DNS forgiftning metode som vanligvis brukes av hackere

DNS forgiftning er en metode ved hvilken hackere tok kontroll inntrykk av at visse områder er kjent eller ikke.
DNS er protokollen som gjør lagatura mellom domenenavn og IP-adresse for hvilken som helst nettside i verden som har en eller flere IP-adresser.
Når vi skriver i nettleseren "google.com" vår datamaskin har tre alternativer for å finne IP-adressen eller adresser til "google.com".
1.Prima optiune- Hosts-filen i C: / Windows / system32 / drivers / etc / hosts
2.A andre alternativet - Private DNS (server, ruter)
3.A tredje alternativet - offentlig DNS-servere (OpenDNS, Google DNS)
Uansett hvor du finner IP-adressen for "google.com" vår datamaskin stopper og ikke lenger se de andre variantene. For eksempel, hvis IP-adressen funnet for "google.com" i hosts-filen, det går ikke, og at offentlig privat DNS for å bekrefte gyldigheten av denne adressen.
Dermed kan vi å lure PC, kan vi fortelle ham noe, vil han tro noe som finnes i hosts-filen.
Oppmerksomhet.
Dette er sikkerhetstips utviklet for å hjelpe i forebygging, ikke bruke informasjonen i denne opplæringen skadelige formål.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei, Cristi!
  BIG FORESPØRSEL: Jeg ønsker også en tutorial om Tronsmart fortsatt MK908 nemlig hvordan de oppfører seg når 1080p mkv-filer (selv 720p). Og jeg mener ikke filmer 1 -2 gb som de er "tilbys" på nettet, men de normale 4,37 - 8 gb, etc. Også, i særdeleshet, er jeg interessert i å kjøre XBMC Android Box nettsteder på markedet, gitt at det krever maskinvareakselerasjon. Mange pinner og MiniPCI Boxing android blir annonsert på deres offisielle side som ville være "forhåndsinstallert" XBMC gjør, brudd som spiller med mkv og hypermarkeder i virkeligheten er du bare avi eller divx som "neppe hell ledende maskinvareakselerasjon. " Jeg vet skjedde android versjoner XBMC Frodo eller hva som ikke er dedikert android plattformer uten for mye hardware ressurser som trengs. Jeg tror det ville være slik en tutorial nyttig, spesielt for de som bruker denne plattformen.
  Takk.

 2. FaqTak sa han

  Ok, det jeg hørte i dag har jeg ikke lenger har noen tillit til Google DNS eller OpenDNS og.

 3. Cristi, kan vi beskytte filen skrivebeskyttet funksjonen aktivert hotst.

 4. florin sa han

  Dette er hva som skjedde med Google for en tid siden om jeg ikke tar feil i år. Når du går inn Pahina som vises på Google TV med undring og med et budskap. VB hacheri som det var noen arabere og marokkanere.

 5. Costelina sa han

  yes sir vel se i Windows-host-filen du sier, men hvordan du sier Linux eller andre OS freee
  Etter min mening som kommer gratis har ulemper for det å bety hvis du skjønner (og med din hjelp vil vi gi) som PC endret noe, og vanligvis noe viktig (som i dette tilfellet) og gjøre klage
  programvare med fordi vi endret i våre pc.atunci ondsinnede mennesker der fortelle oss hva du ønsker frites gratis domene er ikke hva du ønsker.
  all respekt for Linux og andre frie systemer ingen lovbrudd, men som har gjort dem mer konkret betydning
  i tilfelle noe går galt som vi gråter?
  Jeg hadde en anelse om noe f.eks laste ned et pirat vinduer og mai og installere
  og selvfølgelig det kommer ,, no ,, avtalt antivirus mor ikke finne noe.
  det er derfor det er bra at avfyrte et varsel
  takker Cristi

 6. MisuCristi, kan vi beskytte filen skrivebeskyttet funksjonen aktivert hotst.

  Han er beskyttet hvis du lagt merke til jeg redigerte med admin rettigheter. Dessverre alle Windows-brukere er admins og gi rettigheter til alle applikasjoner, uavhengig av deres opprinnelse.

