Installer VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

I denne opplæringen vil du se hvordan du installerer VirtualBox (virtualiseringsprogram) som kan hjelpe oss til å teste og bruke ulike programvare eller operativsystemer i et sikkert miljø uten at det påvirker liksom fungerende datamaskin eller dets komponenter.

Denne opplæringen er en del av en serie på tre opplæringsvideoer: VirtualBox installasjon, oppsett VirtualBox, operativsystem installasjon på VirtualBox.

Jeg valgte dette programmet fordi det er gratis (gratis) og svært enkel å bruke, men det betyr ikke at det ikke er kraftig programvare på alle måter.

Men bedre å følge denne opplæringen.

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


Kommentar

 1. Laurentiu Chirnogeanu sa han

  Merk 8!

 2. drapsmann sa han

  Mr. Cristi som det kalles tutorial der du fortsetter å vise oss om VirtualBox?
  Takk !!!

 3. drapsmann sa han

  Mr. Cristi DEL jeg fant 2 3'S DEL MEN IKKE VirtualBox AM GASITO samtale PLEASE fortelle hvor kan jeg finne det?
  TAKK !!!

 4. @drapsmann:
  Her er den delen 3
  https://www.videotutorial.ro/?s=virtualbox
  Søk og du nå med søkemotoren som bare sitter plassert der oppe.

 5. Når du installerer VirtualBox-ui virket på meg denne meldingen: Advarsel! Nettverksgrensesnitt Installere Sun xVM Virtual Box nettverk vil inneholde og tilbakestille nettverkstilkoblingen midlertidig kobler du fra nettverket. Fortsett med installeringen nå?
  Hva er egentlig denne meldingen? Jeg vil nullstille min internettforbindelse eller koble meg?

 6. @bl: Ja, dette betyr at det vil tilbakestille innstillingene dine og koble deg midlertidig fra internett.

 7. Og det vil ødelegge min internettforbindelse, noe som betyr at du må sette min nettforbindelse igjen, eller bare blah blah modem kobler meg og jeg kan koble til igjen med et enkelt klikk.

  • blOg det vil ødelegge min internettforbindelse, noe som betyr at du må sette min nettforbindelse igjen, eller bare blah blah modem kobler meg og jeg kan koble til igjen med et enkelt klikk.  

   du kan koble til igjen uten å gjenopprette tilkoblingsinnstillingene

 8. @bl: Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig ... Jeg kan ikke kjøre virtuell boks fordi jeg har en for svak PC ... Jeg vet at jeg også installerte den, men jeg fikk ikke slike vanskeligheter under installasjonen, jeg spurte ingenting om nettverket ... .to installert normalt ... du har sannsynligvis en annen tilkobling annen protokoll ... Jeg vet ikke hvordan jeg skal avklare om det, fordi jeg fortalte deg at jeg bare klarte å installere den for ikke å bruke den, og ved installasjonen møtte jeg ikke slik problemer ...

 9. @AdrianOk takk jeg clicknet.N totusi.Eu jeg ønsker å risikere mitt conexiunea.Poate bare gå gale under installasjonen kobler meg, jeg vet?
  Og angående det faktum at du ikke kunne bruke den på din pc ... Hvis virtualbox oppretter en virtuell maskin for deg, kan du ikke gå til innstillinger? Jeg mener at jeg ønsket å installere den for å prøve et operativsystem, en vista. Vel, PCen min er ikke kompatibel for vista hvis jeg analyserer fakta riktig ... Men jeg trodde du kan sette denne virtuelle maskinen og gi den innstillinger 2 gb ram for eksempel selv om jeg bare har 1 gb. Eller kan det ikke? Kan du bare gi den fra eksisterende filial på PC-en?

 10. @bl: Akkurat ... hvis du ikke har 2G, vil du ikke kunne gi mer enn 2G, og du kan ikke gi alle 2G heller! Han tilbyr deg å gi ham akkurat det du har, ikke tro at hvis det er en virtuell maskin, tar han ut ressurser, G RAM eller videominne 🙂 Du kan ikke kjøre virtuell boks på noe system! For det du gir ham, gir du ham praktisk talt fra systemet ditt, fra ressursene du har! Det samme gjelder for alt, og når du lager partisjonen, den virtuelle harddisken ... hvis du har 3G på den virkelige partisjonen, kan du ikke gi den virtuelle 8G men 3, akkurat så mye som du har gratis eller mindre, men ikke mer ... Nøyaktig det var derfor jeg ikke kunne bruke den, fordi jeg ikke hadde noe sted å gi den ressurser ... fra 384RAM hvor ellers å gi den til ham? Hvis bare de virkelige vinduene stoppet meg, og programvaren jeg fortsatt hadde ...

