Kaspersky Pure, mer enn en sikkerhetspakke, absolutt sikkerhet - videoopplæring

Hei venner, i dag vil jeg presentere det beste produktet for hjemmebrukere av selskapets portefølje Kaspersky er ikke dette produktet heter Kaspersky Pure og kompletterer produktspekter, er det plassert på det høyeste trinnet, dette stedet var inntil i går Kaspersky Internet Security eller KIS.
Ved første øyekast er Kaspersky Pure enkel å bruke, jeg sier ved første øyekast fordi den kommer med et "Begynner" -type-grensesnitt, førsteinntrykket kan være misvisende, jo dypere du går inn i menyene, jo mer kompleks blir Pure, men ikke du er redd, de vanlige tingene: skanning, oppdatering, etc., kan gjøres fra første og enkleste nivå.
Jeg kan si at jeg er positivt overrasket over dette produktet, ressursforbruket er utrolig lavt for en "superhelt" som Pure, jeg sier superhelt fordi bortsett fra de vanlige modulene for en sikkerhetspakke: Antivirus, Brannmur, Antispam, etc. , vår helt har også alle slags verktøy, disse verktøyene kommer til å fullføre "verktøysettet" til systemet, så Kaspersky Pure kan kalles et verktøysett for systemet utenfor de normale oppgavene til "Bodyguard".
Kaspersky Pure kommer med en ny modul for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, det fungerer veldig bra, backup er gjort svært raskt, et poeng i minus er mangel på komprimering for backup bilder, men kan ha komprimering og jeg fant henne.
Parental Control-modulen er etter mitt syn den mest komplette måten som dette, i utgangspunktet kan vi sette alt fra lister over blokkerte nettsteder for å planlegge bruk av din PC.
En måte altfor spennende er Kontroll av hjemmenettverk ved hjelp av denne modulen kan kontrollere alle sikkerhetsparametere datamaskiner på nettverket vårt, for eksempel på et kontor der flere PCer, kan de bli skannet på ett sted, selvfølgelig og hvis disse maskinene har installert Kaspersky Pure.
Innstillingene er enkle, med litt oppmerksomhet kan alle klare uansett treningsnivå, forutsatt at vi ikke mister hodet. Når det gjelder innstillinger, vil det imidlertid være en bebreidelse å bringe, det ville ha vært nyttig å beholde "glidebryter" -innstillingene, spesielt for Brannmur, de nåværende innstillingene kan motvirke en nybegynner og forhastet bruker.
Kaspersky Pure, en nesten perfekt sikkerhetspakke.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

Cristian CismaruRelaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alex Baies sa han

  Ja slik er det! Kaspersky PURE er virkelig et antivirus som gir absolutt sikkerhet!
  Bruk av Kaspersky 2 år, og jeg kan si at jeg har egentlig ikke hatt noe sikkerhetsproblem.

 2. en for å prøve det umiddelbart etter at jeg avinstallere Comodo sikkerhet;))) Jeg ønsker å prøve det

 3. Hei til alle lumea.Vreau å gratulere hele teamet videotutorial spesielt Cristi slips for alle dine hardt arbeid, det siste du har gjort en masse tutorials veldig, veldig interessant mult.Iti takk så ønsker deg og din familie god jul og alt det der doriti.Bafta incontinuare og takk igjen :).

 4. Jeg har brukt Microsoft Security Essentials en stund ... det virker som det beste antivirusprogrammet ... bruker ikke mange ressurser har et enkelt grensesnitt ... har ingen utløpsdato ... alt er ok

  Security Products Resultater Effekt på PC - AV-Comparatives Test i desember 2010

  Oppsummering disse resultatene (hvert kriterium og har tjent en karakter score) ble urmatoru endelige plasseringer:
  1. K7 - 181
  2. Kingsoft - 180
  3. Sophos - 180
  4. ! Avast, Microsoft - 179
  5. eScan, Symantec, F-Secure, AVG - 177
  6. Avira - 175

  • Francisc sa han

   lucyanaJeg en gang bruker Microsoft Security Essentials ... jeg finner mest ok antivirus ... ikke forbruke mer ressurser har et enkelt grensesnitt ... har ingen utløpsdato ... alt er okImpactul sikkerhetsprogramvare på PC-ens ytelse - Test AV-Comparatives desember 2010Sumarizand disse resultatene (hvert kriterium og etter å ha tjent en karakter poengsum) var urmatoru endelige plasseringer:
   1. K7 - 181
   2. Kingsoft - 180
   3. Sophos - 180
   4. ! Avast, Microsoft - 179
   5. eScan, Symantec, F-Secure, AVG - 177
   6. Avira - 175  

   Microsoft Security Essentials er bra, men jeg ville ikke gå på hans hånd. Eller rettere sagt, ikke ennå. Jeg foretrekker Avast eller Avira.

