Aero grensesnittet til Vista på XP

Alle ønsker sitt system for å flytte særlig godt og ser godt, kanskje så vel som Mac eller Vista Aero, men uten å ofre funksjonalitet xp samfunnet.

Nå har vi løsningen på dette problemet, og det kalles Inspirert brico pakke vista, xp program som kle seg i nye klær og lyse.

Følgende video tutorial om å endre XP-grensesnittet, vil ta oss gjennom trinnene for installering og oppsett av dette programmet.

Kort sagt, denne videoen opplæringen lærer deg hvordan å lage xp penere og mer sexy.

En veldig viktig ting er at før du tar en sikkerhetskopi av alle system gjenopprette eller annen programvare for sikkerhetskopiering fordi operativsystemet svakere failsafe.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


kommentarer

 1. Veldig høyt, men paven har mange ressurser !! Jeg gjorde noe annet ... Jeg la bare Royal-temaet, jeg lastet ned bare vista-markørene og vista-lydene, og jeg byttet ut dem i Windows-markøren, og lydene er vista, men grensesnittet er xp ... og hvis jeg ikke tar feil av alt fra nettstedet der du fikk denne pakken fra, fikk jeg dem også

 2. Sal Cristi. Jeg har et spørsmål til fargen bar og alt? svart og kaller det som jeg ønsker å gjøre dc blå eller en annen farge går? og dc ja hvordan? plz vente på svar

 3. Alex.
  Og du lese gjennom og se om du forstår noe.
  Og så prøve å være mer eksplisitt.

 4. Jeg mener den startlinjen der klokken er etc ... alle ... den nederste linjen og har bare fargen svart og jeg vil vite om jeg kan lage en annen farge og om JA hvordan?

 5. Jeg tror ikke du kan, fordi det er fargen på vista, men du kan prøve å pakke avinstallere Vista og installere inspirert tema for xp på nettet.
  Se det er en rekke nettsteder med temaer.

 6. produksjon krenging sa han

  Du jobber hardt for deg å gjøre noe som er verdsatt. BRAVO !!!! Nå er min forespørsel om mulig en link eller noe å vise meg hvordan du endrer fasaden XP med nLite
  når du installerer jeg synes for meg hvilket tema jeg sette meg selv. Takk.

 7. Jeg håper du vil takke Vace og en tutorial på vista inspirert 3

 8. Hei alle, jeg er ny her er veldig mye sted ciristi bv nettsiden Boby gjør en god jobb, og jeg har lært mye av deg videre bft

 9. Zila noen tutorials er du ferdig Nicu en nati

 10. Cristi meg når du ser meldingen jeg gi meg et tegn eller legge til id ala

 11. Sal Cristi.As ønsker å gjøre en tutorial på photoshop.Multumesc

 12. Jeg vil at du skal fortelle meg hva jeg skal gjøre? Jeg installerte grensesnittet er veldig vakker, men jeg spilte med innstillingene og jeg har gått alle de lekne iconele toppen. Jeg ga en høyreklikke og deretter avslutte.
  Som jeg kommer tilbake?

 13. Madalin sa han

  Jeg hadde Windows Vista installert og ha det svart farge fra post

 14. Adrian sa han

  Madalin, ikke alle vista-versjoner har Aero-tema! det avhenger av hvilken versjon du hadde eller sannsynligvis hadde, men ikke satt den ... du måtte høyreklikke på skrivebordet og deretter egenskaper og ved temaet valgte du temaet du ønsket!

 15. Adrian sa han

  Costel gi henne en ny start, og vil bli vist og de lekne ikoner! forsvant fordi du har deaktivert eller låst racket rakett eller ala topplinjen.

 16. danezu sa han

  Vennligst Sal.Va datimi til meg en nettside eller noe hvor jeg kan få Windows Vista.

 17. Hvis du ser gjennom våre opplæringsprogrammer vil du finne mange av disse kan du lære hvordan du laster ned og torrent-e og huber.
  Mer enn det kan vi ikke gjøre!

