Microsoft Security Essentials en rask, effektiv og gratis antivirus - videoopplæring

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil innføre et antivirus lys, enkel, effektiv og gratis produkt fra Microsoft, kalles det Microsoft Security Essentials og det er et produkt som er også Windows 7, laget bølger i de internasjonale presse takket være hans kvaliteter.

Ofte de fra Microsoft har blitt kritisert for ikke inkludert Windows operativsystem, antivirus, prøvde å innføre en i Windows Vista, dessverre at programvaren kalles Windows Defenter det var ikke så bra, og derfor verden neppe tok hensyn til mange stanse ham først etter installere sitt operativsystem.

Nå ser det ut til at Microsoft reparere en moralsk feil som gjorde en lang tid, de endelig gir oss en løsning verdt å ta hensyn til, Microsoft Security Essentials antivirus er en meget god første gang da jeg installerte det jeg ikke trodde det så raskt oppdage infiserte filer, hvis de visste på forhånd eller om jeg blåse noen på skolen.

hans innstillinger Microsoft Security Essentials De er ganske intuitivt grensesnitt består av fire kategorier: Home, Update, historie og innstillinger, jeg vedder på at du allerede vet hva hver for de som ikke er klar over, jeg forklarte i detalj opplæringen.

Microsoft Security Essentials Det har ingenting mer intet mindre, er et antivirus riktig, er tilfreds med færre ressurser og beveger seg veldig godt for en hjemmebruker trenger ikke mer, hvis du ikke gjør alders torrenter du ikke trenger noe annet.

Den dårlige nyheten er at Windows du har installert Microsoft Security Essentials må passere WGA, dvs. Windows Genuine Advantage hvis du har en Windows piratkopiert du har liten sjanse til å klø ham, kan du installere, vi er sikker på at mange allerede har Windows XP, Vista eller 7 med liceenta, fordi de ikke ville kjøpe den fordi de gir den bærbare for oss romerne operativsystemet er fortsatt en luksus, lønn vs. programvare pris, men vi lar oss stor !!!

Det er interessant hvordan Microsoft klarte å lage et konkurransedyktig produkt, det er kjent at det for tiden er mange veldig gode gratisprodukter på markedet: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG osv., Men Microsoft beviser nok en gang at " har med det "eller" "har med det" som det er flere.

Vi forventer en forbedring eller en endring i brannmuren i Windows, la Microsoft vet at du kan!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!

Enjoy!

 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. sailorriver sa han

  Det kan være en løsning, kanskje i fremtiden vil bli forbedret.

 2. Cristi, hva antivirus du bruke?

  • CristyCristi, hva antivirus du bruke?  

   Bruk alltid noe som kontinuerlig teste programvare for sine studier.
   Men jeg foretrekker Kaspersky og Zone Alarm brannmur gratis kombinasjon med Avira antivirus gratis utgave jeg liker.
   Nå laptop bruker Microsoft Security Essentials, imponert meg fra første gangs bruk.
   Det er mange gode programvaresikkerhet, dessverre ikke har nok tid til å tilegne eneste sikkerheten må dele min tid mellom flere kategorier av programvare, er jeg heldig fordi jeg elsker det jeg gjør, hvis jeg ikke liker ikke tro motstå.
   Hvis du ikke gi deg råd besluttet å gå inn i hendene på Kaspersky Internet Security, men du bør ikke ta det jeg sier etter, besøk og du prøver mer programvare, til slutt vil du finne noe for din smak.

 3. Høres interessant da sitte stille

 4. Vennligst Cristi hvorfor gangen siden jeg kan se ikke mer enn en fjerdedel av opplæringen som tar fra begynnelsen kan du gi meg et svar .Med respekt for det du gjør Petre

  • Petre: Vennligst Cristi hvorfor gangen siden jeg kan se ikke mer enn en fjerdedel av opplæringen som tar fra begynnelsen kan du gi meg et svar .Med respekt for det du gjør Petre  

   Svaret har blitt gitt siden forrige veiledning, det er problemer for de med RDS, nettverket er overfylt, selv om de ikke har kapasitet til å bære så mange brukere, de selger og selger fortsatt og selger abonnementer. Tilkoblingshastigheten begynner å synke automatisk, spesielt mot kvelden når alle er hjemme og holder seg på PC-en. Problemet er ikke fra nettstedet, men fra internett ditt, fra RDS, og jeg har det samme problemet som deg, og snart vil jeg endre mitt tilbud hvis de med RDS holder det samme ... i 1 uke fra kl. 7 om kvelden reduseres hastigheten på internett drastisk.

 5. Hei! Jeg vil påpeke at jeg også har det samme problemet som 'PETRE' og jeg er på upc. Har alle de som leverer kabeltjenester slike problemer, eller er det en annen årsak ?? Med respekt for det du gjør ... takk.

 6. agentutu sa han

  Jeg bruker dette viruset, og jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med el.nu jeg hadde problemer med virus når jeg instalat.salutari lag videotutorial

 7. butterfly sa han

  Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et godt skritt.

  PS: Jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).

  • blackarow sa han

   butterfly: Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et skritt bun.PS: jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).  

   Ikke grøft Cristi, men jeg tror at hvis du ikke tankene jeg svarte på dette spørsmålet absolutt ikke trenger å bli vurdert er bare min mening. Så jeg prøvde Microsoft Security Essentials, men axperientele uheldig at vi har hatt med node 32 etter at jeg så Cristi videotutorialul med Microsoft Security Essentials Jeg ville personlig velge mellom to produkt fra Microsoft. Min mening!

  • butterfly: Cristi hei .. kan du gi meg noen råd vær så snill, jeg bruker for tiden en nod32 selvfølgelig ikke originalen, men med lisenser hentet fra nettet, og jeg ønsker å vite om jeg går til dette Microsoft Security Essentials vil være et skritt bun.PS: jeg ønsker å metinonez ikke ha en tungregning (1.81ghz, 150 gb ram).  

   Windows Defender eller e NOD32 samme suppe ... både sove på det, er det alltid å være trygg hvis du må gjøre kompromisser. Snarere enn å bo med NOD bedre uten antivirus er alle like. En sikker løsning, og er også veldig bra og Avira Free Zonealarm Free Edition, og begge har tutorial eller velge Comodo som som vi opplæringen. Du finner "søk på videotutorial.ro ..." boksen øverst til høyre, du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du skriver inn, og du vil finne opplæringen. Lykke til !!

