LoudTalks, et Android-program som gjør telefonen din til en mottaker - videoopplæring

Hei venner, i dag slår vi telefonen til en walky talky (en radiostasjon mottak) i noen få minutter, programmet som vi bruker kalles LoudTalks og er gratis tilgjengelig i Android Market.
Søknaden LoudTalks hjelpe oss å snakke med eierne av Android, er dette en type program TOS (TOS) i USA er det slike tjenester fra leverandører av mobiltelefonen, noen telefoner (Nokia, Motorola) har til og med knapper dedikert TOS. Selvfølgelig LoudTalks ikke er relatert til tjenestene som tilbys av leverandører, er det en programvare som fungerer på prinsippet om klient-server-klient for å kjøre LoudTalks må ha internett-tilkobling (wi-fi, 3g, kant), jeg testet alle tilkoblingstyper, selv på kanten går feilfritt.
Søknaden LoudTalks gå telefoner: Android, Windows Mobile, Blackberry og selv Windows, har jeg presentert i opplæringen app for Android.
Jeg håper du liker LoudTalks, i en multi minner min barndom som, for detaljer se videoen opplæringen.
Hvis du ikke allerede har en smarttelefon, spor denne opplæringen.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian er ikke tutorials? Jeg har aldri sett en tutorial gamles rett jeg savner ham høre.

 2. Jeg 4 stasjoner Motorola Talkabout T5532 (så skrive på den). Jeg ga nesten snakke med venner på en hel zii og brakte meg tilbake til et sted i deres hjem støtte belastning. Vi har ANDROID :))

 3. Alexander996 sa han

  Cristi treba god !!!!!!!!!!!
  Hva telefonen har du egne tutorials mener hva telefonen?

 4. psaddict sa han

  Programmet bruker internett? Eller bruker en telefon chip? Hvis hennes andre valg, i hvilken avstand må være to telefoner?

  • Cosmin sa han

   psaddict: For å kjøre LoudTalks må ha internett-tilkobling (wi-fi, 3g, kant)

   "For å kjøre LoudTalks må vi ha en internettforbindelse (wi-fi, 3g, edge)"

 5. TurocK sa han

  @psaddict: hvis det har "funksjonen" til ekko og kan teste hvordan det høres ut, hva er ikke åpenbart? Selvfølgelig via internett

 6. pc204060 sa han

  Interessant program er spent på å se hvor langt det fungerer, jeg antar at hvis du trenger Internett-tilkobling, det fungerer overalt i verden hvor det er en internettforbindelse?

 7. Cristi nå har jeg telefonen min htc wwildfire men jeg er sikker på at jeg ikke går dette Application S !!! Noe annet jeg ønsker å spørre om pose ROM Manager og velg nedlasting rum og pose på Cyanogen vei 7 faktisk han sier at han støtter 6.1 og installerer android 2.3 eller være vanskelig å det rot og da, eller hvis posen ting med superbruker 2.3.6 ikke vet fryoy som det går, pepperkaker, homeyoynem fyr, og sier at hvis jeg satt på Dalvik cache tørk si hva mener du hva jeg fjerne denne funksjonen fra telefonen?

 8. booooringgggggg denne opplæringen

 9. LucianGL sa han

  Veldig SLAB anbefaler Skype, høres mye bedre, pluss det og vede.Skype var og er i spissen.

  • pc204060 sa han

   LucianGL:
   Veldig SLAB anbefaler Skype, høres mye bedre, pluss det og vede.Skype var og er i spissen.

   Skypes en sende- og mottaksstasjon er en annen

   • faktisk er det en etterligning av en radiostasjon. Den bruker alt internett og kan sammenlignes med skype (så lenge du må redegjøre. På en ekte radiostasjon gjør det deg til konto:) ... offf offf offf)

    pc204060Nyttig. Ingenting er nyttig for deg hvis du ikke har noe i tillegg til annen

 10. Sall, hjelp meg CNV og min Var Vær så snill, jeg dyttet nylig still 1 gb ram pc, men KND gå til Egenskaper, viser meg 2gb ram 1 (brukbare), nevner k har vinduer 7 ultimate, hvorfor bare ett bruk ?

