11 Opera, en nettleser super rask, nå med støtte for utvidelser - video tutorial

11 Opera, en nettleser super rask, nå med støtte for utvidelser - video tutorial
4.6 (9) 91.11%

Hei venner, i dag vil jeg presentere den nye Opera beta 11 som kommer med en rekke godbiter og Opera premiere, støtte for utvidelser.
Opera 11 tok mye fart, akkurat som Prince Charming (vekst i et år som andre i 10), beveger seg bra, nesten like bra som Google Chrome, som er mellom oss, det er genialt når det gjelder sjef nedlasting eller oppdatering cache "monster" fra Googles servere.
Nye utvidelser vil bringe støtte for Opera i øynene til fans av tilpasning, selv uten extensions, har Opera nettleser mange nyttige verktøy standardmodus av sync, widgets, e-postklient, Opera Unite, Notater (synkronisert).
La oss snakke om fart, etter alt som interesserer oss alle, i linken under kan du se testresultatene Peacekeeper fra Futuremark, dette programmet benchmark online teste ulike funksjoner i nettleseren vil legge til flere tester i løpet av dagen i dag.
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA
Jeg liker veldig mye Opera-nettleseren, så langt jeg har ikke vært i stand til å bruke 100% på grunn av manglende plugins, nå med innføringen av støtte for utvidelser jeg vil flytte definitivt Opera vil la Firefox som skuffer meg når det kommer hastigheten som den tolker javascript nettsider, krom skuffet meg med download manager, laste det i noen tilfeller korrupte filer, ikke tenke på hva det ville bety for uiesc ødelagt BIOS-flash.
Internet Explorer har gjort store fremskritt, men kan ikke matche populariteten til Firefox eller Chrome rask nettsted, forhåpentligvis Opera, med innføringen av utvidelsen vil være den suksessen den fortjener, er super speed bildekvaliteten er ekstra rulling luksus maskinvareakselerasjon, javascript nettsteder er en lekeplass og drive mange funksjoner 11 standard.
Oppriktig, jeg tror suksessen til Opera nettleser og-n, fortjener dette.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
UPDATE 5-12-2010
For de som ønsker å tilpasse visningsmodus med bokmerker, har du her en kort tutorial laget av kollega Adrian: http://screenr.com/wWL

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Dumitrel sa han

  Cristi Bravo! Veldig hyggelig og god tutorial. Jeg bruker fortsatt Opera, men jeg har ennå ikke passert betaversjonen 11. Fortsatt suksess laget vakre og nyttige tutorials.

 2. Jeg ønsker veldig god tutorial ms lang og god helse

 3. Cristi veldig god tutorial. Fra nå av vil du ikke bruke lenger å bruke Mozilla og Opera 11?

  • BGDMeget god tutorial Cristi. Fra nå av vil du ikke bruke lenger å bruke Mozilla og Opera 11?

   Du går til opera fordi jeg hadde problemer med javascript steder på firefox, opera syntes ikke å eksistere javascript, hvis lese html
   Det er en svært vellykket nettleser, jeg og Lastpass, jevn rulling, bokmerker synkronisert med mobiltelefonen etc.
   Jeg ser ikke hvorfor jeg ville holde på firefox

   • Cristi-admin:
    Du går til opera fordi jeg hadde problemer med javascript steder på firefox, opera syntes ikke å eksistere javascript, hvis lese html
    Det er en svært vellykket nettleser, jeg og Lastpass, jevn rulling, bokmerker synkronisert med mobiltelefonen etc.
    Jeg ser ikke hvorfor jeg ville holde på firefox

    Ja forstår, anbefaler Mozilla Opera i hans sted, ville jeg gå meg selv Opera 11

    • BGD:
     Ja forstår, anbefaler Mozilla Opera i hans sted, ville jeg gå meg selv Opera 11

     Aaaaa, Cristi jeg har et spørsmål til deg: Jeg har en Intel Pentium Dual-Core E5300 og jeg ønsker å gjøre overklokke opptil 3.0GHz, jeg gå opp dit? Og jeg hører dem hvis du overklokke prosessoren senker livet, er det sant? og synker dca gi om hvordan livet? 9drastic?)

     • BGD:
      Aaaaa, Cristi jeg har et spørsmål til deg: Jeg har en Intel Pentium Dual-Core E5300 og jeg ønsker å gjøre overklokke opptil 3.0GHz, jeg gå opp dit? Og jeg hører dem hvis du overklokke prosessoren senker livet, er det sant? og synker dca gi om hvordan livet? 9drastic?)

      Overklokk din ikke lært, ikke rart, ingen vil gi deg noen magiske tall.
      Er du og din datamaskin ...

 4. Meget god nettleser fungerer veldig bra.
  Takk for opplæringen.

 5. Hvis du ser nederst til venstre på denne siden http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA vil du se at den raskeste nettleseren er en plattform opera ytelse.

 6. sailorriver sa han

  Et annet interessant trekk ved denne nettleseren er "Tab Stacking" slik at vi kan gruppere flere faner i ett vindu.

  • sailorriver: En annen interessant funksjon i denne nettleseren er "Tab Stacking" så vi kan gruppere flere faner i ett vindu.

