Gjenoppretting av PC-inspektør, gjenoppretting av utilsiktet slettede data eller fra formaterte stasjoner - videoopplæring

Hei venner, før presentere opplæringen i dag vil jeg fortelle deg at videotutorial.ro slått 500 tutorials, holde ro ikke få panikk, jeg vil holde kontakten, ønsker vi at du skal gjøre 1000.
I dag vil jeg presentere et program med en gjenopprette tapte data etter utilsiktet sletting eller formatering av harddisken.
Gjenopprettingsprogramvaren kalles PC Inspector File Recovery, og som alle "inspektører" er det ganske vanskelig å forstå av en nybegynner bruker, ikke bekymre deg, etter å ha sett denne videoopplæringen vil du se ting mye tydeligere.
PC Inspector File Recovery er en meget god programvare, gjenoppretter data fra fast, problemet hans er i grensesnittet, det er ikke bare brukervennlig, men hvis du har litt tålmodighet vil du se at det er ikke så vanskelig.
Vår programvare Recovery gjør jobben sin veldig bra, jeg kan si super bra når det kommer et uhell slettet filer (slette + tom papirkurven) fra utvinning etter formatering sitte nesten like godt her har liten tålmodighet i tillegg fordi deep scan, forresten, er veldig rask skanning motor.
Bortsett fra det vi presenterte i opplæringen, PC Inspector File Recovery vet å gjenopprette partisjoner som ikke vises i Min datamaskin på grunn av maskinvarefeil eller fordi manøvrer feil de gjorde brukernavn (partisjonering operasjoner gjort dårlig) .
En stor fordel med dette programmet datarekonstruksjon er at det koster ingenting, det er gratis programmer av denne kaliber er alltid kommersielle.
Gjenoppretting kan gjøres fra alle slags enheter: minnekort, USB-pinne, harddisk, ekstern harddisk, ssd, sd, ms, cf, you name it….
Det kan gjenopprette filer, vil en liten deavantaj komme seg etter formatering, er filnavnene endres her.
Alt i alt er det en veldig god programvare, du kan skrive et vennligere grensesnitt, men det er det, det er bra og så, la oss ikke lage neser, gavehesten ……, spesielt siden de er tyske.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg tror ikke det ville være tid, men du sier Happy Birthday og suuces ytterligere.
  En nyttig veiledning for alle.

 2. Ms, en nyttig tutorial.

  • Bulgac:
   For meg jeg ikke går mykt!
   Jeg har et problem jeg tilfeldigvis fjernet en stor sak en driver feil og ikke vet hvordan å formatere den!

 3. super .. men jeg tror ikke han kan bringe tilbake de gamle driverne etter en tidligere vinduene i en notatbok.
  gg likevel for innsatsen

 4. Veldig høyt cristi, og det beste er at det er gratis ... Bravo, fortsett det! Lykke til!

 5. Al3xutzu sa han

  veldig nyttig tutorial videre bft

 6. Dragos sa han

  God tutorial, jeg tror det er programvaren, se som er enkel å bruke. Meget god advarsel på slutten, mange også brukt HDD eller media ble slettet data, vil de skrive og vil trolig ikke lenger gjenopprettes hvis fortsatt bruker media.

 7. Huma Roma sa han

  Fra utskifting vinduer XP i september 2010 jeg mistet messenger arkiv som for meg var noe veldig verdifulle. Fortell meg om det er en tutorial spesielt for slike situasjoner, eller om noe kan gjøres for å gjenopprette arkivet. Takk og gratulerer for alt du gjør for oss.

  • Huma Roma: Etter installere Windows XP i september 2010 jeg mistet messenger arkiv som for meg var noe veldig verdifulle. Fortell meg om det er en tutorial spesielt for slike situasjoner, eller om noe kan gjøres for å gjenopprette arkivet. Takk og gratulerer for alt du gjør for oss.  

   Du måtte være forsiktig og å lagre arkivet på flere steder. Kan ikke tro meg hvis jeg forteller deg alt på datamaskinen lagres i noen steder 7 nettet på ulike steder, pluss de to andre datamaskiner. Saken er jeg som vet hva nøkkeldata.
   Det gamle rumenske ordtaket sier: “Bedre trygt enn dårlig "
   Gooogalitzi, gooogalitzi, gooogalitzi og la dem dreaq messenger og spill Cocoa.
   Disse gutta har gitt mura-n munnen. Deres ære.