 11. Du er den beste jeg har sett mange tutorials. hvis du kan Fai og en tutorial om hvordan du installerer Windows XP og Vista på USB

 12. Jeg mener usb stick

 13. Hei ... Jeg tok også virtualbox fra nettstedet, og det virket for meg med den midlertidige frakoblingen fra internett ... Jeg fortsatte installasjonen og da dukket det opp noe annet ... "Programvaren du installerer for å verifisere kompatibiliteten med Windows Xp (Tell meg hvorfor denne testingen er viktig) ... Hvis du fortsetter installasjonen av denne programvaren, kan det forringe eller destabilisere riktig bruk av systemet ditt umiddelbart eller i fremtiden. Microsoft anbefaler på det sterkeste at du stopper denne installasjonen nå og kontakter
  programvareleverandøren for programvare som har bestått Windows-logotesting ”... Hvis du fortsetter å lete etter windowsu ??

 14. @Ionel: Du kan fortsette installasjonen, men det kan hende du ikke kan kjøre den fordi du har en svak, underpresterende PC! Jeg hadde den samme meldingen, installasjonen gikk bra, men jeg kunne ikke bruke programmet, jeg kunne ikke installere noen vinduer i den virtuelle maskinen (virtuell boks) fordi PC-en min var for svak ...

 15. Kristus begynte å installere VirtualBox, men jeg fikk fra Microsoft, for eksempel en advarsel Systeme destabilisering og vil ikke fungere skikkelig !! I netRDS, 2GRAM, 512video, AMD Athlon (tm) 64 3000 + .Ingen vet hva jeg gjør !? er tull eller ikke (se den samme advarselen mottatt og andre brukere) vet ikke hva jeg skal tro !! Vennligst svar meg ja det eller ikke !!!

 16. @Nicu: Broder, hva forsto du ikke fra det jeg sa ovenfor? Ingenting vil bli destabilisert, det er bare programvare, og microsoft gir denne meldingen fordi denne virtuelle boksen ikke gjenkjennes av microsoft, og for å "skremme" deg, den gir deg den meldingen, ikke vær oppmerksom på den og installer den samme meldingen på meg gitt til meg også! Tror du at Cristi vil gi deg et annet svar? Hva gledet deg ikke i svaret mitt?

 17. daniel sa han

  Gentlemen er spesielle. Muna og takk for den tiden du gir til å gjøre disse opplæringsprogrammer og overføre dem til en fremmed som meg. Takk!

 18. Bruno sa han

  Med denne programvaren kan vi prøve andre programmer, eller bare operativsystemer?

 19. Jeg forstår ikke helt den videotutorialele din PC, men jeg har lært mye og Miami installert noen programmer som er så super tineto så videre er de beste

 20. Hei, kom med et tips og deretter et spørsmål. Installer programvaren uten bekymring for at det ikke skjer noe (selv om advarsler fra Microsoft), installerte jeg meg selv.
  Problemet jeg har er: en gang dukket opp for meg at melding om at mitt program vil nullstille Internett faktisk det ble ikke startet på nytt, men sluttet å gå. Jeg løste problemet ved å avinstallere programmet. Hva bør jeg gjøre for å få dem begge (Internett-tilkobling og programvare installert) ???

 21. Barn vet ikke hvordan du informasjon om virtuelle maskinen på datamaskinen, og vice versa.
  heller ikke hvordan du får tilgang til Memory Stick den virtuelle maskinen

 22. Kjære Cristi,

  Jeg hadde hørt om vb og faktisk er en interessant myk og ønsker ham utilizez.Am men noen spørsmål:
  Den kan automatisk installere hvis datamaskinen ikke har administratorrettigheter?
  De kan nås via et nettverk styrt av programvare som lastes ned vb administrator eller ikke?

  • BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet  

   Kjære Cristi, jeg hadde hørt om vb og faktisk er en interessant myk og ønsker ham utilizez.Am men noen spørsmål:
   Den kan automatisk installere hvis datamaskinen ikke har administratorrettigheter?
   De kan nås via et nettverk styrt av programvare som lastes ned vb administrator eller ikke?  

 23. BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet

  • BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet  

   Vel ... alt du trenger å gjøre er å gå til butikken og kjøpe programspill ... og hva mer vil du. Hvis de gir deg pengene ut av huset, og du ikke har noe å gjøre med dem, er alt du trenger å gjøre å prøve dette alternativet.

