Paroleaza telefon og tablet-applikasjoner på App Lock

Hei venner, i dag vil vi se hvordan bruker av Android-telefon eller nettbrett for å skjerme for nysgjerrige øyne. Vi vil installere et program som heter App Lock, hjelper det å sette en barriere for å åpne programmer, avinstallere, installere, få tilgang til innstillinger og besvare anrop. Fra nå dine slektninger vil ikke være i stand til å lese e-post eller telefon meldinger fordi for at de vil trenge et passord, som selvfølgelig bare vil du vet.
App Lock vet hvordan å gjøre enda mer:
Kan låse installere eller avinstallere programmer.
Kan låse telefonen i å motta anrop, kan ikke svare på uten passord.
Kan blokkere tilgang til innstillinger eller tabeletei Android-telefon.
Kan blokkere tilgang til oppgavebehandling (telefon avhengig)
Kan blokkere tilgangen til alle programmer.
I tillegg kan du for brukerens bekvemmelighet velge opplåsning av "farlig" -type i stedet for passord, et utmerket alternativ for de mest behagelige eller skyndte.
App Lock er et utmerket program bør ikke gå glipp av på en hvilken som helst Android-telefon eller tabelta er en beskyttende ekstra telefoner og tabletter som trenger, spesielt hvis andre har tilgang til dem.
Last ned App Lock (Free) Google Play-butikkenRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg ville ha likt som de fra Google for å innføre disse alternativene det gir direkte i App Lock-innstillinger anvendelse av Jelly Bean.

  • Google introduserte Android 4.3 Begrensede profiler for å begrense tilgangen til innhold og programmer.

 2. Cristian Randazzo sa han

  Jeg hadde fikset i dag hehehe Smart Lock, og jeg erstattet med AppLock, og nå ser jeg at du gjorde og Tutorial, og til slutt jeg selv Android og begynne å gjøre tutorials, fin, takk for. Denne opplæringen !.

  @FagyaK: Akkurat det er så mange ting som kan introduseres som Defaul App ... men det er det, vi lager ikke versjonene.

 3. Alex567 sa han

  Lengre fortsette prosjektet mac os?

 4. programmet har en feil på tabletter
  Jeg har en Samsung Galaxy Tab tablett 2 7.0 og mini mini oppgavebehandling programmer kan ikke låses, så kan tvinge lukking søknad og sikkerhet Tosta gikk, og jeg vil sjekke dette!

 5. Jeg kom tilbake med flere detaljer som vi gjorde: Jeg åpnet oppgavebehandling og minifereastra mini forblir på skjermen og prøver deretter å åpne et program kommer på skjermen låst og passord som må tastes inn; på den tiden hvis jeg trykker på hjem-knappen på skjermen forblir bare minitaskmanagerul dvs. mini-vinduet og for en delt andre i vinduet og se åpne programmer mellom applikasjonen og deretter låse låsen app forsvinner fra minitaskmanagerului vindu, andre programmer forsvinner ikke; hvis du er i at delt andre trykk på slutten gi alle programmer raskt nok etter å ha gitt trykk på et program før det åpnes låst lås app kan gripe inn for å be om passord; Jeg klarte flere ganger å omgå låsen app på denne måten; du kan prøve og se om det fungerer på en tavle.

 6. Daniel (Jr) sa han

  Schimbarti nettstedet navn i Mobile Videotutorial.Ati forlatt mange prosjekter interesante.De hva?

 7. barndom sa han

  Blant annet passord, vil man ikke vondt

 8. mmg1818 sa han

  Jeg håper du ikke blokkere alt. xD

 9. gjør deg selv en digital tuner videotutorial om smart-TVer
  Jeg vet ikke hvordan de skal ta meg. med DVB-T / C / S2 eller MPEG4 * DVB-T, DVB-C MPEG4 *. MPEG4 er bedre? De er et kabelselskap som er kraner hd. og jeg så en TV med digital tuner som fange dem.

 10. Jeg har ikke brukt nettbrettet på en stund og har glemt passordet fra applåsen. Hvordan kan jeg finne ut av det, eller hvordan kan jeg "bryte" passordet?

Tilbakesporinger

 1. [...] Rotopplæringsprogrammer. For en tid siden gjorde jeg en annen opplæring der jeg viste hvordan jeg kunne passordføre applikasjonene på Android, hvor applikasjonene satte et passord ved lansering, og hvis passordet ikke var bra, startet ikke applikasjonen. [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.