Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alina Cojocaru sa han

  veldig nyttig tutorial :)
  hver gang jeg ønsket å komme på den andre kontoen jeg måtte logge ut ... men nå ....
  Takk for opplæringen

  • Adrian sa han

   Alina Cojocaru: Veldig nyttig tutorial :)
   hver gang jeg ønsket å komme på den andre kontoen jeg måtte logge ut ... men nå ....
   Takk for opplæringen  

   Pappa må takke Google for dette anlegget fordi han har gjort dette mulig, han var den som implementert denne funksjonen trenger du ikke noen posttjenesten i øyeblikket !! Jeg bare tok og presentert foran dine oppdateringer, eller snarere nyhet introdusert av det samme.

 2. Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan få markøren

 3. PrivateMC sa han

  Hvem kontakter jeg å lage meg en kort veiledning eller ønsker å abonnere på spillet tutorials, hvordan må jeg gjøre dette? Jeg venter på svar på grensen.

  • PrivateMC sa han

   Jeg har et problem akkurat nå svært innervated sa vo spor: For noen dager siden laget jeg meg en nettside med gratis hosting fra selskapet HI2.ro så endelig gjort jeg dem som står dem, men jeg gjorde Nettet det jeg sa tema blah blah, og jeg ønsket å ha meg et område av meg å spørre meg selv noen tutorials laget av meg, så jeg gjorde med longtail å gjøre, og jeg, men når du legger den heroglifele disse kodene (kode ) jeg gjorde det Jesus har gjort i 4 multimedia opplæringen blah blah du vet hvor og når du skal legge inn god tutorial jeg postet ble sett og så satte jeg 1.Tutorial om vinduer og under og på wordpress video tutorial jeg postet en annen fortsatt under første innlegg opplæringen, og når den første skrive 2. CCleaner video tutorial på hva du kan se noe er innervated tutorials strekker hverandre forble 1. Tutorial Despres Despres opplæringen vinduer og sette Ccleaner og strekker en altul.Intrebare Hvordan kan jeg sette flere tutorials som jeg fortvilelse incalecatul ting du hvis du ikke tar meg til deg, og jeg sa jeg var ferdig og jeg tar et nettsted med tutorials og stor ost som kom mia ikke forvente svar i e.Deci kan begrense mye hjelp meg !!!

   • vanessa sa han

    PrivateMCJeg har et problem akkurat nå svært innervated sa vo spor: For noen dager siden laget jeg meg en nettside med gratis hosting fra selskapet HI2.ro så endelig gjort jeg dem som står dem, men jeg gjorde stedet jeg sa CPC tema blah blah, og jeg ønsket å ha meg en gruve området for å spørre meg selv noen tutorials laget av meg, så jeg gjorde med longtail å gjøre, og jeg vil legge dem med heroglifele men når disse kodene ( code) jeg gjorde det Jesus har gjort i 4 multimedia opplæringen blah blah du vet hvor og når du skal legge inn god tutorial jeg postet ble sett og så satte jeg 1.Tutorial om vinduer og under og på wordpress video tutorial jeg postet en annen videre under første opplæringen, og når jeg legger den første skrive 2. CCleaner video tutorial på hva du kan se noe er innervated tutorials strekker hverandre forble 1. Despreswindows opplæringen og veiledningen Despres ble satt Ccleaner og strekker en altul.Intrebare Hvordan kan jeg sette flere tutorials som jeg fortvilelse incalecatul ting du hvis du ikke tar meg til deg, og jeg sa jeg var ferdig og jeg tar et nettsted med veiledninger og mia ikke ut stor ost i denne e.Deci forvente svar kan du begrense mye hjelp meg !!!  

    ........................................................................
    Selv i dag mer ut av tankene dine fordi du chatte uten å bli satt i tankene, men hvis jeg kan hjelpe deg med en betingelse, (Mer beskjedenhet og sunn fornuft).
    For å gjøre opp din videoene som strekker alle wordpress du må gå av Plugin (Stream Video Player).Dette Metoden er enkel og problemfri. Se hvilken versjon av wordpress du mener 2.9.2 og så videre og sjekk om det er kompatibelt med din versjon av WordPress ... midt i skriftlige funn kompatibilitet ...klikk her ... Unzipp og kopiere den WordPress \ wp-content \ plugins .. (utpakkede mappen)
    Gå inn på din konto og aktivere wordpress plugin ...klikk her... .Her Er produsent av denne plugin siden
    Fra nå av skal jeg la deg oppdage hva du trenger å gjøre ... den eneste betingelsen for å lese alt du har gitt meg, gå av på siden der plugin ... Beskrivelse, installasjon, Skjermbilde, etc.
    Advarsel !!! fanger deg ta må havne i flv...demo.flv... Eller plugin gjenkjenner ikke filmen ... .Rabdare og oppmerksomhet fordi jeg så at du er overfladisk lett ... Bafatá !!!
    PS. Hvis du ikke forstår engelsk vil ha problemer med denne plugin.

