om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Adrian, jeg har et problem med at ting går Meldinger av logikk og godkjenninger godkjenning eraore vises: Sjekk nettleserens innstillinger og vises under:
  De gjeldende innstillingene Firefox kan gjøre det vanskelig å bruke Logg opplysninger.
  Det er nok fordi:
  Noen ganger fjerner du informasjonskapslene.
  Nettleseren din er satt til å automatisk slette infokapsler når den lukkes.
  Du bruker nettleseren "privat surfing" eller "inkognito" -modus.

  Det kan ta noen dager etter å fikse problemene disse vil være i stand før du må aktivere Logg opplysninger. Du kan også trenge å logge ut og inn igjen etter å fikse SÅ disse innstillingene for at endringene skal tre i kraft.
  Gå til brukerstøtten for steg-for-steg instruksjoner om hvordan å fikse disse innstillingene.

 2. AdrianGudus sa han

  ASUS:
  Adrian, jeg har et problem med at ting går Meldinger av logikk og godkjenninger godkjenning eraore vises: Sjekk nettleserens innstillinger og vises under:
  De gjeldende innstillingene Firefox kan gjøre det vanskelig å bruke Logg opplysninger.
  Det er nok fordi:
  Noen ganger fjerner du informasjonskapslene.
  Nettleseren din er satt til å automatisk slette infokapsler når den lukkes.
  Du bruker nettleseren "privat surfing" eller "inkognito" -modus.

  Det kan ta noen dager etter å fikse problemene disse vil være i stand før du må aktivere Logg opplysninger. Du kan også trenge å logge ut og inn igjen etter å fikse SÅ disse innstillingene for at endringene skal tre i kraft.
  Gå til brukerstøtten for steg-for-steg instruksjoner om hvordan å fikse disse innstillingene.

  Du var forsiktig med hva jeg sier? Du så på hode-hale tekst tutorial ovenfor tutorial, du leste det helt?

  • Kjære Adrian, jeg har en problema..am prøvde å endre min e-postadresse som jeg har logget inn på fb..toate vel og bra å si at jeg vil motta e-posten min introduserte en ny e-postbekreftelse, en e cod..problema som den beste hele uken prøver, men får ikke noe post :(. jeg vet ikke ce..ma du hjelpe?

   • Adrian Gudus sa han

    Spam-mappen du sett?

    • Adrian, foruten alle disse innstillingene, er det en som holder å si at han bryter gjennom økt facebook og utover. Cica allerede aktiv på min økt. Er det mulig? Eller bare avvik? Standardinnstillingene jeg allerede har gjort dette, men hvis økten ikke vises noe som meg inn i min økt. At han sa. Ros eller sannhet?

 3. Adrian / Cristi kan lage en guide om hvordan du velger en PC for webdesign.
  Noen anbefalinger please?

 4. Catalin sa han

  Hei,
  Vel og fase stickbootabil og lalasong ... hvis de kommer og "Hotu" der innstillingen og se at det ikke var riktig lalasong men riktige ordet ble stickbootabil kan ikke gi fine logo og gå inn og så i stedet for lalason til scie stickbootabil sett det: -? ? Hvis på den tiden vi ikke var PCen eller telefonen som et bad for eksempel ikke se nøyaktig når som går inn, men etter en stund ... og da han allerede gjør at ting har scris`o over ... hva gjør vi?

 5. Andreyx sa han

  Adrian pen kan du hjelpe meg og meg med å bryte en konto facebook jeg hadde 2 står 1 meg til den ødelagte en, og jeg ser ingen mer kan jeg hente konto i alle farger og jeg vil sprekke og hans konto jeg vet hvem vennligst hyggelig å bryte en pause facebook opplæringen som de ikke finner på nettet kan du Duār denne gangen en tutorial hack videotutorial vet som ikke håndterer det, men bare denne gangen!

 6. @ ASUS Clean renser alle nettleserens historikk og cookies og besluttsomhet

 7. De kom til meg med alle ting Melding om logikk og godkjenninger Godkjenning

  Min -intrebarea oss hvordan vi finne ut om noen vet gmail passord og logger på våre vegne, det skjedde sånn viste hendelser og protv når en tyv sendte mail til folk på listen, og han krevde penger, sende dem penger i en bestemt konto;
  hvordan kan vi unngå ting dintrastea?

 8. SebastyanFilip sa han

  SALL.AUZI Jeg ønsker å gjenta de kommentarene som LAM gjort en annen tutorial om hva jeg sier jeg vil sette ACUM.MIAM pinne og er i Windows 7 oppstartbar! IAM DAT TIL START OG POORMA PC oppstartet AM ON pinne og MA går du inn i ... SA-U lastet disse linjene OG hVITT POORMA plutselig PCen OFF ... MEN IKKE FØRSTE GANG ... DAT meg et svar HASTER !!! jeg vil gjerne ha en video respons! Takk SALL ...

 9. AdrianGudus sa han

  cristir:
  De kom til meg med alle ting Melding om logikk og godkjenninger Godkjenning

  Min -intrebarea oss hvordan vi finne ut om noen vet gmail passord og logger på våre vegne, det skjedde sånn viste hendelser og protv når en tyv sendte mail til folk på listen, og han krevde penger, sende dem penger i en bestemt konto;
  hvordan kan vi unngå ting dintrastea?

  Det vil være om at opplæringen, holde tett!

 10. costy:
  @ ASUS Clean renser alle historien sicookie områder og løse leseren

  Likevel fungerer ikke, jeg prøvde flere versjoner, holde seg rolig! eller e fra dem, renser vi alt med Ccleaner og fortsatt ikke liker, jeg bare prøvde IE, Firefox samme. Så jeg vet ikke, kanskje du støtt på dette problemet, og jeg, så jeg renset alt og automatisk Ccleaner, og manuell nettleser

 11. adrian sal jeg spørre deg: når jeg skriver en kommentar på noen har noen andre venner fra min liste se hva jeg skrev om, så hvordan kan du ikke se min comenturi! ms mer!

