Operativsystem installasjon video tutorial VirtualBox

Dette er den nyeste tutorial video serie på tre tutorials VirtualBox.

Nå viser vi hvordan du installerer et operativsystem i et virtuelt miljø, bare ved hjelp av et ISO-bilde av operativsystemet.

Vi valgte Linux fordi det er gratis, men mange mennesker ikke bruker det, hvorfor? Fordi dette OS bruker en annen filtype enn de som er kjent fra Windows (fett, fett 32, NTFS).

Denne ulempe kan elimineres ved hjelp av VirtualBox som bruker en virtuell harddisk.

Men for å se videoen opplæringen.

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guiderkommentarer

 1. OK jeg kom tilbake ... Jeg postet til en annen video. Jeg så med stor interesse på denne serien av videoer med virtualbox, fordi jeg er lei av å gjøre feil på systemet mitt og ha en svakere jeg knapt kan fikse feilene, bestemte jeg meg for Jeg tar denne lille "marsvin" virtuelle boksen som jeg kan prøve programmene mine stille. Nå klarte jeg å installere den, og jeg satte et operativsystem på den, nemlig windows xp SP2 clean! men spørsmålet mitt er: hvordan har jeg et nett i virtuell boks? Jeg har nett via RCS ... Jeg fulgte trinnene i den virtuelle boksen med ... ny tilkoblingsveiviser, jeg satte brukeren og trinnet, og når jeg kobler det, kobles det ikke, så hvordan har jeg et nett på virtualbox? Jeg ville være takknemlig hvis du til og med kunne lage en veiledning eller legge igjen en kommentar her med trinnene jeg må følge hvis dette er lettere for deg. Ha en god kveld og vet at du gjør en god jobb !!! Vennlig hilsen Adrian

 2. Jeg hadde ikke Nett rds, men vil spørre for å se hvem som har og se hva jeg kan gjøre.
  Inntil en annen ser du at du har alternativene en ting som heter "installer gjestetillegg" og kanskje du vil oppnå noe med det.
  CITE PCS så mange problemer.
  Takk for besøk og kommentarer.

 3. Hvis du har en datamaskin som ikke er fullt så kraftig for Vista til å kjøre ganske godt på den, kan jeg likevel prøve en sist.de op. vista på min datamaskin ved hjelp av VirtualBox siden? Det jeg installerte XP på min datamaskin et bevegelig ganske godt. Ærlig fortelle deg at jeg har lastet ned en vista torrents, og jeg vil prøve å se om det er bra, og det er derfor jeg spør.

 4. Du kan prøve på VirtualBox alle operativsystem ikke bare vinduer.
  Du kan prøve: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, 7 Windows, Linux, FreeBSD, Solaris og mer.
  Foruten de operativsystemene kan du installere ny programvare for å teste dem i et trygt miljø uten at det påvirker ditt operativsystem.

 5. takk

 6. Jeg hilser deg, gjør en fantastisk jobb med opplæringsvideoer, fant jeg mange programmer om som jeg hadde ingen anelse om det som dette VirtualBox.
  Det er utrolig hva som kan gjøres med dette programmet, men jeg hadde problemer med å koble til Internett, USB-pinne eller lyd.
  I går fant jeg et program langt mer avansert og så enkelt å sette opp;
  VMware Workstation heter 6.5, jeg installerte det, og jeg har aldri hatt problemer
  koble til Internett (RDS), automatisk stick ser, og VMware Tools kan bruke kopiere, lime inn eller dra og slipp fra vert til gjesten.
  Cristi du kunne lage en tutorial og om VMware?
  Takk og holde oppe arbeidet!

 7. Og med virtuell boks kan du ha disse alternativene, men du må installere noe ekstra etter at du har installert operativsystemet nesten "INSTALLER GJESTETILSETNINGER"
  I hva som opptar wmware, gjør vi tutorials og om wmware spiller, men wmware server.

 8. Jeg installerte Gjeste Tilgang men jeg kunne ikke koble til Internett, sannsynligvis fordi PPPoE-tilkobling og USB ønsket ikke å se ham noen mort.Bine, ikke langt fra en ekspert, men VMware gikk nesten barberhøvel med standardinnstillinger .
  Gratulerer tutorials, jeg ga deg om eventuelle 2 dager, og bare se på dem !!

 9. Jeg vet ikke hva som skjer med RDS er fordi jeg ikke har, men jeg vil spørre noen som har, i motsetning til USB fikse den virtuelle maskinens innstillinger når den er stoppet.

 10. uniu hvis jeg har et bilde av PC-operativsystemet kan teste det med VirtualBox om det er bra, og har ingen feil som senere skulle brenne på en CD og faktisk jukse dette systemet, kan VirtualBox gjøre det?

 11. Jeg fulgte denne opplæringen fra begynnelsen jeg gjorde alt du gjør, men hvor du må sette et bilde der jeg gjorde ikke bag, og hvis jeg ikke gå ???
  Jeg prøver å laste ned ubuntu, men er ganske stor, og jeg har en svak Internett og varer mye ??

 12. @Razvan:
  Ta det fra begynnelsen og gjøre det igjen så mange ganger som nødvendig inntil du lærer.
  Jeg lærte datamaskinen om natten når jeg sovnet med hodet på tastaturet, og jeg tror at når jeg kom inn i hodet.
  Jeg generelt bedre å avslutte enn ødelegge datamaskinen din!
  Ikke gi opp, se veiledningen igjen, og du nøye se at de er mer om VirtualBox.
  Suksess og forventer selv.

 13. Jeg prøver igjen, som du sier, eller kanskje flere ganger til det ordner seg

 14. hilse og for meg det samme problemet som Razvan hvor du tok bildet iso unbutu-of at jeg lastet det ned, men det kommer arkivert sjelden dezahivez er en mappe og ikke iso image nimik jeg så 3 ganger 3 opplæringen avinstallert og reinstallert VirtualBox hvor er tapet. ISO ??????

