IPad Mini med retina-skjerm, hva jeg liker og hva jeg ikke liker

karakter

Hei venner, i dag vil jeg presentere min nye tablet, som i motsetning til de som brukes så langt, som hadde operativsystemer Windows eller Android, har iOS. Jeg har tatt dette tablett for dere som har iOS-enheter og ønsker opplæring på disse produktene.
Tablet som jeg bruker nå, i hvert fall et par uker, kalles iPad mini med Retina-skjerm. Ipad Mini-versjonen er 2, 16 GB 4G, grå plass.
Siden den første kontakten med pakken / produkt erfaring var hyggelig, alt er vakkert pakket og finish av produktet er eksepsjonelle. Vi har å gjøre med en sak laget utelukkende av aluminium (unntatt dekker antennen 4G), og jenta har et stykke glass, slik at vi bare metall og glass. Den eneste ulempen som kan ha noen brukere er tabletten morgen temperaturen er ekstremt kaldt metall og ikke mye du kommer til å sitte på fanget ditt hvis du er kledd i shorts. Men jeg liker ham som en kald, de er roligere prosessorprodukter er kaldt!
Basert på to dagers bruk jeg samlet noen ting jeg liker, og noen jeg ikke liker.

10 ting som iPad Mini:

1. Garage Band søknad (E super vanskelig)
2. Recunastere talefunksjon (diktat)
3. Kamera (bildekvalitet og gode auto-innstillinger)
4. Den generelle design og finish av tabletten.
5. Speaker (varm lyd kvalitet)
6. Skjermoppløsning (alt er super skarp)
7. YouTube-app (fungerer bedre enn Android)
8. IMovie-programmet (redigerer video på en tavle ...)
9. Administrere tilkoblinger Bluetooth (fungerer bra)
10. Lightning-kontakten (uansett hvor du går stick)

10 hytter var gutted at jeg ikke liker iPad Mini:

1. Mangelen på en tilbake-knapp (Android-brukere vil være desperat)
2. Mangel på brukerkontoer (problem når umprumuti tablett)
3. Dekoding en oppløsning YouTube 1080P treg (vet ikke den eksakte årsaken ennå ...)
4. Ikke under noen omstendigheter vil kjøre standard MKV-filer
5. NFC mangler (for meg ikke noe problem)
6. Mangel på kamerainnstillinger (innstillinger kompenseres med god selvtillit)
7. Skjermen er ikke rulle (se slutten av opplæringen)
8. Multitasking oppfører rart (noen ganger aggressiv)
9. Vi har ingen standard skyve tastaturet (swipe)
10. Vi har standarder widgets (kun ett forsøk i systemstatusfeltet)

Dette er mine meninger inintiale, husk at du bruker denne tabletten bare 2 dager før jeg tidvis bruke enn IOS operativsystem.
Jeg har tilbrakt mer tid med denne tabletten, og jeg vil gjøre en mer solid følelse i neste periode. Jeg vil holde deg oppdatert ...

APPLE IPAD mest rimelige tabletter

Med alle de negative ting tablett tro at den fortjener, er det ekstremt enkelt og sikkert alle brukere vil snart bli vant til det.
Hvis du har en tablett på handlelisten, du bør ta en titt i hagen og Apple, når denne første versjonen iPad mini er på salg.
ATTENTION
Ikke kjøp brukt iPads uten din greie, kan du vekke deg for å kjøpe et produkt som det ikke kan bruke, min kollega Adrian vil bli forklart i en tutorial hvordan det fungerer med iCloud-kontoer og Hva du bør vite før du kjøper en iPhone eller iPad. Hvis ikke noe for deg, se opplæringen eller gå med noen som vet hvordan å kjøpe iphone eller ipad andre hånden.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Costelina sa han

  super tablett
  Det er ideelt for studenter (jeg sier)
  men har foreldrekontroll?
  Cristi er enig med deg oppturer og nedturer i tablett
  takk

  • Ja jeg er enig, men er foreldrekontroll en brukerkonto er en annen historie.
   Når du oppretter nye brukerkontoer, kan hvert familiemedlem har sine programmer, menyer han er innstillinger osv
   Hver fintre har vi noen reparasjoner, for eksempel jeg ønsker å holde så ren tablett, min datter og få en last spill overalt. Hvis jeg ikke tillate være sint på meg og sier at jeg er en dårlig far. Hvis det hadde brukerkonto, og bare kunne administrere alle underverkene i hennes tegninger, spill, bilder av apekatter, etc.
   Det ene er å tillate grenser og et annet for å forby.