 12. AdrianGudus sa han

  ASUS: Alt fungerer ikke, jeg prøvde flere versjoner, holde seg rolig! eller e fra dem, renser vi alt med Ccleaner og fortsatt ikke liker, jeg bare prøvde IE, Firefox samme. Så jeg vet ikke, kanskje du støtt på dette problemet, og jeg, så jeg renset alt og automatisk Ccleaner, og manuell nettleser

  Igjen, å tyde teksten over tutorial tutorials og ikke kjøre! Alternativet virker ikke med mindre du har et mobilnummer som er knyttet til Facebook-kontoen. Arbeider nevnt i teksten og opplæringen.

  • vasy Outlaw sa han

   AdrianGudus: Du aldri noe går ... Sannsynligvis du er for "ekspert", og du vet alt ... .vi har erfaring med store kunnskaper i IT, er du gammel kunde
   Fra det du ser bare en som klager. Mer oppmerksomhet og mer utholdenhet. Jeg nevne at vi ikke har fått tilbakemelding på noen av de sosiale nettverk på erroarea nevnt av deg. Ceillti tegn på at gikk.
   Lagd som er romanen, vist jeg kontoen fra Romania og at Facebooks hjelpedokumentasjonen det er mye i rumensk. Du hadde tålmodighet til å finne.
   Jeg aktiverte de to kontoene som er nevnt i opplæringen (på engelsk var en annen en på rumensk) og alt gikk både barberhøvel.
   Kanskje du "mer spesielle"


 13. Andreyx for:
  Jeg fant et nettsted der du kan finne passordet på facebook:
  hackfacebook.com

 14. Jeg gjorde det med tlf. Mobile stå stille, jeg har stilt spørsmålet så forgjeves, jeg satte et hode, ellers du lurer på. Så jeg satt alt du sa med tlf. hva du vil, ikke virker på meg !! du møter med en cookie i hver nettleser som de sier jeg tørket lam og sjekk nettleseren, noe som betyr at du gikk til meg og går. Adrian og jeg fant noe, åpner noen på min fb konto første skritt jeg ikke er iphone, android jeg

 15. Et spørsmål jeg meg selv: Tenk deg at du mister telefonen. Hvordan du gjør tilgang contol FB, med mindre du har kode som ble sendt på SMS ???

 16. Dragos sa han

  adrian jeg har et problem med det spørsmålet show kalt Personvern og godkjenning godkjenninger min bag telefonen og ringe noen ringer noe jeg prøvde å ringe min mor eller den vi ikke har mottatt noen melding

 17. AdrianGudus sa han

  ASUS:
  Jeg gjorde det med tlf. Mobile stå stille, jeg har stilt spørsmålet så forgjeves, jeg satte et hode, ellers du lurer på. Så jeg satt alt du sa med tlf. hva du vil, ikke virker på meg !! du møter med en cookie i hver nettleser som de sier jeg tørket lam og sjekk nettleseren, noe som betyr at du gikk til meg og går. Adrian og jeg fant noe, åpner noen på min fb konto første skritt jeg ikke er iphone, android jeg

  Se ikke å bli spilt med user agent Android-nettleseren og logge på en gang valgte innstillingene i nettleseren, user agent delen ett: iPhone, Android, Desktop
  Koblet erroarea du får når du aktiverer godkjenning av pålogging, kan du lese her: https://www.facebook.com/help/?faq=163190627080285&in_context

  Dragos:
  adrian jeg har et problem med det spørsmålet kalt Handel-statistikk show på godkjenning godkjennings bag telefonnummeret mitt Sinim ringe en samtale jeg prøvde å ringe min mor eller den vi ikke har mottatt noen melding

  Ser det ikke fra "sikkerhetsspørsmål" for å velge (sannsynligvis) allerede en. Når det er satt, kan det ikke endres.
  Angående at ikke får Codu området i pop-up hvor du må taste inn koden som skal du motta en SMS, skrev du et sted små blå i nedre venstre hjørne "Jeg kan ikke få koden min "klikk på den og følg veiviseren. Eller, hvis du eier en iPhone eller en Android-smarttelefon, installere Facebook-programmet du åpner den og trykk på plassen som med 3 hvite horisontale linjer, den ene over den andre i Facebook-programmet grensesnittet. Deretter går nedover konto og Code Generator og trykk deretter på På-knappen, vent 1-2 minutter og du samler kode

 18. Jeg kan dc noen fortelle meg at jeg misoreaza C-partisjonen uten å gjøre noe ...?

  • ValentinoMiracolo sa han

   Sjekk om du ikke har angitt noe program som du liksom Backup automatisk eliminere systemet uten backup precedent.Asta som en av mange motive.Oricum min mening er at det er mulig å ha noe sette et program som fungerer automatisk hvis du du sier at du ikke vet hvorfor du og du skriver som er fylt med ceva.Sau C-partisjonen kan ha noen torrent-klient, slik at Windows starter, og du begynner å laste ned noe som du begynte å laste ned torrent-programmer installasjon inaine.Ca Last ned kort ess er i C.Deschide oppgave~~POS=TRUNC Ctrl + Alt + Del og se det hvilke programmer som kjøres på datamaskinen.

  • ValentinoMiracolo sa han

   For å fylle AdrianGudus det og gi deg en halv bær i munnen, øvre høyre der hvor du skriver er skrevet SØK WinDirStat. Jeg ber om unnskyldning for ikke å uttrykke hvordan jeg uttrykker fornærme deg.

 19. AdrianGudus sa han

  Bacau:
  Jeg kan dc noen fortelle meg at jeg misoreaza C-partisjonen uten å gjøre noe ...?

