Installasjon og oppdatering av ny Linux Ubuntu Trusty Tahr 14.04

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om Linux Ubuntu LTS Trusty Tahr 14.04. Spesielt vil vi se hvordan du installerer den nyeste versjonen av Ubuntu og nye som kommer i Ubuntu-teamet i denne utgaven LTS (lang tid støtte). Fordi det er en LTS versjonen vil gi oppdateringer og support innen 5 år, dvs. frem til april 2019.
Som du vet, hver 6 måneder Canonical, selskapet bak Ubuntu, lanserer en ny versjon av Ubuntu Linux. Trusty Tahr, gjør som det ble kalt 14.04 Ubuntu LTS versjonen ikke bringe mange forbedringer i form av grafikk, men operativsystemet er mer stabil og raskere enn forrige versjon Ubuntu 13.10
I Ubuntu 14.04 har vi nå muligheten til å gjøre Unity Launcher mindre enn 48 piksler, og vi kan redusere opptil 16 piksler. Også som en nyhet i Ubuntu 14.04 har vi mulighet til å velge menyvisning for applikasjoner i sitt vindu eller menylinjen (menylinjen øverst på skrivebordet) som base system kommer satt.
Prøv Ubuntu LTS Linux 14.04Relaterte Guider


om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Damian sa han

  multumin presentasjon. du kan gjøre en tutorial på hvordan å lage vår egen mail server på ubuntu? og webserver også. De kan gjøre begge deler på samme videotutorial.

 2. florin sa han

  Stor tutorial!

 3. Jeg ser deg på ubuntu 14.04.
  Dere var stor.

 4. Anderson sa han

  Jeg erstattet Ubuntu, Mac OS Mavericks 10.9 går super godt nok foran Ubuntu programmer som ikke egentlig eksisterer så interessante programmer som MAC. Finn ham ogramada programmer, programvare Yahoo, Winamp, Team Viewer, etc. Hvorfor Ubuntu forteller Pidgin, Emphay Messenger, etc. Jeg foretrekker MAC fordi det åpner veldig raskt gjennom programmer og ikke gi CRASH som Ubuntu.
  PS: Mac er installert på en Haswell, som knapt installere, men jeg gjorde noen undersøkelser, og jeg installerte det fungerer perfekt, nei jeg ikke forvente å ha en slik tilgang for liten ff.

  • Teodorovici sa han

   Jeg prøvde å installere Mac OS på en laptop, men vi gjorde det, selv om vi prøvde mange varianter av hakintosch. Kanskje du kan hjelpe meg vær så snill

 5. Et operativsystem veldig stabil og behagelig å bruke (her snakker om Ubuntu generelt) .Altii som ikke har prøvd ikke å rakke ned på denne flotte gratis verktøy som tilbys av dens skapere (når vi tror at andre himmelen gripe hundrevis av euro noe kanskje kraftigere, men det vil ikke bli brukt på sitt sanne kapasitet på mer enn 15-20% av brukerne) .Personlig er veldig fornøyd med Ubuntu, særlig 14.04.

 6. Marian sa han

  En tutorial som jeg ikke se mye fra Adi. Det virker som videotutorial er igjen på vei oppover

 7. @ Adrian eller Cristi, håper jeg du fortsetter med denne serien av tutorials og på Ubuntu. Jeg har aldri brukt Ubuntu LTS versjonen 12.04 og forlater nå denne versjonen LTS kommer til å slå meg prøve igjen.
  En ting til: Etter å ha installert Ubuntu 12.04 LTS i dual-boot med Windows, kan jeg installere den nye versjonen på toppen av den andre (for å oppgradere den) eller er det riktig å installere den fra "null"? Hvis jeg installerer den på nytt fra "null", formaterer jeg partisjonen akkurat som på Windows ...?

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg synes at "problemet" nevnt av deg fortjener en dedikert opplæring om "hvordan du installerer en ny versjon av Ubuntu som gir opp den gamle versjonen, men uten å miste filene som er lagret i Home-partisjonen (musikk, bilder, filer, videoer")
   Hva sier du?
   Kan jeg må nevne at vi har et nettsted dedikert til Linux-brukere: linux.videotutorial.ro som beklageligvis innrømme at jeg ikke har skrevet på lenge, men jeg lover å gjenoppta arbeidet og der.

