Microsoft Designer Bluetooth Mouse omtale

Microsoft Designer Bluetooth Mouse omtale
5 (1) 100%

Microsoft Designer Bluetooth Mouse

Microsoft Designer Bluetooth Mouse

Microsoft Designer Bluetooth Mouse


Jeg har en trådløs mus som ikke forstår veldig godt; Dessverre har dongle eller transciver er ganske stor. Microsoft Explorer Mini er en av de første musene som ble innført Bluetrack-teknologi.
teknologi Bluetrack-teknologi forbedrer nøyaktighet og sensor som forbedrer mus oppførsel.
Microsoft Bluetrack-mus fungerer på nesten alle overflater unntatt glass. De som har kontorer eller glassbord, kan det være lurt å prøve en mus fra Logitech MX-serien, som Darkfield sporingsteknologi.
For gamle mus dongle var for høy, bestemte jeg meg for å dra til en bluetooth mus.


Bluetooth-mus fordeler:
Mobility (ingen transciver)
Lavt strømforbruk
Kompatibel med bærbare datamaskiner, tabletter og telefoner.
Interferens mindre (i forhold til 2.4 Ghz)
Bluetooth-mus ulemper:
Noen PCer og bærbare datamaskiner har Bluetooth eldre.
Jeg valgte Microsoft Designer Bluetooth Mouse som er noe rimelig og liten nok ikke å se posen.
Selvfølgelig er ikke Microsoft den mest ergonomiske designer mus i verden. Heldigvis Bluetrack sensorteknologi gjør godt arbeid og ikke føler noen forskjell i nøyaktighet mellom den gamle og nye musen.
Microsoft Designer Bluetooth Mouse omtale
Designer Microsoft Mouse, Bluetooth, Black (EMAG)
Designer Microsoft Mouse, Bluetooth, Black (Pcgarage) (bilag:I1I7YG41)

anbefalinger:
Hvis du ikke bryr deg om mangelen på sideknappene, klikker du på støyende og ikke veldig ergonomisk form, er denne musen for deg.
Jeg må si skjønt at hvis du kommer fra en dyrere mus, tror jeg at jeg vil takke Microsoft Designer.
Til sammen Microsoft Designer du gjør jobben din godt, og i et par dager du blir vant til sin form.
Viktigere er nøyaktigheten der. Bluetrack-teknologi er faktisk i løpet av klassiske lasersensorer som tilfredsstiller dem på de fleste mus.
Sannsynligvis de fleste av dere vil ha en mus som dette for bruk på sofaen, sengen eller armen av en stol. Jeg må si at på stoff, tre, blek hud og andre overflater, går denne musen jevnt. De eneste områdene som gjør fancy glass og tepper er tykk (som ...?).


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei gå på skrivebordet?

 2. Fin mus, men hvis det ikke er så behagelig jeg ikke trenger,
  Jeg jobber mer på PC.

 3. Jeg spondylitt hendene på den. Hva bra det er fint hvis det ikke er behagelig? Du beundre når du arbeider med ham?

  • Hva gjør man bilde? Hva tror du Apple Magic Mouse er behagelig? Hvorfor de ikke har solgt en masse stykker.

   • Ja, ja ... med problemer som dette:. Initial resepsjonen til Magic Mouse var negativ, med reaksjoner på STI manglende evne til å utføre enkle dag-til-dag funksjoner som muligheten til midtklikk (uten noen ekstra programvare), eller trigger Exposé, Dashboard, eller Spaces, funksjoner som hadde blitt tilbudt av STI forgjenger. Mange av disse kan funksjoner aktivert på Magic Mouse med bruk av tredjepartsverktøy.
    Undersidor av Magic Mouse
    I 2009 flere rapporterte at MAC nyhetssider hatt problemer med Magic Mouse opprettholde en stabil forbindelse til Mac Pro-arbeidsstasjoner.
    Hvis vi kjøper produkter uten hode ... så ja, du kan "selge mye" og "shit" vakkert pakket.