  Svaret er allerede på stedet av en tutorial eldre. SØK belegg skrive opp i sidepanelet boksen øverst til høyre: Hva eller hvem okkupere vår plass i C-partisjonen, og hvordan du gjenoppretter, trykk på Enter-tasten, og du vil finne den opplæringen

 20. FaraVirusi sa han

  Bacau:
  Jeg kan dc noen fortelle meg at jeg misoreaza C-partisjonen uten å gjøre noe ...?

  Det er noe veldig vanlig. C-partisjonen hvor du har ulike operativsystem butikker midlertidige filer fra visse programmer som du har installert i C: \ Program Files, der alle programmene er installert. La oss si som bruker nettleseren Firefox, ikke surfing på nettet og Firefox butikker i del C hvor installerte ulike filer Chacha, cookies, loggfiler, etc ... alle disse filene opptar plass i C-partisjonen som gjør nesten alle programmer.
  For å slette disse midlertidige filer det er forskjellige programmer for å rengjøre og vedlikeholde Windows Hvordan ville Ccleaner, Tune Up, etc.
  Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke Ccleaner ... https://www.videotutorial.ro/?p=503
  Hvis du har for lite plass i C-partisjonen der tutorial om det https://www.videotutorial.ro/?p=4574

 21. Likevel fungerer ikke, ehe facebook er ikke for Romania, har ingen støtte for rumenske i brukerstøtten, selv oversatte tittelen har jeg gjort du ser der og Firefox og IE men forgjeves, til jeg får lagt linux fungerer ikke! I Windows virus inn all slik posibili.Si (SSD som kan skryte av Cristi kan du kaste den på den røde SATA 3 fire ganger sprakk så i vente blir rød i og starte Apache manuelt, og er død ikke lenger ser (alle hdd er best å føle det når du går, jo slik intel rapid Storage, oppsett, trim, all dritt, HDD mekanisk sal kan føle noe SSD som ala knekke umiddelbart etter 10 års bruk, mens HDD gå etter 50 millioner timer og ala dør han holder seg i stand-by). Så hacuirea at du gjorde det selv Ady fungerer ikke i det hele tatt. FB er for amerikanerne ikke PTR november romerne .: (( (((

 22. Bogdan sa han

  Mine gratulasjoner for denne opplæringen :) utmerket, noen ting jeg visste.
  En idé som dette kunne ha brukt og av de fra Yahoo, og andre (jeg mener mer til SMS)

 23. AdrianGudus sa han

  ASUS:
  Likevel fungerer ikke, ehe facebook er ikke for Romania, har ingen støtte for rumenske i brukerstøtten, selv oversatte tittelen har jeg gjort du ser der og Firefox og IE men forgjeves, til jeg får lagt linux fungerer ikke! I Windows virus inn all slik posibili.Si (SSD som kan skryte av Cristi kan du kaste den på den røde SATA 3 fire ganger sprakk så i vente blir rød i og starte Apache manuelt, og er død ikke lenger ser (alle hdd er best å føle det når du går, jo slik intel rapid Storage, oppsett, trim, all dritt, HDD mekanisk sal kan føle noe SSD som ala knekke umiddelbart etter 10 års bruk, mens HDD gå etter 50 millioner timer og ala dør han holder seg i stand-by). Så hacuirea at du gjorde det selv Ady fungerer ikke i det hele tatt. FB er for amerikanerne ikke PTR vi, rumenere. ((( (

  Du aldri noe går ... Sannsynligvis du også "ekspert", og du vet alt ... .vi har erfaring med store kunnskaper i IT, er du gammel kunde
  Fra det du ser bare en som klager. Mer oppmerksomhet og mer utholdenhet. Jeg nevne at vi ikke har fått tilbakemelding på noen av de sosiale nettverk på erroarea nevnt av deg. Ceillti tegn på at gikk.
  Lagd som er romanen, vist jeg kontoen fra Romania og at Facebooks hjelpedokumentasjonen det er mye i rumensk. Du hadde tålmodighet til å finne.
  Jeg aktiverte de to kontoene som er nevnt i opplæringen (på engelsk var en annen en på rumensk) og alt gikk både barberhøvel.
  Kanskje du "mer spesielle"

 24. Så hvis i det hele tatt gikk og jeg ikke. pen kan gi ditt lag betrakteren til å sjekke og gi deg bedre etter å ha sett det så godt. Dami id om deg til VB og se med dine øyne ikke gå

 25. Jeg hadde gjort sikkerhetsinnstillinger, og jeg tror en drittsekk brakk konto login facebook.Cand ga meg spurte meg om å oppgi telefonnummeret mitt, og jeg kunne ikke få meg mai Hold et telefonnummer acolo.Mai kan gjøre noe eller ikke?

 26. @Adrian Du glemte nok å si eller ikke visste at noen ganger tar noen minutter og selv timer før du mottar telefonkoden. Jeg skjedd mange ganger at etter noen timer for å motta Codu selv 12 24 timer. noen ganger det ikke kommer umiddelbart. Men jeg logget ellers senteret for hjelp og jeg tirmis ikke mottar sms med Codu og ga meg en mail logger jeg med en lang lenke. Jeg så måtte gå for noe presserende. det virker som om sentrum og si at du har problemer du sende en e-post du kan logge ennå. Jeg ble overrasket over meg selv som har sendt meg som om jeg var en dårlig person-mening. Ja, jeg tror at så etter ip cv å gi

 27. Adrian, vet du hvor mange piksler har et profilbilde av tidslinjen? ala hvit boks hvor du må sette bildet?

 28. hei. der for å se på facebook som jeg sendte en venneforespørsel?