  • Oppgraderingen fra LTS LTS er enkle administrative oppdateringer. -două.Nu varer en time i gjennomsnitt vil miste data, men en back-up er godt gjort. Hvis installasjonen av egen partisjon for / home, så er det enda enklere. LTS på ny ren installasjon, / home partisjonen forlate en uformatert. Det er også viktig å skape den samme brukeren som den forrige versjonen.

 8. noen tutorial er velkommen, spesielt i linux "som installerer en ny versjon av Ubuntu forlate den gamle versjonen, men uten å miste filer som er lagret i partisjonen Home (musikk, bilder, dosumente, videoer" vente !!!

 9. Catalin sa han

  Takk for at du startet opp veiledninger om ubuntu igjen. Jeg har et problem med den nye versjonen av ubuntu ... Etter at jeg har logget på skjermen, vises "No signal" i 1 minutt, etter 1 minutt gjenoppretter den. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å løse dette problemet?

 10. Adrian Jeg har et problem (beklager at ikke er relatert til ovennevnte opplæringen)
  Jeg ser med stor interesse på videosider
  Jeg har en stor forespørsel til deg eller Cristi
  Mx15 egen Alienware laptop. http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M15x-Gaming-Notebook.22280.0.html
  Jeg ønsker å sette en SSD og hyggelig 2GB 8 DDR3 1600MHz og siste generasjon prosessor og nustiu hvis hovedkortet er kompatibelt.
  Og det andre problemet med skjermkortdriveren som jeg kjøpte den på eBay Nvidia GTX 670mx 3GB.
  Driver installert, men må gå nustiu endret, og det er årsaken. https://www.youtube.com/watch?v=YQqPmFhqIbs
  Vennligst få svar på din MA.Astept
  takk

 11. pop Florin sa han

  Hei,
  Det er mulig å lage en oppstartbar pinne med 2 eller flere operativsystemer?
  Takk, ha en fin dag

  • Adrian Gudus sa han

   Ja, det er mulig, og vi virkelig tutorial om emnet. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne tutorial

 12. Hallo
  Jeg bruker Lubuntu 13.10. Jeg har nylig oppdatert med 14.04 Lubuntu og jeg traff et problem som gjorde at jeg kommer tilbake til 13.10. Problemet er at jeg kan koble wireless.Cum kan løse dette problemet?

  • Costelina sa han

   Jeg møtte og jeg gir det samme problemet med andre Linux-distribusjoner (Linux Mint, Lubuntu, Kubuntu)
   trådløs gikk opp til første omstart etter at ingen lenger se nettverk
   hva du skal gjøre - vel du må montere kabelen fra nettet for nå til den gjør oppdateringene da
   programvaren senteret vil se den trådløse driveren, men må være aktivert for Ubuntu Linux
   er et gratis system som alle Linux-drivere og eiere ikke kommer aktivert kjerne (som er ditt problem)
   Ubuntu LTS 14-04 jeg spørsmålstegn ved dette, kan ba sammenligne den med Windows 8
   hilsen

 13. Claudiu sa han

  Så har en stor forespørsel til deg jeg installerte ubuntu 14.04 og gikk godt 1 dagen etter at du får på ubuntu ikke startet fra bildet med logging så blokkerer bildene kun mausu beveger seg så jeg bare lurer på hva vea takk vite .

  • Costelina sa han

   kan være flere faktorer (se kanskje du allerede besvart spørsmålet ditt)
   søk med søkeboksen øverst til høyre på nettsiden at det er mange tutorials på linux, ubuntu
   om nedlasting, partisjonering, installasjon, drivere, dual boot.
   Spør Adrian

 14. Jeg hadde ubuntu og gikk veldig hardt og det synes enda vanskeligere å bruke. Jeg har en bærbar PC og en eldre PC og PC med Ubuntu installert kunne ikke se noen youtube i stedet for XP jeg har ingen problemer, windowsurile som krever mer ressurser, de eneste vinduene som er fornøyd er xp, laptop am w8 og er veldig treg på en prosessor i5 med 4 gb forgrening sit 15-20 sekunder for å vise meg iconoitele programmer du får tilgang til en mappe, det synes vi komme tilbake til 486, og mange andre bugs låser, besteleste til hardu Ala ta ham helvete (bare 98-99-100 skildre without've ingenting åpen), så jeg på prosesser disse aktivitetene vet ikke hva er, for halvparten av dem jeg ga disable og gå uten de, gal bror, hvorfor i helvete ikke stå for bærbare datamaskiner og android, android tablett jeg har en mor vet å bruke den.