   • Francisc:
    Microsoft Security Essentials er bra, men jeg ville ikke gå på hans hånd. Eller rettere sagt, ikke ennå. Jeg foretrekker Avast eller Avira.  

    Jeg hadde også Avast og Avira, men jeg bodde på MSE .... Jeg bruker i tillegg til MSE og Malwarebytes 'Anti-Malware, noe som er veldig bra

 5. TUTORIAL utmerket! GRATULERER

 6. god
  Og jeg vil gjerne vite hva du synes om antivirusprogrammer Avast Cristi ver 5 forhold til Kaspersky Pure.
  Avast bruker det for en stund, men har gått om noen ganger små virus.
  Jeg er interessert i spesielle behov som mange ressurser i forhold til Avast. Kjører på en god bærbar PC, men noen ganger kundene blir bedt om hvem som er den beste antivirus. Du gjør en god jobb gjennom opplæringsprogrammer er for alle. Takk så mye og god jul!

 7. Francisc sa han

  Kaspersky PURE er utmerket. God opplæringen. Gratulerer.

 8. Fru Cristi for opplæringen ... Veldig vellykket opplæring ... Lykke til og god ferie!

 9. Blogg artikler ikke gjør?

 10. SilviaKjære,
  Og jeg vil gjerne vite hva du synes om antivirusprogrammer Avast Cristi ver 5 forhold til Kaspersky Pure.
  Avast bruker det for en stund, men har gått om noen ganger små virus.
  Jeg er interessert i spesielle behov som mange ressurser i forhold til Avast. Kjører på en god bærbar PC, men noen ganger kundene blir bedt om hvem som er den beste antivirus. Du gjør en god jobb gjennom opplæringsprogrammer er for alle. Takk så mye og god jul!  

  Disse produktene kan ikke sammenligne, en er gratis og den andre er kommersielle.

 11. Cimpilix sa han

  Avast far, gjør alt hilsen 3 år siden jeg bruker avast ikke kontrollert i en PC eller å ha et virus.

 12. Hei, Cristi!

  Gratulerer med veiledningene, jeg ble litt avhengig av dem. "Feilen" er din, fra Videotutorial-teamet.

  Fra de sett i denne videoen, fant vi store forskjeller fra den versjonen av Kaspersky Pure langt (mer enn en endring i grensesnittet, i stedet for store endringer i kapittel instrumenter). Fortell meg, vær så snill, jeg er galt liksom? Forrige ny Pure vurdere overlegen?

  Takk på forhånd!

 13. Hvorfor bruke antivirus?

  • Francisc sa han

   CuddyHvorfor bruke antivirus?  

   Det er derfor vi må. Men du ikke bruker (forresten spørsmålet antyde at du ikke bruker antivirus)?

   • Francisc:
    Det er derfor vi må. Men du ikke bruker (forresten spørsmålet antyde at du ikke bruker antivirus)?  

    Jeg forstår at du får noe du gjør bucks å annonsere gutter med antivirus virus som forårsaker først og deretter fjerne ermet antivirus for å bekjempe dem.
    Jeg har fortalt deg med en gang at ikke bruker antivirus-kort og handle fra nettet uten den minste omsorg. Men det betyr ikke i går, men i dag når du ikke hører fra datamaskinen. Så ciocu lite spill anklene mens du surfer.

    • Francisc sa han

     maru:
     Jeg forstår at du får noe du gjør bucks å annonsere gutter med antivirus virus som forårsaker først og deretter fjerne ermet antivirus for å bekjempe dem.
     Jeg har fortalt deg med en gang at ikke bruker antivirus-kort og handle fra nettet uten den minste omsorg. Men det betyr ikke i går, men i dag når du ikke hører fra datamaskinen. Så ciocu lite spill anklene mens du surfer.  

