Partisjonere harddisken i Windows - video tutorial

Denne videoen opplæringen vil introdusere hvordan å partisjonere en harddisk med Windows-verktøy.

Når vi ønsker å partisjonere en harddisk har flere alternativer, nemlig:

-Når du ønsker å installere operativsystemet være seg Linux, Windows Vista eller Windows XP har vi muligheten til å partisjonere en harddisk installasjon under driften av operativsystemet (begrenset alternativer).

-Kan Partition partisjonering med et spesielt program som Acronis Disk Director Suite, partition magic, etc. (multiple choice).

-og siste alternativet, og en som vi bruker det i dag, er verktøyet i Windows (gjennomsnittlig opsjoner)

Hvis du ønsker å erstatte eller installere en harddisk i datamaskinens bra at PC å bli stengt fordi harddisken er og forblir en av de mest følsomme komponenter i datamaskinen (faktisk mest følsomme) og bør behandles som slikt.

CPC harddisk fremdeles den tregeste komponenten i hele datamaskinen (PC død) og det er derfor du må ha jevnlig vedlikehold for å holde ytelsen på en mer eller mindre anstendig.

FORSIKTIG IKKE partisjonert harddisk mindre det er nødvendig for dine data kan gå tapt!

Bogdan Pelu


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Jeg har et problem jeg prøvde å sette 2 harddisker, men jeg ikke lenger gå ikke lenger åpne min datamaskin. Du råde meg?

  • Salut! Jeg har et spørsmål, startet en idiot, fordi ellers kan jeg ikke si min installere Windows og vet ikke hva han gjorde det etter installasjonen ikke lenger har tre partisjoner, men to, kan jeg fortelle noen om jeg har en sjanse til å hente all informasjon på denne partisjonen eller ikke. Takk på forhånd.

 2. Nicuşor sa han

  Jeg har en problema.Vreau til jeg installere et annet OS (Ubuntu), og vet ikke hvordan du gjør dem en partisjon som jeg ikke synes Unllocated partition..Va kan du kontakte meg på adressen id nike_nicushor_08

 3. Andrei.
  Det kan være mange problemer.
  Hvis du grensesnitt til to SATA-harddisker kan være enklere.
  Hvis det ide er litt mer komplisert.
  Og hvis du har en IDE og SATA blir mer komplisert.
  I utgangspunktet hver hovedkort manualen for å konfigurere Samsvars di instruksjoner med mindre du manuelt gå inn på nettstedet produsenten av hovedkortet og laste den ned.

 4. Andrei ... og jeg 2 harddisker festet og ikke så komplisert må bare sette master og slave ... å sette harddisker til å være master og slave ... og deretter koblet til hovedkortet ... la dem feed fra kilden både ... som en å være fører eller slave harddisken til å sikkerhets er: første er dagens mansjettstift hvor 2 set Master eller slave og IDE plugg 3 som skal lede hovedkortet. Mellom kontakten og plugge ide av 2 rader med 5 pin med en liten genser for dermed kalles Unite jumperu 3 på primu rad med jumperu 3 på 2lea rad og så sette den som master vil bære slave . Og den andre som en slave for å gjøre ham sette den opp som følger: Pinu Pinu 2 2 ovenfra og ned med alle hoppere satt jumper.Dupa deg hvordan du løser dem fylle opp sine harddisker som er koblet til hovedkortet, og jeg vet ikke om ... å si at jeg var helt parallell i komp, og jeg er ikke en hadde godhet å vise meg eller lære meg! Jeg bare sette nesa og prøve ... ta hvis jeg gjorde det skje? ... Og så videre, hvor jeg var Frik og jeg visste at jeg skulle pent på google og søke etter fora, er det hundrevis som diskuterer 2 montering hardt peplaca av finne noen basis ... på Google, kan du bruke den som datamaskinen som en valuta, for å fortelle deg temperaturen, la meg oversette ord, å forvandle dine måleenheter i andre måleenheter og mer. Lykke til!

 5. Her ga jeg et inntrykk av opplæringen! Har du for de som ikke vet en tutorial "hemmeligheter" Googles ... eller google triks eller hvor enn du vil ... tips og triks ...

 6. Wow nå som jeg skriver det etter at jeg så opplæringen du er hard mann 1Tera noe som en hub

 7. Adriane god idé, google nettstedet, co hai til å gjøre det, og jeg tror det vil være interessant å se hvilken makt i verden hadde gjemt under nesen hele tiden, og ikke engang vet.
  Veldig vanskelig, jeg gjør det ....

 8. Sal alle

  Hvem kan gi meg en hånd? Jeg visste ikke hva jeg har en hard 80 GB og systemet viser meg det er 53 gb. Jeg gikk til partisjonering av Windows og vet ikke hva jeg klikket på acolo.Va Vennligst gi meg noen råd hva som går fac.Nu eller gjenopprette.

 9. Spesielt jeg hadde en F-partisjon, disk managment jeg gikk inn og jeg valgte denne partisjonen F og ga den forsvant drive.Acum slett logisk partisjon fant heller ingen C ser for meg at vi gb hardt 53 av calc .Hardul gruven har 80 gb. Hvordan gjøre for å fikse dette?

 10. bl vet ikke om du har noe annet valg enn å installere systemet! En annen ting jeg ikke ser hva du kan gjøre!

 11. Til bl.
  Se deg slettet partisjon og nå denne plassen er tildelt, må du gjøre det igjen og formatere en partisjon i NTFS.
  Hvis du går med Windows se at jeg gjorde en tutorial "Acronis Disk Director", og gi deg en søkemotor søk på vår side, er det over til høyre.

 12. Takk for. tips, men til slutt ga jeg et system reinstallering.

 13. FORSIKTIG IKKE partisjonert harddisk mindre det er nødvendig for dine data kan gå tapt!

  Hvis du sikkerhetskopiere filer og lagre dem på en nettside eller laste opp passord på en cd / dvd Alt er perfekt

 14. boby_admin sa han

  Jeg tror ikke du miste noen filer, men jeg sa til meg selv å defragmentere når det er nødvendig dvs. etter at vi (nedlasting, mutat.copiat, filer, filmer, musikk, etc.) på en partisjon til en annen.