  • Jeg finner det underlig at w8 du går så hardt på en bærbar PC med disse spesifikasjonene. Jeg hater w8 fra flere synsvinkler, men selv så motbydelig ser ikke ut til å være.
   -Er du sikker på at du har en god w8, offisielt? ISO-bilde verifisert av kontrollsummer ... Jeg håper du forstår hva jeg mener.
   Er du sikker på at våre sikkerhets (antivirus, anti djevler anti Laci) ikke hindre systemet ditt? spesielt starte.
   -Generelt trekkes bærbare datamaskiner ned av sakte harddisker (vanligvis 5400 rotasjoner). Dette merkes når det gjelder tilgangstid, responstid, applikasjonens starttid (spesielt første gang) under en arbeidsøkt. Det meste vil være kjent når du slår på den bærbare datamaskinen, tiden til den lades og blir "godt arbeid". Så langt som mulig, sett en ssd ...
   -Hvis du fortsetter å si at når du åpner datamaskinen min, har den en tendens til å fryse i omtrent 15 sekunder ... Jeg tenker på mulige problemer med harddisken
   -Så vidt jeg vet har w8 som standard ikke normal oppstart og nedskudd. Det er en hybrid start og stopp, en semi-dvale. Dette forkorter oppstartstiden betydelig (i teorien), med prisen på flere mulige feil på forskjellige maskinvarekonfigurasjoner, eller forskjellige kyllinger med bestemt tredjepartsprogramvare som starter i oppstarten. Min mening er at dette alternativet ikke skal være satt som standard. Åpenbart kan den deaktiveres ... som jeg gjorde da jeg var w8.

   Bortsett fra noen ekstra sekunder ved oppstart ... omtrent 10 ... 15 og noen feil (hvorav de fleste ble løst da jeg deaktiverte hybrid oppstartsalternativ), hadde jeg ingen andre viktige problemer. På den tiden brukte jeg w8 ... 8.1 hadde ikke dukket opp.
   Maskinvarekonfigurasjonen er som følger:
   det er desktop
   Hovedkort Gigabyte GA-B85M-D3H
   i5 prosessor 4430
   8 gb ram, gå til 1600 mhz
   Nvidia GT 630 2 gb
   hdd, en Western Digital gb 500, 7200 rotasjoner

   Under oppstarts områder, (nå w7x64 I), fra det øyeblikket trykker jeg på strømknappen til du ser skrivebordet med ikoner og får gode arbeidet varer 45 og 1.10 m sek.
   Det ser ut til at w8 har en tendens til å ta noen sekunder til, og hvis det er en bærbar PC med en langsom harddisk ... vent i 2 minutter eller til og med 3.

 15. Anstice også startet fra ubuntu å gjøre prostii_14.04 gå greu_nu har en alvorlig filbehandler, det lure du spinner på plass siste lang tid før den installerer. I tyskland france Italia Spania i, begynte å jobbe non-stop på en linux for nasjonal distribusjon, kineserne også fikk sette en flerspråklig
  ingenting nytt eller revolusjonerende kan bli funnet <utviklere "" papa "" penger fra donasjoner__eksempel: 2010-12million dollar ____ 2011-12.8 millioner dollar__2012-11.9 millioner dollar, det vil være åpen kildekode, men det koster__hver som er utdannet lager en fordeling som etter 6 -8 måneder bare ingen hører om det__du ser ikke at trinnet blir tatt på stedet ___ det ble prøvd med Symbian desktop, etter at de spiste osten lot de det gå___en god og virkelig revolusjonerende ide i SO kunne være ANDROID DESKTOP, enkel , raskt og litt tilpasset
  som har mot og tålmodighet og tid, følg oppdateringen dem fra 14.04 å se at for 5 år ikke kommer til å gjøre nimic__am overvåket filer ved lasting 14.04 og sag som har rester av alle distribusjoner, hvis det ble gjort brikker

  • Costelina sa han

   gnist sinne det er din mann?
   mer eksplisitt ba linux er gratis og åpen kildekode, og hver bruker sin diskresjon
   og etter alt snakket android men hans bestefar som ikke er Linux?
   Jeg håper jeg ikke blir sint

 16. En hyggelig overraskelse team fra dette nettstedet. Det virker som du putter html 5 spiller som et alternativ i tilfelle at det er ingen flash player. Det er en god ting, blir mer 5 html nettsteder gir en alternativ spiller. Bra de fra firefox løst problemet h264 kodeken.

