Bitcoin maskinen gjorde / penger fra Butterfly Labs

Hei venner, som jeg lovte i går, etter 5 måneder med venting, fikk jeg penger å gjøre enheten Bitcoin Miner 5 GH / s. DMC er en Butterfly Labs som gruvearbeiderne kan 5-10 GH / s med mindre endringer, vanskeligheten i dag betyr omtrent 2-5 euro per dag, avhengig av hvordan du velger å gruvearbeidere.
Hvis du er ny på Bitcoin, kan du vise disse veiledningene om Bitcoin, der vil du finne ut hva Bitcoin er en btcoin, hvordan få en Bitcoin, hvordan arbeidet nettverk, etc, etc.
Bitcoin, tjene penger med en datamaskinens ytelse
Beste maskinvare for "trykking" penger Bitcoin
Vær oppmerksom:
I den første opplæringen av en Bitcoin verdi var rundt 12 USD dør, en Bitcoin verdt i dag om 800-1000 dollar dør.
Produktet som jeg fikk i dag var bestilt 5 måneder siden, og i går endelig kom.
kostnader:
På tidspunktet for bestilling plassering, 5 år siden, jeg har betalt USD dør 350, 220 lei i går jeg betalt toll. Så du bør forvente ekstra kostnader hvis du kjøper plikter gruvedrift maskin utenfor EU.
Når det gjelder ytelse kan jeg ikke si noe fordi jeg ikke satt i arbeid, men vi vil holde deg på den måten du teste ham / bag til å fungere.
Venter på dine spørsmål og forslag i kommentarfeltet.
Om tåke under filmingen snakket under veiledningen, så i utgangspunktet selger du tilfeldigvis å skyte med en kald kamera inn i et varmt miljø.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi Hei, jeg er interessert i et produkt av gruvedrift meg, men jeg ønsker å vite, og til slutt får du til å produsere noe Bitcoin, hun kan bli til ekte penger eller bare du kan kjøpe produkter fra nettsteder som godtar denne betalingsmåten? at jeg ville investere 1600 lei i en slik enhet og la ham der og plugget i 365 dager etter at han høster gevinsten ...

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan konvertere dem til ekte penger (RON, EUR USD), eller du kan kjøpe produkter med dem.

  • Madalina sa han

   Etter ett år du ikke gjenopprette selv halvparten av investeringen.
   Og disse tallene ovenfor er ikke sant. Du kan ta ut maksimalt $ 3 daglig med denne bilen, og i det øyeblikket, hvis jeg øke vanskelighetsgraden vil bli enda mindre.
   Hvis du gir et enkelt søk på google vil du se at Bitcoin mining er ikke lenger lønnsomt for ASIC under $ 5.000

 2. Peter gabureanu sa han

  Cristi har nå 5gh hvordan den nye maskinen produserer om lag 1.31 kjøpt dollar og tror ikke det er ikke verdt å ikke verdt Adik

 3. Peter gabureanu sa han

  1.31 dollar og jeg glemte å nevne dollar per måned og 39.77

 4. Octavian sa han

  Med dette produktet kan fås og Litecoin?

  • Adrian Gudus sa han

   Ingen arter er designet for Bitcoin
   Bitcoin programvaren er basert på algoritmer SHA-256 mens Litecoin bruker en annen kryptografisk algoritme kalt scrypt

 5. Ja faktisk gjøre 1,50 $ per dag. Men det finnes andre SSH har litt problemer med og kan tjene penger.

 6. Du skyter ut av dine tutorials er dampende objektiv?

 7. Cristi r sa han

  Du bør gi opplæring om andre måter å tjene penger:
  bilde-salg, design, temaer på Envato nettsider ..
  site steder PTC (betalt for klikk) av gevinsten hvis du er registrert på flere områder, og du og henvisninger
  -og det er andre måter å tjene penger på nettet

 8. Gratulerer, Cristi!

  Jeg håper i det minste å gjenopprette finansiell investering, og hvis du kan gjøre og profitt med denne enheten, så mye bedre!
  Takk for at du deler med oss ​​dette eksperimentet.

  Jeg skulle ønske, Cristian Adrian, å ha en nyttår av helse, hell og lykke, personlige og faglige prestasjoner, materiell velstand, harmoni i familien, alle gode tanker for deg!
  Mange takk til prosjektet Videotutorial og vi likte det ta mange år fra nå!