 15. ms ser mye slikt program

 16. beb3_mykk sa han

  Videre ønsket jeg å partisjonere og Hardu ke kam flott ..: D

 17. Hei! Min datamaskin har en hard 80gb og installert Windows XP operativsystem og har en enkelt partisjon C, og har en
  Spørsmålet [SEPERATOR ikke være dum] kan 2; 3partii hest uten å påvirke data eller operativsystem.
  når partisjonering er gjort? 'm ganske forvirret om det.
  PS jeg har lært mye av deg oppmerksom 10

 18. @Vali:
  Du gjør hvor mange partisjoner du vil, men du vil miste alle data, er det best å lagre alt på en ekstern harddisk var til DVD så du tar en sikkerhetskopi av operativsystemet med Acronis True Image og lagre backup til DVD etter å gjøre det.
  Etter at du har lagret alt og backup du har gjort til operativsystemet og kan gjøre endringer, men inntil da du vet du er i fare når du gjør endringer i partisjoner.
  Det finnes ulike metoder, men anbefaler dem ikke bare for brukere med høyere erfaring i å arbeide med partisjonering, men selv den mest erfarne kan gjøre en feil, og kan miste alt i ett enkelt klikk.
  Jo bedre du får vanskelig for dem en venn og bruke ham for denne manøveren.

 19. takk for svar, håper jeg ikke å bry, men jeg har et spørsmål jeg hadde forsøkt å installere keylogger programvare
  [Jeg hadde ikke tålmodighet til å se opplæringen til slutten] og vi prostii.programul installert, men jeg husker jeg prøvde å installere, men overraskelsen fungerer ikke heller gå ut afara.Am besluttet å installere revo [og jeg tålmodighet] i konklusjonen hvordan bli kvitt ham ikke finne ham, vises bare i starten bar og åpne datamaskinen vindu som spør passord med revo jeg fjernet bare legge til eller remuve programmer, men jeg slettet sporene igjen av den .Etter jeg lært prog. revo jeg rømte veldig mange saker [utmerket program] veiledet meg å gjøre det jeg trenger keylogger, men kan ikke installere opp til ham ikke bli kvitt det. Fortsatt suksess!

 20. @Vali: Du bør ikke få noen råd, for det så dere ikke se opplæringen og deretter komme her og vi gråte og sverger at skjedde på grunn av oss !! mer enn at hvis du ikke svarer og begynner og sverger at vi vi er å klandre! Hvis du ønsker å gjøre noe, følg veiledningen til enden som det ble gjort! Du urmarindul spottet oss alle, og vi ber alle din skyld ny støtte, kan du se denne videotutorial å kvitte seg med det = >> https://www.videotutorial.ro/?p=817 Og en annen gang mot slutten glemt at ingen er forpliktet til å svare deg dine feil og uoppmerksomhet eller din hastverk!

 21. @Vali: Som du selv ikke gått, og du ikke har sett den nye veiledningen til slutten av hva vi ville bry seg om problemet ditt? siden vi advart i begynnelsen av opplæringen i beskrivelsen ovenfor k er ikke å spille med ham, og bør overvåkes nøye trinnene ikke utsette nostra og vi er ikke ansvarlig hvis du kjøper en pistol og gjøre en forbrytelse ikke å klandre som gjorde våpenet ditt og ingen som solgte den til deg som du bruker!

 22. hei! Jeg så opplæringen anbefalte jeg installert Spybot og funnet 46 problemer som er løst, men har fortsatt ikke fått kvitt ikonlinjen Index keylogger program. Jeg tror det er løsningen å ty til å installere enker. AID FOR MERCI !!!!!!!!!!!!!

 23. @Vali: Det er bare et ikon som ikke gjør noe uten Restu filer! Det skjer med programmer, ikke når du avinstallere og slette oppstart ikonet eller skrivebordet, kan du manuelt slette det, er det viktig å ikke ha Restu filer! av programmet! Høyreklikk på den og gi ham slett! Etter at du har sjekket skannet Spy og løser problemer, må du gi en restart etter at han avsluttet jobben ... vel ... Jeg fortalte ... slette den manuelt, det er bare et ikon ... .Eller bruke CCleaner som slettes etter ufullstendige filer, DLLs død register "døde" ikoner foreldreløs ... ... CCleaner opplæringen vi skrive opp søket på høyre du kommer inn og finne ham!

 24. badaboum sa han

  å leve! du er i notatet 10 !!!!

 25. Cuz hvis du kan hjelpe meg å se og mn, dak kan gjøre hva jeg vil ... k s virksomhet tutorial jeg så på det, men ikke hjelpe meg, jeg vil ha noe annet k ... Jeg kjøpte en laptop med Vista ferdig installert, partitzia Cs den 100giga, og D'hotellet (recovery) er 10, vel, ikke akkurat sitte å skrive dette uansett størrelse k.
  så, alt vel og bra opp her ... vel ... "vakker" ... Jeg liker ikke opplagt for k hver gang jeg gir til å være som den var da jeg kjøpte l '(formatering utvinning, som de sier ... NUJ) må fjerne bilder, musikk, kits, og alt det der ... og mi'ar som k dvd'uri av 100 konsert i C (ca 80 gratis) for å gjøre en enda 50 partitzie av giga (E: \ f.eks , eller hva) som du kan beholde alle personlige ting ... ideen vi Ek ledig plass i C, ca 80 giga, som jeg sa, men jeg gir C for å redusere mi'l (k mistenkte er på spansk, men det er enighet om Tamano = størrelse, ANTES = før, Despues = etter, resten forstår jeg k)
  http://img7.imageshack.us/img7/1525/dibujosc.jpg
  Så når jeg sier gi den til å redusere mi'l k plass er tilgjengelig for rabatt: 28709 MB .... (mindre fortalte meg ennå, men jeg slettet alt jeg allerede satt på dvd, tørket jeg k Systemgjenoppretting uansett vil formatere ( gjenopprette etter D) og be, jeg kom over disse gutta kommer 28 gig eller hvordan akkurat ...
  Jeg tenkte k mi'l redusere plassen vi setter k og k fra ledig plass han kan gjøre en annen partitzie ... NUJ dak ... gjette syk eller ikke.

  Cuz Jeg vet ikke ... Og jeg forklarte ærlig og vondt i hodet allerede, siden alle på jakt etter en løsning ....
  Jeg gjentar:
  Jeg ønsker å ta den ledige plassen i C (mer enn 28709 MB dak kan) og gjøre en annen partisjon, D'ønsker å forbli intakt
  åååå når det REDUCIR gi til min krympe 28709mb C'ul med det, gir jeg deg:
  http://img7.imageshack.us/img7/1719/dibujosdff.jpg

  Jeg håper k go link'urile

  NUJ andre detaljer ... Vista Home Basic, service pack 1, 32 biter (i tilfelle noe influentzeaza k)
  Trial dani: Dani hjelp
  Cuz du ikke forstår noe og forklare ametzeala k at jeg har ....