  • Adrian Gudus sa han

   Vi tester fortsatt! Vi gjør mer for de som besøker våre mobile enheter. På skrivebordet likevel alle bruker flash player. Hvis du får problemer, vennligst gi oss beskjed!
   Foreløpig bare den siste opplæringen nytte av denne endringen

   • Adrian Gudus sa han

    Avhengig av enheten du besøker oss, fordi user agent, justerer streaming automatisk for de uten blits (og selv om det ikke flash) og videoer spilles i HTML5. Hvis du klikker på skrivebordet eller bærbar PC, vil takket være user agent klippet spilles av i Flash Player

 17. en opplæring om Linux Lite for oss fattige mennesker med eldre systemer
  med respekt!

 18. Gratulerer for det arbeidet de gjør Hei Adrian,!
  Jeg kunne bruke en tutorial på hvordan du installerer Ubuntu versjon 14.04 forlate en eldre versjon (f.eks 12.04), men uten tap av data Hjem og om mulig uten tap av installert programvare.

  • Comet3G sa han

   Mr. Adrian, 7 Windows operativsystem, Windows 8 og 8,1 vinduer kan installeres uten noen ekstra programvare bare en annen ISO-image og daemon verktøy, men bare over en annen windows.Procedind slik at du kan beholde alle filer, installerte programmer mindre allerede, alt salvinduse i en mappe som heter Windows-operativsystemet installasjons ferdigstillelse old.Dupa kan kopiere filer som du fremdeles ønsker det gamle systemet, og på dette punktet kan vi klikke og rengjøring egenskaper til C-disken, systemmapper og hvis kryss av for alle, etter rengjøring vi har en frisk OS installere, ingen DVD, ingen stick, ingen orce annet å holde de gamle OS-filer og enda en ren installasjon, takk.

 19. Octavian sa han

  Adrian Jeg vil gjerne ha din mening. Jeg så på en tutorial på youtube: hvordan aktivere LTE på nexus 4 og det blir forklart at du danner * # * # 4636 # * # * og aktiverer Lte, vil Lte fungere hvis jeg aktiverer det fantastisk ??? LTE brukes hvis du trenger 4G?….

  • LTE er det samme 4G. For å få LTE / 4G du trenger en kompatibel smarttelefon 4G / LTE og et kontantkort eller abonnement 4G kompatible. En del av abonnementet / kortet ikke sikker.
   Fra hva jeg har lest på nettet er ikke kompatible Nexus 4 4G. Normalt å aktivere 4G gå i innstillingene for trådløs og nettverks og slå på 3G 4G. Alt jeg leste på nettet som bindeleddet 4 ville bære tilkobling 4G bare er ikke aktivert, og aktivere må blinke uiesti annet modem. Så etter du se flash-modeminnstillinger hvis du ikke vises i 4G må du sette inn tegn i dialer.Cel citit.Daca minste slik at vi kan gi deg link til nettstedet at jeg leste alle disse

 20. @Adrian, kan du hjelpe meg med å gjenopprette GRUB2 (Ubuntu 12.04 LTS) eller de andre som opplevde dette problemet ...? Jeg prøvde metoden du sa i en opplæring for 4 år siden. Jeg skrev de to kommandoene riktig i terminalen, men jeg får en melding som "GRUB2 kan ikke gjenopprettes fordi den er blokkert"

 21. Constantin sa han

  Hei Cristi og hilse Adrian jeg vil gjerne minne om at VAM venstre comentu-ri det gjorde du ikke svare på, men er ikke det formålet som jeg legger i dag, og jeg ønsker å publisere tutorials i denne formen, er det akkurat denne opplæringen for at det fungerer perfekt.