 15. boby_admin sa han

  @Romica:
  Men du har et verktøy for å vise iso format?
  Nero, power iso, ultra iso, iso magi, etc.

 16. @Romica: hvis det står linux.iso når du laster ned, trenger du ikke å pakke ut! det ser ut for deg som winrar-arkivet fordi når du installerte winrar, sjekket du også muligheten for winrar å knytte iso-filene også! Du velger ganske enkelt det arkivet når du legger det i den virtuelle boksen! uten å pakke den opp! Det er iso, men det ser det med winrar-ikonet fordi jeg fortalte deg ... når du installerte winrar, sjekket du at winrar-programmet også er knyttet til ISO-filene

 17. aha jeg kommer til å gjøre og å se takk !!!

 18. fin tutorial jeg har ingenting å si vi klarte å gjøre virtuell Windows XP nLite modifisert til 100 mb

 19. Jeg inst xp endret nLite jeg var for UlTma

 20. Når du har installert xp VirtualBox jeg ikke ser noen maskinvare som du kan installere driverne heller Addicted Jeg kan ikke gjøre ham gå han så ingen nettverk, slik det skjedde på vista og linux zicetimi til meg hvis det er noen løsningen jeg ønsker å bag vista pc gir ikke de nødvendige driverne, jeg forsøkte å få de nvidia drivere for vista jeg har lastet ned ja nei eller høyre og det er derfor jeg ønsker å gjenkjenne maskinvare maskin til jakt UNGASS beviser mer og mer noe sånt jeg kan kopiere fra hard som vi gjorde på VirtualBox bilde enn med montert Virtual

 21. @je: Se k det er 3 opplæringsprogrammer om virtuell boksing, se på dem alle hvis du vil forstå noe! Du trenger ingen driver for å installere et virtuelt boks-operativsystem !!! Du må bare lage en virtuell harddisk som du kan sette vinduene på. For å lage den virtuelle harddisken må du følge veiviseren / trinnene i den virtuelle boksen ... gi den et stykke ... noen G av din virkelige partisjon ... forgjeves forklarer jeg her , se etter de andre 2 opplæringene om det for å forstå hvordan du bruker det! Se nøye på dem!

 22. ikke så jeg installerte xp VirtualBox gi harwarele jeg ikke se at jeg kan installere driverne

 23. @je: Du trenger ikke drivere i virtuell boks ... testprogrammer gjør det du vil, du trenger ikke å bruke drivere du ikke trenger dem i virtuell boks!

 24. Så jeg kan ikke gjøre Addicted å gå ok ms

 25. Laurentius sa han

  installere datasystem når ekte, vil jeg forsvinne virtuell maskin? vil kjøre eller bli opprettet igjen og implisitt system av bilen?

 26. boby_admin sa han

  @Laurentius:
  Det er vanlig å forsvinne så lenge operativsystemet bruker
  Jeg mener det går bort og forsvinner system
  Greater installere på nytt

 27. Andrew sa han

  Cristi Jeg har en underskriftskampanje for deg. Hvordan kan jeg endre oppstartsinnstillinger menyen? For meg jeg åpne min datamaskin oppstartsmenyen vises, der du har å velge mellom 2 både Windows XP operativsystem, jeg 2 mangler operativsystemer. Hvis du har valgt først gir meg rettshjelp ved en feil, og hvis jeg velger andre når jeg skriver mine virkelige vinduer. Men det er ganske irriterende ala dialog fordi hvis jeg ikke velger de vanlige vinduene i 3 sekunder, det automatisk inn på euarea gir meg. HJELP !!!

 28. I forbindelse med denne opplæringen disse trinnene er de samme som for Windows XP-operativsystemet sp2? og en annen ting; Jeg kan laste ned denne videotutorial å sette i leptop når jeg installerer Windows på PC for å følge trinnene på leptop.

 29. @ler:
  Dessverre er vi ikke enig i at våre besøkende til å laste ned video tutorials Eze og hvis noen på dette området var en Banat det var den eneste grunnen
  Hvis noen nedlasting video tutorials skrive det når du spiser en masse tape og fakturere du må betale er høyere
  Men jeg har en løsning på problemet ditt, og det er å bruke en myk form for fangst (cam studio eller camtasia)

 30. Irinel sa han

  Gratulerer med alle opplæringsprogrammene dine og spesielt for 3-episodeserien "VirtualBox" .. Super. Med dette programmet "installerte" jeg Windows 7 uten å slette xp !!!!! :) DU ER STERKST !!!! !!

 31. MULTMESCC !!!!. Tinetio så videre.

 32. haosss sa han

  hard video tutorial ... .. i fin tinetzio tot asha ……

 33. Wolfyz sa han

  Jeg prøvde å sette på en MojoPac og returnerte feilen: ((

 34. Zsolti sa han

  Sal,

  Jeg installerte Windows Vista, går barberhøvel alt bra, men jeg har en misforståelse.
  Jeg la noen mapper i delte mapper, men jeg vet ikke hvordan jeg får tilgang til dem ...

 35. @Zsolti: For disse dataene til å installere ekstra Guest se over den virtuelle maskinen på sidelinjen på Verktøy på det klikk på Ekstra Guest, starter den virtuelle maskinen og deretter gå inn i datamaskinen min i Windows® virtuelle og å ha montert iso image i driveul virtuelle Windows virtuelt
  og installere!

 36. Zsolti sa han

  Jeg tror ikke jeg var klar nok, jeg installerte Aditional Guest, jeg gjorde alle trinnene (alt går bra), nush hvorfra du får tilgang til mappen som jeg la for å dele (derfra i Enheter-> del mapper) , (USB MERGE det klarte jeg).

 37. bra, vil du om du kan lage en video tutorial på hvordan å lage spill, og hvordan å modellere i 3d.
  miam måten jeg gjorde, og jeg har en blogg med video tutorials hvis du ønsker Sal million deltakere som ser fileextra09.wordpress.com

 38. Hei, jeg fulgte alle trinnene i opplæringen med virtuell boks for å prøve å teste et annet vindu .. alt går ok til jeg går inn for å installere vinduer på den opprettede partisjonen .. Jeg får "Feil ved installering av operativsystem" . Jeg søkte etter detaljer, og det står at det er et problem med hostingminnet. Hva å gjøre?

