Freedom Ok, betale på nettet og surfer trygt

Hei venner, dagens tutorial Jeg vil presentere en gratis VPN service og veldig, veldig raskt. Ok VPN tjenesten kalles Frihet og tilbys gratis Steganos selskap kjent for programvare sikkerhets litt tørr.
For en stund siden i opplæringen " Wireshark, stjele passord på gratis wi-fi-nettverk "Jeg viste hvor lett det er vår web-trafikk for å bli fanget opp. For å holde vår bank detaljer eller personlige og private passord bør bruke en VPN eller connexin vi unngå overfylte offentlige nettverk. Jeg må si at uten en god sikkerhetsnettverk, noe vi installere antivirus, brannmur, antispyware, osv, alt vi har sikkerhetshull. Først av alt fokus på det sikre nettverket og bare da fortsette å laget sikkerhetsprogramvare (antivirus, antispyware, etc.).
De fleste anstendige VPN-tjenester koster mye, og det er derfor jeg søkte og fant for deg Tjenesten Ok Frihet er gratis og går utmerket, pluss vi har et valg mellom VPN-servere som vi ønsker å bruke dem.
VPN betyr Virtual Private Network, som er et privat nettverk mellom to punkter, i utgangspunktet hvis du ønsker å få tilgang til bankens nettside å gjøre betaling, vil du først gå til VPN-serveren via en kryptert forbindelse og derfra VPN-serveren vil omdirigere til bank. Interessant, selv om noen avskjære trafikken vil ikke bare se noen krypterte data (nesten umulig å dekryptere), ikke dine data.
En annen bruk for VPN-servere er muligheten for å få tilgang til elektroniske tjenester fra andre land (Hulu, Netflix, Spotify, etc.) som er normalt forbudt brukere Romania.
VPN-servere brukes for anonym surfing. Du kan endre IP-adressen som du bruker til enhver tid.
Ok Feedom er fri grense på 500 MB trafikk per måned, for en annen 500 MB per måned kan anbefale denne tjenesten til venner på Facebook eller Twitter.
Hvis du liker tjenesten, og jeg tror det er umulig å ikke liker, kan du kjøpe en kommersiell liceenta er navnet 69 dollar i året og har ubegrenset trafikk.
Hvis du ikke kan kjøpe en kommersiell liceenta, noe som ville avlaste trafikk stress, anbefaler jeg at du bruker tjenesten kun for økter Ok Freedom gratis online betalinger, bestillinger, produkter, e-postadresse, Facebook, Yahoo osv Men 500 MB er ikke nok til å få tilgang til multimedietjenester i USA (Hulu, Netflix, etc.)
Last ned Ok Freedom (For Windows)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Takk Mr. Cristian

 2. Kristus sa han

  Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

 3. Cristian sa han

  Hei, men det er en metode for anonym surfing nettverk uten VPN?

 4. Jeg vet ikke om han har fart, har jeg ikke prøvd. Og hvis du kan ha en annen IP og andre programmer, ikke bare i Firefox. Og nedlasting er rask?

 5. Valentin sa han

  Bravo! Meget god tutorial.

 6. 1) Forbindelsen mellom meg og TOR er sikker? Eller er det best å bruke TOR for anonymitet og betale online?
  2) Det samme med OK Frihet er Hotspot Shield (med hotspot begrensning, men ikke har et banner på et nettsted du surfer)

 7. Andrew: 1) Forbindelsen mellom meg og TOR er sikker? Eller er det best å bruke TOR for anonymitet og betale online? 2) Det samme med OK Frihet er Hotspot Shield (med hotspot begrensning, men ikke har et banner på et nettsted du surfer)

  Den elektroniske betaling er bedre enn vpn proxy.
  Ok Freedonia ikke sette noen banner.

 8. CristianHei, men er det noen måte å bla anonymt via nettverket uten VPN?

  TOR-nettverket, har vi veiledning om dette emnet.

 9. AurelJeg vet ikke om han har fart, har jeg ikke prøvd. Og hvis du kan ha en annen IP og andre programmer, ikke bare i Firefox. Og nedlasting er rask?

  VPN går i alle programmer, ikke bare nettleseren.

 10. Gabi: Takk Mr. Cristian

  Med glede!

 11. Kristus: Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  Tømme hurtigbufferen i nettleseren eller bruke en annen nettleser.

