Installer DD-WRT firmware skikk som øker antallet funksjonene til en ruter - video tutorial

Hei venner, i denne videoen veiledningen vil vise deg installere custom firmware DD-WRT på TP-Link TL-WR740NDette trådløs router super billig (rundt 80 millioner) videotutorial.ro ble presentert i en anskaffelses guide, så lovet jeg at jeg skjønner tutorial i dag.
Firmware DD-WRT er en av de mest kapable firmwares ettermarkedet, og tilbyr mange nye funksjoner som du ikke har versjon standard firmware, kan DD-WRT øke verdien av en ruter, i vårt tilfelle lei fra 80 300-400 inntil lei, ikke dårlig i det hele tatt, enn si hvor du setter firmware DD-WRT er gratis.
I denne videoen opplæringen viste vi Hvordan installere DD-WRT KUN ROUTERULTP-LINK TL-WR740N, IN andre rutere kan være ulike færre trinn, bør du lese kapittel STØTTE FRA OFFISIELL SIDE DD-WRT.
På slutten av opplæringen viste vi og hvordan den returnerer til standard firmware TP-Link, var alt jeg gjorde i opplæringen gjort live, jeg har ikke opplevd noen innstilling, jeg presenterte bare kort følgende menyer DD-WRT som ln en tutorial senere for å fortsette med innstillinger og andre mirakler.
Endelig du virkelig trenger å fjerne noe veldig konkret, tegn aktivert (det er viktig):
TUTORIAL prosedyrene oppført KAN SKADE ruteren, mister garantien, eller i verste fall kan du miste ROUTER slutt, hvis du er i tvil OVER nekte slike prosedyrer, er ikke forpliktet til å gjøre hva vi gjør, OG SÅ KAN FØLGE opplæringen.
Men hvis du stupe vennligst ta vare, "grad" 2 ganger "cut" en gang, vil du ikke ha en ny sjanse hvis noe går galt.

VÆR FORSIKTIG!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. BarBariaS sa han

  veldig interessant

 2. ting som interesserer meg er ikke å spirer mengde ruter. Det som interesserer meg er hennes hastighet eller avstand fra arbeidslivet?

  • danut67:
   ting som interesserer meg er ikke å spirer mengde ruter. Det som interesserer meg er hennes hastighet eller avstand fra arbeidslivet?
   :))))) ... Limit hastighet reduseres når du kjøpte ... hva med arbeidsavstanden ,, "er kål venn, bruker en Yagi antenne

   • Iulian:

    Antenner Yagi brukes i andre konfigurasjoner (også brukt av Ceausescu blokker), noen bruker ordet "Yagi" for å se kjent ut, her kan du ikke bruke noen antenne (tl-wr740n) med mindre angre ruteren og koble det trådløse kortet inni.
    Den kan brukes en høy gevinst antenne, jeg har en og gjøre en god jobb (enveis).
    Vennligst slutte med dette usmakelig språk, med mindre du har andre vokabular ord i å prøve å avstå.

   • Iulian:

    Pretense ikke hvem som er dritt, men du bedre lære å gjøre en "sitat". Uansett svaret han ikke bruker, og jeg tror ikke noen bruker.
    Ikke bry.
    respekt

    ps.
    fra mitt synspunkt er veldig fin tutorial

  • AdrianGudus sa han

   danut67:
   ting som interesserer meg er ikke å spirer mengde ruter. Det som interesserer meg er hennes hastighet eller avstand fra arbeidslivet?

   Speed ​​i alle fall! det er fastslått av leverandøren og ikke ruteren eller modem. Du kan begrense, men i alle fall kan du ikke forstørre

  • danut67:
   ting som interesserer meg er ikke å spirer mengde ruter. Det som interesserer meg er hennes hastighet eller avstand fra arbeidslivet?

   Hvilken verdi vil du vokse dem?
   Normall at avstanden vil være det samme signal som er meget god etter 3 vegger.
   Nye funksjoner, grafisk visning av trafikk, VPN etc.
   ... Duke sikker på at pengene til 100mbps i lan, hva med trådløse støtte opp 133mbps men du må 133mbps / 2 så det er greit.
   Denne ruteren gjør alle pengene: billig, cpu kvalitet tilpasset firmware stabil.

 3. Cristi, noe veldig farlig tabell som jeg ga det riktig når jeg fikk min router DIR-615 router veldig, veldig bra iam stoppet QoS PTR jeg begrenset bandet var klar, klar sal gå tilbake og når jeg benoclat det mia 10Mbps berolige meg ut. Det er kaldt og veldig fort som en Edimax bp6104k som satt med en Wirless tilgangspunkt separat. Heller ikke gjør det og hvordan du sa du gjør når du ikke trenger å faramami en ruter som er hvis du ikke kan du se dusinvis av ganger for å se hva blinke deg. Jeg gjorde ikke holde å gjøre det bedre enn demontere en PC for å gjøre dette. Det ville være bra å gjøre, og gjorde en tutorial hvordan å lage en tilpasset ROM android mobile sjanger som jeg fortsatt ikke

 4. Hvis vi tilgang 100 MB / s, går en ruter 150 MB / s?

 5. BarBariaS sa han

  Jeg akkurat nå er på ruteren og har DD-WRT (Asus RT-N10 +) og fungerer fint, men det trådløse irriterer meg at ikke klarer å sette.

 6. sailorriver sa han

  Takk for opplæringen, astep og andre tutorials høyere, så er han.

 7. SAL MAR Hvis interessert VRO nyere versjon Radmin VRUN TUTORIAL for ham eller ANDRE brystet MOI SMSEXE

 8. For flere år siden hadde jeg en ruter og oppdatere firmware.Nu vi ønsket å vite hva som skjedde, og jeg løp router.Am kjøpte en annen TP-LINK wr974nd.Functioneaza perfect.Nu bruke bare en del av det som kan faca.SFAT: if du ikke ønsker å tukle med ruterens programvare !!!

  • Piticelul sa han

   ion:
   For flere år siden hadde jeg en ruter og oppdatere firmware.Nu vi ønsket å vite hva som skjedde, og jeg løp router.Am kjøpte en annen TP-LINK wr974nd.Functioneaza perfect.Nu bruke bare en del av det som kan faca.SFAT: if du ikke ønsker å tukle med ruterens programvare !!!

   ... Gode råd !!! du ikke er god, være ute!

  • ion:
   For flere år siden hadde jeg en ruter og oppdatere firmware.Nu vi ønsket å vite hva som skjedde, og jeg løp router.Am kjøpte en annen TP-LINK wr974nd.Functioneaza perfect.Nu bruke bare en del av det som kan faca.SFAT: if du ikke ønsker å tukle med ruterens programvare !!!

   Hvorfor ikke gå?
   Hvis vi leser 3 ganger, hvis du informerer oss hvis du kan, og vi forstår hvorfor ikke bringe nye funksjoner?
   Det er spesielt glad dd-wrt firmware er ikke en router, det fungerer på en rekke rutere.
   Det ordtaket: først lære å ruin

 9. Hei, fin tutorial! Jeg har et spørsmål som ikke egentlig om ... Jeg så tutorialu 'Opera 11, så jeg at det ikke si noe om 'nytt vindu' kommer til å åpne et nytt vindu i Opera? eller bare "ny fane"?

 10. Cristian veldig interessant! Takk Pt Tutorial
  ????

 11. Jeg vil gjerne ha en tutorial for å lage et progam DJ mikser og ta dem med den programmerte please!

 12. Jeg selv ruter TP-LINK TL-wr841nd Jeg fulgte alle trinnene ovenfor alt gikk bra når jeg prøver å koble til via wifi mislykkes hvis du kan gjøre en tutorial innstillinger fra sin Internett-AM RDS ......... Takk! !!