 39. Adrian sa han

  @Ady: Bevilge mer RAM du mer RAM, opplæringen viste hvordan og hvor de fleste glemt når uten å rulle!

 40. Adrian sa han

  @Adrian: Se hvor mye RAM du tildele virtuelle maskinen, jeg vet at du ikke kan, og heller ikke kan bevilge mer enn halvparten av totalt minne og ekte som du har på systemet! hvis du 1G RAM på den virkelige 400 eller 400 gi ham noe, men ikke å overskride 500M, Hai enkelt som dem !!

 41. TomyStaR sa han

  Jeg har et problem når jeg installerer Windows på en virtuell boks er ikke til å lage min partisjon eller format gir meg feil, hva skal jeg gjøre (har en enkelt plassering) og jeg går veien til vinduene 7 dc Nush

 42. Nicuşor sa han

  Fysisk datasystem opearre KiwiLinux løp.
  Men jeg har gjort en Virtualbox med et annet operativsystem.
  VirtualBox begynte å spørre meg til personlige data, la jeg dem, men hver gang sies å være ugyldig. Jeg ble sint, jeg lukket vinduet og gikk videre og installert OS (operativsystemet).
  Jeg kjørte en stund så jeg normalt stengt og det samme virtuelle maskinen. Så åpnet jeg den virtuelle maskinen på nytt. Men operativsystemet ikke kommer til å være åpen som normalt. SO ste i VirtualBox vindu (avskrive). Hvis jeg klikker på det må spørre ham igjen oppstartbar CD for å installere OS på nytt
  SÅ vises i den virtuelle maskinen filen, men finner ikke noen fil som er lagret i KiwiLinux.
  Hva mer må gjøres for å sette en SO i Virtualbox og kjøre hver gang du starter det?

 43. Ice Age sa han

  God tutorial endring som jeg ikke vil gjenkjenne enheter som USB wifi-kort, selv om du setter filtrere ut nettsider for usb mus og tastatur hvile eller være omtrent ingenting. Det er en av ulempene til både VMware VirtualBox også.
  spor

 44. laurbær sa han

  Jeg installerte ubuntu på VirtualBox tutorial at når jeg gir mitt hjem vises
  "Ingen oppstarts-ressurs funnet system stanset." og lastes ikke inn. Hva å gjøre?

 45. victorstoicescu sa han

  velkommen
  det fungerer ok, men jeg spør deg om det er mulig å "flytte" til en fysisk harddisk etter installasjon av et bein (f.eks. win7, med andre prg.)
  Det ville være av stor nytte
  takk

 46. Paulzazbest sa han

  Hei !! Sjekk dette nettstedet er mer fornøyd !!! men denne videoen postet lati VirtualBox kan ikke bare se på videoklippet 11 andre og dupaceia og må gi lek og starte helt på nytt !!!!!

 47. Jeg kjenner noen svare på det?

  Windows XP kan få virus hvis den er installert i VirtualBox?
  hvis så, er det mulighet virus inn i min virkelige datamaskin?

  • IonutzJeg kjenner noen svare på det? Windows XP kan få virus hvis den er installert i VirtualBox? Hvis ja, er det mulighet virus inn i min virkelige datamaskin?  

   Ja, det kan bli infisert og nei, det virkelige systemet ditt vil ikke bli infisert hvis den virtuelle er infisert. Derfor har de fleste begynt å bruke flere og flere "virtuelle maskiner" for å unngå risikoen ved å installere og teste den virkelige. Ellers hva ville være hensikten med virtuelle systemer?

 48. Jeg har en probleba med VirtualBox installerer alt rett, og jeg er ned Windows XP installerer operativsystemet etter lam installert sp2 ultimate eple etter eple hvordan de blir også stoppet den for noen å fortelle meg om han vet plizzzzzz

 49. En liten og kort spørsmål: hvordan du gjør kopiere lime fra Windows på den virtuelle verten? vertens virtuelle e windows vista og 7. Takk!

  • Razvan: En liten og kort spørsmål: hvordan du gjør kopiere lime fra Windows på den virtuelle verten? vertens virtuelle e windows vista og 7. Takk!  

   Ja, du kan kopiere lim inn fra en til en annen, men bare kopiere og lime til teksten og ikke til mapper og filer! Og for å være i stand til å kopiere og lime inn teksten du må installere Gjestetillegg, når du starter det virtuelle systemet, klikker du på Enhet, og deretter velger du Installer gjestetillegg, så monteres det automatisk et ISO-bilde i den virtuelle stasjonen, vent til autorunen vises og installeres ...

   Akkurat som du kan gjøre sher (du kan overføre filer eller mapper fra virkelige virtuelle og vice versa) mellom den virkelige og den virtuelle system du må installere Gjeste tillegg som. Vi skal lage en tutorial i fremtiden, og hvordan gjør vi satt om sher mellom det virkelige systemet og virtuelle.

 50. @Adrian Vent tutorial

 51. neomorphy sa han

  Hei ... Jeg har et spørsmål: Hvordan kan jeg se de virtuelle maskindata å dele mapper fra datamaskinen? (I 7 Windows virtuell maskin i Windows XP)

 52. Cristi Hello!
  Jeg har en PC med 500 Gb hardt. På dette vanskelig, ulike partisjoner selvfølgelig, 2 vi installerte operativsystemer, nemlig Windows XP 7.
  Mitt spørsmål til deg er: hva er fordelene ved å bruke et operativsystem på en virtuell harddisk (bortsett fra naturligvis bruk av mer enn ett operativsystem på vertssystemet)?
  Og jeg ville være interessert i å vite hvis du bruker Windows XP 7 vertssystemet og den virtuelle system, vil harddisken være lettet så å si.
  Jeg 2000 forgrening PC-minne, og jeg ønsker å vite
  hvor mye minne bør jeg bruke hvis en virtuell XP operativsystem. Hvordan lage når du bygger virtuelle maskinen og deretter partisjonen. Vennligst gi meg så mye respons. Her eller om kanskje [e-postbeskyttet]
  Mercy så mye!