   Godt poeng, utelatt jeg denne funksjonen svært nyttig når du arbeider med jdemi faner.
   Enkelt sagt kategoriene av hverandre, og du opprette grupper med faner, slik at vi kan gruppere beslektede faner og spare plass.

 7. Ved hjelp av Firefox, og nå bestemte jeg meg for å gå på jobb rett og slett fordi det har flere fordeler som firefox, opera for min misnøye er at ikke Adonai "ietab" jeg trenger.

 8. Oppriktig mam og jeg elsker Opera, takk opplæringen.

 9. ! Cristi Hei Ajutama pen du har et problem med PC jeg postato aicea:http://www.youtube.com/
  ROF vil helhjertet ajutatima

  • alexHei Cristi Ajutama pen du har et problem med PC jeg postato aicea:http://www.youtube.com/
   ROF vil helhjertet ajutatima

   Skriv inn sikkermodus og avinstallere sist gang du installerte allikevel du kaos der også mange operativsystemer.
   Hvis du ikke går, gjenopprette PCen etter en backup, hvis du gjorde ett kurs.

 10. halm og feiling safe mode ser ut for meg som blå og ikke la meg gå :), backup jeg facut..sa bli brutt noe ?: |

 11. Det er en god nettleser, men jeg er fortsatt ikke overbevist om bruken, forbruker som en "lokomotiv" ville det ikke ha ressurser ennå på et system som har 1gb / RAM 3-6 faner til ca kaste sistemu! Jeg er en fan firefox og jeg prøvde å flytte, men det gjorde ikke ikke vet dc, endelig!
  Fortsatt i dag den endelige versjonen av både Firefox | Opera og deretter ta en beslutning!
  http://images.bitshock.org/images/l6657mo1r7wugyeaxw5q.jpg

 12. Vet at jeg vil bruke fra nå 11 arbeid, har du denne kraften i troen ... du vet?

  • Sergiu: Vet at jeg vil bruke fra nå 11 arbeid, har du denne kraften i troen ... du vet? :):):) . Bravo Sante ditt beste, holde opp det gode arbeidet. respekt MAN :)

   Jeg trengte ikke å slite for hardt, har Opera overbevist deg, ikke hvordan du ikke liker.

 13. Jeg tenker ... hva en nettleser? et vanlig at vi bruker hver dag, det vil si, vel ikke en myk sammensatt som vet hva, men her for å sette den på hodet og føler glede når du navigerer med hans hjelp, det er kult

  • Adrian admin sa han

   Sergiu: Jeg tenker ... hva en nettleser? et vanlig at vi bruker hver dag, det vil si, vel ikke en myk sammensatt som vet hva, men her for å sette den på hodet og føler glede når du navigerer med hans hjelp, det er kult

   Nettleseren din er ikke lenger ubetydelig. Hvis vi tenker bedre nettleser gjøre nesten alt han er mest utbredt programvare på PC, nettleseren vi tilbringer mest tid med ham betale regninger, spille spill online, lese e-post, foreta elektroniske betalinger, gjør shopping, eller laste ned programmer du bruker for å få tilgang til andre filkonvertering tjenester på nettet, lagring, redigering og mer

 14. hvor vi kan laste ned en kobling plss

  • Adrian admin sa han

   Stefan: Hvor vi kan laste ned en kobling plss

   Kom som du er ... du hørt toppmøte GOOGLE? Ta deg skrive fint GOOGLE: Opera 11 og trykk enter klikk deretter på det første resultatet, se her for å finne laste den ned?

 15. Cristi jeg har en stor forespørsel til deg hvis du hjelper meg, jeg har et rom med ip fra produsenten Grandtec ipcamera pro og ikke funnet på noe firmware-oppdatering i det hele tatt, i det hele tatt ikke finne nyere du vet hvordan ser jeg at at det har nå v2.90EU er litt gammel fra 2009 og en annen har ennå noe ekstra som jeg kan se i manualen det har andre funksjoner fps sette ting dastea der også i kontrollpanelet de har så hvordan i helvete funnet jeg har søkt tusen firmware som kom dårlig og vi fant har en nettside så dumt å ikke finne noe GD-370PRo e × VGA-kamera 640 480 gratis WiFi. Vennligst hjelp meg jeg om firmware

 16. Både Opera 10.63, 11 og på Beta, et stort problem nettleseren har en av kompatibilitet med søknad Kee Pass. Hvis den samme linken du åpner i et tidligere tab - at hvis du bruke en fane åpen - og skriv en viss kobling, en annen som ble åpnet, og skriv den samme linken som i gjenbrukes i en ny fane åpnes, ikke Opera endre tittelen på fanen igjen åpen etter lenken innført - som gjør Mozilla Firefox, Internet Explorer, og hvis i-feil og Google Chrome - som er et eksistensielt problem for Kee Pass med tanke på at det er basert på en erkjennelse av samme navnene på fanen er der koblingen er plassert, enten det er en ny fane, eller en gjenbrukes.
  Ærlig talt, jeg hater dette mistilpasning de fra Opera, programmet Kee Pass og jeg skulle ønske jeg kunne bruke Opera forenlig med Kee Pass. ... Jeg vet mange vil si at Opera kommer - som mange andre nettlesere med et passord manager - men er like forvirret og forenklede som den andre!
  Det er en eller annen måte i stand til å bøte på dette brist at jeg har Opera, som skal brukes Kee Pass søknad, like enkelt som i andre nettlesere?

