Installasjon og oppsett tutorial video kodeker pakke

I følgende video opplæringen vil vi vise deg hvordan du installerer og hvordan du setter opp en pakke med codecs, men først og fremst som nedlasting skrive det og hvor.

K-Lite Codec Pack Full navn kodek-pakke som vi vil installere sammen.

Før det skal du vite at du har avinstallert den gamle kodeker (hvis noen), og alle spillere må ha installert favoritter.

Sette opp en pakke med codecs under installasjonen er det i motsetning til vanlige programmer der innstillingen er gjort etter installasjon.

Men bedre å følge denne opplæringen som er en del av en lengre serie med multimedieprogramvare som også omfatter installasjon og oppsett av spillere, installasjon av tv tuner og ta bilder på TV med nesten lui.Stati for detaljer .

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guiderkommentarer

 1. er sterke

 2. Jeg har et spørsmål: er det ingen lyd når du kjører en DVD-spiller, hva kan jeg gjøre dette codec pack jeg kunne hjelpe eller er det noen codec for lyd? Tusen takk.

 3. Du prøver og kodeker, men hvis du kan prøve og en annen DVD-spiller

 4. du er en sterk sjef… .bv

 5. interessante nedlastinger hoppe til 5 Det tok meg år

 6. radu77 sa han

  Du har rett codec.Multi beste bruk ACMCodec men for meg virker det utdatert nå jeg ga det VRO 3ani.

 7. consolatorul_de_inimi sa han

  DU ER DEN STERKSTE. FOR ALLE VEILEDNINGER HAR DU 12. 3. MINDRE PÅ DEN MED INSTALLASJONEN AV WINDOWS SPXNUMX, ER LYDTETTEN LITT VENSTRE FOR Å VIL MEN, ... Så gjør en ekstraordinær jobb! SSSUUUPPPEEERRR !!!

 8. @consolatorul_de_inimi:
  Så er Windows XP-installasjonen høre om kanalen, som vi beklager og lover i fremtiden for å gjenopprette den.
  Hvis du liker video tutorials som vi gjør, og vi er glad vi venter på oss.

 9. danezu sa han

  Fin tutorial men codecs pakken er f bra for meg, jeg en gang bruker av brukeren bare fordi noen installere det, men jeg vet nå sal sette pris på.

 10. Georgel sa han

  bravo for ting som gjør meg hjalp meg mye, og hvis du ønsker å lage en tutorial for amp2 jeg ville være venner, takk ikke for meg (jeg er), tror jeg det er bedre enn andre spillere bortsett fra winamp, men fff bringe enda en gang å winamp.inca gratulasjoner.

 11. haosss sa han

  bv cristi ... Jeg brukte en annen kodek .... men jeg prøvde dette og jeg ser at epler er bedre.

  ms at jeg vurderte den tingen med ARKIVET ... ..
  ptr mn cel putuin e super ...
  er du sterk bv… ..

 12. Andrew sa han

  ja du gjorde ikke noen kodekinnstillinger ... det er bare en installasjon ... neste neste neste 🙂 ... Beklager bror, men denne videoen er egentlig ikke hvem som vet hva 🙂

 13. gabriela Drăgănescu sa han

  Jeg har et problem med å åpne filmene, den krasjer og tilbakestilles, med musikk fungerer noen spillere perfekt, men jeg kan ikke se filmer. Fortell meg hva er den desperate grunnen til at det er 10 dager siden jeg skjøt windows xp igjen som jeg ikke kan se en film ... .en e-post med en god forklaring eller et innlegg til svaret mitt hjelper meg mye ... takk [e-postbeskyttet]

 14. Armeanu sa han

  Jeg prøvde å se denne opplæringen, men jeg lykkes bare til minutt 2,53 ″, jeg måtte laste ned, jeg håper jeg kan se det, hvorfor fungerer ikke alt?

 15. ArmeanuJeg prøver å se denne opplæringen, men bare klarer å 2,53 minutter, "jeg hadde å gjøre nedlasting, håper jeg du kan se det, hvorfor ikke ta den helt ut?

