Lenovo Miix2 8, 8.1 Windows kraft i en liten sak

Lenovo Miix2 8, 8.1 Windows kraft i en liten sak
4.7 (37) 94.59%

Hei venner, i dag er tiden kommet for å fortelle deg hvordan jeg føler om Lenovo Miix2 8, 8.1 fulle Windows tablett fra Lenovo.
Miix2 8 er en del av en bølge av tabletter lansert sammen med Microsoft og Intel, de er utstyrt med den fullstendige versjonen av Windows 8.1, 2013 Kontor Bay Trail Intel Atom-prosessorer og kraftig (for en liten tablett). Dette formatet av en tomme 8 finne ham på: Asus, Toshiba, Dell, Acer og hver produsent Snart sannsynlig tilby tradisjonelle bærbare datamaskiner.
funksjoner:
Intel® Atom ™ -prosessor Z3740 (dual core / 4 tråder, cache 1.33MB 2GHz)
Windows 8.1 32 litt full på
1280 800 × berøringsskjerm, IPS-teknologi (400 nits)
RAM 2GB LPDDR3
EMMC lagring 32-64GB
Bluetooth 4.0
802.11 WiFi b / g / n
GPS og Glonass ( "GPS" Russian)
Stereohøyttalere
Rom 5mp tilbake og innse 2mp
MicroSD-kortspor
3,5 kombikontakten for lyd (hodetelefon og mikrofon)
USB-vert (USB OTG)
Disse anleggene kan virke kjedelig for mange som er vant til quad core, som tar opp kontakten med denne tablett som gjør at du glemmer om maskinvarespesifikasjoner. Alt her går rett og slett perfekt. Den eneste gangen jeg følte at det var noe galt når presser for å se hvordan enheten kan føre til.
Foate stor overraskelse da jeg så hva kan gjøre med videoinnhold, helt utrolig.
Jeg ventet lenge på denne anmeldelsen fordi jeg ønsket å vite hva familiemedlemmer har brukt dette nettbrettet.
Min kone var generelt fornøyd med tabletten, men den bruker vanligvis bare leser for surfing og noen ganger et par andre programmer, men svært lite.
Datteren min ikke blir vant til tabletten selv etter en måned eller så av bruk ekte, var vant til enkelhet i installasjon av applikasjoner på Android og nettbrett som for henne er det en plage. Vel, etter at jeg har installert noen spill jeg var veldig spent på hvordan grafikken kjørte og som er flytende park på dette nettbrettet.
Jeg har ikke snakket om plass i anmeldelsen fordi det er ikke mye å si, jeg gjorde noen tester og noen pos video for å gi deg en idé, i alle fall, jeg vil ikke anbefale denne enheten for bilder eller video. Hvis du tar bilder og video av og til er annerledes, men mer intens bruk av rommet kan bli frustrerende og irriterende, men på grunn av mangel på kontroll og dårlig bildekvalitet.
Nedenfor er noen bilder jeg prøvde å bruke tabletten å filme i flere situasjoner:
OBS, se etter den beste opplevelsen 1080
Lenovo 1080P video kvalitetstester Miix2 8.
Video Test Lenovo Miix2 8, sterkt lys og skygge
Video Test Lenovo Miix2 8, lyse farger og detaljer
Video Test Lenovo Miix2 8, automatisk eksponering, autofokus og hvitbalanse
Video Test Lenovo Miix2 8, detaljer og bakgrunnsstøy i dårlig lys
Nedenfor er noen bilder som du kan få en idé om bildekvaliteten.
Lenovo Miix2 kamera testbilder 8.
WIN_20140705_154307
WIN_20140705_160848
WIN_20140705_181842
WIN_20140705_181911
WIN_20140705_182541
WIN_20140705_182821
WIN_20140705_183232WIN_20140705_183410
Hvem er dette Lenovo tablet Miix2 8:
For de som arbeider på PCen på jobb og hjemme, kan denne tabletten ta plassen til en bærbar PC, kan den installere Windows-programmer, spesiell programvare (management, regnskap).
For de som trenger flash player eller kompleksitet Windows, x86 prosessorer og operativsystemer "stor" tilbudet.
For entusiaster som ønsker å kontrollere alt i detalj og plattformer som Android eller iOS ikke tillater dette.
Hvem er Lenovo tablet Miix2 8:
For de som ønsker å bare sitte på Youtube og Facebook
For de som ønsker å ta bilder og video med nettbrettet
Barn som ikke ønsker mer enn et "marked" enkel å bruke
Min mening:
Jeg må si at jeg er glad i denne tabletten, jeg har alt jeg trenger på det og ikke ønsker å slutte. Kan ikke være egnet for deg, avhenger av den enkelte, vi har alle behov, ønsker og våre krav fra en enhet. Lenovo Miix2 8 jeg møte alle behov når det gjelder datakraft og produktivitet, noe jeg ikke kan si om en Android tablett.
Lenovo Miix2 8 pris
Ikke misforstå, jeg liker og Android tabletter, akkurat som jeg liker ellers for multimedia forbruk, for enkelhet i bruk for Maps etc.
Hva tror du? Jeg forventer kommentarfeltet med meninger og spørsmål om denne tablett og utover.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Brasov sa han