 7. CostelinaYes sir vel se i vinduene sa filen verten, men i linux som å si eller andre OS gratisminutter min mening som kommer gratis har ulemper for det å bety hvis du skjønner (og med din hjelp vil vi gi ) at PC har endret seg noe, og vanligvis noe viktig (som i dette tilfellet) og gjøre en klage til programvare fordi vi endret i våre pc.atunci ondsinnede mennesker der fortelle oss hva du ønsker frites Domain hva du ønsker er ikke gratis. all respekt for Linux og andre frie systemer ingen lovbrudd, men som har gjort dem mer konkret betydning i tilfelle noe går galt som vi gråter? Jeg hadde en anelse om noe f.eks laste ned en piratkopierte vinduer og mai og selvfølgelig installere og det kommer ,, no ,, avtalt antivirus mor ikke finne noe. det er derfor det er bra at lød alarmen til å takke Cristi

  Ethvert system har en fil verter, inkludert Linux-distribusjoner, inkludert Android.

 8. Hvordan datamaskin og binærkode ville være interessant å vite ganske rimelig
  Takk <3

 9. Duallpannel sa han

  Hvis du har testet programmet ikke meg "svi" .no endre DNS automatisk, men du kan velge, er det ved hjelp av DNS ukjent, men velkjent [Google DNS, Open DNS, Comodo DNS, Cisco dns, AT & T DNS Norton DNS osv POT fjerne og legge til andre [i for eksempel jeg lagt EN - RCS-RDS 193.231.236.25
  193.231.236.30] kan teste disse inkludert DNS [referanse] støtter inkludert IPv6, hvis adapteren kan velge å endre DNS [sal kan endre på eventuelle kort eller bare en]. etc. Folk på Softpedia gi det 5 5 stjerne. Test har 520 Kb og er bærbar, kan du bruke en sati.

 10. Vis meg ASA bør jeg bekymre? alt er i orden? # BitDefender har rene hosts-filen

  127.0.0.1 localhost

  #Original Kode fra denne filen
  #: # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
  # #
  # # Dette er et eksempel HOSTS-fil som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
  # #
  # # Denne filen inneholder tilordninger av IP-adresser til vertsnavn. hver
  # # Burde holdes oppføring på en enkelt linje. IP-adressen burde
  #: # Kun $ i den første kolonnen, etterfulgt av tilsvarende vertsnavnet.
  # # IP-adressen og vertsnavnet bør ikke være adskilt av minst ett
  # # Space.
  # #
  # # I tillegg kommentarer (som disse) kan bli satt inn på individuell
  #: # Linjer eller maskinnavnet merket GMT av et # -symbol.
  # #
  #: # For eksempel:
  # #
  # # # Kilde serveren 102.54.94.97 rhino.acme.com
  # # # X-klient vert 38.25.63.10 x.acme.com
  # # Localhost DNS navneløsing håndteres i seg selv.
  # # 127.0.0.1 localhost
  #: # :: 1 localhost
  #: 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com

 11. # BitDefender har rene hosts-filen

  127.0.0.1 localhost

  #Original Kode fra denne filen
  #: # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
  # #
  # # Dette er et eksempel HOSTS-fil som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
  # #
  # # Denne filen inneholder tilordninger av IP-adresser til vertsnavn. hver
  # # Burde holdes oppføring på en enkelt linje. IP-adressen burde
  #: # Kun $ i den første kolonnen, etterfulgt av tilsvarende vertsnavnet.
  # # IP-adressen og vertsnavnet bør ikke være adskilt av minst ett
  # # Space.
  # #
  # # I tillegg kommentarer (som disse) kan bli satt inn på individuell
  #: # Linjer eller maskinnavnet merket GMT av et # -symbol.
  # #
  #: # For eksempel:
  # #
  # # # Kilde serveren 102.54.94.97 rhino.acme.com
  # # # X-klient vert 38.25.63.10 x.acme.com
  # # Localhost DNS navneløsing håndteres i seg selv.
  # # 127.0.0.1 localhost
  #: # :: 1 localhost
  #: 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com

 12. mircea85 sa han

  Hei Cristi, hvis du kan gjøre det tutorial om hvordan det fungerer og hvordan du tenker på en binær kode datamaskin.
  Mange takk .Ar være en meget interessant tutorial .Multumesc igjen.

