LoudTalks program for Android, som gjør at telefonen til en radiostasjon mottak - video tutorial

LoudTalks program for Android, som gjør at telefonen til en radiostasjon mottak - video tutorial
3.5 (15) 69.33%

Hei venner, i dag slår vi telefonen til en walky talky (en radiostasjon mottak) i noen få minutter, programmet som vi bruker kalles LoudTalks og er gratis tilgjengelig i Android Market.
Søknaden LoudTalks hjelpe oss å snakke med eierne av Android, er dette en type program TOS (TOS) i USA er det slike tjenester fra leverandører av mobiltelefonen, noen telefoner (Nokia, Motorola) har til og med knapper dedikert TOS. Selvfølgelig LoudTalks ikke er relatert til tjenestene som tilbys av leverandører, er det en programvare som fungerer på prinsippet om klient-server-klient for å kjøre LoudTalks må ha internett-tilkobling (wi-fi, 3g, kant), jeg testet alle tilkoblingstyper, selv på kanten går feilfritt.
Søknaden LoudTalks gå telefoner: Android, Windows Mobile, Blackberry og selv Windows, har jeg presentert i opplæringen app for Android.
Jeg håper du liker LoudTalks, i en multi minner min barndom som, for detaljer se videoen opplæringen.
Hvis du ikke allerede har en smarttelefon, spor denne opplæringen.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian er ikke tutorials? Jeg har aldri sett en tutorial gamles rett jeg savner ham høre.

 2. Jeg 4 stasjoner Motorola Talkabout T5532 (så skrive på den). Jeg ga nesten snakke med venner på en hel zii og brakte meg tilbake til et sted i deres hjem støtte belastning. Vi har ANDROID :))

 3. Alexander996 sa han

  Cristi treba god !!!!!!!!!!!
  Hva telefonen har du egne tutorials mener hva telefonen?

 4. psaddict sa han

  Programmet bruker internett? Eller bruker en telefon chip? Hvis hennes andre valg, i hvilken avstand må være to telefoner?

  • Cosmin sa han

   psaddict: For å kjøre LoudTalks må ha internett-tilkobling (wi-fi, 3g, kant)

   "Å kjøre LoudTalks må ha internett-tilkobling (wi-fi, 3g, kant)"

 5. TurocK sa han

  @psaddict: hvis "funksjonen" ekko og kan teste hvordan vb ... .vi høre hva som er opplagt? Selvfølgelig internett

 6. pc204060 sa han

  Interessant program er spent på å se hvor langt det fungerer, jeg antar at hvis du trenger Internett-tilkobling, det fungerer overalt i verden hvor det er en internettforbindelse?

 7. Cristi nå har jeg telefonen min htc wwildfire men jeg er sikker på at jeg ikke går dette Application S !!! Noe annet jeg ønsker å spørre om pose ROM Manager og velg nedlasting rum og pose på Cyanogen vei 7 faktisk han sier at han støtter 6.1 og installerer android 2.3 eller være vanskelig å det rot og da, eller hvis posen ting med superbruker 2.3.6 ikke vet fryoy som det går, pepperkaker, homeyoynem fyr, og sier at hvis jeg satt på Dalvik cache tørk si hva mener du hva jeg fjerne denne funksjonen fra telefonen?

 8. booooringgggggg denne opplæringen

 9. LucianGL sa han

  Veldig SLAB anbefaler Skype, høres mye bedre, pluss det og vede.Skype var og er i spissen.

  • pc204060 sa han

   LucianGL:
   Veldig SLAB anbefaler Skype, høres mye bedre, pluss det og vede.Skype var og er i spissen.

   Skypes en sende- og mottaksstasjon er en annen

   • Det er faktisk en faux radiostasjon. Bruk alle over Internett og kan sammenlignes med skype (så lenge du trenger å gjøre konto. I en reell radiostasjon ber deg om å gjøre rede :) ... offf offf offf)

    pc204060Nyttig. Ingenting er nyttig for deg hvis du ikke har noe i tillegg til annen

 10. Sall, hjelp meg CNV og min Var Vær så snill, jeg dyttet nylig still 1 gb ram pc, men KND gå til Egenskaper, viser meg 2gb ram 1 (brukbare), nevner k har vinduer 7 ultimate, hvorfor bare ett bruk ?