 18. Adrian sa han

  DaneZu Dette nettstedet gir deg, men ikke legg det i vesken ... bruk den, og du kan fremdeles navigere her, så får du Vista !! hvis du har åpent sinn (jeg vet ikke om jeg skrev riktig på engelsk =))) Vil du ikke at jeg skal lage deg en vista-CD og sende den til deg per post? du ønsker!!! VI FRAMFØRER IKKE PIRACY !! JEG KAN IKKE TRO HVORDAN KOMFORT OG NONCONALALANT NOE AV DEG ER !!! Vil du ikke at jeg skal komme og installere Vista for deg hvis jeg fortsetter å sende den med posten? Igjen: du vil like det !!!

 19. danezu sa han

  Noelle fikk meg til å le virkelig ha dem vitser :)). Forresten jeg fortsatt aseara.Imediat gjenger vista jeg gjorde den jobben jeg begynte å lete og fant :)

 20. Adrian sa han

  Aha DaneZu slik at de kan gis? og forresten var det ingen vits ... Jeg var muligens ironisk, men ikke en vits ... det er også normalt ... har du sett noe nettsted her for programvare? eller hvordan hack? har du sett noen veiledning for å hacke eller knekke passord?

 21. danezu sa han

  Du har rett Adriane unnskyldning: |

 22. adrian kjenner som ikke vet hvordan du endrer et tema fra en Windows :)), men jeg har windows vista opprinnelige sendt til Spania av en venn med alle licienta og det er vista tema

 23. Adrian sa han

  Madalin du ikke forstår, Vista er ikke den eneste versjonen! du vet ingenting for å endre emnet hvis din versjon av vistanu har som tema! er Vista Home Basic, Vista Home Premium, Vista Ultimate Business.Vista de tror ikke k de er alle like! Vista Business for eksempel, kan ha lekser til Vista Home Basic, men de må ha en ekstra at Home Basic ikke har det!

 24. Jeg hadde vista home premium lam ut så vi konkluderte med at det kuleste e xp eller minst liker jeg halm vista home premium har mer frykt om 5-6

 25. Adrian sa han

  Madalin, uansett hvor mange har 5-6 eller 10 ikke har de samme versjonene hver! Ellers hva ville hente ut så mange versjoner? Hvis det var de samme?

 26. danezu sa han

  Cristi hvis du kan gjøre en tutorial om hvordan du installerer Vista Ultimate operativsystem for sal jeg installere det og det siste jeg slags resintalarea exagert med Windows, og jeg ønsker å gjøre co korrekt installasjon.

 27. Adrian sa han

  DaneZu brukte du nettstedssøkemotoren? øverst til høyre i den hvite boksen står det der: hvordan installere Windows XP SP3 og klikke på søk jeg vet ... du vil si K der det viser deg om Windows XP og du vil ha det til Vista, men det er det samme! installasjonen er omtrent den samme!, og til og med i den veiledningen har du noen tips du bør vurdere uansett hvilket operativsystem du bruker! lettet jeg jobber litt se her => https://www.videotutorial.ro/?p=425

 28. Normale versjoner er ikke den type eksempel er for grunnleggende hjemme-PC hjemme som er svakere og premie hjem systemer og vista busines er bra for business, men jeg vil si at temaene er nesten det samme i alle versjoner

 29. danezu sa han

  Adriane daor at jeg ønsket å gjøre en korrekt installasjon, og vi så at opplæringen.

 30. marius sa han

  Jeg er glad du tok meg ut av mange problemer,…. GRATULERER

 31. Vel, han vil ikke la meg lage et gjenopprettingspunkt (for å ta sikkerhetskopi) z Han ber meg om å starte calku på nytt og deretter prøve Inka en gang ... ..Jeg startet på nytt, og han sier det samme ...: ((((

 32. Adrian sa han

  alex du sannsynligvis stoppet System Restor-funksjonen, og det er derfor du ikke kan lage et gjenopprettingspunkt! Kanskje vinduene du installerte ikke er "rene", det er endret og noen funksjoner er fjernet fra det! Og på et tidspunkt hadde jeg også et vindu som ikke hadde funksjonene til System Rstor og Disk Defragmenter.