  • Adrian admin sa han

   Xantes: Både Opera 10.63, 11 og på Beta, et stort problem nettleseren har en av kompatibilitet med søknad Kee Pass. Hvis den samme linken du åpner i et tidligere tab - at hvis du bruke en fane åpen - og skriv en viss kobling, en annen som ble åpnet, og skriv den samme linken som i gjenbrukes i en ny fane åpnes, ikke Opera endre tittelen på fanen igjen åpen etter lenken innført - som gjør Mozilla Firefox, Internet Explorer, og hvis i-feil og Google Chrome - som er et eksistensielt problem for Kee Pass med tanke på at det er basert på en erkjennelse av samme navnene på fanen er der koblingen er plassert, enten det er en ny fane, eller en gjenbrukes.
   Ærlig talt, jeg hater dette mistilpasning de fra Opera, programmet Kee Pass og jeg skulle ønske jeg kunne bruke Opera forenlig med Kee Pass. ... Jeg vet mange vil si at Opera kommer - som mange andre nettlesere med et passord manager - men er like forvirret og forenklede som den andre!
   Det er en eller annen måte i stand til å bøte på dette brist at jeg har Opera, som skal brukes Kee Pass søknad, like enkelt som i andre nettlesere?

   Hold Pass virker som en "dum" eller heller ikke så god som siste pass. Ser vi allerede har tutorial Siste Pass, skriver i søkeboksen til høyre: Lastpass, skriv deg og du vil finne den opplæringen kan brukes med hvilken som helst nettleser og en konto

 17. Csabaxb sa han

  Ikke dårlig, men å spise de rette ressursene. Det er der lykken. Jeg hadde installert (11) i din første opplæringen, men etter et par dager ropte jeg, da han falt i halvparten. Nå forlater jeg mer tid til å se hva han vet, og som jeg nå har skrevet om 2 måneder pass som standard nettleser eller ennå ikke?. Comodo drage bruker for øyeblikket, og im lignende.

 18. Csabaxb sa han

  Beklager, jeg glemte 5 stjerner!

 19. Adrian admin:
  Hold Pass virker som en "dum" eller heller ikke så god som siste pass. Som vi allerede se tutorial Sist Pass, skriver i søkeboksen til høyre: Lastpass, går du inn og du vil finne den opplæringen kan brukes med hvilken som helst nettleser og en konto

  Sir Adrian, KeePass er ikke dum i det hele tatt, hvis du ikke bruker det betyr ikke at det er et godt program.
  Passord manager som kan brukes utenfor nettleseren?

  • Adrian admin sa han

   Cristi-admin:
   Sir Adrian, KeePass er ikke dum i det hele tatt, hvis du ikke bruker det betyr ikke at det er et godt program.
   Passord manager som kan brukes utenfor nettleseren?

   Ja, jeg beklager at vi ikke spesifisere at det er "dumt" for meg. Du stille nå? Hvor mange programmer krever passord? Yahoo Messenger? La oss innse det ... vi har rett til å vurdere noe program dumt for meg, igjen jeg beklager at jeg ikke si "for meg" Jeg er sikker på at du bruker enormt Hold Pass

 20. Symbian sa han

  Jeg kan avklare noen og meg hvordan jeg skal gjøre det og Bokmerker Firefox?
  Jeg mener å vise en "bokmerkelinjen", og for å vise bare favicons siteurilor.Ca jeg ga i`am ikke slutt.

  • Adrian admin sa han

   Symbian: Jeg kan avklare noen og meg hvordan du gjør det og Firefox-bokmerker?
   Jeg mener å vise en "bokmerkelinjen", og for å se favicons siteurilor.Ca jeg bare ga i`am ikke slutt.

   Gjør det DENNE opplæringen (klikk på dette ordet i rødt) var vanskelig, ikke sant?

 21. Symbian sa han

  Vi klarte til slutt, men ikke viser ikoner på alle områder ... pluss må merke av hvert alternativ til bokmerke sa`l Arbeide med bokmerker dukker opp ... det er en smerte i ansiktet av firefox opera ... Min mening

  • Adrian admin sa han

   Symbian: Vi klarte til slutt, men ikke viser ikoner på alle områder ... pluss må merke av hvert alternativ til bokmerke sa`l Arbeide med bokmerker dukker opp ... det er en smerte i ansiktet av firefox opera ... Min mening

   Det er ingen Chin, bare du ikke vet at bokmerket i tusen måter. Få klikk HER og se litt tutorial (klikk på ordet her i rødt). Alt vi har vist det er gyldig for alle nettlesere. flere juccati dine venner med musen, klikk nettsteder, trekke knapper, dra og slipp ikke eksplodere noe!

 22. Jeg forstår at Adrian er det! Det synes å være en tvist mellom to Adriani! Vel ...

  Som sier Cristi Teodorescu Det er ingen utenfor Password Manager (bedre) enn Kee Pass.
  For at Adrian har bare en bitter konto på Yahoo Mail, som trenger en og samme passord og en konto på Facebook og / eller muligens Tweetwer eller lurer de ikke synes nyttig Kee Pass ... ellers NOR ble oppfunnet for å like ham!
  I stedet for meg - så ikke for ham - er svært nyttig gitt at vi har hundrevis og hundrevis av passord bare fordi det er et program som jeg kan lagre alle passord, praktisk talt alle situasjoner og at MUST man må ha det samme passordet for alle nettsteder, kontoer, forum, etc., etc.! Selvfølgelig er det dumt for ham, fordi den har en mye mer avansert set-ari, og en som han ikke som bare trenger Yahoo Mail og Yahoo Messenger og muligens et nettsamfunn, men det jeg vedder på at gjør altceva- som her - for å presifleze andre, normalt at han er ubrukelig!