 13. hei Kristus. tutorial https://videotutorial.ro/cel-mai-rapid-dispozitiv-de-stocare-extern-ssd-pe-un-rack-usb-3-0-tutorial-video/ Du sa noe om å forbedre ytelsen til harddisken for operativsystemet. Spørsmålet er ... vil aldri gjøre en slik veiledning? Jeg tror det er en veldig nyttig tutorial.
  Takk.

 14. marcghi sa han

  127.0.0.1 validation.sls.microsoft.com

  denne linjen er bare aktive verter, hva betyr det?

  • Cristi sa han

   Windows XP er grunnlinjen for den neste
   127.0.0.1 localhost

   for Windows 7
   # 127.0.0.1 localhost
   # :: 1 localhost

   andre verdier ikke er normal

 15. Cristi Zarafin sa han

  Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan laste ned filen opprinnelige verten

 16. marcghi: 127.0.0.1 validation.sls.microsoft.com

  denne linjen er bare aktive verter, hva betyr det?

  Du har sannsynligvis piratkopiert windows.

 17. Cristi Zarafin: Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan laste ned filen opprinnelige verten :D . Jeg spilte gjennom det, og nå vet jeg ikke hva det var. Hvis jeg kunne ha jeg ville være takknemlig Ajua :) . Takk!

  Gjør det som var min før endringer i opplæringen.

 18. Rusu: Hei Kristus. tutorial https://videotutorial.ro/cel-mai-rapid-dispozitiv-de-stocare-extern-ssd-pe-un-rack-usb-3-0-tutorial-video/ Du sa noe om å forbedre ytelsen til harddisken for operativsystemet. Spørsmålet er ... vil aldri gjøre en slik veiledning? Jeg tror det er en veldig nyttig tutorial. Takk.

  Jeg gjorde en tutorial med Intel Smart Response-teknologi som lar deg installere Windows på harddisken og bruke SSD for cache.
  Finn den og du "Intel Smart Response"

 19. mircea85: SalutCristi, hvis du kan gjøre det tutorial om hvordan det fungerer og hvordan du tenker på en binær kode datamaskin. Mange takk .Ar være en meget interessant tutorial .Multumesc igjen.

  Det kan være interessant å 10%, vil resten bli lei til døden.
  Jeg skal prøve å gjøre det mer "kommersielle", kanskje til fange.

  • nutzu sa han

   Jeg tror at flekker 50% av brukerne ville være interessert i binær kode !!!

  • George sa han

   Jeg ville være interessert som en tutorial komponent ceva.Şi som interesant.Un teknisk tutorial "kjedelig" om arkitektur prosessorer slike forskjeller og likheter mellom AMD, Intel og cortex arm.Ştiu det ville være en liten tutorial interesant.Şi lang, men ikke glem minner RAM, produksjonsteknologi, etc şamd.Stimă!

 20. Cristi Zarafin sa han

  Cristian Cismaru: Gjør det som var min før endringer i opplæringen.

  Ok. Det er det jeg gjør nå, men et problem oppstår. Jeg gir Lagre (ikke Save As ... ¨) synes for meg som om jeg klikket på Lagre som ... ¨ og jeg lagret i TXT-format. Hva du skal gjøre i dette tilfellet?

 21. Duallpannel: Hvis du ble testet applikasjonen meg ikke "stukket" .no endre DNS automatisk, men la deg velge, ikke bruk Dns ukjent, men svært populær [Google DNS, Open DNS, Comodo DNS, Cisco dns, AT & T dns, norton dnsetc POT fjerne og legge til andre [i for eksempel jeg lagt eN - RCS-RDS 193.231.236.25 193.231.236.30] data inkludert test disse DNS [referanse] støtter blant annet IPv6, du kan velge hvis adapteren til endringen DNS [kan Sal endre på alle adaptere eller bare en]. etcCei fra Softpedia gi det 5 5 stjerne. Test har 520 Kb og er bærbar, kan du bruke en sati.

