Installer VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

I denne opplæringen vil du se hvordan du installerer VirtualBox (virtualiseringsprogram) som kan hjelpe oss til å teste og bruke ulike programvare eller operativsystemer i et sikkert miljø uten at det påvirker liksom fungerende datamaskin eller dets komponenter.

Denne opplæringen er en del av en serie på tre opplæringsvideoer: VirtualBox installasjon, oppsett VirtualBox, operativsystem installasjon på VirtualBox.

Jeg valgte dette programmet fordi det er gratis (gratis) og svært enkel å bruke, men det betyr ikke at det ikke er kraftig programvare på alle måter.

Men bedre å følge denne opplæringen.

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Laurentiu Chirnogeanu sa han

  Merk 8!

 2. drapsmann sa han

  Mr. Cristi som det kalles tutorial der du fortsetter å vise oss om VirtualBox?
  Takk !!!

 3. drapsmann sa han

  Mr. Cristi DEL jeg fant 2 3'S DEL MEN IKKE VirtualBox AM GASITO samtale PLEASE fortelle hvor kan jeg finne det?
  TAKK !!!

 4. @drapsmann:
  Her er den delen 3
  https://www.videotutorial.ro/?s=virtualbox
  Søk og du nå med søkemotoren som bare sitter plassert der oppe.

 5. Når du installerer VirtualBox-ui virket på meg denne meldingen: Advarsel! Nettverksgrensesnitt Installere Sun xVM Virtual Box nettverk vil inneholde og tilbakestille nettverkstilkoblingen midlertidig kobler du fra nettverket. Fortsett med installeringen nå?
  Hva er egentlig denne meldingen? Jeg vil nullstille min internettforbindelse eller koble meg?

 6. @bl: Ja jeg vil si ... det vil tilbakestille innstillingene og du er den koblet midlertidig fra internett.

 7. Og det vil ødelegge min internettforbindelse, noe som betyr at du må sette min nettforbindelse igjen, eller bare blah blah modem kobler meg og jeg kan koble til igjen med et enkelt klikk.

  • blOg det vil ødelegge min internettforbindelse, noe som betyr at du må sette min nettforbindelse igjen, eller bare blah blah modem kobler meg og jeg kan koble til igjen med et enkelt klikk.

   du kan koble til igjen uten å gjenopprette tilkoblingsinnstillingene

 8. @bl: Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig ... Jeg kan ikke kjøre som en virtuell boks for en PC for svak ... Jeg vet at jeg installerte meg selv, men jeg har hatt noen slike problemer med installeringen, spurte ikke nettverks meg noe ... .sa installert normal ... kanskje du slags tilkobling protokoll ... jeg kjenner deg ikke kaste om ham, for som jeg fortalte deg at vi bare klart å installere det ikke var ham og bruke, og installasjonen jeg har hatt noen slik problemer ...

 9. @AdrianOk takk jeg clicknet.N totusi.Eu jeg ønsker å risikere mitt conexiunea.Poate bare gå gale under installasjonen kobler meg, jeg vet?
  Og på at du kan bruke på din PC ... .Hvis du opprette en virtuell maskin VirtualBox så kan du ikke gå til innstillinger? Jeg mener jeg ville at han skulle prøve å installere et operativsystem, en vista.Bine eller min PC er ikke Vista-kompatibel hvis riktig analysere fakta ... Men jeg tenkte at du kan sette det og gi det til de virtuelle maskininnstillingene 2 gB RAM dvs. selv om jeg bare 1 gb.Sau ikke kan? Du kan gi ham kun fra eksisterende RAM i PC?

 10. @bl: Nøyaktig ... hvis du ikke 2 G vil ikke gi ham mer enn 2G heller 2G som ikke kan gi dere alle! Han tilbyr seg å gi ham akkurat som du har, tror ikke at hvis du tar den virtuelle maskinens ressurser magen, G RAM eller skjermminne

 11. Du er den beste jeg har sett mange tutorials. hvis du kan Fai og en tutorial om hvordan du installerer Windows XP og Vista på USB