 23. 10.Mi likte veldig mye tutorial.Dar, tror jeg du har glemt mus Gesture

 24. Jeg er veldig nysgjerrig på om det vil være bedre enn Firefox Opera endelig 4 11. Hva tror du ?!

 25. Cosmin: 10.Mi likte veldig mye tutorial.Dar, tror jeg du har glemt mus Gesture

  Mouse Gestures av opera fortjener en tutorial som vil få andre interessante alternativer.
  Opera er en kraftig nettleser med mange funksjoner, kan du ikke snakke om alt i en tutorial.
  Fortsettelse følger ...

 26. Hagi: Jeg er veldig nysgjerrig på om det vil være bedre enn Firefox Opera endelig 4 11. Hva tror du ?!

  Åpenbart vil Opera være raskere, men Firefox har sine fans, generelt brukeren er konservativ, jeg er glad ikke lider av konservatisme, hvis i morgen vil komme ut et bedre produkt, definitivt jeg vil bruke.

 27. Hei Opera gjør en svært god jobb, men jeg fortsatt Mozilla fordi jeg fortsatt bruke ydetector nettstedet, og du får fri fra jobb på dette nettstedet fuctioneaza normale parametere. På Mozilla går greit er det noen som vet hvorfor? takk

 28. Alexandru sa han

  For jevn rulling i Firefox kan du gå til Verktøy> Alternativer> Avansert> vifati Btowsing og bruke jevn rulling.

  • Adrian admin sa han

   AlexandruPt jevn rulling i Firefox kan du gå til Verktøy> Alternativer> Avansert> vifati Btowsing og bruke jevn rulling.

   Også ikke bevege seg som den i Opera uansett hva du gjør. jevn rulling av Opera er unike og beste trekk

 29. Adrian admin sa han

  Xantes: Jeg forstår at Adrian er det! Det synes å være en tvist mellom to Adriani! Vel ...Som sier Cristi Teodorescu Det er ingen utenfor Password Manager (bedre) enn Kee Pass.
  For at Adrian har bare en bitter konto på Yahoo Mail, som trenger en og samme passord og en konto på Facebook og / eller muligens Tweetwer eller lurer de ikke synes nyttig Kee Pass ... ellers NOR ble oppfunnet for å like ham!
  I stedet for meg - så ikke for ham - er svært nyttig gitt at vi har hundrevis og hundrevis av passord bare fordi det er et program som jeg kan lagre alle passord, praktisk talt alle situasjoner og at MUST man må ha det samme passordet for alle nettsteder, kontoer, forum, etc., etc.! Selvfølgelig er det dumt for ham, fordi den har en mye mer avansert set-ari, og en som han ikke som bare trenger Yahoo Mail og Yahoo Messenger og muligens et nettsamfunn, men det jeg vedder på at ikke gjør noe-som her - for å presifleze andre, normalt at han er ubrukelig!

  Du ga Lastpass er enda en sjanse? Du så selv tutorial for å se hva han er i stand til? Jeg har mange kontoer, vet ikke hvor du scoso på at med Twitter og Yahoo Mail .... OK Hold Pass holder dine lokale passord, ikke sant? Bunnn ... hva gjør du med disse passordene med mindre du har internett? Hvilke programmer bruker passordet du be? HER å skrive ut ... Jeg beklager at du ikke fikk plass i vinduet alle kontoer ... .iti kan fortelle hvor mange som er hvis du ser på rullefeltet på trykk

 30. Adrian admin sa han

  Xantes: selv ganske vennligst forklare meg hva som er fordelen med lokalt lagrede passord takket Hold Pass, har du tilgang til dem, og du ser dem eller å automat logging hvis du ikke har internett? hva er fordelen? Hold deg oppdatert med hva som er jente Sist Pass Pass?

 31. Adrian admin sa han

  Xantes og en annen ting ... og sist Pass og Pass Hold krever ett passord for å få tilgang til databasen av passord for nettsteder. Hvem sa at bruk Pass Sist du ikke kan sette ett passord for hver konto? Videre gir det også en generator kompliserte passord, og du kan velge hvilken type kryptering eller hvor sterk du er, hva skal baseres på bokstavene, tallene, skilt, brev tegn og tall eller bokstaver og tegn og så videre. Ikke engang du sett på opplæringen før du argumentere sammen og avviker fra emnet du tar meg som unødvendig bare bruke Yahoo eller Twitter-kontoer og sosiale. For å få tilgang til databasen Pass Hold passordet du trenger ett passord, ikke sant? og Sist Pass som ehh, men bare for å få tilgang til databasen passord for hver konto kan være en annen en for hver konto. Hold Pass og videre og videre vi tutorial Siste Pass. Ønsker jeg å se på opplæringen før du kommer til steder hvor vi kan eller ikke kan forklare ... som ikke har noen sammenheng gitt tema vi snakker om. Vi snakker om et passord manager ikke om mine kontoer eller hva tjenesten registrerer jeg!