  • Kalis:
   Sall, hjelp meg CNV og min Var Vær så snill, jeg dyttet nylig still 1 gb ram pc, men KND gå til Egenskaper, viser meg 2gb ram 1 (brukbare), nevner k har vinduer 7 ultimate, hvorfor bare ett bruk ?

   prøv dette -Produkt Jump- starte knapp klikk i boksen SCRi kjøre msconfig OK i kategorien boot klikk Avanserte alternativer og fjern haken maksimal minne
   Ved å klikke ok; Aplaya Klikk, klikk ok suksess !!!

 11. Måtte de menneskene som ikke har testet dc android mobil som jeg har ingen store 888 k slik at du kan teste den før du spør Avhengige bruk og ikke for lat eller gi bruk. og hva conteza hva gjorde tutorialu telefon? Jeg sier det spiller ingen rolle

 12. Android-programmer sa han

  Fra hva jeg vet Toveis TALKY stasjoner ikke opererer på store avstander, og ærlig synes jeg det mer nyttig Skype, som ikke ser hva den tilbyr i tillegg til Skype.

  • AdrianGudus sa han

   Android-programmer:
   Fra hva jeg vet Toveis TALKY stasjoner ikke opererer på store avstander, og ærlig synes jeg det mer nyttig Skype, som ikke ser hva den tilbyr i tillegg til Skype.

   Det er et alternativ Kjære bruker! Rett og slett et alternativ! Alternativer er alltid velkommen og nyttig. Ingenting er nyttig for deg hvis du ikke har noe i tillegg til den andre? Dersom det ville være Skype alternativ at de ikke ville strofoca å innovere og implementere nye funksjoner fordi som ikke ville konkurrere med dem. Hei, hva snakker vi?

 13. applikasjonen er god og morsom ... og ja, bruk nettet

 14. Michael Băcilă sa han

  Alt vel og bra, men walkie talkie ...... trenger du enn netto baterie.Depinde søknad Talkie Walkie ikke! Og ja Skype beste.

  • Michael Băcilă:
   Alt vel og bra, men walkie talkie ...... trenger du enn netto baterie.Depinde søknad Talkie Walkie ikke! Og ja Skype beste.

   Du må forstå at Skype er noe annet, ikke LoudTalks konkurranse ip taletjenestetype.
   LoudTalks er et enkelt og effektivt program / en tjeneste, tenk på fordelene, du kan snakke med 100 personer på en gang, hvis du er sjef og du vil dra nytte av ansatte LoudTalks er flott, så vel som om du vil snakke med hele gjengen på en gang.
   Det er annerledes, det er LoudTalks

 15. TzyTzy sa han

  Jeg vil også gjerne google pluss en invitasjon om [e-postbeskyttet]
  mullt ms.

 16. AdrianGudus sa han

  Før du kommentere, tenke og sette god balanse! Les teksten over opplæringen og sørge for at du forstår programvare! Skye kan ikke gjøre konferansen mer enn 5-10 brukere på en gang!

 17. ASUS-sel sa han

  Hei, kjenner du noen metode der hvis strømmen min går og jeg ikke er hjemme, vil jeg at PC-en min skal starte så snart den har strøm, selvfølgelig setter jeg det som jeg vil for å starte programmet jeg ønsker for et rom på "auto connect" og sjekk funksjonen for forhåndsvisning av gjenoppretting i mappealternativet. vind pålogging, er det et program som gjør dette, eller vet jeg ikke hvordan jeg skal sette det i dvalemodus og etter at det starter på egenhånd, eller og også f.eks. når strømmen ikke fungerte i 5 dag, og da de bare varer 10 minutter, er den lik null. Hva synes du er bedre et program som jeg ikke tror det er noe slikt eller UPS?

 18. dan popa sa han

  Jeg kan gå i canalu de som bruker auto-stasjoner og lytte til deg snakke?

  • dan popa:
   Jeg kan gå i canalu de som bruker auto-stasjoner og lytte til deg snakke?

   HA HA HA hva? sikker på kommer bare til å kopiere en DLL fra Yahoo !!!