  • LucyHei Cristi!
   Jeg har en PC med 500 Gb hardt. På dette vanskelig, ulike partisjoner selvfølgelig, 2 vi installerte operativsystemer, nemlig Windows XP 7.
   Mitt spørsmål til deg er: hva er fordelene ved å bruke et operativsystem på en virtuell harddisk (bortsett fra naturligvis bruk av mer enn ett operativsystem på vertssystemet)?
   Og jeg ville være interessert i å vite hvis du bruker Windows XP 7 vertssystemet og den virtuelle system, vil harddisken være lettet så å si.
   Jeg 2000 forgrening PC-minne, og jeg ønsker å vite
   hvor mye minne bør jeg bruke hvis en virtuell XP operativsystem. Hvordan lage når du bygger virtuelle maskinen og deretter partisjonen. Vennligst gi meg så mye respons. Her eller om kanskje [e-postbeskyttet]
   Mercy så mye!  

   Du spesifiserte ikke hvordan eller med hva du skal virtualisere Windows XP ... Jeg spør deg fordi Windows 7 har "evnen" til å lage VHD-er (virtuell harddisk) eller brukte du Virtual PC, Virtual Box? I prinsippet påvirker ikke virtuelle systemer det virkelige systemet i det hele tatt. Hvis det er infisert, vil ikke viruset påvirke vertssystemet (med mindre du har åpnet forbindelsen mellom gjestesystemet og vertssystemet ved å rippe filer fra hverandre

  • LucyHei Cristi! Jeg har en PC med 500 Gb hardt. På dette vanskelig, ulike partisjoner selvfølgelig, 2 jeg installerte operativsystemer, nemlig Windows XP min 7.Intrebarea til deg er: hva er fordelene ved å bruke et operativsystem på en virtuell harddisk (unntatt selvfølgelig å bruke så mange operativsystemer på vertssystemet)? og jeg ville være interessert i å vite hvis du bruker Windows XP 7 vertssystemet og den virtuelle system, vil harddisken bli lettet over å si at jeg 2000 forgrening asa.Eu PC minne og i minne gjedde liker å ha til bruk i tilfelle av en virtuell XP operativsystem. Hvordan lage når du bygger virtuelle maskinen og deretter partisjonen. Vennligst gi meg så mye respons. Her eller om kanskje [e-postbeskyttet]Mercy så mye!  sitere meg

   den virtuelle harddisken du kan installere Windows på den 7 eller noe, men bare trenger å etterligne operativsystemet fra XP eller hva ai.sunt og ulemper: Du må installere hver gang operativsystemet starter

 53. Folkens, kan jeg få et svar på hva jeg postet ovenfor?
  Takk!

 54. Adrian,

  Om virtuell boksing handler om, selvfølgelig. Jeg ønsker å sette XP som en virtuell harddisk basert system gitt at Windows 7 fordi det vil bli brukt oftere.
  Som jeg sa over, nå 7 vi og XP og Windows på samme disk. Jeg vil vite om det er bedre å bruke XP som en virtuell, hvis vi nytte mer ved å gjøre dette arbeidet, eller la ham så også med XP direkte HARD.
  Og hvis virtualisert XP, om hvor mange Rami å be ham om å installere virtuelle boksen ..
  Mercy!

  • LucyAdrian, Om virtuell boksing handler om, selvfølgelig. Jeg ønsker å sette XP som en virtuell harddisk basert system gitt at Windows 7 fordi det vil bli brukt oftere.
   Som jeg sa over, nå 7 vi og XP og Windows på samme disk. Jeg vil vite om det er bedre å bruke XP som en virtuell, hvis vi nytte mer ved å gjøre dette arbeidet, eller la ham så også med XP direkte HARD.
   Og hvis virtualisert XP, om hvor mange Rami å be ham om å installere virtuelle boksen ..
   Mercy!  

   Det er mye å snakke, kan fordelene være mer eller mindre avhengig av hva du ønsker å gjøre på den virtuelle system. Hvis du bruker programvare forenklede når det er OK å bruke Virtual, hvis du bruker programvare tung som Photoshop, Adobe Premier, eller hva som ikke annen programvare som krever store ressurser da vil det ikke være noen fordel ... spesielt hvis du har en prosessor som støtter innfødte virtualisering . Totalt jeg gi ham en virtuell maskin 1G eller mindre ... Jeg 2G RAM. Hva du ønsker å bruke programvaren du tror du ikke gå til Windows 7 nødvendigvis må ty til XP?

   • Adrian:
    Det er mye å snakke, kan fordelene være mer eller mindre avhengig av hva du ønsker å gjøre på den virtuelle system. Hvis du bruker programvare forenklede når det er OK å bruke Virtual, hvis du bruker programvare tung som Photoshop, Adobe Premier, eller hva som ikke annen programvare som krever store ressurser da vil det ikke være noen fordel ... spesielt hvis du har en prosessor som støtter innfødte virtualisering . Totalt jeg gi ham en virtuell maskin 1G eller mindre ... Jeg 2G RAM. Hva du ønsker å bruke programvaren du tror du ikke gå til Windows 7 nødvendigvis må ty til XP?  

    Mercy svar!
    Jeg bruker det du sa ovenfor, hele Adobe-pakken, som heldigvis fungerer perfekt på Windows 7, men jeg har fortsatt en Quark Xpress 6.5-programvare - en eldre versjon, som dessverre ikke fungerer på Windows 7. Jeg vet, du vil si kan men hvorfor legger du ikke den nyere versjonen ... For av en eller annen grunn må jeg bruke denne eldre versjonen av kvarken.
    Pluss k inntil i går fortsatte Windows 7 å gi meg feil da jeg kom ut av visse spill (som fifa osv.) Og den berømte blåskjermen dukket opp ...
    Sannsynligvis noen spørsmål forbli knyttet til Windows 7. Siden noen programmer selv om 32 litt som XP fungerer ikke.
    Dessverre må fortsatt holde XP på den samme harddisken og hva som ikke er OK i det hele tatt.