 4. Salut! Hva er bedre mus, bluetooth eller trådløst? Jeg søkte på google, men jeg ønsker et svar fra erfaring proprie.Multumesc!

  • For å være ærlig, er mest stabil på linjen, hvoretter trådløs sender og den siste er bluetooth. Jeg sier ikke at Bluetooth er ikke så stabil som 2.4 GHz trådløs, bluetooth drivere noen ganger bare ikke installert corrct og små problemer kan oppstå. Hvis du vet at du har installert de riktige driverne når bluetooth er så stabil som en trådløs mus og 2.4 ghz ekstra forsiktig med dongle.

 5. Adrian Gudus sa han

  Colegu` boks form kalles "torus vertikal skive"

 6. uten suparaee ikke om dette er meningsløst tutorials. Verre er en mus pluss trådløs mus og tasterule ikke alltid bra for ansvar. og noen ganger savner å snakke eller skrive til å utføre det du gjør. Jeg hadde Mause nå ett og et trådløst tastatur for å være glatt og jeg ,, ,, og jeg ga som irritert meg fri

 7. OBS!. Ikke gå enn Microsoft Bluetooth bærbare datamaskiner som har nevnt dem, eller gi penger for ingenting.

 8. Hei Adrian Cristi er off-topic, prøve å legge i håp om å være den siste opplæringen av deg kan jeg lese innlegget ditt, kan helhjertet for å svare på minst: Jeg har en OnePlus En 64 gb er i Storbritannia, et stykke siden jeg ikke kan gå noe SIM kan ikke lese nettverk. Jeg har aldri feil SIM posisjon når jeg ønsket å endre det (dvs. det er ingen fysisk defekt ødeleggelse av "enhet" smug leser). Noe mykt? Jeg har prøvd så langt og installert noen 5 ROMs, CM11, CM12, oksygen, farge, ...
  Er dette grunnen? Hvordan får jeg den til "0", at kanskje det vil gå, for å slette alle av det, og få det til fabrikkinnstillinger? Jeg kjøpte på Ebay ble installert CM deretter Lolipop 12 5.0.1.
  Vær så snill, alt kan være en tutorial? Jeg prøvde å se på Youtube og Google, fant jeg løsningen.
  Takk for alle svar! Vil elske!

  • luciangl sa han

   Jeg anbefaler at du går til en telefonboks vises som et spørsmål om hard.Sunt mange i Storbritannia og ganske billig på kinesisk eller OnePlus ett indieni.succes

 9. Formen på boksen er trekantet prisme.

 10. Jeg løste eller annen måte, i dag, jeg slettet alt, fra TWRP, inkludert intern lagring eller har ikke startet, ikke gjør noe, han var død. Da jeg så da tutorial https://www.youtube.com/watch?v=O2_x9SnJ1Ak Etter at jeg installerte CM12 siste her https://download.cyanogenmod.org/ og PICO gapps her http://forum.xda-developers.com/android/software/tk-gapps-t3116347 . Jeg går! Jeg prøvde to sanser, Lyca og O2, både lagt til nettverket.
  PS: kan hjelpe noen med det samme problemet, så jeg postet beslutning at vi fant det. Jeg telefonen igjen installert TWRP, og jeg heie på, installerte jeg apot CM12. Alt jeg gjorde på en Windows7 / 64 litt.

 11. Jeg ønsker informasjon om hva som kan gjøres for å bli kvitt etterslepet, forsinkelsen som oppstår ofte forferdelige trådløse enheter. Jeg har nylig kjøpt en Lenovo -mouse nøkler kit og har en forferdelig lag .Ingen en, men et spørsmål om tilkoblings drivere og innstillinger fra Windows tror .Multumesc.

