Microsoft Security Essentials gratis antivirus raskt og effektivt - video tutorial

Microsoft Security Essentials gratis antivirus raskt og effektivt - video tutorial
4.6 (9) 91.11%

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil innføre et antivirus lys, enkel, effektiv og gratis produkt fra Microsoft, kalles det Microsoft Security Essentials og det er et produkt som er også Windows 7, laget bølger i de internasjonale presse takket være hans kvaliteter.

Ofte de fra Microsoft har blitt kritisert for ikke inkludert Windows operativsystem, antivirus, prøvde å innføre en i Windows Vista, dessverre at programvaren kalles Windows Defenter det var ikke så bra, og derfor verden neppe tok hensyn til mange stanse ham først etter installere sitt operativsystem.

Nå ser det ut til at Microsoft reparere en moralsk feil som gjorde en lang tid, de endelig gir oss en løsning verdt å ta hensyn til, Microsoft Security Essentials antivirus er en meget god første gang da jeg installerte det jeg ikke trodde det så raskt oppdage infiserte filer, hvis de visste på forhånd eller om jeg blåse noen på skolen.

hans innstillinger Microsoft Security Essentials De er ganske intuitivt grensesnitt består av fire kategorier: Home, Update, historie og innstillinger, jeg vedder på at du allerede vet hva hver for de som ikke er klar over, jeg forklarte i detalj opplæringen.

Microsoft Security Essentials Det har ingenting mer intet mindre, er et antivirus riktig, er tilfreds med færre ressurser og beveger seg veldig godt for en hjemmebruker trenger ikke mer, hvis du ikke gjør alders torrenter du ikke trenger noe annet.

Den dårlige nyheten er at Windows du har installert Microsoft Security Essentials må passere WGA, dvs. Windows Genuine Advantage hvis du har en Windows piratkopiert du har liten sjanse til å klø ham, kan du installere, vi er sikker på at mange allerede har Windows XP, Vista eller 7 med liceenta, fordi de ikke ville kjøpe den fordi de gir den bærbare for oss romerne operativsystemet er fortsatt en luksus, lønn vs. programvare pris, men vi lar oss stor !!!

Det er interessant hvordan folk hos Microsoft var i stand til å gjøre et konkurransedyktig produkt, vet vi at på markedet er det mange gratis produkter bra: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG osv, selv om Microsoft demonstrerer nok en gang at " har midler "eller" "har noe" "det er mer.

Vi forventer en forbedring eller en endring i brannmuren i Windows, la Microsoft vet at du kan!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!

Enjoy!


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. sailorriver sa han

  Det kan være en løsning, kanskje i fremtiden vil bli forbedret.

 2. Cristi, hva antivirus du bruke?

  • CristyCristi, hva antivirus du bruke?

   Bruk alltid noe som kontinuerlig teste programvare for sine studier.
   Men jeg foretrekker Kaspersky og Zone Alarm brannmur gratis kombinasjon med Avira antivirus gratis utgave jeg liker.
   Nå laptop bruker Microsoft Security Essentials, imponert meg fra første gangs bruk.
   Det er mange gode programvaresikkerhet, dessverre ikke har nok tid til å tilegne eneste sikkerheten må dele min tid mellom flere kategorier av programvare, er jeg heldig fordi jeg elsker det jeg gjør, hvis jeg ikke liker ikke tro motstå.
   Hvis du ikke gi deg råd besluttet å gå inn i hendene på Kaspersky Internet Security, men du bør ikke ta det jeg sier etter, besøk og du prøver mer programvare, til slutt vil du finne noe for din smak.

 3. Høres interessant da sitte stille

 4. Vennligst Cristi hvorfor gangen siden jeg kan se ikke mer enn en fjerdedel av opplæringen som tar fra begynnelsen kan du gi meg et svar .Med respekt for det du gjør Petre

  • Petre: Vennligst Cristi hvorfor gangen siden jeg kan se ikke mer enn en fjerdedel av opplæringen som tar fra begynnelsen kan du gi meg et svar .Med respekt for det du gjør Petre

   Svaret på alle de nyeste tutorials gitt videre, de er problemer med RDS-nettverket blir overfylt, selv om de ikke har kapasitet til å gå tilbake så mange brukere fortsatt selge og selge og selge abonnementer. Automatisk tilkoblingshastigheten begynner å synke, særlig mot kvelden når alle omu hjemmet selv sitter på PC-en. Problemet er ikke på stedet, men fra internett du, RDS, og jeg har det samme problemet som deg, og snart vil endre min proviedrul hvis RDS nettstedet de bare fortsetter ... den 1 uken starter på 7 kveld internett hastigheten synker kraftig.

 5. Bra! Veau å påpeke at jeg også har det samme problemet som "PETRE 'og UPC .Oare er alle gir kabel-tjenester har slike problemer eller være en annen årsak ?? Med respekt for det du gjør ... ..multumim.

 6. agentutu sa han

  Jeg bruker dette viruset, og jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med el.nu jeg hadde problemer med virus når jeg instalat.salutari lag videotutorial

 7. butterfly sa han

  Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et godt skritt.

  PS: Jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).

  • blackarow sa han

   butterfly: Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et skritt bun.PS: jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).

   Ikke grøft Cristi, men jeg tror at hvis du ikke tankene jeg svarte på dette spørsmålet absolutt ikke trenger å bli vurdert er bare min mening. Så jeg prøvde Microsoft Security Essentials, men axperientele uheldig at vi har hatt med node 32 etter at jeg så Cristi videotutorialul med Microsoft Security Essentials Jeg ville personlig velge mellom to produkt fra Microsoft. Min mening!

  • butterfly: Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et skritt bun.PS: jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).

