OnePlus omtale 3, for fort og billig

OnePlus omtale 3, for fort og billig
4 (4) 80%

OnePlus omtale 3, for fort og billig

Fra begynnelsen jeg er klar over at alle fans Samsung, LG, HTC, Sony, Apple, etc., vil være sint på meg og vil bebreide meg som jeg betalte kinesisk fra OnePlus, for å gjøre en vurdering positivt. For å gi alt tilbake, må jeg tilstå at OnePlus ikke aldri kontaktet meg, og selv om det som skjedde, var dette likevel en balansert vurdering
Noen ganger kan det virke ganske spent, fordi det er meg, det er min natur; Men det betyr ikke at jeg ikke er riktig.
Begynte regler:
Programmet inneholder bilder med en sterk følelsesmessig påvirkning for dem å melde alle merker.
Program Sjanger: Drama for noen vurderinger til andre.
Vennligst ikke ta personlig!
OnePlus Hva skjer med det?
3 OnePlus OnePlus er produsert av det kinesiske selskapet, et datterselskap av et større selskap, kalt OPPO. Under samme konglomerat (OPPO) og finne OPPO og Vivo merker av telefoner som er så godt som OnePlus 3. I dette konglomerat av merkevarer, er helt OnePlus rettet mot ytelse; Kinda liker Alienware PC-er.
Hvor god er OnePlus 3?
For å være kort, så ytelsen er den beste på markedet. Of course, i forbrukerens sinn ytelse mix design, kamera med unødvendige funksjoner. Når jeg sier at OnePlus er 3 mektigste, jeg mener hastigheten på opplasting og gå gjennom grensesnittet, programmer, menyer, etc. Hvis vi tar hensyn til hele pakken, kan det være best om de fra OnePlus bringe noen forbedringer i løpet av de neste oppdateringer.
Forbedringer av den siste OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB-modus Optikk AMOLED-skjerm. Det var problemet da internett mini Anandtech har publisert en vurdering som nevnt som mangler en standard sRGB-fargemodus, og at standardfargene er ganske lyse. I to uker OnePlus utviklere brakt av en sRGB-modus OTA oppdatering, og nå folk fra Anandtech De sier nå OnePlus skjermen 3 i sRGB-modus er en av de beste skjermene som de noen gang har testet: "Skjermen har gått fra å være den mest Unøyaktig skjerm som jeg har sett i år, for å være blant de mest nøyaktige skjermer som vi har på posten" Anandtech.com.
minnehåndtering utløste en haug av kontroverser, av det faktum at enkelte programmer ikke ble holdt aktiv i RAM, GB 6 bil til rådighet. Problemet ble løst sist oppdatering og er nå brukt nesten alt RAM. Selvfølgelig må vi være realistiske, kan du ikke bruke all RAM bare for apps og spill for systemet er i permanent behov for en refill. I videoen viser vi multitasking flere programmer åpne RAM; 16 7 applikasjoner inkludert spill.
Audio blokkert (løst). En annen forbedring av OTA 3.2.1 er enkel justering av lydprosessering aggressivitet i videofilming. Før støyreduksjon var for aggressiv i skytingen, er det nå mer avslappet. I detalj en diskusjon om noen dager, særlig artikkel dedikert rom.
Rask Spec:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Oppbevaring: UFS GB 64 2.0
Skjerm: AMOLED Optic × 1080 1920
Gorilla Glass beskyttelse 4
Tilbake Kamera: Sensor 1 / 2.8 "f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofokus, OIS, 4k
Kamera foran: sensor 1 / 3.2 "f2.0 Sony 8 MP, EIS, 1080P
Fingeravtrykksensor: Keramisk 0.2 ms
Nano Dual sim: dual standby, dual 4G
Cellular: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, Hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Ja
OTG: Ja
3.5mm Jack: Ja
Sted: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Batteri: 3000 mAh
Lading: rask lading Dash
USB: v2.0, Type-C reversible
Hvorfor jeg valgte OnePlus 3?
Over tid hadde jeg en haug av smarttelefoner, fra HTC HD2 (vintage)Som var den første telefonen med 1 Ghz prosessor (Windows Mobile Android suppe) til OnePlus One. I mellomtiden hadde jeg S2 og Samsung Galaxy Galaxy Note1Etter det gikk jeg til Nexus 4 (Vintage), hvor jeg fant enkelhet. Samsung TouchWiz-grensesnitt i sammenligning med det var super slow, klassisk Android-grensesnittet hvis det ikke var. Så jeg kom til å sette pris på enkelhet og ikke til å støtte komplekse grensesnitt: TouchWiz Samsung, LG eller HTC Sense UI.
Foruten den grensesnitt for en smarttelefon, er det viktig støtte. Så snart det oppstår et problem, kan det løses. Hvis gigantene Samsung, LG, HTC, etc., svært vanskelig å løse feil i den første fasen de blir ignorert eller avvist av produsentene.
OnePlus er et lite selskap og bevege seg raskt. I løpet av noen uker fri noen 3 oppdateringer, noe som løste de fleste klagene kom fra fellesskapet.
Installer ROM og rot uten garanti.
OnePlus telefoner er den mest fleksible når det gjelder utvikling. I sekunder kan du låse opp bootloader og blinke en ROM eller gjøre uiesti root uten å miste garantien. Det er din telefon, gjøre hva du vil med den.
Vi har ingen bloatware på OnePlus 3, 2, En eller X.
OnePlus telefon 3 har ingen bloatware, som ikke har unødvendige programmer. Bare kommer med grunnleggende programmer pluss noen Google-programmer som kan avinstalleres eller deaktiveres når som helst.
Jeg kunne gå opp i morgen med OnePlus 3, men bedre vil la deg se gjennomgangen.
Advarsel:
Hvis du ser denne anmeldelsen OnePlus 3 stasjonær eller bærbar PC, kan du bruke listen til å navigere rask beskrivelse av denne anmeldelsen på Youtube.
Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye OnePlus 3?
Costa 1800 Lei og kan kjøpes fra den offisielle nettsiden. Så jeg tok meg selv.
Hvis du hastverk, kan du kjøpe telefonen fra Amazon
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - Anmeldelse OnePlus 3, for fort og billig