 12. softctrl sa han

  Cristian Takk for opplæringen.
  Du har 5 GB trafikk hvis du skriver inn en e-postadresse på følgende adresse og de sender deg en premie kode.

  http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of

 13. Pekatonix sa han

  Jeg kan ikke installere Windows på noen måte 8. Jeg stoppet og Windows Defender annet svikter seinstaleaza

 14. Cristian sa han

  Hvis du ikke har noe imot, jeg har et spørsmål D.Crisrian: mai planer om å lage et forum eller noe sånt at besøkende kan skrive hva de ønsker å vite teknologi, programvare, sikkerhet, etc. ?
  Jeg stilte dette spørsmålet fordi ofte se kommentarer tutorials som ikke er relatert til hverandre, i tillegg kan det lette / rette for utvikling av området (minst tror jeg så
  Takk.

 15. Interessant lite program og veldig nyttig tutorial. Takk. Jeg installerte. Det ser ut: Det oppstod en feil. Det oppsto en feil under forsøket establishe en tilkobling. Jeg stoppet antivirus, jeg satt av brannmuren, jeg prøvde å Romania eller Amerika til land og så videre. Jeg har OpenVPN. Noen forslag?

 16. Jeg har et spørsmål, jeg ønsket å endre mitt hovedkort ATX og Micro ATX man ikke er sikker på om det er kompatibelt på mitt tilfelle. Og jeg ville få en annen, men jeg har ikke budsjettet. Generelt så jeg at skrottene kan brukes til ATX og Micro ATX. Det gjelder for alle likene?

 17. FlorinP. sa han

  Er det noen måte å tilordne en IP Romtelecom RCS? Jeg er interessert plattform dolcetv.ro som Romtelecom og Cosmote abonnenter kan se gratis TV-kanaler. Takk.

 18. PalAlexander sa han

  softctrl: Cristian Takk for opplæringen. Du har 5 GB trafikk hvis du skriver inn en e-postadresse på følgende adresse og de sender deg en premie kode.

  http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of

  Takket virkelig fungerer

 19. Hvis du installerer Okay Frihet og gi det til på, så WiFi nettverk er sikkert?

  8.1 ikke fungere på Windows http://s21.postimg.org/jvxju79bb/Capture.png

 20. CristianHvis du ikke har noe imot, jeg har et spørsmål D.Crisrian: mai planer om å lage et forum eller noe sånt at besøkende kan skrive hva de ønsker å vite teknologi, programvare, sikkerhet, etc. ? Jeg stilte dette spørsmålet fordi ofte se kommentarer tutorials som ikke er relatert til hverandre, i tillegg kan det lette / rette for utvikling av området (minst tror jeg så :) ) Takk.

  Sikkert vil vi snart få et forum, fordi vi ønsker å oppmuntre til samarbeid med deg. Dermed de som kan og vil, kan hjelpe de mindre dyktige.

 21. FaqyaK: Hvis jeg installerer Ok Frihet og gi det til på, så WiFi nettverk er sikkert?

  8.1 ikke fungere på Windows http://s21.postimg.org/jvxju79bb/Capture.png

  VPN-tilkoblinger ikke sikker wi-fi-nettverk, det bare sikrer Internett-trafikk. Selvfølgelig hvis du bruker VPN vil være mer trygg, uansett hvor du er koblet til nettverket, kablet eller wi-fi.

 22. Gabriel.Hei, Cristi. Hvordan kan jeg endre meg to eller tre ord for deg? (En e-post, noe)?

  Takk.

  Du kan skrive til meg på kontaktsiden. I direkte tilknytning til noen ikke inn fordi de ikke har nok tid til det.

 23. FlorinP.: Er det noen måte å tilordne en IP Romtelecom RCS? Jeg er interessert plattform dolcetv.ro som Romtelecom og Cosmote abonnenter kan se gratis TV-kanaler. Takk.

  Det er mulig ved hjelp av en VPN-tilkobling, gjorde jeg en tutorial om det. Du trenger ikke å installere noe, du har alt du trenger rett i Windows.
  Vanligvis gir ikke direkte linker, i dag gjør jeg et unntak. Søk på nettstedet i fremtiden, har du enda en søkemotor.
  https://videotutorial.ro/ce-este-si-cum-facem-o-conexiune-vpn-in-windows-xp-vista-si-7-tutorial-video/

 24. Adrian Gudus sa han

  FaqyaK: Hvis jeg installerer Ok Frihet og gi det til på, så WiFi nettverk er sikkert?