   Windows Defender eller NOD32 er den samme suppe ... både sove på det, er det alltid å være trygg hvis du må gjøre kompromisser. Snarere enn å bo hos NOD bedre sitte uten antivirus samme. Et trygt og godt, og også er Avira Free Zonealarm Free Edition, og begge har tutorial eller velge Comodo som som vi opplæringen. Du finner "søk på videotutorial.ro ..." boksen øverst til høyre, er du skrive Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du skriver inn, og du vil finne opplæringen. Lykke til !!

   • butterfly sa han

    Adrian:
    Windows Defender eller e NOD32 samme suppe ... både sove på det, er det alltid å være trygg hvis du må gjøre kompromisser. Snarere enn å bo med NOD bedre uten antivirus er alle like. En sikker løsning, og er også veldig bra og Avira Free Zonealarm Free Edition, og begge har tutorial eller velge Comodo som som vi opplæringen. Du finner "søk på videotutorial.ro ..." boksen øverst til høyre, du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du skriver inn, og du vil finne opplæringen. Lykke til !!

    Jeg forsto ms fine nå gjenstår å følge tutorialu ms og installere det gjennom igjen, og hvis du spiser for mange ressurser: -s

    • Francisc sa han

     butterflyJeg forsto ms fint nå gjenstår å følge tutorialu ms og installere det gjennom igjen, og hvis du spiser for mange ressurser: -s (Cite meg)

     Jeg er enig med deg på Nod32 Adrian og Windows Defender. Ingen Microsoft Security Essentials har ikke for mye tillit, selv om testene kom ut med glans. Nod32 brukes i stor skala fordi det er sprekker over hele nettet. Det er en svak virus, men ikke excel. Microsoft Security Essentials er begynnelsen, ikke risikere ennå til å bruke den.
     9 + Avira Free Zonealarm Free er en perfekt kombinasjon for en "Home Bruker". Men prøv, avhengig av tinpul tilgjengelig og hvis du føler kombinasjonen Outpost Firewall Free 2009 9 + Avira Free. Lavt ressursforbruk, utmerket beskyttelse, hofter eksistens av tidligere foreslåtte brannmur (Zonealarm Free har det fubctie inkludert), gratis sikkerhets vis'a'vis kvalitet er elementer som støtter min mening, og anbefaler denne kombinasjonen. En ulempe ville være, nemlig avhengig av PC og operativsystem innstillingene som brukes kan redusere litt hastighet nedlasting (jeg ikke skjedd, men jeg ble fortalt at det kan).

 8. Cristi, hva laptop du?

  • AlecsCristi, hva laptop du?

   Jeg har en bærbar PC fijitsu Siemens ESPRIMO 6535, en distemper av Romtelecom (med abonnement 3 år) som går utrolig godt fordi den har integrert grafikk brikkesett G45 og X4500, Intel Celeron M prosessor i 575 2 Ghz.
   Han kom opp med 1 Giga RAM, har jeg satt meg selv 1 Giga og beveger super godt, kan du ikke spille nye spill på den i det hele tatt, men jeg egentlig ikke har tid til spill, batteriet vil ingen 2,5 timer, nok binisor.
   Saken er ikke den vakreste, for å være ærlig er stygg som faen + fars helvete, som gjorde ham til å tro at å delta i "mest stygg bærbare i verden"!
   Jeg håper jeg har vært nyttig, kan jeg fortelle deg ned, kan du forvente å ha noen flott verktøy laptop, dessverre fikk jeg ikke opp (laptop ytelse), men jeg trenger ikke, den gjør jobben super godt og jeg som ikke engang noen til å stjele den fra hvor stygt det er.

 9. interessante, takket fjerne flere tutorials som dette

 10. Det synes en pen antivirus interesser, og ser ut til å håndtere e bn bnisor ... hvis jeg setter en brannmur ??? ms

 11. Meget god tutorial.
  Takk for alt du gjør
  Jeg ønsker også en gjennomgang på teten

 12. Jeg ønsker om mulig mer opplæring på Joomla

 13. LiviuFlorin sa han

  Og jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
  Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win.7 .. ??
  Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (Testet)

  • Francisc sa han

   LiviuFlorinOg jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ??? Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win. 7 .. ?? Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (testet) (Cite meg)

   Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.

  • blackarow sa han

   LiviuFlorinOg jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
   Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win.7 .. ??
   Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (Testet)

   Jeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge).

   • blackarow:
    Jeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge).

    Zone Alarm går på vista, men du trenger å SP2, sp2 nettstedet er gratis ... Jeg laget en opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows Vista SP2, vet du hva du finner. Lykke til !!

    • blackarow sa han

     Adrian:
     Zone Alarm går på vista, men du trenger å SP2, sp2 nettstedet er gratis ... Jeg laget en opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows Vista SP2, vet du hva du finner. Lykke til !!

     Jeg sa jeg vet ikke om det fungerer for. som jeg aldri har brukt Vista ikke bruker og ikke har tenkt å bruke den igjen. Men jeg så og videotutorialul i spørsmålet som alle tutorials som du gjør i den måten jeg så at postet en tut. Jeg kommer til å se igjen

   • Francisc sa han

    blackarowJeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge). (Cite meg)

    Jeg gjentar, kan du ikke lese ovenfor:
    Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.

    • blackarow sa han

     Francisc:
     Jeg gjentar, kan du ikke lese ovenfor:
     Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.

     Jeg prøvde Zone Alarm gikk på 7 ikke tror imidlertid at versjonen var ikke i ferd med å fortelle deg, men ærlig verken jeg insisterte med en annen løsning på hånden som jeg visste at det fungerer minst like bra. Som Avira ikke si ikke gå, men jeg vet for øyeblikket ikke bruke denne ellers veldig god antivirus er litt for hysterisk.

 14. Cristi Hei, velkommen til dine kolleger og til alle lojale besøkende, er så jeg bruke og er bunicel.Intrun nær fremtid (jeg ba men ...) en tutorial PINNACLE.Va hilse alle med respekt.

