eksempel: hvordan du installerer temaer smaragd på ubuntu? Jeg bry deg litt tid og ikke klarer ...

   * For en tid

 12. sasha-097 sa han

  miam installert på virtuelle Windows 7 og 3 tusen dager til mai nramas aktivering og vet ikke hvordan sal aktiver LAM installert når MEN IAM serie sette ajutatima please?

 13. sylviu sa han

  hver gang jeg slår på min PC boksen vises som sier følgende:

  Dette programmet krever minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyere.

  Enhver 'kernel debugger "må være deaktivert" ajutatima !!!!!!!!!!!

 14. Rafael sa han

  Jeg håper å alltid være i nærheten av oss med tutorials vi oppriktig når jeg oppdaget dette området jeg lærte mye selv om du er et profesjonelt team jeg ønsker deg lykke til i kontinuitet

 15. Liviu sa han

  super !!!!!!!!!!!!!!!
  10 notat pt. utstyre

 16. Andy sa han

  En Cristi spørsmål: Hvor mange strålende ideer du har? min som ikke slo meg selv om jeg har tenkt på det

 17. blackcrissbodo2010 sa han

  Så hva jeg skal si hei ... ..foarte fin tutorial ... Jeg kunne ikke engang tenke at det er noe .. du tar med alt nytt og kult i denne verden ... .are den heteste VideoTutorial.ro ... Keep it up så BRAVO !!

  • Andy: Et spørsmål Cristi: Hvor mange strålende ideer har du? min som ikke slo meg selv om jeg har tenkt på det

   blackcrissbodo2010: Så hva jeg skal si hei ... ..foarte fin tutorial ... Jeg kunne ikke engang tenke at det er noe .. du tar med alt nytt og kult i denne verden ... .are den heteste VideoTutorial.ro ... Keep it up så BRAVO !!


   Vi prøver å gjøre jobben vår, som vi liker å gjøre med denne muligheten og dele kunnskap med deg.
   Vi er glad for at du liker "historier" vår.

   • Francisc sa han

    Cristi-admin:
    Vi prøver å gjøre jobben vår, som vi liker å gjøre med denne muligheten og dele kunnskap med deg.
    Vi er glad for at du liker "historier" vår.

    Kom igjen, ikke vær beskjeden. Du er sterk. Gratulerer.

 18. Takk kritiske tutorials

 19. sylviu sa han

  hver gang jeg slår på min PC boksen vises som sier følgende:

  Dette programmet krever minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyere.

  Enhver 'kernel debugger "må være deaktivert" ajutatima !!!!!!!!!!!

 20. marian sa han

  Hei. Jeg har et lite problem med ubuntu Compiz innstillinger leder 10.04 .Instalasem går kveld og alt var vel. Inntil i morges da jeg så at jeg forsvant og vinduer grensen Tittel bar. Du vet årsaken til det? Jeg deaktivert compiz og jeg restartet pc, men fortsatt ingen tilbake.

  • marian sa han

   marianHei. Jeg har et lite problem med ubuntu Compiz innstillinger leder 10.04 .Instalasem går kveld og alt var vel. Inntil i morges da jeg så at jeg forsvant og vinduer grensen Tittel bar. Du vet årsaken til det? Jeg deaktivert compiz og jeg restartet pc, men fortsatt ingen tilbake.

   Jeg la merke til at problemet forsvinner etter at jeg satt de visuelle efects på "ingen". Det Nvidia GT driver 9500 installert. Jeg fant på Internett mer som problemet, men så langt ikke har funnet noe svar

 21. Cristi og med mindre disse nettstedene har RSS kan ikke lære noe annet?

  • Seby:

   Cristi og med mindre disse nettstedene har RSS kan ikke lære noe annet?

   Hvis de ikke ser for RSS-skjema for nyhetsbrevEND_NEWSLETTER_GADGET_LINK, hvis det har på ingen måte noe som ikke er en alvorlig side.

 22. Cosmin sa han

  hei jeg har et problem jeg har en Windows XP, og jeg ønsker å endre en video.Cand å skyte video med dra & slipp mia først sa at det ikke blir gitt muligheten til å laste ned codec automat.Am sjekket at alternativet og nå jeg si
  "Filen E: \ videoer \ output.avi kan ikke importeres fordi kodeken som kreves for å spille av filen ikke er installert på datamaskinen. Hvis du allerede har prøvd å laste ned og installere kodeken, lukker og starter Windows Movie Maker, og prøv deretter å importere filen på nytt. "
  Vennligst spunetimi hva du fac.am prøvde å skrive på google, men ingenting markør filmkodeken.