 55. Du kan ha flere operativsystemer på VirtualBox?

  • Bulgac: Du kan ha flere operativsystemer på VirtualBox?  

   Du kan ha så mange virtuelle systemer som din muschiu (begrenset ledig plass du har på ekte maskinvare), kan du ikke kjøre flere virtuelle systemer på en gang, med mindre du har en veldig kraftig PC.

 56. Hvorfor jeg skriver: Fatal: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet.
  Men musen forblir der?
  Vennligst raspundetimi spørsmålet.

 57. salutare.am installert med Windows XP virtuell boks og jeg begynner å jobbe med programmer som opera, messenger, oppdagelsesreisende og mange andre jeg 100% CPU lasting og jeg gå hardt fordi Windows urma.din hva som skjer med meg asta.am intel Core duo-prosessor 2 2.40.multumesc

  • madutz: Salutare.am installert med Windows XP virtuell boks og jeg begynner å jobbe med programmer som opera, messenger, oppdagelsesreisende og mange andre jeg 100% CPU lasting og jeg gå hardt fordi min Windows urma.din hvorfor dette skjer. jeg har en Intel Core duo 2 2.40.multumesc  

   Dette er normalt, Hva synes du om å flytte PC med Windows som kjører på den virkelige og virtuelle, programmer som kjører i virtuelle og virkelige, tror du det er titan din PC? Du tror alt er en PC-prosessor? Uansett hvor mye RAM du har og hva alle jobber hardt som en helhet, er ikke CPU det viktigste!

   • madutz:
    salutare.am installert med Windows XP virtuell boks og jeg begynner å jobbe med programmer som opera, messenger, oppdagelsesreisende og mange andre jeg 100% CPU lasting og jeg gå hardt fordi Windows urma.din hva som skjer med meg asta.am intel Core duo-prosessor 2 2.40.multumesc

    Adrian: Dette er normalt, Hva synes du om å flytte PC med Windows som kjører på den virkelige og virtuelle, programmer som kjører i virtuelle og virkelige, tror du det er titan din PC? Du tror alt er en PC-prosessor? Uansett hvor mye RAM du har og hva alle jobber hardt som en helhet, er ikke CPU det viktigste!

    Det er for rart for mikroprosessoren å kjøre på 100% og gjøre vinduene harde. Ærlig talt, jeg tror 80% er et "wwwpos32.exe" -virus, eller en "bror" til det. Dette viruset krever CPU på 1005 og windows fungerer hardt. Jeg løste problemet ved å fjerne, så installerte jeg en rengjøringsmiddel og jeg slettet muligheten for at denne kjørbare filen skulle starte når du kom inn i windows fra oppstarten.

 58. Windows halm virkelig kjøre noen program ikke bare rotet ditt opphold åpen. Jeg 2 gb ram jeg si at det er nok 500 Western Digital harddisk, så lenge du ikke bruker Windows real Hvorfor skjer dette?

  • madutz: Vel den virkelige Windows ikke kjøre noen program messenger bare holde åpent. Jeg 2 gb ram sier jeg at nok maskinvare 500 vestlige digitalatata lenge ingen reell bruk Windows Hvorfor skjer dette?  

   Venn ... og den virtuelle hvor tilgir Gud meg for at jeg tok ressursene sine? fra eteren? Det virtuelle systemet tar ressurser fra ekte Windows. Hvis du har 2G RAM på den virkelige, og du ga 1G på den virtuelle, vil den virkelige bare forbli med 1G så lenge den virtuelle fungerer. Prosessoren må deles inn i 2 for å tenke på både det virtuelle systemet og det virkelige. Den virtuelle PC-en bruker ressursene til den virkelige, er det ikke logisk ?? Jeg tror ikke du har et virus, ikke ta deg etter webdan. Han leste ikke engang kommentaren din til slutt for å se hva den handler om, og at du har dette problemet når du bruker det virtuelle, det virtuelle systemet. Dette er hva webdan er vant til å gjøre ...

 59. Jeg må endre Windows ul.multumesc for informasjon.

 60. dere rocke !! Takk så mye for disse fantastiske tutorials og han var min stor hjelp for at mye jeg ønsket å ha, og jeg 7 vinduer og se, takket være dere kan !!!!! Tusen takk

 61. gitarist sa han

  Hei folkens!

  gratulasjoner for sitt arbeid
  Jeg har et problem
  Jeg kjører Ubuntu på en virtuell boks installert på en XP
  Mitt spørsmål er: hvorfor ikke se fullskjerm operativsystemet i virtal boksen selv når du gir den til å forsvare min full skjerm?
  kan du hjelpe meg?
  Vi multumsc
  Svar forventer av deg

  • gitarist! Hei folkens Gratulerer for sitt arbeid
   Jeg har et problem
   Jeg kjører Ubuntu på en virtuell boks installert på en XP
   Mitt spørsmål er: hvorfor ikke se fullskjerm operativsystemet i virtal boksen selv når du gir den til å forsvare min full skjerm?
   kan du hjelpe meg?
   Vi multumsc
   Svar forventer av deg  

   Du må installere gjestetillegg, men på Linux er det litt mer komplisert, jeg skal snart gjøre en opplæring om det også. For Windows er det allerede en veiledning om hvordan du installerer gjestetilleggene. Faktisk refererer opplæringen til "hvordan du deler mellom den virtuelle maskinen og det virkelige systemet du kan se ved å klikke HER. Som jeg sa en tutorial og hvordan deler vi mellom Linux (den virtuelle) og Windows (ekte) tutorial som vil omfatte installasjon av gjeste Tilgang så bo nær!

 62. adrian sa han

  du sa der opplæringen virtuelle applikasjoner kompatibelt grafikkort for å forbedre ytelsen eller annen componente.Ai kan du gi meg et eksempel på et slikt program ???