 15. hei Cristy, vil jeg be cv håper du ikke har noe imot min, kan jeg spille mot tutorials på caluclator med Windows XP for at det er få som har Windows 7 uansett ... og glede andre tutorials vise deg hvordan du gjør installasjonen (ikke at jeg ikke ville vite, tror jeg alle vet installere), men det er bedre å gjøre ... jeg håper du ikke tankene min jeg bare sa hallo parerea..te

 16. Flett på Windows XP? (No offense)

  • IonutzFlett på Windows XP? (No offense)


   Microsoft Security Essentials kan installeres på følgende operativsystemer:

   Windows XP Home 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows XP Professional 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows Vista alle versjoner 1 GB Ram (Service Pack eller Service Pack 1 2)
   Windows alle versjoner 7 1 GB Ram

 17. beste opplæringen jeg brukte nod32 ikke mia likte så Avira noen fyr jeg fikk avast som kan si at det er bra vi har brukt på en stund Kaspersky var bra ja få mer ressurser, og gjorde noen tester på avast og reagerte veldig godt

 18. Cristi eller Adrian, vil jeg spørre om du kan gjøre en tutorial for å BitDefender Total Security 2010. Vennligst frumos.Consider noen tutorial.Mulţumesc fortjener dette!

 19. Betooni antivirus !!!
  men den dårlige nyheten er snill najpa :))
  Min Windows er piratkopiert

 20. Hei ... men hvis du har en ikke originale vinduer ... Jeg har ikke hatt penger ... vi kan ikke i det hele tatt å bruke Microsoft Security Essentials?

 21. ... Hørte du Cristi kjøpt Windows 7? eller e beta?

  • Mirceahører du Cristi ... Har du kjøpt Windows 7? eller e beta?

   Det har tatt full versjon fra Microsoft-nettstedet, 90 dagers prøveversjon, betyr dette at det er fullt funksjonell for en periode på 90 dager, så må man sette sin lisens du kan bruke videre. Han gjorde tutorial på hvordan du laster ned Windows 7 skrive opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: Windows 7 opprinnelige versjonen å laste ned prøve 90 dager, trykk enter og du vil finne tutorial

 22. Ikke dårlig fra tid til annen i mai og annen programvare sikkerhet test, men jeg fortsatt Kaspersky.La gammel venn av meg bare ringe Microsoft når det gjelder operativsystemer Windows og resten er gratis M.Office

 23. Pfffff ... .. Jeg sa da jeg tok dette så jeg gikk hardt god antivirus datamaskin, for ikke å si at jeg var fire virus eller oppdage dem. Hvordan vet jeg at jeg var fire, og ikke oppdage virus? Jeg avinstallerte det og installerte trivia Avira antivirus. Det umiddelbart fjernet og alt tilbake til det normale. Fra det jeg leste på forumet, er enda Comodo antivirus gratis versjonen bedre enn dette. Men etter hvert hva han vil.

  • CataJeg har avinstallert det og installert trivia Avira antivirus. Det umiddelbart fjernet og alt tilbake til det normale.

   Jeg bruker fortsatt Avira og jeg fortsatt salt på en kjørbar fil, snarere en sprekk. Så kanskje de var dine 4 virus av denne typen ...?
   PS Men jeg ikke engang tenke på å erstatte ham med MSE.

   • Dumitru:
    Jeg bruker fortsatt Avira og jeg fortsatt salt på en kjørbar fil, snarere en sprekk. Så kanskje de var dine 4 virus av denne typen ...?
    PS Men jeg ikke engang tenke på å erstatte ham med MSE.

    2 av virus var sprekker som jeg fikk meg selv på nettet og grus er greit og andre var 2 ikke vet hva virus, men suge enn crack nettsider.

 24. Fortell meg, og hvis jeg kan gjøre noe mer fordi når jeg tilgang til min side vises følgende melding: "Ikke tilgjengelig i ditt land eller region

  Du synes å være i landet eller regionen der er Microsoft Security Essentials er ikke tilgjengelig. Takk for din interesse for Microsoft Security Essentials. "Uansett takk for ditt arbeid!

 25. Jeg har installert antivirus som før går bra ... god jobb med denne TV-t.
  respekt Cristy

 26. Ja og nei, dette gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition og listen er ikke uttømmende. Ingen av disse to antivirus achzitionezi ber deg ikke om noe før bruk / installere noen av dem.
  Mens installere Microsoft Essential tilstand, og ikke minst muligheten for å bruke for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) lisensiert så å betale. I utgangspunktet er Microsoft Essential inkludert i prisen på hver lisens (som det visstnok betale!) At operativsystemet. Ellers kan man ikke stille spørsmål - jeg gjentar - selv installasjonen.
  Eller som å betale et operativsystem og du får et antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), befinner du deg i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger av lommen.
  Derfor er det ikke gratis.

  • NO NAMEJa og nei, dette gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition og listen er ikke uttømmende. Ingen av disse to antivirus achzitionezi ber deg ikke om noe før bruk / installere noen av dem.
   Mens installere Microsoft Essential tilstand, og ikke minst muligheten for å bruke for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) lisensiert så å betale. I utgangspunktet er Microsoft Essential inkludert i prisen på hver lisens (som det visstnok betale!) At operativsystemet. Ellers kan man ikke stille spørsmål - jeg gjentar - selv installasjonen.
   Eller som å betale et operativsystem og du får et antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), befinner du deg i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger av lommen.
   Derfor er det ikke gratis.

   Bruk Windows 7 Enterprise er gratis å laste ned fra Microsoft etter 90 dagene du bestiller rearm som jeg gjorde sist tutorial (du kan gi 3 ganger), og at viruset vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fikk tilbudet da det ble Windows 7 løslatt eller gitt gratis lisenser av KIS 2010 1 per år) og så det kan være, og også gratis og lovlig! Du må bare ha det!