 24. fin tutorial jeg har sett alt 3.am et lite spørsmål påvirker vrun som PC (jeg har bare en prosessor ... og oh ala "it", forsto jeg at det er VIRTUAL og du ikke har alle funksjonene til en sis. ekte), men godt formulert risikoen ved å bruke dette programmet? vente raspuns.Multumesc

  • fin tutorial jeg har sett alt 3.am et lite spørsmål påvirker vrun som PC (jeg har bare en prosessor ... og oh ala "it", forsto jeg at det er VIRTUAL og du ikke har alle funksjonene til en sis. ekte), men godt formulert risikoen ved å bruke dette programmet? vente raspuns.Multumesc  

   Jeg ser ikke hvilke risikoer det er ... I verste fall vil Virtualbox jobbe veldig hardt eller ikke i det hele tatt hvis du sier at du har en svak PC. Men ingenting annet vil påvirke deg. Du kan avinstallere det når du vil. Du må imidlertid ha en anstendig prosessor og minst 1 GB RAM hvis du vil at dette virtualiseringsprogrammet skal fungere for deg. Den virtuelle datamaskinen henter ressursene fra den virkelige datamaskinen. Med andre ord, må du finne hvor du skal få disse ressursene fra
   Prøv og se hvordan den oppfører seg. Du vil ikke vite hvis du prøver.
   Hvis du mener at Virtualbox gå hardt du kan prøve VMware Workstation 7. Det egner seg bedre for svakere datamaskiner, men det er et kommersielt program. Enten du kjøper (helt utilrådelig for ordinær roman), og du er på utkikk etter torrents. Men selv med alt dette trenger du en anstendig prosessor og minst 1 GB RAM.

 25. OK! Jeg prøvde å installere virtuelle boksen ble kun brukt i opplæringen versjon 2.nu selv vet hvordan.
  Jeg lastet ned den siste versjonen 3 ... som har krav + versus vers.2.
  ok, jeg fikk den versjonen av opplæringen derfra, men det gir meg feil.
  takk for svaret uansett, det gjenstår å "stille" pc-en min og prøve, for programmet er veldig interessant.

 26. Aurica sa han

  Hei Cristi, jeg har også et problem med virtual box, og jeg kan ikke løse det, jeg installerer programmet, og når jeg vil legge inn det gir det meg alltid en feil "Kunne ikke opprette virtualbox som et objekt. Programmet avsluttes nå. Kunne konvertere innstillinger fra versjon '1.9-windows'.Kildeversjonen støttes ikke .Resultatkode: E_FAIL (0X80004005) .Komponent: VirtualBox.Interface: IVIRTUALBOX {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137} avinstaller den og installer 32-biters versjonen i stedet og jeg vil fortsatt gjøre det, du kan avklare for meg hva jeg må gjøre for å få det til å fungere uten å formatere PCen. Takk

 27. stefan sa han

  Jeg VirtualBox vm. opplæringen gjelder dette?

  • Ionescu sa han

   Takk for hjelpen du gir oss til å forstå datamaskinens hemmeligheter, det er en edel gest fra din side. God helse til alle de som blir hørt i bakgrunnen ... det er et snakkende barn ...

 28. beklager, men det er en virtuell maskin som god eller bedre enn VirtualBox.
  Jeg bruker det for en stund, men jeg er nysgjerrig på om det er en ganske vmware.
  verste vmware.

  • Francisc sa han

   alex: Beklager, men det er en virtuell maskin som god eller bedre som virtualbox.il brukt på en stund, men jeg er nysgjerrig på om det er en og ikke den verste vmware.este vmware.  sitere meg

   Ja, men jeg har ingen anelse om hva som er din smak eller frigjøre dem. Jeg var ikke interessert. Søk og du informasjon om:
   Microsoft Virtual PC,
   Microsoft Virtual Server,
   VMware (publisert i 1999)
   QEMV,
   Virtual Box (alternativ open-source)
   Blå pillen (brukt av AMB Pacifica)
   Kernel basert Virtual Machine,
   Virtual Iron (for 32 og 64-bit)
   Virtual Logix (vanskelig utnytter virtualisering til å kjøre Linux-operativsystemer og Real Time)
   Xen,
   og så videre
   Lykke til Søk

 29. Jeg fant bare 3.2.10 VirtualBox versjon og må gå gjennom andre tiltak for konfigurasjon, hvordan kan du finne den du instalato at VirtualBox 2.0.2 ????

  • Adrian admin sa han

   stefy: Jeg fant bare 3.2.10 VirtualBox versjon og må gå gjennom andre tiltak for konfigurasjon, hvordan kan du finne den du instalato at VirtualBox 2.0.2 ????  