  Gjennomgå Exceeelent med mindre forstyrrelser, (glemte å bladet viser tablettstørrelser, oppløsninger etc.) eller auzito jeg ikke, ellers presentert. veldig bra. Som for tabletten fra hva vi så ekstraordinære flytte, hvorfor jeg ikke liker med det er det presentert for. e berørings hjem-knapp som er irriterende. Og på programvaren. et forhold som. Jeg likte det ikke. Logge ansikts de fra Microsoft har implementato bedre ikke veldig dårlig, er sikkerhet null etter min mening. trinnene kan jeg ta et bilde og sende det til kameraet og har låst opp tabletten ..e dårlig ...... og fortsatt noe. windows.nu å være et system ville kreve en programvare vedlikehold TuneUp Utilities som jeg antar du fortsatt Fiser rest orice.altceva Avinstaller eller tider som ville forverre operativsystemet ... defrangmentarea register ,. Flash-minne, som er vanligvis gjort på en stasjonær eller bærbar PC du gjort noe om å gå på en tablett med Windows.?

  • En spesifikasjon i teksten som følger opplæringen.
   Vi har noen tester video og bilder tatt i teksten.
   Ansiktsgjenkjenning er ikke fra Microsoft, er en funksjon utelukkende Lenovo, som vi finner i andre lignende tabletter fra andre produsenter. Dette ansiktsgjenkjenning kan deaktiveres, heldigvis fant jeg det svært nyttig og godt utformet.

 2. FaqyaK sa han

  Jeg er overrasket over makten det gir maskinvaren tablett, har Intel jobbet mye på Bay Trail-plattform og det viser.
  Jeg tror ikke noen tenkte 2-3 år nå at vi har en full Windows tablett så tynn og lett.

 3. Rares sa han

  Fordi du spurte parearea fra vårt synspunkt, er det svært god tutorial
  1 For meg er det ikke bra å sitte på en skjerm så liten, jeg foretrekker 15,6 minimum for komplekse oppgaver
  2 er imponert over sin makt spesielt videoinnhold, ser bra ut, hvor lang tid å laste?
  3 bilder og skyter veldig bra vurderer det er en tablett, er det situasjoner når du må Areti noe med et bilde eller video av 30 sekunder gjør det veldig bra, er veldig bra ansikts opplåsing funksjon
  4 Jeg foretrekker en åpen kildekode operativsystem, Ubuntu eller Android
  Lenovo Yoga Pro 2 virker som en veldig god idé, se youtube "The Pursuit: Lenovo IdeaPad Yoga (Directors Cut)"

 4. toros sa han

  Eie en tablett med de samme tekniske egenskaper, nemlig Toshiba Encore med wt-8 og 2 quad intel atom tablett ram.Este gb selvfølgelig eksepsjonell verdi til dens pris, go spill som Fifa 2012-2013 detalj miljøer, NFS Carbon, pro street , undercover, Medal of Honor, Call of duty, alvorlig Sam 3, bærbare 2.Viitorul Mafia er alvorlig truet av disse små bestii.Este en liten bærbar PC, setter jeg tastaturet og musen og gå wirelles betong. Disse flott spill med 2 gb ram og atomet men med i3 eller i5 og 4gb av ram.O anbefaler til alle

 5. Valeriu Voicu sa han

  velkommen
  Du har en side annonse i telefonen fra AliExpress.
  Hvis du noensinne har bestilt det noe du spunetimi Simi som om noe lenger betaler forsendelsen, GES toll, moms.?