  Jeg har ikke stukket noen, sier jeg bare være forsiktig.
  Valget er ditt.

 22. Cristi ZarafinOk. Det er det jeg gjør nå, men et problem oppstår. Jeg gir Lagre (ikke Save As ... ¨) synes for meg som om jeg klikket på Lagre som ... ¨ og jeg lagret i TXT-format. Hva du skal gjøre i dette tilfellet?

  Men filen "hosts" er frelst?
  Det og redning. txt er sannsynligvis relatert til hvordan notepad, sparer han. txt base, som i tillegg til ASCII-fil.

 23. Cristi Zarafin sa han

  Cristian Cismaru: Men filen "hosts" reddes? Det og redning. txt er sannsynligvis relatert til hvordan notepad, sparer han. txt base, som i tillegg til ASCII-fil.

  Host-filen er endret av meg tidligere. Så ikke aksepteres dette problemet. Men nå ser den opplæringen jeg gjorde min vei bort til ham igjen, og jeg ønsker å bringe den i original stand ... Så ja, lagres det ... Hvis du ikke kan hjelpe meg, jeg leter etter originalfilen internett

 24. Cristi Zarafin sa han

  Cristi Zarafin: Host filen er endret av meg tidligere. Så ikke aksepteres dette problemet. Men nå ser den opplæringen jeg gjorde min vei bort til ham igjen, og jeg ønsker å bringe den i original stand ... Så ja, lagres det ... Hvis du ikke kan hjelpe meg, jeg leter etter originalfilen internett

  Ingen grunn, jeg løste problemet

 25. Iulian sa han

  Hei, jeg har et spørsmål, er det flere måter du kan legge igjen en melding ???

  fordi denne metoden ikke forstår det altfor godt

 26. Bogdan sa han

  Ved å endre hosts-filen kan blokkeres annonser og skade noen sider winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

 27. George sa han

  Veldig bra tutorial, jeg sjekke innimellom for å være sikker på verten filen jeg hacker i pc

 28. På en laptop ikke tillater ham å gå på youtube og google. Hvis du slutter brannmur retning og var til en annen side. Jeg installerte Malwarebytes men bare blokkere tilgangen til den siden og fortsatt ikke kan Accessa google. hva gjør jeg?

 29. Jeg stick "Maxell" The 16GB, men datamaskinen min ser bare 14.9GB:http://s11.postimg.org/xryrajygz/untitled.jpg
  Hvordan kommer jeg ikke ser 16GB ???

  • .cred som naturlig så, å holde min 4 3.78 viser meg og vise meg 8 7.44.16 Cardu av GB i slutten har ingen måte å vise deg, men hvis du noen gang har vist 15. og en partisjon du kan prøve å stikke ul.Cauta området finnes tutorial så ceva.Poti å gi det og du gjør NTFS format eller format for å gi det og du gjør det på nytt, og se om du FAT32 vede.scrie i søkeboksen på nettstedet ditt "partisjonering" og du vil finne en masse tutorials.

 30. Costelina sa han

  Ionut: Når noen laptop ikke tillater ham å gå på youtube og google. Hvis du slutter brannmur retning og var til en annen side. Jeg installerte Malwarebytes men bare blokkere tilgangen til den siden og fortsatt ikke kan Accessa google. hva gjør jeg?

  installere operativsystemet på nytt
  deretter som bruker PC-en ikke å holde logget inn som admin
  fra det du skrev brukeren var ikke klar over hva han gjorde