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Noen elementer som vil hjelpe deg å gjøre en mer fullstendig mening om OnePlus 3.
  OnePlus 3 Bend, scrach, Burn, test etc.

  OnePlus 3 teardown (fjerning) (guts)

  OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

  OnePlus 3 vs LG G5

  Axon vs ZTE OnePlus 3 7

  OnePlus 3 vs Huawei P9

 2. Sergiu sa han

  Nattmodus er bestemt 3 pluss en? Cun og jeg kan ha samsung?

 3. Laviniu sa han

  Hvis du er root på OnePlus 3 kan gjøre OTA oppdatere?

 4. Laurentiu Sirbu sa han

  Hei. Jeg ønsker å kjøpe en telefon pluss en 3 men jeg ønsker hvis du kan lage en rewiew meldingsprogrammet. Jeg vil ha dette som irriterende problemer oppstå i min nåværende telefon, sony z3. Hva skjer? Jobb fordi jeg personlig har å sende flere meldinger på en gang, ønsker jeg å komme med en kunngjøring. Jeg opprettet grupper og da sender over 30 innkommende SMS-melding veldig irriterende "applikasjons skip en ingen meldinger du enig?" Og på den tiden skal gi ok, ok, ok hver gang og deretter sjekke om meldingene ble sendt eller må sende dem sammen. Jeg prøvde med andre meldingstjenester programmer på Play-butikken, men de fleste inneholder problemer. Jeg har også prøvd å sende meldinger bare en gang i hver 10 20-30 sted, men uten endring. Jeg sjekket alle innstillinger, men ingenting i denne forbindelse. Ikke fortell meg watsap, Viber osv som jeg spurte en gentleman fra et telefonselskap kjent ... de er folk som ikke bruker Spor programmene og noen er ikke alltid er koblet til internett. SMS eate enklere for kunden mottar meldingen i tide uansett hvilken telefon. Jeg håper jeg har gjort meg forstått. Jeg ønsker å opprette en gruppe med 20 mennesker i kontakt, og deretter sende en melding til denne gruppen for å se om du har problemer. Interessant, den gamle Samsung s4 vi sender hver 20 sms en gang uten å møte "problemer" ... Messaging Service er den eneste som jeg er sikker på at mottakeren får meldingen min i tide. Takk og forventer et svar på denne måten.