 4. cristi04 sa han

  svært nyttig, og jeg ble kvitt et problem og hvor mye Alex ms Altu mer vakker som du ikke tror Shatila gi ala sa Adrian tema bakgrunnsbilder som ikke vil gi deg CATA.

 5. claudiu sa han

  adi Jeg har også et problem jeg tok musepekeren, jeg satte den og jeg ser fortsatt markøren ingen hver gang jeg starter systemet på nytt, og jeg må fortsatt gå til start> kontrollpanel> mus og gi ok etter at det er satt tilbake. Takk skal du ha

  • vanessa sa han

   claudiu: adi Jeg har også et problem jeg tok musemarkøren, jeg satte den og jeg ser fortsatt markøren ingen hver gang jeg starter systemet på nytt, og jeg må fortsatt gå til start> kontrollpanel> mus og gi ok etter at det er satt tilbake. Takk skal du ha  
   .........................
   Se her…klikk her... Ikke glem å trykke første gang Påfør og deretter OK ?

 6. claudiu sa han

  Jeg glemmer hele tiden så ok når jeg satt aply gi noe!

 7. Ovidiu sa han

  Hei! Jeg kjøpte meg en datamaskin omtrent halvparten av reduksjonen var an.Calculatorul og jeg er ikke veldig god på datamaskiner, men siden jeg er ganske glad i dataspill og datamaskin som er ganske svak, og jeg ønsker ham inlocuiesc.Am funnet en god datamaskin EMAG.RO mening mea.Pun linken og du fortelle meg om det er bra eller ikke bra nu.Daca du gi meg andre linkuri.Pretul til 25 millioner!

  http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-action-intel-pentium-dual-core-e6500-293ghz-4gb-500gb-ati-radeon-4650-1gb–pSeriouxAction?ref=vsc_boxpromo

 8. anonym sa han

  Ja c eSEEurope skjer når du ser en tutorial i fullskjerm-modus er stille lyd som ikke hørte; hvorfor dette skjer.

  • Adrian sa han

   anonymJa c eSEEurope untutorial se hva som skjer når du er i fullskjermmodus er stille lyd som ikke hørte; hvorfor dette skjer.  

   Spiller, høyreklikker du på videoen, og velg Innstillinger og i det lille vinduet som vises uncheck boksen "Aktiver maskinvareakselerasjon" for å starte nettleseren så ja, fortell oss hvis du gjør det etter å gjøre denne innstillingen ...

   • Gepeto sa han

    Adrian:
    Spiller, høyreklikker du på videoen, og velg Innstillinger og i det lille vinduet som vises uncheck boksen "Aktiver maskinvareakselerasjon" for å starte nettleseren så ja, fortell oss hvis du gjør det etter å gjøre denne innstillingen ...  

    Prøv så Adrian sa at kombinasjonen går så jeg gjorde det samme

 9. Et godt program eller plugin for autofyll for arbeid vet?

  • Adrian sa han

   sebyyEt godt program eller plugin for autofyll for arbeid vet?  

   Høyreklikk på boksen som du ønsker å gjøre autofyll og velge Sett inn og velg deretter Rediger Staff. Opera støtter ikke hvem vet hva som add-ons som Firefox eller Google Chrome ... Jeg vet ikke om dere alle elsker Opera, Opera Unite bortsett fra jeg ikke liker noe om ham. Den har noen tilleggsprogrammer som du telle på fingrene og jeg onservat som om de er få, om noen gå sitte ...

   • Adrian:
    Høyreklikk på boksen som du ønsker å gjøre autofyll og velge Sett inn og velg deretter Rediger Staff. Opera støtter ikke hvem vet hva som add-ons som Firefox eller Google Chrome ... Jeg vet ikke om dere alle elsker Opera, Opera Unite bortsett fra jeg ikke liker noe om ham. Den har noen tilleggsprogrammer som du telle på fingrene og jeg onservat som om de er få, om noen gå sitte ...  

    Det er som løk autofilu ala leseren går ikke på det området jeg ønsker å bruke sitt arbeid som går på DPO laste alt raskt og ja jeg vet også har noen bugs da na dette er at jeg ønsker fart, ting nok add-ons gi navn Trebe ikke bruke dem nå ja jeg fikk se at en generelt Trebe bruke Mozilla add-ons for å gi ala eple tregere

    • Adrian sa han

     sebyy:
     Det er som løk autofilu ala leseren går ikke på det området jeg ønsker å bruke sitt arbeid som går på DPO laste alt raskt og ja jeg vet også har noen bugs da na dette er at jeg ønsker fart, ting nok add-ons gi navn trebenu jeg bruker da na Trebe jeg ser at nå en generelt bruk Mozilla add-ons gi ala eple tregere  

     Google Chrome er raskere enn Opera!