   • butterfly sa han

    Adrian:
    Windows Defender eller e NOD32 samme suppe ... både sove på det, er det alltid å være trygg hvis du må gjøre kompromisser. Snarere enn å bo med NOD bedre uten antivirus er alle like. En sikker løsning, og er også veldig bra og Avira Free Zonealarm Free Edition, og begge har tutorial eller velge Comodo som som vi opplæringen. Du finner "søk på videotutorial.ro ..." boksen øverst til høyre, du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du skriver inn, og du vil finne opplæringen. Lykke til !!  

    Jeg forsto ms fine nå gjenstår å følge tutorialu ms og installere det gjennom igjen, og hvis du spiser for mange ressurser: -s

    • Francisc sa han

     butterflyJeg forsto ms fint nå gjenstår å følge tutorialu ms og installere det gjennom igjen, og hvis du spiser for mange ressurser: -s  (Cite meg)

     Jeg er enig med deg på Nod32 Adrian og Windows Defender. Ingen Microsoft Security Essentials har ikke for mye tillit, selv om testene kom ut med glans. Nod32 brukes i stor skala fordi det er sprekker over hele nettet. Det er en svak virus, men ikke excel. Microsoft Security Essentials er begynnelsen, ikke risikere ennå til å bruke den.
     ZoneAlarm Free + Avira 9 Free er en perfekt kombinasjon for en "hjemmebruker". Men prøv, avhengig av tilgjengelig tid, og hvis du har lyst, Outpost Firewall 2009 Free + Avira 9 Free-kombinasjonen. Lavt ressursforbruk, utmerket beskyttelse, eksistensen av HIPS i den tidligere foreslåtte brannmuren (ZoneAlarm Free har ikke denne funksjonen inkludert), gratis overfor sikkerhetskvalitet er elementene som støtter min mening og anbefaler denne kombinasjonen. En ulempe vil være at avhengig av PC og innstillingene i operativsystemet som brukes, kan nedlastingshastigheten reduseres litt (det skjedde ikke med meg, men jeg ble fortalt at det er mulig).

 8. Cristi, hva laptop du?

  • AlecsCristi, hva laptop du?  

   Jeg har en bærbar PC fijitsu Siemens ESPRIMO 6535, en distemper av Romtelecom (med abonnement 3 år) som går utrolig godt fordi den har integrert grafikk brikkesett G45 og X4500, Intel Celeron M prosessor i 575 2 Ghz.
   Han kom opp med 1 Giga RAM, har jeg satt meg selv 1 Giga og beveger super godt, kan du ikke spille nye spill på den i det hele tatt, men jeg egentlig ikke har tid til spill, batteriet vil ingen 2,5 timer, nok binisor.
   I utseende er det ikke det vakreste, for å være ærlig er det stygt som helvete + jævla far, de som gjorde det tror jeg deltar i konkurransen "den styggeste notatboken i verden"!
   Jeg håper jeg har vært nyttig, kan jeg fortelle deg ned, kan du forvente å ha noen flott verktøy laptop, dessverre fikk jeg ikke opp (laptop ytelse), men jeg trenger ikke, den gjør jobben super godt og jeg som ikke engang noen til å stjele den fra hvor stygt det er.

 9. interessante, takket fjerne flere tutorials som dette

 10. det virker som et ganske interessant antivirus, og det ser ut til å gjøre det bra ... er det bn hvis jeg setter en brannmur ??? takk

 11. Meget god tutorial.
  Takk for alt du gjør
  Jeg ønsker også en gjennomgang på teten

 12. Jeg ønsker om mulig mer opplæring på Joomla

 13. LiviuFlorin sa han

  Og jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
  Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win.7 .. ??
  Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (Testet)

  • Francisc sa han

   LiviuFlorinOg jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ??? Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win. 7 .. ?? Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (testet)  (Cite meg)

   Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.

  • blackarow sa han

   LiviuFlorinOg jeg er enig i at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en veldig god løsning, men Zone Alarm fungerer på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
   Eller med andre ord, får dette paret godt overens med Vista eller Win.7 .. ??
   Microsoft Security fungerer på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, bare originaler. (Testet)  

   Jeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge).

   • blackarow:
    Jeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge).  

    Zone Alarm går på vista, men du trenger å SP2, sp2 nettstedet er gratis ... Jeg laget en opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows Vista SP2, vet du hva du finner. Lykke til !!

    • blackarow sa han

     Adrian:
     Zone Alarm går på vista, men du trenger å SP2, sp2 nettstedet er gratis ... Jeg laget en opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows Vista SP2, vet du hva du finner. Lykke til !!  

     Jeg sa jeg vet ikke om det fungerer for. som jeg aldri har brukt Vista ikke bruker og ikke har tenkt å bruke den igjen. Men jeg så og videotutorialul i spørsmålet som alle tutorials som du gjør i den måten jeg så at postet en tut. Jeg kommer til å se igjen

   • Francisc sa han

    blackarowJeg vet ikke om Zone Alarm går på Vista, men jeg vet at det går på windows7. For windows7 bruker jeg PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på samme antivirus + Zone Alarm. Avira brukt før, men i det siste ga i et lite gjerde med oppdateringer fra hva jeg forstår problemet ble endelig løst, men fortsatt gjenstår på Avast (vet ikke hvor lenge).  (Cite meg)

    Jeg gjentar, kan du ikke lese ovenfor:
    Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.

    • blackarow sa han

     Francisc:
     Jeg gjentar, kan du ikke lese ovenfor:
     Ja, Zonealarm Gratis nedlastbare 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Sikkerhet - brannmur. Der kan du lese det fungerer på Windows 7. Også Avira Free 9 og han fungerer på Windows 7.  

     Jeg prøvde Zone Alarm gikk på 7 ikke tror imidlertid at versjonen var ikke i ferd med å fortelle deg, men ærlig verken jeg insisterte med en annen løsning på hånden som jeg visste at det fungerer minst like bra. Som Avira ikke si ikke gå, men jeg vet for øyeblikket ikke bruke denne ellers veldig god antivirus er litt for hysterisk.

 14. Hei Cristi, hilsen til kollegene dine og til alle lojale besøkende, det er slik jeg bruker det og det er bestefar. I nær fremtid (jeg spurte deg, men dar) en veiledning med PINNACLE. Jeg hilser dere alle med stor respekt.

