En ny funksjon for å være vert for videofiler i skyen ved hjelp av Google Docs-tjenesten - videoopplæring

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil presentere den nye funksjonen i Google Docs, det er til og med videofiler hosting plattform Google Docs.
Filer lastet opp til skyen på konto Google Docs kan sees overalt, er ikke nødvendig logging, bare tillatelse til å klatre ned filen, må det gjøre noen innstillinger på kontoen din for å la andre få tilgang til filer.
Dette anlegget åpner opp i sky lagring, dessverre plassen er begrenset til 1024 MB er vanlig hvis vi tror at Google Docs er en web-plattform for visning og redigering av dokumenter.
Spilleren er identisk med den på YouTube, Mangler bare YouTube vannmerke nederst til høyre. Kanskje mange av dem som vert videoene på YouTube vil prøve denne løsningen, spesielt som en oppgradering plass i skyen er ikke dyrt i det hele tatt.
Prisene for økt plass i Google Dokumenter:
20 GB ($ 5.00 USD per år)
80 GB ($ 20.00 USD per år)
200 GB ($ 50.00 USD per år)
400 GB ($ 100.00 USD per år)
1 TIL ($ 256.00 USD per år)
Jeg ønsker ikke å fortelle deg hvor normalt koster hosting profesjonell video, nå 2 år jeg skrev en mail til Brightcove der jeg spurte et tilbud, de ba meg tilbake da 900 dollar i måneden for hosting våre filer (video tutorials), deres tilbud var grei med tanke på at da forbruke rundt 600 GB per dag, men for oss var det litt mye med tanke på at dette var prisen bare for hosting video, til slutt valgte vi en annen løsning som vi bruker i dag vellykket uten beskjedenhet tror tutorials oss mye svært godt, er rulling gjøres i sanntid og kvalitet du se laget.
Prisene i Google Dokumenter skylagring er svært små, det ville være flott om at plassen kan brukes i stor utstrekning for en svært travel nettside, en til å spørre og vi vil komme tilbake med en oppdatering.
En annen fordel er muligheten til å laste opp videofiler som varer mer enn 15 minutter, som det er kjent på YouTube Det er grensen for 15 minutter.
Hvis du er interessert i faget vil komme tilbake med mer informasjon om hvordan du bruker videofiler i presentasjoner, bare for å lage et merke på vår kommentarfeltet.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Hosted demo video på Google Docs

 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Andrei Ionut Adrian sa han

  Det bemerkes at disse tallene når det gjelder lagringsplass, refererer til gigabyte, så 1000GO = 125GB.

  • Andrei Ionut Adrian: Det bemerkes at disse tallene når det gjelder lagringsplass, refererer til gigabyte, så 1000GO = 125GB.  

   Hvor fikk du den 1000GO = 125GB
   En byte består av biter 8 og de kalles oktett.
   En byte tilsvarer en byte så 1GO = 1GB.

 2. Interessant opplæring ... Men lenken du la igjen over opplæringen fungerer ikke. Uansett veldig god opplæring ... Gjør en opplæring med Google Site, jeg vil høre at den er interessant og gratis!

 3. ilegalgen sa han

  bror gjorde du alle tutorials er flott kvalitet. noen engang vet hvordan du skal gå med diverse programvare jeg vedder på at du har tålmodighet til å lytte til deg helt til slutten. Et lite spørsmål, små bilder som rozolutie har ID-type, vil jeg gjerne trekke skriveren liten og jeg er ikke flink med respekt d. All good!

 4. AdrianGudus sa han

  Det kan være et veldig effektivt "leverings" -system, men det kan ikke sammenlignes med klarheten i videoene som er til nytte for videotutorial.ro-besøkende. Selv på 720p er kvaliteten på videobildet patetisk

 5. AdrianGudus sa han

  Flytting eller bringe i fremtidige tutorials på Google som en nedgradering i forhold til kvalitet og en oppgradering i form av teknologi.

 6. SSD kan si noe om OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
  Hva SSD anbefales i dag takket

  • AdrianGudus sa han

   Sasa: SSD kan si noe om OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
   Hva SSD anbefales i dag takket  

   våre opplæringsprogrammer dedikert SSD du så? hvis ikke, skrive opp i søkeboksen til høyre: SSD, ja gå inn og du vil finne noen video tutorials om SSD

 7. florin sa han

  hilsener ... Jeg har også et spørsmål
  Joystick av PlayStation 2 kan kobles til PS2 av PCen din?

 8. Jeg vet at jeg er øyelege, men jeg har også et spørsmål, ikke bry deg mer ...
  Jeg satte Backtrack 4 i Vmware og ikke klarer å få deg til å se min trådløse kortet. Hvis du kjører CD, live CD-versjon, se min trådløse kortet. Jeg satt broen og salgsopsjoner første trådløse kortet, men likevel ikke se. Hvis vi integrada trådløse kortet ikke vil se meg i en virtuell maskin? Jeg prøvde med virtuell boks og fyren ikke se noen.
  Trådløst nettverkskort: intelel 5100
  Takk!