 9. Cristi metoden kan du fortelle oss hvordan du har betalt på nettstedet buterflylabs

 10. Hei alle sammen! .Jeg er en nybegynner, og jeg har mange spørsmål som jeg svarte på bitcoin..De eksempel "Hvordan gjør de Bitcoin og hvordan gjøre dem gå live i lommeboken ???" Hvordan kan jeg endre Bitcoin i amerikanske dollar eller annet ? "Hvis jeg får en maskin laget som Bitcoin gjøre videre ???" i BItminter Client vi nå 60 torg og det blir flere av dem som betegner de og hva er de ??? intredevar Hvor lenge skal jeg ha en Bitcoin ??? Hjelp meg please !!!!!!!!!

  • Adrian Gudus sa han

   Allerede har et svar på alle disse spørsmålene i kommentarfeltet allerede gjort andre tutorials om Bitcoin. I teksten over opplæringen du lenke direkte til 2 tutorials om dette temaet. På slutten av den siste kommentaren fra disse tutorials av "" Kommentarer eldste "at hvis du klikker du blir eldre kommentarer av at opplæringen, slik at du kommer til å gå gjennom dem alle.

 11. Min mening om Bitcoin mining ... kanskje det er riktig eller galt.
  October 15 var om hvor vanskelig oppgavene 189.000.000 med en total behandlingskraft samlet verdi på om 111 THPS. (Jeg mener bitminter.com). Vel, i dag, nådde 1.180.000.000 vanskelige oppgaver og samlet en total behandlingskraft på 460 THPS. Så i ca 2 vanskelighetsgrad og en halv måned har økt 6 ganger.
  Jeg gjorde en konto tull, jeg la klienten bitminter å jobbe i ca 3 timer mens jeg så noen filmer. Når jeg ble vist "gevinst", gikk jeg under "skift" og det jeg kunne se denne historien.

  Konklusjonen ... .Her er en ond sirkel som jeg ikke liker i det hele tatt. De andre kjøper prosessutstyr blir mer effektiv, blir vanskeligheten av oppgavene øke og penger oppnådde stadig vanskeligere med den samme prosessorkraft. Til slutt er det normalt å skje i tide. Problemet er at krav til behandling vokser på et svært høyt tempo. Hvis ingen 3 måneder, øker vanskelighetsgraden 6 ganger, det fortsatt over 3 måneder på hvordan du kommer til vanskelighetsgraden? Kanskje modenda Bitcoin vil øke i verdi, men likevel ... ikke verdt det skjønt.

  Det tok omtrent 6 måneder fra tidspunktet for bestilling til levering denne enheten 5000 MHPS. Bare ... .Etter Som jeg sa tidligere, ingen 3 måneder, vanskelighetsgraden har økt 6 ganger. Det gjenstår å se hva resultatet vil fjerne ham. Sannsynligvis tapet vil ikke gå ut, men ikke en stor avtale for å vinne med ham. Over et år fra nå, tempoet i behandlingen av kravene øker, vil trolig ikke gjøre noe lenger med den enheten. Sannsynligvis du har å risikere en mye høyere beløp for kjøp av annen behandling enhet kraftigere.

  Jeg håper det er krenkelser, kan gjøre feil, men ting ser helt klart. Endelig ...

  Godt Nyttår teamet videotutorial.ro, helse og lykke.

 12. Vel, se på historien Bitcoin dollar sitat, denne gang var en stor boom i 130 ..de dollar på en Bitcoin, ankom 1200, deretter falt raskt til 600 dollar, og nå er det en 800 oppadgående trend i dollar. Jeg er ikke den store økonom, men er også store variasjoner i en svært kort tid. Det gjenstår å se hva fremtiden vil bringe. Denne valutaen er svært uforutsigbar og ikke liker.

 13. Hei, jeg samlet meg noen Bitcoin. Hvordan kan jeg fjerne in lei eller euro i tillegg så jeg ikke er bra?

 14. Du vet hva virker for meg nysgjerrig? Bitcoin lommebok som du presentert i tutorials eldre det har obtinune for Bacup, men ikke for å gjenopprette? Jeg ser lommebok og en backup visste ikke hvordan å gjenopprette sikkerhetskopien gi det ... du kan hjelpe meg liksom? alle de beste

  • Adrian Gudus sa han

   Veldig enkelt, wallet.dat fil som du gjorde backup plassering sette den tilbake i Bitcoin lommebok app laget for din bruk.
   Bitcoin lommebok lukke applikasjonen og deretter gå til mappen:
   I tilfelle du XP - C: \ Documents and Settings \ NumeleUseruluiTau \ Application Data \ Bitcoin \ wallet.dat
   I tilfelle du 7 Windows - C: \ Users \ NumeleUseruluiTau \ AppData \ Roaming \ wallet.dat
   Slett filen "wallet.dat" eksisterende der og erstatte den med en som du har sikkerhets

 15. Octavian sa han

  Hei Cristi når denne enheten vil være tutorials på Butterfly Labs, ønsker jeg å vite hvilken programvare du bruker, og hvordan du setter din lommebok og alt dette ...?