 13. Mircea P sa han

  kan du hvis du kan gjøre en tutorial på hvordan vi kan begrense band, jeg har en datamaskin og to bærbare datamaskiner når inn sormea ​​kone Addicted jeg gå hardt og ikke vet hvordan de skal begrense deres bånd

  • AdrianGudus sa han

   Mircea P:
   kan du hvis du kan gjøre en tutorial på hvordan vi kan begrense band, jeg har en datamaskin og to bærbare datamaskiner når inn sormea ​​kone Addicted jeg gå hardt og ikke vet hvordan de skal begrense deres bånd

   For å gjøre dette, må ruteren har mulighet for QoS (Quality of Service) Derfra kan du manuelt eller automatisk justere båndbredden til hver enhet som er koblet til ruteren for forskjellige protokoller ... avhengig av hvor avansert router- din

 14. Transylvanian sa han

  kan du lage en tutorial hg 650b firmware hvordan du installerer og konfigurerer

 15. Piticelul sa han

  Cristi, er Julian rett på sitt eget språk, kan
  stort mottak eller effektivitet utslipp ved hjelp av en Yagi antenne typen direktiver ... ikke dårlig

  • Piticelul:
   Cristi, Julian er riktig på tungen, er poatemari mottak eller effektivitet utslipp ved hjelp av en Yagi antenne typen direktiver ... ikke dårlig :)

   Han har rett på sin egen måte, men ting er ikke så enkelt, Yagi er vanligvis brukt til utvendig og innvendig er modeller, men de er ikke effektive nok. Antenner Yagi avgir nok signal direkte, gir seg til realisering av broer trådløse, de er ikke veldig bra når det gjelder å dekke en plass større lang avstand, jeg tror at mannen ønsker å holde spikret på linjen utslipp Yagi antenne.
   Det er oss, vi liker å snakke om ting som høres nerdete, for å virke mer enn vi er ... .mer ... .mer vakker høy, gi et raskt google søk og gi nese suckers.
   For å øke dekningsområdet er mye bedre å bruke en sekundær router repeater stasjon (kanskje jeg skal lage en tutorial), en god Yagi antenne er dyrere enn en ruter og resultatene er annerledes (i favør av dreiemoment rutere).
   For å eliminere fluer er bedre å bruke plica, ikke kanon!
   La oss være alvorlige.
   Man er generelt interessert i å øke radius router uten ekstra kostnad.

 16. OK tutorial! Mine gratulasjoner!
  Jeg bare nevner at den andre filen "Webflash image" - brukes bare til å oppdatere eller ned-data fra en tidligere versjon allerede er installert på ruteren. Du trenger ikke å gjøre 2 blinker. "Spesielt for den første blinkende bilde" var nok hvis du har den opprinnelige firmware på ruteren ...

  Nok en gang gratulerer til tutorials ...

  • Dorcky:
   OK tutorial! Mine gratulasjoner!
   Jeg bare nevner at den andre filen "Webflash image" - kun brukt til å oppdatere eller ned-data fra en tidligere versjon allerede er installert på din router. Du trenger ikke å gjøre 2 blinker. "Special bilde for første blinkende" var tilstrekkelig original firmware på ruteren hvis du ...

   Nok en gang gratulerer til tutorials ...

   For min versjon (revisjon) maskinvare er nødvendig 2.1 flash uirea både bin nettsider, eller ikke ønsker.
   Men hvis ikke offisielt støttet flash uiesc gå amblele bin områder.

   • Cristi-admin: For min versjon (revisjon) maskinvare er nødvendig 2.1 flash uirea både bin nettsider, eller ikke ønsker.
    Men hvis ikke offisielt støttet flash uiesc gå amblele bin områder.

    Kan jeg spørre deg hva som ikke fungerte? eller han ikke vil?
    Multam`

    • DorckyKan jeg spørre deg hva som ikke fungerte? eller han ikke vil?
     Multam`

     http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/TP-LINK_TL-WR740N
     2.1 er ikke offisielt støttet, er det nødvendig for både flash uirea bin.uri første hjelper du går fra standard firmware dd-wrt, dd-wrt sekunders oppdateringer siste vrsiune.
     Hvis du ønsker å gjøre noe annet du går videre.
     Flash er ikke noe tolk hvis utvikleren har forlatt noen instruksjoner du må følge, at hvis du fortsatt ønsker å bruke enheten etterpå.
     Jeg må innrømme at den første bin DD-WRT oppfører seg veldig merkelig, noen ganger etter flash jeg se et grensesnitt MSI (gammel type msi) og noen ganger jeg synes grensesnittet DD-WRT (som i opplæringen), jeg vet ikke hva som er ting skjer sannsynligvis fordi min versjon REV 2.1
     De som 3 eller 4 versjonen ikke kan blinke i det hele tatt, vil jeg gjøre noen saparturi for å se hva som kan gjøres i dette tilfellet, er prinsippet mye det samme maskinvare.

     • Cristi-admin: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/TP-LINK_TL-WR740N
      2.1 er ikke offisielt støttet, er det nødvendig for både flash uirea bin.uri første hjelper du går fra standard firmware dd-wrt, dd-wrt sekunders oppdateringer siste vrsiune.
      Hvis du ønsker å gjøre noe annet du går videre.
      Flash er ikke noe tolk hvis utvikleren har forlatt noen instruksjoner du må følge, at hvis du fortsatt ønsker å bruke enheten etterpå.
      Jeg må innrømme at den første bin DD-WRT oppfører seg veldig merkelig, noen ganger etter flash jeg se et grensesnitt MSI (gammel type msi) og noen ganger jeg synes grensesnittet DD-WRT (som i opplæringen), jeg vet ikke hva som er ting skjer sannsynligvis fordi min versjon REV 2.1
      De som 3 eller 4 versjonen ikke kan blinke i det hele tatt, vil jeg gjøre noen saparturi for å se hva som kan gjøres i dette tilfellet, er prinsippet mye det samme maskinvare.

      BarBariaS:
      Veldig interessant

      Cristi-admin: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/TP-LINK_TL-WR740N
      2.1 er ikke offisielt støttet, er det nødvendig for både flash uirea bin.uri første hjelper du går fra standard firmware dd-wrt, dd-wrt sekunders oppdateringer siste vrsiune.
      Hvis du ønsker å gjøre noe annet du går videre.
      Flash er ikke noe tolk hvis utvikleren har forlatt noen instruksjoner du må følge, at hvis du fortsatt ønsker å bruke enheten etterpå.
      Jeg må innrømme at den første bin DD-WRT oppfører seg veldig merkelig, noen ganger etter flash jeg se et grensesnitt MSI (gammel type msi) og noen ganger jeg synes grensesnittet DD-WRT (som i opplæringen), jeg vet ikke hva som er ting skjer sannsynligvis fordi min versjon REV 2.1
      De som 3 eller 4 versjonen ikke kan blinke i det hele tatt, vil jeg gjøre noen saparturi for å se hva som kan gjøres i dette tilfellet, er prinsippet mye det samme maskinvare.

      Rederitor til ACET ruter: på deres hjemmeside er bare for firmware versjon 1 og 2. Jeg tok det for noen ruter. Eevizia har 3. Jeg fikk på deres hjemmeside de to filene jeg flashuit og nå fungerer perfekt. Det kan ta en nyere versjon av flash: å søke buildurile slayer hjerne på TP-LINK v2. Rev. 3 7241 Atheros chipset har 400mhz og 32mb ram.
      En annen ting: Hvis du ønsker å bruke den blandede bandet trådløse n da satt NB 40mhz turbo kanal 1 6 eller 11, og for å se forskjellen. Resten går perfekt, jeg brukte en tape 3mbps astral og gjør en god jobb. Cacheul er jobben hans.
      Atheros regler

 17. Piticelul sa han

  Cristi, er Yagi antenner beregnet i detalj ... og har ingen sammenheng med Ceausescu eller hva du bruker enveis antenne, respekt fra Piticelului.