 32. Hvis jeg tror de var før du snakker, for ikke å snakke før du tenker ikke lenger settes spørsmål til meg over!
  Du hadde og du trenger disse programmene som krever passord og kan ikke brukes Lastpass, er at en søknad er avhengig av nettlesere, mens KeePass-u, nei, men hatet av deg selv du impaienjeneste tankene ... Hvorfor ikke du se !!!

 33. for meg har den ulempen at verktøylinjen ikke kan importere yahoo mail i Internet Explorer viser meg når som helst hvis vi mottatt en ny melding.

 34. Men ikke tehnlogia foloeste skjermkortet som Firefox og IE 4 9?

 35. Jeg prøvde å flytte rulle er god og behagelig for øyet.

  Men ... Jeg importerte bokmerkene i Firefox og vet ikke hvorfor, men jeg velger å vise meg bokmerker for verktøylinjen nettsteder og mappe har lenker reddet ham, gjorde du ikke vise den tomme linjen . Jeg prøvde å trekke koblinger baren med dra og slipp, så jeg fikk ikke ta noen.
  Det er irriterende å ikke ha en bokmerker verktøylinje timpu` enkel å bruke og alt du ønsker å bruke 5-6 de viktigste stedene for deg å gå inn i menyen Bokmerker etterpå, etterpå folderu` ønsker etter at site ... vel meg en hodepine å gjøre dette 20-30 ganger / dag.

  • Adrian admin sa han

   AlexJeg prøvde, beveger seg godt og er behagelig å bla ochi.Dar ... jeg importere bokmerker fra Firefox områder og vet ikke hvorfor, men jeg velger å vise meg bokmerkeverktøymappen og nettsteder CPC har lenker reddet ham, gjorde du ikke vise det tom bar. Jeg prøvde å trekke koblinger baren med dra og slipp, så jeg fikk ikke ta noen.
   Det er irriterende å ikke ha en bokmerker verktøylinje timpu` enkel å bruke og alt du ønsker å bruke 5-6 de viktigste stedene for deg å gå inn i menyen Bokmerker etterpå, etterpå folderu` ønsker etter at site ... vel meg en hodepine å gjøre dette 20-30 ganger / dag.

   Virkelig? gå på 1 kommentarer og lese kommentarene mine, der jeg postet 2 videoer om hvordan du skal gjøre, nå er du på 2 kommentarfeltet nedenfor den siste kommentaren du klikker antall 1 skrevet i den boksen (rød) for å komme til 1 siden kommentarer

 36. Utmerket opplæringen, bravo.
  Programu er veldig god over mozilla
  Jeg har bare ett spørsmål, og hvis det er noe som opera bølge sync som til Mozilla, for å lagre bokmerker og passord i tilfelle du avinstallere eller ødelegge din PC, og du kan ikke lagre?

  Resten er akkurat det jeg trenger,

  bravo igjen

  • johnny: Utmerket opplæringen, bravo.
   Programu er veldig god over mozilla
   bare jeg hadde et spørsmål, hvis og å drive det noe som bølge sync som til Mozilla, til du salvezesemnele bok og passord i tilfelle du avinstallere eller du skjemme PC, og du kan ikke lagre? Resten er akkurat det jeg trenger, bravo igjen

   Se nøye på opplæringen !!!

 37. God tutorial, Opera endelig får den oppmerksomheten de fortjener, er tiden ansett som et eksotisk nettleser, som ikke fortjener å bli verdsatt, men bedre sent enn aldri. Og mens Google Chrome er brakt om i opplæringen, og selv kan ta en titt på hans "brødre" - ChromePlus, som har en masse ting implementeres opprinnelig SRWare Strykejern, Comodo Dragon, Maxthon 3, 3 Flock, RockMelt.

 38. Jeg vil vite om du kan flytte Tab Bar i Bar..si adresse hvis ja !! Hvordan ?!

  • Adrian admin sa han

   HagiJeg vil vite om du kan flytte fanelinjen i Bar..si adresse hvis ja !! Hvordan ?!

   Nei, dessverre kan du ikke gjøre det

 39. Slick nettleser. Selv om den er rask og har en veldig smart måte å arbeide. Som hastigheten på Chrome er svært nær 9 som vi bruker nå. Jeg testet det, og jeg liker det.
  Etter et lite søk på google noe balareli gjennom det, klarte jeg å gjøre Mouse Gestures å gå akkurat slik jeg liker det. Jeg går akkurat som de bruker Chrome. Kort tid redigere og tilpasse brukerens nettleser gjør akkurat det du ønsker. Jeg installerte utvidelser: Twitter, Facebook, Dropbox, AdBlock, spor musebevegelser, etc. Flytter vel, jeg anbefaler det. En interessant ting om ham er å skjule nettleser og gjør at den kan bli sett på som IE eller Firefox, nyttig funksjon når du får tilgang til innhold som krever en av de to nettleserne.
  Opera lene seg tilbake makten i å sette dypt i tilpasning og allsidighet. Hvem ønsker en kraftig nettleser og fungere nøyaktig hvordan brukeren ønsker å finne.
  En smart tweak letter sterkt liv og tredobler netto surfing hastighet ved å bruke alle funksjoner.