 15. hei cristy, jeg vil spørre deg cv jeg håper du ikke har noe imot, jeg gjør vennlig veiledningene på datamaskinen med Windows XP fordi det er få som har Windows 7 takk ... og vær så snill og andre opplæringsprogrammer viser hvordan du gjør installasjonen (ikke det at jeg ikke ville vite, jeg tror alle vet hvordan de skal installere) men det er bedre å gjøre det ... Jeg håper du ikke har noe imot hånden min, jeg sa bare min mening..hello

 16. Flett på Windows XP? (No offense)

  • IonutzFlett på Windows XP? (No offense)  


   Microsoft Security Essentials kan installeres på følgende operativsystemer:

   Windows XP Home 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows XP Professional 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows Vista alle versjoner 1 GB Ram (Service Pack eller Service Pack 1 2)
   Windows alle versjoner 7 1 GB Ram

 17. beste opplæringen jeg brukte nod32 ikke mia likte så Avira noen fyr jeg fikk avast som kan si at det er bra vi har brukt på en stund Kaspersky var bra ja få mer ressurser, og gjorde noen tester på avast og reagerte veldig godt

 18. Cristi eller Adrian, vil jeg spørre om du kan gjøre en tutorial for å BitDefender Total Security 2010. Vennligst frumos.Consider noen tutorial.Mulţumesc fortjener dette!

 19. Betooni antivirus !!!
  men den dårlige nyheten er snill najpa :))
  Min Windows er piratkopiert

 20. Hei ... men hvis vi har vinduer som ikke er originale ... at vi ikke hadde penger ... kan vi ikke bruke Microsoft Security Essentials i det hele tatt?

 21. Hør Cristi ... Kjøpte du Windows 7? eller er det betaversjonen?

  • Mirceahører du Cristi ... Har du kjøpt Windows 7? eller e beta?  

   Det er den fullstendige versjonen hentet fra Microsoft-nettstedet, den 90-dagers prøveversjonen, som betyr at den er fullt funksjonell i 90 dager, så må du sette lisensen slik at du kan fortsette å bruke den. Det var en opplæring om hvordan du laster ned Windows 7, skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." til høyre: original Windows 7 for å laste ned i 90-dagers prøveversjon, skriv inn og du vil finne veiledningen

 22. Ikke dårlig fra tid til annen i mai og annen programvare sikkerhet test, men jeg fortsatt Kaspersky.La gammel venn av meg bare ringe Microsoft når det gjelder operativsystemer Windows og resten er gratis M.Office

 23. Pfffff ... .. Da jeg hadde dette såkalte gode antivirusprogrammet, jobbet datamaskinen min hardt, for ikke å nevne at jeg hadde fire virus og det oppdaget dem ikke engang. Hvordan vet jeg at jeg hadde fire virus og ikke oppdaget dem? Jeg avinstallerte dette antivirus-crapet og installerte avira. Han eliminerte dem umiddelbart, og alt ble normal. Fra det jeg leste på mange fora, er til og med comodo antivirusfri versjon bedre enn dette. Men til slutt vil alle ha det de vil.

  • CataJeg har avinstallert det og installert trivia Avira antivirus. Det umiddelbart fjernet og alt tilbake til det normale.

   Jeg bruker fortsatt Avira og jeg fortsatt salt på en kjørbar fil, snarere en sprekk. Så kanskje de var dine 4 virus av denne typen ...?
   PS Men jeg ikke engang tenke på å erstatte ham med MSE.

   • Dumitru:
    Jeg bruker fortsatt Avira og jeg fortsatt salt på en kjørbar fil, snarere en sprekk. Så kanskje de var dine 4 virus av denne typen ...?
    PS Men jeg ikke engang tenke på å erstatte ham med MSE.  

    2 av virus var sprekker som jeg fikk meg selv på nettet og grus er greit og andre var 2 ikke vet hva virus, men suge enn crack nettsider.

 24. Fortell meg om jeg kan gjøre noe ekstra, for når jeg går inn på siden får jeg følgende melding: "Ikke tilgjengelig i ditt land eller din region

  Det ser ut til at du er i et land eller en region der Microsoft Security Essentials ikke er tilgjengelig. Takk for interessen din for Microsoft Security Essentials. ” Uansett takk for arbeidet ditt!

 25. Jeg installerte også dette antivirusprogrammet, så langt fungerer det super bra med denne videoen.
  respekt Cristy

 26. Ja og nei, dette gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition og listen er ikke uttømmende. Ingen av disse to antivirus achzitionezi ber deg ikke om noe før bruk / installere noen av dem.
  Mens installere Microsoft Essential tilstand, og ikke minst muligheten for å bruke for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) lisensiert så å betale. I utgangspunktet er Microsoft Essential inkludert i prisen på hver lisens (som det visstnok betale!) At operativsystemet. Ellers kan man ikke stille spørsmål - jeg gjentar - selv installasjonen.
  Eller som å betale et operativsystem og du får et antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), befinner du deg i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger av lommen.
  Derfor er det ikke gratis.

  • NO NAMEJa og nei, dette gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition og listen er ikke uttømmende. Ingen av disse to antivirus achzitionezi ber deg ikke om noe før bruk / installere noen av dem.
   Mens installere Microsoft Essential tilstand, og ikke minst muligheten for å bruke for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) lisensiert så å betale. I utgangspunktet er Microsoft Essential inkludert i prisen på hver lisens (som det visstnok betale!) At operativsystemet. Ellers kan man ikke stille spørsmål - jeg gjentar - selv installasjonen.
   Eller som å betale et operativsystem og du får et antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), befinner du deg i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger av lommen.
   Derfor er det ikke gratis.  

   Bruk Windows 7 Enterprise er gratis å laste ned fra Microsoft etter 90 dagene du bestiller rearm som jeg gjorde sist tutorial (du kan gi 3 ganger), og at viruset vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fikk tilbudet da det ble Windows 7 løslatt eller gitt gratis lisenser av KIS 2010 1 per år) og så det kan være, og også gratis og lovlig! Du må bare ha det!