   2.0.2 er gammel. Ta 3.2.10 versjonen installeres som opplæringen

 30. Hei, jeg har et spørsmål om du kan. Jeg leter etter en programvare, et program som skal gjøre opplæringen, og jeg ønsker at programmet kan installere for å være av 2lea pc så å si. MSS forvente mye respons

  • Adrian admin sa han

   tely: Hei, jeg har et spørsmål om du kan. Jeg leter etter en programvare, et program som skal gjøre opplæringen, og jeg ønsker at programmet kan installere for å være av 2lea pc så å si. MSS forvente mye respons  

   Kanskje mener du VirtualBox. Skriv opp i søkeboksen til høyre: VirtualBox, ja gå inn og du vil finne massevis av tutorials om det. Som fange programvare, kan du bruke CamStudio som vi finner ham skrive opplæringen og over i søkeboksen: CamStudio

 31. For de som bruker Linux Virtual Box ptr, her du finner den mest passende versjonen for operativsystemet som brukes..ubuntu, fedora etc. Det vil si hvis du ikke vil installere en virtuell maskin og ikke har lyd, CD-Rom, USB-stick osv.

 32. sall gutta, jeg har også et spørsmål ... Jeg installerte et Windows Server 2003 OS på den virtuelle boksen, og jeg kan ikke gi det til Control + Alt + Delete for å angi innloggingspassordet, når jeg prøver det får jeg tasckmanageru fra Windows på kjører ikke den i den virtuelle boksen ... hvilken løsning ville være? ms

 33. PILC DOREL sa han

  Hei Cristi, ser med stor glede inters og tutorials som du gjør, lærte jeg mange sterke sider, gitt at jeg er en nybegynner i datamaskinen. Gjør det noe om intreb.Pot VirtualBox installere på en datamaskin med et minne og et hardt 512GB 80MB? Takk på forhånd.

 34. PILC DOREL sa han

  Kan noen fortelle meg om du kan installere VirtualBox på en PC med 80 gb hdd og minne 512.Multumesc.

 35. Rainman sa han

  Og til slutt med at budskapet i det som blir tilbakestilt og koble fra Internett hva? Programmet vil fungere?

  • AdrianGudus sa han

   Rainman:
   Og til slutt med at budskapet i det som blir tilbakestilt og koble fra Internett hva? Programmet vil fungere?

   Dai ok i den boksen, og det er det. Ikke bekymre deg jeg vil ikke blåse din PC!

   • Rainman sa han

    AdrianGudus: Dai ok i den boksen, og det er det. Ikke bekymre deg jeg vil ikke blåse din PC!

    En bedre respons kunne ikke. Bravo, du er god, du er flink. Men det som skjer når vi begynner å tro allvitende og vitenskap gir oss til å gå utenfor. Tanken var at det vil være problemer med tilkobling for at jeg leste et sted at noen ble klagende om det.

 36. iozsi41 sa han

  God ziua.SIstemul viktigste drifts WinXP og installert ved hjelp Virtualbox Win NT, med ideen om mitt arbeid skriver Minolta PagePro 1100 av Win NT.Imprimanta forbinder med PCen via e serial.Problema jeg kan ikke aktivere serieporten (eller ikke vet hvordan).

 37. bad hvilke tidsbestemte og dumme spørsmål noen andre stiller ... hør ... hva man stiller ovenfor ... hvis det går å installere virtuell boks .. på en 80 giga hdd .. og med 512 MB RAM ... vel hvor i helvete vil du at jeg skal kjenne administratoren cristii ... eller onkel adrian …… se her alvorlig spørsmål fra meg ... Kan virtuell maskinvirus infisere hele harddisken .. inkludert verten? Selvfølgelig må du si at VIRTUAL boksing ikke fungerer .. men toppen av linjen er at jeg fant veiledninger og forklaringer som det er mulig å cam

 38. Du har barn? som hørtes litt baby (baby).

 39. florin sa han

  Hei, jeg selv 2 spørsmål, nemlig:
  1. Første gang du går inn i virtuelle boksen fungerer ikke .. jeg registrere gir meg denne feilmeldingen:
  Kunne ikke koble til VirtualBox elektronisk registrering service.

  Kunne ikke finne registrerings fra på serveren (svar: 404).

  2. Der jeg lastet ned Ubuntu desktop i8.10.iso 386 beta? Jeg søkte og ingenting ..

  Tusen takk!