  • Jeg har aldri kjøpt fra Ali ... Jeg kan si sikkert hva prosedyren er, hva avgift. I prinsippet bør være den samme uavhengig av avsender, Asia moms og visse toll avhenger av mengden.

 6. Dacian sa han

  Hva skjer over tid ved hjelp av tabletten, jeg mener registeret og annet avfall som er Windows-spesifikk? kan løse disse problemene? eller kan gå tilbake til fabrikkinnstillingene uten å miste data som musikk, bilder, spill, for eksempel?

  • Skuffer kan alltid gå tilbake til fabrikken som er tilgjengelig på alle enheter med Windows 8 eller 8.1
   I en måned eller så av bruk har jeg ikke merket noen tyngde i systemet, spesielt som permanente ran tre brukerkontoer når som helst i bakgrunnen.
   8.1 Windows håndterer svært godt "rotet" som akkumuleres over tid.

 7. Victor sa han

  Salut.Ma bag og jeg diskutert, den amerikanske regjeringen ikke bruker lenova merkevare fordi de tror det ikke er trygt ptr.ei.

 8. Gratulerer med din anmeldelse, jeg har et spørsmål, som sett i denne skjermen tablett Nexus forhold 7 (2012)? Takk!

 9. Du kan installere et annet operativsystem på dette nettbrettet?

 10. Hei, veldig fin tutorial .. Jeg ... jeg tok en tablett Toshiba Encore som har videoutgang og pris til Emag 799 super Ron, ellers bare ...

 11. Alexx sa han

  IPad med AIR 4G E NR.1

  • Daniel sa han

   Alex, må du forstå at tabletter med Windows 8 eller 8.1, er noe annet. De kan kjøres på alle program du kjører på din laptop eller PC. Du kan ikke sammenligne en tablett som har et OS designet for mobil (iPad eller Android tablett) med en som kjører Windows. Hvis Apple trekker ut en MacOS tablett så kan vi sammenligne, men inntil da er det en lang vei, og du legger ut uten å vite hva det er.

 12. Costelina sa han

  min mening er at bærbare datamaskiner ikke vil bli erstattet med tabletter
  Microsoft er en god start som de klarte å lykkes tilpasse sine vinduer på mobil bravo!
  Jeg foretrekker en konvertibel tablet enn en tutorial fordi jeg så det, og jeg likte det veldig mye
  men lidenskapelige det smart nettsteder og mer tablet med Windows 8 eller 8.1 gjort inntrykk
  gode og åpnet nye horisonter (hvem vet hva mirakler vil skje i fremtiden
  takker Cristi
  Adrian den gjør?

  • Jeg håper at Adrian var ikke sint på meg, men det svare bedre sted. Minst Jeg tror det. I dag er hans fødselsdag, og ved denne anledningen til å ønske ham gratulerer med dagen, god helse og som mange tutorials. :))

 13. Calin sa han

  Jeg har et spørsmål, nemlig: Hva synes du om dette tabletahttp://www.cel.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-3-8.0-t310-16gb-android-4.2-black.-l/ ? Det er bedre enn den som presenteres i opplæringen? Hva anbefaler du tablett eller krystall eller etter adrian lei pris 800 850?

 14. Calin sa han

  Jeg har et spørsmål, nemlig: Hva synes du om dette tablett http://www.cel.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-3-8.0-t310-16gb-android-4.2-black.-l/ ? Det er bedre enn den som presenteres i opplæringen? Hva anbefaler du tablett eller krystall eller etter adrian lei pris 800 850? SCz for dobbel post, men jeg har skilt i den første linken.

 15. flo13 sa han

  Hei, beklager å poste / spørre her. Jeg har et problem med utorent begynner å lade min PC starter på nytt. Jeg så mange ting har skjedd, men jeg har ikke funnet en mer konkret løsning. Vennligst hvis du kan ajutatima med råd. takk på forhånd

  • Gi flere detaljer. Hvilket operativsystem har du? konfigurasjon PC når du kjøpte når du sist renset støvet. Kanskje for mye varme begynner å tømmes, og derfor starter. Har du prøvd med en annen torrent-klient kan Utorrent er å klandre. Kan ikke håndtere godt med PCen.