 29. Hei, jeg har et problem: Jeg har logget inn på facebook pose med forskuddsbetaling e-post og passord, men de sendte meg en bekreftelseskode Tast inn telefonnummeret som jeg passert når jeg gjorde facebook.Problema konto er at jeg har ikke det kortet, så jeg sender sms ingenting som jeg så det tastez.Ce annet kan jeg gjøre mitt ptr kunne få tilgang contul.Am kan jeg gikk ut der og prøver å finne den metoden oltfel kan jeg gi henne en variant, tre hus du må fullføres Fullt navn
  Din e-postadresse og ID i siste CICA må laste opp et profilbilde, og ingenting jeg gjorde denne jobben, alt jeg kan ikke tilgang til kontoen min og fortelle meg at de sendte meg en kode telefonnummer

 30. Ciprian sa han

  Vennligst svar meg på dette spørsmålet: Hvis du mister telefonen din, som du gjør contol tilgang Facebook, hvis du har kode som ble sendt på SMS ??? En annen måte å komme dit på kontoen din?

 31. augustin sa han

  Jeg kan ikke aktivere autentisering og godkjenning varslinger facebook-godkjenning, gir meg denne feilmeldingen: Dine nåværende innstillinger Firefox kan gjøre det vanskelig å bruke godkjenning av pålogging.
  Det er nok fordi:

  Noen ganger fjerner du informasjonskapslene.
  Nettleseren din er satt til å automatisk slette infokapsler når den lukkes.
  Du bruker nettleseren "privat surfing" eller "inkognito" -modus.

  Det kan ta noen dager etter å fikse problemene disse vil være i stand før du godkjenninger for å aktivere autentisering. Du kan også trenge å logge ut og inn igjen etter å fikse SÅ disse innstillingene for at endringene skal tre i kraft.
  Gå til brukerstøtten for steg-for-steg instruksjoner om hvordan å fikse disse innstillingene.
  Hva kan jeg gjøre?

 32. Miruna sa han

  Hei, jeg har et problem .mi`as skulle ønske jeg kunne komme på facebook på en annen PC, men går ikke så mi`am alternativer på facebook sette den som mottar en kode for å tel du at ingen l`am innført men jeg mistet kortet og jeg deunde å ta koden, nå gikk jeg på min Facebook på min laptop der jeg allerede er logget inn og ikke vet hvordan du slår av, takk!

 33. Antonia sa han

  Salut! Mitt navn er Antonia og jeg har en pb tydelig. ex brøt min mors facebook kjegle mele.cate pinlig? Lidias ok.contul Suciu (facebook). og min id rot er antoniametal .. om du kunne hjelpe meg ville perfect.multumesc være fint :)

 34. bogdanponline sa han

  Miruna bra, slik at du har den muligheten aktivert sikkerhet telefonnummer?

  SIKKERHETSINNSTILLINGER-godkjenning, godkjenning, tror jeg det er mobil, og du slette den gamle og sette noe nytt eller noe :)

  Miruna:
  Hei, jeg har et problem .mi`as skulle ønske jeg kunne komme på facebook på en annen PC, men går ikke så mi`am alternativer på facebook sette den som mottar en kode for å tel du at ingen l`am innført men jeg mistet kortet og jeg deunde å ta koden, nå intratpe jeg min Facebook på min laptop der jeg allerede er logget inn og ikke vet hvordan du slår av, takk!

 35. Bra! Jeg har et problem .. min konto er deaktivert, og jeg fikk en e-post til å sende meg mitt navn skal aktiveres på nytt. Jeg vil vite når jeg handle, eller lenger hvis jeg handle?

 36. Primrose sa han

  bogdanponline:
  Miruna bra, slik at du har den muligheten aktivert sikkerhet telefonnummer?

  SIKKERHETSINNSTILLINGER-godkjenning, godkjenning, tror jeg det er mobil, og du slette den gamle og sette noe nytt eller noe :)

  bogdanponline: Hei, jeg har et problem .mi`as skulle ønske jeg kunne komme på facebook på en annen PC, men går ikke så mi`am alternativer på facebook sette den som mottar en kode for å tel du at ingen l`am innført men jeg mistet kortet og jeg deunde å ta koden, nå intratpe jeg min Facebook på min laptop der jeg allerede er logget inn og ikke vet hvordan du slår av, takk!

 37. Primrose sa han

  Hei, jeg har et problem .mi`as skulle ønske jeg kunne komme på facebook på en annen PC, men går ikke så mi`am alternativer på facebook sette den som mottar en kode for å tel du at ingen l`am innført men jeg mistet kortet og jeg deunde å ta koden, nå intratpe jeg min Facebook på min laptop der jeg allerede er logget inn og ikke vet hvordan du slår av, takk!

 38. Adrian Gudus sa han

  Primrose:
  Hei, jeg har et problem .mi`as skulle ønske jeg kunne komme på facebook på en annen PC, men går ikke så mi`am alternativer på facebook sette den som mottar en kode for å tel du at ingen l`am innført men jeg mistet kortet og jeg deunde å ta koden, nå intratpe jeg min Facebook på min laptop der jeg allerede er logget inn og ikke vet hvordan du slår av, takk!

  Den ble vist i denne videoen opplæringen ovenfor. Klikk Play og se opplæringen uten å kjøre head-hale. Vi anbefaler at du leser veiledningen tekst over og helt før jeg ser. Se veiledningen og lese teksten før du legger inn kommentarer eller spørsmål ....

 39. bra :)
  Jeg har et problem ... jeg fortsatt bryter min tidligere Rieten facebook konto ... og hadde også effrontery å fortelle meg ting til henne ansikt asta..si også fortalt meg at bare trenger min e-mail me logge på fb. det noen måte å endre min e-post som jeg logge inn på Facebook uten å måtte gjøre min andre konto? :) Takk!