 5. decebal12345 sa han

  Systemless rot og hvordan det fungerer? Jeg forvirre noe til noen custom rom? Hvis det har ulemper, hvorfor det var en annen type rot? Rundt den tiden denne opplæringen?

  A, og kameraet.

  • Snarere enn å endre systemet, endre oppstartsbildet.
   Jeg ønsker å kan gjøre alt på en dag. Dessverre har jeg andre tutorials i køen. Jeg lover at snart jeg vil gjøre en systemless Root for OnePlus 3. Metoden kan brukes på hvilken som helst telefon, med de riktige verktøyene for hver telefon.

 6. Petre Lascu sa han

  Høres ut som en super telefon, for å mestre sunt! Jeg bestilte meg en Super UMI etter mer dokumentasjon på nettet, har alle spesifikasjoner som tilsvarer mindre batteri i stedet for mA 4000 bare 1000.Nu holder meg bare et par timer om dagen!

 7. Joseph sa han

  God kveld! Du kan vise til en link hvor vi kan bestille direkte fra produsenten OnePlus3? På stedet fant jeg dem. Jeg fant i vårt land, men 2300 lei. Takk!

 8. florin sa han

  Jeg fikk en UMI og så er batteriet bare er 2500. Tapper batteriet umiddelbart.

 9. super telefon og jeg kommer til å kjøpe. og jeg for en ønsker å gjøre en tutoril kameraets etc. Virkelig verdt pennies og virker billig sammenlignet chu samsung s 6 7. og credca er billigere som ikke gjør slik reklame på TV etc. og snakker om hva du sa sir noen si for mye forgrening 6 GB minne. det er alltid gretten og hvis det ikke var 4 dc gb mer og mer. og selv om det er samsung og OnePlus er seriøse folk, så lenge det er perfekt. og vet at kineserne gjør det beste utstyret den nyeste credca ingen lik ham. ja vi, rumenere kjenner dem på billig kinesisk etc. og det er derfor jeg gjør det bra, men kan gjøre svært kvalitativ og luker. og ikke glem at kineserne jobber på store selskaper de fleste. men prisen reduseres over noe tid i mai. og jeg elsker sin sak. Jeg liker ikke glass som gir det gikk unna enten med beskyttelsesdeksel. som ønsker å ta tatt med selvtillit som sagt og krystaller. og Cristi hva han mente tlf bundet best som han refererte til selve teknologien er ikke så vanskelig credca oppvokst i herlighet

 10. BRAVO Cristi, vakker og detaljert opplæringen.
  Jeg kjøpte meg denne telefonen, jeg ble overrasket av rask levering (11 ervervet juli estimat levering på 19, 15 juli i hånden min, men det kan like ordinert i Italia).
  Om telefonen og den kontroversielle, gjorde du vel til bestemte "regler begynte" Jeg likte hardt
  Bravo igjen
  Hei og mer opplæring

 11. Alberto sa han

  TUORIAL KVALITET, bravo Cristi, forventer den om kameraet!