 31. Anderson sa han

  Hei Cristi, jeg har et problem som vedvarer skjønner, jeg skrev en comm tidligere da jeg sa at jeg har et problem med en HDD WDC 640gb svart, noe som gjorde Nåværende Venter Sector Advarsel 365 og gikk hardt Dabei jeg klarte å kopiere jeg hadde ham bare 1 kb / s gikk etter formatet var OK 4 wk etter Iara 36 Advarsel og ga lite format Iara, og etter at jeg begynte det bare så kaldt bare strømkontakt uten kabel sata og når det begynner å gjøre Bytt cm-clrr etter at han begynner å stenge cm cm cm-CRR som, og når det åpner datakabel og settes lage bios cm-crrrrr gjøre i en hva de skal gjøre for å gå for å garantere ham? Det vil gi meg Refreshbied noe sånt som dette. Synd for ham som var bra og fat 640gb 2 320 160 gb gb godt de er x4 var for godt. CRR CRR ta en titt OK, men SMART og har 6 sektorer i henhold 500ms. E trafikkert dette er den andre en som jeg tilfeldigvis fot dette grønn og svart. Cristi ST31000DM003 Seagate Hva anbefaler du jeg ta?

 32. Andrew sa han

  Cristi Hei, jeg har et problem med internetul.Nu kan se noen videoer på youtube (som regel de offisielle) eller jeg laste ned noen filer (.exe). Hvis videoclipulul youtube linken åpen med VLC (CTRL + N) Jeg kan se (med noen avbrudd), de fleste filer som du ikke kan laste ned nettleseren gå med BitComet. Hva anbefaler du?

 33. Det ville være nyttig for å øke bit-strøm, for å se noe uten 'full mode'! i.imgur.com/yWiZIlT.png

 34. Cristi hei, jeg har vinduer som 7 127.0.0.1 verdi validation.sls.microsoft.com ...... Jeg prøvde å gå ... slett ... men hva kan du gjøre? Tusen takk.

 35. Cristian Cismaru explci kan du fortelle meg problemet, Kaspersky noen ganger jeg vil informere om: kernel-modus pakke minne - kan brukes som en PDM.Keylogger ,,, hva er kernel-modus pakke minne ????

  • Serban sa han

   Et Google-søk ville ha funnet denne: http://support.kaspersky.com/6446
   "Hva gjør jeg burde jeg mistenker at hvis kjernemodusminnet lappe Denne prosessen er skadelig"
   Hvis du mistenker at prosessen er skadelig, Utfør GMT handlinger:
   Kjør antivirusdatabaser oppdatering.
   Kjør fullt skanne datamaskinen.
   Når skanningen er fullført, eksport scan rapport til en fil.
   Opprett en forespørsel til Kaspersky Labs Teknisk Support via tjenesten Min Kaspersky-konto. Beskriv problemet i alle detaljer og feste den opprettede rapportfilen til forespørselen.
   Konklusjonen er: "De største virus antivirus"!

 36. at du har presentert er ok for de med statisk ip, men hva gjør de med dynamisk ip?

 37. Jeg mener området som vil omdirigere du alltid vil ha en annen ip router hvis vi tilordne hver gang en annen ip

 38. kimchi sa han

  veldig interessant tutorial, forventer mer!

 39. Costelina sa han

  SerbanTil et Google-søk ville ha funnet denne: http://support.kaspersky.com/6446 "Hva burde jeg gjøre hvis jeg mistenker at kernel-modus minne lappe Denne prosessen er skadelig" Hvis du mistenker at prosessen er skadelig, Utfør GMT handlinger: Kjør antivirusdatabaser oppdatering. Kjør fullt skanne datamaskinen. Når skanningen er fullført, eksport scan rapport til en fil. Opprett en forespørsel til Kaspersky Labs Teknisk Support via tjenesten Min Kaspersky-konto. Beskriv problemet i alle detaljer og feste den opprettede rapportfilen til forespørselen. Poenget er: "Den største viruset er antivirus '!

  ikke så
  overnatte gratis antivirus er farlig
  hvis du ikke har antivirus og PC grep viruset når du ikke trenger å gjøre enn alle harddisk-format
  og dette uten quck (NTFS formatering) etter at installere operativsystemet ren
  Snakker om hva folk ikke vil kjøpe SSD i stedet for harddisk hvis alt du kjøper noe nytt
  Cristi laget tutorials om noe (ytelsesforskjeller)

