Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Gheorghe Sirbu sa han

  Meget god deacu securuzare å like store store Taljer

 2. Dorel dumitru sa han

  Vennligst hjelpe meg med en sfat.Nu kan installere Windows på C-stasjonen, MBR kan ikke slette noen av linux cuGpart., Jeg er i Storbritannia .Domnul Cristi, Adi Herre, hjelp meg å gi liv leptop.

  • Costelina sa han

   Skaff en CD med Windows XP spiller ingen rolle hvilken som helst versjon og deretter sette støvelen på at cd -eze i NTFS format så rett og slett ikke rask

   • Kan lese når du herre over, kan ikke gjøre noe med partisjon hardt og jeg tilfeldigvis den gang ikke mer kan en hvilken som helst format eller slette partisjoner, løste vi bare vet hvordan etter en natt søvnløs.

 3. 1. Hei, jeg har Oneplus One foreløpig, kjøpt for to år siden etter å ha sett veiledningen her, jeg vil kjøpe min tredje om en måned. Jeg så her, og jeg vet fra deg Cristi, at han virkelig er et "dyr" som bare Iphone 3 "slår" foreløpig i alle testene, i stedet har han ingen rival. Det er verdt å kjøpe bare for det enkle faktum at den bare bruker Android, og ikke IOS, hvor du virkelig ikke kan endre eller gjøre noe med telefonen. "Hva serveres du på den svelget på brettet"
  2.Tin å takke deg for å laste ned bilder tidligere opplæringen originale vinduer, på jakt etter en lang 7. Jeg er lei av 8 eller 10. Disse gutta vet navnet hennes nå, og min mor, for ikke å nevne den dritten.
  3. DET VIKTIGSTE! Vennligst Cristi, vi har sett, og vi vet alle at enten du jobber i EMAG, eller at du har en kommisjon relatert til dem, som egentlig ikke betyr noe, men kanskje du har noen du kjenner der, eller at du har rett til en mening om "de ovennevnte ”. Vennligst foreslå dem å implementere et grenseoverskridende produktleveringssystem til lave priser selvfølgelig. Jeg har bodd i Storbritannia i omtrent 3 år, jeg har ofte ønsket å kjøpe produkter fra dem, men jeg har snublet over det faktum at produktene ikke kan leveres over grensen. Og Gud, jeg sparte mange av dem mens jeg var i landet. Jeg oppgraderte hele skrivebordet etter hundrevis av opplæringsprogrammer som er sett her (hovedkort, grafikk, prosessor, RAM, SSD, nettverkskort osv.) For synd!
  Lykke til!

 4. samt folk til å lese telefonens brukerveiledning. som det står hvordan du skal markere register

 5. det er første gang jeg ser filmen 4k.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.