 19. fortell meg hvordan jeg skal slette en kanal fra LoudTalks ... Jeg la til en kanal, og jeg kan ikke se hvordan den kan slettes

  • AdrianGudus sa han

   nik:
   kan du fortelle meg hvilken vei å slette en kanal fra LoudTalks ... Jeg har lagt en Canals ser ikke hvordan det kan bli fjernet

   Veldig enkelt, lang hold nede kanalen du ønsker å gå ut og ha 3 alternativer: Samtale, Koble fra Chanel, Slett kontakt.
   Hvordan dette stedet innstillinger (hurtigmenyen) sannsynlig å finne ham i mange programmer for funksjoner som ikke har integrering i programmenyer eller menyknappen.

 20. Milenium996 sa han

  Utmerket opplæringen, men du kan introdusere oss hvordan du Skimble operativsystem til din Windows-mobil 6.5 ku Android?

 21. Cristi er bedre å ta nå, og jeg en Samsung Nexus S eller vente kan virke som lam sett på EMAG og mia likte hvordan den beveger seg Angry Birds på det å si jeg var på PC og system mia likte, flytter 10 ganger samt Wildfire fikk lurt av dette, at jeg ikke ville gi penger, men jeg frykter det satt android 2.3 var bra hvis du hadde du dette målet, og lage en tutorial på hvordan du gjør en oppdatering skikk med 2.3 så og rootarea å bare gi penger så gal. Hva med å gjøre en tutorial verdt eller hvordan rooteaza og hvordan du kan sette en android 2.3?

  • ASUS:
   Cristi er bedre å ta nå, og jeg en Samsung Nexus S eller vente kan virke som lam sett på EMAG og mia likte hvordan den beveger seg Angry Birds på det å si jeg var på PC og system mia likte, flytter 10 ganger samt Wildfire fikk lurt av dette, at jeg ikke ville gi penger, men jeg frykter det satt android 2.3 var bra hvis du hadde du dette målet, og lage en tutorial på hvordan du gjør en oppdatering skikk med 2.3 så og rootarea å bare gi penger så gal. Hva med å gjøre en tutorial verdt eller hvordan rooteaza og hvordan du kan sette en android 2.3?

   Selv om du setter på en Gingerbread Wildfire Jeg tror ikke du vinner som vet hva hastigheten.
   Wildfire er en fin telefon, men er temmelig svak, er mer egnet for damer eller piker, trenger de ikke gjøre for mange ting på en smarttelefon (jeg håper du ikke hoppe i hodet jenter).
   Hvis du vil bytte smarttelefon, anbefaler jeg deg å skaffe deg en dobbel kjerne med stor skjerm (over 3.8 ″ diagonalt og over 800 × 480 oppløsning), flere og mer sofistikerte spill og applikasjoner vises, det er godt å du tar ly.
   Vi menn vil ha sterke ting, nye, høy ytelse, store, vi er som barn som vil ha mange leker. Vi blir aldri lei av dingser og produsentene føler vår svakhet .... banditter!

 22. Vel hvordan om ikke vente smarttelefon jeg ønsker å ta min en i desember vinteren kan vises noe, men hva jeg anbefale, men være like god som en produsent? Jeg elsker det spillet med sinte fugler, og kan ikke spille gi refrsh spillet om 5 ganger for å fange triks hvordan å drepe griser mela, mela eller bindestrek, Craa, Craa nivå feilet, så jeg vil ha en god en med den siste system android og åpne raskt. Per EMAG Crangasi lam sett og beveger seg godt Nexus S, men det er for dyrt, og jeg vil anbefale deg en god en, og jeg har ingen problemer i spill. Mia sa til demukt Adrian Lam spurte om noen god mia Wildfire og sa oppløsning, men vi tror at spill støv

 23. Dan Popa sette en intrebare.ar være veldig kult hvis vi ville ha et sted å gå inn i CB radiokanaler

Tilbakesporinger

 1. [...] Vi kan bygge et Wi-Fi-nettverk med flere tilgangspunkter og en sentral ruter (for én DHCP-server). Dette nettverket kan skaleres så mye vi vil. Det kan også være et slags nettverk med rask montering / demontering, som kan utføres i tilfelle naturkatastrofer, som alle i området kan koble seg til, og kan kommunisere med hverandre og med myndighetene. Hvis du er lidenskapelig opptatt av denne typen geriljakommunikasjonsmetoder, anbefaler jeg også opplæringen med Push To Talk, en slags Walkie Talkie over internett. [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.