 40. En tutorial på å lage / konfigurering av en offentlig DNS?

 41. Costelina sa han

  alex: Jeg mener det området som vil omdirigere du alltid vil ha en annen ip router hvis vi tilordne hver gang en annen ip

  Du får ikke ip bare forandre deg ok?
  og hvis vi tror det er bedre å ha dynamisk ip (dette er for sikkerhet)

 42. Interessant tutorial, ville det være fint å gjøre som dette, trenger verden å vite hvordan det går.

 43. mmg1818 sa han

  Interessant tutorial

 44. Hei Cristi se dine tutorials i lang tid, og jeg er glad i, er svært bune.Te spør om du kan gjøre en tutorial på hva DLL htmldoc grøft som omhandler hvordan du lager og hva deres rolle er.

  Takk skal du ha

  PS Hvis du lovlig kan snakke om sprekker litt

 45. Viorel sa han

  Cristi Hello! Viorel navnet mitt, og jeg har et spørsmål om videotutorialul: DNS forgiftning; Å gjøre dette måten hva som kan skje? 127.0.0.1 windows \ system32 det dirigerer alt av min Systema? Hvordan kan jeg beskytte datamaskinen mot cyber? Takk!

 46. i min host filen er i Cristi exanc som tutorial

 47. CostelinaYes sir vel se i vinduene sa filen verten, men i linux som å si eller andre OS gratisminutter min mening som kommer gratis har ulemper for det å bety hvis du skjønner (og med din hjelp vil vi gi ) at PC har endret seg noe, og vanligvis noe viktig (som i dette tilfellet) og gjøre en klage til programvare fordi vi endret i våre pc.atunci ondsinnede mennesker der fortelle oss hva du ønsker frites Domain hva du ønsker er ikke gratis. all respekt for Linux og andre frie systemer ingen lovbrudd, men som har gjort dem mer konkret betydning i tilfelle noe går galt som vi gråter? Jeg hadde en anelse om noe f.eks laste ned en piratkopierte vinduer og mai og selvfølgelig installere og det kommer ,, no ,, avtalt antivirus mor ikke finne noe. det er derfor det er bra at lød alarmen til å takke Cristi

  Dette ting er lang kompis, hvis du har bare akkurat nå innså at det er bedre nå enn aldri. Da jeg sa til mange mennesker som kan endre et operativsystem og kan sette torrents, dc ++ og annen junk ler, vel hostu ting er en løgn, men det kan gjøre mye mer.

  Zendy følelse.
  PS
  Best Buy winul, og du vil se at de gjør oppdateringer og drivere og hvilken som helst enhet som du vil koble til og armory

 48. axelluny sa han

  nutzuJeg tror flekker 50% av brukerne ville være interessert i binær kode !!!

  Jeg tror ikke, fordi i dag også lære om det i klassen 9-a.Dacă Googling netul er full av binære (base 2) ... er mer komplisert i stedet for heksadesimale (base 16).

 49. axelluny sa han

  sss: I mine hosts-filen er i Cristi exanc som tutorial

  Det betyr ikke koble til datamaskinen, og vet ikke hva som er endret, men verten som ønsker å besøke du må "flytte" den første trinn det til deg så Dos.Sunt dør porter som gir adgang datamaskinen som må leve med ideea.Astăzi lukke alle programmer før du installerer / avinstallerer vil koble til sin server, en brannmur eneste som kan avsløre. Microsoft og intelligens, og angi når du går inn i net.Să ikke tror Linux er evadarea.Cei som vet ting virkelig verdifulle, er ofte teknisk komplisert eller termer og ikke kaste bort tid på å prøve for å gjøre dem înţeleşi.Pentru tid er penger, og vi som kommer og diskutere på ulike områder fra den prøve å holde seg flytende i det hele tatt.