 40. Jeg tørket di buna.dak ingen feil fra tel.de personverninnstillingene, og kan ikke motta meldinger med bekreftelseskode, hva skal jeg gjøre? Jeg kan ikke logge inn fra mer pc.multumesc

 41. cristian sa han

  kan du hjelpe meg med et problem? ... inne noen ikke vet hvordan i min PC og har gjort en brukerkonto, meg og sendte en e-post med alle slags trusler, endelig ... i dag la jeg merke til at min nettside er i gang, selv om jeg ikke har brukt i det hele tatt av teamviever du kunne hjelpe meg? jeg er fortsatt takknemlig

 42. Adrian Gudus sa han

  laura:
  bra :)
  Jeg har et problem ... jeg fortsatt bryter min tidligere Rieten facebook konto ... og hadde også effrontery å fortelle meg ting til henne ansikt asta..si også fortalt meg at bare trenger min e-mail me logge på fb. det noen måte å endre min e-post som jeg logge inn på Facebook uten å måtte gjøre min andre konto? :) Takk!

  Her er en kort veiledning om dette emnet: http://blog.videotutorial.ro/ultimele/cum-schimbam-adresa-de-email-folosita-pentru-logarea-in-contul-facebook/
  Jeg vil likevel anbefale at du endrer passordet for e-postkontoen som brukes Facebook og Facebook-konto passord

 43. Det spiller ingen boksen vises når spørsmålene kommer dit øks

 44. Loredana Badea sa han

  PROBLEM OG HVEM BUNA.AM EU hjelpe meg? 2 AM PÅ FACEBOOK REGNSKAP Aclas NAVN, men vet ikke passordet til NONE, hvis jeg har glemt passord og en erstatning kan endres, men HVIS SÅ KOM SEI kan ikke bli med passord hva som skal endres PAROLA.NU AM valgt som ønsker å gjøre en annen konto for MI har mange venner AICI.MULTUMESC MER

  • Jeg facebook konto atskilt fra min søster, men jeg har logget inn navn lar alle vet ikke årsaken rnorm mye jeg har lyst til å hjelpe meg takk

 45. og jeg har to problemer med Facbook side. kontoen kan ikke skrive for å få fordi det er tid blokkert og kan ikke gå inn, jeg k jeg kunne gjenopprette kontoen min? og den andre kontoen, fikk jeg koden ved å logge på mobil, gi meg kortet blakk og kan ikke finne Codu, jeg kan ikke logez .. hvis du kan hjelpe meg en eller annen måte. ms

 46. bra ... og jeg ønsker å vite hvorfor de 2 dager kan jeg ikke bruke min facebook.deci konto, skriver du inn passordet og logger meg, men når jeg går for å se merknader eller venner nu`mi er ingenting, men heller ikke kan jeg ser, jeg ble så belastet eneste showet som gir meg en feil ... .oare hvorfor gjøre det?

 47. Adrian Gudus sa han

  Badea:
  bra ... og jeg ønsker å vite hvorfor de 2 dager kan jeg ikke bruke min facebook.deci konto, skriver du inn passordet og logger meg, men når jeg går for å se merknader eller venner nu`mi er ingenting, men heller ikke kan jeg ser, jeg ble så belastet eneste showet som gir meg en feil ... .oare hvorfor gjøre det?

  Sjekk for å ha alle plugins oppdatert, vi har allerede en tutorial om det. Skriving i søkeboksen øverst til høyre sidebar "Hvordan å være trygg når du surfer med Mozilla Firefox" trykk Enter, og du vil finne opplæringen.
  Kontroller at du har den nyeste versjonen av nettleseren du bruker (ikke du fortelle oss hvilken nettleser du bruker)

 48. Udvescu Ionut sa han

  Jeg har mistet tellingen over å motta telefonsikkerhetskode kan ikke bli med facebook og hvordan kan du ta dette kodenummer hvis ami ikke tillates å gå på facebook?

 49. Hei Adrian, jeg gjorde en prostioara, sikkerhet på facebook, og satte meg Gaia, til mine aktiviteter, spør jeg passord når jeg logge inn på en annen PC, for å be meg legge merke til, og vi har valgt varsling via telefon, som betyr å sende meg passordet ditt over telefonen, men tingen er at de sender passordet mitt, men problemet er med meg, at jeg endret mitt telefonnummer, og glemte å endre telefonnummer og innstillinger, og AKM kan ikke gå inn i feltet, jeg contatcat de fra facebook og ubesvart, vet ikke hvorfor, jeg vet passordet og alle av dem, men jeg gjorde ikke la gå helt til antall introdup kodesettet. Noen ideer hvordan kan jeg lagre proofilul?, Noen forslag, veiledning?. Takk, og jeg hvis jeg deigned et svar fra deg. Jeg ønsker deg en flott dag.

 50. Hei, Hvorfor jeg frakobling skjer på facebook: Selv om denne siden er encripted, har du lagt inn informasjonen skal leses av en tredjepart. Er du sikker på at du vil fortsette å sende denne informasjonen? Hvorfor er det ???????? Takk.

 51. Kjæresten min aktivert godkjenning av pålogging noe og tapt før du mottar telefonkoden (jeg stjal), og nå kan jeg fortsatt logge inn facebook ... hvis du vet en løsning på problemet tusen takk!
  Jeg satte en utskrift for å se bedre data problem ...
  http://s2.postimage.org/lisbdnltl/Snapshot_2013_01_26_180852.png

 52. Adrian Gudus sa han

  Andrew:
  Kjæresten min jobbet noe genulLogin Godkjenninger og tapt før du mottar koden din (og stjal), og nå kan jeg fortsatt logge inn facebook ... hvis du vet en løsning på problemet tusen takk!
  Jeg satte en utskrift for å se bedre data problem ...

  Hvis du hadde brukt mindre tid på å lese, og du har sett under videoen opplæringen, får du under "lignende elementer" som det av verdipapirer andre tutorials skrevet i rødt på at hvis du gir en enkel venstreklikk, vil du gå direkte til sa opplæringen.
  Klikk på "Hva gjør du hvis du har mistet telefonen du får din Facebook-login" og finn ut hva du kan gjøre på din situasjon.