  • Piticelul:
   Cristi, er Yagi antenner beregnet i detalj ... og har ingen sammenheng med Ceausescu eller hva du bruker enveis antenne, respekt fra Piticelului.

   Ceausescu tid hver blokk har en nasjonal blokk som omhandler antenne, mange antenner var YAGI type med de vi fanget bulgarske innlegg.
   Hva moro med Studio X (ikke om xxx) filmer ble kommer fra vest, hvis du var en trendy fangst bulgarere, du var på vei oppover, akkurat som en tablett eller en smarttelefon i dag.
   YAGI er ikke en ny oppfinnelse, det er noen som tror det er noe nytt.
   Siden det er radio mann forsøkte å presse så langt.

 18. Piticelul sa han

  ... Ideen er at ingenting gjør fysisk antenne Yagi, hvis du ikke kan beregne dipol og loop ... ærlig om meg bra, at ruteren Mitt problem om 800 meter med en liten antenne YAGI av 30 cm ... Jeg mener jeg kan drikke rolig øl med den bærbare datamaskinen ved siden av meg på den nærmeste terrassen :))))))))))))

  • DittStrommer sa han

   Piticelul:
   ... Ideen er at ingenting gjør fysisk antenne Yagi, hvis du ikke kan beregne dipol og loop ... ærlig om meg bra, at ruteren Mitt problem om 800 meter med en liten antenne YAGI av 30 cm ... Jeg mener jeg kan drikke rolig øl med den bærbare datamaskinen ved siden av meg på den nærmeste terrassen)))))))))))

   Angående beregninger, har du helt rett, men husk at du arbeider i 2,5GHz band (og noen få titalls milliwatt med strøm), alle beregninger kan egentlig ikke gå glipp av. Du bør prnytu utstyr tilpasninger. Det beste er rundstrålende med en gevinst større, fabrikken gjort. For å øke sendeeffekten ruteren fra noen titalls milliwatt milivati ​​løpet 200, se kommentar under på ruteren Link-Sys WRT54GL

 19. Meget god tutorial. Jeg klarte å flashuiesc en D-Link DIR-300 B1 så langt gått bra, akkurat som LED og Internett har nå oransje, grønn hatt før. Kan noe gjøres med det?

  følelse

  • Linkeru:
   Meget god tutorial. Jeg klarte å flashuiesc en D-Link DIR-300 B1 så langt gått bra, akkurat som LED og Internett har nå oransje, grønn hatt før. Kan noe gjøres med det?

   følelse

   15 søvn; 9 deaktivere GPIO; GPIO aktiver 8; 12 deaktivere GPIO; GPIO aktiver 14; 11 deaktivere GPIO; GPIO aktiver 13
   Dette Administration-skriv inn kommandoene, så du kjøre kommandoer og lysene er grønne!

 20. Catalin.81-Rm.S sa han

  @Cristi
  hvis alle antenner møtes så videre, omskrevet danut67 til spørsmålet om å øke dekningen og ...
  Vennligst sir CRSTE kanskje du kan lage en anbefaling for en rundstrålende antenne for å "slå" noe mer enn det som er Stok.
  Jeg tror mange vil ha et større utvalg av WiFi signal dekning.
  noe uten store kostnader som kan du anbefale?

  Det ville gjøre en liten guide erverv av slike antenner og forklare verdiene som representerer slike antenner.
  du vet ... noen av oss likte flettverk og siden som heter "Hva kan to dyktige hender" et magasin gamle barn.

 21. Jeg anbefaler ikke - jeg installerte firmware på en Bullet M2HP og jeg klarte å sette tilbake orininal firmware, og slik at de skal suppleres firmware fra DD-WRT er tilgjengelig 24h rettssak.

  • Paul-TL:
   Jeg anbefaler ikke - jeg installerte firmware på en Bullet M2HP og jeg klarte å sette tilbake orininal firmware, og slik at de skal suppleres firmware fra DD-WRT er tilgjengelig 24h rettssak.

   Før du gjør deg interessert i bedre skritt forum eller wiki?
   NEI!
   Vanligvis mann løper og deretter angre.
   3 mål på ganger og kuttet en gang, jeg sa det i opplæringen!

  • Paul-TL:
   Jeg anbefaler ikke - jeg installerte firmware på en Bullet M2HP og jeg klarte å sette tilbake orininal firmware, og slik at de skal suppleres firmware fra DD-WRT er tilgjengelig 24h rettssak.

   DD-WRT er ikke prøve router vist i denne opplæringen og faktisk heller ikke mange andre rutere! For andre rutere er det "revert.bin" for å gjenopprette den opprinnelige firmware, som det gir produsent, men det er andre prosedyrer rundkjøring langt mer komplisert enn å bruke en fil "comeback" som den trådløse ruteren D-Link DIR 600! Så hvis prosedyren for å gå tilbake til firmware, den opprinnelige var lik som en D-Link DIR 600 og har ikke levd opp til det akkurat, så forstår hvorfor du gråter!

   Derfor har jeg, for én, tvert imot, anbefalte denne firmware - for de som vet hva de gjør - meg å være en som har modellen nevnt ovenfor - D-Link DIR 600 vi blinke-look DD-WRT stedet i stedet for D-Link! Og nå driver uten problemer for nesten et år. Hev dem flexiblitatea / router funksjonalitet uten å faktisk koste deg noe i tillegg til kjøpesummen betales til ruteren.

   Noen av fordelene du har med DD-WRT firmware:
   (Jeg begynner med den viktigste forutsetningen for å bruke DD-WRT)

   - WOL (Wake On LAN) - Jeg kan slå hvilket som helst datamaskin som er koblet til ruteren,
   Hvor som helst i verden der en Internett-tilkobling exsita;
   - Wireless kan øke effekt;
   - SSH kan opprette en tilkobling med ruteren, så
   vi absolutt oppfanging av data;
   - Du kan ha flere SSID-er, den virtuelle SSID-funksjonen slik
   hver SSID å ha sin egen sikkerhet nivå;
   - Du kan isolere hver repectivele SSID uten en LAN-skjema mellom dem,
   slik at noen koblet til en av de flere SSIDene kan ikke
   Se dele filer ser fra andre SSID-er;
   - Med denne firmware - DD-WRT - du posiblitatea - i motsetning til
   firmaware nettstedet fra D-Link, skal ha tilgang, ekstern (ekstern tilgang
   management) det er konfigurasjonsmenyen ruteren via en
   krypterte "https", slik at eventuelle avskjæring av tilgang til menyen
   vil ikke være til noen nytte for noen;
   - Det posiblitatea forbud Internet access til de
   LAN datamaskiner, som ikke ønsker å gi dem tilgang til Internett, og
   at nivåene time, hvis du vil;
   - Ha evne til å endre ikke bare passordet i menyen det router-
   ved, og brukernavn, asftel som øker vanskelighetsgraden
   tilgang til ruteren ved andre tredjeparter.

   Ikke en å sitte rundt og nå stressede og andre ytelser som denne firmware beriker disse ruterne er kompatible, men det er mange andre for deg å inclocuiesti firmware produsent, med denne open source firmware!

  • Paul-TL:
   Jeg anbefaler ikke - jeg installerte firmware på en Bullet M2HP og jeg klarte å sette tilbake orininal firmware, og slik at de skal suppleres firmware fra DD-WRT er tilgjengelig 24h rettssak.

   Du må være veldig forsiktig må benoclezi øynene 100 ganger og deretter du oppdaterer firmware knappen sånt ikke er firmware originalt laget av produsenter router er noen firmware uten signatur mening i rumensk er en jobb ulovlig å bruke en firmware skikk, firmware en skikk å ha problemer bør du ikke ha stabilitet ruter.
   Bruk originaler produsent Firmware!
   Bruk OEM Firmware!