 26. aaa og et annet spørsmål ... Så Dak det absurde vilje kan gjøre en partisjon som jeg vil, når jeg gir en bedring av D eller etter dvd'uri en mi'o slette? ... uansett poenget er at jeg ønsker å jeg gir disse dager utvinning, men jeg er partisjon laget med noen ting på den, se hva som gjør en dak slette, slette innholdet dak, dak ... NUJ ... .K å vite hva jeg må gjøre for neste gjenopprette (NUJ ærlig som de sier, jeg fortelle formatering tankevekkende :)))

  Jeg håper jeg møter noen ... å fortelle meg Dak gå eller ikke å vite hva virksomheten ... k Jeg føler meg så stresset k er datamaskin med "butt naked" k've aldri igjen enn winamp, mozilla, og Y! Messenger ... døde er lei :))

 27. @liv:

  Ærlig og meg det tok meg litt hodepine.
  Og jeg kjøpte en laptop, og jeg partisjon c 100 giga og for å unngå alle problemene vi alle formatert harddisken, og jeg partisjonert hvordan jeg ville
  Jeg tror det er den enkleste

 28. Så ingen enkel måte, nei? ((K ikke vil gå glipp av vista at jeg har ... er å licentza de de som bruker oppdateringer ... Adik holde 1pic, DAK det formastez alt, bag vista ultimate make hver partitzii ønsker, og deretter gi den komme seg etter D går? Du ide?

  Flere k ms responstid mi'ai

 29. Kan du ta en vista torrents og sette serien på baksiden av den bærbare datamaskinen

 30. @liv: Se en vista å være rene, har ingen sprekk i den fordi din ikke har sprekk (aktivator) hvis du liceenta.
  Hvis maskinen du fikk og noen DVDer blant dem må være en og utvinning.

 31. @liv: Hvis du ikke du ga dvd recovery Du kan gjøre en slik vista disk selv det å bruke den så å gjenopprette partisjonen.
  Men vi bare gi oss sin mening, det er vanskelig å si så i flere lag, ønsker vi å gi deg råd galt.
  Sikrere ville være å gjøre poenget ditt og en vista i tilfelle at alle liceenta, hvis det ikke fungerer med systemgjenoppretting fra den partisjonen må installere Windows Vista fra start, får ikke endret varianter, prøv å finne en "ren".

 32. Nei, gitt mi'au dvd'uri, er utvinning på partitzia D har 10 gig, og jeg tok det jeg hadde på dvd, Recover Adik ... .Min du forstår hva jeg mener, k vet mer enn meg - j

  Så Dak ta en Vista Home Basic, sp1, hvordan er det at jeg har, og bak bag etter ala kode: .merge produktnøkkelen ...? bhu godt k ... existatzi deg og oss og åpne nye øyne, noen k ... vi er litt ... blomkål ... vent ... .aaaa en annen sak, vi har ikke drivere på ham, k disse gutta ikke gi sjåfører ikke gi noe ... Jeg gir Comp system installert, du gjør ditt DVDer restaurering, du har revovery og annen partitzie og far hilsen og lykke til ... .as kunne ta drivere av stedet, men så ... .nu..kam hadde en dårlig experientza med en annen laptop ....

  Så dak ... .Min please ...

  Takk så mye, kommer tilbake i etter at jeg håndtere dette fortelle deg hva jeg gjorde (k vet du kan ikke sove før jeg fortelle deg hva jeg gjorde ... Dada: j spøk (dårlig)) godt, introrc jeg takk igjen

 33. @liv:
  Vista-drivere har allerede noe i det, finner du resten på produsentens hjemmeside, må du først installere chipset-driveren (inf verktøy)
  LYKKE TIL!
  For å komme tilbake, gi oss ni nyheter du har gjort.

 34. velkommen
  Jeg prøvde å partisjonere en harddisk gir 80 at opplæringen, men jeg trenger ikke partition.Am gjorde den første primære partisjonen, men når jeg ønsker å lage på 2 de primære styrker meg å gjøre. Jeg mener ikke la meg merke av all utvidet. Jeg deretter starte den andre hdd og jeg ønsker ikke å sette min tallet 2 av alle OS. Jeg prøvde Acronis Disk Director men det står feil på hdd noe sånt: kan ikke lese harddisken sektor 288 ...... nevne at jeg formaterte den, men Calum har denne feilen, og har å gjøre med Windows-partisjonen. Hva kan jeg gjøre for å bli og 2 den utvidede partisjonen?

 35. k1k1 sa han

  Salut!
  Tutorialu virket veldig interessant for meg lenge søkt en der partitzionez av HDD-stasjoner, men jeg 2 partitzii og begge er fordelt som gjør sami gjøre ett - ?? ?
  Takk på forhånd!

 36. k1k1 sa han

  "Partitzionez disker til Windows scuzatzima: D"

 37. Adrian sa han

  @k1k1: Vel ikke bror du sett på tutorial hvordan du gjør? Jeg forstår ikke ... til slutt hva du ønsker å gjøre ???

 38. Jeg har 8o Gb harddisk installert OS Win. xp dvs: C = 80 Gb.Am forsøkt å opprette partisjoner fortsatt 2

 39. Adrian sa han

  @Sorin: Ikke gå til "break" C Deac mer ledig plass !! fordi i over alt opptatt! Du må gjøre akkurat som du partisjonere ledig plass!