 16. Salut!
  Du gjorde noe med ham?
  Det er lett å installere?
  Jeg så at en BTC 730USD!
  Jeg tror et sted ut 1.50 USD / dag
  47USD / måned
  Er du lykkelig?

 17. Octavian sa han

  Hva er det du spør Cristi penger hvis han gjorde eller ikke, jeg tror det er klart for alle ... Cristi kjøpte denne miner å gjøre noen tutorials for å informere oss og lære nye ting ....

 18. Hei Cristi
  Jeg gleder meg tutorial om dette miner når du sa du gjorde bestillingen.
  Det endelig fikk scula.ar er interessant hvis du tar en tutorial med denne miner og arbeid i forbindelse med Android-telefon (som du sa i opplæringen ovenfor)
  Jeg er også interessert i å bestille noe, men jeg traff banken i stand sommerfugl, og derfor minimum $ 550 Så kan ikke kommandere en enhet.
  Hvordan gjør du ?????
  Gratulerer til hele laget Videotutorial pt.ca gjøre.

 19. marius sa han

  Cristi metoden kan du fortelle oss hvordan du har betalt på nettstedet buterflylabs hvordan du betaler som jeg ønsker jeg å kjøpe ghasuri i deres retiaua

 20. kantine sa han

  Hvis du ikke har lagt merke til disse menneskene feirer og som ikke er bare de ansatte. Plus, det tar flere dager å teste / sett / etc. Vær tålmodig brødre!

 21. marius sa han

  OK flatet flaske

 22. Salut.Vreau å spørre meg selv om Bitcoin-ii astia.Pana etter mor Masi gjøre med dem? ... Og hente dem? Du kan endre dem i ekte penger (jeg har ikke sett det), kan du kjøpe med de (ikke har sett nettsteder som godtar det)? i konklusjonen, for å gi 1400-1500 lei enhet ala, for å holde ham gå 30 dager (kontinuerlig antar) så jeg velger å 60 $? ... jeg 2 tok et minimum $ / day * 30zile.Ti ville være takknemlig om meg og fjerne meg fra lumina.Multumsc og et Godt Nyttår!

 23. Bonelly sa han

  ta dagen nå når du så at lite kan dracovenia fikk en av 300gh verdt?

 24. sebastian sa han

  hilsener! Jeg var interessert, og jeg tar en maskin som gjøres i dollar, vente og se hva resultatet får du med 5gh / s ... 'm nysgjerrig på om det gjør jobben :)

 25. Hei, kan du Cristi lamurestema og meg med noe. Hvis du bestiller en .com-domenet, kan hvem som helst bestille det samme domenenavn med .net, .com, .info ect. ?

 26. Takk! I dette tilfelle du velger en .com eller .net domene, slik at vi ikke vil dra nytte av reservasjonen liv til .com-domener (D var den eneste store fordelen .com).
  Multumec igjen for hvor raskt du svarte meg.

 27. Andrew sa han

  Jeg så på flere tutorials på dette emnet, men jeg INTEL par ting:
  1) Du kan få bare gruvedrift Bitcoins? Jeg mener denne mynten er designet spesielt for betaling Mineira?
  2) Hvor mange Bitcoins som får mer for 1Mh for eksempel.
  3) Hvorfor bruke ressurser som jeg "selger"

  • Du mener at du ikke forstår noe.
   1. Bitcoin kan få ved å kjøpe Bitcoin mining eller bruke RON, USD, EUR, etc. (valuta). Andre eksempler kan tilby en tjeneste, og krever betaling i Bitcoin kan motta donasjoner etc. For alt dette trenger du en elektronisk lommebok ... det er mange, valget er ditt eget.

