Musikk via Bluetooth til noen høyttalere, hodetelefoner og bil

I de senere årene, lytte til musikk på telefonen eller tablet PC, har Bluetooth-høyttalere blitt en normalitet. Selv bilprodusenter i nye biler, gjøre tilgjengelig Bluetooth for å lytte til musikk fra telefonen til bilen lydanlegg.
Kanskje har du noen gamle høyttalere, som fortsatt hører godt, eller kanskje du har et lydsystem av kvalitet hjemmekino, der du har investert et betydelig beløp, det er ikke en synd å erstatte dem med andre, hvis de er veldig bra.
Behandling for høyttalere og bil lydsystemer eldre er en Bluetooth-mottaker, som bringer dem tilbake til livet og var smarte enheter.

Musikk trådløst via Bluetooth til noen høyttalere, hodetelefoner og bil

Jeg kjøpte på Amazon Bluetooth audio-mottaker, uten å vite hvor bra det blir. Ærlig talt, jeg trodde jeg var dum nok til å høre musikk høyttalere, men jeg ble imponert av lyden, som er bedre enn hodetelefonutgangen på telefonen. Nå kanskje du vil si det er din feil, det høres ikke bra ut i hodetelefoner; men jeg kan fortelle deg at jeg prøvde med en iPad Mini 2, og enda mindre kunne høre musikk på hodetelefoner enn Bluetooth.
Enheten kalles Justop, som sannsynligvis er et navn valgt tilfeldig av OEM i Kina. Det samme produkt, kan du finne den under andre merker.

Justop gadget er ganske enkelt, med bare en far jack (TRS), en mat-spor og en multifunksjonsknapp som brukes til: av / på, sammenkobling, pause / play.
I boksen har vi en adapter fra mor jack (TRS), stereo RCA; I tillegg har vi også en mor jack adapter (trs) i begge ender, som brukes for tilkobling av hodetelefoner.
Justop innsiden og har et batteri som det selv noen 12 260 timer avspilling og standby; Derfor kan denne Bluetooth-mottakeren brukes med hodetelefoner.
Bluetooth-mottaker Justop (Amazon.co.uk)

Videoopplæring - Trådløs musikk via Bluetooth på alle høyttalere, hodetelefoner og i bilen

Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Catalin sa han

  Det er noe lignende i butikkene fra oss?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu sa han

  og hvis jeg ønsker å bruke PC betyr at jeg trenger 2 identiske enheter? en for å koble til PC-en og en på hodetelefoner?

 3. Alex Radu sa han

  Fortell meg vennligst hvor mye for meg hvis jeg TRANSPORTU orden på amazon og hvor kommer produktet.

  • Ved lenken forlot meg, er levering på døren din, transport avhengig av adressen. Det kan jeg presisere transportkostnader, som jeg tok de samme transport flere produkter. For meg, de pakke pakke produktene koster £ 50 og vogn for hele pakken av fosr 5.5 pounds.
   Sett den i kurven, fullstendig adresse og se prisen.

   • Jeg kan kjøpe på amazon kortet hvis vi ikke gjorde det? av noe slag. Jeg betaler når jeg gir direkte til transportør pakke

 4. Hei. Jeg tok min så http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter og jeg ønsker å fortelle deg at jeg er super fornøyd. Jeg har en pinne og Bluetooth-adapter som er koblet til høyttalere og går super bra. Jeg hadde guts til å kjøpe et annet produkt. Jeg trodde at Logitech er en god merkevare kjent og det er ingen måte ikke å gå, og egentlig det var

 5. Hvilken modell er hodetelefoner?

  • JVC Extreme Explosives (tror jeg). Jeg vet ikke helt, for jeg har ikke esken lenger, og det står bare "XX" på dem.
   Men disse hodetelefonene er stor for sin pris. Bas veldig bra for hjernen din rister.
   God gjennomsnittet.
   Meget god høy.
   Man kan lytte til noe høyt uten forvrengning, hvis kilden (telefon, spiller) har en god DAC.