     WOW !!! Mamaaaa !!! Hvor kul du er. Hva og hvordan klok gammel mann. Unnskyld meg hvis jeg gidder.
     Bafta videre!

  • Burliga A. sa han

   CuddyHvorfor bruke antivirus?  

   Du vet ingenting om dem, eller du bare ønsker å se hva verden vet?

 14. Det er ingen absolutt sikkerhet!

 15. Qlimax1975 sa han

  Absolutt den FOLKE fasen er en vits jeg håper ... ellers opplæring Ok, men jeg blir med Comodo!

 16. Jeg tusen går bra på denne konfigurasjonen antivirus Kaspersky PURE CPU Intel Core Duo-2 E7200 2G ddr2 ram på vinduer ultimate 7

 17. Qlimax1975 sa han

  Jeg ser at sensur er frodig på denne bloggen, eller du tror så smart at du ikke aksepterer andre meninger?

 18. Qlimax1975 sa han

  Beklager, jeg fikk ikke se det ble postet, min dårlig, kan du slette de siste to comm nettsteder.

 19. Cristi mener det er galt å si at er den mektigste jeg har brukt det, men jeg kom tilbake etter en uke på Nortons ærlig mye bedre 360

 20. Jeg mener, du gjorde meg nysgjerrig hvorfor kan Kaspersky Pure før jeg Kaspersky Internet Security 2011 og jeg var veldig fornøyd med ham og ut av nysgjerrighet jeg installerte Kaspersky Pure 9.1.0.124 og se det gode ikke forbruker ressurser som stiece bare 14.300 k og jeg en prosessor på intel core2duo E4500 å 2,2 2 GHz Gb utmerket forgrening og jeg går hva jeg skal si

 21. Kaspersky Internet Security 2011 - 149 Ron
  Kaspersky Pure - 199 RON

  Jeg synes rip-off ansikt

  PS.
  Foreldrekontroll er i KIS 2011

 22. Francisc:
  Microsoft Security Essentials er bra, men jeg ville ikke gå på hans hånd. Eller rettere sagt, ikke ennå. Jeg foretrekker Avast eller Avira.  

  Dreptate.Cand siste gang du gir Microsoft en gratis og god?

 23. Michael Băcilă sa han

  Ja, det er bra og komplett, akkurat nok for hjemmebrukere

 24. Hei venner!

  Jeg må si at så langt jeg har vært en fan av Avira av 2 år bare Avira vi brukte, men ikke å ha noe som gjør intro kveld vi ønsket å teste og annen antivirus, og høre at Kaspersky hadde på meg ibun mor besluttet sal bag (null bagasse paan nå vitenskap som utilzeaza ressurser f)
  Etter den første dagen jeg ble positivt overrasket over å se at det er så stressende å mera før, med svært forskjellige varslingslyder som fortsatt titus The oppdatering, men det viktigste syntes å være noe mer papa så mutli ressurser
  så jeg bodde og kas (jeg fant en liten softulet utvide sine lisenser, men ikke høyde)
  Spørsmålet for deg er å følge meg
  Hva synes du om brannmuren i Kaspersky Pure?
  Jeg Paan nå ble jeg obijnuit med Zonealarm Pro og bruke Kaspersky PURE men iam nå deaktivert denne funksjonen brannmur med Zone Alarm Pro inlocuindo
  Hva verdt det? Jeg finner mer spesialiserte områder alarm brannmur og hvorfor jeg valgte, men det er noen inkompatibilitet paote?
  Hans pastrz og Zone Alarm og Kaspersky eller bare Kasepersky?