 12. Jeg mener usb stick

 13. Hei ... Jeg tok og jeg VirtualBox på stedet og for meg virket for meg at den midlertidige frakobling fra internett ... vi fortsatte installasjonen og så kom noe annet .... "Programvaren du har Installere å bekrefte kompatibilitet med Windows Xp (Fortell meg Hvorfor er dette viktig testing) ... din Installasjon av denne programvaren .Continuing Kan skade eller destabilisere riktig drift av systemet enten det umiddelbart eller på future.Microsoft anbefaler sterkt thas du stoppe dette nå, og kontakt instalation
  programvareleverandøren for programvare thas har bestått Windows Logo-testing "... Hvis du holder den buseste Windows® ?? ... Eller har ingenting ??? ... Unnskyld engelsk myr, jeg håper du forstår ...

 14. @Ionel: Du kan fortsette installasjonen, men ganske muligens du ikke kan kjøre for en PC som du svak, utilfredsstillende! den samme meldingen jeg hadde min installasjonen gikk bra, men jeg kunne ikke bruke programmet, kan jeg ikke installere i alle Windows virtuell maskin (virtuell boks) for at min PC var for svak ...

 15. Kristus begynte å installere VirtualBox, men jeg fikk fra Microsoft, for eksempel en advarsel Systeme destabilisering og vil ikke fungere skikkelig !! I netRDS, 2GRAM, 512video, AMD Athlon (tm) 64 3000 + .Ingen vet hva jeg gjør !? er tull eller ikke (se den samme advarselen mottatt og andre brukere) vet ikke hva jeg skal tro !! Vennligst svar meg ja det eller ikke !!!

 16. @Nicu: Hvorfor har dere ikke insteles bror fra det jeg sa ovenfor? Vil ikke destabilisere noe bare programvare, og Microsoft gir denne meldingen fordi den virtuelle boksen ikke er anerkjent av Microsoft, og at du "håp" gir denne meldingen, ikke merknader ham og installert den samme meldingen til meg ga meg! Du k Cristi vil gi et annet svar? Hvorfor får jeg ikke takket mitt svar?

 17. daniel sa han

  Gentlemen er spesielle. Muna og takk for den tiden du gir til å gjøre disse opplæringsprogrammer og overføre dem til en fremmed som meg. Takk!

 18. Bruno sa han

  Med denne programvaren kan vi prøve andre programmer, eller bare operativsystemer?

 19. Jeg forstår ikke helt den videotutorialele din PC, men jeg har lært mye og Miami installert noen programmer som er så super tineto så videre er de beste

 20. Hei, kom med et tips og deretter et spørsmål. Installer programvaren uten bekymring for at det ikke skjer noe (selv om advarsler fra Microsoft), installerte jeg meg selv.
  Problemet jeg har er: en gang dukket opp for meg at melding om at mitt program vil nullstille Internett faktisk det ble ikke startet på nytt, men sluttet å gå. Jeg løste problemet ved å avinstallere programmet. Hva bør jeg gjøre for å få dem begge (Internett-tilkobling og programvare installert) ???

 21. Barn vet ikke hvordan du informasjon om virtuelle maskinen på datamaskinen, og vice versa.
  heller ikke hvordan du får tilgang til Memory Stick den virtuelle maskinen

 22. Kjære Cristi,

  Jeg hadde hørt om vb og faktisk er en interessant myk og ønsker ham utilizez.Am men noen spørsmål:
  Den kan automatisk installere hvis datamaskinen ikke har administratorrettigheter?
  De kan nås via et nettverk styrt av programvare som lastes ned vb administrator eller ikke?

  • BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet

   Kjære Cristi, jeg hadde hørt om vb og faktisk er en interessant myk og ønsker ham utilizez.Am men noen spørsmål:
   Den kan automatisk installere hvis datamaskinen ikke har administratorrettigheter?
   De kan nås via et nettverk styrt av programvare som lastes ned vb administrator eller ikke?

 23. BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet

  • BRAVO du kan gjøre en tutorial på hvordan du laster ned fullversjonen spill, men ikke utorent heller ODC på nettet

   Vel ... du trenger ikke bare å gå til butikken og kjøpe spill programmer ... og hva du ønsker. Hvis jeg gir penger ut av huset og har ikke bruk for dem, og du bare prøve denne varianten.