  • Paul-TL:
   Jeg anbefaler ikke - jeg installerte firmware på en Bullet M2HP og jeg klarte å sette tilbake orininal firmware, og slik at de skal suppleres firmware fra DD-WRT er tilgjengelig 24h rettssak.

   Noen ruter og få nulletul utvinning.
   Leter du etter hvordan du gjør utvinning på rutere TFTP og gjøre det som ny.
   Søk utvinning ruter med TFTP.
   Som en generell prosedyre er som følger:
   1. Ip satt en lokal datamaskin
   2. Start med å velge TFTP server firmware av bullet
   3. Hold reset knapp 10 sekunder og deretter sette makt til ruteren fortsatt holder nullstillingsknappen til det øyeblikk da vil du se at du laster opp TFTP firmware på kulen
   4. Tilgjengelig på de fleste rutere.
   ????
   Enjoy.

 22. DittStrommer sa han

  Denne opplæringen er mer enn velkommen! Vi ser frem til å fortsette. Gitt opplevelsen av undertegnede, er risikoen for "selge agurker gartner" Cristi foreslår en innstilling som jeg bruker veldig ofte, men bare på en bestemt ruter, nemlig LINK-SYS WRT54GL. Et sted i de trådløse innstillingene (Innstillinger advenced trådløs-TX Strøm) det er mulig å øke effekten av ruteren nesten 10 ganger, øker tilsvarende resepsjonsområdet. Utgangspunktet fastvareinnstillingene, er makt 25miliwati, men det kan økes til 250miliwati. Vær forsiktig, men med økende sendereffekt øker strømforbruket og varmetapet og også øke den endelige atajul forsterker emisjons ruter som noe som kan føre til overoppheting brennende etasje. I bruk, som nevnt ovenfor, rutere LINK-SYS WRT54GL og overføre kraft til å frigjøre dette ikke mer enn 200miliwati. Personlig har jeg også installert 5 inpecabil rutere som går med en slik kraft overføre dem moderat varm, men ikke brenn noen. Videre, jeg rådet andre til å bruke denne type ruter, nettopp på grunn av denne unike settingen, og har ennå ikke mottatt noen u8n som til enhver klage om brenning. Jeg må legge til at jeg erstattet alimentatoerele rutere som ble levert av produsenten med en strøm av 300-500mA med matere minst 1000mA. Jeg vet ikke om andre rutere som er kompatible med denne firmware er i stand til å støtte økt sendeeffekt. Jeg vil være glad i å vite andre meninger om dette temaet.

 23. Jeg installerte DD-WRT v24-sp2 (06 / 14 / 11) på TL-WR841N. Etter lasting av MAC adresse i DHCP statisk netto jeg løp, uten å vite tildele DNS 1 og 2 og floke, låser, måtte returnere til DHCP dynamisk. Kål, stokk med standard firmware

  • Gabi:
   Jeg installerte DD-WRT v24-sp2 (06 / 14 / 11) på TL-WR841N. Etter lasting av MAC adresse i DHCP statisk netto jeg løp, uten å vite tildele DNS 1 og 2 og floke, låser, måtte returnere til DHCP dynamisk. Kål, stokk med standard firmware

   Før du begynner å gjøre noe du leste kommentarene knyttet til emnet under om det er verdt, hvis ikke.
   IKKE begynne å røyke, så uten å lese kommentarfeltet!
   Ikke prøv custom firmware jeg sa det! (Om nødvendig)
   Ikke vær rask, være tålmodig en firmware!
   Ikke legg firmware er ikke stabil, så det er ulovlig ptr router, router så du risikerer fullstendig ødelegge!
   Bo på den opprinnelige firmware! (Som vil være stabil!)

  • Gabi:
   Jeg installerte DD-WRT v24-sp2 (06 / 14 / 11) på TL-WR841N. Etter lasting av MAC adresse i DHCP statisk netto jeg løp, uten å vite tildele DNS 1 og 2 og floke, låser, måtte returnere til DHCP dynamisk. Kål, stokk med standard firmware

   Muligens du har rett ... kanskje er avhengig av rutermodell, gjenstår å se.
   Jeg for eksempel har en DLINK dir 600, flashuit jeg med dd wrt et år siden og er fornøyd med det. Jeg hadde ingen problemer med DNS, og standardverkene (i mitt tilfelle RDS) og de av opendns.com. Jeg tok noen bestillinger mellom lokale IP-adresser som er tildelt til ruteren og nettverkskortet relatert Mac.

  • GabiTL-WR841N

   Hvis du leser nøye - hvis du setter på hodet av hva som skal følge i opplæringen - DD-WRT nettstedet i sin database, skriver du bare ruteren finnes ikke! Så hva mener du, og hvor du tror du kan være objektiv i ditt tilfelle, gitt at du hadde ingen anelse om hva du gjør før du tak i flash-look! Hvorfor skulle følge noen så lenge du fullstendig ignorere hele artikkelen, det eneste du har sett ennå, her var bare tittelen?! Igjen: Ruteren er ikke støttet av DD-WRT! Resten er historie!

 24. Vennligst ikke kommentere uten dokumentasjon. Søk "841" DD-WRT og du vil finne 3 typer rutere TL-WR841N versjoner 3,5.Instalarea opprinnelige 7 og tok henne bort, hadde problemer, jeg gravde 3 timer på deres forum, og fikk den siste versjonen på deres ftp og oppførte seg identisk. Jeg skal prøve når jeg har tid til å få tilgang PUTTY og gjøre innstillinger for faste IP-adresser

 25. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg ser en flash-Link DIR-D 615 med DD-WRT og gå f Vel jeg tror det merita.Setarile er mer komplekse og tilsynelatende plassert mer intuitivt.
  Fra hva jeg har lest kommentarene ovenfor jeg kan forstå at stor makt. I min standard etter flash uirea med DD-WRT makt i milliwatt 71.
  Kan tilføre verdi til hvor jevnt det vil si ingen risiko for purre og også uten å erstatte mater stok med en sterkere en?

  • Catalin.81-Rm.S:
   Jeg ser en flash-Link DIR-D 615 med DD-WRT og gå f Vel jeg tror det merita.Setarile er mer komplekse og tilsynelatende plassert mer intuitivt.
   Fra hva jeg har lest kommentarene ovenfor jeg kan forstå at stor makt. I min standard etter flash uirea med DD-WRT makt i milliwatt 71.
   Kan tilføre verdi til hvor jevnt det vil si ingen risiko for purre og også uten å erstatte mater stok med en sterkere en?

   Selv om du finner den maksimale forstørrelses utslipp ruter uten å endre materen, alt er ikke kan øke kraften for mye, gitt at PC / laptop som vil kommunisere med ruteren vil ikke problemet så sterk, fra samme distanse for ruteren er økt utslippsnivå.

   • DittStrommer sa han

    XantesSelv om du finner den maksimale forstørrelses utslipp ruter uten å endre materen, alt er ikke kan øke kraften for mye, gitt at PC / laptop som vil kommunisere med ruteren vil ikke kan gi like sterk, fra samme distanse for ruteren er økt utslippsnivå.

    I teorien synes det å være slik. Jeg har to rutere og to furnizorideInternet Lenker SysWRT54GL, begge satt til 250miliwati.Pe laptoapele se de to rutere i nettverket med maksimal signal uten tap grunnene til at jeg wireless.Daca pachete.ele tapet skyldes ISP. hvis du ser på IP-TV, bare en av leverandørene jeg avbrudd streaming. Jeg endret rutere mellom dem og fenomenet forble deunde konkludere med at ruteren er ikke skyldig.

  • DittStrommer sa han

   Catalin.81-Rm.S:

   Kan tilføre verdi til hvor jevnt det vil si ingen risiko for purre og også uten å erstatte mater stok med en sterkere en?