 50. Iulian sa han

  Jeg visste at opplæringen, opplevde jeg alle slags omadresseringer, men vet ikke hva som skjedde etter at jeg fjernet det og lagt 127.0.0.1 http://www.google.ro (Jeg klarte å gjøre, og det med deg hacket), fortsatt ikke kommet, nå skriver jeg all min google.ro vises det med deg hacket jeg besøkte igjen vert og er rent, alt som jeg har lagt er slettet, men som ikke forsvinner med deg hacket jeg skrive google.ro. Jeg antar det er fordi jeg kom for fort andre redirections lagre, test, slette og legge til andre og så videre.

  Ting å gjøre å gå google.ro ??? Jeg ga alt og starte datamaskinen på nytt, men ikke gjenopprette. Cristi hva tror du, hvis du sletter apache vil komme tilbake ???

  takk på forhånd

 51. Hei, kan du hjelpe meg og snille mot meg. Jeg er i Fiser vinduer / sys32 / drivers / etc Jeg liker: Imhosts.sam og hosts.old ... Jeg forstår ikke hvorfor så
  Hosts.old inneholder:
  # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
  #
  # Dette er et eksempel HOSTS-fil som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
  #
  # Denne filen inneholder tilordninger av IP-adresser til vertsnavn. hver
  # Burde holdes oppføring på en enkelt linje. IP-adressen burde
  # Bare $ i den første kolonnen, etterfulgt av tilsvarende vertsnavnet.
  # IP-adressen og vertsnavnet bør ikke være adskilt av minst ett
  # Space.
  #
  # I tillegg kommentarer (som disse) kan bli satt inn på individuell
  # Linjer eller maskinnavnet merket GMT av et # -symbol.
  #
  # For eksempel:
  #
  # # Kilde serveren 102.54.94.97 rhino.acme.com
  # # X-klient vert 38.25.63.10 x.acme.com

  127.0.0.1 localhost
  locallhost er hvorfor ingen skarp?