 53. ingen navn sa han

  Hei, jeg har et problem med facebook. Jeg vet ikke spørsmålstegn ved sikkerheten vises alternativet. Noen ide hvorfor?

 54. elena sa han

  Det har vært en fb-konto med mitt navn og mitt bilde. Jeg ga rapport / blokk men degeaba..vorbeste i mitt navn. Hva kan jeg gjøre?

 55. elena sa han

  Han ble gjort en falsk konto med mitt navn, hva kan jeg gjøre? taler i mitt navn på denne kontoen ..

 56. Ciprian sa han

  Jeg har et spørsmål! Jeg kan ikke logge på yahoo messenger, jeg spør Verifikasjon Spørsmål: hvor vi tilbrakte vår bryllupsreise! Jeg kan ikke huske å ha svart på de greiene når jeg gjorde konto! Endelig kan jeg ikke logge inn! Blok 12 nå i flere timer, men hva kan jeg gjøre etter å vite svaret på dette spørsmålet?

 57. Bra! Jeg har et problem med koden generator! Jeg har ikke aktivert påloggings godkjenninger eller kode generator, men hver gang jeg kobler programmet aktiveres enkelt kode generator (meg og alle andre som har koblet app på telefonen min ). Det er vanlig å aktivere en?

 58. Bra! min facebook-konto ble hacket i fjor, og siden da er jeg paranoid ... Jeg endret passordet mitt, men likevel føler jeg at noen åpnet kontoen min ... og jeg skrev aktive økter og 19 oktober viser meg at jeg ble åpnet Bucuresti står et sted ... og jeg har en ip-adresse ... .as vil vite, kan finne ut hvem det brukernes IP-adresser? eller befinner seg i noen spesiell måte er den personen som har tilgang til hele min konto? takk og ber deg gi meg et svar engang å vite hvorfor og hvordan!

 59. STAN Steluta sa han

  Hei, jeg lastet ned en kopi av dine Facebook-data, og nå ønsker jeg å sette alle sine fotoalbum på Facebook uten å sette sted hvert bilde i hånden, jeg kan gjøre dette og hvordan? TAKK

 60. Mihai Alexandru AKY sa han

  Jeg hilser deg, og jeg har et problem med Facebook contu. Gå til album i album og bilder vises ikke for meg min hvite siden vises. Jeg forstår at du må angi
  kontoinnstillinger
  sikkerhet
  Søk fjerne merkingen på Facebook via en sikker tilkobling (https) når det er mulig jeg ukontrollert boksen fra posen gjør meg passord. Ja ikke for ingenting at jeg ikke går alle bildene i april. Sriu dem forene som de gikk. Det kan du hjelpe meg.

  Og etter at jeg gjorde det satt meg forsvant og redigere
  Sikkerhet -> Secure Browsing er aktivert securizatăNavigarea. og akkurat nå er det redigert og ikke har.
  Et annet problem og vet ikke hvorfor jeg forsvant Legg til venn dvs. jeg legge noen til i listen, og vises før du følger meg følge meg mening og budskap. Hvordan hindrer jeg mitt Iara var i min contu Legg til venn?

 61. Cosmin oprescu sa han

  hilsen,
  Det er ikke der jeg VELG-knappen vises INTREBAREAA SECURITY
  Det er alt jeg ser.
  sikker surfing
  EditeazăNavigarea Secure er aktivert.
  merknader tilkobling
  EditeazăNotificările aktiveres via e-post.
  Godkjenninger for tilkobling
  EditeazăFoloseşte telefonen som et ekstra middel til å sørge for sikkerhet, for å hindre andre pålogginger til kontoen din.
  kode generator
  EditeazăGeneratorul kode er deaktivert.
  Søknad passord

  ""
  Takk.

 62. Salut! Meg hvorfor jeg ikke * vises * Sikkerhet spørsmålet ??
  Det synes for meg å stille et spørsmål om sikkerhet. Vennligst hjelp meg: ((

 63. buna..mi.am nylig gjort en fb-konto ..imi ..incercand å få en melding: noen har logget inn på din konto ..petru a.ti ..schimba passordet til kontoen sikker. Nush ... .og hva mi.am ..mi.am sikker konto passord endret ... jeg lastet opp bildet ID ... til slutt sa ..mi.a at operasjonen var vellykket ... jeg vil motta en e-post ..ei bn ..: | 3 dager har gått noen ..og jeg har ikke fått noe så cv ..cam hvor lenge det varer ?: | eller som kan være problemet .. :( Takk

 64. Cosmin sa han

  Hilsener.
  Jeg er IKKE SIKKERHET SPØRSMÅL ????

 65. marian sa han

  sal på Android som facebook satt i Romina

 66. Raluca sa han

  finne svar på spørsmål som facebook ?: (((

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke lære. Det er grunnen til at du er pålagt som Facebook for å sikre at du eier kontoen. Hvis du du kunne finne som ville hindre en annen for å finne ut?
   Sikkerhets spørsmål og svar du velger en og er ment å huske, bare du du har valgt, og du svarer dem, ikke sant? Hvis du visste en vane å se, bør du være oppmerksom på noe

 67. Hei folkens !!
  Jeg selv bare ett spørsmål
  Hvordan plasserer jeg telefonnummeret som passord.?
  Venter på svar:[Email protected]
  Takk!

 68. Andreea Galit sa han

  Hvordan kan jeg finne passordet på facebook?

