MultiROM flere operativsystemer på samme telefon

MultiROM flere operativsystemer på samme telefon
5 (2) 100%

MultiRom er et program som hjelper oss å gjøre multi boot på Android-telefoner. Jeg mener la oss kjøre flere operativsystemer på samme telefon uten å avinstallere noen av dem, og valget mellom dem ved oppstart.
MultiROM er akkurat som boot leder av WindowsSom tillater oss å velge PC-oppstart, hvilket system vi fortsatt bruke.
Som vi kan bruke MultiROM må oppfylle flere forhold:

Hvorfor trenger vi å multi boot med MultiROM?

1. root
2. Custom Recovery (TWRP, CWM, etc.)
3. Kjerne med støtte kexec-hardboot

Hvis du oppfyller de ovennevnte forhold, trenger vi å laste ned MultiROM fra stykket butikken og det vil gjøre resten.

Eventuelle problemer!
De fleste ganger kan ha problemer fordi roten har gjort galt eller ikke støttes kernel kexec-hardboot.

OBS !!! BIG

Disse følger dem afaturi / bruke på huden din. Etter litt manøvrering galt, kan telefonen svikte.
Videotutorial.ro laget har ikke noe ansvar i tilfelle problemer.
Installere og kjøre flere ROMs på den samme telefonen er ikke en ting til noen. Hvis ikke stole bedre ikke starte.
Hvis du ikke kan ta ansvar, må du ikke gjøre noe. Følg veiledningen og klar, ikke nødvendigvis å gjøre for meg.
Denne operasjonen er mer farlig enn roten eller flash uirea en kernel, så pass på!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. hei, Cristi.am et spørsmål: kan starte på en telefon på en pinne som en PC kan starte LiveCD, kjønn retur, wifislax, akkurat som vi gjør på pc, og hvis svaret er ja, kan vi gjøre med retur på telefonen? vi gjør på PC?

  • Det er mulig å kjøre enkelte Linux-distribusjoner. Det er ikke så lett, og det fungerer på alle telefoner.
   Vi tutorials oss når vi prøver å favem noe for alle, ikke bare for en liten gruppe entusiastiske brukere.
   Hacks kan gjøres på Android, Linux er at all. Saken er ikke tilgjengelig for alle. Det er for mye arbeid, og at resultatene ikke er på din PC.
   Snart skal jeg lage en tutorial relatert til "gjenopprette passord" eller "web session" på Android. Jeg tror at opplæringen vil være "nyttig", og i tillegg vil fungere på alle Android-telefon.

 2. Costi, må du forstå grensene for en telefon. Uansett hvordan teknologien utvikler seg, i dag kan du gjøre på telefonen er et stykke kake i forhold til hva du kan gjøre på din PC. Jeg antar du vil kjøre backtrack på Android til WiFi-nettverk lettere brutt. Vel ikke gå! Selv om du finner en ekspert som mirakuløst, i stand til å endre fordelingen av Linux du bord wifi telefonen er svakere enn PC eller laptop. Det ikke støtter det. Hvis du ønsker å overbevise deg selv, prøv en tutorial metode eldste på videotutorial https://videotutorial.ro/cum-rulam-ubuntu-sau-alt-distro-pe-un-telefon-sau-o-tableta-android-tutorial-video/ men jeg garanterer at du vil ikke gå

  • El Bandido! sa han

   Hvilke garantier gjør du? Jeg er veldig nysgjerrig! Kan informere deg selv før du legger deg ikke! Kan Wi-Fi telefonkort ikke kan fange opp "håndtrykket" områder, men det ytre en med en kabel OTG kunne gjøre det! Du trodde?

   • Det kan virke som dette, men metoden ville være mye mer komplisert og har ikke fått noe slikt. Det var en mulighet tablettene med Windows, men som jeg har sagt, og gjenta selv de mest avanserte telefonene er dårligere på mange måter foran en PC selv mediet konfigurasjon. Tenk på dette: hva du kan gjøre på din PC og hva du kan gjøre på telefonen din?