   La oss starte med mater. Den er designet for å tåle nominelt forbruk gitt av produsenten. Produsenten har ingen interesse av hensyn til pris, for å gi deg en bedre effekt puternic.De vanligvis en mater som kan lade en 500mA kan møte dagens forbruk av en vanlig router. Hvis effekt er økt, og vil øke strømforbruket. Den enkleste beregning av forbruk av kraft radiofrekvens etasje er ca. 2,5 effekttapet i antennen. Dette betyr at hvis du setter utgangseffekt på antennen ruteren 250miliwati en mater som leverer en strøm av 1 dekker for sitt forbruk. Som for spørsmålet om den maksimale effektinnstillingen i fry parabolen uten endelig etasje, vil jeg ikke tror noen kan gi et klart svar. Jeg bruker rutere Link-Sys WRT54GL med utgangseffekt satt til 225-250miliwati, uten overdreven å varme. Jeg fikk en foreløpig tall, økes utgangseffekt gradvis før jeg betraktet som farlig varmen ikke er fjernet utenfor.

 26. Mea culpa, mea culpa! Jeg oppdaget at blokken DNSurile: Jeg hoppet over et punkt når du taster inn en statisk IP i DHCP (DEH briller ..) Ruteren ikke vet hvordan du gjør noen sjekker på dataregistrering og menneskelig feil forvirrer ham.. Sammenlignet med TP-LINK router Spartan har mange funksjoner og innstillinger som gir deg total kontroll over hans (inkludert grensesnittet i rumensk, med HTB QOS, redigere sendereffekt ...), hver router kan sette opp perfekt.

 27. Catalin.81-Rm.S sa han

  @Xantes
  D-Link DIR-615 har en mater 5V og 1.2.
  Det gjenstår å passere testene

 28. Hei, jeg har en TP-Link TL-WR1043ND etter laptop å få kontakt med ham gjennom WiFi mislykkes 30 minutter og "dør" tilkobling, trådløst nettverk, men det er ingen kabel bare jeg kan koble til. Det gjenoppretter bare hvis du kobler. Jeg gjorde firmware oppdatering håper at vil fikse det, men til ingen nytte. Jeg så at alt dette ros og denne ruteren, og jeg tok den. Kanskje jeg er uheldig og fikk en defekt. Han to dager, og gjorde meg nok problemer. Jeg la noen 10 timer opplyste uten å være noen enhet som er koblet til det og har ikke sviktet i konklusjonen når trafikken deretter "dør" router. Jeg glemte å nevne at eier en D-Link DIR-615 med denne ruteren hadde ingen problemer av denne typen. Det kan du hjelpe meg, er noen ide velkommen. Takk!

  • Marius L. sa han

   Emil:
   ... Noen ide er velkommen. Takk!

   Se det er mulig å koble av etter en viss tid uten aktivitet på nettverket. Jeg satt til Nettverk> WAN-> Connect på etterspørsels> Max Idle Time = 0, ikke å koble fra Internett. Men hvis du har problemer med det mens du bruker internett, jeg vet ikke hva som kan være problemet. Lykke til!

 29. Hei Cristi,
  Jeg har selv en Linksys WRT54GL, og du kan se på dd-wrt.com og fortelle meg hva jeg bør starte filen for at er mange og nustiu å bli dyttet den første ..

 30. albastru_1979 sa han

  Hei jeg nettet fra romtelecom ... og gi netto og andre 3 vecini.Intrebare:? Naboer kan kontrollere nedlastingshastigheten for hvis jeg laster ned en fra et spill eller en film nedlastingshastighet går over dem og andre bare når vi beveger oss på net..mentionez wirelles har en ruter fra Netgear eller noe slikt, kan det? Cuz jeg beklager at jeg ikke har gitt uttrykk for riktig ..

  • AdrianGudus sa han

   albastru_1979:
   Hei jeg nettet fra romtelecom ... og gi netto og andre 3 vecini.Intrebare:? Naboer kan kontrollere nedlastingshastigheten for hvis jeg laster ned en fra et spill eller en film nedlastingshastighet går over dem og ceilaltide jeg bare gå videre wirelles net..mentionez jeg har en router fra Netgear eller noe slikt, kan det? Cuz jeg beklager at jeg ikke har gitt uttrykk for riktig ..

   Ja, du kan begrense hastigheten på en av dem hvis ruteren er smart nok, og har teknologi QoS (Quality of Service) mellom ruteren og din søkealternativer / QoS-menyen

 31. Catalin.81-Rm.S sa han

  Salut!
  WiFi-innstillinger, sammen med den fysiske grensesnitt som vi sikret (dette er nettverket de selv bruker) Jeg opprettet et virtuelt nettverk usikker for venner som ønsker å gå inn på nettet og til.
  Spørsmålet er hvordan isolere de to nettverk som kobles til usikret nettverk kan ikke se innholdet delt på PCene er koblet til nettverket sikkert. Han snakket i opplæringen slik at jeg endret alle mine innstillinger, men ikke ut.
  Det ville være vanskelig binevent lovet at opplæringen forklarer innstillinger ....
  Takk!

 32. polferis sa han

  Hei alle sammen! Dlink router-dir300 jeg rev1 og jeg klarte å gjøre DD-WRT firmware oppgradering. Jeg er fortsatt ikke vant til det nye grensesnittet, setter jeg akkurat nå bare bruker / passord slik. Det ville være svært nyttig med en videotutorial innstillingene i nærmere detalj som du lovet, Cristi. Ikke den andre, men hvis vi har mer kapasitet, hvorfor ikke gjøre det meste! Virkelig, virkelig god som en oppfølger til denne episoden, selv rugaminte !!! Cristi du sier, tør du? Vent!

  • polferis: Polferis sier:

   Hei,
   Hvis du ikke har installert og hvilke innstillinger arbeid å gjøre. N-ruter er ikke selv bære 150mbps eller 300mbps. Spesielt den har en svært gammel 2317 Atheros chipset. Høyhastighets trådløs LAN eller ikke får du jo mer du gjør noe tuning. Få en ruter med Atheros AR7241.

   • polferis sa han

    AdiHei,
    Hvis du ikke har installert og hvilke innstillinger arbeid å gjøre. N-ruter er ikke selv bære 150mbps eller 300mbps. Spesielt den har en svært gammel 2317 chipsetAtheros. Høyhastighets trådløs LAN eller ikke får du jo mer du gjør noe tuning. Få en ruter med Atheros AR7241.
    Takk, jeg tenkte å bruke den til sin fulle kapasitet! Uansett, jeg synes det er nyttig informasjon om Atheros.

 33. gogobelo sa han

  Veldig interessant tutorialul.Daca kan være så interessant en tutorial på cuum er instalaeaza visse programmer på disse ruterne med dd-wrt ex media player server, samba torrent-klient (optware pakken) eller som større minne router med usb port

 34. Jeg tror du spør for mye fra en ruter. Be om det du har oppfunnet NAS nettsteder. Routeaza og det er ruter, du ønsker mer ta en Network Attached Storage eller PC.
  DD-WRT er optimalisert for best mulig Internett ruting.

  gogobelo:
  Veldig interessant tutorialul.Daca kan være så interessant en tutorial på cuum er instalaeaza visse programmer på disse ruterne med dd-wrt ex media player server, samba torrent-klient (optware pakken) eller som større minne router med usb port

 35. gogobelo sa han

  Ikke spør for mult.Tp wr1043nd kan min alt jeg sa ovenfor jeg bare ikke egentlig klarer å configurez.Cine han vet hvordan du flytter fra aksje firmware OpenWRT vennligst gi meg detaljer Takk og meg!

  • AdrianGudus sa han

   gogobelo:
   Ikke spør for mult.Tp wr1043nd kan min alt jeg sa ovenfor jeg bare ikke egentlig klarer å configurez.Cine han vet hvordan du flytter fra aksje firmware OpenWRT vennligst gi meg detaljer Takk og meg!

   Det ble vist hvordan å bytte til lager firmware tutorial video! Ja spille og se opplæringen video hode-hale (uten å rulle).

