Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Gheorghe Sirbu sa han

  Meget god deacu securuzare å like store store Taljer

 2. Dorel dumitru sa han

  Vennligst hjelpe meg med en sfat.Nu kan installere Windows på C-stasjonen, MBR kan ikke slette noen av linux cuGpart., Jeg er i Storbritannia .Domnul Cristi, Adi Herre, hjelp meg å gi liv leptop.

  • Costelina sa han

   Skaff en CD med Windows XP spiller ingen rolle hvilken som helst versjon og deretter sette støvelen på at cd -eze i NTFS format så rett og slett ikke rask

   • Kan lese når du herre over, kan ikke gjøre noe med partisjon hardt og jeg tilfeldigvis den gang ikke mer kan en hvilken som helst format eller slette partisjoner, løste vi bare vet hvordan etter en natt søvnløs.

 3. 1.Salutare jeg ennå OnePlus Ett kjøpte for to år siden etter å ha sett tutorial her, kommer til å kjøpe meg og 3 området i en måned. Jeg så dette og jeg vet du Cristi, det er virkelig en "dyret" som "beat" Iphone 7 ennå i alle tester, i stedet er uovertruffen. Verdt å kjøpe av den enkle grunn at bare bruker Android og ikke iOS, der du bare ikke kan endre eller gjøre noe med telefonen. "Hva gjorde svelge som blir servert på en tallerken"
  2.Tin å takke deg for å laste ned bilder tidligere opplæringen originale vinduer, på jakt etter en lang 7. Jeg er lei av 8 eller 10. Disse gutta vet navnet hennes nå, og min mor, for ikke å nevne den dritten.
  3.CEL viktigste! Vennligst Cristi, så vi vet vi alle at ofte jobbe EMAG eller av en kommisjon knyttet til dem, som spiller ingen rolle egentlig, men kanskje har noen kjente der, eller har rett til en uttalelse fra "toppen ". Vennligst foreslå dem til å implementere et system for levering av produkter skal og utland, kursavgiften. Stand (ingen omtale av "locuies") i Storbritannia for ca 3 år, ønsket jeg mange ganger å kjøpe produkter fra dem, men jeg forhindret at produkter ikke kan sendes utenlands. Og Gud, jeg rusfrie mens jeg var i landet mye fra dem. All min stasjonære jeg upgra-at etter hundrevis av tutorials sett her (hovedkort, grafikk, CPU, RAM, SSD, nettverkskort osv) så synd!
  Lykke til!

 4. samt folk til å lese telefonens brukerveiledning. som det står hvordan du skal markere register

 5. det er første gang jeg ser filmen 4k.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.