  • Vanessa sa han

   Cosmin: Hei jeg har et problem jeg har en Windows XP, og jeg ønsker å endre en video.Cand å skyte video med dra og slipp mia først sa at det ikke blir gitt muligheten til å laste ned codec automat.Am sjekket at alternativet og nå sier jeg "filen E: \ videoer \ output.avi kan ikke importeres fordi kodeken som kreves for å spille av filen, ikke er installert på datamaskinen. Hvis du allerede har prøvd å laste ned og installere kodeken, lukker og starter Windows Movie Maker, og prøv deretter å importere filen på nytt. "

   Se her hvilke formater og støtter Windows Movie Maker de kan arbeide
   Formater som støttes av Windows Movie Maker er:

   Videofiler: ASF, AVI, WMV, .MPEG1, .mpeg, .mpg, .m1v, .mp2
   Lyd: WAV, SND, AU, AIF, .aifc, AIFF, .mp3
   Windows Media-filer: ASF, .wm, .wma, .wmv
   Bildefiler (bilder): .bmp, .jpg, .jpeg, JPE, JFIF, .gif
   Du kan lagre videofiler som er endelige: .wmv, wma, avi

   ...Les hele beskrivelsen, ur og videotutorialul ...klikk her
   ......... ..

  • Cosmin sa han

   Cosmin: Hei jeg har et problem jeg har en Windows XP, og jeg ønsker å endre en video.Cand å skyte video med dra og slipp mia først sa at det ikke blir gitt muligheten til å laste ned codec automat.Am sjekket at alternativet og nå sier jeg "filen E: \ videoer \ output.avi kan ikke importeres fordi kodeken som kreves for å spille av filen, ikke er installert på datamaskinen. Hvis du allerede har prøvd å laste ned og installere kodeken, lukker og starter Windows Movie Maker, og prøv deretter å importere filen på nytt. "
   Vennligst spunetimi hva du fac.am prøvde å skrive på google, men ingenting markør filmkodeken.

   Cosmin: Hei jeg har et problem jeg har en Windows XP, og jeg ønsker å endre en video.Cand å skyte video med dra og slipp mia først sa at det ikke blir gitt muligheten til å laste ned codec automat.Am sjekket at alternativet og nå sier jeg "filen E: \ videoer \ output.avi kan ikke importeres fordi kodeken som kreves for å spille av filen, ikke er installert på datamaskinen. Hvis du allerede har prøvd å laste ned og installere kodeken, lukker og starter Windows Movie Maker, og prøv deretter å importere filen på nytt. "
   Vennligst spunetimi hva du fac.am prøvde å skrive på google, men ingenting markør filmkodeken.

   Jeg ga og start Windows Movie markør og selv starte PC og prøvde senere og så

 23. sylviu sa han

  hver gang jeg slår på min PC boksen vises som sier følgende:

  Dette programmet krever minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyere.

  Enhver 'kernel debugger "må være deaktivert", og noen ganger gir meg feil ajutatima !!!!!!!!!!!!!!

 24. sumomanu sa han

  bra program, men jeg merket at jeg ikke kan åpne og ingen nedlasting videofiler.

 25. Takk for hjelpen

 26. Dragos sa han

  problemer jeg, jeg elsker deg.
  viatza lenge jeg vil.

 27. alin44 sa han

  Mr. Cristian Jeg trodde det ville være bra å innføre dette, men http://www.mipony.net/en/

 28. Luciano sa han

  HFS enkel å bruke noe behov for ACCOUNT

  downlaod, ubload, og gå sette malen

  Gå på IP-adresse eller DynDNS

  🙂 Det er ille også det er bærbart INGEN INSTALLASJON

 29. alex sa han

  Jeg vil ha filmer i datamaskinen og gi dem til en venn med lu'Homepipe kan laste ned filmer

 30. Cristi Popescu sa han

  Hei Cristi. Jeg vil gjerne fortelle meg om det er mulig å starte datamaskinen eksternt av Romtelecom og i så fall hva de skal gjøre. Du kan gjøre en tutorial hvis forskjellig fra den som laget for RDS-nettverket, ganske snill.
  Tusen takk for det du gjør.
  velkommen

 31. klaudiu sa han

  Cristi Hello!
  Jeg har et problem ved at installasjonen HOMEPIPE tilgang knappen etter RUN følgende feilmelding: Programmet for å initial proprely (0xc0000135) .Klikk på OK for å avslutte programmet.
  Hva bør jeg gjøre?

 32. Forutsetninger sa han

  hei! Jeg prøvde å få på telefonen, og fungerer ikke. kan løse? eller er det en annen måte å få tilgang til hjemme-PC fra mobilen - leseren? takk

  • vanessa sa han

   Forutsetninger: Hei! Jeg prøvde å få på telefonen, og fungerer ikke. kan løse? eller er det en annen måte å få tilgang til hjemme-PC fra mobilen - leseren? takk

   Bruk HFS enkel http server ... Http belastning på serveren hva du vil, la datamaskinen åpen nonstop reiser intro Timisoara biltur å gå inn i mobiltelefonen åpne nettleseren og skrive ... ...http://89.40.120.222:80(acest ip er fiktive bare brukt som et eksempel) ... Jeg mener din virkelige IP på datamaskinen og porten som jeg satt ... vanligvis 80 ... hvis du gir et passord for å HTTP-server Din første gang vil kreve ditt brukernavn og passord at du setato du på http server ...klikk her
   ..................