  8.1 ikke fungere på Windows

  Jeg installerte vinduene okayfreedom 8 64 litt foretak (ikke versjon 8.1) og fungerer greit.

 25. Trantorel sa han

  Beklageligvis meddele at mi`am mistet interessen for dette området. Siste tutorials helt uinteressant og uten appell. Før du tilgang til dette området flere ganger om dagen selv om jeg var spent på å se hva som vises. Nå hvis jeg her en gang i uken ... det er store ting. Og jeg tror dette ble sett i antall besøkende. Hvis jeg fortsetter å gjøre tutorials som at dette vil komme til å se dem alene. Ikke ta meg feil vei er bare en mening og ønsker å vite at vi er misfornøyd. Og ikke bare har venner ... kolleger som virkelig skuffet i det siste. Vi trenger praktiske ting ... de tingene som vi kjenner og vi ønsker å gjøre ... nyttige ting vi bruker hver dag for å hjelpe oss å lage betong ... Beklager, men du har en stor minus for de mange besøkende ... og jeg er villig til å satse du gjør, og det viser i statistikk site`ului. Vi`o tar du noe som andre før! En du kan gjøre en del av Request for å spørre hvor folks interesser dem. Hvis du ønsker å gjøre noe, og hvis vi regner en litt for deg. Vi ønsker å vite og finne ut av ting vi trenger ... ingen er villig til å forfølge noe som ikke bryr seg eller noe n`are behov. Og siste tutorials bety alt. følelse

 26. Nå starter et lite vindu som sier:
  Ok Freedom
  tilkoblings~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP
  En stabil tilkobling til servere OkayFreedom Kunne ikke vært décidées. Programmet vil lukke nå.
  Burde ikke problemet vedvarer, vennligst informer kundestøtte.
  og en knapp med ok
  Har du noen anbefalinger for å løse? takk

 27. Adrian Gudus: Jeg installerte vinduene okayfreedom 8 64 litt foretak (ikke versjon 8.1) og fungerer greit.

  Sal, nå så jeg den opplæringen og prøve å installere det på Windows 8 og virker ikke all x64.Imi Apre "er du sikker på at du vil avbryte?". Velg Nei, og alle gir samme pop-up apare.Daca ja blocheaza.Ce å gjøre? jeg prøvde 2 ganger.
  Cristi Gratulerer for hardt arbeid!

 28. mmg1818 sa han

  Jeg fikk 5GB. takk.

 29. Hils! når du prøver å installere viser den meldingen: "Feil å bli informert må du starte programmet på nytt på et senere tidspunkt, og sørge for at PC-en er tilkoblet det til Internett." Men jeg er koblet til nettet. Noen råd? Jeg nevne at jeg win7 64 bet.

 30. CostyKiller94 sa han

  Hvordan aktivere Windows Aero 8?

 31. PalAlexander sa han

  Windows Aero har ingen innfødt 8

 32. Adrian Gudus sa han

  Trantorel: Beklager kunngjøre at mi`am mistet interessen for dette området. Siste tutorials helt uinteressant og uten appell. Før du tilgang til dette området flere ganger om dagen selv om jeg var spent på å se hva som vises. Nå hvis jeg her en gang i uken ... det er store ting. Og jeg tror dette ble sett i antall besøkende. Hvis jeg fortsetter å gjøre tutorials som at dette vil komme til å se dem alene. Ikke ta meg feil vei er bare en mening og ønsker å vite at vi er misfornøyd. Og ikke bare har venner ... kolleger som virkelig skuffet i det siste. Vi trenger praktiske ting ... de tingene som vi kjenner og vi ønsker å gjøre ... nyttige ting vi bruker hver dag for å hjelpe oss å lage betong ... Beklager, men du har en stor minus for de mange besøkende ... og jeg er villig til å satse du gjør, og det viser i statistikk site`ului. Vi`o tar du noe som andre før! En du kan gjøre en del av Request for å spørre hvor folks interesser dem. Hvis du ønsker å gjøre noe, og hvis vi regner en litt for deg. Vi ønsker å vite og finne ut av ting vi trenger ... ingen er villig til å forfølge noe som ikke bryr seg eller noe n`are behov. Og siste tutorials bety alt. følelse

