Den nye måten å applikasjon Oversett samtale hjelper oss til å snakke med fremmede - video tutorial

Den nye måten å applikasjon Oversett samtale hjelper oss til å snakke med fremmede - video tutorial
4.6 (52) 91.92%

Hei venner, i denne videoen veiledningen vil vise deg hvordan vi kan håndtere på et annet språk, jeg mener ikke på engelsk eller fransk som nesten alle forstår, mener jeg de språkene mest eksotiske at det er umulig å forstå dem.
Google Oversetter-appen på Android har innført noen spennende nyheter, en ny modus kalt samtale som inntil nylig ikke var noe for spektakulære for oss romerne, men nå med innføring av talestøtte for rumensk dette nye alternativet åpner vår horisont.
Tenk deg at du drar på ferie i Kina eller Japan, hvordan du får sammen med disse menneskene?
Oversett samtale modus som oversetter på alle språk vi snakker i rumensk og ikke bare oversette, men også uttalt i det språket.
Skjermen er delt i to hvor samtalen, må den ene siden du snakker, den andre siden vil si "kinesisk", akkurat som jeg gjorde i opplæringen.
Som du vil se og n opplæringen, er min uttale i kinesisk ikke veldig bra, det er fordi jeg har nylig snakket dette språket.
En annen nyttig nyhet er oversettelsen hjelp OCR-programvare (Optical anerkjennelse charcater) bør ikke være hvordan å lage et bilde med teksten at vi ønsker å oversette den deretter med fingeren for å velge setning eller uttrykk du ikke forstår, og at vi trenger å oversette oversette.
Google Oversetter-appen for Android er nyttig for de som ønsker å prate med noen som snakker et annet språk, kanskje for en ferie i et avsidesliggende område eller chia å oversette en samtale. Hvis vi tar hensyn til oversettelse OCRI utgangspunktet bruker dette bruksområdet er ubegrenset, kan det begrense fantasien.
Gjerne på kortest Google vil "bryne" Jeg uttaler god bil, har vi noen lignende tjenester vi kan bevise det. Hva kan være en bedre uttale og aksenter, selv respekt for skiltene tegnsetting og avsnitt.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. marian_91 sa han

  Veldig hardt, nå har vi også støtte for rumensk endelig

 2. marian_91Veldig hardt, nå har vi også støtte for rumensk endelig

  Støtte sette rumensk var lang, sannsynligvis du refererer til introduserea stemme, ja dette er en svært viktig jobb som åpner flere nye funksjoner som vil bli introdusert i nær fremtid

 3. Andrey sa han

  Gå på pc?

 4. Tutorailul veldig bra!

 5. hvordan kan vi oversette en video på youtube uten undertekster ......... .sa sette bare det som er hørt i video

 6. Cristi terog gjøre en tutorial om den beste gaming system

 7. mishu sa han

  Mr. Cristian, som Mr. slutten .. du kan lage en tutorial om den beste spillesystem, men inntil 1500-2000 lei. Takk.

 8. Andy sa han

  mishu: Mr. Cristian, som Mr. slutten .. du kan lage en tutorial om den beste spillesystem, men inntil 1500-2000 lei. Takk.

  Hvis jeg ikke tar feil, var de gjort tutorials om emnet. Søk nøye og du vil sikkert finne!

 9. Razvan sa han

  Hvor kult ... du brøt CHINEZU. Jeg lo ...

 10. Mr. Cristian, et spørsmål jeg ikke kan downlda ingenting som den opprinnelige saeturile, yahoo, firifox.si andre som gjør ??

 11. florin Dron sa han

  Hei, jeg har et spørsmål Cristi, hva telefon du har, samsung galaxy i9105? hvis så, er du fornøyd med det? takk

  • LucianGL sa han

   Cristi har en Samsung Galaxy Note GT-N7000 i9220 av 16 GB-kort internt som firmwareversjoner original kan sette ingefær, ICS eller JB 4.1.2, er telefonen ganske avansert, og uansett hvordan du prøver å vite det, vil alltid være noe nytt el.Deci funnet å gi er en veldig god telefon, for ikke å si at han og penn / pekepenn
   Telefonen er veldig bra for meg som en del av GPS, raskt å koble til GPS, men også føre et sted 250 + spill installerte programmer ansatte
   Selvfølgelig er det ikke den beste telefonen, men med tanke på at det selger på 1200 lei, det er ganske praktisk

 12. hvordan å lage et tema for android.

 13. Anderson sa han

  Hei, hvordan kan jeg lage en slik 2 tilkoblet PC-skjermer har en HDMI og DVI på den andre, hvordan deler du mus og tastatur skjerm HDMI og DVI-skjermen. To personer kan jobbe med det på samme tid. Men vær 2 musepekere og to tastatur som er koblet til en PC PS / 2 og andre USB i mitt tilfelle. Hvordan kan jeg gjøre 2 mus pekere på begge skjermene?