   • Du har alltid forstått enten inne eller akkurat det du ønsket! Jeg gjorde et sekund å være ulovlig. Alt jeg sa er - og som du hevder andre til å være forsiktig med video tutorials spørsmålet - og du blir nødt til å re-gå gjennom det jeg har skrevet og du har åpenbaringen bare da, det jeg sa akkurat: Essential Microsoft er ikke gratis, og så! Sammenligningen at jeg har gjort det med pirat operativsystemet var bare å avsløre kostnadene samlet i forhold til å betale en lisens på et OS og få dette antivirus, Microsofts OS depdendent! Knapt et insentiv til å holde en piratkopiert operativsystem!

    Og for å gi deg den nøyaktige betydningen av ordet gratis: gratis og ubegrenset midler ZERO kostnader, ikke som i tilfeller sette deg på fristen eller skjulte kostnader som med antivirus fra Microsoft. Deltfel er en åpenbar motsetning mellom opplæringsvideoer laget selv Avira og Avast at du har anerkjent deg fri, og en fra Microsoft, som bare et spørsmål om markedsføring Microsoft kunngjør as (falske) helt gratis!

    Adrian:
    Bruk Windows 7 Enterprise er gratis å laste ned fra Microsoft etter 90 dagene du bestiller rearm som jeg gjorde sist tutorial (du kan gi 3 ganger), og at viruset vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fikk tilbudet da det ble Windows 7 løslatt eller gitt gratis lisenser av KIS 2010 1 per år) og så det kan være, og også gratis og lovlig! Du må bare ha det!

    (Cite meg)

    • NO NAME: Alltid ha forstått enten inne eller akkurat det du ønsket! Jeg gjorde et sekund å være ulovlig. Alt jeg sa er - og som du hevder andre til å være forsiktig med video tutorials spørsmålet - og du blir nødt til å re-gå gjennom det jeg har skrevet og du har åpenbaringen bare da, det jeg sa akkurat: Essential Microsoft er ikke gratis, og så! Sammenligningen at jeg har gjort det med pirat operativsystemet var bare å avsløre kostnadene samlet i forhold til å betale en lisens på et OS og få dette antivirus, Microsofts OS depdendent! Knapt et insentiv til å holde et operativsystem hacket Og for du gir den nøyaktige betydningen av ordet gratis! Gratisinseamna ZERO kostnader og ubegrenset, ikke som i tilfeller sette deg på fristen eller skjulte kostnader som med antivirus Microsoft. Deltfel er en åpenbar motsetning mellom opplæringsvideoer laget selv Avira og Avast at du har anerkjent deg fri, og en fra Microsoft, som bare et spørsmål om markedsføring Microsoft kunngjør as (falske) helt gratis!

     kommentar ønsket å påpeke at det du sa "Enten det, betale et operativsystem, og du får et virus eller at du får et operativsystem sjørøver og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), finner du deg selv i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger ut av lommen.
     Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan ha, og det er helt gratis, så antivirus og system!

     Du spuso som "Domle rolle hva du gjør, du har å betale, kan du ikke ta noe for gratis" antydet at kommentaren din, og kommentaren ovenfor jeg ønsket å påpeke at det er ikke slik!

     Uansett, er det delvis fri MSE nevnt i opplæringen !!! Det er ikke vår skyld, ikke laget av oss, vi nettopp introdusert lam. scoatele øynene og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!

     Ikke fortell oss noe nytt, gjenta det du sa i den første kommentaren fra som startet diskusjonen fortalte opplæringen, og oppmerksomhet som MSE er "gratis" bare hvis du har en Windows-lisens, selvfølgelig du så ham hele veien? Hvis vi går det du sier er prisen på Windows-lisens, så vi gjør med Windows XP? MSE ble "oppfunnet" først nå, med utgivelsen av Windows 7 !!! Jeg har ikke sett å ha økte priser og ingen lisens fra XP til Vista, så det er gratis !!!

     • ... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!

      Adrian:
      kommentar ønsket å påpeke at det du sa, "Enten det, betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), finner du deg selv i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger i lomma.
      Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan ha, og det er helt gratis, så antivirus og system!
      Du spuso som "Domle uansett hvordan du gjør det, du har å betale, kan du ikke ta noe gratis," han antydet at kommentaren din, og kommentaren ovenfor, jeg ønsket å påpeke at det er ikke slik!Uansett, er det delvis fri MSE nevnt i opplæringen !!! Det er ikke vår skyld, ikke laget av oss, vi nettopp introdusert lam. scoatele øynene og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!Ikke fortell oss noe nytt, gjenta det du sa i den første kommentaren som vi startet diskusjonen fortalte opplæringen, og trakk oppmerksomhet til hvordan MSE er "gratis" bare hvis du har en Windows-lisens, må du så ham til slutt? Hvis vi går etter det du sier er at prisen på Windows-lisensen, hva skal vi gjøre med Windows XP? MSE ble "oppfunnet" først nå, med utgivelsen av Windows 7 !!! Jeg har ikke sett å ha økt prisene lisens fra XP til Vista, og selv så det er gratis !!!

      (Cite meg)

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!

      Pretty kan kontrollere vokabular og ikke å fornærme dette hvis du fortsatt ønsker å være godt mottatt og mer tilgjengelig på dette nettstedet. Vil du ikke skamme seg? Ellers ikke har mot til å konfrontere situasjonen enn å fornærme? Opplæringen er lagt ut når du skriver hale og bekk og se på ham etter mandagens Part 7 2. ting er ukontrollerbar. CVA er over 200 og tutorials er umulig å sjekke dem alle ser til å bo til slutten for å se om du går !!! Men jeg kan garantere deg gikk mange dager siden at du bare våknet litt sent deg og se at du våknet opp mot cersaf. Igjen pass av vokabular eller være i nærheten av 4000 av brukerne ber oss om å være deres penger cart !!

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!