 6. Alin Lucian sa han

  Hei Cristi,
  Jeg har et spørsmål: Hva er forskjellen mellom SATA-porter og M.2 ???
  Nå ønsker jeg å gjøre min PC som i opplæringen, selv om jeg har en PC ganske ganske god en i7 men har allerede 5 år 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 harddisker 1 TB (intern og en ekstern), men jeg 3.0 USB.
  Nush hva annet jeg kunne spørre ham, og jeg vil gjøre mitt PC for nå og for fremtiden, som du kan oppgradere den og over 3-4 år.
  Hva synes du om dette hovedkortet:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo for opplæring, kan du donere til denne siden?
  Alin Lucian hilsen

  • Lucian @Alin videotutorial.ro ikke donere til kirken donerer Numa, jeg for en ikke gi penger videotutorial.ro 2 fordi CHEAR ikke Calum og video tutorials som er svært få

   • La deg skrive "mestere", fordi det ikke er noe for deg. Prøv å gjøre noen meditasjoner på rumensk, så venter vi på deg ,,, suksess!

    • Jeg trenger ikke meditasjon lb. Rumensk!
     Jeg foretrekker å bruke CD-er med musikk enn å gi penger til denne enheten justop men fint, så er noen liker å komplisere enn å gjøre det enklere.
     Jeg klage til Google fordi videotutorial.ro ga meg IP utestengt selv om jeg ikke vet hvorfor, men det er deres bad som bruker proxy nå.

  • Haica jeg svare deg, ser jeg at ingen ønsker å sette deg i tankene. M.2 porter er litt raskere enn SATA, SSD, men det avhenger av deg, og du kan like SSD m.2 til å bli dyrere, pluss at du må være forsiktig når du kjøper størrelse.
   Som hovedkortet, er hovedkort veldig ok, som prisen de ville faktisk gå på det en i7 k kø, noe som vil tillate deg å gjøre overklokke. Den er kompatibel med de fleste prosessorer Skylake, men ville ikke rettferdiggjøre et dyrt hovedkort brikkesett z107 så, hvis du har den nødvendige budsjettet, ta den.

 7. et annet prosjekt ... å vurdere ... Maru OS gjør Android-smarttelefonen din til en PC

 8. Jeg så amazon bluetooth sendere opp til 50 m.Asta presentasjonen til avstanden problemet?

 9. Sultan sa han

  @Alin Lucian ... Rumensktalende mor ,, EI ”... Jeg gir ikke noe for det du sier ... der heller

 10. velkommen

 11. Cristi du kan hjelpe meg, jeg har denne ASRock h81m-dg4 og jeg har lyst til å laste ned de nyeste driverne, men dessverre produsentens hjemmeside er gamle exsist et alternativ for å laste dem andre steder eller vrun program fra dem .

  • Ditt problem kan løses ganske elegant i ASROCK hovedkort har BIOS-verktøyet at hvis du laster ned drivere direkte tilkobling til nettet, velger du bare operativsystemet som du har og lage en mappe med drivere dyktig på partitiade system. Alternativt laste ned driveren pakke løsning. Bafta.

 12. dumitru sa han

  Hei Cristi.se kan installere Whatsapp på PC eller laptop? I så fall kan du lage en tutorial mer ..

 13. Her er noe identisk, bare det er laget for å motta og overføre - via Bluetooth - til enheter som ikke har Bluetooth: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Jeg har det og bruke det og er veldig fornøyd med det!

 14. Ionut Manolache sa han

  Hei Cristi. Hva bein av OnePlus og hva du anbefaler du? Jeg er nysgjerrig på om du prøvde Xposed Work, eller Boeffla Kernel.

 15. Salut!
  Jeg prøvde å endre navnet på Android-telefonen min som vises i ruteren slik: android-e73c0c9db4610265 ... men jeg lyktes ikke !!! .. Jeg søkte på nettet, men jeg fant ikke noe. Spørsmål: Kan jeg endre navnet på Android-telefonen min for WI-FI? fordi jeg ikke fant løsningen!

 16. Sal Cristi. Jeg ønsker å spørre om det er mulig å bruke den for håndfrisamtaler?

 17. Cristian sa han

  Hilsen Hvis du kobler et par trådløse hodetelefoner og lyd senderen til PC jeg kommer til å ødelegge noe? Systemet er kraftig! Castilla banke på 30 m.