 12. Hei, kan være en sammenheng med dekselet?

 13. Tutuorial hyggelig, men det meste jeg liker beskrivelsen. Noe sånt som "nesten umulig" super hardt. Jeg hadde litt av lysene jeg tar popcorn og trykk play. :)) videre hell

 14. Razvan sa han

  Jeg kjøpte og jeg telefonen nå Catez dager ... Jeg skjønt at programvaren OXYGEN har bedret seg ... For eksempel mangler evnen til å krympe skjermen og jobbe med en hånd ... Hvis du kunne kjøre to programmer samtidig på exran vil igjen være en jeg også ... jeg kjøpte med en iPhone. Hva behager meg mer er mangelen Facetime eller imessanger eller bedre sammenkopling med iPhones ... Uansett vi testet nok alternativ til Facetime-programvare (IOS) og ikke sett på som noen til lik den. Selv Google har gjort et integrert system som Facetime og / eller messenger som IOS og legg den i Play-butikken ... Apple. da var selv land ....
  Ellers ... kommer fra en iPhone er en stor fordel å ha tilgang til telefonens interne minne og installere hva du vil.
  Etter min mening, subjektiv faktum at bortsett fra den usedvanlig hardt, kan Android bli bedre.

  Opplæringen er svært vellykket. Gratulerer.

  • Adrian Gudus sa han

   Et alternativ til Facetime er Hangouts (du kan finne i App Store) kan gjøre med det video samtaler / tale mobildata eller WiFi. På Android, kommer forhåndsinstallerte Hangouts

 15. Vi har en pluss to siden dukket det er nå et år, og jeg sverger er den raskeste telefonen l.am gang har hatt og jeg kan si at jeg hadde f modeller spesielt gullet versjon samsung.Astept som vet de vil 3 pluss en kommer snart, og sikkert i neste øyeblikk ville jeg kjøpe Takk for tutorials!

 16. Razvan sa han

  Han klarte å få kontakt med noen OnePlus 3 HDD? Jeg så en tutorial som kan være med OnePlus 2 og jeg kjøpte meg ADPT (ikke én, men tre) og ikke klarer ... Både HDD og en USB-pinne ... Jeg vil si bare adaptere kjøpt alle har USB 3 kvinnelig ... Takk

 17. digitalmind sa han

  Jeg bry deg med spørsmål om å kjøpe en 2 3 OnePlus på den offisielle nettsiden:
  1. Du kan betale med kort eller e Musa lede en PayPal-konto? Hvis ja, må kortet være i euro eller beløpet kan være lei (RON)?
  2. Hva å gjøre med sikkerhet, om det skjer noe med produktet som håndterer det, etc.?

  • hvis du har prøvd deg med å finne ut svaret. det kan betales med kredittkort og paypal. og hvis du tar hensyn til mengden av 399 Lei automatisk dollar som dagen er på Eura. og med garanti. er ringe kurer vidt jeg vet, og hever det kommer hjem.

 18. Marian sa han

  Cristi, kan du lage en anbefaling på og et beskyttende etui / herdet glass? Hva synes du om å selge sine hjem sider fra OP3, spesielt sandstein ferdig?
  For å beskytte telefonen du bruker herdet glass / beskyttelsesetui?

 19. Greuceanu sa han

  Jeg har også noen bekymringer:
  Telefon levering oppdrag i Romania er laget utelukkende av DHL?
  Om pakken ankommer via DHL, og jeg er ute av landet og komme tilbake etter 2-3 dager, hva skjer med det (pakke)?
  Takk!

 20. Lucian sa han

  Cristi,
  1. Gitt alle tester på denne telefonen er at du trenger å sette dem dekke og herdet glass skjerm for større sikkerhet? Du ty til disse to beskyttelse? Jeg ble imponert av posen fra Ringke Fusion og jeg ville være merkelig hvis det er et levedyktig alternativ for denne telefonen.
  2. Siden telefonen kan kobles enkelt til en pinne eller HDD, ved hjelp av noen antivirus på telefonen din? Eller tror du vi trenger en antivirus på en smarttelefon?
  3. Kan du gi oss mer informasjon om batteriet, og det er det som er varighet mellom hver opplading avhengig av programmene som brukes. Takk!
  PS: Veldig bra tutorial. Fra hva jeg har sett så langt, synes det å være en imponerende telefon fra alle synspunkter. Jeg forventer at renten på disse seriene OnePlus 3.