      Noname sir, hvis du ikke ønsker å sette et navn, og det er ikke kommer til å la noen kommentar nettsteder i november.
      Noname + nomail = ingen kommentar.
      Med tutorials som forstyrrer arbeidet stå som dette:
      RDS = selger mer enn det som har oversatt RDS telle ens kyllinger før de er klekket.
      Vår server kan tjene deg matale pa nett av matale men vet ikke å ta.
      Kanskje du tror, ​​og du sette et navn der, selv så i den forstand.

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!

      Jeg mente da jeg sa fornærmet ordet "Adicatelea" har 2 måte ... faktisk til meg bare 1 ... det 2 tallet Jeg vet nå at jeg ser deg ... uansett hva det er ... så vidt jeg vet jeg er et ord som brukes av sigøynere sjargong. Hvis du skriver, skriver rumensk, ikke vrøvl, Gypsy eller "smart", eller du Creole? ikke at jeg har noe mot dette løpet, men minst forklare "språk" av ...

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!

      PS Jeg har nettopp ferdig med sag tutorial jeg kan si er at vi går hele veien om alle RDS så ... Hvis din PC er ikke å klandre, vi på ingen måte !! Har du spørsmål, og du andre hvis de går hele veien? hvordan kan du forklare at du singuru sier "Domle ikke gå hele veien" ???

     • NO NAME sa han

      Jeg har en stasjonær og en bærbar datamaskin på RDS og Romtelecom og toppet det! I en kombinasjon av denne opplæringen bare ikke kan bli sett hele veien! Hvis du ønsker å tro meg, vel, hvis du ikke gjør det! Og til du gjør et annet argument for å se at det ikke er fra meg: er det samtidig en tutorial (jeg ikke nå husker tittelen) som, opp til den tid, i en av kommentarene er hevdet at volumet er for lavt, som, hvis jeg ikke tar feil, og du fortelle deg det ville være å klandre den personen datamaskin. Jeg kom og jeg med min kommentar, og jeg bekreftet at denne personen er riktig, som og for meg det hørtes veldig sakte, gitt at 98 og andre opplæringsvideoer høre deres volum ekte, kan jeg si at volumet selv svært høy! Så hvis andre er innholdet rett og slett ikke å kommentere disse spørsmålene, som de finner uviktig, det betyr ikke at det ikke foreligger krav, skader, og fraværet brist det betyr!

      Adrian:
      PS Jeg har nettopp ferdig med sag tutorial jeg kan si er at vi går hele veien selv om alle RDS så ... hvis det er ikke din feil PC, vi på ingen måte !! Har du noen gang lurt på om du og andre du gå hele veien? hvordan kan du forklare at du singuru sier "Domle ikke gå hele veien" ???

      (Cite meg)

 27. NO NAME sa han

  Et annet argument at det er et problem bare for denne siden (kanskje med noen script av henne!) Er det faktum at når du trykker på "Send kommentar" reload sidetall 2 og ikke antall 3 at siste side som faktisk virkelig kommentar, i motsetning til andre tutorials kommentar side, der du blir "kastet" på siste side eller hva, som er posisjonert som en kommentar! Sjekk forsiden kode, noe er galt, siden de er faktisk minst to problemer med det.

  • NO NAME: Et annet argument at det er et problem bare for denne siden (! Kanskje med noen script av hennes) Er det faktum at når du trykker på "Send kommentar" reload sidetall 2 og ikke antall 3 at siste side som er faktisk virkelig kommentar, i motsetning til andre tutorials kommentar side, der du blir "kastet" på siste side eller hva, som er posisjonert som en kommentar! Sjekk forsiden kode, noe er galt, siden du faktisk er minst to problemer med det.

   Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.

   • NO NAME sa han

    I Mozilla Firefox prøvde jeg å visualisere det, og jeg bruker ikke IE ... ellers enn i tilfelle av ekstrem nødsituasjon! Jeg har bare prøvd det i IE med det samme problemet! Men kan du forklare noe annet ... hvorfor kan vise andre videoopplæring uten problemer (inkludert laste dem ned til), og dette med se på, heller enn 1 / 2 av det?!

    Adrian:
    Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.

    (Cite meg)

    Adrian:
    Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.

    (Cite meg)

    • Ioneltaiefrunze sa han

     NO NAME... .de Hva andre kan se video tutorials uten problemer(Inkludert laste dem ned til)Og selv se ham, i stedet for 1 / 2 fra ham ?! ....

     Det er ikke hyggelig hva du gjør! :))

 28. ingen gjør gi en tutorial på Internet Security BitDefenter 2010? Nustiu hvis et antiviralt veldig bra, men det ville være en god tutorial dokumentere meg om det !!

 29. OMG WTF !! : O -> ............. cm er hennes budskap på Yahoo gi aksepterer og POC VIRUS na cam plassert det som meldingen var fra en venn bedre komme på Internett og finne ut hva i helvete er det når det Michael Jackson nå godt alt er vel at takket være deg ami kan sette enkelt system og takk for alle cem anvatat fra deg, men holde lurer på er min pon det nye systemet vil bli slettet fra pc? jeg Avira, men ikke oppdages kanskje du kan gjøre en tutorial på jobben hvordan kan vi slette djevler di PC su vil data om dette viruset og ikke vike for de nysgjerrige godta følgende meldinger OMG WTF? !! ............................... LOL WTF !! -> ........................ .T Way, forsøker viruset å utveksle data med følgende adresse:
  ............................... takk

 30. hei ... gutta gjør en god jobb, jeg lærte mye av deg, men jeg hadde et par spørsmål ... .i tutorials som du ikke kan se til slutt, være et problem på nettet, eller annet (RDS) .... bruker google chrome

  takk

 31. Vennligst spunetimi til meg i noen tutorials ... når du klikker på noe f.eks Min datamaskin "vises rotuna rød ting hvordan kan jeg gjøre meg synes ..va du spunetimi

 32. vlad ECAC du ser er å sette markøren i Camtasia Studio ** ** trolig gjøre tutorials program som ikke er noe spektakulært, hvis du har dette programmet, og du kan finne den tingen rød eller hvilken farge du vil plassere markøren jeg håper jeg forklarte riktig

 33. alle prøver å komme på de offisielle nettsidene til antivirus, og mislykkes :))

  PS.am avast nå tracing .stiti liksom ... hva kan det være?