 40. nelutzu sa han

  hei. Jeg har et minne laeptop 250G og er delt inn i C og D. Vennligst send meg beskjed hvis jeg kan gjøre en eller to av D-partisjonen uten ham vi taper, vi 200 plass og en G, og jeg ønsker å dele den i to eller tre deler. Jeg håper du forstår hva jeg mener. Jeg er interessert i å vite om det noen program for det, og hvis du kan gjøre dette uten å måtte formatere maskinen min. takk

 41. nelutzu sa han

  hei. Jeg har en bærbar PC med 250G minne og er delt inn i C og D. Vennligst send meg beskjed hvis jeg kan gjøre en eller to av D-partisjonen uten ham vi taper, vi 200 plass og en G, og jeg ønsker å dele den i to eller tre deler. Jeg håper du forstår hva jeg mener. Jeg er interessert i å vite om det noen program for det, og hvis du kan gjøre dette uten å måtte formatere maskinen min. takk

 42. Adrian sa han

  @nelutzu: Det kan partisjonere uten å være tvunget til å installere systemet, Abem vi mer opplæring knyttet til dette temaet, som gjør en partisjon med Disk Manager fra Windows-grensesnittet, hvordan gjør du med en spesiell verktøy kalt Acronis Disk Director, nå ser du ... du ikke kan å bryte ut av det uten å miste det du har på at D med mindre du partisjonere plassen er at det den har gratis ... du for eksempel D 200G og du ønsker å dele den i 3 du sa ... vel, hvis han er opptatt 100G kan ikke bryte ut av det for annen partisjon enn 100G Restu å foreta en ny partisjon, hvis du går over 100G allerede opptatt med noe ... automatisk miste alt på partisjon D !!! Nå 2 deg muligheter, eller lage en partisjon tar D bare tomrom som du har igjen, eller slette partisjoner i flere intelesu din ett format og gjør deretter D nettstedet ala hvor mange partisjoner du vil ... Skriv opp søket: partisjone vanskelig, ja 3 gå inn og du vil finne tutorials på dette ... du klikker på en av dem p tittel og se ... Lykke til!

 43. nelutzu sa han

  Tusen takk for svaret. Jeg skal prøve å se hva det ut akkurat som jeg er redd for å miste D.Sa jeg vil forklare hva jeg ønsker å gjøre en partisjon: jeg installere avast etter opplæringen, jeg AVG før, og jeg fant noen Vinn 32 pri virus og systemvolum vet ikke hvorfor, tørket jeg ala systemvolumet og andre bare i at jeg ikke vant 32 hva jeg tørket sters.dupa jeg ikke kunne komme inn i D eller C ved dobbeltklikk, mapper bare ved flaks som hadde skapt en bakup etter tutorial med Acronis. Jeg ga bakup og alt kom tilbake som inainte.Calculatorul går veldig bra, men jeg visste ikke at jeg var rolig virus. Jeg formaterte C-tallet da jeg ønsket å komme inn på D for å få kits å installere drivere og programmer viste seg for meg det samme spørsmålet jeg ikke kunne komme inn i D, C gikk i. Jeg gikk gjennom mappene jeg installerte Acronis og ga bakup. Nå ønsker jeg å lage en partisjon for å flytte fra D E D format og deretter formatere og C. Fortell meg hvis jeg gjør det bra, eller jeg forlater det. Jeg fortalte datamaskinen fungerer perfekt akkurat som jeg har om 5 virus i det. Sannsynligvis ikke så farlig. Takk igjen.

 44. Adrian sa han

  @nelutzu: Skann med Kaspersky, laste ned prøve og sett den på hi og deretter du skanner!

 45. nelutzu sa han

  Jeg prøvde å dele med Acronis Disk D site manager lisensiert restart men når jeg gir oppstår min platefeil. Er det fordi den har D-UL har VIRUS i ham?

 46. Jeg allerede som c-partisjonen, og jeg ønsker å gjøre en annen .. bare mislykkes, hva bør jeg gjøre?

 47. pari: Jeg har allerede som c-partisjonen, og jeg ønsker å gjøre en annen .. bare mislykkes, hva bør jeg gjøre?

  Du trenger en mer profesjonell programvare for å ha funksjonen "Split Partition" partisjon skiller altså, har vi en tutorial om Acronis Disk Director du kan se ved å klikke HER, Du kan bare få ledig plass på C for å gjøre en annen partisjon, foreslår jeg at du leser alle kommentarene og at opplæringen!

 48. sumomanu sa han

  Jeg har allerede partisjonert harddisken. Hvis du ønsker å opprette, redigere eksisterende partisjoner ved hjelp av Windows-verktøyet, betyr det ikke skaper ny partisjon alternativet vises når jeg klikker rett. som det var, kan ikke aktivere etableringen av en partisjon bare hvis vi ledig plass. korrigere?

 49. sumomanu: Jeg har allerede partisjonert harddisken. Hvis du ønsker å opprette, redigere eksisterende partisjoner ved hjelp av Windows-verktøyet, betyr det ikke skaper ny partisjon alternativet vises når jeg klikker rett. som det var, kan ikke aktivere etableringen av en partisjon bare hvis vi ledig plass. korrigere?

  Vel IAO logikk med mindre du har ledig plass, hvordan å lage en partisjon? eller hvorfor du har muligheten hvis du ikke har noen ledig plass til å gjøre det?

 50. noe ufullstendig, forventet jeg å lære om typer partisjoner, filtyper, må du vite, nå er jeg ute etter å gå et sted

 51. Gigel:
  noe ufullstendig, forventet jeg å lære om typer partisjoner, filtyper, må du vite, nå er jeg ute etter å gå et sted

  Hvis du vil vite mer du sette din egen bein å jobbe ... du gir et søk på google kan ikke snakke på en tutorial om alt dette, ville holde 6 timer, vil vi åpne vår appetitt for det hvis du ønsker mer du Mause internett-tastatur å skrive fingrene med for å ta på nettet og du doscumentezi informasjon bakevje det er å ønske og å elske

 52. mus

 53. Jeg oppdaget dette nettstedet Salutare.Tocmai minunat.Am partitonare fulgt denne opplæringen for harddisken, men for meg kan jeg ikke opera.Am installert vista black edition med en partitie.As bare ønsker å gjøre en nå, men mislykkes. kan du hjelpe meg kjekk?

 54. veldig bra tutorial. Takk.

 55. Hei venner, jeg har et problem med programvaren Partition Magic 8, etter at du har installert det, og du ønsker å komme inn i programmet ser for meg følgende ting: "brev Drive kan ikke identifiseres" Im iputeti si hva dette betyr og hvordan jeg kan løse dette iMIS program, eller sagt på en annen myk partisjonering hdd annen foruten Acronis for dette programmet fordi jeg gikk 14 G av partisjon C "unpartition"

  • mario27Hei venner, Jeg har et problem med programvaren partition magic 8, når du har installert det, og du ønsker å komme inn i programmet ser ut for meg følgende ting: "brev Drive kan ikke identifiseres" im iputeti si hva det betyr og hvordan de kan løse iMIS program eller sagt på en annen myk partisjonering hdd en annen utenfor Acronis for dette programmet fordi jeg gikk 14 G av partisjon C "unpartition"

   EASEUS Partition Manager Hjem Prøv å ha en gratis versjon, er programvaren enkel å bruke. Ingen programvare ødelegge noe, Acronis jobb, men du brøt med hånden fordi du ikke vet hvordan du skal gå med ham! Du har sannsynligvis samme stasjonsbokstav at du ønsket å gjøre eller hvem vet hva du ønsket å gjøre, programvaren ikke tror han var galt, men heller deg!