 40. Det er bra at nettleseren Firefox, men forbli ærlig og si grunnen.
  Mr. Cristi fordi jeg fortsatt firefox nettleseren Opera alltid spør meg hvor jeg vil lagre filer, og selv om jeg gir ham plasseringen.
  2 hånd og torrent-filer og lagre dem på de som ikke kommer til å gi ham åpen whit som firefox åpne torrent og torrent kan laste ned uten å asalvez og Fiser torrent.
  Oppriktig 2 ting for de som forblir firefox lykkes gjør alt fra firefox
  Og forresten var å se på nettleserspill er sorg dette arbeidet fordi fecare oppdatere siden er en blits som er så blendende øye blinker i nettleserspill siden jeg håper du forstår hva jeg mener

  Nå hvis du tror du kan gjøre og drive disse viktige ting jeg har Firefox kan du fortelle meg at jeg ikke har klart
  Ms og gratulasjoner for tutorials

  • Adrian admin sa han

   Karolin: Det er bra at nettleseren Firefox, men forbli ærlig og si grunnen.
   Mr. Cristi fordi jeg fortsatt firefox nettleseren Opera alltid spør meg hvor jeg vil lagre filer, og selv om jeg gir ham plasseringen.
   2 hånd og torrent-filer og lagre dem på de som ikke kommer til å gi ham åpen whit som firefox åpne torrent og torrent kan laste ned uten å asalvez og Fiser torrent.
   Oppriktig 2 ting for de som forblir firefox lykkes gjør alt fra firefox
   Og forresten var det å se på spill leseren er sorg dette arbeidet fordi fecare oppdatere siden lage en flash så blendende for øyet som blinker siden nettleser spill jeg håper du forstår hva jeg svare nå hvis du tror du kan gjøre og betjene disse viktige tingene jeg har Firefox kan du fortelle meg at jeg ikke har klart
   Ms og gratulasjoner for tutorials

   Koblet med torrent klikk HER og se videoen. det var svært vanskelig rett? PS: Du vet at jeg ikke har gjort noen college for å finne ut hvordan det fungerer med torrent-filer lastet ned Opera. Noen av deg hvis du musen laget av dun, er du redd for å knapp det og å gå med ham forat til ruin.

  • florin752010 sa han

   Karolin: Det er bra at nettleseren Firefox, men forbli ærlig og si grunnen.
   Mr. Cristi fordi jeg fortsatt firefox nettleseren Opera alltid spør meg hvor jeg vil lagre filer, og selv om jeg gir ham plasseringen.
   2 hånd og torrent-filer og lagre dem på de som ikke kommer til å gi ham åpen whit som firefox åpne torrent og torrent kan laste ned uten å asalvez og Fiser torrent.
   Oppriktig 2 ting for de som forblir firefox lykkes gjør alt fra firefox
   Og forresten var det å se på spill leseren er sorg dette arbeidet fordi fecare oppdatere siden lage en flash så blendende for øyet som blinker siden nettleser spill jeg håper du forstår hva jeg svare nå hvis du tror du kan gjøre og betjene disse viktige tingene jeg har Firefox kan du fortelle meg at jeg ikke har klart
   Ms og gratulasjoner for tutorials

   Hvordan kan kamuflere for leseren. at det anses som Ff eller IE ???

 41. Constantin sa han

  Jeg vet ikke om noen andre som har skjedd, men jeg går ikke videotutorialele enn et dusin secunde.Pareri løsninger ?? !!!

  • Adrian admin sa han

   ConstantinJeg vet ikke om noen andre som har skjedd, men jeg går ikke videotutorialele enn et dusin secunde.Pareri løsninger ?? !!!

   Tøm nettleserens cache og historie.

 42. F Best Opera 11
  Men jeg har et spørsmål hvordan kan Opera 11 noe om Download Helper fra Mozilla, som betyr å få den vist i den øverste linjen.

 43. Bogdan_Aiud sa han

  Så ja ... jeg setter .ciar i dag, og jeg jobber, og jeg er veldig fornøyd med det ... .Mersi og tutorial: D ....
  (Verdsatt dette nettstedet)
  X ... Best :)

 44. C.Razvan sa han

  Han kan være den beste nettleseren, men jeg spiser hele 200 Mb RAM, og som Firefox tar opp mindre.
  Er det fordi det fortsatt er beta?

  • C.RazvanKan han være den beste nettleseren, men jeg spiser hele 200 Mb RAM, og som Firefox tar opp mindre.
   Er det fordi det fortsatt er beta?

   Fratimiu mer "shake" og du toienii av beregninger 50MB!, Jeg bare spise når jeg åpner Opera. Seriøst.

   • C.Razvan sa han

    Dinu:
    Fratimiu mer "shake" og du toienii av dine beregninger meg!, Jeg bare spise 50MB jeg åpner Opera. Seriøst.

    Og hvis vi?! Tror du jeg er en slik en amatør som ikke vet hva en brannmur eller antivirus fyren?! Vis din egen bedrift, så spiser meg, det plager meg.
    Som tidligere versjoner ikke forbruke så mye!

