Musikk via Bluetooth til noen høyttalere, hodetelefoner og bil

I de senere årene, lytte til musikk på telefonen eller tablet PC, har Bluetooth-høyttalere blitt en normalitet. Selv bilprodusenter i nye biler, gjøre tilgjengelig Bluetooth for å lytte til musikk fra telefonen til bilen lydanlegg.
Kanskje har du noen gamle høyttalere, som fortsatt hører godt, eller kanskje du har et lydsystem av kvalitet hjemmekino, der du har investert et betydelig beløp, det er ikke en synd å erstatte dem med andre, hvis de er veldig bra.
Behandling for høyttalere og bil lydsystemer eldre er en Bluetooth-mottaker, som bringer dem tilbake til livet og var smarte enheter.

Musikk trådløst via Bluetooth til noen høyttalere, hodetelefoner og bil

Jeg kjøpte på Amazon Bluetooth audio-mottaker, uten å vite hvor bra det blir. Ærlig talt, jeg trodde jeg var dum nok til å høre musikk høyttalere, men jeg ble imponert av lyden, som er bedre enn hodetelefonutgangen på telefonen. Nå kanskje du vil si det er din feil, det høres ikke bra ut i hodetelefoner; men jeg kan fortelle deg at jeg prøvde med en iPad Mini 2, og enda mindre kunne høre musikk på hodetelefoner enn Bluetooth.
Enheten kalles Justop, som sannsynligvis er et navn valgt tilfeldig av OEM i Kina. Det samme produkt, kan du finne den under andre merker.

Justop gadget er ganske enkelt, med bare en far jack (TRS), en mat-spor og en multifunksjonsknapp som brukes til: av / på, sammenkobling, pause / play.
I boksen har vi en adapter fra mor jack (TRS), stereo RCA; I tillegg har vi også en mor jack adapter (trs) i begge ender, som brukes for tilkobling av hodetelefoner.
Justop innsiden og har et batteri som det selv noen 12 260 timer avspilling og standby; Derfor kan denne Bluetooth-mottakeren brukes med hodetelefoner.
Bluetooth-mottaker Justop (Amazon.co.uk)

Video Tutorial - trådløs Bluetooth musikk fra alle høyttalere, hodetelefoner og bil

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Catalin sa han

  Det er noe lignende i butikkene fra oss?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu sa han

  og hvis jeg ønsker å bruke PC betyr at jeg trenger 2 identiske enheter? en for å koble til PC-en og en på hodetelefoner?

 3. Alex Radu sa han

  Fortell meg vennligst hvor mye for meg hvis jeg TRANSPORTU orden på amazon og hvor kommer produktet.

  • Ved lenken forlot meg, er levering på døren din, transport avhengig av adressen. Det kan jeg presisere transportkostnader, som jeg tok de samme transport flere produkter. For meg, de pakke pakke produktene koster £ 50 og vogn for hele pakken av fosr 5.5 pounds.
   Sett den i kurven, fullstendig adresse og se prisen.

   • Jeg kan kjøpe på amazon kortet hvis vi ikke gjorde det? av noe slag. Jeg betaler når jeg gir direkte til transportør pakke

 4. Hei. Jeg tok min så http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter og jeg ønsker å fortelle deg at jeg er super fornøyd. Jeg har en pinne og Bluetooth-adapter som er koblet til høyttalere og går super bra. Jeg hadde guts til å kjøpe et annet produkt. Jeg trodde at Logitech er en god merkevare kjent og det er ingen måte ikke å gå, og egentlig det var

 5. Hvilken modell er hodetelefoner?

  • JVC Extreme Sprengstoff (I). Jeg vet ikke nøyaktig, jeg ikke lenger har esken, og de bare skrive "XX".
   Men disse hodetelefonene er stor for sin pris. Bas veldig bra for hjernen din rister.
   God gjennomsnittet.
   Meget god høy.
   Man kan lytte til noe høyt uten forvrengning, hvis kilden (telefon, spiller) har en god DAC.