   • Du forsto alltid enten opp ned, eller bare hva du ville! Jeg sa ikke et sekund for å være ulovlig. Alt jeg har sagt er - og som du hevder at andre følger nøye med på de respektive videoopplæringene - og du må lese om det jeg skrev, og du vil kun få avsløringen av det jeg sa nøyaktig: Microsoft Essential er ikke gratis, og det er det! Sammenligningen jeg gjorde til deg med et piratkopiert operativsystem, var bare å avsløre kostnadene totalt sammenlignet med å betale lisens på et operativsystem og motta dette antivirusprogrammet, avhengig av Microsoft OS! Ikke engang en oppmuntring til å eie et piratkopiert operativsystem!

    Og for å gi deg den nøyaktige betydningen av ordet gratis: gratis og ubegrenset midler ZERO kostnader, ikke som i tilfeller sette deg på fristen eller skjulte kostnader som med antivirus fra Microsoft. Deltfel er en åpenbar motsetning mellom opplæringsvideoer laget selv Avira og Avast at du har anerkjent deg fri, og en fra Microsoft, som bare et spørsmål om markedsføring Microsoft kunngjør as (falske) helt gratis!

    Adrian:
    Bruk Windows 7 Enterprise er gratis å laste ned fra Microsoft etter 90 dagene du bestiller rearm som jeg gjorde sist tutorial (du kan gi 3 ganger), og at viruset vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fikk tilbudet da det ble Windows 7 løslatt eller gitt gratis lisenser av KIS 2010 1 per år) og så det kan være, og også gratis og lovlig! Du må bare ha det!  

    (Cite meg)

    • NO NAME: Alltid ha forstått enten inne eller akkurat det du ønsket! Jeg gjorde et sekund å være ulovlig. Alt jeg sa er - og som du hevder andre til å være forsiktig med video tutorials spørsmålet - og du blir nødt til å re-gå gjennom det jeg har skrevet og du har åpenbaringen bare da, det jeg sa akkurat: Essential Microsoft er ikke gratis, og så! Sammenligningen at jeg har gjort det med pirat operativsystemet var bare å avsløre kostnadene samlet i forhold til å betale en lisens på et OS og få dette antivirus, Microsofts OS depdendent! Knapt et insentiv til å holde et operativsystem hacket Og for du gir den nøyaktige betydningen av ordet gratis! Gratisinseamna ZERO kostnader og ubegrenset, ikke som i tilfeller sette deg på fristen eller skjulte kostnader som med antivirus Microsoft. Deltfel er en åpenbar motsetning mellom opplæringsvideoer laget selv Avira og Avast at du har anerkjent deg fri, og en fra Microsoft, som bare et spørsmål om markedsføring Microsoft kunngjør as (falske) helt gratis!
       

     kommentar ønsket å påpeke at det du sa, "Enten det, betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), finner du deg selv i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger i lomma.
     Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan ha, og det er helt gratis, så antivirus og system!

     Du spuso som "Domle uansett hvordan du gjør det, du har å betale, kan du ikke ta noe gratis," han antydet at kommentaren din, og kommentaren ovenfor, jeg ønsket å påpeke at det er ikke slik!

     Uansett, er det delvis fri MSE nevnt i opplæringen !!! Det er ikke vår skyld, ikke laget av oss, vi nettopp introdusert lam. scoatele øynene og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!

     Ikke fortell oss noe nytt, gjenta det du sa i den første kommentaren som vi startet diskusjonen fortalte opplæringen, og trakk oppmerksomhet til hvordan MSE er "gratis" bare hvis du har en Windows-lisens, må du så ham til slutt? Hvis vi går etter det du sier er at prisen på Windows-lisensen, hva skal vi gjøre med Windows XP? MSE ble "oppfunnet" først nå, med utgivelsen av Windows 7 !!! Jeg har ikke sett å ha økt prisene lisens fra XP til Vista, og selv så det er gratis !!!

     • ... EN LITT detalj ... hva sa han at han hadde sett til slutten?! Denne videoopplæringen?! Forsikre deg først om at den er synlig. Du kan bare se den et sted i midten, og deretter ta den fra begynnelsen ... ingen måte å kunne se noe fra den! Og tro meg ... dette er den eneste problematiske videoopplæringen, da jeg sjekket, og til sammenligning stopper ingen andre før jeg kommer til slutten. Adi, ikke tenk på å si at det var datamaskinen jeg så på, at det ikke var deg!

      Adrian:
      kommentar ønsket å påpeke at det du sa, "Enten det, betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og kjøpe en ativirus (slik at du betaler), finner du deg selv i samme situasjon: å betale, for å fjerne betydelige mengder penger i lomma.
      Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan ha, og det er helt gratis, så antivirus og system!
      Du spuso som "Domle uansett hvordan du gjør det, du har å betale, kan du ikke ta noe gratis," han antydet at kommentaren din, og kommentaren ovenfor, jeg ønsket å påpeke at det er ikke slik!Uansett, er det delvis fri MSE nevnt i opplæringen !!! Det er ikke vår skyld, ikke laget av oss, vi nettopp introdusert lam. scoatele øynene og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!Ikke fortell oss noe nytt, gjenta det du sa i den første kommentaren som vi startet diskusjonen fortalte opplæringen, og trakk oppmerksomhet til hvordan MSE er "gratis" bare hvis du har en Windows-lisens, må du så ham til slutt? Hvis vi går etter det du sier er at prisen på Windows-lisensen, hva skal vi gjøre med Windows XP? MSE ble "oppfunnet" først nå, med utgivelsen av Windows 7 !!! Jeg har ikke sett å ha økt prisene lisens fra XP til Vista, og selv så det er gratis !!!  

      (Cite meg)

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!
        

      Pretty kan kontrollere vokabular og ikke å fornærme dette hvis du fortsatt ønsker å være godt mottatt og mer tilgjengelig på dette nettstedet. Vil du ikke skamme seg? Ellers ikke har mot til å konfrontere situasjonen enn å fornærme? Opplæringen er lagt ut når du skriver hale og bekk og se på ham etter mandagens Part 7 2. ting er ukontrollerbar. CVA er over 200 og tutorials er umulig å sjekke dem alle ser til å bo til slutten for å se om du går !!! Men jeg kan garantere deg gikk mange dager siden at du bare våknet litt sent deg og se at du våknet opp mot cersaf. Igjen pass av vokabular eller være i nærheten av 4000 av brukerne ber oss om å være deres penger cart !!