 33. djciupi sa han

  logg inn der for å gi fyren .exe homepipe

  og jeg skriver ned

  Feil: den eksterne serveren returnedan Erro (503) server unavailble

  • Adrian sa han

   djciupi: Logg inn der for å gi fyren .exe homepipe
   og jeg skriver ned
   Feil: den eksterne serveren returnedan Erro (503) server unavailble

   Stopp brannmur og se om det går av

 34. djciupi sa han

  ikke engang gå så jeg stoppet og gjøre det samme

 35. Calin Gavril sa han

  Tusen takk for eksisterende i mitt liv !!!!!!!!!!!!
  ............ Resten "er bare stillhet"

 36. Gepeto sa han

  Frumusica søknad, men egentlig ikke til min smak.
  Jeg foreslår at hvis du kan gjøre en tutorial på HFS Adika Http File Server
  Det er mye enklere og mer effektiv - ikke spise overkant ressurser og jeg så jeg bruker den.
  Jeg ønsker å vite, og andre venner av HFS vil forlate og disse linkene


  og aicea kan laste ned denne softulet flotte HFS

  denne adressen med programvaren direkte fra PC-en min hvis jeg har aja PC vil ikke gå av med mindre du adresserer kommer google.ro skrive til HFS og gi første link og last ned applikasjonen
  Men Cristi Pretty du gjøre en tutorial og om HFS

 37. god service!

 38. ili885 sa han

  Vet noen hvordan programmet heter som du kan arbeide på andres pc selvfølgelig med samtykke acestuia.stiam mer enn en som har en kode som skulle gi den til en som ønsket å gjøre noe i ham som pc.si endres hver gang du åpner calculatorul.nu det er noe ille jeg ønsker å hjelpe min niese som bor Liang meg og jeg kan ikke gå til den hver gang du gjør noe fals.daca noen kjenner glede meg ziceti.eu vi brukte den nylig når noen hjalp meg, jeg installerte programmet og har meg og respectivul.mesi

  • AdrianGudus sa han

   ili885: Er det noen som vet hva heter programmet som du kan arbeide på andres pc selvfølgelig med samtykke acestuia.stiam mer enn en som har en kode som skulle gi den til en som ønsket å gjøre noe i ham som pc.si endres hver gang jeg åpner calculatorul.nu det er noe dårlig jeg ønsker å hjelpe min niese som bor Liang meg og jeg kan ikke gå til den hver gang du gjør noe fals.daca noen vet behage il ziceti.eu jeg har brukt det nylig da noen hjalp meg, jeg installerte programmet og har meg og respectivul.mesi

   Vi tutorial om det, heter Teamviewer. Skriving i søkeboksen øverst til høyre i svart ramme: Teamviewer, går du inn og du vil finne den opplæringen

 39. hei ... jeg har et problem med å opprette en konto på homepipe ... .I tid har endret seg siden, så nå hvis du ønsker å gjøre din konto skriv inn din e-postadresse, får du en aktiverings kobling der, deretter inn passordet du ønsker å; Alt vel og bra opp her for at når du skriver inn passord og sende inn, ingenting skjer, kan du ikke få koblet til området mer ... .Hvis du glemte pasword må skrive inn e-postadressen din slik ... men overraskelse .primesti en lenke for å endre passordet ditt, endre det, og det samme ... så du slå rundt busken ... ..og nå innført jeg uendelige forgjeves e-post adresse, har jeg ikke mottatt noen link for å endre passord og hvis du prøver ... for å gjenopprette kontoen med samme e-postadresse jeg si at dette året er allerede i bruk ... ..ce å gjøre? jeg trenger virkelig programmet

  • AdrianGudus sa han

   Doru:
   hei ... jeg har et problem med å opprette en konto på homepipe ... .I tid har endret seg siden, så nå hvis du ønsker å gjøre din konto skriv inn din e-postadresse, får du en aktiverings kobling der, deretter inn passordet du ønsker å; Alt vel og bra opp her for at når du skriver inn passord og sende inn, ingenting skjer, kan du ikke få koblet til området mer ... .Hvis du glemte pasword må skrive inn e-postadressen din slik ... men overraskelse .primesti en lenke for å endre passordet ditt, endre det, og det samme ... så du slå rundt busken ... ..og nå innført jeg uendelige forgjeves e-post adresse, har jeg ikke mottatt noen link for å endre passord og hvis du prøver ... for å gjenopprette kontoen med samme e-postadresse jeg si at dette året er allerede i bruk ... ..ce å gjøre? jeg trenger virkelig programmet

   Bruk en annen nettleser eller tømmer cache og cookies i det.

Tilbakesporinger

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av Julian. Sa Julian: RT @videotutorialro: Homepipe tilgang til datamaskinen og administrere filene dine fra hvor som helst | Videotutorial.ro http://bit.ly/dldkil [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.