   • Det kan aktivere ipad som en måte iphone og for barn som ikke kan gå ut bare med en kombinasjon av taster og et passord er ikke engang en konto ennå, kan du bidra til å finne mer informasjon her ...

    Glad du begynner med opplæring på iPhone / iPad flaks.

 2. Constantin sa han

  Cristi Hei Jeg ønsker å spørre om det HDTZ kondensator mikrofon som du har for kameraet kan kobles til en PC og for at jeg ønsker å kjøpe meg en, la jeg for kjøp i Hopp til å snakke med kjente og venner i landet. Takk.

  • HTDZ HT320 HT81 mikrofon eller PC kan koble til og det er fordi det har 3.5mm jack, akkurat det du trenger til din PC. Du kan bruke PC og USB-mikrofoner stor blender for en varmere lyd.

 3. Dorian sa han

  Mangel på brukerkontoer er enda et problem. Jeg traff henne da en venn la meg få låne hennes iPad for katten var ute av landet. Spille hvis du kan komme inn på kontoen hennes som forlot meg uten passord, selvfølgelig. Så jeg brukte det bare for surfing og tegning.

 4. iFlorin207 sa han

  Vi testet Ipad Wifi Air 2 Media Galaxy, og jeg likte det veldig mye, med toae som ikke er Apple-fan, flytter mia Palace CUN safari nettleser som laster ned nettsider som stasjonære, og mer.
  Diapus er å kjøpe min Ipad Air 2, men når jeg kan unpic prisfall, eller når de fanger et tilbud ..

 5. Vladutz sa han

  Ikke alle har gratis Apple-programmer som de har det. For eksempel har jeg en iPad Mini og jeg 1 gratis programmer som iMovie og andre ... Hvorfor ??

  • Adrian Gudus sa han

   Å ha fri iMovie, må du ha en Apple-enhet som kjører iOS iMovie 8 og at du bør være fri til iOS-enhet (iPhone, iPad) har hatt første aktiveringen eller etter 1 1 september 2013. Enhetene som ble aktivert før denne datoen får ikke gratis iMovie.

 6. Først er det litt forvirrende for de som har brukt kun Windows eller Android.
  Jeg bruker 6 månedene, og hver dag jeg faller stadig heteste Ipad.
  De er svært viktig gest i Ipad. Du trenger ikke å bruke alle android knapper.
  For eksempel når 4 eller 5 fingrene stramme vinduet stenger.
  Med 4 fingrene gikk opp den grunnleggende skjermen kan du se hvor mange programmer åpne.
  Hvis du trykker på knappen når du kommer til hovedskjermen basis.
  Hvis du trykker på hjem-knappen to ganger 2 se hvor mange programmer du har åpne.
  Det er andre gester som kan brukes avhengig av programmet åpent.

 7. Marian sa han

  Hvis du ser bra ut og flytte den til skrivebordet som er en liten vipp skrivebordsikoner være på plass og bevegelig bilde ,,,, jeg gikk fra luften iPad tablet android (plast skjermen for å fortelle samsung) vi hadde nokia systemoperatører. Windows, men ikke sammenlignet med iPhone har enda plass 8mp iphone .. Hvis du fotograferer i disco tydelighet at iPhone iPad ,,,,, ,,, har bildet (skarphet når knipset lys og farger) motsetning andre lyd (høres hvis både musikk og stemmer som er på 3metri du ,,,, jeg selv filmet en karaoke med 920 nokia, samsung s4 med min venn ,,, og en med iPhone 4 ,, nokia ser ,, mørk, ikke forstå noe som sier at flere stemmer blir hørt ,,,, samsung bildet er ganske vellykket, men bare høre lyden av tusen stemmer ,,, jeg bodde iPhone (maske) sann og upåklagelig lyden jeg kunne høre hva de snakket på bordet ved siden av oss og hvordan tregere stemme sangeren mikrofon idol ,,, ingen ord er ikke ting jeg liker Apple bare perfekt (nesten perfekt) ,,,,, jeg vokste Windows av 1993 2013 til ,,,, ærlig ville jeg ikke gå tilbake til det systemet hele dagen ,,, ba ba ala program som går ba ailaltă og fikse hele tiden om ,,,,,,,

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.