  Opplæringen går til enden. Det er ikke vår skyld at du har en svak netto, endre leverandør! Det er forbudt nedlasting opplæring, som ikke respekterer denne regelen vil være begrenset tilgang til området på ubestemt tid!

 16. Vennligst hyggelig å gjøre en tutorial på Klite 5.44 fullt codec versjonen som har mange kodeker og ikke vet hvordan du setter min plizzzzzzzzzzzz please?

 17. veldig god pakke dette i det øyeblikket jeg bruker XP codeck pakke og jeg hadde ikke noe problem

 18. Hei. Jeg prøvde å se "Installer og sett codec pack-video tutorial", men et advarselsvindu vises som forteller meg "nær å spille". Hva du skal gjøre, jeg avslutter det, dette har skjedd andre steder, og jeg avsluttet, og valgte også viruset. Med den nødvendige takk

  • John: Buna.Eu Jeg prøvde å se "Installasjon og oppsett tutorial video kodeker pakke", men fereastracu vaapare en advarsel som sier "nær å spille." Hva du skal gjøre, gi den nær, det skjedde andre steder, og ga meg også nær å velge viruset. Med takk rigor  


   "Close To Play" betyr nær å kjøre, den knappen lukker bannerannonsen og kjører veiledningen.
   Ingenting skjer ellers.
   Hos oss vil du aldri kontakt med malware, her vi spiller, vi respekterer besøkende.

 19. hei! Jeg har et problem. Jeg har en film 3 virket veldig ny, og jeg kan ikke se dem. i KMPlayer kodek og gir meg feil sier å bruke Windows Media plyer.cand gi premierefilmer i W mediespiller forteller meg og jeg bare sette på en nedlastingsside som gir meg en feil, og forteller meg til å prøve senere. du hjelpe meg og meg please?

 20. Har filmene utvidelsen WMV? I så fall må du under ingen omstendigheter åpne dem med Windows Media Player. Det er mulig at disse filmene faktisk er falske filmer som oppfordrer deg til å installere visse "kodeker", som i virkeligheten bare kodeker ikke er ... Jeg anbefaler at du sletter disse filmene. Hvis i KMP ikke disse filmene starter, så vær sikker på at det er en trylleformular, og filmene er ikke bra. Stopp nedlasting av WMV-filmer fra torrenter.

  • Sorin sa han

   Håndtering film eller annen måte har filtypen WMV? Hvis ja, under ingen omstendigheter åpne dem med Windows Media Player. Det er mulig at disse filmene faktisk fisert falske filmer som oppfordrer deg til å installere noen "kodeker" som faktisk er i virkeligheten bare kodeker er ikke ... Jeg anbefaler at du sletter disse filmene. Hvis du er i KMP, de filmene du ikke starter, så vær sikker på at hype, og filmer er ikke bra. Ikke laste ned filmer i WMV-format torrents.  

   hei er Sorin jeg fikk det samme problemet med filmer tatt torrents og er helt axxo forlengelse avi og er nye filmer 2010 og bare starte filmen og forteller meg at jeg trenger en kodek og filmen kan bare se med Windows media player hva du skal gjøre

 21. En er .AVI WMV er andre 2. Uansett takk for hjelpen!

 22. George sa han

  Hei, kan du ajutor.Prind med en håndfull av samsung lcd-stasjoner og prøve å spille inn den analoge TV-tuner med WinFast PVR2 tekstet film som vises på LCD-skjermen, men fangst (CVBS eller S-video) vises subtitrarea.Se kan ikke løse mpeg4 codec på datamaskinen? Takk.