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!
        

      Noname sir, hvis du ikke ønsker å sette et navn, og det er ikke kommer til å la noen kommentar nettsteder i november.
      Noname + nomail = ingen kommentar.
      Med tutorials som forstyrrer arbeidet stå som dette:
      RDS = selger mer enn det som har oversatt RDS telle ens kyllinger før de er klekket.
      Vår server kan tjene deg matale pa nett av matale men vet ikke å ta.
      Kanskje du tror, ​​og du sette et navn der, selv så i den forstand.

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!
        

      Jeg refererte da jeg sa fornærmende til ordet "Adicatelea" har to betydninger ... faktisk for meg bare 2 ... den andre jeg fant ut nå fordi jeg så det hos deg ... uansett ville det være ... så vidt jeg vet Jeg er et ord som brukes av sigøynere, en sjargong. Hvis du skriver, skriver rumensk, ikke fugl, sigøyner eller "triks" eller er du virkelig kreol? ikke at jeg har noe med denne rasen å gjøre, men i det minste blir ditt "språk" forklart ...

     • NO NAME... En liten detalj ... forteller han ham til å bli sett til slutten! Dette videotutorial?! Pass på at det er først og synlig. Ikke bare kan spore opp et sted i midten, etter det ta capt ... ingen måte du kan du se noe av det! Og tro meg ... dette er den eneste videoen opplæringen problem fordi jeg sjekket, og ved sammenligning, ingen andre stopper ikke før du kommer til slutten. Adi, ikke engang tenke å si at en eller annen måte datamaskinen som du ser, ikke du!
        

      PS Jeg har nettopp ferdig med sag tutorial jeg kan si er at vi går hele veien selv om alle RDS så ... hvis det er ikke din feil PC, vi på ingen måte !! Har du noen gang lurt på om du og andre du gå hele veien? hvordan kan du forklare at du singuru sier "Domle ikke gå hele veien" ???

     • NO NAME sa han

      Jeg har også en stasjonær og en bærbar datamaskin, og i tillegg har jeg RDS og Romtelecom! I ALLE KOMBINASJONER DENNE VEILEDNINGEN IKKE KAN SEES TIL SLUTT! Hvis du vil tro meg, greit, hvis ikke nei! Og for å gi deg et annet argument for å se at det ikke er mitt problem: det er på et tidspunkt en veiledning (jeg husker ikke tittelen nå) som det inntil det øyeblikket hevdes i en av kommentarene det faktum at lydvolumet er altfor lavt, som, hvis jeg ikke tar feil, kommer du og sier at personens datamaskin har skylden. Jeg kom også med kommentaren min, og jeg bekreftet at personen har rett, fordi den ble hørt veldig sakte for meg, gitt at 98 og fra de andre videoopplæringene jeg hører dem på deres virkelige volum, kan jeg si at i et volum virkelig veldig høyt! Så hvis andre rett og slett ikke kommenterer disse spørsmålene, noe de synes er viktige, betyr ikke dette at fraværet av klager, det betyr også fraværet av den mangelen!

      Adrian:
      PS Jeg har nettopp ferdig med sag tutorial jeg kan si er at vi går hele veien selv om alle RDS så ... hvis det er ikke din feil PC, vi på ingen måte !! Har du noen gang lurt på om du og andre du gå hele veien? hvordan kan du forklare at du singuru sier "Domle ikke gå hele veien" ???  

      (Cite meg)

 27. NO NAME sa han

  Et annet argument for at det bare er et problem med denne siden (sannsynligvis med noe manus av den!) Er det faktum at siden du har klikket på "Send kommentar", blir sidenummer 2 lastet inn på nytt og ikke nummer 3, dvs. den siste siden som faktisk er i virkeligheten min kommentar, i motsetning til kommentarsiden til andre opplæringsprogrammer, hvor du blir "kastet" på den siste siden, eller vær så snill, på siden som kommentaren er riktig plassert på! Sjekk koden på denne siden, noe er galt, siden det faktisk er minst to problemer med den.

  • NO NAME: Et annet argument at det er et problem bare for denne siden (! Kanskje med noen script av hennes) Er det faktum at når du trykker på "Send kommentar" reload sidetall 2 og ikke antall 3 at siste side som er faktisk virkelig kommentar, i motsetning til andre tutorials kommentar side, der du blir "kastet" på siste side eller hva, som er posisjonert som en kommentar! Sjekk forsiden kode, noe er galt, siden du faktisk er minst to problemer med det.  

   Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.

   • NO NAME sa han

    Fra Mozilla Firefox prøvde jeg å se det, og jeg ... ellers bruker jeg bare IE i ekstremt haster! Først nå prøvde jeg i IE og med ham det samme problemet! Men kanskje du kan forklare noe annet for meg ... hvorfor kan jeg se andre videoopplæringsprogrammer uten problemer (inkludert nedlasting av dem), og jeg kan ikke engang se det, bortsett fra omtrent 1/2 av det?!

    Adrian:
    Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.  

    (Cite meg)

    Adrian:
    Å 2 gang jeg så på hele opplæringen og gå uten problem hele veien, prøve å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, støv både på gjengivelse av web-sider og på den pålitelighet som kan tilby deg i navigasjon, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådelig Opera som har en Cache bedre jeg så ham med firefox og som jeg sa alt er OK Joes bare ... han går til enden.  

    (Cite meg)

    • Ioneltaiefrunze sa han

     NO NAME: .... Hvorfor kan se andre videoopplæringsprogrammer uten problemer(Inkludert laste dem ned til), og jeg så det ikke engang, bortsett fra omtrent 1/2 av det?! .....  

     Det er ikke hyggelig hva du gjør! :))

 28. ingen gjør gi en tutorial på Internet Security BitDefenter 2010? Nustiu hvis et antiviralt veldig bra, men det ville være en god tutorial dokumentere meg om det !!