 6. Alin Lucian sa han

  Hei Cristi,
  Jeg har et spørsmål: Hva er forskjellen mellom SATA-porter og M.2 ???
  Nå ønsker jeg å gjøre min PC som i opplæringen, selv om jeg har en PC ganske ganske god en i7 men har allerede 5 år 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 harddisker 1 TB (intern og en ekstern), men jeg 3.0 USB.
  Nush hva annet jeg kunne spørre ham, og jeg vil gjøre mitt PC for nå og for fremtiden, som du kan oppgradere den og over 3-4 år.
  Hva synes du om dette hovedkortet:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo for opplæring, kan du donere til denne siden?
  Alin Lucian hilsen

  • Lucian @Alin videotutorial.ro ikke donere til kirken donerer Numa, jeg for en ikke gi penger videotutorial.ro 2 fordi CHEAR ikke Calum og video tutorials som er svært få

   • La deg skrive "MEST" det er ikke deg. Prøv å gjøre noen meditasjon på det rumenske og-så forvente deg selv ,,, lykke ... ATV!

    • Jeg trenger ikke meditasjon lb. Rumensk!
     Jeg foretrekker å bruke CD-er med musikk enn å gi penger til denne enheten justop men fint, så er noen liker å komplisere enn å gjøre det enklere.
     Jeg klage til Google fordi videotutorial.ro ga meg IP utestengt selv om jeg ikke vet hvorfor, men det er deres bad som bruker proxy nå.

  • Haica jeg svare deg, ser jeg at ingen ønsker å sette deg i tankene. M.2 porter er litt raskere enn SATA, SSD, men det avhenger av deg, og du kan like SSD m.2 til å bli dyrere, pluss at du må være forsiktig når du kjøper størrelse.
   Som hovedkortet, er hovedkort veldig ok, som prisen de ville faktisk gå på det en i7 k kø, noe som vil tillate deg å gjøre overklokke. Den er kompatibel med de fleste prosessorer Skylake, men ville ikke rettferdiggjøre et dyrt hovedkort brikkesett z107 så, hvis du har den nødvendige budsjettet, ta den.

 7. et annet prosjekt ... .de akt ... Maru OS Android smarttelefonen blir til en PC

 8. Jeg så amazon bluetooth sendere opp til 50 m.Asta presentasjonen til avstanden problemet?

 9. Sultan sa han

  Lucian @Alin ... mor ,, EI "rumensk språk ... Jeg gir ikke faen hva du sier 2 der ...

 10. velkommen

 11. Cristi du kan hjelpe meg, jeg har denne ASRock h81m-dg4 og jeg har lyst til å laste ned de nyeste driverne, men dessverre produsentens hjemmeside er gamle exsist et alternativ for å laste dem andre steder eller vrun program fra dem .

  • Ditt problem kan løses ganske elegant i ASROCK hovedkort har BIOS-verktøyet at hvis du laster ned drivere direkte tilkobling til nettet, velger du bare operativsystemet som du har og lage en mappe med drivere dyktig på partitiade system. Alternativt laste ned driveren pakke løsning. Bafta.

 12. dumitru sa han

  Hei Cristi.se kan installere Whatsapp på PC eller laptop? I så fall kan du lage en tutorial mer ..

 13. Her er noe identisk, bortsett fra at det er gjort og motta og sende og - Bluetooth - Bluetooth til enheter som ikke har: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Jeg har det og bruke det og er veldig fornøyd med det!

 14. Ionut Manolache sa han

  Hei Cristi. Hva bein av OnePlus og hva du anbefaler du? Jeg er nysgjerrig på om du prøvde Xposed Work, eller Boeffla Kernel.

 15. Salut!
  Jeg prøvde å endre min Android-telefon navnet som vises i ruteren slik: android-e73c0c9db4610265 ... men vi gjorde !!! .. Jeg søkte på nettet, men har ikke funnet noe. Spørsmål: kan endre navnet for Android-telefon med WiFi? fordi jeg ikke har funnet løsningen!

 16. Sal Cristi. Jeg ønsker å spørre om det er mulig å bruke den for håndfrisamtaler?

 17. Cristian sa han

  Hilsen Hvis du kobler et par trådløse hodetelefoner og lyd senderen til PC jeg kommer til å ødelegge noe? Systemet er kraftig! Castilla banke på 30 m.