 69. Med et godt valgt passord f kompleks konto er uknuselig!

 70. alexandra sa han

  god
  Det jeg gjorde gjøre en facebook-konto i.am datter (den 2anisori) i min 2013 og ikke vet noe e.mail og eventuelle passord kan du gjenopprette kontoen din ... gjøre .va rigg ajutati.ma

  • Dessverre kan du ikke kan gjøre noe, og ikke har noen hvordan å hjelpe deg.
   Men hvis du ønsker å søke profil jente fra en annen konto, og hvis du ser på "Om" i sin profil og deretter "Generell informasjon og kontakter" med mindre du er heldig nok til å stå offentlig e-postkonto datter. Hvis du hadde "inspirasjon" for å forlate offentlig e-postadresse slik at du kan se og dette er hvordan du finner ut e-postkonto som du gjorde. Ytterligere tiltak kan reise tilgang passordgjenoppretting https://ro-ro.facebook.com/ og klikke på "Glemt passord" boksen under "passord"

 71. Claudia sa han

  Bra! Jeg har et problem .. Noen endret passordet til fb mi.a men ved hjelp av tilbakestilling av passord e-post jeg .. Det jeg vil vite er hvem som endret passordet mitt .. jeg skrev aktive økter, men ikke gi meg noe .. Bare session actuala..ce kan gjøre for å finne ut ??

 72. Hei Adrian, vist på video av en eldre versjon av facebook.ului for dagens facebook.ul hvor du finner sikkerhets spørsmål? Youtube fant jeg en måte å få spørsmål, men mi.e stinker redd for å prøve. Takk på forhånd!

 73. Jeg selv probblemw bra med facebook konto jeg vil legge til en liste prieteteni person forteller meg ikke loggin og deretter kontoen min er blokkert

 74. Lenuta sa han

  Buna.nu er en ekspert på datamaskinen feltet slik at jeg virkelig trenger en annen adresse ajutor.am sett noen syke facebook med navnet mitt og andre detalii.In siste gang noen spiller med min profil og slette folk, har det blitt deaktivert på de jeg har flere samtaler .Jeg snakke med en venn, og han alltid, men kom inn og blokkerte meg, men jeg finne ham med den andre profilen uten et bilde som ikke er meu.eu mistenker at noen brøt seg inn i mitt og e post, og jeg er sikker på at han er fordi jeg ikke har akseptert anmodningen om facebook.ce må gjøre som jeg kan låse opp min adresse ekte eller hva bør jeg ikke å oppgi adressen til innstillingene jeg mea.de gjorde alt du forklart og kode, men jeg ber degeaba.te hjelp ma.multumesc

  • Adrian Gudus sa han

   For å endre passordet til kontoen, for ikke å la noen bruke nettbrettet, telefonen, laptop, PC, for å deautentifici alle aktive økter. Om hvordan du gjør det er talt i skjoldbruskkjertelen "Hvordan finner vi ut om og når noen bruker Facebook-kontoen din" som du finner ved å bruke søkeboksen øverst til høyre

  • marine sa han

   Fortell ham at du mistenker at du brøt det Cioaca konto (den med Elodia) av som gjør at blakk fengsel konto og kone inn i ham uten hennes samtykke. Definitivt vil forlate deg alene. Vær mer forsiktig i fremtiden kontoer passord.

 75. Ciprian sa han

  Problemet: plutselig siden ble blokkert, og jeg spurte "identitetskontroll"
  trinn 1 koden under = = jeg pass
  pas2 identifisere vennelisten = = jeg mislyktes
  trinn 3 = "Bekreft din identitet" -og her i stedet forteller hvordan, fortell hvorfor?

  Q = hvorfor ikke sende meg mobiltelefonen adgangskode?
  (Jeg har ikke mottatt noe varsel post om brudd på noen regulering eller jeg vet med regler)
  Takket fin svar

 76. Madalina sa han

  Hei brøt passordet mitt fra Facebook og e-post mi.a endret .. Jeg kan ikke komme på noen måte. Jeg kan gjenopprette hvis du liksom endret mi.a epost ??

  • Nei, du kan si farvel. Enten jeg aksepterer enhver virus sendt av noen i din ødelagt eller en kjæreste

 77. Andra sa han

  Bra! For nesten en uke jeg kan ikke få tilgang til facebook, etter at jeg bekreftet min identitet meldingen "Vi vil ta en titt på de dokumentene du har sendt inn og komme tilbake til deg. Trenger du mer hjelp hvis vi bekrefte navnet ditt, vil vi nå ut for ytterligere dokumentasjon. »Og avslapping .. Kan jeg få min konto eller vil forbli blokkert permanent?

  • God morgen.
   Jeg også meg selv, det samme budskapet som Andra, men for meg er om lag to måneder / 3 og de holder å sende saker til å gi meg accesu står tilbake der får 3 / 4 svar som jeg bedt om å bekrefte min identitet med et dokument, men jeg tenker på disse svarene som sendes automatisk av deres sistemu fordi vi redegjorde passord; Jeg la merke til at min virtuelle data contu facebook og også er ikke de av ekte identitet documentu og de gjett hva, de gjorde ingenting; ingenting; noe og det er ikke alt, fordi vi har gitt bildene hvor jeg er, og jeg er fordi bildene er sanne, og dessuten har jeg gitt og e-postadressen du, jeg bandt henne facebook pluss screenshooturi av interioru sin der jeg ga brukernavn liste over venner og fra mitt contu virtuelle facebook og også autentisk.
   Er du klar over hvor mange vi har tilbudt, og faktisk sette skuffen? de må være fornøyd og å heve min begrensning at ..................... ..
   Gitt at data contu mine dyder facebook og ekte er ikke de med, documentu identitet, unngikk jeg bare sende dem documentu det fordi for at de såkalte "gjøre" sjekke inn fordi hvis det er liksom automatisk og vil gi meg svare sånn nuu data gjelder da, hva har jeg gjort? Jeg er ikke alltid i trøbbel ............... ..
   Telefonnummeret nuu gir telefonsupport og det er, hvordan kan bisarre fordi de hevder, er facebook noe ekte og da, som Gud tilgir kan det være når, nekter å gi telefonstøtte (hm) og numaru fant dette for meg, men hvis noen; Alle, inkludert deg Adrian, mnoo naturligvis bør være første mann til å svare på akkurat det jeg la merke til situasjoner her og der, svarte verden og vet; Han vet; vurderer noe ingen av 3 som har reist facebook tider med ansatte eller noen form fundalmente direkte med dem eller noen løsning eller metode til det, ba - ba av hele vesen og adancu min sjel, gi meg beskjed fordi jeg ikke kan stå og jeg ikke aksepterer ideen om å gi denne kontoen som Iara pffff å sende venneforespørsler; Iara å se verden som noen / noen enda nuu har ingen anelse om hvordan de brukernavn og bare se dem i bilder (aa, er du "ja" hallo vs god) der det er medlemskap i visse grupper som, de er på den hemmelige nøkkelen, og derfor bare når jeg tenker, har jeg å riste og terror.