  E ferie dude! Det er helt normalt at over all trafikk til å være svakere fordi det du ser? Verden står på stranden tanning solen kommer ut i luften, parker, en Ciuco drikke på en terrasse.
  Kanskje det ler men vår trafikken er økende selv å være ferie. Vet ikke hvor du kutter trafikk du hele historien, jeg tror ikke du tilgang til kontrollpanelet og vår statistikk.
  Men jeg skal sette en kost i sorg for deg å besøke oss så sjelden ...
  Aldri anta at du ikke lenger ikke liker deg eller at du tror du, tenker alle. Ikke den andre, men med en slik mentalitet, vil du ikke være i stand til gründere aldri noe eller utvide virksomheten din en.

 33. Stelian sa han

  Trantorel: P ting

  Snakk med din svoger ... !!! Hvis du er en bonde i gamle dager, og til deg Jeg vet hvordan du laster ned en film eller for å koble til Internett, så har du feil side. Instruksjons temaer av stor interesse er kurset for de innen ... Så jeg vil råde deg til ikke å gjøre dine ønsker og ideer publikum.
  God dag.

 34. Fungerer perfekt! ms tutorial

 35. Dragos ringe Salut..Ma si..daca du kunne hjelpe meg og meg med noe.
  Så ... Jeg har en USB-pinne Toshiba 4GB og ønsker å gjøre det oppstartbar med Windows 7.si ... når jeg gir formatet ntfs.am windows xp sp 3 i det siste jeg så en tutorial med tittelen "Hvordan installere en Windows XP med MojoPac "og jeg så Cristy akolo formatert i NTFS, men jeg nam ntfs.si jeg gikk i manaqe disklagring-min-stick og ... akolo..am ga proprietes proprietes synd eller noe er politicies domene .si når jeg gir 2 alternativer:
  Hurtig RemoveIT (BASIC)
  Optimitze for ytelse når du gi denne en velger mer enn det ser ut for meg noe på det å krysse av det alternativet som han sier "Aktiver skrive på disketten og du gjør ?? forlate og merk av eller fjern det?

 36. florinVil Hei! når jeg prøver å installere viser den meldingen: "Feil å bli informert må du starte programmet på nytt på et senere tidspunkt, og sørge for at datamaskinen er tilkoblet det til Internett." Men er koblet til nettet. Noen råd? Jeg nevne at jeg win7 64 bet.

  som glede meg og gi meg en løsning!

 37. Dragos: Salut..Ma kalt Dragos si..daca du kunne hjelpe meg og meg med noe. Så ... Jeg har en Toshiba USB-pinne 4GB og jeg ønsker å gjøre det oppstartbar med Windows 7.si ... når jeg gir formatet ntfs.am windows xp sp 3 i det siste jeg så en tutorial med tittelen "Hvordan installere en Windows XP med MojoPac "og jeg så at cristy akolo formatert i NTFS, men jeg nam ntfs.si mam gikk manaqe disk-lagring-min pinne og ga proprietes ... akolo..am proprietes synd eller noe er politicies domene .si når vi gir 2 alternativer: Hurtig RemoveIT (BASIC) Optimitze for ytelse når du gir dette en velger mer enn det ser ut for meg noe på det og merke av det alternativet som han sier "Aktiver skrive på disketten og hva de gjør og ?? la det sjekket eller fjern merket?

  Hvis du ønsker å lage en oppstartbar USB-pinne med Windows 7, er det flere tutorials her på nettstedet, og du trenger bare å bruke søkeboksen øverst til høyre der Scire "Søk".
  Hvis du vil formatere som pinne i NTFS format, kan du bruke EASEUS Partition Master (er tutorial om denne programvaren).

 38. FaqyaK:
  Dude ... Jeg vil bare formatere den grunnleggende defaut bare ønsker å formatere den i FAT NTFS 32 ikke å bruke RUFUS da ... ok?