 23. Valeriu Pacurar sa han

  som present totoralu Jeg vet dette er Cristi dumidru

 24. drshomeboy sa han

  En vanlig bruker har installert rundt 300-1000 kodings-dekodningsfiltre (kodeker) på datamaskinen. Det er en kul programvare som du kan holde rede på dem. Det heter Filmerit. Når en videofil ikke fungerer, kan du bruke GSpot til å fortelle deg nøyaktig hva videofilen krever (anbefalt for de mest erfarne). Gspot er virkelig gratis. Pt. de fleste "hjemmebrukere" i dag vil imidlertid anbefale enten K-Lite og BSplayer (hvis du er vant til det), eller installere KMPlayer, Xvid og AC3. KMPlayer har nok filtre for de fleste formater. Det skader ikke å ha en MPlayer eller en Media Player Classic eller MPCStar Player som sikkerhetskopi. Her er en lenke med noen detaljer om visse spillere / kodeker (det er på engelsk, men for de som ønsker det, fungerer det):
  http://www.neowin.net/forum/topic/470275-zero-codec-pack/
  (Denne koblingen inneholder ingen bullshit nettsteder)

 25. LUFTHANSA sa han

  Som vanlig, interessant og nyttig!

 26. costy sa han

  Jeg hilser deg med respekt! Jeg så på veiledningen din, jeg installerte også en k-lite kodek, men ikke 4.3.4 fordi jeg ikke fant den, og jeg tok 6.0.4. Jeg installerte den og gikk inn for å se en film med separate undertekster, men det dukket opp et vindu der det står “Syntaksfeil på linje 36!”. Jeg nevner at jeg har hatt denne filmen i noen tid, og den plaget meg ikke, men etter at jeg bygde om Windows 7, installerte jeg kodepakken og den feilen dukker opp. Hvis jeg gir den OK, begynner den endelig, men jeg synes ikke den er normal. Den samme feilen oppstår med en spiller jeg prøver. Hvis du kan opplyse meg, takk fra hjertet av mitt hjerte. Jeg forstår ikke hvorfor med de samme vinduene, den samme kodepakken pleide å fungere, og nå etter at jeg har gjort om vinduene, vil den ikke. Med all respekt!

 27. K-Lite Codec Pack Full 4.3.4 Jeg finner den ikke. På deres hjemmeside er den [K-Lite Codec Pack 6.4.0 FULL - Mirror]. Dette er annerledes ved installasjonen. Spørsmålet er om det er bra

 28. mostwanted sa han

  Når programmet er installert, ikke mer å spille lyd fra video, hva skal jeg sette codec installasjon for å spille og lyd?

  • Adrian admin sa han

   mostwanted: Når den er installert, ikke mer å spille lyd fra video, hva skal jeg sette codec installasjon for å spille og lyd?  

   Vi skal ikke sette noe. Hvilken versjon av Ubuntu du? du sikker på at ikke høres spiller og gir ikke sakte null og problemet er bare at du må øke volumet igjen? absolutt ikke gi sjefen for å gå opp i lydikonet lyd? sjekke inn lyd spiller og manager ikonet ved siden av klokken (som viser at difuzoras små) volum for å være maksimalt

   • mostwanted sa han

    Adrian admin:
    Vi skal ikke sette noe. Hvilken versjon av Ubuntu du? du sikker på at ikke høres spiller og gir ikke sakte null og problemet er bare at du må øke volumet igjen? absolutt ikke gi sjefen for å gå opp i lydikonet lyd? sjekke inn lyd spiller og manager ikonet ved siden av klokken (som viser at difuzoras små) volum for å være maksimalt  

    Jeg har Windows XP og lyden er satt til maksimum. gratis video codec kan ikke se, jeg bare spille av lyd, og etter installasjon pakke av kodeker, bildevisning, men har ingen lyd. Hva gjør jeg?

    • Adrian admin sa han

     mostwanted:
       

     Er du sikker på at du audio driver, som må for operativsystemet og det nøyaktige bilde / lyd kortet installert på din PC?

     • mostwanted sa han

      Adrian admin:
      Er du sikker på at du audio driver, som må for operativsystemet og det nøyaktige bilde / lyd kortet installert på din PC?  

      Ja, jeg har alle driverne installert.

 29. mostwanted sa han

  klar, jeg løst, videoen var å klandre, nå ser jeg, det fungerer perfekt, ms.

 30. bogdangelu sa han

  @Serban
  @Costi
  Du har ikke sett (lese) slik det gjøres i opplæringen 2009 til 2010 er normale versjoner av K-Lite Codec Pack til sammen den (siste) 6.6.0.Pentru en normal denne brukeren angir ikke noe mer, la Default.Mult suksess.