 8. Octavian sa han

  Veldig nyttig! Og programmets super mocha!
  Gratulerer tutorial!
  Og når vi snakker om "500", Gud hjelpe! Måtte Gud gi deg makten til å krysse av for 5000, 50000 ...
  Lykke til! Ser deg!

 9. Spørsmål: Hvordan kan slette data slik at de ikke gjenopprettes ved noen metode? Takk for svar.

  • Jijel: Spørsmål: Hvordan kan slette data slik at de ikke gjenopprettes ved noen metode? Takk for svar.  

   Win98 Bootdisk og kan med noen kommandolinje og HDD blir jomfru, helt ren.

 10. Super, super, super tutorial, du er et team av maksimal klasse, jeg i hvert fall jeg lært mye av deg, og takk på denne cale.Multa lykke og helse til hele strengen familien.

 11. Uansett mistenker jeg at de gjenopprettede filene bare er at de opprinnelige er litt ødelagte, hvordan kan jeg uttrykke meg. Deres tilstand er ikke utmerket, det er verre ... tydeligvis ikke?

 12. bravo tot.meritati landene er mye mer enn takk

 13. Gratulerer med dagen og mange opplæringsprogrammer!

 14. Bra, satt jeg arkivering rot, kan gjenopprette samtaler?

 15. cuibaru sa han

  Best gratulerer videotutoriale området i Romania!

  • cuibaru: Gratulerer videotutoriale det beste nettstedet i Romania!  

   Jeg vet om er det eneste stedet VIDEOtutorials !!
   Jeg vil takke deg fra bunnen av hjertet Cristi k du laget veiledningene med datagjenoppretting. Min svoger hadde spilt på datamaskinen og installert et dual boot operativsystem med mitt og klarte å installere det i en partisjon hvor jeg hadde alle bildene og videoer, mange bilder blir skannet fra gamle bilder (fotopapir) og originalene ... Gud vet hvor de er. Jeg tok alle gjenopprettingsprogrammene etter tur og prøvde dem, så jeg gjenopprettet nesten alt. og gamle filer som jeg ikke visste eksisterte før jeg glemte dem, for eksempel en mappe med lisenser og serier fra rundt 2007 som jeg slettet da jeg prøvde Deep Freeze. allerede gjort), er det et program for å "bevare" dataene, så å si, eller rettere sagt hele PC-en. Det er en kommersiell programvare, men jeg vet at den også har en prøveversjon eller gratis versjon for hjemmebrukere. Jeg er ikke sikker, men det er en veldig praktisk talt, i det minste i mitt tilfelle var det ideelt. Oppriktig m takk igjen og bare bra!

 16. ett problem jeg ikke synes partisjoner
  2 partisjoner og jeg ikke kjenner dem lurer på dc?
  hvis du kan hjelpe meg kan du gjøre det

 17. til deg å nå 5000 helse og mer. Takk og PTR denne opplæringen.

 18. Gino Corelli sa han

  Cristi hvordan går jeg eller som leses fra kortet telefonen fra maps brutto som jeg sjekket det andre problemet lese og redde meg selv når jeg er ute etter noen sluttplassering bety konstant går spinne sirkelen ala og så sier få veibeskrivelser så og spinner incontinu og data Connection prøve under si hvorfor?

 19. hvis du ga ham ingen rask formatering eller nyttår ikke gjenopprette data fra pinnen

 20. Jeg hadde selv et spørsmål, kan du installere Microsoft .NET Framework 3.0 datamaskin uten internett fordi de ønsker å installere det jeg ber mulighet internet.Va må vi raskt et svar.
  Jeg trenger et program Sony Vegas Pro 9.PLEASE!

  • AdrianGudus sa han

   simiJeg ville ha et spørsmål, kan du installere Microsoft .NET Framework 3.0 datamaskin uten internett fordi de ønsker å installere det jeg ber mulighet internet.Va må vi raskt et svar.
   Jeg trenger et program Sony Vegas Pro 9.PLEASE!  

   Du går fra en PC til internett og laste ned .Net Framework 3.0 (Skriv i Google: Net Framework 3.0, går du inn og du vil finne) laste den ned, sette den på en CD eller pinne du går til PC som ikke har noen netto og installere den.

   • AdrianGudus:
    Du går fra en PC til internett og laste ned .Net Framework 3.0 (Skriv i Google: Net Framework 3.0, går du inn og du vil finne) laste den ned, sette den på en CD eller pinne du går til PC som ikke har noen netto og installere den.  