 24. fin tutorial jeg har sett alt 3.am et lite spørsmål påvirker vrun som PC (jeg bare ala prosessor ... og sorg "han" jeg forstår det er dydig, og ikke har alle funksjonene til en sis. ekte), men bedre formulert risikoen ved bruk av dette programmet? vente raspuns.Multumesc

  • fin tutorial jeg har sett alt 3.am et lite spørsmål påvirker vrun som PC (jeg har bare en prosessor ... og oh ala "it", forsto jeg at det er VIRTUAL og du ikke har alle funksjonene til en sis. ekte), men godt formulert risikoen ved å bruke dette programmet? vente raspuns.Multumesc

   Jeg ser ikke hva risiko kan eksistere ... I verste fall vil du jobbe veldig hardt Virtualbox eller nei hvis du sier at du har en svak PC. Men ikke påvirke noen andre. Du kan avinstallere når du vil. Men du må ha en anstendig prosessor og minst 1 GB RAM hvis du vil at programmet skal kjøre virtualisering noe. Virtual PC får sine ressurser fra den virkelige datamaskin. Med andre ord må du ta ut hvor disse ressursene ...
   Prøv og se hvordan den oppfører seg. Du vil ikke vite hvis du prøver.
   Hvis du mener at Virtualbox gå hardt du kan prøve VMware Workstation 7. Det egner seg bedre for svakere datamaskiner, men det er et kommersielt program. Enten du kjøper (helt utilrådelig for ordinær roman), og du er på utkikk etter torrents. Men selv med alt dette trenger du en anstendig prosessor og minst 1 GB RAM.

 25. OK! Jeg prøvde å installere virtuelle boksen ble kun brukt i opplæringen versjon 2.nu selv vet hvordan.
  Jeg lastet ned den nyeste versjonen som har 3 ... + sammenlignet vers.2 krav.
  ok, jeg fikk den versjonen av opplæringen derfra, men det gir meg feil.
  Takk uansett svar gjenstår til meg "Tunez" PC og prøve, for det er veldig interessant program.

 26. Aurica sa han

  Hei Cristi Jeg har et problem med virtuell boks og kan ikke installere programmet for å løse når jeg går i han alltid gir meg en feil "Klarte ikke å opprette VirtualBox COM object.The søknad nå terminate.Could vil konvertere innstillinger fra versjon '1.9-kilde versjonen ikke støttes windows'.The .Result Kode: E_FAIL (0X80004005) .Componment: VirtualBox.Interface: IVIRTUALBOX {557a07bc-e6ae-yl} 4520a361-4a8493199137 dezistalez stedet og installere den 32 bit variant og jeg gjør alt jeg kan opplyse meg og meg at jeg må gjøre for å gå langt til mai jeg format pc.Multumesc

 27. stefan sa han

  Jeg VirtualBox vm. opplæringen gjelder dette?

  • Ionescu sa han

   Takk for at du hjelper oss gi ham i å forstå mysterier datamaskinen, er det en edel gest fra dvs.Sanatate mye til alle som kan høre i bakgrunnen ...... dvs. en pjokk som snakker ....

 28. beklager, men det er en virtuell maskin som god eller bedre enn VirtualBox.
  Jeg bruker det for en stund, men jeg er nysgjerrig på om det er en ganske vmware.
  verste vmware.

  • Francisc sa han

   alex: Beklager, men det er en virtuell maskin som god eller bedre som virtualbox.il brukt på en stund, men jeg er nysgjerrig på om det er en og ikke den verste vmware.este vmware. sitere meg

   Ja, men jeg har ingen anelse om hva som er din smak eller frigjøre dem. Jeg var ikke interessert. Søk og du informasjon om:
   Microsoft Virtual PC,
   Microsoft Virtual Server,
   VMware (publisert i 1999)
   QEMV,
   Virtual Box (alternativ open-source)
   Blå pillen (brukt av AMB Pacifica)
   Kernel basert Virtual Machine,
   Virtual Iron (for 32 og 64-bit)
   Virtual Logix (vanskelig utnytter virtualisering til å kjøre Linux-operativsystemer og Real Time)
   Xen,
   og så videre
   Lykke til Søk

 29. Jeg fant bare 3.2.10 VirtualBox versjon og må gå gjennom andre tiltak for konfigurasjon, hvordan kan du finne den du instalato at VirtualBox 2.0.2 ????