 22. Andrew sa han

  Hei, jeg har et problem, jeg ønsker å installere Ubuntu 14.04, stokk med operativsystemet, en partisjon din VRO 90 gig, og da jeg la ledig plass (som du sa i opplæringen) .Dau omstart, hold bag og begynne å installere alle gode og frumoase.Cand partisjoner vises ikke for meg at alternativet for å installere ubuntu sammen med Windows 8, og du gir Noe annet synes tom partisjon 500 giga (slik han sier).
  Jeg søkte på internett, jeg deaktivert rask oppstart, sikker oppstart (bios).
  Jeg forstår at som et spørsmål om UEFI.
  Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg kunne rote det til. Hvis du kunne hjelpe meg ...
  Operativsystemet som er installert når Windows 8.1 Pro med daglige oppdateringer.

  • Costelina sa han

   det er ikke nødvendig å forlate ledig plass på harddisken for å installere ubuntu rett?
   se om det fungerer - start i windows - tildel den ikke-tildelte plassen til windows
   deretter installere Ubuntu direkte fra Windows på den ledige plassen med UNetbootin
   Tips oss dersom du klarte

   • Andrew sa han

    Jeg kan ikke bruke unetbootin fordi jeg har en pinne på bare 1 GB, og det forteller meg alltid at jeg går tom for plass ... med Universal USB-installatør går jeg for å gjøre det.

    • Andrew sa han

     Ikke forgjeves prøvde jeg med unetbootin, kopierte filene til C, uten noe resultat ..

 23. Hvorfor kan jeg ikke se videotutorialul? Xp vi gå på?

 24. Klar løst! Jeg fulgte ditt råd og installert chrome .Merci!

 25. Cosmin sa han

  Hvordan kan jeg installere Ubuntu i Windows 7 dualboot i et virtuelt miljø?

  • Vel Adrian brukes i opplæringen virtuelle maskiner har installert Windows 8.1.
   Hvis du har installert Windows 7 installert sette den virtuelle maskinen for å starte opp etter ISO image som du fikk i den virkelige systemet, og du starter den virtuelle maskinen trykker du på esc for å gå inn i oppstartsmenyen, og deretter gjøre det han gjorde Adrian i opplæringen .

 26. Marius sa han

  Jeg liker hvordan spilleren går i denne opplæringen, så
  Jeg kan også se tillegg av denne Ipad og lastes mye raskere.
  Jeg håper å holde det slik også om forholdet kan alle tutorials
  I dette formatet, og denne spilleren.

  • Det vil være en testperiode, for å se dine synspunkter.
   Kanskje på en gang, ikke til en annen og så videre.
   Jeg ville være glad hvis alle skulle gi tilbakemelding, fortell oss om det går, hvordan det går, på hvilken enhet inn, etc, akkurat som du gjorde.
   Hvis vi fikk gjennom testperioden, vil vi gjennomføre ny innstilling alle tutorials.

   • For meg betyr det ikke laste video. Enten er være svart spiller vinduet forblir miniatyr. Lyden går. Det høres bra uten stamming eller noe. Telefonen er jul s6310 ung galakse med lager android 4.1. Kanskje det er fordi telefonen ikke er så utstyrt med bare 768 MB RAM og en enkeltkjerneprosessor GHz 1. På skrivebordet det bedre enn før.

 27. Jeg har et problem etter at jeg installerte ubuntu Internett-tilkobling, kobler men når jeg kommer på Mozilla og Internet siden ikke laster på Windows 7.Sper jeg går jeg kan hjelpe.

  • Alex sa han

   Hva du Apre feil? Har du prøvd andre nettsteder? Oppdateringene du har gjort, noe som betyr at du kan gjøre oppdateringer eller å kjøre et program som krever nett?

 28. Cosmin sa han

  Jeg har en Windows 8.1 Enterprise og beveger seg veldig greu.Ce å gjøre?

 29. Cosmin sa han

  Er det noen verktøy?

  • Du ga oss for mange detaljer, vi klarer ikke å behandle.
   Kanskje du svakere prosessor.
   Kanskje du har for lite minne.
   Kanskje du har en treg harddisk.
   Kanskje du har installert en piratkopierte Windows som er blitt endret. Installer kun originale vinduer, lastet ned fra Microsofts offisielle nettsted.
   Stoppe visse tjenester kan hjelpe bare i liten grad.

 30. Cosmin sa han

  Takk, Alex!

 31. Cosmin sa han

  Klikk på CD-ROM-stasjonen og starte opp operativsystemet, ikke Ubuntu.