 21. Caesar sa han

  Salut! Cristi, jeg har et spørsmål. Å betale med PayPal som konverterer fra lei i euro? Paypal eller bank? Fordi fra hva jeg har hørt på netto valuta fra PayPal ville ikke være for godt.

 22. Sonnik sa han

  Situasjon: Her -brukes kartet mens du lytter til musikk fra en spiller (noen) telefonen rett ved inngangen hjelpe maskinen. Hvordan får jeg når jeg har musikk på maksimalt volum å kutte musikken min helt, eller å redusere intensiteten som under Veibeskrivelse for å høre på et annet (lavere). Jeg mener hvordan kan jeg stille volumet av søknader asjo to forskjellige medier.

  • Sonnik sa han

   Hei Cristi, legge ovenfor var et utkast, og ved en feil jeg klikket inn uten det riktig, uten å si kan du hjelpe meg, etc. Håper at det er for sent nå riktige utelatelser.
   Så en OP3 med rot, Xposed og litt kunnskap sjenert om Android (kommer fra WP 10) prøver å gi ham hodet og den første ideen som jeg kan sette en eller annen måte indicatiilevocale av kartet for å være avhengig av en annen sti Sound ( kjønn alarm eller ring) og ikke i media. Poweramp gjøre noe bare delvis. Takk.

 23. Marian sa han

  For de som fortsatt ønsker å kjøpe OP3 fordi de ikke har på lager Dash Car Charger er på lager nå, jeg gjorde spranget og bestilt telefonen og tilbehør (DCC hus sandstein).

 24. Gabriel sa han

  Kan jeg kjøpe fakturaen på nettstedet OnePlus Europa.

 25. Sal leveres med herdet glass festet til det?

 26. Hei, vet noen om det andre kortet kan bare brukes 4 eller 3 2g eller (som i de fleste telefoner)? Takk.

 27. Salut! Cristi, jeg har et spørsmål, jeg bestilte i dag, og jeg OnePlus 3 Soft Gold, er jeg interessert i hvor lang tid det tok for å komme til ditt hjem. Takk.

 28. Hei, igjen. Les flere meninger / anmeldelser, oppstår ett problem. Batteriet! Kan du fortelle meg noe om dette, med tanke på en stund å bruke telefonen? Takk.

 29. Joseph sa han

  Jeg leste en kommentar at telefonen har nådd mottakeren innen en uke etter den dato da den ble bestilt. I dag har jeg lyst til å sende en ordre på nettstedet mitt, og den sier at OnePlus Estimert leveringsdato vil være august 31. At mye siste bringes (i Polen, antar jeg)?

 30. Andrew sa han

  TenMinus9 kan være så lenge disse kinaputter på Android-telefoner har innebygd batteri, er det ikke verdt en dritt. Hvem har råd til å gi millioner hver 12 6 måneder bare for å kjøpe en annen telefon som dagens behov for å kaste det fordi du ikke kan bytte batteri? Selvfølgelig ville en normal person ikke gi i Romania 12 millioner hver 6 måneder. En dum, ja.

  Som du har sett i ditt liv beveger et innebygd batteri som har 950 Lumia og Windows Mobile 10?
  Definitivt en å si det, men vi vet Absolutt ikke, og vil ikke si ja bare for å virke latterlig. 6 GB Ram. Hvorfor be? Games? Markedsføringsstrategi. Petarda Android OS fra RAM suger verre enn en sulten baby.