  Takk, og jeg håper ikke pliktisit f vam hardt med min fellesskap :)

  • Francisc sa han

   IonutHei venner, jeg ønsker å fortelle deg at så langt jeg har vært en fan av Avira av 2 år bare Avira vi brukte, men ikke å ha noe som gjør intro kveld vi ønsket å teste og et annet antivirusprogram, og høre at Kaspersky hadde på meg ibun mor besluttet sal bag (null bagasse paan nå vitenskap som utilzeaza f ressurser) Etter den første dagen jeg ble positivt overrasket over å se at det er så stressende å mera før, med svært forskjellige varslingslyder som fortsatt titus men det viktigste oppdateringen syntes å være ikke mer så mutli ressurser Pope
   så jeg bodde og kas (jeg fant en liten softulet sine utvidede lisenser, men ikke høyde) spør meg for deg er urmatoareaCe synes du om brannmuren i Kaspersky Pure? Jeg Paan nå ble jeg obijnuit med sonealarm pro og nå bruke Kaspersky PURE men iam deaktivere brannmuren sonealarmen inlocuindo med PROC si verdt det? Jeg finner mer spesialiserte områder alarm brannmur og hvorfor jeg valgte, men det er noen inkompatibilitet paote? Det pastrz og Zone Alarm og Kaspersky eller bare Kasepersky? Takk og håper ikke pliktisit f vam hardt med min fellesskap :)  

   Bruk helt rimelig fra Kaspersky. Det er bedre.

 25. svært gode totorialul.am og installeres, og angi antivirusul.dar dager etter 30 hva?

 26. Hei. Etter å ha lastet ned settet dobbeltklikker jeg, og det gir meg følgende feil “NSIS FEIL !!! ... Installasjonsprogrammet du prøver å bruke er ødelagt eller ufullstendig.

  • Gabr1eL: Salut.Eu etter snylting kit og gi dobbeltklikk gir meg følgende feil "FEIL !!! ... Den NSIS installatør har du prøver å bruke, er skadet eller ufullstendig.  

   Slett den kjør som du lastet ned selv laste den ned en gang, foreslår jeg at du bruker Opera, Firefox, IE og spesielt google chrome nedlastings ødelagte filer.
   Mange ganger jeg har sagt at Opera har en download manager så kult.

 27. decebal12345 sa han

  Hei.
  Hvordan setter jeg at når jeg ikke var mine skanner automatisk slette hva det ser ut som en malware?
  Jeg gikk inn i innstillinger / Scan My Computer / Full Scan (eller Quick Scan) og Standard er ikke avkrysset "Velg handling automatisk". Hvis du merker av "Velg handling" kan velge "desinfeksjonsmiddel" og "slett hvis desinfeksjon mislykkes".
  De håper å forstå hva jeg vil ha: et sted det noen innstillinger som "året for umiddelbar handling"?
  Takk for oppmerksomheten.

  • Adrian admin sa han

   decebal12345Hei.
   Hvordan setter jeg at når jeg ikke var mine skanner automatisk slette hva det ser ut som en malware?
   Jeg gikk inn i innstillinger / Scan My Computer / Full Scan (eller Quick Scan) og Standard er ikke avkrysset "Velg handling automatisk". Hvis du merker av "Velg handling" kan velge "desinfeksjonsmiddel" og "slett hvis desinfeksjon mislykkes".
   De håper å forstå hva jeg vil ha: et sted det noen innstillinger som "året for umiddelbar handling"?
   Takk for oppmerksomheten.  

   Vel, har du ikke sett på hode-hale opplæringen? Den ble vist i opplæringen hvordan du gjør, hva er det du ser på disse veiledningene hvis du ikke blar tyde teksten over opplæringen og ingen kommentarer? til hva?

   du gjør HER (Klikk på ordet her i rødt)

 28. decebal12345 sa han

  Takk for svar. Jeg så den opplæringen hode-hale i dag fikk jeg den RSS. Da jeg så begge tutorials relatert Nod32.
  Både opplæringen samt kommentarer gjort meg prøve og Pure selv om jeg Node 5-6 år, og jeg hadde ikke noe problem.
  Hva som er relatert til "skann" -fanen vises i minutt 30.04 og relatert til antivirusinnstillinger kl 27.53; ingen steder viser det hvordan jeg gjør det jeg spurte ovenfor. Dessuten refererer ikke det som er skrevet ovenfor opplæringen, og ingenting er nevnt i kommentarene heller.

  I stedet postet på linken utmerket! Takk igjen.

 29. decebal12345 sa han

  Hei.
  Komme tilbake. I går kvelds svar ble skrevet fra den bærbare datamaskinen min der jeg har Nod32. I dag la jeg merke til at jeg har en annen versjon av Pure. I den versjonen du presenterer, er det åpenbart hvor du skal sjekke det. Dessverre, som det ser ut fra utskriftsskjermen, er det ingen versjon "Handling" eller "Spørsmål om gjenkjenning" i versjonen jeg har installert.