 33. Radu81 sa han

  Gratulerer for denne opplæringen! XP fortsatt den beste og stabilt operativsystem, spesielt for datamaskiner med mindre RAM.

 34. Aurel Codreanu sa han

  bravo gutter ...… .. veldig gode videoopplæringsprogrammer ... Jeg måtte lære av deg ... ..note 10 ... .. :)

 35. Kan noen anbefale meg noe lignende, men bruker færre ressurser?

 36. @bl:
  Du må velge, eller vakre grensesnitt eller hastighet arbeid!

 37. Dessverre har jeg allerede valgt, installerte jeg det, det ikke engang så mye bremser systemet mitt ser veldig bine.Problema er jeg forsøkt å kvitte seg med det, men kan ikke helt avinstallere.
  Og for å være mer interessant jeg, installere det før jeg laget en sikkerhetskopi med Windows, og da jeg prøvde ut dette Windows forteller meg at han ikke kan gjeninnsette sistemul.De når jeg installerte Windows XP Professional med min sp3 han har allerede 2 systemfeil i en måned.

 38. uansett hva du har, kan det oppstå feil umiddelbart etter at du har installert, fordi det avhenger av to faktorer: deg og systemet. Du fordi du gjør noe galt, og systemet fordi det kanskje ikke er bra ... Jeg anbefaler på det varmeste et tema som faktisk inneholder to i det ... det heter Royal Black! Hvis du vil ... du har min ID, snakker vi på rot, og jeg gir det til deg, både temaet og installasjonsinstruksjonene ... det vil ikke endre noe for ikonene eller mappene dine, men det endrer bare fargen på et vindu, kanten og menyoppgaven start, startknappen ... det er et enkelt tema, og samtidig vakkert ... sier jeg, og det spiser deg ikke så mange ressurser som vista inspirasjonspakke!

 39. veldig eksplisitt opplæring, som har et godartet system kan prøve - WINSTEP XTREME- et grensesnitt 11. Jeg har ærlig talt ikke sett noe vakrere og nyttigere.

 40. Sal. ER JEG installert vista inspirert meg descktop dukket opp på en firkantet hvit farge. Hvordan får jeg kvitt det?

 41. @nick: venn hvis du vil ha hjelp være mer eksplisitt, hva handler det om, når den "tingen" dukket opp for deg som hun gjør, hva som står under den ... det kan ikke være så enkelt "en lys farget firkant" hvis ikke gi oss detaljer vi ikke kan hjelpe deg

 42. Dany 75 sa han

  hei z scz. deranju ,,,, jeg har et problem hver gang jeg setter en CD. på datamaskinen min åpnes ingenting på skrivebordet mitt, og jeg vet ikke hvor den er satt fra. Jeg har utsikt og vennligst ring meg MERSY !!!

 43. Katalin sa han

  superkult..Jeg liker veldig godt dette grensesnittet ... Jeg liker også nettstedet..Jeg lærte ganske mye ..

 44. @Dany 75: Selv om jeg aldri har hatt muligheten til å jobbe med en ekte Vista ... Jeg kan fortelle deg at du har slått av Auto Play-funksjonen, jeg vet ikke hvordan jeg skal aktivere den ... men prøv også kontrollpanelet ... eller hvis du må til XP ... klikk på start og deretter Kjør og skriv i RUN services.msc et vindu åpnes og der har du Auto Play høyreklikk og velg egenskaper og så har du alternativene ved Oppstartstype automatisk / manuell / deaktiver gi Automatisk ... Jeg vet ikke om du har noe sånt på Vista fordi jeg fortalte deg at jeg ikke fikk sjansen til å jobbe med en vista ... se om du finner noe sånt ...

 45. Katalin sa han

  Cristi, og jeg vil gjerne vite hvordan kan jeg gjøre samisk forekommer meg at rød sirkel når du cick jeg liker ..
  Takk!