  • bogdangelu sa han

   bogdangelu: @Serban@KostnaderDu har ikke sett (lese) slik det gjøres i opplæringen 2009 til 2010 er normale versjoner av K-Lite Codec Pack til sammen den (siste) 6.6.0.Pentru en normal denne brukeren angir ikke noe mer, la Default.Mult suksess.  sitere meg

   Jeg skrev feil: ,, opplæringen er din2008 av 2 år ,,
   PS alltid stemme, men synes ikke?

 31. når du gjør en tutorial med detaljerte forklaringer om lyd og video utvidelser, utvikling og deres forlengelser selv om kameraet.
  Jeg tror det ville være perfekt. Slikt nyttig tutorial.
  ms.

 32. Hjelp IKKE VÆRE STYU å installere for å se videoer ble overført I BILDER PÅ TLF PC MOBIL.ASTEPT et svar please.

 33. Hei Cristi, jeg har også et spørsmål: d Hva er Volume Normalizaton ?? 😀

 34. Claudiu Iulian:
  Cristi bra ... Jeg har en misforståelse: Hva er Volume Normalizaton d ?? :D

  Det handler om å eliminere den store forskjellen i volum mellom forskjellige øyeblikk av handlingen i filmen, dette alternativet "flater" denne forskjellen litt, du vet at det er øyeblikk i en film som er veldig støyende og minner hvor du knapt kan høre hva de sier.

 35. Adrian sa han

  Hei alle sammen! Jeg har et problem med BSPlayer pro. Før jeg åpnet en video mp4, og ffdshow audio dekoder åpnet og ffdshow video dekoder, det var perfekt lyd og video var perfekt. E, på en tid siden la jeg merke til at min BSPlayer har ingen lyd. Så jeg åpner en video mp4 åpner bare ffdshow video dekoder, lyd dekoder og ffdshow ikke åpnes, og jeg høres mp4 videoer, men avi-filer med DivX codec ffdshow gå både åpen-ri, han kan høre alt; Jeg prøvde å se om ffdshow åpner i Windows media player, denne spilleren ffdshow audio-video med lyd - video dekoder er perfekt, men i BSPlayer ikke åpne ffdshow audio dekoder og jeg mp4 lydfiler. Jeg prøvde å avinstallere og installere ffdshow er en nyere versjon forgjeves. Jeg gikk gjennom ffdshowlui audio dekoder innstillinger, men fortsatt ikke åpne noe i BSPlayer. Hva er problemet? Cristi / Admin vennligst kan jeg hjelpe meg? Takk.

 36. Adrian:
  Hei alle sammen! Jeg har et problem med BSPlayer pro. Før jeg åpnet en video mp4, og ffdshow audio dekoder åpnet og ffdshow video dekoder, det var perfekt lyd og video var perfekt. E, på en tid siden la jeg merke til at min BSPlayer har ingen lyd. Så jeg åpner en video mp4 åpner bare ffdshow video dekoder, lyd dekoder og ffdshow ikke åpnes, og jeg høres mp4 videoer, men avi-filer med DivX codec ffdshow gå både åpen-ri, han kan høre alt; Jeg prøvde å se om ffdshow åpner i Windows media player, denne spilleren ffdshow audio-video med lyd - video dekoder er perfekt, men i BSPlayer ikke åpne ffdshow audio dekoder og jeg mp4 lydfiler. Jeg prøvde å avinstallere og installere ffdshow er en nyere versjon forgjeves. Jeg gikk gjennom ffdshowlui audio dekoder innstillinger, men fortsatt ikke åpne noe i BSPlayer. Hva er problemet? Cristi / Admin vennligst kan jeg hjelpe meg? Takk.

  Prøv å installere en codec pack som Codec Pack Klite før dette avinstallere alle kodeker.
  Det betyr veldig mye og komponenter du har, hvis du har en svakere prosessor og skjermkort har ingen maskinvareakselerasjon, kan du ikke åpne h264 pakket i mp4, mov, mkv.
  Jeg hadde en bekjent som nettopp hode, før han skiftet PC, ikke kunne se.
  Disse nye kodeker er ganske komplisert og krever ressurser.
  Vi, på videotutorial.ro alt H264 men vi bruker en mild kompresjon og en lavere bitrate, akkurat som alle kan nyte en anstendig tutorial.