 29. OMG WTF !! : O -> …………. cm dette er hvordan meldingen på yahoo ser ut, jeg godtar den og POC VIRUS sa ikke at meldingen var fra en god venn, jeg går på internett og jeg ser etter hva i helvete er når MichaelJackson er der nå for alt vi lærte av deg, men spørsmålet mitt er igjen, systemet vil bli slettet fra pc-en? Jeg har avira men oppdaget det ikke, kanskje du kan lage en veiledning om denne tingen hvordan kan vi slette djevelen fra pc og hva vil data om dette viruset og forresten nysgjerrige ikke gir aksept for følgende OMG WTF-meldinger? !! ............................... LOL WTF !! -> …………………… .t Forresten prøver viruset å utveksle data med følgende adresse:
  ............................... Takk skal du ha

 30. hei ... du gjør en veldig god jobb gutta, jeg lærte mye av deg, men jeg ville ha et problem ... det er noen opplæringsprogrammer som jeg ikke kan se til slutten, det være seg et nettoproblem, eller noe annet (Rds) .... Jeg bruker google chrome

  takk

 31. vennligst fortell meg i noen opplæringsprogrammer ... når du klikker på noe for eksempel: Min datamaskin "den røde runden vises, hvordan kan jeg få den til å vises .. fortell meg

 32. vlad ECAC du ser er å sette markøren i Camtasia Studio ** ** trolig gjøre tutorials program som ikke er noe spektakulært, hvis du har dette programmet, og du kan finne den tingen rød eller hvilken farge du vil plassere markøren jeg håper jeg forklarte riktig

 33. alle prøver å komme på de offisielle nettsidene til antivirus, og mislykkes :))

  PS.am avast nå i calc .... vet du hva det kan være?

  • Adrian sa han

   Adi: Alle prøver å få på de offisielle nettsidene til antivirus, og mislykkes :)) PS.am avast nå tracing .stiti liksom ... hva kan det være?  

   Når du ikke snu dette er et klart tegn på at du er virus. Omdirigere de offisielle hjemmesidene til antivirus er et klart tegn på at du virused

 34. Francisc sa han

  Du klarte å bli infisert med Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido, avhengig av produsentens navn oppdatert antivirus og de viktigste tiltak blokkerer tilgangen til antivirus leverandørens nettsted eller de som inneholder ordene virus, malware , rootkits, etc.
  Du kan bli kvitt Conficker med følgende:
  - “www.disinfecttools.com/download/dcleaner.zip”
  - “www.download.eset.com/special/EConfickerRemover.exe”
  - “www.data2.kaspersky.com:8080/special/KK_v3.4.6.zip”
  - “www.ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/beta/f-downadup.zip”
  - “www.symantec.com/content/en/us/glob…_writeups/D.exe”
  Du kan også prøve med Malwarebytes 'Anti-Malware (hvis du installerte den hvis ikke, lar den deg ikke laste den ned).
  Eller hvis du har Windows Update-verktøyet sistem32 deretter MRT (Microsoft Malicious Software Removal Tool) som avlaster i de fleste tilfeller.
  Hvis du ikke kan takle det jeg ga deg, så gå til softpedia Antivirus og sikkerhet - Virus- og virusrapportering - Desinfeksjons- / forebyggingsinstruksjoner - Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido - les og gjør nøyaktig hva som er sagt der .
  Lykke til!

 35. Jeg kunne ikke komme på noen av lenkene er oppført til deg.
  Med Malwarebytes Anti-Malware, men jeg skannet noe.

  Jeg skannet også med avast, node 32 og avira. Ingen resultater ...

  PS.nu kan si at de ikke gir et Google-søk for å lete etter, eller har ingen anelse i databehandling, men det bare utover meg :)) i morgen vil jeg prøve og Microsoft Security Essentials, fordi i dag er for senere.

  Uansett, strålende tutorial, jeg lurer kanskje på hvor mye tålmodighet du har ?: O

 36. opphøre sa han

  Hvis jeg allerede har et antivirusprogram på datamaskinen min, for eksempel prøveversjon av smart security 4, kan jeg da installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår at det er gratis, og jeg har lisensierte vinduer, ... må jeg avinstallere det nåværende antivirusprogrammet? .. takk ...

  • Adrian sa han

   opphøreHvis jeg allerede har et antivirus datamaskin, kan Smart Security ex.eset 4 prøve installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår at det er gratis og vi har lisensiert Windows ... må avinstallere antivirus? .. Takk ...  

   Nei, du kan ikke installere hvis du allerede Eset ikke bør ha mer enn 1 antivirus PC. Jeg anbefaler deg å sette Microsoft Security Essentials hvis du sier at du har lisensiert Windows. Fra mitt synspunkt eller ESET NOD (samme) er svakere.

 37. Alin Lucian sa han

  Jeg har en misforståelse.
  Jeg fikk også en original CD med Win XP Professional er installert på mer PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil ha lisens ??
  Jeg har også et spørsmål.
  Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen lisens?

  • Alin Lucian: Jeg har en misforståelse.
   Jeg fikk også en original CD med Win XP Professional er installert på mer PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil ha lisens ??
   Jeg har også et spørsmål.
   Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen lisens?  

   Hvis du setter din lisens, gi å ha en lisens, vil det være lisensiert med mindre det liksom har vært brukt eller aktivert på en annen PC, nå det avhenger av hva slags lisens er at vinduene er flere typer lisenser for OEM, Retail, etc etc. Så du kan installere Microsoft Security Essentials må ha Windows lisensierte ellers kan du ikke installere.

   Vi har også en tutorial om Microsoft Security Essentials, skriver i boksen over "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: Microsoft Security Essentials da gå inn og du vil finne den opplæringen

   • Alin Lucian sa han

    Adrian:
    Hvis du setter din lisens, gi å ha en lisens, vil det være lisensiert med mindre det liksom har vært brukt eller aktivert på en annen PC, nå det avhenger av hva slags lisens er at vinduene er flere typer lisenser for OEM, Retail, etc etc. Så du kan installere Microsoft Security Essentials må ha Windows lisensierte ellers kan du ikke installere.Vi har også en tutorial om Microsoft Security Essentials, skriver i boksen over "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: Microsoft Security Essentials da gå inn og du vil finne den opplæringen  

    Jeg bare dyttet i`am CD-Key`ul og l`am aktivert på nettet. Jeg var i stand til å installere Microsoft Security Essentials. Så jeg har en god seier rett?

 38. Alin Lucian sa han

  Han ble aktivert på annen PC`uri. Akkurat som vi gjorde fra meg. Kan dette være?