 63. Jeg ønsker å installere mac. virtula kommer til å trenge boksen eller en annen virtuell maskin

  • Albert sa han

   Jeg ønsker å installere mac. virtula kommer til å trenge boksen eller en annen virtuell maskin  

   Hvis du ønsker å installere mac i VirtualBox å vite at ikke vil fungere.

 64. Vladut sa han

  Er dere tankene.

 65. Vladut sa han

  Hvorfor jeg skriver: Fatal: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet.
  Men musen forblir der?
  Vennligst raspundetimi i spørsmålet

 66. madutz sa han

  valgte du imeginea for å starte opp?

 67. Dragos sa han

  Det er første gang jeg la meg kommentarer og gjøre det først og fremst av respekt og beundring for det arbeidet de gjør alle mennesker poste disse videoene av notatet 10 at minst hjalp meg å øke min kunnskap på IT. Sannheten er at jeg elsker dette stedet !!!! Dernest vis-a-vis denne opplæringen jeg har to spørsmål:
  1. hvorfor systemet installert ubuntu på VirtualBox kiwilinux-9.04 ikke høre lyden?
  2. Bør ikke alternativet "Installer Ubuntu" brukes når du installerer videoopplæringen i stedet for "Prøv Ubuntu uten endring av datamaskinen din"? Jeg spør dette fordi etter å ha fulgt trinnene i videoopplæringen etter å ha stengt Ubuntu-systemet fra virtualboxen ved gjenåpning, fortalte det meg at det var en systemfeil eller noe sånt (jeg kan ikke huske den eksakte meldingen) og etter bruk av "Installer Ubuntu" var alt OK.
  Ellers igjen alt det beste for deg og min takk i alle fall delvis med så mange tutorials !!!!

 68. ADILOIU sa han

  Spunetimi for meg at du avinstallerer VirtualBox er normalt for en hvilken som helst program? ... .banuiesc At slettingen vil automatisk bli slettet av operativsystemet i VirtualBox, og jeg håper du har forstått hva jeg mener.

  • Ylye sa han

   Spunetimi for meg at du avinstallerer VirtualBox er normalt for en hvilken som helst program? ... .banuiesc At slettingen vil automatisk bli slettet av operativsystemet i VirtualBox, og jeg håper du har forstått hva jeg mener.  

   Adiloiu, avinstallerer virtual box som et program, har avinstalleringsmodus som alle andre programmer, bare det avhenger av hvor du setter for å lage din virtuelle harddisk ... som må slettes før du avinstallerer maskinen, selvfølgelig med operativsystemet installert i den ... Jeg håper du forsto!

 69. usynlig sa han

  Sal La alle Handsome hva du gjør
  Jeg så på nettsiden, men hvis jeg ikke tar feil, jeg fazut en installasjon tutorial sistemultui Mac OS X Leopard på din PC / laptop. (Hvis jeg tar feil, la meg ha en web-linker, jeg ønsker å oppleve flere operativsystemer på VirtualBox) hilser deg.

 70. usynlig sa han

  Sal La alle Handsome hva du gjør
  Jeg så på nettsiden, men hvis jeg ikke tar feil, så jeg en tutorial sistemultui installere Mac OS X Leopard på din PC / laptop. (Hvis jeg tar feil, la meg noen linker, jeg ønsker å oppleve flere operativsystemer på VirtualBox)

  • kan installere Mac OS X Leopard, men ikke på virtuell boks (minst ons jeg ikke gå) og bare Intel på AMD går MAC OS! hvis du raspundemi og hjelpe deg med link til nedlasting GRT system, men å ha intel.

 71. usynlig sa han

  Eller hvis du vil, kan jeg gjøre en tutorial på OS X Leopard på PC / laptop .. dette nettstedet.

 72. Cristina sa han

  god
  Jeg kjører og jeg 10.4 ubuntu lucid på virtuell boks som live CD, men liker ikke skriften som bruker mozilla inkludert i denne ubuntu. Det er en fet skrift litt og jeg ønsket å være som det av Mozillas vinduer, men ikke vet hvordan du setter.
  Jeg hadde mot til å installere ubuntu på virtuell boks for ekte fordi jeg ikke har funnet en tutorial som trinn viser meg re.
  Også vet jeg ikke hvordan du installerer xp på virtuell boks vet ikke nøyaktig hvordan å gjøre en iso for xp

  Etter instalex xp, hvordan kan jeg installere andre programmer? Det er opplæringen?
  Venter på svar, takk!

  • Adrian sa han

   god
   Jeg rulatsi jeg 10.4 ubuntu lucid på virtuell boks som live CD, men liker ikke skriften som bruker mozilla inkludert i denne ubuntu. Det er en fet skrift litt og jeg ønsket å være som det av Mozillas vinduer, men ikke vet hvordan du setter.
   Jeg hadde mot til å installere ubuntu på virtuell boks for ekte fordi jeg ikke har funnet en tutorial som trinn viser meg re.
   Også vet jeg ikke hvordan du installerer xp på virtuell boks vet ikke nøyaktig hvordan å gjøre en iso for xpDupa hva instalex xp, hvordan kan jeg installere andre programmer? Det er opplæringen?
   Venter på svar, takk!  

   alt du ba denne kommentaren han har reagert tutorials vi har, spurte du tutorial om alt du bare må se. svart øverst til høyre for søkeboksen, er det du er interessert i å skrive eller hva du gjør, du går inn og du vil finne tutorials.

  • god
   Jeg rulatsi jeg 10.4 ubuntu lucid på virtuell boks som live CD, men liker ikke skriften som bruker mozilla inkludert i denne ubuntu. Det er en fet skrift litt og jeg ønsket å være som det av Mozillas vinduer, men ikke vet hvordan du setter.
   Jeg hadde mot til å installere ubuntu på virtuell boks for ekte fordi jeg ikke har funnet en tutorial som trinn viser meg re.
   Også vet jeg ikke hvordan du installerer xp på virtuell boks vet ikke nøyaktig hvordan å gjøre en iso for xpDupa hva instalex xp, hvordan kan jeg installere andre programmer? Det er opplæringen?
   Venter på svar, takk!  