  • Adrian admin sa han

   stefy: Jeg fant bare 3.2.10 VirtualBox versjon og må gå gjennom andre tiltak for konfigurasjon, hvordan kan du finne den du instalato at VirtualBox 2.0.2 ????

   2.0.2 er gammel. Ta 3.2.10 versjonen installeres som opplæringen

 30. Hei, jeg har et spørsmål om du kan. Jeg leter etter en programvare, et program som skal gjøre opplæringen, og jeg ønsker at programmet kan installere for å være av 2lea pc så å si. MSS forvente mye respons

  • Adrian admin sa han

   tely: Hei, jeg har et spørsmål om du kan. Jeg leter etter en programvare, et program som skal gjøre opplæringen, og jeg ønsker at programmet kan installere for å være av 2lea pc så å si. MSS forvente mye respons

   Kanskje mener du VirtualBox. Skriv opp i søkeboksen til høyre: VirtualBox, ja gå inn og du vil finne massevis av tutorials om det. Som fange programvare, kan du bruke CamStudio som vi finner ham skrive opplæringen og over i søkeboksen: CamStudio

 31. For de som bruker Linux Virtual Box ptr, her du vil finne den mest passende variant ptr drifts syst folosit..ubuntu, fedora etc. Med mindre du ønsker å installere en virtuell maskin og ikke har lyd, CD-Rom, USB-pinne etc ....

 32. Sall folkens, jeg har et spørsmål ... Jeg installerte OS Windows server 2003 på virtuelle boksen, og unnlater å gi ham Ctrl + Alt + Delete for å veska påloggingspassord, jeg prøver mitt oppstår tasckmanageru av Windows på som kjører i virtuelle boksen ikke løsningen ville være ... hva? ms

 33. PILC DOREL sa han

  Hei Cristi, ser med stor glede inters og tutorials som du gjør, lærte jeg mange sterke sider, gitt at jeg er en nybegynner i datamaskinen. Gjør det noe om intreb.Pot VirtualBox installere på en datamaskin med et minne og et hardt 512GB 80MB? Takk på forhånd.

 34. PILC DOREL sa han

  Kan noen fortelle meg om du kan installere VirtualBox på en PC med 80 gb hdd og minne 512.Multumesc.

 35. Rainman sa han

  Og til slutt med at budskapet i det som blir tilbakestilt og koble fra Internett hva? Programmet vil fungere?

  • AdrianGudus sa han

   Rainman:
   Og til slutt med at budskapet i det som blir tilbakestilt og koble fra Internett hva? Programmet vil fungere?

   Dai ok i den boksen, og det er det. Ikke bekymre deg jeg vil ikke blåse din PC!

   • Rainman sa han

    AdrianGudus: Dai ok i den boksen, og det er det. Ikke bekymre deg jeg vil ikke blåse din PC!

    En bedre respons kunne ikke. Bravo, du er god, du er flink. Men det som skjer når vi begynner å tro allvitende og vitenskap gir oss til å gå utenfor. Tanken var at det vil være problemer med tilkobling for at jeg leste et sted at noen ble klagende om det.

 36. iozsi41 sa han

  God ziua.SIstemul viktigste drifts WinXP og installert ved hjelp Virtualbox Win NT, med ideen om mitt arbeid skriver Minolta PagePro 1100 av Win NT.Imprimanta forbinder med PCen via e serial.Problema jeg kan ikke aktivere serieporten (eller ikke vet hvordan).

 37. Badene hvilke spørsmål satt noen dum og dum ... høre ... Kan du lurer på ... hvis det går opp 1. mai til å installere virtuelle boksen .. en gig hdd .. 80 og 512 mb ram ... vel, hvor i helvete vet han administratoru adrian cristii ... eller onkel ...... her er det store spørsmålet for meg ... det kan få virus virtualaaa bil, deretter smittet all maskinvare .. inkludert verts? Normalt betyr at du ikke gå virused VIRTUAL sortzii oppå boksen .. men jeg fant ut at jeg gjør tutorials og forklaringer som tilsynelatende kan være i ferd med ...