 30. decebal12345 sa han
 31. En veldig godt utført veiledning, ganske detaljert, selv om den "hoppet over" noen få aspekter, sier jeg interessant, for eksempel hvordan man sletter rapporter ... Hvorfor? For hvis en skadelig programvare vises i en liste og faktisk bare er en nøkkelgener, må du vite hva du skal gjøre med den slik at den ikke "irriterer" deg i rapporten. Det var interessant å lage en kort sammenligning mellom KIS og Pure, spesielt siden han i løpet av opplæringen til og med nevnte KIS ... Og angående Safe Run (sandkasse), bør det spesifiseres om denne modulen også eksisterer for operativsystemer på 64 bits ... Hvorfor? For meg bruker jeg KIS, den siste versjonen, på Win7 64 bit og Sandbox-modulen ikke eksisterer. Dette er spesifisert på Kaspersky-nettstedet denne ... Happy Holidays to all!

 32. Tilbake med bemerkninger:
  “* X64-operativsystemers begrensninger:

  Sikker kjøring Modus fungerer ikke på Microsoft Windows XP og fungerer med x64 begrensning (kjørende applikasjoner har ingen mulighet til å opprette COM-objekter) på Microsoft Windows Vista og Microsoft Windows 64 x7 x64
  Password Manager fungerer ikke med 64-biters applikasjoner på alle x64-operativsystemer og med applikasjoner i Safe Run Mode ”

  h sjekket på 19.12.2010: 11.30

 33. i går kveld sa jeg til meg selv å ta en sikkerhetskopi, og jeg brukte kaspersky, og nå er det over ... er det normalt å vare så mange timer? (rundt 12-13 timer)

  • bebe407I går kveld jeg ønsket å male og jeg brukte ham en backup og Kaspersky, og nå er det over ... det bare tar så mange timer? (Om 12-13ore)  

   Jeg gjorde ikke bare c: Fortell meg at du har krysset alle partisjoner!

 34. cristi, det varte det samme for deg som du sa i opplæringen at du også laget bekup.e første gang jeg gjorde en bekup ... og akm dc jeg vil installere må jeg bruke kaspersky
  og dette er hvordan vi lærer å bruke datamaskiner: jage hverandre tutorial Thanks

 35. Jeg har ikke sjekket toate.doar C: og min documents.de jeg lurte på hvorfor det tok så. og co partisjon som 50 20gb jeg har jobbet med programe.nu forstå hvorfor det tok så

 36. Jeg var veldig spent på kaspersky..og den avanserte modulen for foreldrekontroll..men jeg tok spranget på scenen med foreldrekontroll .. ”med all min selvtillit la jeg barnet på PCen ... men han gikk og ga til“ modyfi, reparasjon eller fjerne ”og kansellert av“ modyfi ”foreldrekontrollmodulen ... og dermed er internettilgang .. som uten PURE ... hva kan man gjøre ...?

 37. Jeg har en interebare er sikkerhetsprogrammer for Windows PC

  • Francisc sa han

   Raul: Jeg har en interebare er sikkerhetsprogrammer for Windows PC  

   Nesten alle produsenter av sikkerhetsprogrammer ble utformet slik Kaspersky, Symantec, AVG, Avira, Avast, McAfee, etc.

 38. Hei, jeg har også et problem .... tidligere hadde jeg antivirusprogrammet Eset Nod32 .... Jeg avinstallerte det og etter denne opplæringen bestemte jeg meg for å bruke Kaspersky Pure, jeg lastet det ned og når jeg installerer det, forteller det meg at " Eset Nod32-fil med tilgangsskanner ”er Intal i min PC ... .Jeg prøvde å avinstallere den lam håndboken nøye, men fant ... .Min gitt at sal avinstallere Kaspersky men ga meg feil Jeg lastet ned "Unistaler"Nettstedet Kaspersky ESET men selv det fungerte ikke ... .jeg slettet alle mapper med ESET i min PC ... så kan noen hjelpe meg? Jeg kan ikke installere Kaspersky