   2. Med 1 MH / s ikke får noe. Med min skjermkort for eksempel er en nvidia gt 630 20,5 kan gjøre med MH / s kan tjene ca 60 penger per måned, som en løve. Her har vi ikke tatt med kostnadene for elektrisitet ... ... finne ut det røde. Selv om du har et nvidia GTX GTX 660 eller 700, 100-150 som ville gjøre MH / s du fortsatt komme ut med mye mindre. Du kan få en fortjeneste bare med spesiell gruvedrift (ASIC). Men her er et hemmelig ting ... vanskelige oppgaver begynte å vokse enormt de siste ekstremt 3 måneder, og trenden ser ut til å fortsette ... så hver dag du får stadig mindre overskudd. De andre gruvearbeidere kjøpe sine enheter stadig mer effektiv, oppgaver og vanskelighetsgraden øker. Det er en jevn trend her, som den samlede behandlingskraften øker, får du betalt mindre. Ellers ville det skape mange Bitcoin i en svært kort sikt, og regler som ikke tillater denne virtuelle mynter. Det er sant at verdien av valutaen Bitcoin har eksplodert de siste 3 månedene, men på den annen side har store svingninger. Den steg fra rundt 100 og noe dollar per Bitcoin og selv nådd 1200 ... deretter falt i ca en uke dollaren 600, 800 og deretter videre til noe. Hvem var heldig og fikk tak i 2010 eller kjøpe Bitcoin mining ... stor var heldig. Ved første 1 Bitcoin var ca 12..13 dollar. Hvordan vil fremtiden, har jeg ingen anelse om ... kanskje 2000 vil øke dollaren kan falle til 200 dollar ... alt er mulig. (Det er noen områder som Bitcoin utveksling i dollar eller euro, du kan bruke for dette for en PayPal-konto)

   3. Ressurser, prosessorkraft du setter enheten bruker til å validere transaksjoner av personer som gjør transaksjoner med Bitcoin. Total prosessorkraft er "Bank" å gjøre penger transaksjoner (Bitcoin), for disse tjenestene, hver "offisielle" får sin "avgift". Transaksjoner er validert basert på algoritmer (hasher). "Mining" er beregne disse hashes og sikrer at du ikke kan gjøre flere transaksjoner med samme mengde penger (svindel)

 28. ikke du å gruve Bitcoin med aparatu som nylig dukket oo bord på PCI Express fra buterfly kalt Monarch, men det er over 2000 dollar før de kommer til deg hvis du bestiller det Iara øke vanskelighetsgraden, er det best å passere mynter alternativene er mange, og noen av dem undergraver lett og gjøre hundretusener, og du kan gå inn i områder av handel og plassere ordrer for kjøper og selger og tjene mer, til mynt nytt alternativ med et kamera 2gh i to uker jeg gjorde over 100 tusen mynter i de senere solgte jeg dem for normal minind 0,8 Bitcoin og Bitcoin gjør ingen 0,2 selv, så løsningen er alternative valutaer, er dezavantaju ikke stabil og kan forsvinne fra markedet

 29. inteligent_ideea sa han

  Han foreslår hvem som helst med en 60 GH / s Enkelt ASIC BFL Butterfly Labs som Bitcoin Miner kan fjerne en måned (ca). 700-800 verdt å investere £?

 30. Julian sa han

  Jeg lå bror å slå 10 000 eller 20 000 Ron
  renteaza?
  det er spørsmålet
  noe av det vil være for deg hvis du lære meg hva jeg skal gjøre
  vente svarte i e-post

  • Avram Mihai sa han

   Hei Julian. Jeg er en del av en gruppe mennesker i en måned (i 1 januar) lansere en cryptomoneda. Hvis du er interessert i å vite mer send meg en melding.
   En vakker dag

   • Avram Mihai sa han

    SPESIFIKASJONER
    X15 algoritme
    Block igjen hvert minutt 2
    80 belønning mynter per blokk
    Det totale beløpet 2 milliarder mynter

    øyeblikkelige betalinger
    Uten strømutgifter
    Maskinvare uten kostnad
    ingen vedlikeholdskostnader
    24 / 7 Gratis Support
    LANSERING:
    Måned 1, 5 dager, timer 15, 40 minutter, og sekunder til 20 gruvedrift starter.

 31. Viorel sa han

  Hvor BTC kan endre valuta i enhver valuta, og kan trekke kortet?
  Et nettsted kjenner noen?

 32. George sa han

  Jeg 13 MHS)))) i 2736462828 år kommer til å kjøpe meg et hus til Bitcoin
  Jeg vet ikke hva jeg skal si!
  Jeg lurer på om det er folk som virkelig tjener penger ut av det, og jeg mener ikke de som oppfant Bitcoin!
  og alle n jeg forsto etter hvert som beregner CPU min? beregner transaksjoner, elektroniske betalinger, men betalinger på nettet? utbetalinger hvem?
  ved en tilfeldighet fant jeg ut at NASA har en app som du laster ned og gi dem tillatelse til å bruke prosessoren for beregningene vet ikke hva! de bare be om penger for å laste ned programmet))))) og ikke vinne noe)))))

Tilbakesporinger

 1. [...] Full lommebok mining programvare og innstillinger til bassenget. Sist gang jeg introduserte enheten bestilles fra Butterfly Labs, i dag vil jeg vise deg hvordan du gjør Bitcoin med denne enheten basert på to chips ASIC. Surprise [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.