  • Kalis:
   Sall, hjelp meg CNV og min Var Vær så snill, jeg dyttet nylig still 1 gb ram pc, men KND gå til Egenskaper, viser meg 2gb ram 1 (brukbare), nevner k har vinduer 7 ultimate, hvorfor bare ett bruk ?

   prøv dette -Produkt Jump- starte knapp klikk i boksen SCRi kjøre msconfig OK i kategorien boot klikk Avanserte alternativer og fjern haken maksimal minne
   Ved å klikke ok; Aplaya Klikk, klikk ok suksess !!!

 11. Måtte de menneskene som ikke har testet dc android mobil som jeg har ingen store 888 k slik at du kan teste den før du spør Avhengige bruk og ikke for lat eller gi bruk. og hva conteza hva gjorde tutorialu telefon? Jeg sier det spiller ingen rolle

 12. Android-programmer sa han

  Fra hva jeg vet Toveis TALKY stasjoner ikke opererer på store avstander, og ærlig synes jeg det mer nyttig Skype, som ikke ser hva den tilbyr i tillegg til Skype.

  • AdrianGudus sa han

   Android-programmer:
   Fra hva jeg vet Toveis TALKY stasjoner ikke opererer på store avstander, og ærlig synes jeg det mer nyttig Skype, som ikke ser hva den tilbyr i tillegg til Skype.

   Det er et alternativ Kjære bruker! Rett og slett et alternativ! Alternativer er alltid velkommen og nyttig. Ingenting er nyttig for deg hvis du ikke har noe i tillegg til den andre? Dersom det ville være Skype alternativ at de ikke ville strofoca å innovere og implementere nye funksjoner fordi som ikke ville konkurrere med dem. Hei, hva snakker vi?

 13. Søknaden er god og morsom ... og ja, bruke nettet

 14. Michael Băcilă sa han

  Alt vel og bra, men walkie talkie ...... trenger du enn netto baterie.Depinde søknad Talkie Walkie ikke! Og ja Skype beste.

  • Michael Băcilă:
   Alt vel og bra, men walkie talkie ...... trenger du enn netto baterie.Depinde søknad Talkie Walkie ikke! Og ja Skype beste.

   Du må forstå at Skype er noe annet, ikke LoudTalks konkurranse ip taletjenestetype.
   LoudTalks er et program / tjeneste enkel og effektiv, tenk om fordelene OTI snakker 100 av gutta på en gang, hvis du er sjefen, og ønsker å ta dem til ... komme på ansatte LoudTalks er stor, så hvis du ønsker å snakke når hele gjengen.
   Det er annerledes, det er LoudTalks

 15. TzyTzy sa han

  Jeg vil også gjerne google pluss en invitasjon om [Email protected]
  mullt ms.

 16. AdrianGudus sa han

  Før du kommentere, tenke og sette god balanse! Les teksten over opplæringen og sørge for at du forstår programvare! Skye kan ikke gjøre konferansen mer enn 5-10 brukere på en gang!

 17. ASUS-sel sa han

  Hei, vet du hvilken som helst metode som hvis jeg stoppe strømmen, og jeg er ikke hjemme jeg vil pc min starter så snart det er nåværende kurs jeg ønsker jeg satt til å starte i programmet som jeg ønsker ptr kameraet på "auto koble" og merk av mappen gjenopprette funksjonen forhåndsvisning ... .win pålogging, det er noen program som ikke vet dette eller sette i dvalemodus etter sal å starte en, eller bør jeg bruke en UPS som de mer enn 5-10 minutter ikke og ex tinn. ikke en gang gikk 1 gjeldende dag og hvordan de holder bare 10 min er lik null. Hva tror du er den beste noen program som ikke tror det er noe slikt eller UPS?

 18. dan popa sa han

  Jeg kan gå i canalu de som bruker auto-stasjoner og lytte til deg snakke?

  • dan popa:
   Jeg kan gå i canalu de som bruker auto-stasjoner og lytte til deg snakke?

   HA HA HA hva? sikker på kommer bare til å kopiere en DLL fra Yahoo !!!