 46. Dany 75 sa han

  MERSY MER !!!! Vi løste.

 47. @Adrian: Til slutt anbefaler jeg at du bruker temaer: Royal / konge Noir Jeg liker begge, og ikke føler at noe ville forbruke ressurser.

 48. ... jeg avinstallerte ... dette vista-temaet ... men det forble det samme ... bortsett fra den tingen på desktop.rocketdock eller hva det heter ... .. !!!!!!! og jeg vil avinstallere det helt

 49. @alex: Så det skjedde, og jeg måtte gjøre en backup inainte.Eu slutten jeg installerte Windows på nytt, og nå bruker konge / Royal Noir, og heller ikke føle resurse.Poate forbruk hjelper noen å forstå hvordan å bli kvitt ham, jeg jeg prøvde med Revo Uninstaller, men fungerte ikke med ham noe.

 50. @alex: det er det du trenger brødre hvis du starter opplæringen og lytter til musikk samtidig, og du ikke tar hensyn til opplæringen! Det ble sagt i veiledningen og gjorde oppmerksomhet til og med påpekt ... ta sikkerhetskopi før du installerer hans inspirerte vista! Hvem bryr seg? Nå tåle, gjør det!

 51. Jeg prøvde også med revo, men ikke noe resultat! Nå gjorde jeg en feil .. med sikkerhetskopien .. det jeg ikke gjorde ... ..Jeg vil installere WINDOWS på nytt ...!

 52. ony1005 sa han

  Takk Mr. Cristi! Dette grensesnittet er super la vista d.
  | >> \ Den kuleste siden / << |

 53. Tusen takk, opplæringen hjalp meg mye, men du glemte å nevne k i dok, du kan sette annet prog, spill eller noe annet, oppdaget jeg ved en tilfeldighet, men uansett takk ...

 54. Det er super vanskelig om det før jeg hadde alle slags programmer arrangert: windowsblinds, DesktopX men jeg var lei av dem, pluss jeg spiser mye minne. Dette temaet er svært elegant og Windows nå ser Curatel, nice !!

  Costel, skriv inn Min datamaskin, C (eller hvor du installerte vinduer), Windows og gå deretter til BricoPacks-mappen, Vista inspirert 2 og Rocket Dock. Dobbeltklikk på Rocket Dock (kjørbar), og den vises på skrivebordet ... du har kanskje ikke satt den til å begynne med windows, for dette må du høyreklikke på et ledig mellomrom mellom ikonene og deretter velg Dock Settings igjen generell huke av for valget: kjøre ved oppstart og gi ok

 55. beb3_mykk sa han

  Pavens super nus hvor mye ressurser, men det går perfekt tema er super merchandise verdt å prøve;) Lykke til videre;)

 56. det jeg ikke vet hvordan det !!! parfyme fra andre, men jeg kan si og bekrefte at etter at jeg satte min calc vista grensesnitt beveger seg mye raskere vet ikke hvorfor !!! Supers ::: .multumesc SUPERCRISTI

 57. @Young:
  Tro meg du er den eneste som de beveger seg bedre PC grensesnittet til Vista.
  Gratulerer med datamaskinen din, som jeg synes er ganske kraftig og ganske "unik".
  Takk for din kommentar og vente på deg selv videotutorial.ro

 58. det er veldig vanskelig, jeg har brukt det før jeg gir den opplæringen uiitat for fasene jeg liker det du gjør: woop-wooop :))) veldig loud're en hyggelig fyr

 59. mp3.sniper sa han

  Ja du er mye moro med den tingen opp :)) :)) :))

  Opp opp opp =))

  gratulerer :)

 60. mp3.sniper sa han

  Unnskyld dobbel post

  Cristi ... du kan gi oss en anbefaling ... om hvilke systemer du skal installere denne oppdateringen og hvilke ikke ... (Jeg har 512 RAM AMD 3300+ 2.01 GHz-prosessor og et GeForce 7600 gs 256 MB-kort)

  sa`mi håp og la meg id / e-post med spørsmålet ditt til å hjelpe meg med skjermkort som ikke kunne løse noen mi`o og jeg kjempet for ca 3 år (ikke gå Direct3D og DirectX tall)