  • Francisc sa han

   ....Hei, jeg har et problem ... .in det siste jeg hadde ESET Nod32 ... .L jeg avinstallerte etter denne opplæringen jeg bestemte meg for å bruke Kaspersky Pure, jeg lastet ned og når du skal installere den forteller meg "Eset Nod32 fileon-Søking" er Intal i min PC ... .Jeg prøvde å avinstallere den lam håndboken nøye, men fant ... .Min gitt at sal avinstallere Kaspersky men ga meg feil Jeg lastet ned "Unistaler"Nettstedet Kaspersky ESET men selv det fungerte ikke ... .jeg slettet alle mapper med ESET i min PC ... så kan noen hjelpe meg? Jeg kan ikke installere Kaspersky  

   Den prøver denne:
   http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe
   Hvis det ikke fungerer, installerer du den samme versjonen av Eset Node som du hadde. Stopp deretter alle tjenester / moduler i antivirusprogrammet, og først etter denne operasjonen, fortsett til selve avinstallasjonen. Til slutt, med Ccleaner, slett registerene og slett sporene manuelt fra "regedit" (Start - Kjør; her skriver du regedit give enter) og fra "Application Data".

 39. God morgen. Jeg hadde selv et spørsmål: fm. Jeg har to operativsystemer på forskjellige harddisker må ins. antivirus på begge systemer eller bare en? takk

  • Liviu: God morgen. Jeg hadde selv et spørsmål: fm. Jeg har to operativsystemer på forskjellige harddisker må ins. antivirus på begge systemer eller bare en? takk  

 40. Hei, Cristi!

  Jeg kommer tilbake til spørsmålet (jeg merke til at andre har hatt høflighet å gi replay):
  "Anser du den nye Pure som klart bedre enn forrige versjon, i så fall i hvilke kapitler?" Jeg har ikke din erfaring med IT, og derfor er jeg interessert i ditt synspunkt. For meg, bortsett fra det endrede grensesnittet, gir ikke den nye Pure viktige ting når det gjelder verktøy, sammenlignet med den forrige versjonen (Backup-alternativet interesserer meg ikke, jeg bruker - takk til deg - Acronis for dette).

  Hvis du har tid tilgjengelig, vennligst gi meg en reprise! Takk på forhånd!

  • Francisc sa han

   DarosHei, Cristi Tilbake til spørsmålet (jeg merke til at andre har hatt høflighet å gi replay):
   "Tror du den nye Pure overlegne i forhold til forrige versjon så fall hva kapitler?" Jeg har din erfaring i IT, er dette grunnen til at jeg er interessert i ditt synspunkt. For meg, bortsett fra grensesnittet endres, er den nye Pure uten meningsfulle ting i Kapittel instrumenter, så i forhold til forrige versjon (jeg er ikke interessert Backup alternativ, bruk - takket være dere -Acronis for det) .Hvis du har tid tilgjengelig, vennligst gi meg en reprise! Takk på forhånd!  

   Nei, det er bedre enn den forrige versjonen. Viktige elementer (motor antivirus gjenkjenning og desinfeksjon kapasitet etc.) er deromkring. Det nye ikke i betydelig grad påvirke kvaliteten av beskyttelse.

 41. Neagu Constantin sa han

  HELE LAGET “VIDEOTUTORIAL.RO”, VI ØNSKER GLEDE FERIE, MAKSIMAL HELSE OG ALT DU VIL, OPPFYLDT !!!! SPESIELL RESPEKT FOR ALT DU GJØR FOR OSS !!!!! GRATULERER MED DAGEN !!!! DAGEN SOM BEGYNNER MED VIDEOTUTORIELL ER DEN NATURLIGE MÅTEN Å GÅ LENGRE …… .. PS = INBOX, HØY PRIORITET, VIDEOTUTORIAL.RO …… ..IAŞI - PODU-ILOAIEI. GRATULERER MED DAGEN !!!!