 36. gogobelo sa han

  Fra OpenWRT på lager ikke tro dd-wrt på lager

 37. Albert1831 sa han

  meg hvorfor jeg ser dette http://tinypic.com/r/e8tj76/5 når jeg ønsker å komme tilbake til firmware som standard?

 38. Martin sa han

  Hvis du kan lage en tutorial hvordan å "gjenopplive" en ruter.
  For ulike tilfeller:
  UP = da han utførte en annen enn den opprinnelige firmware - men er et strømbrudd - denne situasjonen førte til umuligheten av å koble til ruteren med 192.168.1.1 (eller saken)
  = Feil installering av en alternativ eller den opprinnelige firmware. Router får ikke tilgang 192.168.1.1, Connection kan gjøres bare med PUTYY seriell port

  Og slike eksempler.

 39. Hei Cristi, i denne modellen (v2.1) hvordan er prosessoren 400mhz eller 350mhz?

 40. Gelu Ciobotaru sa han

  Salut! Vennligst hjelpe meg om en ruter med lagringsplass WRT160NL, jeg ønsker å endre dem firmware (standard å bli erstattet av DD-WRT). Jeg ville Intersite å bruke denne ruteren en applikasjon som vet å reservere mitt navn (eks. Når jeg logge inn på ruteren fra Internett å gjøre med domenenavnet fordi RDS adresser fra DHCP, fast de er veldig dyrt), eller RDS-server for å tvinge meg tildele samme IP-adresse. Jeg nevne at jeg kjøpte domeniu.ro. Eller, hvis ingen annen løsning for å hjelpe meg om det, forventer jeg med stor interesse, og jeg takker alle på forhånd for svar og hjelp! Vennlig hilsen,

  • Gelu Ciobotaru: Ciobotaru Gelu

   Sal, på ditt problem er enkel. Systemet brukes til DynDNS eller dyn.com, men du må betale pro-versjonen, hvor du kan sette ditt felt domeniu.ro der og i dd-wrt bare sette domeniu.ro brukernavn og passord, og du automatisk vil oppdatere IP-adressen fra domeniu.ro hele tiden. Uansett hva du IP. Jeg vet ikke hvor mye var noe mellom $ 30-40 i fjor. i mitt arbeid.
   I korthet.
   1. dd-wrt er installert.
   2. du registrerer deg http://dyn.com/ Dyn Standard DNS-pakken, $ 29.95,
   3. Du setter din konto i ruteren, og du har løst problemet.
   Men kan du søke på nettet sånn, eller som støtter dd-wrt stedet

   • Gelu Ciobotaru sa han

    AdiSal, på ditt problem er enkel. Systemet brukes til DynDNS eller dyn.com, men du må betale pro-versjonen, hvor du kan sette ditt felt domeniu.ro der og i dd-wrt bare sette domeniu.ro brukernavn og passord, og du automatisk vil oppdatere IP-adressen fra domeniu.ro hele tiden. Uansett hva du IP. Jeg vet ikke hvor mye var noe mellom $ 30-40 i fjor. scurt.1 functioneaza.Pe meg. å installere dd-wrt.2. du registrerer deg http://dyn.com/ Dyn Standard DNS-pakken, $ 29.95,3. Du setter din konto i ruteren og du løste problema.Dar, kan du søke på nettet sånn, eller som støtter dd-wrt stedet

    Takk for forslagene, men jeg ønsker å unngå slike måte, de bare ikke avhengig av noen booking stedet navn (DNS) og på obtiunea dette, installere DD-WRT firmware har selv standard. Takk, og hvis du har andre ideer, kan du fortsette å hjelpe meg !!!!

    • polferis sa han

     Gelu CiobotaruTakk for forslagene, men jeg ønsker å unngå slike måte, de bare ikke avhengig av noen booking stedet navn (DNS) og på obtiunea dette, installere DD-WRT firmware har selv standard. Takk, og hvis du har andre ideer, kan du fortsette å hjelpe meg !!!!

     Så lenge du har en dynamisk IP og ønsker å gjøre det du sa, du er ikke som eneste ganger med en statisk IP eller DNS hensyn til leverandør kostnader. Det er alt om.

  • polferis sa han

   Gelu Ciobotaru:
   Salut! Vennligst hjelpe meg om en ruter med lagringsplass WRT160NL, jeg ønsker å endre dem firmware (standard å bli erstattet av DD-WRT). Jeg ville Intersite å bruke denne ruteren en applikasjon som vet å reservere mitt navn (eks. Når jeg logge inn på ruteren fra Internett å gjøre med domenenavnet fordi RDS adresser fra DHCP, fast de er veldig dyrt), eller RDS-server for å tvinge meg tildele samme IP-adresse. Jeg nevne at jeg kjøpte domeniu.ro. Eller, hvis ingen annen løsning for å hjelpe meg om det, forventer jeg med stor interesse, og jeg takker alle på forhånd for svar og hjelp! Vennlig hilsen,

   Du må skrive inn DD-WRT hjemmeside og se nøye for å se om ruteren er kompatibel med dd-wrt. Ellers farvel router! Som DynDNS, det trenger ikke å betale. Du kan velge en gratis domene fra dem at du kan sette ruteren. Installer en updater for PC og klar. Jeg antar du Router (ved navn) TP-LINK. D-LINK, og jeg er dlinkdns konto, mye det samme med DynDNS.

 41. Catalin sa han

  kan installere tilpasset firmware at hvis de ikke kan gå inn i ruteren?

  • polferis sa han

   Catalin:
   kan installere tilpasset firmware at hvis de ikke kan gå inn i ruteren?

   NEI! Det er som du ønsker å installere Windows uten en datamaskin.

   • Catalin sa han

    firmware ruteren bare godt å ha et målebånd til nettet og kan ikke angi noen ip i det

    • polferis sa han

     Catalin:
     firmware ruteren bare godt å ha et målebånd til nettet og kan ikke angi noen ip i det

     Det gir ingen mening hva du sier! Hvis du ikke kan komme inn i det, så hvordan sette dere ?? Hva merke er det? Du har ingen bruksanvisning? Skriv opp i adressefeltet eller 192.168.0.1 192.168.1.1 Eller innlogging til ruteren via Ethernet-kabel, ala kort. Et spørsmål om ruteren er bra, så hvorfor du ønsker å oppgradere firmware? Hvis du rotet opp er irreversible, borte!

 42. verdifulle sa han

  SUPER TUTORIAL !!!!
  Jeg har installert DD-WRT for Asus RT-G32 VA, men jeg kan ikke koble til Internett, kan du fortsette opplæringen med ruterinnstillingene skal gjøres. Takk.

  • polferis sa han

   verdifulle:
   SUPER TUTORIAL !!!!
   Jeg har installert DD-WRT for Asus RT-G32 VA, men jeg kan ikke koble til Internett, kan du fortsette opplæringen med ruterinnstillingene skal gjøres. Takk.

   Har du prøvd kablet Ethernet? Du gikk inn til sin nettside du setter den?

 43. Catalin sa han

  Cristi brøt ruteren eller du ikke har gjort motvillig fortsatt innstillinger? Du lovte bare 7 månedene gikk og ...

 44. Victor sa han

  Hei Jeg har samme router og ...
  Hvis de lykkes go opplæringen, kan det skje med meg som

  • polferis sa han

   Victor:
   Hei Jeg har samme router og ...
   Hvis de lykkes go opplæringen, kan det skje med meg også?

   Hvis du følger alle trinnene akkurat en spasertur. Du gjør det på eget ansvar! Men hvis ruteren går bra, så hvorfor?!