 38. Du har barn? som hørtes litt baby (baby).

 39. florin sa han

  Hei, jeg selv 2 spørsmål, nemlig:
  1. Første gang du går inn i virtuelle boksen fungerer ikke .. jeg registrere gir meg denne feilmeldingen:
  Kunne ikke koble til VirtualBox elektronisk registrering service.

  Kunne ikke finne registrerings fra på serveren (svar: 404).

  2. Der jeg lastet ned Ubuntu desktop i8.10.iso 386 beta? Jeg søkte og ingenting ..

  Tusen takk!

 40. hilsen, oppstår en feil når jeg skriver det etter installasjon:

  "Feil kritikk - Virtual Box

  Jeg kunne lage VirtualBox COM-objektet.
  Programmet vil lukkes nå.
  Kan ikke laste innstillingsfil: C: / Documents and Settings ... hvor det er installert.

  Kan ikke konvertere innstillinger fra versjon "1-12-vinduer"

  Kilden versjonen støttes ikke. "

  Hva er det? Takk.

 41. Hey! Jeg prøvde å installere VirtualBox i Ubuntu Ubuntu Software Center 10.04 men det gir meg en feil: Kan ikke være i pakken avhengig løst. Du kan lage en tutorial for å forklare hvordan, hva og hvorfor å installere VirtualBox i Ubuntu? Vis installasjonstrinn og hva hver representerer. Jeg søkte litt informasjon, men for å være ærlig, jeg kan ikke styre. Jeg forstår ikke "bakgrunn" ubuntu programvare. Altfor mange "kernel" og andre sånn' ...

 42. Leontin sa han

  Hei.
  Cristi prøvde å installere som du gjorde, men når jeg UMBUTU å åpne vises på en svart skjerm: Fatal: Ingen oppstartbar medium bakgrunnen! systemet stanset, kan trebbuie guidet hva de skal gjøre.
  takk

 43. Nicholas sa han

  Hei, jeg har et stort problem, jeg har en Canon-skriver LBP-800 og fører for det er bare kompatibel med Windows 2000, og jeg har windows 7, kan du ta veldig vakker med hele mitt hjerte å lage en tutorial hvordan du kobler skriveren de VirtualBox eller VMware vinduer hvor 2000, hvordan kan jeg koble det skriver, please? helhjertet!
  Takk på forhånd

 44. Gabriel Cosmin sa han

  Jeg lastet ned ,, Virtual Box "nå til oktober 2 måneder og testet nesten alle kuriositetene mele.Va anbefale den til deg, andre seere som et program er super!

 45. når jeg ønsker å starte et program VirtualBox synes for meg mes. "Ingen oppstartbar medium funnet! System stoppet. "

 46. parula66 sa han

  Jeg hilser deg!
  Jeg brukte virtuelle boksen (versjon enda eldre jeg) bare på grunn av at jeg ikke får et program i w7, alt vel og bra, nå installerte jeg den nyeste versjonen, og jeg desperat prosessor sitter på 100% uten åpent program, re installert avinstallert ikke ønsker ingen farge.
  lam nevner at w7 installert på en ren (fersk installasjon)
  Bra, tilfeldigvis fant på youtube løsning (ved en feil), nemlig å gjøre en virtuell maskin, uten tomt operativsystem og la på,
  Det ser ut til å ha effekt på meg arbeidet
  en være en feil, har jeg ingen anelse

 47. Hei! Kan du vennligst forklare installasjonsprosessen mer fullstendig? Guider bør gjøres for alle, ikke bare for en bestemt kategori av persoane.Nu tror at hvis en blind mann inn i området forstår noe jeg sier hvis du ikke forklare hans mening.

  • Adrian Gudus sa han

   Om hvordan du installerer et OS i VirtualBox er allerede mye tutorials her på nettstedet. Gi dem litt ved å bruke søkeboksen øverst til høyre, eller se under videoen i "Guider lignende" der du titler opplæring i rødt, svært nær motivet av den allerede sett, at du får et klikk venstre en av titlene i rødt.

Tilbakesporinger

 1. [...] En ISO image av operativsystemet som støtter disse enhetene og kan begynne! Du må installere VirtualBox deretter gjøre noen innstillinger i VirtualBox og installere et OS i VirtualBox. Hvis [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.