 40. hilsen, oppstår en feil når jeg skriver det etter installasjon:

  ”Kritisk feil - Virtual Box

  Jeg kunne lage VirtualBox COM-objektet.
  Programmet vil lukkes nå.
  Kunne ikke laste innstillingsfilen: C: / Documents and Settings ... der den er installert.

  Kan ikke konvertere innstillinger fra versjon “1-12-windows”

  Kildeversjonen støttes ikke. "

  Hva er det? Takk.

 41. Hei! Jeg prøver å installere virtualbox fra Ubuntu 10.04 fra Ubuntu Software Center, MEN det gir meg en feil: Pakkeavhengighet kan ikke løses. Kan du gjøre en veiledning for å forklare hvordan, hva og hvorfor VirtualBox er installert fra Ubuntu? Vis installasjonstrinnene og hva hver enkelt representerer. Jeg lette etter litt informasjon, men for å være ærlig kan jeg ikke takle det. Jeg forstår ikke "bakgrunnen" til programvaren i ubuntu. For mange "kjerner" og så videre '

 42. Leontin sa han

  Hei.
  Cristi prøvde å installere som du gjorde, men når jeg UMBUTU å åpne vises på en svart skjerm: Fatal: Ingen oppstartbar medium bakgrunnen! systemet stanset, kan trebbuie guidet hva de skal gjøre.
  takk

 43. Nicholas sa han

  Hei, jeg har et stort problem, jeg har en Canon-skriver LBP-800 og fører for det er bare kompatibel med Windows 2000, og jeg har windows 7, kan du ta veldig vakker med hele mitt hjerte å lage en tutorial hvordan du kobler skriveren de VirtualBox eller VMware vinduer hvor 2000, hvordan kan jeg koble det skriver, please? helhjertet!
  Takk på forhånd

 44. Gabriel Cosmin sa han

  Jeg lastet ned "Virtual Box" for 2 måneder siden, men i oktober hadde jeg testet nesten alle nysgjerrighetene mine. Jeg anbefaler deg, de andre seerne, at det er et flott program!

 45. når jeg vil starte et program i VirtualBox får jeg meg. “Ingen oppstartbart medium funnet! Systemet stanset. "

 46. parula66 sa han

  Jeg hilser deg!
  Jeg brukte virtuelle boksen (versjon enda eldre jeg) bare på grunn av at jeg ikke får et program i w7, alt vel og bra, nå installerte jeg den nyeste versjonen, og jeg desperat prosessor sitter på 100% uten åpent program, re installert avinstallert ikke ønsker ingen farge.
  lam nevner at w7 installert på en ren (fersk installasjon)
  Bra, tilfeldigvis fant på youtube løsning (ved en feil), nemlig å gjøre en virtuell maskin, uten tomt operativsystem og la på,
  Det ser ut til å ha effekt på meg arbeidet
  en være en feil, har jeg ingen anelse

 47. Hei! Kan du vennligst forklare installasjonsprosessen mer fullstendig? Guider bør gjøres for alle, ikke bare for en bestemt kategori av persoane.Nu tror at hvis en blind mann inn i området forstår noe jeg sier hvis du ikke forklare hans mening.

  • Adrian Gudus sa han

   Det er allerede mange veiledninger om hvordan du installerer et operativsystem i VirtualBox her på siden. Finn dem enkelt ved å bruke søkefeltet øverst til høyre, eller se under videoen i delen "Lignende opplæringsprogrammer" der du har opplæringstitler skrevet i rødt, veldig nært som et emne til det du allerede har sett, som du kan nå med et enkelt venstre klikk på en av titlene skrevet i rødt.

 48. Hei,
  akkurat i tide denne oppdateringen dukket opp!
  I går12.03.2021 måtte jeg installere en Windows 10. oppdatering. Jeg mislyktes fordi det vises en melding
  "Elementer som vil kreve oppmerksomhet
  Du må ta hensyn til følgende aspekter for å fortsette installasjonen og beholde Windows-innstillingene, personlige filer og applikasjoner.
  VirtualBox
  Avinstaller dette programmet nå fordi det ikke er kompatibelt med Wimdows10. Manuell avinstallasjon ”
  Jeg har ikke installert VirtualBox!
  Det kan ha hatt en hdd eller sdd for å være den virtuelle boksen som er plassert.
  Hva kan jeg gjøre?

Tilbakesporinger

 1. [...] Et ISO-bilde med operativsystemet som støtter disse enhetene, og vi kan starte! Vi må installere VirtualBox og deretter gjøre noen innstillinger i VirtualBox og installere et operativsystem i VirtualBox. Hvis […]

Snakk Your Mind

*