IMDb, hvor vi finner alt om filmer og serier, diagrammer, skuespillere, priser, backstage og mer - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil presentere et nettsted som inneholder mye nyttig informasjon fra filmens verden, det er IMDb, en database som hjelper oss å gjøre vår vei gjennom "jungelen" Hollywood og informere oss på nye film og TV-opptredener.
Jeg går ofte foran når jeg ønsket å se en film rett og slett ikke vet hva nye filmer har dukket opp som er bedre, hva aktører spiller i disse filmene som regissøren har gjort sitt preg etc. Vi må erkjenne at det er vanskelig å gjøre et valg basert på informasjonen de finner på den berømte, fjernsyn, reklame, ofte markedsført filmer er billig og svak eller for kommersielt.
IMDb finne alt ordnet i de minste detaljer, finne diagrammer, nye utgivelser, prisvinnende filmer, blant skuespillerne, trailere osv, hjelper all denne informasjonen oss danne en idé om "spilleliste" video i kveld.
Jeg håper du finner interessant sted jeg besøker ham på telefonen og gjør min umiddelbare ide hva som vil spore i kveld, kan jeg si at mobil IMDb er mye bedre organisert fra noen få trekk du kan samle mye informasjon, ingen klient nesten alle mobile plattform, slik at du kan informere vei hjem, og når du kommer hjem du vet hva du skal sette til skudd.
Top 250 anbefaler at du finner i bunnen av IMDb nettside, det er de vurdert filmer av all tid, kan du også finne de nyeste utgivelsene og filmer fra årene 40.
Siste film du har sett meg med informasjon om IMDb er Ciudad de Dios (City of God), en film extraordinary've overvåket i 2002 siden jeg gjennom med glede, ikke fortelle deg hva som er jeg ønsker ikke å ødelegge overraskelsen.
Nyt de gode filmene, ikke glem popcorn!
OBS.
IMDb Filmer kan ikke bli funnet på dette nettstedet er bare informasjon om filmindustrien og TV, filmer vet hvor du finner dem ...
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. cristi04 sa han

  gi god tutorial respekt for deg.

 2. cristi04 sa han

  Cristi Jeg har et spørsmål du vil slette fra menyen på cosu ut søppel? fornøyelsesunnskyldninger Windows XP ikke til.

 3. florin sa han

  Jeg ønsker å lage en tutorial om radon tv film spiller, så vi noen tutorials som du present nisto programvare similare.Dar radon er den beste (ham fange mange flere TV-kanaler).

 4. Robert Ionel sa han

  Hei, fin tutorial! Jeg har en stor forespørsel om du kan fortelle meg og meg for et program som viser driverne og programvareoppdateringene for programvareoppdatering -Hvis du vet noe gratis. Tusen takk og lykke til videre!

 5. Daniel sa han

  Jeg vil be deg om å gjøre opplæringen (guide) av aczitionare DSLR (Nikon og Canon)
  til ulike priser fra hele 1500 3000 RON RON (kit).
  Takk!

 6. Dragos sa han

  Gratulerer. Jeg bruker med hell ess området, det er ofte nyttig, det er veldig strukturert sidocumentat.

 7. Hvorfor gjør du og noen videotutoriale om programmet ZModeler ikke?

 8. Jeg vet du har en tutorial med alle problemer i et kontrollpanel på en slags snarvei til alt i kontrollpanelet som null forteller finne?

  • Adrian sa han

   DanyJeg vet at du har en tutorial med alle problemer i et kontrollpanel på en slags snarvei til alt i kontrollpanelet som null forteller finne?

   Skriv til Søk: Alle innstillinger i Windows Vista og Windows 7 i en snarvei, skriv ja og du vil finne

 9. Bulgac sa han

  Veldig interessant, selv om jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, jeg kommer til å velge en film der.

 10. Adrian msi

 11. Romyyca89 sa han

  Cuz det handler om filmene anbefaler jeg to-m pianist nylig sett og er veldig veldig hyggelig verdt vozut http://www.imdb.com/video/screenplay/vi988938521/

 12. Andrew sa han

  Jeg vet det har ingenting å gjøre med denne opplæringen, men jeg trenger hjelp. Hvordan kan jeg finne drivere fra en datamaskin som ikke er koblet til internett og har CDer med hans sjåfører?

 13. Adrian sa han

  AndrewJeg vet det har ingenting å gjøre med denne opplæringen, men jeg trenger hjelp. Hvordan kan jeg finne drivere fra en datamaskin som ikke er koblet til internett og har CDer med hans sjåfører?

  Vel ikke mye du uten internett! Se at vi har en tutorial du kan se ved å klikke på Everest HER (Klikk på ordet her i rødt), laste ned installasjonssett, satte den på en USB-pinne eller du brenner en CD som en data-CD, kan du installere det som i PC-en, se hva hovedkortet har det brikkesett og skrive dem ned på et ark, du kom hjem eller til et sted der du net, vil Google-søk modell eller chipset hovedkort og gi mest sannsynlig over området hovedkort produsenten der du laster ned direverele.

 14. Jeg installerte dette programmet og jeg, men lableta og ikke klarer å se Pete filmer hvis du hjelpe meg behage ,,, eller er det noen tutorial. ??? Takk ..

Tilbakesporinger

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av Paul Tuns, VIDEOTUTORIAL.RO. Sa VIDEOTUTORIAL.RO: IMDb, hvor vi finner alt om filmer og serier, diagrammer | Videotutorial.ro http://bit.ly/9x8HnS [...]

 2. [...] IMDb, hvor vi finner alt om filmer og serier, diagrammer, skuespillere, priser, backstage og mange av ... Tagged as: hvilken film jeg ser i kveld, laste ned filmer, action, komedier, filmer, mange ganger [ ...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.