 56. Hei venner, jeg har et problem med programvaren Partition Magic 8, etter at du har installert det, og du ønsker å komme inn i programmet ser for meg følgende ting: "brev Drive ikke kan identifiseres," kan du fortelle meg hva dette betyr og hvordan jeg kan løse dette program eller fortelle meg en annen myk partisjonering hdd annen foruten Acronis for dette programmet fordi jeg gikk 14 G av partisjon C "unpartition"

  • mario27Hei venner, Jeg har et problem med programvaren partition magic 8, når du har installert det, og du ønsker å komme inn i programmet ser ut for meg følgende ting: "brev Drive ikke kan identifiseres," kan du fortelle meg hva dette betyr og hvordan de kan løse program eller fortelle meg en annen myk partisjonering hdd en annen utenfor Acronis for dette programmet fordi jeg gikk 14 G av partisjon C "unpartition"

   Og vennligst ikke poste samme spørsmålet 8 ganger! Vente noen til å moderere kommentarer og til å akseptere det og som kommer, legge ut kommentaren 3 ganger for ikke å få et svar snart !!!

 57. Georgian sa han

  salut.cate partisjoner bør gjøre en hard 640 ok.2 gb alt skal gå så godt eller drifts multe..sistem jeg vinner ... ast meninger 7

  • Georgian: Salut.cate partisjoner bør gjøre en hard 640 ok.2 gb alt skal gå så godt eller drifts multe..sistem jeg vinner ... ast meninger 7

   se DENNE Video tutorial svært nøye og uten rulle (klikk på ordet "dette" for å komme til her)

 58. Jeg har en partisjon D 115.39 og en C 32.10 og ønsker å gjøre mer prtitia C for å være 115.39 og prtitia d være 32.10 hvordan du gjør dette kan du la meg forklare hvis det er mulig, eller kontakte meg på messenger å forklare bedre min id marco.nistoran

 59. Hei ... Jeg har nylig kjøpt en bærbar PC med minne 500 500 + ek og en av mine problemer jeg ikke ser en av hdd i mycopm ... .jeg dro meg everest og ser dem begge, det kan fac.A andre problemet er k jeg prøvde å partisjonere, fulgte jeg nøyaktig k trinnene i opplæringen, men du må gi Clik å gi meg partisjonering oppstår tutorial vises altrceva enn hva jeg kunne på forhånd takk fac.va

 60. Razvan n sa han

  hei!
  blog.interesant.intru gratulasjoner for ham daglig siden jeg oppdaget.
  kan du fortelle meg hvordan du kan løse følgende problem: Jeg kjøpte en usb stick gb Maxell våge 4 og 2 fabrikken har partisjoner på den, en av 1 mb og en 3,7gb.
  reusec ikke å tørke ut den lille pinne og kan gjøre både du noen gang møtt en singura.daca noe og kjenner rette, kan du fortelle meg deg.
  uansett jeg ikke anbefale dette merket av USB-pinne, selv for problemet jeg skrev for at fra starten har bare 3,7-3,8 4 gb i stedet.
  Takk.

  • Adrian sa han

   Razvan n: Hei!
   blog.interesant.intru gratulasjoner for ham daglig siden jeg oppdaget.
   kan du fortelle meg hvordan du kan løse følgende problem: Jeg kjøpte en usb stick gb Maxell våge 4 og 2 fabrikken har partisjoner på den, en av 1 mb og en 3,7gb.
   reusec ikke å tørke ut den lille pinne og kan gjøre både du noen gang møtt en singura.daca noe og kjenner rette, kan du fortelle meg deg.
   uansett jeg ikke anbefale dette merket av USB-pinne, selv for problemet jeg skrev for at fra starten har bare 3,7-3,8 4 gb i stedet.
   Takk.

   Alle pinner eller harddisker er så delvis av hvor mange G har, og jeg fikk en HDD, men har 500 400 og 500 decum noe ingen hodet. Det er et spørsmål om marcheting er avrunding beløp. Hvis du sitter og beregne vil du se at det riktige beløpet gir deg. Men hennes vindu og på etiketten gi deg en avrundet!

   Som liten partisjon som er MBR USB-pinne, en liten fil som holder data stikke klynger og hva har det, fordi den lille partisjonen operativsystemet viser deg feste når du går inn, men hun var ikke være synlig.

   Jeg format stick feil når jeg installerer Windows, jeg glemte stokk koblet til PC-en og når jeg fikk spille partisjone iam gitt format og USB-pinne, og deretter når du har installert Windows, overraskelse, hold deg ikke lenger vises i Min datamaskin, ser du nesten ingen system. Den viser bare høyreklikk på Min datamaskin og deretter Administrere og der vi gjenoppbygd synlig.

 61. mario sorin sa han

  hei er ok

 62. Marius sa han

  Jeg vil ikke forsvare min video! Hva er problemet? Alle de beste og et velsignet år!

  • Marius: Jeg har ikke forsvare min video! Hva er problemet? Alle de beste og et velsignet år!

   Vær mer eksplisitt fordi ingen av oss tror stjernene!
   Hva bildene vises du? Hvor du ikke bildene vises i nettleseren eller PC? hva mener du nøyaktig? Hvis du mener du ikke synes opplæringen betyr at du ikke har Flash Player installert! Du skriver i google: flash player laste det ned og installere det, og du kan se videotutorialele.

 63. salut.eu jeg formatert harddisken (en 80 gb) Jeg installerte operativsystemet på C, jeg formatert D og E partisjon hadde forlatt henne så noe denne pierd.Dupa Vi ønsker å ha flyttet fra D og E jeg formaterte og e-ul.Problema det er ikke lenger viser meg navnet på mappen .imi showet mappen, men som han ikke hadde beskrivelsen? Eller sette arata.ce Klikk på mappen jeg har gjort? raspuns.cu forvente respekt.

 64. marius sa han

  Tusen takk! Hvis du visste hvor jeg slet med da jeg først partisjonert hard! Mange takk!