 19. kan du fortelle meg hvilken vei å slette en kanal fra LoudTalks ... Jeg har lagt en kanal og ser ikke hvordan det kan bli fjernet

  • AdrianGudus sa han

   nik:
   kan du fortelle meg hvilken vei å slette en kanal fra LoudTalks ... Jeg har lagt en Canals ser ikke hvordan det kan bli fjernet

   Veldig enkelt, lang hold nede kanalen du ønsker å gå ut og ha 3 alternativer: Samtale, Koble fra Chanel, Slett kontakt.
   Hvordan dette stedet innstillinger (hurtigmenyen) sannsynlig å finne ham i mange programmer for funksjoner som ikke har integrering i programmenyer eller menyknappen.

 20. Milenium996 sa han

  Utmerket opplæringen, men du kan introdusere oss hvordan du Skimble operativsystem til din Windows-mobil 6.5 ku Android?

 21. Cristi er bedre å ta nå, og jeg en Samsung Nexus S eller vente kan virke som lam sett på EMAG og mia likte hvordan den beveger seg Angry Birds på det å si jeg var på PC og system mia likte, flytter 10 ganger samt Wildfire fikk lurt av dette, at jeg ikke ville gi penger, men jeg frykter det satt android 2.3 var bra hvis du hadde du dette målet, og lage en tutorial på hvordan du gjør en oppdatering skikk med 2.3 så og rootarea å bare gi penger så gal. Hva med å gjøre en tutorial verdt eller hvordan rooteaza og hvordan du kan sette en android 2.3?

  • ASUS:
   Cristi er bedre å ta nå, og jeg en Samsung Nexus S eller vente kan virke som lam sett på EMAG og mia likte hvordan den beveger seg Angry Birds på det å si jeg var på PC og system mia likte, flytter 10 ganger samt Wildfire fikk lurt av dette, at jeg ikke ville gi penger, men jeg frykter det satt android 2.3 var bra hvis du hadde du dette målet, og lage en tutorial på hvordan du gjør en oppdatering skikk med 2.3 så og rootarea å bare gi penger så gal. Hva med å gjøre en tutorial verdt eller hvordan rooteaza og hvordan du kan sette en android 2.3?

   Selv om du setter på en Gingerbread Wildfire Jeg tror ikke du vinner som vet hva hastigheten.
   Wildfire er en fin telefon, men er temmelig svak, er mer egnet for damer eller piker, trenger de ikke gjøre for mange ting på en smarttelefon (jeg håper du ikke hoppe i hodet jenter).
   Hvis du ønsker å endre din smarttelefon, foreslår jeg at du får din en dual core med stort display (mer enn 3.8 "diagonal og over 800 × 480 oppløsning) vil skje spill og programmer blir mer sofistikerte, er det godt å deg trygg.
   Vi menn vil ha kule ting, nye, høy ytelse, vi er som barn som ønsker mer leker. Vi vil aldri mette og produsenter av gadgets vi føler svakhet ... .banditii!

 22. Vel hvordan om ikke vente smarttelefon jeg ønsker å ta min en i desember vinteren kan vises noe, men hva jeg anbefale, men være like god som en produsent? Jeg elsker det spillet med sinte fugler, og kan ikke spille gi refrsh spillet om 5 ganger for å fange triks hvordan å drepe griser mela, mela eller bindestrek, Craa, Craa nivå feilet, så jeg vil ha en god en med den siste system android og åpne raskt. Per EMAG Crangasi lam sett og beveger seg godt Nexus S, men det er for dyrt, og jeg vil anbefale deg en god en, og jeg har ingen problemer i spill. Mia sa til demukt Adrian Lam spurte om noen god mia Wildfire og sa oppløsning, men vi tror at spill støv

 23. Dan Popa sette en intrebare.ar være veldig kult hvis vi ville ha et sted å gå inn i CB radiokanaler

andre referanser

 1. [...] Vi kan bygge en Wi-Fi-nettverk med flere aksesspunkter og en sentral router (for én DHCP-server). Dette nettverket kan skalere så mye som vi ønsker. Det kan være en form for nettverksinstallasjon / fjerning raskt, noe som kan skje i tilfelle naturkatastrofe område der alle kan koble til og kommunisere med hverandre og med myndighetene. Hvis du er lidenskapelig om denne type gerilja metoder for kommunikasjon, anbefale og opplæringen Push to Talk, Walkie Talkie hjelp av Internett. [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.