   • PC-en har 2 år 7 ultimate lisensiert bruker Windows, ikke støv ikke tar vare på ham med store, rene. har en trippel-core prosessor skjermkort er gt ghz 3,20 620 3 DDR NVIDIA. Jeg prøvde andre versjoner av utorent gammel til bruk utorent mange år, og jeg hadde ingen problemer på en gang. oppvarming tror ikke det er slik jeg spiller spill for oss selv på det (lavere oppløsning) og gå lenge og hardt uten å bli skannet probleme.iar jeg kjøpte Norton pluss en spion program, og vi fant nimmic galt. bare én dag etter lang tids bruk utorent starter på nytt. Men nå gjenstår å prøve og laste ned en annen klient, men ønsket å forbli trofast utorent. Etter å ha prøvd en annen til å komme tilbake for å se om du gjør det. kan jeg anbefale at å prøve. takk for svar

    • Svært sannsynlig at du allerede vet, har uTorrent PC omstart innstillinger avhengig av datatrafikk etc, sjekk Icic le'ai utelatt. For det andre, jeg har en anelse at du starter fra en hardware problem hvis du bor, og du nonstop torrents deg og du klandre dem
     @Cristi ... Men hva betyr mister stedet hele natten for å legge inn en tid her?

 16. Mihai sa han

  Hei Cristi
  Se den knappen microsoft fungerer svært godt, ikke bare rørt kort akkurat som du gjør i presentasjonen, men har holdt tett, og jeg føler at tabletten vibrerer mindre.
  I andre nyheter kan du fortelle meg hva jeg kan bruke for programmet. GPS og aktivert med mindre du har noe, jeg har installert noen gratis programmer fra Microsoft Store, inkludert Google Maps, men jeg fant ikke min plassering. Jeg tror det er av GPS-modulen i Windows, men vet ikke hvordan du skal finne den og aktivere den.

  Mihai.

  • Aktiver GPS i kontrollpanelet og angi innstillingene for touch-grensesnitt og gi rettigheter til å bruke enkelte programmer GSP-området.
   Jeg skal lage en tutorial knyttet til bruk av GPS på Windows-tabletter selv 8.1 eller bærbare.

   • Daniel sa han

    Hei, hvor GPS er aktivert i kontrollpanelet, jeg lastet ned en PC IGO, men sier han ikke finner GPS-innstillinger GPS

 17. Jeg fikk en tablett miix 2 8 kjøpt på SigmaNet .Ingen vite hvordan du aktiverer kontor, spør en rekke produkt som ikke er i pakken .Nici med emalje ingenting skjedde.
  Vennligst hjelp

 18. Hva betyr "Windows 8.1 full"? "Pro" eller "enterprise"? Tabletten kan plugges i et felt? Han kan ta politikken?
  takk

  • Kan brukes som en bærbar PC har Windows 8.1, ikke RT.
   Er en versjon av Windows som er veldig mye som den pro-versjonen, men er ikke navngitt på noen måte. Windows 8.1 og så.
   Svaret på de to siste spørsmålene er ja.

 19. Valentin sa han

  Salut! Hvis denne prosessen spilles med 4 k, tror du en Pentium Quad Core N3530 takle normale daglige aktiviteter? Takk!

 20. Cristian velkommen. Jeg ønsker å komme i kontakt med deg for en konfigurasjon PC. Kan du hjelpe meg? gi meg en kontakt email meg eller legge til ditt eget. Skype Crucean maryus

 21. Intel® Celeron® Dual-Core N2955U 1.40GHz atom er bedre enn dette tablett?

 22. Ionescu m sa han

  Som satellittnavigasjon kan brukes på dette nettbrettet?
  takk på forhånd

 23. Hei, vil det drive et SD-kort hvis nettbrettet støtter 64 32? Han prøvde en slik test av nysgjerrighet? Tabletta min fulle 8.1 med Windows som desktop! Vil det fungere hvis jeg setter et kort som er høyere enn å skrive den støtter? Jeg vil tro det siden det har full Windows! Hva sier du?

andre referanser

 1. [...] Lenovo Miix2 8 er et teknisk vidunder, en tynn tablett med en skjerm 8 tommer som kan kjøre OS godt [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.