 9. Ville være et alternativ til Google Dokumenter: screencast.com fra Techsmith. Her 2G vi fri og kjøpe noen plass for lavere priser.
  Men Google er fortsatt fotza

 10. @ Florin

  kutt kabelen og koble til en USB: D ... jeg tullet

 11. Robert sa han

  Jeg prøvde google docs ii god og går bra jeg sette en PDF jeg satt til privat

 12. Jeg googlet alle metodene som jeg kan injisere pakker med et trådløst intel 5100. Jeg prøvde å gjøre dette i BackTrack 4 og mislyktes. Siden de fleste bærbare datamaskiner har dette kortet, tror jeg at en opplæring vil være bra å beskrive trinnene vi kan injisere pakker med dette kortet. Jeg leste på nettet at det er mulig, men det klarte jeg ikke

 13. hei ? (på sikla er det greit, men i kommentarene er han sjefen til admins) er det mulig?

  • Cristi: Salut.am valgt "av Feedburner videotutoriale spør" hvordan kan jeg gjøre et utvalg av Admini [Jeg har mange venner som jeg anbefalte området, og jeg skylden alt er ok kommentarer til Mr. Adrian, når den modnes? (sekel gi gode anmeldelser, men er sjef administrator] kan det?  

   Enkelt .... siden du ber ham om råd, kan han svare på din mening slik han vil ... Hvis det ikke passer deg, ikke be om hans mening, og det er det ... ..
   lager gode opplæringsprogrammer og svarer på objektet ... siden han gir svar og hjelper folk ... Jeg tror det betyr mindre hvordan holdningen kommer til uttrykk ...

 14. hallo !! kan du hjelpe meg ut i dag da jeg åpnet pc ikke ut DVD / CD-ROM-stasjonen i Min datamaskin, kan du ajtati meg og meg å gjøre det igjen? og hvorfor gikk de? Mer please. tinetio flaks og så videre !!!

  • AdrianGudus sa han

   costy: Hei !! kan du hjelpe meg ut i dag da jeg åpnet pc ikke ut DVD / CD-ROM-stasjonen i Min datamaskin, kan du ajtati meg og meg å gjøre det igjen? og hvorfor gikk de? Mer please. tinetio flaks og så videre !!!  

   Installerte du Daemon Tools eller Power ISO eller Magic Disc? du fortalte oss ikke hvilket operativsystem du har ... vi kan ikke gjette det ...

 15. fint tutorialu veldig interessant, men jeg har et spørsmål, ønsker å vite hvordan du kan sette videoen på Google Dokumenter på et annet nettsted, for meg som genererer html-kode, som på youtube.

  • Vanessa sa han

   Ionut: Vakker tutorialu veldig interessant, men jeg har et spørsmål, ønsker å vite hvordan du kan sette videoen på Google Dokumenter på et annet nettsted, for meg som genererer html-kode, som på youtube.  
   ................................................
   For å få koden fra Google Docs som den på Youtube, må du installere et tillegg i Mozilla, nemlig Firebugs ...klikk her...
   Etter at du har installert Firebugs, gjør du akkurat som minidemo ...klikk her...

   ................................................

 16. Gepeto sa han

  Som du sa, og du Kristus i denne opplæringen er det fristende å kjøpe plass presset sky Jeg vil tro at dette ptr gjør Videotutorial å gjøre noe og laste videotutorialele der med dem når noen kommer inn i området, og er lojal kunde har ptr. Videotutorial.ro etter å ha sett en online tutorial på dette området for å sette en knapp eller lenke slik at de kan laste ned tutorials på PC hvis du kan, og hvis min idé er god betyr det kan omu ønsker å se tutorials og har en forbindelse til Internett veldig bra og mer sliter du ønsker å se en tutorial, men det Aja nedlastinger i PC-en og så på ham rolig om pika Addicted :)) ingen god ide at du og vennene dine er, avhenger av hva du gjør med dette nettstedet hvis du vil og hvis du kan gjøre de nødvendige aja vet jeg ikke

  • Darkfun sa han

   Gepeto: Som du sa, og du Kristus i denne opplæringen er det fristende å kjøpe plass presset sky Jeg vil tro at dette ptr gjør Videotutorial å gjøre noe og laste videotutorialele der med dem når noen kommer inn i området, og er lojal kunde det har ptr. Videotutorial.ro etter å ha sett en online tutorial på dette området for å sette en knapp eller lenke slik at de kan laste ned tutorials på PC hvis du kan, og hvis min idé er god betyr det kan omu ønsker å se tutorials og har en forbindelse til Internett veldig bra og mer sliter du ønsker å se en tutorial, men Aja den laster ned i PC-en og så på ham rolig hvis pika Addicted) ingen god idé som er opp er du og vennene dine hva du gjør med området det hvis du ønsker å gjøre aja og om nødvendig kan jeg ikke vet   

   google> video downloadhelper> installer den i Firefox og last ned nesten hvilken som helst video fra nettet.
   Noen tegnsetting gjør ikke vondt fra tid til annen.

 17. Cristi hei hvis du kan gi meg din id ms

 18. hallo cristi- ønsker å vite så mye om datamaskiner

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.