 18. alexandru sa han

  Hei Jeg leter etter en biltur datamaskin med Bluetooth

 19. Hva med å transformere en Android-telefon liggende rundt i huset i et leketøy ut av det. Bare ikke vil lykkes, men trådløst via Bluetooth. Fordeler, eget batteri som du kan lade når som helst, eller du kan koble telefonen (det finnes telefoner som ikke trenger batteri fungerer bare tilkoblet med en USB-kabel .. Testet oransje Roya), bedre lydkvalitet (i hvert fall i teorien ) selv praktisk talt bare en trebuieasca å bruke en bedre telefon med dedikert lydbrikke. Jeg har en telefon og difiernta er også synlig når du kobler telefonen som har DAC. Men som jeg sa vanligvis bruker en telefon glemme huset hvor vi ikke kan ha høye forventninger. Jeg brukte en Samsung Galaxy Ace 4 med knust skjerm. Hvorfor Samsung? Enkel Orange Roya visste ikke å finne filen lpm. Ja vil du trenger noe litt mer avansert kunnskap om å bruke Android. Første roten .. F enkel dag med Kingo rot .... deretter endre filen lpm ... som finner tutorials .. Hvorfor endre .. for telefonen å starte opp (start) når drevet dvs. når spenningen vaierspenningen at vi lever på ledninger fra kassetten helst den kontakt eller bare når radio startet med en enkel adapter brigheta modifisert bil Adik tilsatt 2 relaterte tråder
  + og - adapter har en tråd valgt meg til. + Og - "ører" har f hull kan enkelt koble ledningene til det, som jeg ga, tilpasset Myria 7 lei. Denne mikro-USB-kabel adapter koblet til telefonen som normalt. Endre File lpm telefon muliggjør automatisk åpning og lukking av Googles makt unplugged etter at telefonen mister strømmen.
  Fortsatt som spiller musikk fra en android en annen, at strømmen. Jeg fant 2 måter. Den første og enkleste er lyd seeder (Google), men gratis versjonen stenger etter 15 minutter (dvs. for gjeninnkobling ikke lukker alt og ikke gå), er premium versjon om 18 lei. Kan du lappe med Lucky Patcher men omtrent en halv dag (hvem vet hvordan du skal bruke programmet bedre og gjør ham helt crackuiasca er velkommen til å forklare meg for meg). Sound seeder har utstedt komponent, og mottatt, slik at telefonen eneboer brukt som "Wirless adapter" vil bli satt seeder lyd i høyttalermodus modus, som har muligheten til å starte ved oppstart. Ingenting av dette er å skape en hotspot på telefonen at det å spille musikk på ramanad relikvie å åpne Wirless telefonen, og sett den på ved permanenet.The. Den andre versjonen er installert på billig støpt relikvie er helt gratis, men du kan bare spille på youtoube på den andre android f-ikonet som vises enkel rektangulær ... klikk og voila .. Har cheapcast og begynne ved oppstart, så nyttig f . Lucky Patcher kan gjøre det youtoube å spille i bakgrunnen, er det skikk patch for noe, hvis du du har nok båndbredde og "megapixel" er det enkleste alternativet. Programmer og selvfølgelig gå sammen, bare second're avhengige nettet.
  Kobler den til via AUX jack ... radio .. Jeg gjorde en konsert 2 jeg brukte OEM aux kabel 8 pinnen (blå). Oppmerksomhet til 2 konsert vil bli aux integrert krets, Adika ikke enkelt kabel. Jeg pleide å 4car media, men hvis du finner billigere og ha tålmodighet noen ett 2 månedene som kommer gjennom Kina tror det er også billigere. Den eneste ulempen av "systemet" vil være åpen i ca 1 minutter (for hver gang du lukker radio) .. Mer eller mindre, her kommer den måten du kobler ledningene til sigarettenner adapter (på kontakt, eller bare da det åpnet radio) for programmet som lukker uten strøm telefonen har et tidsur som gjør at 20s selv om skallethet fjerne fra tenningen og åpne radioen til å forbli i drift. Adik hvis du avtale 5, 10 minutter og gir deg mulighet til å la radioen åpen som du går, ikke lenger å vente på at øyeblikk å åpne. Spor lek!