 18. alexandru sa han

  Hei Jeg leter etter en biltur datamaskin med Bluetooth

 19. Hva med å gjøre en Android-telefon kastet rundt huset til et leketøy ut av den. Det er bare det at du ikke lykkes gjennom Bluetooth, men via trådløs. Fordelene, ditt eget batteri som du kan lade når som helst, eller du kan til og med holde telefonen tilkoblet (det er telefoner som ikke trenger batteri, det fungerer bare koblet med USB-kabelen. Testet en oransje roya), bedre lydkvalitet (i det minste teoretisk ) selv praktisk, bare du må bruke en bedre telefon med en dedikert lydchip. Jeg har en slik telefon og forskjellen er synlig når jeg kobler til telefonen som har DAC. Men som sagt generelt, brukes en telefon som er glemt gjennom huset, som vi ikke kan ha store pretensjoner fra. Jeg brukte en Samsung Galaxy Ace 4 med ødelagt skjerm. Hvorfor samsung? Enkel oransje roya Jeg fant ikke lpm-filen. Ja, du trenger også litt mer avansert kunnskap om å bruke Android. Først av alt rot .. F lett i dag med kingo rot .... hvoretter modifiseringen av lpm-filen… som du kan finne veiledninger om. Hvorfor endrer vi .. slik at telefonen starter (starter) når den får strøm, dvs. når den er spenning på ledningen, spenning som vi tar direkte fra ledningene fra kassettspilleren, helst ved kontakt eller bare når radioen er slått på med en enkel modifisert bil sigarettenneradapter adik la til 2 tilkoblede ledninger
  på + og - har adapteren jeg valgte en tråd på. +, og på - "ørene" har et hull som enkelt kan koble ledninger til det, en myria adapter som jeg ga 7 lei. På denne adapteren er en vanlig mikro-usb-kabel koblet til telefonen. Endring av lpm-filen gjør at telefonen kan åpnes automatisk og google power-applikasjonen kobles fra når den ikke lenger er strøm.
  Det gjenstår å spille musikk fra en Android til en annen, dvs. strøm. Jeg fant to måter. Den første og enkleste er med lydsåmaskin (google-applikasjon) men gratisversjonen lukkes etter 2 minutter (dvs. den krever tilkobling på nytt, den lukkes ikke helt og den fungerer ikke lenger), premiumversjonen er omtrent 15 lei. Det kan lappes med Lucky patcher, men det varer omtrent en halv dag (hvem som vet hvordan man bruker programmet bedre og klarer å knekke det helt, er velkommen til å forklare det for meg). Sound Seeder har også den emitterende komponenten, men også den mottakende, så på telefonmottakeren som brukes som en "wirless adapter" vil du sette lyd såmaskinen i høyttalermodus, som også har muligheten til å starte ved oppstart. Alt du trenger å gjøre er å opprette et hotspot på telefonen du spiller musikk fra, på telefonens relikvie må du åpne det trådløse og sette det permanent aktivt. Det andre alternativet er med billig rollebesetning installert på relikvien, det er helt gratis bare du kan bare spille fra deg på den andre android, det vil ganske enkelt se ut som det rektangulære ikonet ... klikk og voila .. Det har også cheapcast start ved oppstart, så det er nyttig . Med lucky patcher kan du få deg til å spille i bakgrunnen, det er en tilpasset patch for noe sånt, hvis du beholder båndet og har nok "megapiksler" er det det enkleste alternativet. Selvfølgelig fungerer programmene sammen, men i det andre er du avhengig av nettet.
  Forbindelsen er laget med kontakten ... På aux radio .. Jeg gjorde det på en 2 oem konsert der jeg brukte en aux 8-pin kabel (blå). Oppmerksomhet til konsert 2 trenger du aux med integrert krets, dvs. ikke enkel kabel. Jeg brukte den fra 4car media, men hvis du finner den billigere og du har tålmodighet i omtrent 2 måneder til å komme fra Kina, tror jeg de er enda billigere. Den eneste ulempen med "systemet" vil være at det åpner om 1 minutt (når du slår av radioen) .. Mer eller mindre, her er hvordan du koblet ledningene til sigarettenneradapteren (ved kontakt eller bare når radioen er åpen) fordi applikasjonen som slår av telefonen uten strøm, har en 20-timers tidtaker som lar deg selv om du fjerner skallethet fra kontakten og åpner radioen på nytt for å holde telefonen i gang. Jeg mener, hvis du har en jobb i 5, 10 minutter, og du tillater deg å la radioen være åpen mens du reiser, trenger du ikke å vente på det øyeblikket til den åpnes. Spill økning!