 39. Hei, jeg vil gjerne si at alle tutorials er godt gjort og noen enda meg var veldig nyttig! BAFTA videre folkens !!!

 40. viorelpicu sa han

  Hei Cristi,
  Men en misforståelse:
  Jeg gjorde en full scan på instalare.In videotutorial si at hver planlagt skanning data gjør opp først og deretter den planlagte skanningen scanare.Daca PC er stengt for en lengre periode og gjøre en manuell skanning, han (MSE) når de gjør oppdatering? det er fortsatt en utdatert database? fra det jeg ser ikke kan planlegge mer som Avira daglig oppdatering av exemplu.Ori jeg forsto ikke riktig eller er en ulempe med dette viruset.
  Vennlig hilsen.

  • Francisc sa han

   viorelpicuHei Cristi, men en misforståelse: Jeg gjorde en full scan på instalare.In videotutorial si at hver planlagt skanning data gjør opp først og deretter den planlagte skanningen scanare.Daca PC er stengt for en lengre periode tid og gjøre en manuell skanning, han (MSE) når de oppdaterer? det er fortsatt en utdatert database? fra det jeg ser ikke kan planlegge mer som Avira daglig oppdatering av exemplu.Ori jeg har ikke forstått godt eller det er en ulempe med denne antivirus.Cu følelse.  sitere meg

   Bruk "MSE Update Utility 1.1". Med dette verktøyet kan du angi MSE-oppdateringer som følger: daglig, ukentlig når du starter PCen. Du trenger "Net Framework 3.0" for å kjøre verktøyet.

 41. Francisc sa han

  Oppmerksomheten til de som bruker Microsoft Security Essentials:
  - sjekk om programmet er oppdatert til versjon 1.75.1117.0, hvis ikke, gjør det manuelt. Det er viktig at programmet oppdateres til den nyeste versjonen (ikke bare databasen).
  Suksess.

 42. Francisc sa han

  Tilbake med nyheter:
  Oppmerksomheten til de som bruker Microsoft Security Essentials:
  - sjekk om programmet er oppdatert til versjon 1.0.1961.0, hvis ikke, gjør det manuelt. Det er viktig at programmet oppdateres til den nyeste versjonen (ikke bare databasen).
  Suksess.

 43. Seaman sa han

  Jeg hilser dere !!! Og hvordan du gjør det manuelt oppdatere programmet ?? Ha en fin dag !!!

  • Francisc sa han

   Seaman: Jeg ønsker velkommen !!! Og hvordan du gjør det manuelt oppdatere programmet ?? Ha en fin dag !!!  sitere meg

   Jeg tror den oppdaterer før skanning, men les hva jeg skrev februar 23 2010 fra 10: 02 og bruker dette verktøyet.

 44. Francisc sa han

  For de som bruker denne antivirus: Oppdater programmet versjonen dukket 1.0.1961.0. Jeg vet ikke om jeg sa det er derfor jeg beklager hvis jeg gjentar meg selv.

 45. Microsoft Security Essentials svare raskt ffbun jeg anbefaler

 46. Laurentius sa han

  programmet oppdateres av "Tilleggshjelpalternativer" ved siden av "Hjelp" -knappen øverst til høyre i programgrensesnittet, og der velger du "oppgrader microsoft security essentials"

 47. hei. bror er super, jeg har lært mye, men vet lite slik at jeg alltid kommer hit. fortsett med det gode arbeidet du gjør en jobb ffff. Bra.
  Jeg går veldig godt meg alle videoene, jeg bruker firefox og går veldig godt.

  Jeg har et spørsmål: Flos som antivirus, avg med lisens til 2018. Jeg tror det piratat.dar det som interesserer meg er at antivirus er bra?

  • Adrian admin sa han

   i: Salut.frate er super, jeg har lært mye, men vet lite slik at jeg alltid kommer hit. fortsett med det gode arbeidet du gjør en jobb ffff. Bra. Jeg går veldig godt meg alle videoene, folosescfirefox og går veldig bra. Jeg har et spørsmål: Flos som antivirus, avg med lisens til 2018. Jeg tror det piratat.dar det som interesserer meg er at antivirus er bra?  

   AVG ikke egentlig. Jeg anbefaler Avast eller Avira, om begge tutorial her på stedet i tilfelle du ikke vet hvordan du bruker dem. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Avast eller AVG, går du inn og du vil finne opplæringen. Forresten, har vi om AVG tutorial, som du finner i søkefeltet over å skrive: AVG og gi skriv

 48. Hvis du piratkopiert Windows å bestå WGA testen deaktivere Internett-tilkobling og gå;)
  Det er veldig nyttig dette site.tineti opp det gode arbeidet !: D

 49. Mihai sa han

  buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

  • Mihai sa han

   Mihai: buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc  

   super

 50. Jeg gjør en liten tutorial for de med problemer knyttet til aktivering og de som pokker vises Windows ikke er ekte.

  Det første er å ikke få panikk, det kan regulere styrken enkel og krever ikke installasjon av Windows på noen måte.
  Second sjekk BIOS er allerede modding fordi ellers vil ikke fungere med mindre på Ativ øyeblikk.

  Ideen er å ha BIOS SLIC 2.1 .Du kan sjekke dette med noen versjon av SlicDump som du finner på nettet, nødvendigvis må løpe i alternativ kjøre som administrator

  Hvis du ikke har slic 2.1, må du se etter en bios-modus for hovedkortet ditt .... Gi igjen et google-søk der du skriver

  I det lykkelige tilfellet at du allerede har det fasjonabelt (de fleste bios-versjoner av nyere tavler, jeg mener utgivelsesåret etter 2009 har slic 2.1 innebygd i den siste bios-versjonen ... ..) hopp aktivert nå, aktiver senere ... .. praktisk talt må du tilbakestille aktiveringsklokken 30 dager tilbake.

  Hvordan gjøre dette .... bare gå til starten og i søkefeltet se etter en ledetekst som du også åpner med administratorattributter (høyreklikk / kjør som administrator)
  Når du har åpnet kommandovinduet DOS bare skrive følgende kommando: slmgr rearm

  Vær forsiktig mellom slmgr og - gi et mellomrom og så - ellers blir ikke bestillingen din anerkjent.

  etter 2-3 sekunder skal du se en melding vellykkede!

  gi starte pc / laptop

  Det obeserva vises ikke nimik og han vil ikke be nimik aktivering. I utgangspunktet du gjenopprette systemet tilbake til 30 dager.