 12. Jeg kjøpte en, og jeg er glad .. takk for anbefalingen.

 13. Hei, jeg vet at du vil spørre hvorfor denne opplæringen ikke er beslektet, men jeg trenger hjelp.
  Jeg kjøpte en Asrock hovedkort vil ikke starte opp vinduer og Anniversary B85 10 på hvilken som helst USB eller DWD utveksling rw.In installeres på Windows 7 r DWD, men går ingen mus under installasjon, og selv etter (selv om jeg installerer musen draiverele ).
  En plate som skyld eller BIOS-versjon på dette forumet?
  Jeg vil nevne som en eldre hovedkort fra Asus og en bærbar datamaskin, går installasjonen greit med Windows DVD på at 10.
  Vennligst hjelpe meg å løse dette problemet!

 14. Jeg så den opplæringen og kjøre ham ...... men ...... .surpriza.nu comand.am kjøpt win7.in resten er kompatibel med god kvalitet-pris f.

 15. Adrian bucatariu sa han

  Jeg kjøpte meg en, men i stedet kobles til w10 kjører på en HP Touchsmart tel.HTC En 7.Folosesc 600 noen sjanse .Det kan brukes? Takk.

 16. så tydeligvis feil ... og jeg går med ham til garanti

 17. Faraonu ' sa han

  En mus, flott!

 18. Jeg kjøpte denne musen uten å vite om eksistensen av denne opplæringen; Det er veldig bra, koblet greit og at måten vi ble kvitt en dongle som var svært liten selv permanent okkupere en USB-port. Problemet med imøtekommende (hånd form, klikker på nettstedet, rulle) er ting som skiller seg fra en bruker til en annen, og kan være astefel for noen små ulemper. Faktisk Apple Magic Mouse er en hvit ting, nesten flat og har en scroll-touch (hallo rotert så) og fortsatt så nok at jeg bruker.

 19. Den kobles og Android OS versjon 4.4 KitKat? Jeg trenger en bluetooth mus for enheten registrerer ingen kabel på farten.

 20. MRA2013 sa han

  Perfect. Takk svare meg så fort. Seriøst (Y)

 21. ahile1978 sa han

  Hei Cristi.Am denne musen, inkorporerer hovedkort Rampage v assus ekstrem Bluetooth 4 som mousul.cand starte og slå på datamaskinen mus, men jeg kobler etter ca 2 minutter, og hvis du går av musen, og det er så lett alle etter to minute.La automatisk kobler deg som detinetzi denne musen kobler alt så vanskelig?

  • Det er mulig å gå inn i en slags standby. Prøv å trykke på knapper.
   Hvis det ikke fungerer, prøv å endre strømprofil "Strømalternativer", hvor du ubetinget USB. For å sjekke raskt om det fungerer eller ikke, aktivere profilen "High performance"

   • ahile1978 sa han

    Jeg bestemte jeg reinstallert hovedkort drivere (oppdatere) Det må installere bluetooth driver først og deretter kjeden, sier jeg i min bok basert hovedkort.
    PS suksess med veiledninger og flere multe.eu abonnerer på tine.probabil som deaia miam kjøpte denne musen likevel er en utmerket mus.

 22. Salut!

  Jeg har et spørsmål ... Jeg har en MacBook Air 13 "og jeg har nylig kjøpt en Microsoft Bluetooth-mus Designer. Det kan være problemet på denne måten: laptop holde ham rundt 1 meter og en trådløs router (en HUAWEI). Ofte når snylting gjennom utorrent eller signalet skjer at musen til å gå gale: flytting vanskelig sacadand. Jeg hadde det samme problemet med en annen mus, et trådløst, men ingen navn, ingen bluetooth. Den eneste mus som ikke gjør meg noe problem er et geni, alle Wirless.
  Jeg spekulerer Vel, problemet er forstyrrelser av musen -Trådløst mac og rutere, alle av dem ligger svært nær hverandre, eller det kan også være en annen årsak? Den bærbare er nytt, er jeg i ferd 2 måneder.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.