  • Har du satt opp stien til iso-bildet med ubuntu fra ditt virkelige system i den virtuelle maskinen? Som om du installerte operativsystemet for første gang. Klikk på "Rediger innstillinger for virtuell maskin", og deretter på cd / dvd du gir vei til iso-bildet. Eller opp i menylinjen, klikk på spilleren - flyttbare enheter - cd / dvd (sata) - innstilling. Jeg gjentar som om du installerte Windows 7 for første gang. Bare da klikker du på esc for oppstartsmenyen og på cd-rom-stasjonen

 32. COSTEL sa han

  ziua.am god og jeg installerte ubuntu dual boot med Windows 14.04 8.1 år, og det fungerer veldig bine.problema det å starte opp, må du velge entre for systemer med UEFI BIOS for at jeg ikke får lov til å gi ami må velge aleg.pt gjennom året for å få bios og velg acolo.e noen løsning? takk

 33. Cosmin sa han

  Takk!

 34. canish sa han

  god jobb med ubuntu, så vel som en tutorial, men jeg må gjøre en tutorial og for PCer med Windows forhåndsinstallert med UEFI. Jeg forstår at det er spesielle skritt å gå. Jeg personlig har ikke greid en dual boot. Jeg prøver litt ditro på 64 kan administrere. men en tutorial ville vært fantastisk.

 35. Daniel Maxim sa han

  Jeg 2 installert på PC-operativsystemer (W og W 7 8.1). Når du har installert Ubuntu, den starter opp først, eller vi kan velge mellom Ubuntu og W7. Hvis du velger W7, igjen 2 jeg alternativer: W7 og W8.1. Hvordan kan jeg gjøre når du starter PC, 3 har dem alle på ett sted? Jeg prøvde med Easy BCD, men det kom ut for. Du kan lage en tutorial om det. Takk på forhånd!

 36. Bogdan sa han

  De er rookie (null initiert i Linux, men for alt det er en begynnelse, ikke sant?)
  Jeg 12.04.4 installert i virtuelle maskiner, (single, uten vinduer,) og jeg har noe PRB:
  skjermkortet og skjermen sier Unknown og har følgende melding på skjermen
  “Kunne ikke bruke den lagrede konfigurasjonen for skjermer
  Var ingen av de valgte modusene er kompatible med de mulige moduser:
  Prøver moduser for CRTC 63
  CRTC 63: prøvemodus 800 ×[e-postbeskyttet] med utgang 1920 ×[e-postbeskyttet] (Pass 0)
  etccc (mange andre linjer med oppløsninger) ”

  2. Jeg vet ikke hvordan jeg skal dra ikonene til favorittprogrammene mine på skjermen (jeg leste et sted som dro dem direkte fra Dash, men det fungerer ikke ... her trenger jeg trinnvise instruksjoner) Jeg vil også installere Cairo Dock, men jeg vil ha noen ikoner og på skjermen ... hvis jeg visste hvordan ..
  3. Jeg prøvde 14.04 minst, og jeg fant Maxe TV (dessverre ennå ikke klart å gjøre det arbeidet bildet var bare sunet..dar gjenstår å prøve en ting, en kodek og en innstilling i programmet)
  Jeg finner den ikke den 12.04, men det er noen andre programmer der ute hvis jeg skriver "TV". Jeg forstår at noen applikasjoner bare er for noen versjoner av Ubuntu, fungerer de ikke på de eldste? Også, hvis du vet hvilket som vil være en god tilsvarende applikasjon, og funksjonell ... for 12.04
  ms forhånd

 37. Veldig nyttig ccsm, om mulig en mer avansert tilpassingsveiledning, hvordan du endrer musepunktet i Ubuntu, vindusbevegelseseffekter, barmenu-gjennomsiktighet, ico ... endring og så videre .. takk.

 38. @Cristi eller Adrian: Jeg har Ubuntu 12.04 LTS (ubrukt i omtrent 6 - 8 måneder) i dual boot med Windows 7. I dag prøvde jeg å installere GRUB på nytt, men uten hell (fordi jeg vil oppgradere til versjon 14.04 LTS). Jeg prøvde to metoder, inkludert denne http://s27.postimg.org/6cryv6437/Screenshot_from_2014_05 _21_20_44_10.png mottar feilen fra slutten ... Hvordan løser jeg dette problemet?