  Nå som Windows ikke kan noen gang spør meg det spørsmålet vil ikke ekte godkjenningen gjøres direkte fra Microsoft-nettstedet.

  Skriv inn her: http://www.microsoft.com/genuine/validate/

  hvis du ikke allerede har installert valideringssettet som oppdaterer K… .033, følg installasjonsinstruksjonene adika gi nedlasting og vent til det vises på Lukk-knappen (du kan bruke dette alternativet selv når du nettopp har installert windows ... det fungerer perfekt)

  Etter å validere systemet OS Windows Vista 7 eller allerede er sett på som opprinnelig Ekte Adika. Dette kan sees på nettsiden ovenfor microsoft etter følgende melding:
  "Fordi kopien av Windows som er installert på datamaskinen din, er ekte, kan du nyte sikkerheten, påliteligheten og beskyttelsen den gir."

  Eventuelt kan du laste ned og installere Microsoft Essential… ..e mokka og det begynner å bli et antivirus / antispionvare mer og mer ok, jeg anbefaler det på det varmeste.

  Når du er validert, kan du nå begynne å aktivere ... som du selvfølgelig kan gjøre med denne aktivatoren, bare velg profilen etter merke (ACER / DELL / ASUS… .etc) er en rekke OEM-er og gir Install… ..

  Aktivering skjer i bakgrunnen, så ikke få panikk hvis aktivatoren forsvinner….

  Deretter vil det bli bedt om omstart av PCen.

  .... Og voila .... Du ble kvitt geunine-meldingene, og du har også Windows aktivert og ekte .... uten å installere systemet på nytt.

  For andre detaljer ... hvis det fremdeles er tilfelle ... .pm

 51. ALEX sa han

  Jeg har også et problem med sikkerhetsmessig sikkerhet fra Microsoft .... Jeg installerte den på den bærbare datamaskinen, og den lukker seg, den forsvinner fra bunnlinjen, og når jeg gir den til å starte, lukkes den igjen ... hvorfor? vet noen hva jeg trenger å gjøre med dem?

 52. Alex Jeg tror du har et virus av PC av deg :))!

 53. John nicoara sa han

  en utmerket antivirus, selv uventet gode, anbefaler alle å prøve det

 54. Viorel sa han

  Dette viruset jeg har det og jeg nesten to år er veldig fornøyd med ham mia hyggelig og opplæringen var godt detaljert, mia gjort mot meg en gang at gjemte bunnlinjen som skjer når du installerer programmer, og det var neppe forenlig med dem revouninstaler avinstallert men Leam var ikke så viktig som jeg avinstallert og reinstallert antivirus og lam igjen, og det fungerte.

 55. Jeg har samme problem med en av Alex.Mi lukkes, forsvinner jeg? Hva gjør jeg? HJELP

 56. Marian sa han

  Jeg har et problem med meg har dukket opp et virus som faktisk er orm, og jeg gjøre forskjellige kommandoer på datamaskinen, det virket på meg to ganger dette viruset lam utryddet, og igjen viste seg for meg, og jeg ga mulighet : helt eliminere viruset, jeg vil vite om det er bra at jeg gjorde det, og hvis jeg forsvare dette viruset sami

 57. Ionut Georg sa han

  Jeg selv 7 Windows Home Premium (lisens) Microsoft Security Essentials anti-virus oppfører seg veldig bra, men jeg ønsker å spørre deg om oppdatering av Windows KAN GJØRE HVIS DU HAR en tutorial 7 SI for det. Forresten gjør en god jobb, og jeg har lært mange tutorials og prøve lært.

 58. alexandru sa han

  Hei, jeg har et spørsmål, hvis jeg ay flåten Microsoft Security Essentials i PC, kan jeg få et virus, det mener jeg å bruke to antivirusuri, Microsoft Security Essentials beskytter hele systemet nettleser med alt på den?

 59. Alexandra sa han

  Hei, jeg bruker sikkerhetsprodukter fra Microsoft, og siden jeg sist ble oppgradert, hvis jeg kobler telefonen via USB til PCen min, ser den ikke den ... første gang jeg trodde det var fra telefonen, søkte jeg i telefoninnstillingene og Jeg lette, men til ingen nytte. På et tidspunkt måtte jeg installere Adobe, og jeg kunne ikke fordi det forteller meg at det ikke tillater antivirusprogrammet å installere.
  1) Det faktum at min PC jeg ikke kan se at telefonen kan være relatert til antivirus (ikke la meg se telefonen av sikkerhetsmessige grunner ..)?
  2) Hvordan kan jeg løse problemet med Adobe? Fordi jeg ikke fant noe gjennom innstillingene hans, men jeg vet ikke engang nøyaktig hvor jeg skal lete ...
  Hvis du kunne svare på disse spørsmålene, ville jeg være veldig takknemlig, takk på forhånd.

 60. alexandru sa han

  hei, og jeg spørre deg om noe, hvis du kan holde Microsoft Security Essentials antivirus forbi ham?

 61. Costelina sa han

  det er ubrukelig å installere "et annet antivirusprogram" hvis du allerede har sikkerhetsinformasjon fra Microsoft
  eller den ene eller den andre i den rekkefølgen du installerer den nyeste deaktivere den første
  hvis du har antivirus lisens, og du bestemmer deg for å installere det på ala stedet for Microsoft gir gå
  men å sette en prøveversjon, slik at du kommer over hendene til Microsoft og som ikke har alle moduler
  i drift for det er hva virksomheten du gjorde prøve

Tilbakesporinger

 1. […] Microsoft Security Essentials et effektivt raskt antivirusprogram og ... Besøkt 1 ganger I denne videoopplæringen vil du se et gratis antivirusprogram fra Microsoft, dette er Microsoft Security Essentials, dette enkle gratis antiviruslyset raskt. ... For andre gang så jeg på hele opplæringen, og det går uten problemer til slutt, prøv å bruke en annen nettleser. Hvis du bruker Internet Explorer, er mitt råd å glemme det, det er støvete både på siden av gjengivelse av nettsider og på siden av sikkerhet som gir deg surfing, prøv Opera ... [...] [...]

 2. […] Av Microsoft og det heter Microsoft Security Essentials 2. For en tid siden gjorde jeg en opplæring med versjon 1 av Microsoft Security Essentials, siden da har produktet til nå vokst, modnet og fått noen ekstra funksjoner, det er [ ...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.