  Imhosts.sam inneholder:
  # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
  #
  # Dette er en prøve LMHOSTS fil som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
  #
  # Denne filen inneholder tilordninger av IP-adresser til computernames
  # (NetBIOS) navn. Hver oppføring burde holdes på en enkelt linje.
  # IP-adressen Bare $ burde i den første kolonnen, etterfulgt av
  # Tilsvarende datamaskinnavn. Adressen og datamaskin
  # Ikke bør være adskilt med minst ett mellomrom eller fane. Den "#" karakter
  # Brukes vanligvis til å betegne starten på en kommentar (se unntakene
  # Nedenfor).
  #
  # Denne filen er kompatibel med Microsoft LAN Manager 2.x TCP / IP LMHOSTS
  # Filer og tilbyr GMT utvidelser:
  #
  # # PRE
  # #DOM:
  # #INCLUDE
  # #BEGIN_ALTERNATE
  # #END_ALTERNATE
  # XNN (non-utskrift tegnstøtte)
  #
  # Etter noen oppføring i filen med tegnene "# PRE" Vil føre
  # Oppføringen å være forhåndsinstallert inn navnet cache. Som standard oppføringer ha
  # Ikke forhåndsinstallert, men har analysert bare etter dynamisk navneløsing mislykkes.
  #
  # Etter år entry med "#DOM" Vil knytte tag
  # Entry med domene Spesifisert av. Dette påvirker hvordan
  # Nettleser og pålogging tjenester oppføre seg på TCP / IP-miljøer. til forspenning
  Assosiert med vertsnavnet # #DOM oppføring, er det nødvendig også å legge til en
  # # PRE til linjen. Det er alltid forhåndslastet selv om det ikke vil
  # Vises er når navnet cache sett.
  #
  # Spesifisere "#include" Vil tvinge RFC NetBIOS (NBT)
  # Software for å søke Spesifiserte og analysere det som om det var
  # Lokalt. er generelt en UNC-baserte navn, slik at en
  # Sentraliserte LMHOSTS fil som skal vedlikeholdes på en server.
  # Det er alltid nødvendig å gi en kartlegging for IP-adressen til
  # Server før #include. Denne kartleggingen må bruke # PRE direktivet.
  # I tredjepart andelen "offentlig" i eksempelet nedenfor må være i
  # LanmanServer liste over "NullSessionShares" for at klientmaskiner til
  # Klare å lese LMHOSTS filen. Denne nøkkelen er under
  # \ Machine \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters \ nullsessionshares
  # I registeret. Bare legg "offentlig" på listen funnet Ther.
  #
  # Den #BEGIN_ og #END_ALTERNATE søkeord tillate flere #INCLUDE
  # Uttalelser grupperes sammen. Enhver enkelt Vellykket inkluderer
  # Vil føre til at gruppen for å lykkes.
  #
  # Endelig ikke-utskrift tegn innebygd i kartlegginger av KAN VÆRE
  # NetBIOS-navnet i de første omkringliggende Sitater, deretter bruke
  # XNN notasjon for å angi en hex verdi for en ikke-utskrift tegn.
  #
  # GMT eksempel illustrerer alle disse utvidelsene:
  #
  # 102.54.94.97 neshorn # PRE #DOM: DC nettverk gruppe #net
  # 102.54.94.102 "appname x14" #special app-server
  # 102.54.94.123 populære server # PRE #source
  # 102.54.94.117 localsrv for # PRE #needed inkluderer
  #
  # #BEGIN_ALTERNATE
  # Localsrv #INCLUDE \\ \ offentlig \ LMHOSTS
  Rhino # #INCLUDE \\ \ offentlige \ LMHOSTS
  # #END_ALTERNATE
  #
  # I eksempelet ovenfor, inneholder "appname" server en spesiell
  # Tegn i navnet sitt, har de "populære" og "localsrv" servernavn
  # Forhåndslastet, og "neshorn" servernavn er spesifisert slik at det kan brukes
  # For å senere #INCLUDE et sentralt vedlikeholdte LMHOSTS fil hvis "localsrv"
  # Systemet er utilgjengelig.
  #
  Note # At hele filen analyseres Inkludert kommentarer på hvert oppslag,
  # Så å holde antall kommentarer til et minimum vil forbedre ytelsen.
  # Derfor er det ikke tilrådelig å bare legge LMHOSTS filoppføringer på
  # Slutt på denne filen.
  Vennligst fortell meg hva som er i meg og jeg er god regula.Nu så bra, men de som bruker online betaling og andre .... Jeg ville ikke at noen skulle vite min kortdetaljene eller noe. Tusen takk

 52. Hei,
  Forgiftning DNS kan oppnå, og om noen har tilgang til WiFi-ruter gjennom en metode som kalles Man-In-The-Middle angrep metode som gjør det mulig for angripere å omdirigere brukeren til en nettside spøkelse, avskjærende brukerundersøkelser på ulike nettsteder planter, selv de som har SSL sikkerhet (ved hjelp sslstrip).
  Det finnes verktøy som automatiserer denne type atack, noe som gjør den tilgjengelig for alle, et vesen SET (Social Engineering Toolkit).
  Se pkt. 8 av http://oi42.tinypic.com/2potq9e.jpg
  Rock på alt du gjør!

  Vennlig hilsen,
  Victor

 53. for meg er det alt på video, slik at din bk.ap men jeg Acronis ptr og jeg 127.0.0.0 vises så og Acronis tru.com etter noe dårlig må dezistalat Acronis eller e ok kan du svare uregent på Mayle .are god to vil følge og jeg respekterer MY PLACE .Vi

 54. Viorica sa han

  Takk forklare svært tydelig all hjelp !!!
  Jeg åpner hosts-filen utseende og der var det skrevet:
  38.25.63.10x klient vert .acme.com
  102.54.9497 rhino.acme.com kildeserveren
  deretter under disse 127.0.0.1 at jeg forsto så bra ... men andre adresser må ikke slette dem?
  slik at de ikke hører til der?
  kan du fortelle meg om jeg skal slette dem eller ikke

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.