  Min id er mp3.sniper

  min respekterer

 61. Adrian sa han

  @mp3.sniper: Det vil fungere bra på systemet ditt ... Jeg hadde en enda svakere enn din og denne pakken fungerte for meg ... godt forstått at PCen beveger seg hardere, men den fungerte ... Jeg hadde 800MHz og 384RAM proc ... så det er ok for du ... e-postmeldingen er for hver opplæring ... øverst til venstre over hver opplæring er i liten blå skrift "av Cismaru Cristian", klikk på den teksten, og du har Cristis e-post 😉

 62. TAKK

 63. Frome grensesnittet er meg smake. Jeg leste for deg kan det oppstå noen problemer, men jeg har gjort en sikkerhetskopi før installasjon i tilfelle du ønsker å avinstallere den. god jobb, takk, Unsal i det hele tatt.

 64. kan du forklare meg hvorfor det ESTA ressurser om prosessoren eller minnet =

 65. Jeg 730 mb ram, skjermkort 128 mb, gb hdd 40 og 2,6 ghz prosessor! vista ultimate reise? alle er velkommen til igjen!

 66. vennligst svar

 67. @YBoy:
  Ikke legg vista av konfigurasjonen for Vista spiser ressurser alvorlig, tro meg det er ikke så bra vista.
  Min mening er å holde på XP fordi jeg ser ingen grunn til at noen skulle migrere til Vista, i hvert fall akkurat nå.
  Overgangen til Vista ble litt tvunget, det var mer teknisk enn økonomiske grunner.

 68. Zavaidoc sa han

  Gratulerer, jeg liker temaene dine. Ett problem: Jeg stoler på deg og er overbevist om at det du foreslår er bekreftet. Men for ikke å kaste bort tid, ettersom noen opplæringsprogrammer er 20-30 minutter lange, bruker jeg mens jeg hører på opplæringen ... Hvis du tar feil, gjør jeg også en feil. Noen ganger glemmer du en ting og sier: "Jeg glemte å fortelle deg at ... . ”, Noen mer alvorlige, andre mindre. Når jeg underviser bruker jeg en skisse med hovedideer, sekundære ideer osv. Kanskje noen av dem sjekker opplæringen først, og deretter bruker den. Det ville være bra, men vi har ikke alle tid.

 69. @Zavaidoc: Riktig observasjon, prøver jeg å være mer organisert, godt hva du sier, det aldri vondt litt mer organisasjon før vi organiserer disse veiledningene lenge før vi gjør, men jeg tror det ville trenge betalt mer oppmerksomhet.
  Vi må kontinuerlig forbedre vår dag, men hvis det var litt lenger, og det ville være perfekt.
  Takk for fine observasjon, vil vi vente på oss.

 70. Zavaidoc sa han

  Først uten deg! Ikke at jeg blir eldre, men til og med til Gud kaller vi deg! Jeg synes det er ganske komplisert hva du gjør. Nok en gang: gratulerer! Og jeg er glad du ikke er likegyldig for signalene våre, og jeg tror ikke vi ser etter perfeksjon. Derfor liker vi nettstedet, at du er naturlig, og ikke dogmatisk i uttrykk. Det var bare etappene vi fulgte, resten er hyggelig. Kanskje hvis musen hadde beveget seg bort fra mikrofonen, og det irriterende klikket ikke ville bli hørt.
  La det være gretten! Jeg håper du vil tilgi meg rømme, jeg ikke kunne ikke hjelpe det! Hilsen, Lv

 71. glans sa han

  sal.daca jeg pakke den ut med backup direkte eller avinstallere først og deretter gi backup?