 14. Dragos sa han

  Dette oversettelse hjelp, men du bør vite noe om hvilket språk du oversetter.
  Jeg vil ikke anbefale til noen som ikke vet fremmedspråk.
  Oversettelse er gjort andre steder. I den engelske oversettelsen opplæringen er sett med en annen betydning. Og dette er ikke tilfeldig - jeg ofte brukt Google oversetter. Faktum er at det er ikke mulig å foreta nøyaktig oversettelse (det er normalt).
  Søknaden er veldig bra, men ikke for alle.
  Avslutningsvis må du lære noe før.

 15. eier en Samsung SIII og minst for meg er veldig velkommen vokal støtte i rumensk, veldig hardt Cristi

 16. skuffer sa han

  beklager å poste her, men det er virkelig den vakre nytt grensesnitt for web-site videotutorial.ro bv notat 10 +

 17. Har du endret temaet?

  • Ja, jeg Treece på en ny design for flere grunner:
   1. Speed, nye klær beveger seg bedre, mye bedre.
   2. Det samme temaet brukes på skrivebordet, laptop, tablet og telefon.
   3. Og tittelen skrifter er større, lettere å lese, ikke får trette øyne, kan du lese fra stolen stå tilbake.
   Hvis du er nysgjerrig på å vadeti hva "responsiv design" kan øke eller redusere skrivebordet leseren, eller du kan gå inn på nettstedet fra telefonen, folder nettsiden automatisk avhengig av skjermoppløsning. Ikke bare det legger seg automatisk, men alt aranjaza hyggelig.
   Jeg sluttet for mobil type som den beveger seg veldig godt.

   Jeg håper du liker
   Cristi

 18. crystache sa han

  Off-topic og håper ikke å fornærme noen.
  Wow hva skriving bør ta brillene mine å minke.
  Jeg var redd første gang, men vet at temaet er super.
  Bare snakke om det arbeidet som du sender inn.
  Takk VideoTutorial.Bafta.

 19. Ionut sa han

  Det ser ikke ut til meg talen innspill funksjonen. Det er bare pennen og kamera.

 20. crystache:
  Off-topic og håper ikke å fornærme noen.
  Wow hva skriving bør ta brillene mine å minke.
  Jeg var redd første gang, men vet at temaet er super.
  Bare snakke om det arbeidet som du sender inn.
  Takk VideoTutorial.Bafta.

  Ved første øyekast kan virke store fonter, men hvis du lener deg tilbake i stolen / armchair'll se fordelen.

 21. Prøv og last ned Ivona er en stemme mye bedre i rumensk.

 22. For mye hvitt på det, forstår jeg som er "responsiv design", men selv så ..
  Etter min mening burde jeg ikke å gå til et annet grensesnitt så plutselig, måtte forbli på samme design, og kan være stor skrift, etc.
  Det er bare en personlig mening, jeg hater ikke det nye temaet, gamle tema var perfekt.

 23. carmen sa han

  Det er den eneste tutorial som jeg kunne se med Windows 8, laptop. Alt interessert meg før nå, måtte jeg se på datamaskinen. Har du endret noe?

 24. ITranslator prøve, og du vil se forskjellen.
  suksess

 25. Hvorfor er SXI

 26. gi unnskyldninger for hvorfor jeg sa devreme.Sa vet det er en veldig vanskelig

 27. leroiv1 sa han

  Språkpakker ikke gå offline?

 28. Marius par barbara sa han

  Som jeg LOGA

 29. fgionut sa han

  Jeg oversette til engelsk Romina

 30. Cristian Mihaela sa han

  Jeg prøvde oversettelse fra albanske til rumensk. IKKE GÅ stemme !!

 31. Jeg har et spørsmål, jeg må laste ned for å oversette mine meldinger på messenger på rumensk og vice versa?

 32. hei Fortell meg vennligst hvordan kan laste ned engelsk på telefonen ikke å bruke netul eller snarere kan laste ned ønsket språk så den kan brukes uten internett takk.

 33. Venner som vet hvordan programmet kalles kylling f.eks en tekst på engelsk, og du slår det med andre ord alle, men har samme betydning i engleza.va lb dak kjenner noen kan du skrive en e-post til [Email protected] takk

 34. Robert Smith sa han

  Jeg bryr meg ikke!

 35. Serbanescu Gina sa han

  God kveld!
  Kan du snakke med meg hva er programmet som umiddelbart oversetter en telefonsamtale fra et fremmed språk til en annen?
  Det har sirkulert på et tidspunkt på facebook, men jeg savnet en 🙂
  Takk!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.