    Ja jeg så bare stokk og når jeg ga det til meg å spørre meg installere net.Adica tar componentele.De hvorfor jeg ønsker å installere komponenter uten å måtte installere (direkte installasjon) .En prøve og CD MS odata.Astept ennå igjen raspuns.pls

    • AdrianGudus sa han

     simi:
     Ja amfacut så bare stokk og når jeg ga det til meg å spørre meg installere net.Adica tar componentele.De hvorfor jeg ønsker å installere komponenter uten å måtte installere (direkte installasjon) .En prøve og CD. ms odata.Astept ennå igjen raspuns.pls  

     Se Offline installatør for .NET Framework 3.0 HER 32 bit versjon (ikke netto du trenger å installere det, klikker du på ordet her i rødt)

     • AdrianGudus:
      Se Offline installatør for .NET Framework 3.0 HER 32 bit versjon (ikke netto du trenger å installere det, klikker du på ordet her i rødt)  

      Jeg takker endelig reusit.Tineti opp det gode arbeidet!

 21. Feticu Valeriu sa han

  Vet at jeg virkelig er nyttig opplæring som. (Men en Gif Yahoo Mess alt vi har ikke klart å bringe. Ingen beveger Sinner)

 22. bpm_22 sa han

  Cristi komplimenter for alt du gjør.

 23. kikileon sa han

  Jeg skrev, du strålende! GRATULERER! med all respekt, kikileon

 24. Cornel Palade sa han

  Din veldig bra initiativ. For oss og oss legfolk lære å gå med disse moderne programmer og verktøy. uansett du er sterk og helhjertet gratulere deg for hva du gjør med disse veiledningene. Vennligst mye, hvordan kan installere Android på en Fly Touch 2.2 2 2.1 Android ARM 11GMHZ 1 10.1-tommers tablet. mye flaks og Gud gi deg god helse!

 25. Darkfun sa han

  Opplæringen er fin ... men for de med alvorlige problemer anbefaler jeg getdataback for ntfs. Selv etter formatet + ny installasjon ... gjenoppretter den nesten alt.

 26. Sergiu sa han

  Hei,
  Hvorfor ikke oppstår når sjåførene slår på PC Inspector?
  Jeg bare ser #1 Fast disk (149 GB), så det kumulerer alle partisjonene mine ...

 27. Hercule sa han

  Prøvde å installere min bror Inspector File Recovery og går frate.mam førte til din e-dawnload antradevar er deskide RUN når du gir filen for å installere ami ikke gå dit og si at denne filen er eroare.aveam behov for å gjenopprette leam noen bilder som jeg legger slettet når jeg formatert partisjoner med vinduer og reforma NTFS.am partitii.am kan 4 easeux Prøvde ett år, men det er en annen variant demo.daca Dami bror av et annet program hvor jeg kan for å gjenopprette de eau sal fotografii.sa vet at jeg fulgte dine tutorials tutorials grøft hvor vi anvatat PC.ami å bruke en konstruktiv ting som det gjør ting bune.recunosc hvis tutorials var fortsatt ikke vet å sette en Windows, men takket være dine tutorials jeg anvatat og arbeider asta.ati CRISTI.O takke GOD DAG.

  • Hercule:
   Prøvde å installere min bror Inspector File Recovery og går frate.mam førte til din e-dawnload antradevar er deskide RUN når du gir filen for å installere ami ikke gå dit og si at denne filen er eroare.aveam behov for å gjenopprette leam noen bilder som jeg legger slettet når jeg formatert partisjoner med vinduer og reforma NTFS.am partitii.am kan 4 easeux Prøvde ett år, men det er en annen variant demo.daca Dami bror av et annet program hvor jeg kan for å gjenopprette de eau sal fotografii.sa vet at jeg fulgte dine tutorials tutorials grøft hvor vi anvatat PC.ami å bruke en konstruktiv ting som det gjør ting bune.recunosc hvis tutorials var fortsatt ikke vet å sette en Windows, men takket være dine tutorials jeg anvatat og arbeider asta.ati CRISTI.O takke GOD DAG.

   Recuva prøver å se at vi også har en tutorial med ham, gi ham et søk og du vil finne opplæringen.

 28. Hercule sa han

  Takk du har installert Recuva og går er bra programul.ati multumesc.am utvinnes hva vi hadde slettet etter formatering partitiilor.o god og vellykket dag.