 72. Cosmin sa han

  Hei. Vakker opplæring '... cristi ... Up Up 🙂 🙂 😀
  En tilsvarende pakke og ganske fin og jeg sier det med VistaMizer VistaMizer forbindelse med utvidelsen Pack
  Bravo *****

 73. marius sa han

  cristi, men på en windows vista til høyre vises en klokke, dato ... hvordan kan jeg gjøre det også? meersti

 74. Adrian sa han

  @marius:Installer Google Desktop !!! Det er gratis å finne på internett!

 75. marius sa han

  takk !!

 76. Palamariu Tudorita sa han

  Hvordan kan jeg installere selv Windows Vista Home Basic jeg og SD installere de fra firmaet ikke ga meg, men angivelig fikk en serie tracing, ikke at de ikke har installert, men ønsker ikke å ta min installasjon draivarul av hovedkort, skjermkort og lyd tar meg, men jeg kjempet for i lang tid, og jeg vet ikke pot.Va kan du hjelpe meg

 77. marcel sa han

  bv gutta er gode fff ikke klar over hva andre sier, er bra fff ditt nettsted den besk

 78. gratulerer, denne opplæringen var veldig nyttig, men jeg har et problem: når du starter pc gi opp disse ikonene forsvinne. Hvem kan fortelle meg hva jeg skal gjøre, er velkommen til å gjøre

  på forhånd takk

 79. Jeg leste forrige comenturi og fant svaret

  Jeg beklager for poste ubrukelig

 80. Jeg har et spørsmål vista inspirert spise mer ressurser?

 81. Eliza: Jeg har et spørsmål vista inspirert spise mer ressurser?

  Cam ja, bruker elendig Vista, det er helt gratis!

 82. Det er en veldig god tutorial når jeg installerte min syst gjør det bedre enn før. Takk videotutorial.ro team som hjelper nybegynnere PC.

 83. packu hud som er bra, men jeg vet, og jeg kan ikke si at det er bedre for ikke forvandlet min datamaskin er mindre deiferit tot.Dar og like lett å folosit.Se kalt Vista Ultimate Skin Pack .Jeg 5.0 for eksempel jeg bare endringer i Vista aero-temaet og utmerket arbeid, i mellomtiden ingenting jeg ikoner, startskjermen, etc. Du kan velge å endre noen ting ikke alle. slik at du kan endre det du ønsker.

 84. e poi vanskelig å gi Ñusta hvor du skal gi det donloadez

  • Albert sa han

   e poi vanskelig å gi Ñusta hvor du skal gi det donloadez  

   I henhold til spesifikasjonene i opplæringen der så ser ut som du ikke har sett

 85. Mr. Cristi vista temaer jeg forstått at bruker mye ressurser. Er det sant?

  • Mihai: Mr. Cristi jeg innså at vista temaer consumafoarte ressurser. Er det sant?  

   Avhenger av emnet, alle installerte PC forbruker ressurser og hvem som vil være ditt neste spørsmål: Hva vista tema for forbruker færrest ressurser?

   Svaret: det er ingen måte å vite det, som jeg sa ovenfor er det flere hundre nettsider Packet tema for vista, hver kommer med noe, noen gode noen ikke, og du Icearca at bare PC som du ikke?

 86. laurbær sa han

  Hei Adrian.Multumesc veldig mye for hva du gjør på videotutorial.ro.Am oppdaget for en tid og er svært bucuros.Printr lage en presentasjon tutorials klarer å være svært enkel appell til de som trenger følge ajutor.Le med glede fra begynnelse til slutt, og noen ganger til og med to ganger for å forstå dem bedre og installasjon corecta.Ar være mer feil og skam forklare hvordan voi.BRAVO gratulere og så mange tutorials. jeg fikk noen problemer her og håper å løse dem.
  Hvis du kan themese en tutorial på å installere windows kan virke enkelt, eller en selv, men jeg kunne ikke og jeg tror det ville være ganske mic.Multumesc igjen, hilsener til deg og Boby.

 87. Francis sa han

  Tusen takk mann. Det er veldig kult ... sammenlignet med før.

 88. veldig OK program .... er interessant!