 45. persille sa han

  hei. ddwrt sette meg på en TP-LINK TL-wr841nd og alt er ok før jeg lastet ned utorrent når koblet fra internett og må finne starte ruteren for å koble ellers vil ikke under noen omstendigheter. Du aner ikke hva problemet er? takk

 46. AdrianGudus: Speed ​​i alle fall! det er fastslått av leverandøren og ikke ruteren eller modem. Du kan begrense, men i alle fall kan du ikke forstørre

  Det virker sunn fornuft og er veldig nøyaktige svar

 47. DittStrommy sa han

  Hei,
  Jeg flashuit Linksys routere WRT54GL med denne nye firmwaren. Blant andre innstillinger, og jeg økte strømforbruket. Vi gikk sakte opp til maksimal effekt tillatt av firmware, uten at noen av dem til å sprekke. Ut av forsiktighet, jeg byttet ut en av 2 mater utgang. Jeg merket at jeg tvang rutere så den endelige effekt, ikke engang varme opp for mye, i stedet vi har oppfylt de krav som kunder å ha større rekkevidde transceiver.
  Mitt spørsmål er om noen prøvde å forstørre makt og begrenser produksjonen i sendingen TP-LINK og til der den var.
  Alle de beste,
  Strommy

 48. Rodica sa han

  Som du gjør og opplæringen innstillinger? Jeg glemmer jeg blinke ruteren, men ikke vet hvordan du setter den, kan produsere en tutorial innstillinger denne skikken firmware. Takk.

 49. Marian sa han

  Du kan se trafikken gjorde IP-adresser i sanntid?

 50. stefan sa han

  For de som har lurt meg og kjøpte ruteren som er om emnet, ruter TP-Link TL-WR740N men har versjon 4 men det er mulighet for å laste ned filer for å oppdatere firmware (eller jeg ikke har sett ganske ) opplæringen slik at du kan bruke ... ennå. Igjen for de som 4 versjon ... Jeg kjøpte ruteren forrige uke, og det ser ut som DD-WRT er spørsmål om å endre firmware på ruteren med denne versjonen (vises bare):
  Chipset AR9331 Andre nedlastinger
  32 MB RAM
  4 MB FLASH

 51. Sergiu sa han

  Hei, er det noen som har tid til å vise oss hvordan å sette OpenWRT slå tilbake på en ruter? Jeg er i wl500w. Takk på forhånd!

 52. Andrew sa han

  På denne type ruter, dessverre ikke kan installeres:
  Firmware versjon: Bygge 3.12.11 110915 Rel.40896n
  Hardware Version: WR740N v4 00000000

  I feil at selv den opprinnelige firmware:
  Feilkode: 18005
  Fordi oppgraderingen mislykkes oppgradert versjon av filen var feil. Kontroller filnavnet.

 53. guardianflo sa han

  Ceau. Jeg har en ruter TP-LINK TL-842nd det, og jeg ønsker å oppgradere. Dd-wrt firmware er ikke for ham. 1 Spørsmål: Er det et annet sted?
  Spørsmål 2: TL-wr841nd er kompatibel eller ikke?
  Problemet er at nedlastingshastigheten 842nd (torrent) avtar etter 20 sek. fra over 9MB / s henhold 2MB / s og gir meg en speedtest i løpet 80Mbps. Hvis du kan gi meg et svar i posten. Takk!

 54. calincalin sa han

  For å redusere ytterligere risikoen for en firmware-oppdatering feilet (i så fall kan du kaste i de fleste tilfeller ruteren er) anbefaler jeg å bruke over porcesului, som en ekstra forholdsregel, koblingen av datamaskinen og ruteren til et UPS. Hvis jeg mislykkes i prosessen nåværende router hei. gyldig med andre ting i denne (oppdatere bios, firmware forskjellige enheter).
  Fordelene med å bruke egendefinert firmware fra DD-WRT er stort, og hvis du har en kompatibel ruter er en skam å ikke bruke den. ikke bare legge til nye funksjoner, men øker stabiliteten i driften av anordningen og over kan til og med "overklokke" innretning for å øke dets rekkevidde (her stor forsiktighet for ikke å brenne - høye nivåer av spenningen den kraften de vil varme opp).

  • parula66 sa han

   om "kaste bort" hvis ruteren ikke nødvendigvis trenger å kaste i tilfelle mislykket firmware! (strømbrudd, kobler nettverkskabelen, eller oppgradere gjort på wirelles)
   den nye generasjonen rutere kan passere lett til fabrikken firmware!

  • parula66 sa han

   Hva firmware utvinning?

   Enkelt, når firmware buseste, oftest etter en oppgradering feil / blackout / reset / frakobling under oppgraderingen, utstyret kan ikke brukes.
   De aller fleste av gammelt utstyr havnet i søpla etter en slik hendelse.

   Nåværende produkter viser prosedyren for utvinning som betyr ikke død ennå finalen, men vi har en sjanse til gjenoppliving gjennom en omskriving.

   Hvordan kommer?
   Først fjerne produktet fra stikkontakten. Trykk med en binders eller penn og hold nullstillingsknappen. Mens du holder nede belastning ruteren ... det vil være vanskeligere å gjøre dette med 2 hender, men ikke umulig. Etter påfylling mer fortsatt holder noen 10-15 null sekunder. Der den gamle firmware, gode eller dårlige, har blitt slettet.
   Fordi vi er myk på ham, kan ruteren ikke gi automatisk adresse via DHCP eller trådløst problem, så vi må sette inn adressen manuelt på kablet nettverkskortet med en klasse IP 192.168.0.X uten 1. Ingen trenger ennå å få gateway eller DNS.
   Nå får tilgang til nettleserens adresse skal vises 192.168.0.1 og en enkel side som vi ikke kan bare oppgradere filen til å laste riktig. Etter omskriving alt skal gå tilbake til det normale. Ikke glem å gå tilbake til adressen automatisk kortet fra datamaskinen, hvis du ønsker en manuell adresse.
   Dersom 192.168.0.1 viser ikke lenger noe, prøv prosedyren igjen, ellers er det bare søppel.

   Prosedyren gjelder for retur fra DD-WRT software tilbake til D-Link.

   BAFTA

 55. Salut.Cand vises og en videotutorial om funksjoner og innstillinger på rutere med dd-wrt firmware?

 56. Hei folkens! Jeg selv en TP-Link router WR740N, hw versjon v4.2 og jeg ønsker å installere DD-WRT. Jeg ser på tuftene av DD-WRT firmware er ikke offisiell, men ingen ringte BrainSlayer. Tror du jeg vil ha et problem hvis jeg bare Intal at firmware? følelse

 57. Hilsener

  Tenda router jeg har en Broadcom brikkesett W311R v5.07.15
  ( http://www.tenda.cn/tendacn/downloads/show.aspx?productid=353 ) Jeg som saksøkt i Kina (AliExpress)
  Firmware kinesisk ..
  den andre dagen jeg gjorde en firmware-oppdatering (for engelsk) med denne firmw. (W311r v5.19.10_en) på samme side.
  Nå vender han lysene, blinkende kabel bag når du .men så vises ikke i wifi.
  Jeg prøvde instruksjonene ovenfor (firmware Hva er restitusjon?), Men ingenting.
  det noe håp for gjenoppliving? eller kaste?.
  Takk. AR

 58. Andrew:
  På denne type ruter, dessverre ikke kan installeres:
  Firmware versjon: Bygge 3.12.11 110915 Rel.40896n
  Hardware Version: WR740N v4 00000000

  I feil at selv den opprinnelige firmware:
  Feilkode: 18005
  Fordi oppgraderingen mislykkes oppgradert versjon av filen var feil. Kontroller filnavnet.

  Jeg har det samme problemet

 59. Sorin G. sa han

  Bra.
  Gjennom dd-wrt firmware kan overvåke varigheten (hh: mm: ss) å bruke en datamaskin for flere calc. knyttet sammen på en ruter, en bestemt dag? Jeg finner på nettet om denne firmware bare i stand til å visualisere volum inn / ut dager, noe relatert under navigering.
  Takk.