 39. mer interessant er at - ZenMate en gratis VPN løsning for Google Chrome

 40. Daniel (Jr) sa han

  Daniel (Jr)HP USB Disk Storage Format Tool på Softpedia 2.2.3

 41. cristiannechifor sa han

  Hei, Takk for opplæringen ... Hulu, Netflix og andre nettsteder liker at vi kan bruke en enkel forlengelse og løst ( "https://mediahint.com/"). Mediahint utvidelsen installert og klar

 42. Adrian Gudus sa han

  cristiannechiforHei, Takk for opplæringen ... Hulu, Netflix og andre nettsteder liker at vi kan bruke en enkel forlengelse og løst ( "https://mediahint.com/"). Mediahint utvidelsen installert og klar

  Vi vet, og vi selv har en tutorial om det ...

 43. Jeg klarte å installere det, 1.1.0.10300 Freedom Ok, men jeg klarer å 3 alternativer ON, Automatisk offsite (on demand) ????
  Når jeg åpner en nettleser, hvis den blokken VPN acceses alt ??? kan jeg forklare hva som skjer ..
  takk

 44. florin sa han

  florinVil Hei! når jeg prøver å installere viser den meldingen: "Feil å bli informert må du starte programmet på nytt på et senere tidspunkt, og sørge for at datamaskinen er tilkoblet det til Internett." Men er koblet til nettet. Noen råd? Jeg nevne at jeg win7 64 bet.

 45. Adrian, Cristy rammeverk dc tutorials ikke ??

 46. Laurentius sa han

  Cristi Hello!
  Et enkelt spørsmål. Denne tjenesten gir deg privatliv og utenfor nettleseren? For eksempel hvis du bruker et annet program med nettforbindelse. (Se Yahoo messenger).

  Merci.

 47. LaurentiusHei Cristi! Et enkelt spørsmål. Denne tjenesten gir deg privatliv og utenfor nettleseren? For eksempel hvis du bruker et annet program med nettforbindelse. (Se Yahoo messenger).

  Merci.

  Ja, du har for å sikre personvernet, men satt i ON-modus, vil bilen ikke vet hvordan de skal reagere.

 48. Det fungerer ikke på Windows-versjon 8.1 9600 Pro Bygg x64.stie at hvordan kan jeg løse problemet?

 49. Senocico sa han

  AlexSal, så jeg opplæringen nå og prøve å installere det på Windows 8 og ikke fungerer, hele x64.Imi Apre "er du sikker på at du vil avbryte?". Velg Nei, og alle gir samme pop-up apare.Daca ja det blocheaza.Ce å gjøre? jeg prøvde 2 ganger. Cristi Gratulerer for hardt arbeid!

  Windows8 samme problem ... Er det noen løsning for dette ???

 50. Jeg ser hvor de har servere i Romania og de fra vpnbook.com.
  vpnbook er ubegrenset og gratis, + fart så god, jeg anbefaler.

 51. gå nå! Takk for opplæringen.

 52. Premium Kode for Okay Freedom inntil 5 GB per måned Free, skriv e-post og klikk Abschicken i e-postprogrammet du vil motta den har en kode Premium kopi og åpen OkayFreedom, Enter Premium Code, lim og Ok eller Reed, og vil øke til 5 gb istedenfor 500mb måned. link

  https://www.okayfreedom.com/specials/pcwelt/okayfreedom_welt

 53. Salut! Jeg har nylig oppdaget hvordan å få trafikk til OkayFreedom 5.0 GB. Bare skriv inn din e-postadresse og godta. Her er adressen: http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of
  Du er velkommen! :)

 54. Jeg installerte, men jeg ser:
  Det oppstod en feil. Det oppsto en feil under forsøket på en forbindelse establishe

 55. En feil oppstod under estabilish en conection TE Vennligst hjelp meg!

 56. Sall Cristi. US serveru galt? Jeg gir usa, synes Filippinene for meg å IP. Badass Jeg trenger ip USA.

 57. Nå 1 det 30 $ Gb fritt og ubegrenset trafikk!

Tilbakesporinger

 1. [...] Av disse. Men dersom du er tvunget til å bruke en VPN nærmet oss i opplæringen Freedom Ok, betale på nettet og surfer trygt - ikke foreta elektroniske betalinger eller overføring ibenholt i denne perioden - tilgang heartbleed test [...]

 2. [...] I tillegg til å endre IP, VPN-tilkoblinger og gir trygghet. For en tid siden jeg viste deg hvordan du kan stjele nettverk data med Wireshark, hvor du kan [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.