 39. Det er mulighet for å signere digitalt sertifikat PDF-dokumenter?

 40. Silviu sa han

  Veldig god spiller, fungerer svært godt i fullskjermmodus og når jeg blar lastes raskt, fungerer bra på tabletter.

 41. Er linux ubuntu eller mynte bra for spill?

 42. victorila sa han

  Er det noen som lenger falle her og jeg leste svaret på?
  Uansett, jeg prøver.
  Kan UBUNTU 14.04 eller en annen versjon for å koble iPhone eller iPod?
  dvs. at iTunes kan bare installere på Mac og Windows. For de som ønsker å bruke Ubuntu akkurat hva løsningen er?

  • Adrian Gudus sa han

   Vil følge snart en video tutorial om emnet. Hold øynene på nettsiden, eller du kan abonnere via e-post øverst til høyre og du vil bli varslet via e-post når vi legger ut noe nytt.

   • victorila sa han

    Takk for ditt raske svar. Jeg har øyne som "wire" på videotutorial.ro….
    God jul til dere alle, og stopper ikke hva du gjør, fordi det er veldig, veldig nyttig.
    Gratulerer med dagen!

 43. Marin-Marius sa han

  Hvis du installerer UnBut kan bruke en PC og en server k DEdicat.Aica og utføre en server i k endrer å bruke det og har tilgang til en VPS.Sa avstand fra hvilken som helst PC

 44. Codrin sa han

  Hei! Jeg vil gjerne vite om det 64 bit linux eller linux ser at du laste ned så mye RAM jeg har på calculator.Ma du kan hjelpe behage

 45. Både Ubuntu og andre Linux-distribusjoner finnes i versjon 32 64 biter og biter. Du finner på nedlastingssiden av operativsystemet.

 46. Jeg selv Ubuntu 14.04. Jeg er ny på Linux, så kan du hjelpe meg !! Jeg kan ikke installere noe på TV. Uansett hva vi prøvde fungerte ikke {} pakken kan ikke bli funnet. Crowd!

 47. Jeg lurte på om du gjør en tutorial på kali linux spesielt fordi det er det beste operativsystemet og ikke bare jeg bruker 4 år, og vi hadde ingen problemer i det hele tatt, selv om hastigheten er høyere i nettet, og har mange bruksområder som med andre versjoner av Windows som er kål foruten linux min mening jeg håper ikke å fornærme noen, men for meg hvis hopping bruk intens linux spesielt fordi det er gratis, vil Windows mislykkes, og alle ville ha vunnet mot de nyere versjoner av Windows som ofte ikke er nok, og er sårbare for virus

 48. Å se noen av videotutorialele litt tid på dette nettstedet og innrømme at jeg har lært noe av dette.
  Men jeg lurer på om du tror du har mer komplekse temaer nærmet på motivet (og cofigurare arch linux installasjon eller slackware).
  Mer mot og hell i næringslivet.

  • Jeg forstår ikke hvorfor Ubuntu distribusjonen blir sett på som en mindre alvorlig.
   Slackware og andre utdelinger ikke får den oppmerksomheten og utviklingen av Ubuntu nyte, og at fordelen av vanlige brukere.
   Nå hvis jeg skulle velge en server distro, ville jeg velge CentOS eller Ubuntu øynene lukket, stabile distribusjoner som nyter støtte og popularitet.
   For skrivebordet ville jeg velge Ubuntu når som helst, fordi det ganske enkelt er "enkelt" og fungerer. Det er ikke for ingenting at det er så mange markedsderivater av Ubuntu.
   Hvorfor komplisere livene våre, hva får vi ekstra? Kanskje bare en "vanlig dør" hodepine!
   Eller vi gjør det bare på den måten…. å være IT-hipstere ...?
   For enhver distro er det en brukerbase som forherliger distribusjonen. Det er normalt, akkurat på telefoner, en er med iPhone, en annen med Android ...
   For den gjennomsnittlige brukeren Ubuntu er det perfekte valget. Hvis du fremdeles føler at du aldri møter Ubuntu, selv om jeg tviler på at du kan gå til andre distribusjoner.

 49. Bra! I tilfelle erstattet jeg det gjeldende operativsystemet med Ubuntu som du bringe tilbake?
  Et annet spørsmål ... hva er forskjellen mellom UBUNTU og LINUX?