 60. Georgica sa han

  Hei,

  Vær så snill, hvis mulig, en tutorial på hvilke innstillinger som kreves ved bruk av dd-wrt firmware (som vi har lovet). Snakk om de viktigste innstillingene og, om mulig interesse om andre posibile.Asteptam med denne opplæringen og takk fortsette å jobbe som du gjør.

 61. Sorin G. sa han

  Hei igjen.
  Jeg tok en ruter i denne versjonen 4.23. Dd-wrt på området for å se at ver. 4.x støttes, men ikke påkrevd BIN gasibile disse filene kan jeg gjøre? Den uinde de tar? Kan de ta de fra deg. 2?
  Takk.

 62. Jeg har en TP-Link routter WR 940 N.se installere? Takk

 63. velkommen
  Jeg installerte DD-WRT firmware på ruteren TP-Link WR740N v4.2
  ja den har flere funksjoner .Among som rumensk. en pre uansett alle vet å gå med dem.
  men den største ulempen at jeg merket jeg (i hvert fall i mitt tilfelle).
  Jeg koblet til via wifi laptop:
  1) sikkerhetstype: wpa2 Personal, AES krypteringstype koble en bærbar PC, kobler du bare TKIP / AES, TKIP eller enkel.
  2) Jeg gjorde farts prøver. en salt-16 18 mb nedlastingshastighet.
  Jeg koblet wifi, og jeg koblet med lan. 92-93 mb hastighet Så jeg kom tilbake til den opprinnelige firmware wr740nv4.
  Jeg gjentok tester: en type som gjør dekodingen wifi tall.
  hastighet wifi .- 36-40 mb.
  lan kabel 92-93 mb.
  Min ISP er RCS-RDS .viteza FIBERLINK2 leid inn for å 100mb
  så min mening er at hvis du skulle kjøpt TP-LINK WR740N (58.04 RON) til venstre som det er, men firmware.

 64. stefan sa han

  Hvordan lage en TP-LINK 1043nd som jeg installerte dd-wrt? Du kan lage en videotutorial.

 65. lolren sa han

  sal. Spørsmål: gi følgende situasjon: en venn av meg gikk utover forlater 2 K IP-kameraer på en web Miniserver (Raspberry Pi, automasjon) på en router ... netul leverandøren tar av på at ruter på MOVIT som sløyfer. wifi router kan nås, men kan ikke nå ham fysisk ... han har fortsatt en Internett-tilkobling (en annen router). hvordan kan en bro mellom dem slik at de kan nås via andre ruter?
  dd wrt svaret kan være, noen server + ip tabeller. tusen takk

 66. Adrian sa han

  Salut.Am meg .Jeg problem Router Wireless N Gigabit Router TP-LINK TL-WR1043ND og installerte oppdateringen brannmur gresit.Si mg routerul.Cum ikke gjenopplive den, eller slette oppdateringen? MS

 67. velkommen

  ingen forbrytelse hvis du startet denne tingen, bør neste opplæringen være å sette ruteren, ikke sant ...... ..?

 68. Me jeg ville være interessert hvis denne ruteren kan konfigureres med flere SSID etter en slik operasjon. RDS-tilkobling.

 69. Boas, tenho uma versão Brasileira Desse roteador, en versão 4.22.
  Esse é muito bom roteador, porem antennen 5Dbi que vemos menter, é Apenas para recepção (RX) antenne henne der transmissão (TX) e na imprimido PCB.
  Isso faz dele av roteador av alcance Curto.
  Outro dia como eu vi em um nettstedet phaser para adaptar antenne TX menter, mas não brast Hoje er Corro trakk en link porque para compra um prosessene dias.

 70. khristy36 sa han

  Hva bør jeg sette i samme hastighet og med kabel RDS (54 MB), og når jeg speed bag N-ruter 740 32 MB?

 71. Jeg må si er eier av en ruter D-Link615 rev H1, poenget er jeg ikke ønsker å kjøpe en annen ruter som er moden og klar for IPV6, fra hva jeg har sett mange mennesker bruker denne ruteren er svært stabilt vi hadde problemer med ham 2 år siden jeg har det, jeg har allerede gjort dette trinnet og installerte firmware OpenWRT og jeg mener det er veldig stabil router 2 dager hadde vi ingen problemer, men vi gjorde ikke sette til å arbeide og IPV6 kan ha gått glipp av noe, så jeg slår til deg hvis du har kunnskap om denne oppdateringen ... takk og forventer et svar !!!

 72. Noe IPv6 innstillingene for ruteren og modemet 3G openvrt eller DD-WRT?

 73. Sorin Popa George sa han

  Salut.Am meg .Jeg problem Router Wireless N Gigabit Router TP-LINK TL-WR1043ND og installerte oppdateringen OpenWRT og ikke gå routerul.In egenskaper NIC er 192.168.1.1 ser min ip, men kan ikke nå det; indisponiblila siden forteller meg ...... Vennligst hjelp meg! Hvordan gjenopplive, oppdatere eller slette, skrive til den opprinnelige igjen, ser ut som OpenWRT ikke går !!!!!!!

  • vevianu sa han

   Jeg hadde det samme problemet! Jeg var klar til å erklære ham død tre dager etter å skrive inn adressen manuelt, automatisk og på alle måter. Og likevel han har symptomer på en ruter brickuit fra det jeg så gjennom tutorials! Etter å ha sett en tutorial av Crisi (Jeg ønsker å takke denne veien for. Making pt. Vi som er mindre kunnskapsrike i IT) ga jeg i cmd kommando ipconfig og la merke til en adresse 192.168.11.1 som viste seg adressen skulle bli innført, og at det ikke 192.168.1.1 muss opp nå! Cristi forventer fortsatt tutorial med DD-WRT optimal innstillinger! Takk.

 74. Iliuţă sa han

  I denne opplæringen sa at du vil fortsette opplæring med DD-WRT. Har vi forventer dem?

 75. Gabriel Romeo sa han

  Han gikk først til en D-Link 615 ver. Hx. Ikke noe problem. Ip: 192.168.1.1

  https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1896971_825052390853931_273380047_n.jpg

 76. Cristi sa han

  Hei, jeg har en TP-LINK wr740n v4.24, jeg installerte ddwrt, jeg klonet og Macu, vi gjort basisk med dhcp innstillingen automatisk går her bare vet ikke, jeg har en dynamisk IP Internett, hvor jeg tar feil å mislykkes jeg visste det!

 77. Hei Cristian.
  Alle tutorials er din f. Interessant og gratulere deg for din innsats.
  Du lovet en videreføring av installasjon tutorial med TP Link, en tutorial DD WRT innstillinger DD WRT.
  Jeg ville være veldig folsitor. takk

 78. Hei,
  Kan du fortelle meg hvordan jeg kan gjøre en ruter når noen kobler seg til trådløst og åpne noen netto side?
  Takk på forhånd

 79. Hei,
  Jeg gjorde dette med en ruter tplink901nd. Vi utvidet dekning, vi signal, men vi internett (begrenset conection). Jeg gjorde det samme (vi utvidet semnnalul på en hotspot ipad) og der jeg gikk.
  Noen ideer?
  Takk.

 80. daniel sturzu sa han

  veldig god tutorial jeg har gjort i 10 min resoftat en wndr3400 NETGEAR priml var da .chk fil Basic v ersion mega mini versjon og det fungerer da, men vi har ennå ikke funnet den opplæringen for brua router ... ellers alt ok ned hatten

 81. Stefan sa han

  Ingen 2 og veiledning om funksjonene DD WRT kom aldri ...

Tilbakesporinger

 1. [...] + 1 mot et ønsket resultat Diano anbefaling støtter utkast N standard, 150MB / sek og kan installere en firmware som gjør det dyrere router 3 ganger, låse opp bestemte maskinvarefunksjoner. https://www.videotutorial.ro/?p=6935 [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.