 10. PrivateMC sa han

  Vanessa, hvorfor sa du det med det jeg gjorde galt mot deg, hva sa jeg galt til deg, fortell meg og du sa til meg slik, "Selv om jeg i dag fortsatt er gal på å chatte fordi du skjønner" vel, hvorfor gjorde jeg feil med det du -Jeg ble gal, vel, la oss komme over disse. Takk for at du hjalp meg. Jeg hadde virkelig behov for kodet takk, og jeg vet ikke hva jeg gjorde feil

 11. Gratulerer opplæring, som mange tutorials og jeg ønsker deg helse!

 12. Skytten sa han

  Logge på flere Gmail-kontoer, adresser dvs. MAXIM 3 !!!!!

 13. Gepeto sa han

  Cristi jeg foreslå en tutorial om Camtasia Studio programvare 7 tutorials som du gjør er veldig bra og veldig complax og jeg ønsker å gjøre en tutorial guide og sett om Camtasia Studio 7 Pretty please.
  Hvem er enig i forslaget om å legge igjen en kommentar nedenfor

  Jeg vet ikke hvor godt dette programmet jeg bruker Camtasia Studio aja 7 av dem ber om å lage en tutorial om det.
  Takk på forhånd.

 14. sylvyzzy sa han

  hvordan kan deaktivere brannmur og Windows 7 bitdeffender please?

 15. costel08_78 sa han

  Interessant tutorial.Despre linux ikke ønsker å gjøre noen tutorial?

 16. Flower sa han

  Lignende resultater oppnås med allerede som presenterer GMX eller WebMail Notifier bortsett fra at anlegget holdes aktiv i Gmail.Este relevant bekymring for de nye til Gmail: v.Drag og slipp for atasamante bilder (ennå i Chrome) .Harnicului Sir Adrian Burlugeanu, et forslag: CCleaner Enhancer.

  • Adrian sa han

   Flower: Lignende resultater oppnås med allerede som presenterer GMX eller WebMail Notifier bortsett fra at anlegget holdes aktiv i Gmail.Este relevant bekymring for de nye til Gmail: v.Drag og slipp for atasamante bilder (ennå i Chrome) .Harnicului Sir Adrian Burlugeanu, et forslag: CCleaner Enhancer.  

   Hei, vi har allerede en tutorial om Ccleaner. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Ccleaner, trykk enter og du vil finne den opplæringen!

 17. Darius Beldean sa han

  Jeg kunne bruke et slikt bytte mellom Google-kontoer 2, men å gå og youtube. Fordi min konto ble tørket av min viktigste e-post og jeg gjorde en ny konto på en annen adresse. Og hver gang jeg går inn på youtube konto jeg må logge ut av kontoen min på hoved Google.

  Hvis du kjenner en eller annen måte en løsning på dette som kan gi meg noen råd. Takk!

 18. Jeg og jeg trenger hjelp. Jeg bruker Opera, og den siste installasjonen (selv om jeg satt Windows på engelsk, inkludert plassering) jeg åpner sidene oversatt til ungarsk, meg å være meg fysisk i Ungarn. Jeg prøvde alle vinduer og nettleserinnstillinger, det gjorde jeg ikke endre det. Vær så snill, hjelp med råd. Takk.

 19. adrian hilsen Jeg har et spørsmål hvorfor ikke gå, og vi logge inn på din Gmail-konto om gangen ikke kommer sall

 20. hvordan å lage en e-postadresse?

 21. sal..am og problema..de når jeg får en budbringer og deretter går for å sjekke min e-post blir automatisk logget ut av yahoo messenger og forbli pålogget på email..cum kan forbli på nettet i Yahoo, og jeg leste messenegr og e-post samme timp..va takk

 22. Cosmin sa han

  Meget god tutorial.

 23. Cristi sa han

  velkommen
  Slik kopierer du alt fra en Google-konto til en annen, det vil si e-post, kalender, kontakter og andre tjenester.
  takk

Tilbakesporinger

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Ady sa: Logge på flere Gmail-kontoer ved hjelp av en enkelt økt og en enkelt nettleser Videotutor .. http://bit.ly/bzKtqa #videotutorial […]

 2. […] Logge på flere Gmail-kontoer ved hjelp av en enkelt økt og en nettleser - opplæring v ... Merket som: utvidelser-eller, google tips og triks, google-verktøy, mai-stiu, google nyheter, [...]

 3. [...] Foto på Googles søkeside, om det virtuelle tastaturet og om den nye modulen som lar deg logge på flere Google-kontoer samtidig. Og her som Google ikke stopper her ved å introdusere en annen funksjon i søkemotoren. Det er […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.