  • Adrian sa han

   Adi: Alle prøver å få på de offisielle nettsidene til antivirus, og mislykkes :)) PS.am avast nå tracing .stiti liksom ... hva kan det være?

   Når du ikke snu dette er et klart tegn på at du er virus. Omdirigere de offisielle hjemmesidene til antivirus er et klart tegn på at du virused

 34. Francisc sa han

  Du klarte å bli infisert med Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido, avhengig av produsentens navn oppdatert antivirus og de viktigste tiltak blokkerer tilgangen til antivirus leverandørens nettsted eller de som inneholder ordene virus, malware , rootkits, etc.
  Du kan bli kvitt Conficker med følgende:
  - "www.disinfecttools.com/download/dcleaner.zip"
  - "www.download.eset.com/special/EConfickerRemover.exe"
  - "www.data2.kaspersky.com:8080/special/KK_v3.4.6.zip"
  - "www.ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/beta/f-downadup.zip"
  - "www.symantec.com/content/en/us/glob..._writeups/D.exe"
  Du kan også prøve å Malwarebytes'Anti-Malware (hvis du har det installert hvis ikke, vil ikke la deg laste den ned).
  Eller hvis du har Windows Update-verktøyet sistem32 deretter MRT (Microsoft Malicious Software Removal Tool) som avlaster i de fleste tilfeller.
  Hvis du avtale med det jeg ga deg når du åpner Softpedia Antivirus & Security - Virus Cleaners og rapportering - Instruks for desinfeksjon / forebygging - Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido - les og gjør akkurat hva det står der .
  Lykke til!

 35. Jeg kunne ikke komme på noen av lenkene er oppført til deg.
  Med Malwarebytes Anti-Malware, men jeg skannet noe.

  Jeg skannet med avast knute 32 og avira.Nici et resultat ...

  PS.nu kan si at de ikke gir et Google-søk for å lete etter, eller har ingen anelse i databehandling, men det bare utover meg :)) i morgen vil jeg prøve og Microsoft Security Essentials, fordi i dag er for senere.

  Uansett, strålende tutorial, jeg lurer kanskje på hvor mye tålmodighet du har ?: O

 36. opphøre sa han

  hvis jeg allerede har et antivirus datamaskin, kan Smart Security ex.eset 4 prøve installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår at det er gratis og vi har lisensiert Windows ... må avinstallere antivirus? .. Takk ...

  • Adrian sa han

   opphøreHvis jeg allerede har et antivirus datamaskin, kan Smart Security ex.eset 4 prøve installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår at det er gratis og vi har lisensiert Windows ... må avinstallere antivirus? .. Takk ...

   Nei, du kan ikke installere hvis du allerede Eset ikke bør ha mer enn 1 antivirus PC. Jeg anbefaler deg å sette Microsoft Security Essentials hvis du sier at du har lisensiert Windows. Fra mitt synspunkt eller ESET NOD (samme) er svakere.

 37. Alin Lucian sa han

  Jeg har en misforståelse.
  Jeg fikk også en original CD med Win XP Professional er installert på mer PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil ha lisens ??
  Jeg har også et spørsmål.
  Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen lisens?

  • Alin Lucian: Jeg har en misforståelse.
   Jeg fikk også en original CD med Win XP Professional er installert på mer PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil ha lisens ??
   Jeg har også et spørsmål.
   Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen lisens?

   Hvis du setter din lisens, gi å ha en lisens, vil det være lisensiert med mindre det liksom har vært brukt eller aktivert på en annen PC, nå det avhenger av hva slags lisens er at vinduene er flere typer lisenser for OEM, Retail, etc etc. Så du kan installere Microsoft Security Essentials må ha Windows lisensierte ellers kan du ikke installere.

   Vi har en tutorial om Microsoft Security Essentials, sier øverste boksen "Søk videotutorial.ro ..." Høyre: Microsoft Security Essentials trykk enter og du vil finne tutorial

   • Alin Lucian sa han

    Adrian:
    Hvis du setter din lisens, gi å ha en lisens, vil det være lisensiert med mindre det liksom har vært brukt eller aktivert på en annen PC, nå det avhenger av hva slags lisens er at vinduene er flere typer lisenser for OEM, Retail, etc etc. Så du kan installere Microsoft Security Essentials må ha Windows lisensierte ellers kan du ikke installere.Vi har også en tutorial om Microsoft Security Essentials, skriver i boksen over "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: Microsoft Security Essentials da gå inn og du vil finne den opplæringen

    Jeg bare dyttet i`am CD-Key`ul og l`am aktivert på nettet. Jeg var i stand til å installere Microsoft Security Essentials. Så jeg har en god seier rett?

 38. Alin Lucian sa han

  Han ble aktivert på annen PC`uri. Akkurat som vi gjorde fra meg. Kan dette være?

 39. Hei, jeg vil gjerne si at alle tutorials er godt gjort og noen enda meg var veldig nyttig! BAFTA videre folkens !!!

 40. viorelpicu sa han

  Hei Cristi,
  Men en misforståelse:
  Jeg gjorde en full scan på instalare.In videotutorial si at hver planlagt skanning data gjør opp først og deretter den planlagte skanningen scanare.Daca PC er stengt for en lengre periode og gjøre en manuell skanning, han (MSE) når de gjør oppdatering? det er fortsatt en utdatert database? fra det jeg ser ikke kan planlegge mer som Avira daglig oppdatering av exemplu.Ori jeg forsto ikke riktig eller er en ulempe med dette viruset.
  Vennlig hilsen.