 31. Cristian Mospanciuc sa han

  Jeg elsker denne telefonen OnePlus 3 ønsker å kjøpe den, men alle land bare situ dual SIM telefonen fant på det området med bare ett kort.
  Hvis aevti mulighet sender min adresse, link, hvor du kan bestille med et enkelt kort.
  TAKK

 32. Cristian sa han

  Jeg har en OnePlus tlf 3, setter jeg låse opp mark, men hvis debliochez trykke på strømknappen låseskjermen vises, og kan bare fjernes gjennom bevegelse med fingeren fra bunnen opp.
  Hva feil innstilling ved å blokkere tlf ampreta?

 33. Cristian sa han

  Jeg har en OnePlus tlf 3, setter jeg låse opp mark, men hvis debliochez trykke på strømknappen låseskjermen vises, og kan bare fjernes gjennom bevegelse med fingeren fra bunnen opp.
  Hva feil innstilling ved å blokkere tlf fotavtrykk?

 34. Cristian sa han

  Jeg takker løst, var aktiv og smart lås!
  Når du gjør en tutorial på å installere sine drivere, og installere låse super su, gjenvinning, for en pluss 3?
  Dine tutorials er super bra, gjør en fantastisk ting, gratulerer!
  Takk!

 35. Hei. Jeg kjøpte denne telefonen, bare vet ikke om klokken min er kompatibel med (Samsung Gear S2). Kan noen hjelpe meg?!

 36. Når et kamera for å gjøre en vurdering?

 37. Jeg har et problem med OP3: Jeg vet ikke koble til Facebook Messenger på mobil data, wifi bare. Kjenner du noen løsning?

 38. Brilliant, jeg bestiller to, vent og Soft Gold (PTR kone), men allerede under fødselen nådd 5 uker: ((, vises OP4 inntil den tid kommer, særlig fordi jeg ønsker å bestille når du oppgi Gold nettstedet på lager.

 39. Hei, jeg bestille de OP3 siste 5 uker fra mottak, jeg likte turorialul og telefonnummer slik at jeg avslutter min lenovo Pro Vibe Z2, uansett hva store selskaper ikke får en oppdatering fikse bugs per år

 40. Ovidiu sa han

  Kapittel levering, forlot Polen onsdag på 16 via DHL (vi ble varslet via SMS) og mandag morgen (jeg fikk en annen SMS) på 10 jeg fikk. Hva tok lenger var å sende (om 2 uker).

 41. Så jeg hadde mange mobile merkevarer og snakke om disse kostnadene som en liten bil, men noe betyr ikke at vi kan bruke og forbli så overrasket, som om det var min første smarttelefon en, en telefon eksepsjonell på alle måter visning.

 42. OP3 er polsk?
  Jeg har nylig så en merkevare av SSD derfra, kan du stole på?

 43. Ivănescu sa han

  Hva er forskjellen mellom pluss en og en put 3M 3? DHL tar ikke betalt provisjon? Jeg ser på det offisielle nettstedet som prisen har steget! Gratulerer tutorial!

  • Adrian Gudus sa han

   Det kan OnePlus 3M bety at du 3T
   3T har en ny prosessor, 16 MP kamera på forsiden og litt større batteri. Ellers, design, størrelse, som OnePlus er 3.
   Så forskjellen i pris belastet for prosessoren versjon nyere 16 MP kamera på forsiden og større kapasitet batteri
   Dessverre OnePlus 3 kan ikke lenger kjøpe fra dem, ikke lenger kan produsere. Bare hvis du finner andre butikker lager.

 44. Hei. Hvor kan jeg kjøpe en skjerm for OnePlus 3?

 45. Florentina sa han

  Bra! Gratulerer med opplæringen! Hvordan kan jeg forbedre batteri til en pluss en? Som endret ... bare alt! Ikke meg du enn 1 dag, og hvis du snakker mye, bare en halv dag. Takk på forhånd.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.