 45. Takknemlig!
  Jeg ønsker litt hjelp, takk.
  Xmarks og Lastpass jeg installert, men er ikke fornøyd, så functioneaxa Opera. Er ikke liker firefox.
  Mine bokmerker er i mapper, og kan ikke ta med i innlegget.
  Lastpass ikke oppgi passordet ditt. Bare hvis du går inn Min Lastpass Vault i.
  Hvis jeg hadde hørt at i januar, vil Lastpass ikke være tilgjengelig.
  Takk!

  • Adrian admin sa han

   Costel: Thankful!
   Jeg ønsker litt hjelp, takk.
   Xmarks og Lastpass jeg installert, men er ikke fornøyd, så functioneaxa Opera. Er ikke liker firefox.
   Mine bokmerker er i mapper, og kan ikke ta med i innlegget.
   Lastpass ikke oppgi passordet ditt. Bare hvis du går inn Min Lastpass Vault i.
   Hvis jeg hadde hørt at i januar, vil Lastpass ikke være tilgjengelig.
   Takk!

   Gjør det DENNE opplæringen (klikk på dette ordet i rødt). Jeg lurer på, skal jeg gå leseren Nene vet dette? Hvem lærte meg? Etter 400 og noen tutorials, har du ikke lært noe, lærte du mekanisk, hvis du har opplæringen foran ikke vet hva jeg skal gjøre ... skam som prøver å forstå hva som blir sagt i opplæringen, ikke prøv å trekke ta ting etter en enkel logikk

 46. Jeg ønsker å spørre hvilket program du bruker for å gjøre videotutorialul jeg ønsker å lage meg en film om en fin kamp meg og vr å vite og innstillinger til jeg ser ikke jerky (lag eller hva du ønsker å navngi dem vite si hva jeg mener ..

 47. Yes! Gratulerer!
  Slå av lyset utvidelsen er bra.

 48. den beste nettleseren for alt som eksisterer, dvs. firefox google chorme allerede 11 beta fumate.pai dersom arbeidet beveger nydelig finne ut når den fulle versjonen vises i arbeid som vil være nydelig :)

 49. Hei folkens, på 5 jeg skrev at jeg installert prøve igjen, og la mer tid. Ala lang tid holdt opp i dag. Ikke åpne sider på riktig måte, mener mye av AdBlock Adon fungerte ikke etter installasjonen, messed han opp sist Passat. Jeg klikker på dem jeg BTJunkie og åpne en ny side. Han foreslo å aktivere turbo, som han ser at jeg svake leddet. Digi optisk 100 Mb / s, Firefox og Comodo dragen flyr bare. Allikevel jeg likte mer enn 10.63 versjon. 11 har inbunatatit. Jeg har lest andre vurderinger på forum og mange klager om visse ting. Den har til standard blir for meg.

 50. Radu Petrica sa han

  Som du kan se YouTube-videoer ikke gå etter Flash Player for å instales som ikke kan installere den

  • Adrian admin sa han

   Radu PetricaHvordan kan jeg se YouTube-videoer ikke gå etter Flash Player for å instales som ikke kan installere det

   Logg opera og skrive i google google: flash player, klikk på det første resultatet, flash player nedlasting etter at du har lastet ned Opera nettleser lukkes og resten av nettlesere om de har fortsatt åpen. Installer flash player og deretter starte nettleseren Opera. Flash Player må være installert med nettlesere stengt.

 51. Jeg har installert Opera har hastigheten å laste nettsider bedre enn Firefox.
  Dessverre kunne jeg ikke installere NoAds.
  Vet noen hva innstillinger må gjøres for å installere den.
  Takk.

  • Adrian admin sa han

   ionJeg har installert meg Opera har hastigheten å laste nettsider bedre enn Firefox.
   Dessverre kunne jeg ikke installere NoAds.
   Vet noen hva innstillinger må gjøres for å installere den.
   Takk.

   Du fortjente ikke dette svaret, hvorfor? Fordi du ikke selv gjøre en innsats for å se på opplæringen til slutten, og deretter slutte å si at du ikke vet eller ikke har det der om eller hvis du hvor jeg fortsatt ikke lærer, fordi det er å bygge din ... til vil gi noen under nesen, munnen og tygge ... til slutt deg ...
   klikk HER og gjøre det vi viste i klippet (klikk på ordet her i rødt)

   • Adrian admin:
    Du fortjente ikke dette svaret, hvorfor? Fordi du ikke selv gjøre en innsats for å se på opplæringen til slutten, og deretter slutte å si at du ikke vet eller ikke har det der om eller hvis du hvor jeg fortsatt ikke lærer, fordi det er å bygge din ... til vil gi noen under nesen, munnen og tygge ... til slutt deg ...
    klikk HER og gjøre det vi viste i klippet (klikk på ordet her i rødt)

    Takk for svar.
    Jeg så opplæringen til slutt.
    Jeg gjorde det du viste deg opplæringen før å legge ut spørsmålet, NoAds installert men ikke fungerer, det har ikke tilgang til noen alternativ (eller andres preferanser) ikke blokkere annonser som gjør Adblock Plus Firefox.
    På sin side skrive noe !!! Du burde manuelt satt til å operere års opsjon: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota "> Set UserJSStorageQuota Kb = 500. Det er virkelig nødvendig!
    Noen innstillinger som ikke vet hva de betyr.
    på deres