 65. Iuly;) sa han

  Hei folkens! gjør en utmerket jobb, og jeg ønsker å gratulere deg for. alle tutorialelele men dc ikke lage en tutorial og hvordan du partisjonerer direkte i MS DOS oppstartbar CD virker for meg ærlig mye enklere ...;)
  Uansett .. Jeg må innrømme at selv om jeg er virkelig god til feilsøking PCer jeg har lært mye av deg, og jeg vil takke deg !!! Fortsett med det gode arbeidet !!!

  Vennlig hilsen iuly

 66. Vasile sa han

  Jeg har en bærbar PC med en hard problema.am de 400 og 7 vinduer giga.am noe en partisjon C. instalat.cu hvordan kunne jeg gjøre ennå 2 del D eller E uten å måtte fjerne det vi i C? og uten å være tvunget til å installere Windows-ul.daca kan hjelpe meg å forklare noe, men amanuntit.as som kan være takknemlig for at jeg kan ajuta.multumesc det som er forventet.

  • Adrian sa han

   Jeg har en bærbar PC med en hard problema.am de 400 og 7 vinduer giga.am noe en partisjon C. instalat.cu hvordan kunne jeg gjøre ennå 2 del D henholdsvis uten å måtte slette hva jeg har i C ? og uten å være tvunget til å installere Windows-ul.daca kan hjelpe meg å forklare noe, men amanuntit.as som kan være takknemlig for at jeg kan ajuta.multumesc det som er forventet.

   I disse dager vil jeg gjøre en veiledning om dette emnet, bo nær videotutorial.ro eller du kan abonnere via e-post til opplæringsprogrammer og når du legger ut en ny tutorial, vil du bli varslet via e-post. øverst til høyre i boksen "Abonner via e-post til å motta opplæring
   og andre interessante nyheter i IT sfære "i feltet under skriv inn e-postadressen din og klikk på GO. Du vil motta i posten en link du må klikke for å bekrefte abonnementet ditt (abonnement) og det er alt.

 67. Vasile sa han

  Jeg så noen tutorials hvordan du kan arbeide med partisjonere en vanskelig acronis.pt laget av cristi.dar ikke angi om å lage nye partisjoner tørke alt du allerede har installert Windows-partisjonen primara.eu den 7 og noen problemstillinger som stic.dar kan sette på hvis jeg er interessert i å gjøre 2 partisjoner eller mulkte avhenger hard.caci everest- fortsatt ikke har lastet ned programmet fra en tutorial.nu vet alt kan fortsatt gjøre en partisjon som corecta.dar jeg er interessert i er dette lucru.se slette Windows til en ny partisjone hardului.ceea det jeg sier er at vi i Amerika laptop nylig var det på ham cumparat.si windows-ul.l jeg fikk uten cd den instalare.fara cd for å installere drivere og så departe.si ærlig min forferdelse jeg var ikke et spørsmål ... dc rezolv.si passivitet kan ikke skrive prate ??? jeg VB med Toshiba chatte med ratzoiu men nå kan ikke gå inn i chat.dc? adrian're en gentleman som jeg har rsp.multa helse ...

 68. Anta at vi har tre partisjoner og ønsker å bli med to av dem ....
  Hvordan gå frem? Takk!

 69. Razvan sa han

  Jeg har et problem med hardu !!! Så jeg C: partisjonen jeg har gjort, og har nå en total system 4 Fed og ennå ikke en som heter CIK partisjon utvinning !! jeg gjøre det jeg bodde i en 100gb gratis 450gb ... og når jeg sier gi nådd maksimum partisjon Nei !!! hva gjør jeg?

 70. sasha-097 sa han

  Jeg har et spørsmål om vi har en annen hardt du bare koble kabelen som har en utgang cela som du kobler til SATA og enkel, og til hardt asal ELLER ANNET OG MUST MA

 71. Catalin sa han

  Jeg hilser deg!
  Jeg har et problem litt mer spesielle. Jeg kjøpte en laptop Medion i Tyskland med windows home edition instalat.hardul 7 320 giga er delt slik: 266 29,9 C og D boot gjenopprette. Jeg pc av 8 år og er ikke en nybegynner; så jeg prøvde å gjøre en anstendig partisjonering. ved hjelp av Windows-verktøy vi gjorde. Da jeg installerte Acronis, jeg gjorde 60 C giga, men resten vil ikke la meg gjøre det logisk partisjon, altså giga 207. Da merket jeg at det er virtuelle partisjoner små 2 100 en giga 1 mb og en som viktige filer fra Windows-partisjoner IKKE OEM.ACESTE TILLATT i Min datamaskin VAD. Jeg prøvde å få i C bruker MERGE kommandoen. MEN MY HEAD OVER WINDOSUL DAT, trenger reparasjon i Windows med DVD ROM DVD. Restaurert c FØRSTE OG HVORDAN VAR M / jeg forlot PAGUBAS.cu håper du kan hjelpe meg kan du unnskylde meg hvis jeg legge dette problemet 2 steder.

 72. Constantin sa han

  Boby Jeg tror ikke du vet ikke betyr ikke 30.000 30 mb gb
  explci godt til folk som ikke er lik gb 1 1000 mb

  • Adrian admin sa han

   Constantin: Boby Jeg tror ikke at du ikke vet betyr ikke 30.000 30 mb gb
   explci godt til folk som ikke er lik gb 1 1000 mb

   Det var en avrundet form agitatule! Lettere å forstå enn mannen, slik at har å fortelle 1024 står computing lettere å forstå og lettere omu som forklart Boby.

 73. costelpescar sa han

  Interesant.Mulţumesc.