  • Adrian sa han

   Jeg har ikke problemer med de komponentene du har.
   Jeg liker denne:
   - Operativsystem: Microsoft Windows XP SP2 Professional
   - Prosessor: AMD Athlon (tm) 64 x2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow! (2CPUer)
   - RAM-minne: 2048 MB (2 GB)
   - Skjermkort: Ati Radeon x1150 pci-e 250 mb
   Lydkort (ombord): Realtek HD Audio
   - Direkte X: 9.0

   Jeg forstår ikke hva problemet er med dette. Men greit, jeg prøver som du fortalte meg. Takk skal du ha.

 37. AlexM sa han

  Hallo ! Gratulerer med det harde arbeidet du gjør! Nettstedet ditt du besøker regelmessig, gjør også IT-kultur og kan lære folk å jobbe (i det minste) på datamaskinen uten å si: "Jeg kan ikke", "jeg vet ikke", "jeg er for klønete", "jeg er for slurve "
  Med andre ord, jeg ber deg - hvis mulig - lage en opplæring med den "nye" k lite codec ver 9 ++
  De kompliserte saker veldig mye der og jeg fanget ørene prøver å finne det tick. Jeg bruker minst 5 år det er til det beste, men nå også de komplisert! Takk og hilsen VideoTutorial.ro

 38. Adryan sa han

  Hei Cristi admin, jeg bruker flere kodeker for dekoding av koding dvs. videoredigering, filmer, videoer (dvs. for å konvertere en mp4-fil til avi divx osv.). Fortell meg hva alternativet skal brukes til videoredigering? “Avspilling bare uten spiller eller standard eller nødvendigheter? Hvilket alternativ skal jeg velge? Hjelp meg.

 39. Adryan sa han

  Bai Cristi / Adrian og meg å svare på spørsmålet mitt ovenfor? Eller du ikke vet?
  PLEASE EU frumos svare meg.

 40. Joseph stefan sa han

  Hello!
  Jeg 7 Ulttimate.Am Windows PC laste ned videoer fra mobilen Samsung GT E2600 på calculator.La spille disse klippene fra datamaskinen, bilder spilles av uten hjelp SONOR.Solicit Mr. Kristus. Takk på forhånd.
  PS: Når du spiller video via Samsung Kies proggramul, og de høres.

  • Problemet med videoformater har alle mobile enheter, rett og slett ikke støtter noen video eller lyd format.
   I play videospillere finne en butikk for å åpne alle formater.
   Android er ikke som Windows, hvor en pakke med codecs og installere klar.

   • Cristi fra hva jeg forstår Joseph prøver å spille av videoer fra telefonen til PC-en og de ikke høres. Ikke på pc på Android. Hvis jeg forstår riktig ikke svare på spørsmålet eller lei meg.

    • Vel, hvis denne pakken må være installert kodeker i fullmodus.
     Alternativt kan du installere VLC player, kan det spille nesten hvilken som helst ut av boksen.

 41. Stancu John Nicholas sa han

  Jeg trenger et program for å "kutte" en lyd- / videodel av en fil.
  Kan noen hjelpe?

 42. Hei! Visningstiden stopper etter fem minutter, faktisk bare denne gangen viser den på displayet, så videoen stopper nøyaktig når du trenger å følge installasjonstrinnene. Er det slik du satte det inn? Takk!

Tilbakesporinger

 1. […] Kanskje det er en annen jente som lykkes først. Ralu kommer inn her for å se en video. kan hjelpe deg med å installere og sette opp kodekpakker Videotutorial.ro Svar med sitat + [...]

 2. […] Erstatt spilleren med VLC Media Player eller Media Player Classic. Hvis det ikke fungerer, kan du installere en kodekpakke. Hvis du ikke kan kjøre .mkv-filer selv etter at du har installert kodeker, betyr det at maskinvaren må [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.