    • Adrian admin sa han

     ion:
     Takk for svar.
     Jeg så opplæringen til slutt.
     Jeg gjorde det du viste deg opplæringen før å legge ut spørsmålet, NoAds installert men ikke fungerer, det har ikke tilgang til noen alternativ (eller andres preferanser) ikke blokkere annonser som gjør Adblock Plus Firefox.
     På sin side skrive noe !!! Du burde manuelt satt til å operere års opsjon: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota "> Set UserJSStorageQuota Kb = 500. Det er virkelig nødvendig!
     Noen innstillinger som ikke vet hva de betyr.
     på deres

     Se, gjør som HER (Klikk på ordet her i rødt)

 52. salutare.am og arbeid ... Jeg har et problem med noen nettsteder som http://www.dedeman.ro Jeg vet ikke vise bilder på firefox eller IE ... afiseaza..imi du fortelle meg hvorfor jeg ikke vises, kan du? takk

 53. florin752010 sa han

  Hvordan kan kamuflere for leseren. at det anses som Ff eller IE ???

 54. florin752010 sa han

  Jeg glemte å ønske deg HAPPY BIRTHDAY !!

 55. adrian sa han

  sal .Jeg har en forespørsel ..nus så dyktig, men jeg har en problemuza .. å vise den nye operaen 11 ikke lenger se meg alle sidene som de var før, og jeg endre fil GRT til bredde og å forsvare mine bilder viser hvordan siden trb.trb laget en innstilling? standard~~POS=TRUNC innstillingene~~POS=HEADCOMP er laget for å bo for hele tiden ?, takk på forhånd

 56. Richelieu sa han

  hilsen
  11.10 bruke Opera og klipp på nettet kan ikke se ham ...
  De sier at Nush ikke installert plug-ins ...
  Installer og gi en pause punkt ... si at ikke vil være forenlig ..
  Kan noen hjelpe meg med dette problemet?

 57. robert sa han

  hei!
  Jeg har et stort problem! Jeg vet ikke hvordan de kan gjenopprette et passord lagret i opera. Jeg logger inn på nettstedet for passordet allerede er lagret, men ikke lenger stiu..nici post logging sparsom ingen lenger ...
  Mozilla viser passord ... men i opera, ba! bruk versjon
  11.50
  problemet er at jeg vil endre min PC, og det er alvorlig!

  • robert sa han

   robert:
   hei!
   Jeg har et stort problem! Jeg vet ikke hvordan de kan gjenopprette et passord lagret i opera. Jeg logger inn på nettstedet for passordet allerede er lagret, men ikke lenger stiu..nici post logging sparsom ingen lenger ...
   Mozilla viser passord ... men i opera, ba! bruk versjon
   11.50
   problemet er at jeg vil endre min PC, og det er alvorlig!

   Selv om ingen vet en løsning på dette problemet?

 58. Catalin sa han
 59. MrHosth sa han

  Jeg bruker opera, som det har torrent!

  • MrHosth:
   Jeg bruker opera, som det har torrent!

   Jeg bruker ikke Opera, selv om det er også server! Rundkjøring er leseren av det jeg vet. Chrome Pars (sinn) viser ikke nettsteder i reelle, men noen vechicle. Jeg trenger meg ett sekund for å se situasjonen fra forskjellige odds betting nettsteder på nettet. Jeg ga Firefox lang tid (på linux og alle windozurile). Jeg bruker ikke IE enn Firefox for å installere (det lu` en), og at de gjør for å prøve på et nettsted side.

 60. Mirage:
  Cristi, jeg har et problem og Opera lik den du har møtt en Google Chrome innhold på facebook .. var ikke oppdatert da den ble publisert. Varsel virket for meg, men kommentarene ikke vises. Jeg håper at problemet er fra facebook, hvis det skjer med meg igjen probabilvoi retur til Google Chrome

  Når ble publisert * ..

 61. Corneliu sa han

  kan du fortelle meg hva som er problemet som ikke lagrer brukernavnet noen nettsteder ????

 62. Det trenger ikke forbli lagret e-postadressen og passordet du får på facebook.am arbeid 11.52

 63. Chitu sa han

  bruke 11.64 arbeid og jeg ønsker å vite om du kan introcuce leseren e-postadresse fra Yahoo, deoare Jeg prøvde alt, og vi gjorde ...

 64. gnist sa han

  Jeg hadde problemer to ganger med krom. Jeg jobber på telefonen, og jeg har ikke brukt noe tid. Jeg installerte opera etter at jeg så den opplæringen er konkret. De er mer interessert i funksjon UNITE fordi jeg ikke klarer installasjonen og innstillingene for uTorrent .Jeg laget en egen partisjon for ham å dele. Jeg vet ikke det grunnleggende for brukerne som deler filer, nemlig hvor programmet er installert der filene er plassert for sher etc. og så videre å beskytte pc. nettstedet .Vi Takk for opplæringen og for alle informasjon som du sender

 65. Jeg har litt problem for litt tid med Opera nettleser 11 Jeg prøvde alle slags alternativer for å rette denne feilen for flash-spiller, men jeg kan ikke gi deg et eksempel vi kom theisozone.com å fjerne et spill for PC, og hver gang når jeg gir nedlastingen flasuieste ikke la meg ut det spillet enn om jeg oppdatere og gi et høyreklikk "åpne ny fane" og den eneste måten å gå ut spillet.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.