 74. mada91lin sa han

  Hei. Jeg har også et stort problem og en hard !!!! jeg kjøpte fra en venn (80gb) jeg koblet alt bra her oppe ...... ...... u .il gjenkjenne PC-ins kan ikke komme i el.mentionez k jeg prøvde sal format og ikke gå gi meg disse feilene. AM prøvd med partion magic ... .og med Acronis Disk Director med de resesc sal format vinduene mine, men når jeg går inn i tomrommet kan få tilgang til. PLEASE HJELP MEG MER D ALLE !!!!!!

  http://img94.imageshack.us/img94/5439/mada.jpg

  http://img6.imageshack.us/img6/6484/mada1u.jpg

  MER IGJEN PLEASE HJELP MEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 75. Catalin sa han

  30.000Mb er 30Gb for deg :))))) 30Gb = 30.720Mb
  Du gjorde en partisjon 29.296Gb

  Allikevel er det nyttig film. bravo

  Stor forsiktighet med XP og "en" Vista :)))

 76. Tica sa han

  Jeg fikk en metall støtte for hdd laptop med to hdd en 120 gb-en 250 hdd er god trygt og USB-kabel det samme, men når du bag usb gjenkjenner ikke lysene beculetu rød hdd er anvarte men ingenting sett noen år kan jeg gjøre disk~~POS=TRUNC til å gjenkjenne dem takket

  • AdrianGudus sa han

   Tica:
   Jeg fikk en metall støtte for hdd laptop med to hdd en 120 gb-en 250 hdd er god trygt og USB-kabel det samme, men når du bag usb gjenkjenner ikke lysene beculetu rød hdd er anvarte men ingenting sett noen år kan jeg gjøre disk~~POS=TRUNC til å gjenkjenne dem takket

   Har du installert alle drivere for operativsystemet ditt? Spesielt bør ikke gå glipp av hovedkortdriveren når det kommer til USB-enheter. Spesifikk chipset driver installere operativsystemet og grunnleggende hovedkort?

 77. Tica sa han

  med 120 gb jeg besluttet å kjenne igjen, men 250 ikke som jeg Prøvde cuHiren støvel cd og lam igjen en dag og hele natten, men skannet 4456mb og fant 1500 av Badur og alle 1500 reparert og lam av hester tror slutten år -tro uke at apple kan gjøre vanskelig ancet annen hdd, men vi la i kveld og morgen ble gjort, men dette er vanskelig eple takk ancet
  Det er installert hovedkort brikkesett opprinnelige Comp CD og installert alle

 78. Jeg partisjon C 10 gb maresc.am ønsker å lese på andre fora at mer bør være foran datamaskinen management.in C-stasjonen ledig plass til å eksistere nealocat.mi jeg slettet andre partisjoner, men forble f partisjon som verken kan gi delelte verken gi meg hjelp shrink.nu

 79. AdrianGudus sa han

  Mirela:
  Jeg partisjon C 10 gb maresc.am ønsker å lese på andre fora at mer bør være foran datamaskinen management.in C-stasjonen ledig plass til å eksistere nealocat.mi jeg slettet andre partisjoner, men forble f partisjon som verken kan gi delelte verken gi shrink.nu hjelpe meg takk og jeg håper jeg var klar nok til å forstå hva jeg ønsket å forklare.

  Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Partisjonering av en harddisk som inneholder kun operativsystemet partisjon, skriv ja og du vil finne opplæringen.

  • Mirela sa han

   AdrianGudus: Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Partisjonering av en harddisk som inneholder kun operativsystemet partisjon, skriv ja og du vil finne opplæringen.

   AdrianGudus: Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Partisjonering av en harddisk som inneholder kun operativsystemet partisjon, skriv ja og du vil finne opplæringen.

   Jeg har allerede 2 partitii.nu vite hvis du forstår hva jeg ønsket å zic.am 2 del f c og f vil slette partisjonen kan øke c.nu å vite hvordan du sletter f ikke tillater meg verken gi eller gi slett krympe .

 80. hei,
  Jeg gjorde en partisjon på en laptop hdd 320 (initial én partisjon), men nå vil jeg endre ... muligens å slette og ta det fra begynnelsen ... er det mulig?
  merci

 81. Mannen hvordan å gjøre for å få min mer GB i C (for å ta D og satt i C) uten meg installere Windows® pls Fortell meg dak kan til e-postadressen vi precizato i feltene over og jeg har en spørsmål:
  En venn av meg merkelig Snap knappen "m" av laptop har VRO 5
  , 6 år og har ingen garanti for at han tok i Italia pls fortelle meg hva jeg skal gjøre
  Takk for at du tok deg tid til å lese denne meldingen
  Med all respekt Cristi

 82. Hei venner, jeg har et problem ikke mye jeg installere Windows 7 entreprise når du gjør innstillinger for å installere Windows jeg uhell slettet partisjoner D stedet og E-site og bodde hos C, og alt plass D og E gikk i C og Akum alle programmer og spill, eller installert i C (zik'm ikke ekspert på pc), og deretter datamaskinen jeg går dårlig selv mine starter på nytt noen ganger alene, pls ajutatima kum til å gjøre mine tilbake partisjoner jeg prøvde å få ut vinduene, men mia det er partisjoner med KB 999 og 968 KB D nettsted med mer går, ASTP meninger.

 83. Tusen takk producaorului Tineo denne opplæringen og så videre !!!
  PS.Aviz amatører som alltid har noe å kommentere "Friends hvis du ikke kan sette pris på andres arbeid og hjelpe dem bedre sier jeg> !!! STILLE !!! <
  Jeg beklager hvis jeg snakket til eieren av nettstedet hadde mer enn.

 84. god
  Jeg oppdaget nettstedet og og er spent. Bobi forklare veldig godt. Jeg er en nybegynner, og jeg vil definitivt ha mye å lære av din tutoriatele.
  GRATULERER!

 85. DJ STARKiD sa han

  [B] Hei, jeg for en er i 2 informasjon, så jeg bør vite noe om en datamaskin, men med partisjonering harddisker alltid hilse hver problem

 86. mersii mann du mest tareeee

 87. vet hvordan martitionez med Windows og andre programmer ja jeg har et annet spørsmål! Jeg har en hdd 40 gb og jeg Facu to partisjoner c og d, men dukket opp en ledig plass på 7,84mb! uansett jeg vil partisjonere alle ledig plass som vises! jeg er tilbake til en partisjon som det var opprinnelig og overraskelse ledig plass di igjen! så det skjedde med en stik! jeg gjorde igjen Windows® og nå har 15,6gb stedet for 16gb som har en innledende kurs stresantul og vejnicul ledig plass! vel det er bare noen få mega meg meg ganske stresset til max! gjør deg selv en tutorial probems dette har satt dem, og jeg ender en gang for jeg har prøvd mange programmer og Uallokert plass slik at jeg ikke har klart partisjon sal innført igjen!

 88. Kan du hjelpe?

  • AdrianGudus sa han

   Mihai:
   Kan du hjelpe?