  • Francisc sa han

   viorelpicuHei Cristi, men en misforståelse: Jeg gjorde en full scan på instalare.In videotutorial si at hver planlagt skanning data gjør opp først og deretter den planlagte skanningen scanare.Daca PC er stengt for en lengre periode tid og gjøre en manuell skanning, han (MSE) når de oppdaterer? det er fortsatt en utdatert database? fra det jeg ser ikke kan planlegge mer som Avira daglig oppdatering av exemplu.Ori jeg har ikke forstått godt eller det er en ulempe med denne antivirus.Cu følelse. sitere meg

   Bruker "MSE Update Utility 1.1". Med dette verktøyet kan du stille slike MSE oppdateringer daglig, ukentlig, når du starter PCen. Du trenger "3.0 .Net Framework for å kjøre verktøyet.

 41. Francisc sa han

  Oppmerksomheten til de som bruker Microsoft Security Essentials:
  - Kontroller at programmet ble oppdatert til versjon 1.75.1117.0, hvis ikke, så gjør det manuelt. Det er viktig at programmet oppdateres til siste versjon (ikke bare database).
  Suksess.

 42. Francisc sa han

  Tilbake med nyheter:
  Oppmerksomheten til de som bruker Microsoft Security Essentials:
  - Kontroller at programmet ble oppdatert til versjon 1.0.1961.0, hvis ikke, så gjør det manuelt. Det er viktig at programmet oppdateres til siste versjon (ikke bare database).
  Suksess.

 43. Seaman sa han

  Jeg hilser dere !!! Og hvordan du gjør det manuelt oppdatere programmet ?? Ha en fin dag !!!

  • Francisc sa han

   Seaman: Jeg ønsker velkommen !!! Og hvordan du gjør det manuelt oppdatere programmet ?? Ha en fin dag !!! sitere meg

   Jeg tror den oppdaterer før skanning, men les hva jeg skrev februar 23 2010 fra 10: 02 og bruker dette verktøyet.

 44. Francisc sa han

  For de som bruker denne antivirus: Oppdater programmet versjonen dukket 1.0.1961.0. Jeg vet ikke om jeg sa det er derfor jeg beklager hvis jeg gjentar meg selv.

 45. Microsoft Security Essentials svare raskt ffbun jeg anbefaler

 46. Laurentius sa han

  programvareoppdatering er gjort av "Andre alternativer hjelp" "Hjelp" knappen ved siden øverst til høyre i grensesnittet programmet og det velg "oppgradere Microsoft Security Essentials"

 47. hei. bror er super, jeg har lært mye, men vet lite slik at jeg alltid kommer hit. fortsett med det gode arbeidet du gjør en jobb ffff. Bra.
  Jeg går veldig godt meg alle videoene, jeg bruker firefox og går veldig godt.

  Jeg har et spørsmål: Flos som antivirus, avg med lisens til 2018. Jeg tror det piratat.dar det som interesserer meg er at antivirus er bra?

  • Adrian admin sa han

   i: Salut.frate er super, jeg har lært mye, men vet lite slik at jeg alltid kommer hit. fortsett med det gode arbeidet du gjør en jobb ffff. Bra. Jeg går veldig godt meg alle videoene, folosescfirefox og går veldig bra. Jeg har et spørsmål: Flos som antivirus, avg med lisens til 2018. Jeg tror det piratat.dar det som interesserer meg er at antivirus er bra?

   AVG ikke egentlig. Jeg anbefaler Avast eller Avira, om begge tutorial her på stedet i tilfelle du ikke vet hvordan du bruker dem. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Avast eller AVG, går du inn og du vil finne opplæringen. Forresten, har vi om AVG tutorial, som du finner i søkefeltet over å skrive: AVG og gi skriv

 48. Hvis du piratkopiert Windows å bestå WGA testen deaktivere Internett-tilkobling og gå;)
  Det er veldig nyttig dette site.tineti opp det gode arbeidet !: D

 49. Mihai sa han

  buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

  • Mihai sa han

   Mihai: buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

   super

 50. Jeg gjør en liten tutorial for de med problemer knyttet til aktivering og de som pokker vises Windows ikke er ekte.

  Det første er å ikke få panikk, det kan regulere styrken enkel og krever ikke installasjon av Windows på noen måte.
  Second sjekk BIOS er allerede modding fordi ellers vil ikke fungere med mindre på Ativ øyeblikk.

  Ideen er å ha BIOS SLIC 2.1 .Du kan sjekke dette med noen versjon av SlicDump som du finner på nettet, nødvendigvis må løpe i alternativ kjøre som administrator

  Hvis du ikke trenger å lete SLIC 2.1 en BIOS for hovedkortet ... .Av igjen gi et google søk du skriver

  I den lykkelige begivenheten som du allerede modding (de fleste BIOS-versjon nyere plate, mener jeg det året forekomst etter 2009 2.1 har SLIC Embed nyeste BIOS-versjon ... ..) bypass aktivert nå, gir aktiveres senere ... ..practic behov for å stille klokken tilbake aktivering 30 dager.

  Hvordan du går inn i dette ... .simplu starte søket linjen og søker ledeteksten som du åpner alle attributtene administrator (høyreklikk / kjøre som administrator)
  Når du har åpnet kommandovinduet DOS bare skrive følgende kommando: slmgr rearm

  Oppmerksomhet mellom slmgr og - gi et mellomrom etter SIAR - ellers er det ikke gjenkjenner kommandoen.

  etter 2-3 sekunder skal du se en melding vellykkede!

  gi starte pc / laptop

  Det obeserva vises ikke nimik og han vil ikke be nimik aktivering. I utgangspunktet du gjenopprette systemet tilbake til 30 dager.

  Nå som Windows ikke kan noen gang spør meg det spørsmålet vil ikke ekte godkjenningen gjøres direkte fra Microsoft-nettstedet.