 42. Cristi, først av alle God jul! Jeg har et spørsmål du sa på slutten av opplæringen du minner skriver ddr3 på plate som jeg så boards socket 775 og jeg har funnet å bære ddr3 hva jeg tror du sa det selv slik at du kanskje ddr2 men 3 dette det gjør meg til å tenke på deg som et styre DDR socket 3 775

  • viorelpicu sa han

   GA har ep35C-DS3R og støtter DDR3.Caut det på nettet, og du vil avklare

   ASUSCristi, først av alle God jul! Jeg har et spørsmål du sa på slutten av opplæringen du minner skriver ddr3 på plate som jeg så boards socket 775 og jeg har funnet å bære ddr3 hva jeg tror du sa det selv slik at du kanskje ddr2 men 3 dette det gjør meg til å tenke på deg som et styre DDR socket 3 775  

 43. Gepeto sa han

  Komplekset antivirus eller sikkerhetspakke for å si det mest komplekse vi noensinne har sett meg gjøre Kaspersky sikkerhetsprogramvare mest alvorlige og best etter min mening

 44. Mihaela sa han

  Jeg har et problem med Hi5: i går ønsket jeg å gå inn på Hi5-siden min, men 'Hvem er med?' Dukket opp. Kan noen hjelpe meg med en gang? !!!

 45. Cristi hilsen jeg hadde en misforståelse på brannmuren i Kaspersky PURE til pakkeregler skal vi ta med noe endringer eller er vel stille difult

 46. Kaspersky med hans evige problemer, ba beveger seg vanskelig, faktisk svært komplekse og ferdig satt opp til å starte din misliker ham. Den delen som gjelder ressurser er løst en noe buskete menyer, men var fortsatt der.

  • JKEHvis det ikke fungerer, må du installere den samme versjonen av Eset Nod sted at du hadde. Deretter stoppe all / modules antivirusprogram og bare etter denne operasjonen går å avinstallere seg selv. Endelig tørk med Ccleaner registret og manuelt slette spor sdin 'regedit' (Start - Kjør, du sier her du kommer inn regedit) og "Application Data

   Som alltid har skjedd med incepetorii ... ..
   Cat du ikke vet hvordan det si at du kan komme over ... :)

   • niyku:
    Som alltid har skjedd med incepetorii ... ..
    Cat du ikke vet hvordan det si at du kan komme over ... :)  

    Jeg tror ikke du lese eller forstå det du leser, tror jeg ikke jeg vet hva antivirus eller .Cred men vi hadde noen å snakke katt fisk, men de har aldri sett en. Snakker av registret rengjøring etter at du har installert et antivirus format er som du graver din foundation etter at du har bygget hus. Hold det snø sjette expertule

    • Høre….

     Så vel som først og fremst lære å alcatuesti en setning.
     Og etter flere dokumenter om antivirus, ser jeg at utseendet forgjeves på dette nettstedet.

 47. teodor12 sa han

  K Pure er et veldig godt produkt, men jeg tror det har 2 problemer:
  1. brannmur er ikke veldig kompatibel, hvis vi sammenligner det med PC Tools og Comodo f.eks
  2. Mareda antall inkompatibel programvare, er også Microsoft Security Essentials ikke akseptert .Sincer jeg vil ha en annen mening i sikkerhet, ikke bare fra Kaspi Lab
  Cristi gratulerer fin tutorial, ville jeg ha insistert på brannmur og sikkerhetsinnstillinger som er organisert på en annen måte enn i KIS og KAV

 48. Mihai.m sa han

  Cristi-admin:
  Slett den kjør som du lastet ned selv laste den ned en gang, foreslår jeg at du bruker Opera, Firefox, IE og spesielt google chrome nedlastings ødelagte filer.
  Mange ganger jeg har sagt at Opera har en download manager så kult.  

  Jeg bruker krom i lang tid og jeg har aldri hatt slike problemer, jeg laster ned en litt bedre, tror jeg, enn andre nettlesere og beveger seg generelt bedre utvekslingssystem meu.In Jeg hadde en gang problemer laste ned og installere en antivirus.Il når jeg ønsket å åpne det skjer ikke nimic.Problema var ikke fra et virus, ikke engang husker navnet som jeg var avsluttende og vinduer brannmur og blokkere antivirus.
  Kaspersky Pure er veldig interessant, men sannsynligvis ikke som jeg aldri vil kjøpe k er meningsløst å tenke det incerc.Foarte god tutorial, som vanlig, og på minuttet støv ras.Eu 27 var fortsatt spiller Counter Strike gammel og jeg vet hvordan det er jeg deg til fienden granat i hodet mens du ser på pop-up antivirus, men en mer morsom sånn jeg tror ikke k mai gasesc.Salutari og best!