   Unalocated plass som er helt normalt og naturlig å være og forbli slik. Som pinne som sier at du har 16 15,6 og nå har ... .cred du tar feil. Aldri stick eller HDD vil ikke 20, 500, 250 eller beløpet deklareres på etiketten. Det er en markedsføringsstrategi brukes av produsenter å runde summen harddisker eller pinne urilior

 89. Mihai sa han

  Jeg spurte om ledig plass fordi vi installert windowsuri og andre PC selv leptop, hadde to partisjoner og manglet ledig plass! Dc sier det er ok tror du vet likevel mange flere som meg, men sticu selv VB alvor! har 16gb noe er TakeMS kjøpt på EMAG, ja si det ser ikke 16 løst, kan 15si noen gir mer enn 15,6 og hadde ingen plass ala ledig plass at jeg ikke kan bruke alle integrert i partisjonen! jeg l -Jeg formatert for som har virus på den, og jeg formaterte når jeg setter Windows på tracing papir! jeg visste faktisk ikke formatert som Windows® sier han ikke kan gjøre denne operasjonen så jeg har installert Windows på sporing dinou og når du kommer inn Windows og spør hva partisjon installere windows må først slette dem og deretter opprette dem på nytt, og jeg utryddet Stik jeg laget og en partisjon og deretter dukket opp som ledig plass og da ikke bli kvitt ham så opp ikke slette partisjonen stik alt var ok, og hadde mer enn 15-6 gb uten ledig plass! med Windows XP jeg tørket! ærlig har jeg ingen forklaring, har du?

 90. bra! nyttig tutorial, men jeg se etter noe annet, nemlig hvordan forene to parter uten noe program ... ..l leptop kjøpt andre hånden og begynte å oppdatere den, og nå sier jeg at jeg ikke har nok plass på det, ja nei jeg bare programmer og oppdateringer fra windows.As ønsker å forene de to partene, som det kan være? må jeg nevne at de tyske vinduer slik at de forstår ingenting, men jeg takler det.

 91. AdrianGudus sa han

  Julia:
  bra! nyttig tutorial, men jeg se etter noe annet, nemlig hvordan forene to parter uten noe program ... ..l leptop kjøpt andre hånden og begynte å oppdatere den, og nå sier jeg at jeg ikke har nok plass på det, ja nei jeg bare programmer og oppdateringer fra windows.As ønsker å forene de to partene, som det kan være? må jeg nevne at de tyske vinduer slik at de forstår ingenting, men jeg takler det.

  Vi har om denne opplæringen. Skriv opp i boksen til høyre sidebar SØK: Partisjonering av en harddisk som inneholder kun operativsystemet partisjon, trykk enter og du vil finne den opplæringen

 92. Føniks sa han

  Super tutorials. takk

 93. Hei jeg har et problem ... .. For noen tid, og jeg ønsker å installere Windows 7 og jeg kan ikke installere det! Jeg sier at HDD er ikke kompatible. lære meg ut jeg gjøre det jeg ønsker å jobbe med flere fasiliteter 7 jeg ...... Vennligst fint!

 94. Ja! Klar, konsis, rett på sak! En av tutorials "å huske". Gratulerer! Alle gode ønsker for. Ferdig. Tusen takk!

 95. Bra, jeg har en hard 7 jeg installerte Windows Ultimate, to like partisjoner og partisjon med Windows Jeg ønsker å gjøre mindre Sanu mai ea.se kan installere noe uten problemer? Takk

 96. Takk for informasjonen. Jeg har vært veldig nyttig. Jeg har en ekstern harddisk Fujitsu 500 GB (3 poster og 6 pekere) hadde vi opp til å oppdage dette området, en partisjon og du ønsker å kopiere noe på det på lokal harddisk jeg skrev med maksimal 30 Mb / s. I delte seks virkelige volum og gjort det samme antall partisjoner av lik størrelse. Jeg skriver dette hdd med 60-70 Mb / s. Takk igjen for informasjon. Alle de beste, har du et godt nettsted, holde opp det gode arbeidet.

 97. Ciprian sa han

  Hei,

  Hvis du ikke ønsker å ha installert to operativsystemene er det ok å gjøre det samme partisjone nemlig:

  C - operativsystem - XP
  D - installere programvare, spill, filmer
  E - videospill butikken

  Hvordan ville partisjonering for flere pins leser?

  For Xp forsto jeg at det ikke er nødvendig å bevilge mer enn 30-40GB. Opplæring er trukket fra den riktige partisjonen er en fast verdi. halv / kvartal av størrelsen på harddisken.

 98. Adiana Onet sa han

  Hei, jeg har en bærbar PC med vindu 8 og har kun én partisjon 938gb, hvordan kan jeg gjøre en partisjon og kan du fortelle meg Dak miste noe av partisjonen når delt maskinvare? Venter på svar, takk

 99. Hei, jeg har en laptop med vindu har bare ett 8 og 500 GB partisjon .Hvordan kan jeg gjøre partisjonen og kan du fortelle meg om noe går tapt når partisjonen som deler maskinvare? Vent på svar takk.

 100. Mihai:
  Hei, jeg har en laptop med vindu har bare ett 8 og 500 GB partisjon .Hvordan kan jeg gjøre partisjonen og kan du fortelle meg om noe går tapt når partisjonen som deler maskinvare? Vent på svar takk.

  Det anbefales ikke at du partisjonere en harddisk som er gitt.

  • Hallo

   Jeg har en ekstern harddisk med en database ..initial han ble anerkjent av laptop uten problemer før en gang da jeg presenterte ham i et par filmer DVR for redningskamrene i lys av en arbeidsgruppe ... det senere når jeg returneres til den bærbare datamaskinen er ikke regnskapsført ..nu åpner på noen måte ... hvordan kan gjenopprette filer etter hdd?

   takk

 101. hei ... jeg har nettopp kjøpt en Seagate harddisk 2T ... Jeg så ham ikke og heller ikke klarer ... Jeg forstår det er noe begrensninger? ... .vi vil dele det ... jeg vil ha det ... så en partisjon 2t? ... hvordan procedez.Ms forhånd

 102. Det samme kan gjøres med Windows disk manager selv enklere og mindre farlig uten fare for å miste viktige data.

 103. Salut! Jeg har et spørsmål, startet en idiot, fordi ellers kan jeg ikke si min installere Windows og vet ikke hva han gjorde det etter installasjonen ikke lenger har tre partisjoner, men to, kan jeg fortelle noen om jeg har en sjanse til å hente all informasjon på denne partisjonen eller ikke. Takk på forhånd!

 104. jeg har et spørsmål jeg legger passordet på harddisken og jeg glemte jeg kan gjenopprette det på en eller annen måte, eller jeg må endre harddisken, jeg vil spørre hjelperen

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.