  Skriv inn her: http://www.microsoft.com/genuine/validate/

  hvis du ikke allerede har installert oppdateringen som validering kit K ... .033 følge monteringsanvisning nedlasting og gi Adika venter til du ser knappen Lukk (du kan bruke dette alternativet bare når du installerer Windows ... Det fungerer perfekt)

  Etter å validere systemet OS Windows Vista 7 eller allerede er sett på som opprinnelig Ekte Adika. Dette kan sees på nettsiden ovenfor microsoft etter følgende melding:
  "Fordi kopi av Windows installert på datamaskinen er originalt, nyte og til sikkerhet, pålitelighet og beskyttelse? Som jeg tilbyr dem"

  Eventuelt kan du laste ned og installere Microsoft Essential ... ..e moka og blir en antivirus / antispyware i stadig ok ærlig anbefale den.

  Når de er bekreftet, kan du begynne nå for å gjøre Aktiverer ... .På selvfølgelig kan du gjøre denne profilen aktivator enkelt velge merke (ACER / DELL / ASUS ... .etc) er en haug med CES og gi OEM Installer ... ..

  Aktivering skjer i bakgrunnen, så ikke få panikk hvis aktivator forsvinner ....

  Etter en restart vil være nødvendig ... PC.

  ... Og Voila ... .Du rømte geunine meldinger, og du har ekte Windows Active og virkelig ... Kan .fara å installere systemet.

  For ytterligere detaljer ... .Hvis enda mer passende ... .pm

 51. ALEX sa han

  Jeg har et problem med Microsoft Security viktig .... Jeg installerte det på den bærbare datamaskinen og slå seg selv forsvinner fra bunnlinjen, og når jeg gir ham starten lukker igjen ... hvorfor? noen som vet hva jeg må gjøre?

 52. Alex Jeg tror du har et virus av PC av deg :))!

 53. John nicoara sa han

  en utmerket antivirus, selv uventet gode, anbefaler alle å prøve det

 54. Viorel sa han

  Dette viruset jeg har det og jeg nesten to år er veldig fornøyd med ham mia hyggelig og opplæringen var godt detaljert, mia gjort mot meg en gang at gjemte bunnlinjen som skjer når du installerer programmer, og det var neppe forenlig med dem revouninstaler avinstallert men Leam var ikke så viktig som jeg avinstallert og reinstallert antivirus og lam igjen, og det fungerte.

 55. Jeg har samme problem med en av Alex.Mi lukkes, forsvinner jeg? Hva gjør jeg? HJELP

 56. Marian sa han

  Jeg har et problem med meg har dukket opp et virus som faktisk er orm, og jeg gjøre forskjellige kommandoer på datamaskinen, det virket på meg to ganger dette viruset lam utryddet, og igjen viste seg for meg, og jeg ga mulighet : helt eliminere viruset, jeg vil vite om det er bra at jeg gjorde det, og hvis jeg forsvare dette viruset sami

 57. Ionut Georg sa han

  Jeg selv 7 Windows Home Premium (lisens) Microsoft Security Essentials anti-virus oppfører seg veldig bra, men jeg ønsker å spørre deg om oppdatering av Windows KAN GJØRE HVIS DU HAR en tutorial 7 SI for det. Forresten gjør en god jobb, og jeg har lært mange tutorials og prøve lært.

 58. alexandru sa han

  Hei, jeg har et spørsmål, hvis jeg ay flåten Microsoft Security Essentials i PC, kan jeg få et virus, det mener jeg å bruke to antivirusuri, Microsoft Security Essentials beskytter hele systemet nettleser med alt på den?

 59. Alexandra sa han

  Hei, jeg bruker Microsoft Security Essentials, og da jeg ble oppgradert i siste tiden, hvis jeg kobler telefonen via USB til PC, ikke det se ... første jeg trodde han var på telefonen, så jeg i innstillingene på telefonen og Jeg lette etter, men uten noe resultat. På et tidspunkt måtte jeg installere Adobe, og jeg klarte ikke fordi det forteller meg at det ikke tillater at antivirusprogrammet installerer seg selv.
  1) Det faktum at min PC jeg ikke kan se at telefonen kan være relatert til antivirus (ikke la meg se telefonen av sikkerhetsmessige grunner ..)?
  2) Hvordan kan jeg fikse problemet med Adobe? Fordi vi ikke fant noe i hans innstillinger, men jeg vet ikke nøyaktig hvor jeg skal se etter ...
  Hvis du kunne svare på disse spørsmålene, ville jeg være veldig takknemlig, takk på forhånd.

 60. alexandru sa han

  hei, og jeg spørre deg om noe, hvis du kan holde Microsoft Security Essentials antivirus forbi ham?

 61. Costelina sa han

  suger i å installere "og andre antivirus" hvis du allerede har Microsoft Security Essentials
  eller den ene eller den andre i den rekkefølgen du installerer den nyeste deaktivere den første
  hvis du har antivirus lisens, og du bestemmer deg for å installere det på ala stedet for Microsoft gir gå
  men å sette en prøveversjon, slik at du kommer over hendene til Microsoft og som ikke har alle moduler
  i drift for det er hva virksomheten du gjorde prøve

andre referanser

 1. [...] Microsoft Security Essentials antivirus raskt og effektivt ... Besøkte ganger 1 I denne opplæringen videoen vil du se en gratis antivirus fra Microsoft, er det Microsoft Security Essentials, gratis antivirus enkle lys dette raskt. ... For å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme ham, både på støv og rendering nettsider som det gir deg trygghet i navigasjon, Prøv Opera ... [...] [...]

 2. [...] Ved Microsoft og kalles Microsoft Security Essentials 2. For en tid siden gjorde jeg en tutorial 1 versjon av Microsoft Security Essentials, siden så langt produktet har vokst, modnet og fikk flere funksjoner i tillegg [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.