 78. Elena sa han

  Jeg ønsker å endre passordet mitt hvordan jeg Aiuti noen FB poste

  • Vel gå til de generelle innstillingene til Facebook-kontoen (klikk på pil ned og "Innstillinger") og fikk der under "Passord" hvor du kan endre passordet ditt.

 79. Elena sa han

  Jeg ønsker å endre passordet mitt på FB FAC

 80. Cristina sa han

  Bra! noen dager kan ikke bli med i facebook passord schombat Jeg har endret telefonnummer som jeg kobler med et telefonnummer og meldingen det .. jeg kan fortsatt gjøre noe for å gjenopprette bygget? Velg e-postadresser og telefonnumre for tilkobling velge minst en e-post eller et telefonnummer.

  Du er signert med en annen e-postadresse eller telefonnummer enn de sist brukte for kontogjenoppretting. Velg e-postadresser eller telefonnumre du ønsker å bruke for å koble til Facebook-kontoen.

  E-postadresser eller telefonnumre som du ikke velger vil bli slettet fra Facebook-kontoen din.

 81. Hei,
  Jeg har et problem med din Facebook deaktivert min konto 6 måneder .... Her oppe alt godt, fikk to dager en telefon meldingen "dette er nummeret ditt 3 ***** reset prole".
  omtale som fortsatt er deaktivert på facebook konto.
  Hva kan jeg gjøre?
  Som jeg finne ut hvem som prøver å bryte passordet mitt?

 82. Bra! Det er ingen innstilling som hvordan du deaktiverer visning offentlige / fb venner etc. som er på telefonen, eller på din PC? takk

 83. Bra!
  Vennligst hjelpe meg også. På et av spillene på Facebook, sendte en av spillerne meldinger med en link hvor forskjellige ting er lovet gratis for det spillet. Du måtte gi en e-post. Alt vel og bra, hvor naive vi er (dessverre) gjorde det, og ironisk nok, til passordet se. Jeg var rett og slett dårlig, innrømmer jeg. Tegnet kom inn på min konto, endret passordet ... Så forandret jeg det selv, ble jeg identifisert med telefonen, men nå får jeg et brukernavn e-postadressen er utenlandske, og hvordan kan jeg bli kvitt det .
  Brukernavnet er .......
  Dine venner kan se profilen hjelp av koblingen:
  http://www.facebook.com.........

  Hvis du klikker på denne linken det rett inn på min konto! hva du skal gjøre ????? Det er på tide å slette alt? Jeg er ganske redd.

 84. sorin7963 sa han

  Bekreft din identitet
  Vennligst velg en av følgende metoder for å bekrefte identiteten din:
  Send en tekstmelding med en sikkerhetskode på telefonen
  Koble til en nettleser som du har brukt det
  Jeg har en opplåsningskode
  Bekreft din identitet
  Velg et alternativ

  For å bekrefte identiteten din, please're koblet fra en av disse nettleserne du har du brukt:

  Facebook for Android (dag fra 12: 25)
  Ukjent (I går kl 02: 33) og tingen er at jeg kan ikke se noen velger nimic.pe tel.nu ..apara conirmare kode, men kan ikke se det, og kan ikke velge hvilken som helst nettleser som ikke eksisterer for dette alternativet. Vi kan gjøre for å låse opp kontoen dumhet var at jeg klikket på en link som sendes til dem etter at jeg tilbakestille passordet

 85. costy Tiron sa han

  God kveld.! Så noen skrev inn min konto og endret passordet sist torsdag ... Jeg har ingen nei. gamle telefonen, enda mer har endret e-postadresse vi hadde, og jeg tror spørsmålet om sikkerhet og alt. Jeg kan ikke hjelpe meg.! Takk.!

 86. Daniela AbouBaker sa han

  God kveld er to personer på Facebook enn jeg åpne en konto eller flyet jeg forstår ikke hva som kan gjøre meg trøtt, jeg kan virkelig ikke være siguranta.mi har blitt deaktivert 3conturi og aldri ga meg selv en sjanse recupera.imi å åpne en konto og etter to timer jeg fly det

 87. Roxana Mihaela sa han

  Vennligst hjelp meg bare godt kan komme på min fb bare at vi ikke e-post og passord for å ikke vet og ikke vet hvordan vil ikke og kan ikke miste fb som vil hjelpe meg bønnfaller

  • Roxana Mihaela sa han

   Vennligst hjelp meg bare kan gå inn i min fb at jeg ikke har noen e-postadresse og passord ikke lenger vet ikke vil og ikke kan miste sjelen fb kan du hjelpe meg

 88. Cristina sa han

  Jeg har en gammel facebook-konto som jeg ikke kan finne ut hva som skjedde, men jeg kan ikke komme i noen form ... ..og yahoo-post ikke lenger hva jeg kan gjøre ?? takk

 89. Alessyo sa han

  Som

andre referanser

 1. [...] Sist jeg nærmet sikkerheten på Facebook, akkurat jeg laget en tutorial: Her må du gjøre det til din Facebook-konto for å være uknuselig du snakker om skritt de kan ta for å sikre maksimal konto [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.