 49. Marius sa han

  Forklar meg med noe ... Jeg installerte den med en Karspersky Pure-venn med ett års lisens…. hva skal jeg si ... det kostet noe sammenlignet med andre antivirus. Alt bra og vakkert ... etter en dag ringer han til meg og forteller meg at han ikke lar ham lagre data på pinnen (spesielt arkiver), han gir en feil i regnskapsprogrammet når han lagrer sitt arbeid og når han gjør arkivene ... og herren er litt misfornøyd med produkt. Fortell meg hvordan jeg bedre kan hjelpe ham med å komme ut av trøbbel.
  takk
  Marius Gheorghica
  e-postadresse: [e-postbeskyttet]

 50. stefan sa han

  sal antivirus er veldig bra, men bruker mye ressurser

 51. shark_of_tornado sa han

  Hallo! Jeg har et spørsmål ... den fasen fungerer med revo uninstaller sa du at den avinstallerer den så bra at jeg kan få prøveperiode på 30 dager så lenge jeg vil 😀

 52. musiker sa han

  Jeg liker hvordan den ser ut, jeg liker funksjonen til foreldre control.Am funnet mulighet til å forlenge 30 dager.

  DAY forlengelsesperioden 30:
  1.Disable selvforsvar i Kaspersky PURE Kaspersky og exit fra oppgavelinjen
  2.Open regedit (klikk på Åpne home run og skriv regedit og klikk ok Direkte eller søke etter og starte regedit)
  3.Go til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ KasperskyLab \ beskyttet \ AVP9 \ miljø
  For brukere 64bit Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ KasperskyLab \ beskyttet \ AVP9 \ miljø
  Åpne den og 4.Find PCID (dobbeltklikk)
  5.Paste dette inn i boksen {77927645-65-5D408-A75F-909A762C9371}
  6.Change siste 3 eller 4 Noen andre tilfeldige tall til tall og klikk på OK
  Kaspersky Pure 7.launch prøving og gjort det mulig!

  (Ikke la lisensen helt utløpe b'coz, du mister PCID-koden din)
  (Når du har lagt til PCID du kan selv tilbake igjen n igjen bruke prøve)

 53. GRATULERER MED DAGEN!
  God kveld,
  hjelp meg å låse opp et regnskapsprogram. Kaspersky Pure tillater meg ikke å åpne den, og jeg prøvde å sette den i "Trusler og unntak", jeg ga den en "add" til den kjørbare filen i brannmuren, men forgjeves.
  Takk (jeg er nybegynner og kan gi informasjon om mulig)

 54. michela21 sa han

  hei..hjelp meg takk ... Jeg hadde installert antivirus pure kaspersky..det har ikke en gang 2 måneder siden jeg kjøpte det..og i går våknet jeg k fikk beskjed om at det var deaktivert..Jeg avinstallerte det akkurat som det skal med revouninstaller (også sett her på siden) og så prøvde jeg å installere det igjen, men det installerer et stykke og forsvinner så ... det blir installert i kontrollpanelet, men ikke helt..Jeg vil fortelle deg -Vennligst hvorfor det har blitt deaktivert og hvorfor jeg ikke kan installere det på nytt ... tusen takk

  • Gheorghiescu Mihai sa han

   Jeg hilser du fortelle meg og meg som en norton dezintalez å installere automatisk og kan ikke finne ut noe sal takk

 55. bra jeg hadde meg selv et spørsmål som jeg ikke tror du vil finne et svar som ikke snart jeg satte kav ren og ikke finner jeg servere å spille Call of Duty mw3 multiplayer så skjer med Avast, AVG og BitDefender men jeg setter Esset og F-Secure finner dem, som kjenner noen scene, og jeg blokkere alle spill lam og lam deaktivert antivirus og fortsatt ingenting å si om noen vet pls.multumesc

Tilbakesporinger

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av Alex Băieș, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO sa: Kaspersky Pure, mer enn en sikkerhetspakke, absolutt sikkerhet | Videotutorial.ro http://t.co/mW16heZ [...]

Snakk Your Mind

*