 89. Andrew sa han

  Jeg er på min pc grensesnitt u win7 :-p

 90. Jeg satte meg selv vista inspirert, men ikke åpnet antivirus

 91. Albert sa han

  Men effekten av åpenhet i Windows Vista og 7 kan få med alle program? (Bortsett fra True fordi jeg prøvde det og jeg ikke liker)

  • Albert sa han

   Men effekten av åpenhet i Windows Vista og 7 kan få med alle program? (Bortsett fra True fordi jeg prøvde det og jeg ikke liker)  

   Jeg svarer for meg please?

  • Albert sa han

   Men effekten av åpenhet i Windows Vista og 7 kan få med alle program? (Bortsett fra True fordi jeg prøvde det og jeg ikke liker)  

   Meg og hjelpe meg med dette problemet kan du?

 92. Cosmin sa han

  super.bravo for opplæringen !!!

 93. danciustelian sa han

  Vennligst gjøre alt arbeidet mitt, men jeg gjorde det du sa, men det er ikke gjennomsiktig

 94. eugen76 sa han

  alt er kult! Jeg ønsket å installere min windows 7, men med å finne denne opplæringen jeg ga ..xp fortsatt den mest pålitelige dataprogram.

 95. Jeg lastet også ned noen ikoner fra crystalxp.net, og jeg vet ikke hvor jeg skal sette dem på jobb ...

 96. Claudiu sa han

  Hei, opplæringsprogrammene er veldig gode og nyttige for de som ikke er veldig gode ... Jeg har også et problem. Jeg har en eldre PC og nylig la jeg et 256 mb RAM-minne (jeg hadde fortsatt en av 256), men dessverre i i stedet for 512 mb viser det meg bare 256. Jeg installerte også cpu-z-programmet og i minne-> størrelse-> skriver det 512, men på egenskapene på datamaskinen min 256.
  pc: msi-7211 hovedkort, ati radeon 9600 skjermkort, Intel Celeron 2.53 GHz prosessor, integrert lydkort, 350 W kilde, 80 GB HDD ...

 97. Hvor kult er temaet! Takk folkens! Bare ute etter et stort tema og prøvde nok gi ingen sammenlignes med dette! Thanks

 98. Meget god tutorial, men jeg kan ikke bli kvitt den grønne linjen som er over datamaskinen min når jeg skriver, eller i de andre filene? Vennligst hyggelig å si til meg om jeg kan bli kvitt det! Og lykke til videre!

 99. Vi har disse knappene flyr og vinduer 7?

  • Adrian admin sa han

   costel_: Vi har disse knappene flyr og vinduer 7?  

   Ja, med rakettdokk eller objektdokk. Om Object dock har vi allerede en videoopplæring som du finner ved å skrive i søkeboksen øverst til høyre: "Object Dock, a dock with Mac OS effects for Windows", og skriv deretter inn og du vil finne tutorialen

 100. bravo vakreste fornøyelses virkelig dyktige gutta suteti til PC

 101. WindowsXP sa han

  Hvor mange ressurser som forbrukes i grafikkortet ting? Eller i Ram?
  Jeg 64 760 Mb grafikkort og MB Ram.

 102. Dany2335 sa han

  Hvor kan jeg få ikke bare transformasjonen temapakke ?????

  • AdrianGudus sa han

   Dany2335:
   Hvor kan jeg få ikke bare transformasjonen temapakke ?????

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Hvordan kan jeg tilpasse Windows installere temaer 7, trykk enter og du vil finne opplæringen. Det samme gjelder for XP akkurat som deviantART søke temaer for XP, ellers det som ble brukt i opplæringen for å lappe og Windows, bruke og XP, den samme mappen hvor du må sette lekser går for XP, bare laste ned temaet du har til å være på jakt etter XP

 103. Dany2335 sa han

  Hva mener du MAC-brukere nyte en fin ???? vinduer var ikke riktig hvorfor MAC utilizatorrii å nyte en vakker grensesnitt Windows Xp de vi vet vi ikke liker slikt grensesnitt ???? ?

 104. Vel, ja, det er ikke mac ... og se-visning

Snakk Your Mind

*