 3. Marius Catalin sa han

  Hvordan å heie telefonen?

 4. Takk for svar. Jeg forstår dagens begrensninger av en telefon, men jeg er optimistisk og regner med å holde når en hånd telefon med kraften til en PC, da jeg multibooting akkurat som pc

 5. gherghisan.nelu sa han

  Jeg har en Nexus 5 med CyanogenMod installert. Kjernen er ikke kompatible. Jeg ser kjøtt-franco kernel nexus 5 med android lollipop. Telefonen har inngått en bootloop. Jeg sluttet.

 6. Han Bandido, prøvde jeg en usb TP-LINK-kort (en som fange handshakeuri laptop), prøvde jeg med en alfa plate av en venn, men ingen så gjennom otg.poate telefonen fordi jeg har en Xperia z lager rom fordi jeg kan blinke en annen rom som CyanogenMod, fordi de ikke kan låse opp samsung bootloaderul.am så s2 kan gå inn monitormodus, kan dette nexus 7

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg skrev i kommentarfeltet på nest siste tutorial to linker som kan brukes som en ressurs og guide for å låse opp bootloader Sony Xperia Z. Spesielt opplæringen presentasjon laget av min kollega TWRP utvinning.

   • Adriane, så jeg nest siste opplæringen, og jeg fortalte ham at det derfor kan ikke låse opp

 7. Razvan sa han

  Hei, jeg har en samsung galaxy kjerne sh 355h når jeg slår på kameraet vises feil "kamera" Jeg prøvde en fabrikktilbakestilling, resetare_camera.apk kamera festet cm, og ikke ønsker. Moody når du ikke vil ikke vil gå gå, hva kan jeg gjøre? Takk!

 8. Constantin sa han

  Hvorfor ikke legge Adrian.
  Jeg spør av nysgjerrighet for så Adrian legg interessante tutorials.

 9. Catalin.81-Rm.S sa han

  Kan du detalj hvor du skal installere disse ROMs side? Hva skjer med nye partisjoner opprettet med multiROM (jeg mistenker er ext4) etter å ha slettet dem, hvis de er tildelt eller ledig plass forbli foreldreløs? TWRP gjøre alt du trenger eller kan være andre ting å vite?

 10. pop Vasile sa han

  Kjære Christian, fikk jeg en e-post med følgende melding:
  Vi vil flytte til vilkårene for bruk og retningslinjer for personvern Skype presentere den nye Contract of Service og Privacy Policy Microsoft Microsoft datert august 1 2015.

  Hva gjør jeg? Disse dokumentene er viktig, og vi oppfordrer deg til å lese navigere linkene på slutten av denne e-posten. Ved å fortsette å bruke Skype etter august 1 2015 godtar du disse vilkårene oppdatering. Hvis du ikke er enig, rett og slett slutte å bruke Skype eller kansellere abonnementet før denne datoen. Hvis du er en forelder eller verge, er du ansvarlig for hvordan barnet eller tenåringen ved hjelp av Skype, inkludert kjøp gjort.
  http://www.microsoft.com/en-US/servicesagreement/
  Hvis jeg ønsker å forklare alt som bruker Skype, hvilke endringer referert, takk.

 11. Andra sa han

  Bra! For nesten en uke jeg kan ikke få tilgang til facebook, etter at jeg bekreftet min identitet meldingen "Vi vil ta en titt på de dokumentene du har sendt inn og komme tilbake til deg. Trenger du mer hjelp hvis vi bekrefte navnet ditt, vil vi nå ut for ytterligere dokumentasjon. »Og avslapping .. Kan jeg få min konto eller vil forbli blokkert permanent?

 12. phyzzo sa han

  Hei, jeg prøvde å installere ROM nå i pararelel og overraskelse ... .ikke ... 3 støttes ikke. og ennå er ikke en telefon uten navn

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.