Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris

4K for alle! Vi 4K TV, men vi kan ikke se dem, filming dine øyeblikk med Panasonic Lumix 4K G7, som er en type speilløse kamera, lener tungt mot video, med opptak kvalitet 4K god pris. Og hvis vi ikke har TV 4K hva? Vi vil ha, og da er vi glad vi filmet 4K.
Så langt 4K kvalitet filming, var forbeholdt maskiner enn 1000 euro. Panasonic Lumix G7 demokratiserer videokvalitet og funksjoner til en svært rimelig pris. I utgangspunktet G7 er billigere enn entry level speilreflekskameraer, og tilbyr mye mer.
Når det gjelder bilder, Lumix G7 gjøre en god jobb, men kan ikke måle seg med de beste speilreflekskameraer. Oppløsning og JPEG algoritmer hjelper ikke for mye. Uansett, bildene som genereres av G7 er ganske bra, og bare en ekspert øye kan se forskjellen. Det er forståelig gitt noe mindre sensor (APS-C enn eller Full Frame).
Men det spiller ingen rolle om bildene når vi 4K drøm, og jeg mener ikke bare oppløsning. Jeg mener farger, detaljer, dynamisk område, etc.
Ironisk nok er det G7 sensor bedre enn den på GH4 (hans eldre bror), koster dobbelt så mye. I dårlig lys har Lumix G7 1 stoppe over GH4.
Jeg gjorde noen filming med Panasonic Lumix G7. De første skuddene jeg var litt kastet tilbake, og jeg fikk ikke skjerm eller TV 4K; Detaljene er utrolig, perfekt farge og dynamisk område ....
Når jeg sammenlignet Nikon D5200, det gjorde jeg ikke tro det, som Nikons 1990 ble gjort; Det virker som å se et bryllup filmet på VHS, tenkte jeg at dette er kjernen DSLR ...
DSC_6303

Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris

Noen meninger ...
Autofokus:
DSLR er som dobbel krysstypen fasedeteksjon, alt innenfor hvor fort farten. Først virket det at verken fokus, som gjør det gøy ...
Panasonic patenterte teknologien kalles DFD, at "dybde fra defokus". I utgangspunktet er det et sett med formler som kameraet gjelder, avhengig av brennvidden, linseegenskaper og defokuseringen foran og bak emnet. Hvem vet hvordan det fungerer, det som er sikkert er at å gå, og går veldig godt selv i mørket.
manuell kontroll
I et ord, utmerket. Alt er på fingertuppene og du kan vanligvis booke buton på nesten hvilken som helst enhet.
Photo kvalitet
Nikon D5200 om jeg ville gi ham lappen 9, ville Panasonic Lumix G7 jeg gi 8-8.5 fordi JPEG-filer kan bli bedre. Ikke problemer med RAW, JPEG-området, men kunne vært bedre.
Ergonomi
Et kamera kan gjøre de hotteste bilder eller filmer i verden, hvis du ikke føler deg godt om det, ingenting, "hvor kjærlighet er ikke ...". Heldigvis Panasonic G7 er en behagelig og lett å bruke enheten. Kanskje hvis noen knapper var litt høyere, det var perfekt.
Batteri
Flott, nesten 2 timer med video 4k. Hva kan du ønske mer?
filming 4K
Pengene ... I alle normale budsjettet, er at kvaliteten utrolig. Youtube finne sammenligninger mellom GH4 / G7 og profesjonell kino rom, Red Epic, Arri Alexa, etc. Selvfølgelig, nå kan du ikke si at det er et profesjonelt kamera, men bildekvaliteten er uslåelig i forbrukersegmentet.
Full HD 24 / 50 / 60 fps
Jeg glemte nesten, dette rommet skyting og full HD. Kanskje mest interessant er hfr på 50 fps for oss i Europa, hvis du sakte ned, sakte film du kan få en svært god kvalitet. For at ikke glem, du har 1 / 100 Shuter hastighet.
Jeg satt til side mange funksjoner for raskt å minne deg:
4K bilde med pre sprakk, start / stopp og brast 30 4K bilder per sekund som du velger en.
Snap video, video 8 sekunder for å samle fokus.
Ansiktsgjenkjenning, til 6 sider (går bra)
Post Focus, Focus ta bildet og etter.
Auto fokus på nærmeste øye
Tid lapse flere bilder etter hverandre montert i en video
Stopp animasjon, klan er Gopo
HDR-bilder uvirkelig
Multiple eksponering for bilder med spøkelser.
Profilbildet kompleks (CinelikeD og CinelikeV)
Zebra for advarsel om overeksponerte områder
Focus peaking, manuell fokusering hjelp
Hvis du ønsker å vite detaljer knyttet til dette kameraet, vennligst send meg kommentarer, jeg ønsker ikke å kjede folk.
Panasonic Lumix G7 14-42mm kit objektiv (f64)