   Det er upassende å si "Jeg er redd for å installere et operativsystem på en virtuell maskin." Hva er du redd for ? Uansett hva du gjør på en "virtuell datamaskin", vil det ikke påvirke ditt virkelige system på noen måte. Derfor ble disse virtuelle maskinene opprettet ... for forskjellige tester. De bør være nyttige for både nybegynnere og mer avanserte mennesker i feltet. Når det gjelder veiledninger ... kan du finne mye på dette nettstedet, men også på youtube og ikke bare.

 73. Jeg kan ikke installere XP virtuell maskin kit som jeg satt inn, ved hjelp av nLite, for S-ATA drivere. PC kan installere fysiske, virtuelle maskinen går perfekt, men det gir meg feil under installasjonen.
  Det normalt VitualBox ikke støtter S-ATA?

 74. vasea sa han

  Jeg har et spørsmål ... Jeg klarer å starte opp bilde av windows.am lastet ned fra nettet, men ikke plasseres på dvd reusesc.am mislykkes, og når de ikke klarer å gi import apparatet åpne mappen bilde [si det er ingenting i mappe] jeg går ..masina startet fra CD vista originale verk jeg prøvde å installere WinRAR og ønsker ikke at apple ... men også et system bilde ... ..multumesc

  • Adrian sa han

   Jeg har et spørsmål ... Jeg klarer å starte opp bilde av windows.am lastet ned fra nettet, men ikke plasseres på dvd reusesc.am mislykkes, og når de ikke klarer å gi import apparatet åpne mappen bilde [si det er ingenting i mappe] jeg går ..masina startet fra CD vista originale verk jeg prøvde å installere WinRAR og ønsker ikke at apple ... men også et system bilde ... ..multumesc  

   Jeg forsto ikke noe fra kommentaren din ... Bildet med Windows brenner ikke slik uansett på CD eller DVD, hvis du ikke vet hvordan du skal brenne en CD med Windows, skriv opp i søkeboksen på den sorte høyre kanten: hvordan lage en oppstartbar CD eller startbar cd, skriv inn og du vil finne opplæringen, det samme gjøres for DVD som for CD. Forklar klarere problemet med hva du akkurat vil gjøre og hva som ikke fungerer fordi jeg ikke forsto noe. Jeg vet ikke hva du mener med Import apparat

 75. Bogdan sa han

  Hei jeg installerte XP på virutal boksing og jeg ønsker å vite om jeg kan bag maskinvare virtuell maskin filer eller filer der ute

  • Adrian sa han

   Hvis du bruker øynene dine å lese at du ser i opplæringen som skriver artikler som: svart uthevet titler under vedkommende har noen tutorials i rødt. Hvis du klikker på en av titlene som går rett til opplæringen og av disse titlene slik:

   Hvordan dele mellom OS i VirtualBox reelle og virtuelle - video tutorial

   Hvordan er andelen mellom det virkelige systemet og den virtuelle boksen, er virtuell maskin Ubuntu Linux - video tutorial

   Bare klikk på en tittel og nå opplæringen. Jeg kan ikke forstå noe nohow hvorfor Gud ikke vil bruke øynene til å lese?

 76. nicubanditu sa han

  Spørsmålet som salgssjåfører og den virtuelle XP
  Jeg laste ned CD i PC eller som

 77. nicubanditu sa han

  Jeg spørsmålet hvorfor krasjer etter at du har installert virtuell partisjon og gjøre meg synes gul tape forteller meg at jeg har nok minne
  å være shakin

  • Adrian sa han

   nicubanditu: Spørsmål hvorfor når jeg får problemer etter at jeg installerte virtuell partisjon og gul tape synes for meg forteller meg at jeg har ikke nok minne
   å være shakin  

   Du må installere Gjeste Tilgang i den virtuelle system pack. Vi har en veiledning om dette emnet. Skriv opp i søkefeltet øverst til høyre kant av den svarte: Hvordan dele mellom OS i VirtualBox reelle og virtuelle, går du inn og du vil finne den opplæringen!

 78. mostwanted sa han

  interessant, men hvordan jeg kan kjøre bare programmer? Jeg trenger virkelig å først installere et operativsystem?

  • Adrian admin sa han

   mostwanted: Interessant, men hvordan kan bare kjøre programmer? Jeg trenger virkelig å først installere et operativsystem?  

   Ja, du virkelig trenger å installere operativsystemet. Som et program trenger for å kjøre dette operativsystemet. De er programvare som kan virtualisere eller bare kan kjøre programvaren i et virtuelt miljø. Kanskje i fremtiden vil vi gjøre en tutorial om noe, men inntil da jeg anbefaler at du ser den opplæringen med Sandboxie, finner du søkeboksen øverst til høyre, du skriver: Sandboxie, går du inn og du vil finne opplæringen.

 79. Marcel Bartha sa han

  Respekt for det du gjør her.For Meg er noen zei.În hav av middelmådighet som omgir oss er en av de få insule.Dar poezia.Urmăresc litt tid til å la turorialele og si at jeg begynner å gjøre i dag progrese.Am klarte det første operativsystemet for å installere ubuntu i 10.10 virtuală.Merge bil perfect.Mii takk for det arbeidet du gjør her.

 80. Jeg har en underskriftskampanje for deg, kan du hjelpe med en videotutorial for en virtuell maskin for gaming?

 81. Burnescu sa han

  Jeg sier kalle meg støvler coul ikke lese fra oppstartsmediet!

 82. Cornel sa han

  bror ønsket å installere windows home premium 7 år VirtualBox, må cia sløyfe endre fargen år 32 bit: D mam så ut matza kalenderår som helhet nam funnet hvor du skal modific..deci, noen hjelpe plyyys / ms

 83. marius sa han

  hvordan kunne jeg lage mappene i "VirtualBox VMs" som er i C, for å bli installert i D fordi da jeg installerte windosusl på den virkelige pc-en, laget jeg C-partisjonen på bare 40 GB og den fylles veldig raskt.