 20. Hva med å gjøre en Android-telefon kastet rundt huset til et leketøy ut av den. Det er bare det at du ikke lykkes gjennom Bluetooth, men via trådløs. Fordelene, ditt eget batteri som du kan lade når som helst, eller du kan til og med holde telefonen tilkoblet (det er telefoner som ikke trenger batteri, det fungerer bare koblet med USB-kabelen. Testet en oransje roya), bedre lydkvalitet (i det minste teoretisk ) selv praktisk, bare du må bruke en bedre telefon med en dedikert lydchip. Jeg har en slik telefon og forskjellen er synlig når jeg kobler til telefonen som har DAC. Men som sagt generelt, brukes en telefon som er glemt gjennom huset, som vi ikke kan ha store pretensjoner fra. Jeg brukte en Samsung Galaxy Ace 4 med ødelagt skjerm. Hvorfor samsung? Enkel oransje roya Jeg fant ikke lpm-filen. Ja, du trenger også litt mer avansert kunnskap om å bruke Android. Først av alt rot .. F lett i dag med kingo rot .... hvoretter modifiseringen av lpm-filen… som du kan finne veiledninger om. Hvorfor endrer vi .. slik at telefonen starter (starter) når den får strøm, dvs. når den er spenning på ledningen, spenning som vi tar direkte fra ledningene fra kassettspilleren, helst ved kontakt eller bare når radioen er slått på med en enkel modifisert bil sigarettenneradapter adik la til 2 tilkoblede ledninger
  på + og - har adapteren jeg valgte en tråd på. +, og på - "ørene" har et hull som enkelt kan koble ledninger til det, en myria adapter som jeg ga 7 lei. På denne adapteren er en vanlig mikro-usb-kabel koblet til telefonen. Endring av lpm-filen gjør at telefonen kan åpnes automatisk og google power-applikasjonen kobles fra når den ikke lenger er strøm.
  Det gjenstår å spille musikk fra en Android til en annen, dvs. strøm. Jeg fant to måter. Den første og enkleste er med lydsåmaskin (google-applikasjon) men gratisversjonen lukkes etter 2 minutter (dvs. den krever tilkobling på nytt, den lukkes ikke helt og den fungerer ikke lenger), premiumversjonen er omtrent 15 lei. Det kan lappes med Lucky patcher, men det varer omtrent en halv dag (hvem som vet hvordan man bruker programmet bedre og klarer å knekke det helt, er velkommen til å forklare det for meg). Sound Seeder har også den emitterende komponenten, men også den mottakende, så på telefonmottakeren som brukes som en "wirless adapter" vil du sette lyd såmaskinen i høyttalermodus, som også har muligheten til å starte ved oppstart. Alt du trenger å gjøre er å opprette et hotspot på telefonen du spiller musikk fra, på telefonens relikvie må du åpne det trådløse og sette det permanent aktivt. Det andre alternativet er med billig rollebesetning installert på relikvien, det er helt gratis bare du kan bare spille fra deg på den andre android, det vil ganske enkelt se ut som det rektangulære ikonet ... klikk og voila .. Det har også cheapcast start ved oppstart, så det er nyttig . Med lucky patcher kan du få deg til å spille i bakgrunnen, det er en tilpasset patch for noe sånt, hvis du beholder båndet og har nok "megapiksler" er det det enkleste alternativet. Selvfølgelig fungerer programmene sammen, men i det andre er du avhengig av nettet.
  Forbindelsen er laget med kontakten ... På aux radio .. Jeg gjorde det på en 2 oem konsert der jeg brukte en aux 8-pin kabel (blå). Oppmerksomhet til konsert 2 trenger du aux med integrert krets, dvs. ikke enkel kabel. Jeg brukte den fra 4car media, men hvis du finner den billigere og du har tålmodighet i omtrent 2 måneder til å komme fra Kina, tror jeg de er enda billigere. Den eneste ulempen med "systemet" vil være at det åpner om 1 minutt (når du slår av radioen) .. Mer eller mindre, her er hvordan du koblet ledningene til sigarettenneradapteren (ved kontakt eller bare når radioen er åpen) fordi applikasjonen som slår av telefonen uten strøm, har en 20-timers tidtaker som lar deg selv om du fjerner skallethet fra kontakten og åpner radioen på nytt for å holde telefonen i gang. Jeg mener, hvis du har en jobb i 5, 10 minutter, og du tillater deg å la radioen være åpen mens du reiser, trenger du ikke å vente på det øyeblikket til den åpnes. Spill økning!

Snakk Your Mind

*