Video Review - Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Panasonic Lumix GH3 bruke et fotokamera. Kan jeg skyte ca to timer med ett batteri belastning. Det behager meg at jeg ikke kan skyte mer enn 30 minutter kontinuerlig. Er det noen måte å bli kvitt denne begrensningen? Modellen du sendte Cristian, også har fastsatt rammer? Takk og god dag.

  • Nesten alle kameraer som selges i Europa har denne begrensningen på grunn av skatter kameraer. Hvis du tar i løpet 30 minutter, betyr det at det er kamera og belastes ekstra.
   Jeg tror 30 minutter er tilstrekkelig.
   Hvis du blir vant til kameraet, vil du vite hvordan du kan unnvike problemet.

 2. Hvor kjøpte du med 2000 løver? Jeg finner ham ... bare rundt 4000.

  • Adrian Gudus sa han

   Du kobler direkte til produktet fast ovenfor video! Skrevet i rødt, hva tror du er skrevet i rødt?

 3. Hei, jeg har en forespørsel til deg, gi meg noen råd. Er å organisere en dåp og snakker med fotografen hadde foreslått at all filming å gå på en hdd (for kvalitet) og ikke bruke DVD-er.
  Kurs DVDer er ripete og gi dem litt ... .. Hva gjør jeg? takk

  • Jeg tror anbefalingen er god fotograf. Men hvis harddisken bryter ville være nyttig å ha en backup DVDer. DVDer du kan deretter kopiere den nye HDD filming dåp. Det gjenstår å se filming størrelse og muligheten for fragmentering på DVD.

 4. Hei, fokuset ikke si noe ... du gjorde -Auto manuell fokus?

 5. Catalin sa han

  Panasonic g7 kan brukes på video hendelser?

 6. Bogdan Bezi sa han

  Tenk Panasonic G7 med en steadycam er et godt valg? Jeg mener at det har ingen bildestabilisering, bildestabilisering og den neste modellen fra Panasonic ser ut til slutten av august i Romania.Voi 80% av tiden du bruker kameraet på et stativ i huset og utenfor vil bruke en stødig cam.Ce tror du? Jeg kunne gjøre et bedre valg?

 7. Roxana sa han

  Hey! Jeg trenger litt råd ... Jeg vil ha et kompakt kamera for å ta bilder og videoer av høy kvalitet og bruke den til ferier, viktige hendelser. Jeg vet ikke hva jeg skal velge mellom Canon G7X Mark 2 og kameraet du presenterte. Hvilket valg skal jeg gjøre? Jeg vil gjenkjenne deg hvis du hjelper meg.

 8. Jeg G7 av 2 år, gjør Canon ikke vet, men det er en touch. Kompakt, annet enn G7 clasa- som ikke er kompakt speil (sensor er mye høyere, blant annet)
  Min mening: Hvis du liker å lære og ikke bry deg om å trykke på vannet for å få perfekte bilder / videoer, ta G7; Hvis du vil ha noe å ta bilder / videoer av god kvalitet uten hodepine, ta Canon.

 9. NORRIS CHIRILIANU sa han

  Hilsener! Jeg skal kjøpe dette kameraet ... Jeg fant to tilbudstilbud ... g7 med 14-42 på 2000 lei eller 12-60 på 2300 lei. Hvilket synes du er bedre?

  • 12-60mm-settet er bedre, det er verdt forskjellen. På G7 som på andre mikro 4/3-enheter, i videoen du beskjærer, og på 14 mm med avlingen har du ikke så vidvinkel, så 12-60mm får håret ditt til å se bedre ut.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.