  Thanks !!

 84. kan installere Linux på Virtual Box

 85. Hei ... Jeg installerte WindowsXp med VirtualBox, og på harddiskens kapasitet satte jeg maksimalt 2 TB og harddisken min er bare 500 GB. Jeg vil gjerne vite om dette påvirker den virkelige harddisken min og selve PC-en, dvs. de andre delene. .lomme ... skjermkort .... Og en ting til vil jeg vite om å spille spill i virtualbox ikke påvirker PCen min .. Takk

 86. god
  super tutorial (denne delen), men fortsatt ikke noe intzeleg:
  Når du sier du putter ISO disc image, hva gjør du refererte xact, det som jeg gjorde da jeg måtte gjøre en ny virtuell Mashina?
  Eller ta et bilde på nettet operativsystem som jeg ønsker å installere det?
  PLS hjelpe meg !!!!!

 87. Takk for all innsatsen som er gjort med å lage opplæringsprogrammene, for presentasjonen tydelig og til poenget. Her finner jeg svar på nesten alle aktuelle programvareproblemer. Jeg har et spørsmål om Virtualbox: kan jeg bruke / installere OS-bilder laget med Acronis? I forbindelse med muligheten for å bruke eksterne harddisker, kan det oppstå uventede muligheter ...
  Takk igjen!

 88. Jeg ønsker å installere Windows XP på VirtualBox, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. La Frykt Få meg Numi minne fra partisjonen C:. Hva jeg gjør til Mia minne fra en partisjon Greatest ??

 89. Floryn sa han

  god
  Hvordan kan jeg legge til en fysisk disk til virtuell Masia. tusen takk

 90. Floryn sa han

  god
  Hvordan kan jeg legge til en fysisk disk til virtuell maskin. tusen takk

 91. Floryn sa han

  Abel:
  Jeg ønsker å installere Windows XP på VirtualBox, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. La Frykt Få meg Numi minne fra partisjonen C: .Hva jeg gjøre for å Mia minne fra en partisjon Greatest ??

  halm velg en annen partisjon du oppretter bil. vidioclipul se forrige e mura i munnen

 92. Floryn sa han

  Floryn:
  god
  Hvordan kan jeg legge til en fysisk disk til virtuell maskin. tusen takk

  Jeg løste klar

 93. Floryn sa han

  Abel:
  Jeg ønsker å installere Windows XP på VirtualBox, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. La Frykt Få meg Numi minne fra partisjonen C: .Hva jeg gjøre for å Mia minne fra en partisjon Greatest ??

  du mener ingen plass på harddisken? RAM er minnet.

 94. Marian sa han

  Jeg vil gjerne vite hvordan kunne klone harddisker helt med to programmer og operativsystemer (Windows 95 ett med og ett med W98 er forskjellige datamaskiner) og deretter kjøre dem på en virtuell maskin. Eller hvis ikke, hvordan kan jeg overføre programvaren på to datamaskiner på to virtuelle maskiner med to forhåndsinstallerte operativsystemer.

 95. Iulian sa han

  Takk så mye for videotutoriale.Numai ønsker deg godt!

 96. Howdy!
  hvorfor kan ikke kjøres på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg installerte Windows-maskin på 7 64 4.1.18 litt, og du VirtualBox installert som virtuell maskin. alt går ok med den virtuelle maskinen etablering, valg og ISO image etter at Windows starter og last bar gir meg feil, og kan ikke gå videre med installasjon i virtuell maskin.
  Takk.

 97. AdrianGudus sa han

  hobyt:
  Howdy!
  hvorfor kan ikke kjøres på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg installerte Windows-maskin på 7 64 4.1.18 litt, og du VirtualBox installert som virtuell maskin. alt går ok med den virtuelle maskinen etablering, valg og ISO image etter at Windows starter og last bar gir meg feil, og kan ikke gå videre med installasjon i virtuell maskin.
  Takk.

  For å kunne bruke Windows 64 bits prosessor i VirtualBox må ha hardware virtualiseringsteknologi. Du finner det med dette programmet http://www.grc.com/securable.htm

 98. Jeg har et problem når jeg installerer Ubuntu desktop 10.04 forberedelse går bra til der nam partisjoner og hva jeg gjør. vises på bildet.

  http://imageshack.us/a/img22/2139/ubuntu1004.jpg

 99. hvor du finner Ubuntu LiveCD? Jeg ville støtte en link. Takk.

 100. Ovidio sa han

  Jeg kan ikke se noen TV-stasjon online spiller kan wuin.media jeg installeres av seg selv, eller hvis ikke hvordan kan jeg se live TV-stasjoner takk

 101. Hei ubunt hvor du finner meg selv i dette? Og hvis det fungerer i dette programmet størrelser mindre spill
  Det vil si at for meg fungerer ikke, og de er mange, men usikkerheten prinsippet: Fifa 11 der hele serien, vil Call of Duty 4, nfs most wanted 2 om dette kan være.

 102. Hei kan du hjelpe meg tigge deg!
  Jeg windows8 og spill ,,, mitt navn go go, men med et stort etterslep, selv ekstremist.
  Jeg vil også prøve et virtualiseringsprogram .... og hvis det hjelper meg å finne en god i spillet som du sa i veiledningen ... Varog mye !!
  Yahoo Messenger: [e-postbeskyttet]

 103. mirceacluj sa han

  Jeg skriver i 2016 ikke lenger aktuell eller Virtualbox x64 ikke på linux distroer november ..Nu Kan vizionati..am prøvde, men jeg trenger å komme tilbake i tid OS nettsider går på Wind vechi.Pierdeti tid selv om de er anti Win

 104. luckynrSlevin sa han

  prøver å sette Tails i den virtuelle boksen, det forteller meg "noe gikk galt" etter at jeg fulgte trinn for trinn og gjorde akkurat det som ble gjort i veiledningen, hva skal jeg gjøre?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.