  • Antar det gjeldende operativsystemet Windows mener du en USB-pinne med Windows (se deg flere tutorials på dette nettstedet kjedelig) boot se ham og installere windows. Lugubrious er en Linux-distribusjon. Linux er kjernen som har blitt brukt over ulike grensesnitt og dermed dukket distribusjoner som Ubuntu, Linux Mint, Fedora, etc. Hvis du ikke har installert Ubuntu ser at det kan kjøres direkte på en USB-lager uten å gjøre noen endring av dagens system.

 50. Hei for meg det er første gang du bruker Ubuntu LTS 14.04.02 jeg som Windows versus åpen umiddelbart. Men jeg har noen problemer og ikke vet hvordan å løse dem.
  Noen programmer ikke åpne som Skype, FileZilla, Chrome. Gi klikke på dem viser at ønsker å åpne vinduet, men det er ingenting jeg forsøkt mange metoder jeg reinstallert Ubuntu 10 ganger alt forgjeves ..
  Installasjon jeg gjorde det så jeg formatert en partisjon ext 4 / en 4 ext / home, og et bytte av om 6 bruke dualboot gb vinduer jeg installerte Ubuntu 32 64bit litt.
  Jeg er en ny vanskelig som jeg brukte hver er 1T jeg bare formatert for Windows, men Ubuntu uten alt dette nå tror jeg på skjermkortet, eller kan være separate drivere ..
  På PC-en har jeg følgende komponenter: AMD Athlon (tm) 2 × 4 640 prosessor
  Ram minne 4gb
  ATI Radeon HD PCI-E 5750 (jupiter)
  Det er det nå ikke så mye kunnskap om hva som kan gå på tracing blir 64bit vi hadde installert vind 64bit går jeg sa sette mer ram noe ekstra, men jeg tror det er ikke koke.
  Hvis jeg kan hjelpe med råd Hvem ok Takk ..

  • Costelina sa han

   skype vidt jeg vet det er for Windows er Pidgin for Linux og gjøre det samme
   4gb RAM så tror jeg ikke det var nødvendig for swap-partisjonen
   å dual boot jeg si at det er bra at begge OS er å være ganger x86 (32bit) eller 64bit dette å ikke forvirre BIOS
   men det er fordi det ikke fungerer ordentlig programvare
   Driverne er eget kurs for hver enkelt komponent
   Det er et minus for Linux vet jobben, men er på jakt etter løsninger på området som installerer driverne som Linux (Graphics)

  • Adrian Gudus sa han

   Dessverre 64 bits Linux ting ikke er så rosenrødt. Jeg anbefaler deg å installere og bruke Linux på 32 litt for å bli kjent med systemet og forstå hvordan ting er.

 51. pari sa han

  adrian på linux du ga ???????
  Du trenger ikke vite noe om denne vakre OS?

 52. navn * sa han

  Hei, jeg passerte på Ubuntu før at jeg gjorde en sikkerhetskopi av Windows AllMyNotes og lagret i Google Disk med .ddb ,, hvis jeg kan hjelpe, hvordan, hva .ddb dokumentere åpen i Ubuntu? Takk.
  Ellers, se etter opplæring på Ubuntu 2015.

 53. Robert sa han

  Salut! Hjelp oss mye med opplæring og takk for det!

  Nylig har jeg sett mange videoer på 10 vinduer på nettstedet ditt. Jeg tror det ville være fint om du har post med Ubuntu, et operativsystem fantastisk, med noen programmer som vi kan bruke til å gjøre visse endringer, hvordan du installerer visse programmer du brukte i Windows, etc.

 54. Hei,
  Lubuntu og jeg har installert versjon som kommandoer cat / etc / issue 14.04.3 Ubuntu LTS \ n \ l
  Vennligst hjelp med installasjon og konfigurasjon Facebook
  takk

 55. Jeg har en ny bærbar PC som jeg ønsker å bare installere ubuntu 14.04 har TB harddisk 1 og 4 gb ram. Hvor mange GB root partisjon skal jeg gjøre?

 56. Hei,
  Super dine tutorials. Du kan gjøre en tutorial på kompilering Ubuntu?

 57. i ubuntu 18.04 hvordan kan jeg endre minimeringen som jeg ikke finner alternativet og kompis er installert

Snakk Your Mind

*