 20. Hva med å transformere en Android-telefon liggende rundt i huset i et leketøy ut av det. Bare ikke vil lykkes, men trådløst via Bluetooth. Fordeler, eget batteri som du kan lade når som helst, eller du kan koble telefonen (det finnes telefoner som ikke trenger batteri fungerer bare tilkoblet med en USB-kabel .. Testet oransje Roya), bedre lydkvalitet (i hvert fall i teorien ) selv praktisk talt bare en trebuieasca å bruke en bedre telefon med dedikert lydbrikke. Jeg har en telefon og difiernta er også synlig når du kobler telefonen som har DAC. Men som jeg sa vanligvis bruker en telefon glemme huset hvor vi ikke kan ha høye forventninger. Jeg brukte en Samsung Galaxy Ace 4 med knust skjerm. Hvorfor Samsung? Enkel Orange Roya visste ikke å finne filen lpm. Ja vil du trenger noe litt mer avansert kunnskap om å bruke Android. Første roten .. F enkel dag med Kingo rot .... deretter endre filen lpm ... som finner tutorials .. Hvorfor endre .. for telefonen å starte opp (start) når drevet dvs. når spenningen vaierspenningen at vi lever på ledninger fra kassetten helst den kontakt eller bare når radio startet med en enkel adapter brigheta modifisert bil Adik tilsatt 2 relaterte tråder
  + og - adapter har en tråd valgt meg til. + Og - "ører" har f hull kan enkelt koble ledningene til det, som jeg ga, tilpasset Myria 7 lei. Denne mikro-USB-kabel adapter koblet til telefonen som normalt. Endre File lpm telefon muliggjør automatisk åpning og lukking av Googles makt unplugged etter at telefonen mister strømmen.
  Fortsatt som spiller musikk fra en android en annen, at strømmen. Jeg fant 2 måter. Den første og enkleste er lyd seeder (Google), men gratis versjonen stenger etter 15 minutter (dvs. for gjeninnkobling ikke lukker alt og ikke gå), er premium versjon om 18 lei. Kan du lappe med Lucky Patcher men omtrent en halv dag (hvem vet hvordan du skal bruke programmet bedre og gjør ham helt crackuiasca er velkommen til å forklare meg for meg). Sound seeder har utstedt komponent, og mottatt, slik at telefonen eneboer brukt som "Wirless adapter" vil bli satt seeder lyd i høyttalermodus modus, som har muligheten til å starte ved oppstart. Ingenting av dette er å skape en hotspot på telefonen at det å spille musikk på ramanad relikvie å åpne Wirless telefonen, og sett den på ved permanenet.The. Den andre versjonen er installert på billig støpt relikvie er helt gratis, men du kan bare spille på youtoube på den andre android f-ikonet som vises enkel rektangulær ... klikk og voila .. Har cheapcast og begynne ved oppstart, så nyttig f . Lucky Patcher kan gjøre det youtoube å spille i bakgrunnen, er det skikk patch for noe, hvis du du har nok båndbredde og "megapixel" er det enkleste alternativet. Programmer og selvfølgelig gå sammen, bare second're avhengige nettet.
  Kobler den til via AUX jack ... radio .. Jeg gjorde en konsert 2 jeg brukte OEM aux kabel 8 pinnen (blå). Oppmerksomhet til 2 konsert vil bli aux integrert krets, Adika ikke enkelt kabel. Jeg pleide å 4car media, men hvis du finner billigere og ha tålmodighet noen ett 2 månedene som kommer gjennom Kina tror det er også billigere. Den eneste ulempen av "systemet" vil være åpen i ca 1 minutter (for hver gang du lukker radio) .. Mer eller mindre, her kommer den måten du kobler ledningene til sigarettenner adapter (på kontakt, eller bare da det åpnet radio) for programmet som lukker uten strøm telefonen har et tidsur som gjør at 20s selv om skallethet fjerne fra tenningen og åpne radioen til å forbli i drift. Adik hvis du avtale 5, 10 minutter og gir deg mulighet til å la radioen åpen som du går, ikke lenger å vente på at øyeblikk å åpne. Spor lek!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.