 29. rivelinio sa han

  salutare.am og jeg kopierte en problema.am 7gb forskjellige programmer på en stick.dupa en stund jeg satte staven i sporing og la merke til at alle programmer, inkludert arkivmapper ble INK.aceste programmene vi hadde i spore dem, men jeg har acolo.intrebarea utslettet mitt spørsmål er: kan gjenopprette hva vi tapt kan blekk som filer på pinne for å gå tilbake til normal astep respons dvs.multumesc?

  • rivelinio sa han

   rivelinio:
   salutare.am og jeg kopierte en problema.am 7gb forskjellige programmer på en stick.dupa en stund jeg satte staven i sporing og la merke til at alle programmer, inkludert arkivmapper ble INK.aceste programmene vi hadde i spore dem, men jeg har acolo.intrebarea utslettet mitt spørsmål er: kan gjenopprette hva vi tapt kan blekk som filer på pinne for å gå tilbake til normal astep respons dvs.multumesc?

   Jeg glemte å spesifikt: Jeg har Windows 7

 30. Programvare skuffende jeg ikke gjenopprette noen fil bilder kan sees halve verden, gikk ikke åpne doc-filer, og listen fortsetter!

 31. takk for ajutor.m du hjalp foreldrene ikke drepe meg og ikke låne meg til alle jeg visste å få tak i lei.iti 400 takk.

  me-gikk veldig bra !!! (Jeg sier dette fordi jeg så at det er folk som klager!)

 32. Hei Jeg ønsker å spørre om PC Inspector kan gjenopprette data etter formatering windows xp takke dere alle så mye tinetio kuleste stedet!

 33. Hei, jeg har en LG plasma 42 1 rr PC med innebygd GB vanskelig 80, registrerte vi opptredener på TV og barn kan ikke / vet hvordan du lagrer dem (er beskyttet fra LG og Samsung plasma). Takk på forhånd !!!

 34. Handlekurv sa han

  super myk, jeg gjenopprettet all data på en USB-pinne.
  Gratulerer og takk for tips, er du fagfolk, og gjennom veiledning, men også oppdaterer oppdatert med ny programvare.

 35. Gratulerer med dagen! Jeg trenger hjelp! Jeg slettet noen videoer fra papirkurven, og nå trenger jeg dem. Jeg så veiledningen ovenfor, jeg lastet ned gjenoppretting av pc-inspektør, jeg åpnet den, jeg valgte Gjenopprett slettede filer, men i vinduet Velg stasjoner ser jeg ikke noe drivernavn i lokalstasjonen (den er helt tom), og hvis på den fysiske stasjonen får jeg "fast disk nr. 1" (149,05 GB). Jeg klikker på den og to knapper er merket - Finn logiske stasjoner og gjenopprett - jeg vet ikke hvordan lenger. Jeg ser ingen fil, ingenting. Hva skjer? Jeg har Vista på den bærbare datamaskinen. Takk skal du ha .

 36. Jeg brukte programmet selv, jeg gjenopprettet jeg var interessert i akkurat hva et operativsystem er slettet etter formatering, problemet er at alle filene har et annet navn. Kan jeg gjøre noe for å bruke det nye operativsystemet? Jeg tror det må være et program for decodatul filer. takk

 37. Ioana sa han

  hvis jeg reinstallert Windows og før jeg C, D og nå er jeg bare C kan gjenopprette bilder fra D? Vennligst hyggelig å meg raspe fordi bildene som vi har mistet er de første 2 månedene av livet til gutt takker meu.va

  • AdrianGudus sa han

   Ioana:
   hvis jeg reinstallert Windows og før aveamC, D og nå er jeg bare C kan gjenopprette bilder fra D? Vennligst hyggelig å meg raspe fordi bildene som vi har mistet er de første 2 månedene av livet til min lille gutt takker .va

   Ingen kan fortelle deg nøyaktig om du vil gjenopprette alt eller ingen. Det er helt opp til deg. Det er veldig viktig, som nevnt i veiledningen, at når du sletter noe, skriver du ikke om stedet ved å sette andre filer på plass fordi du vil gjøre gjenoppretting vanskelig eller til og med gjøre det umulig. Med andre ord, hvis det du har nå i C er skrevet over "stedet" der D-partisjonen en gang var, har du alle muligheter for å gjenopprette alt. Den dårlige delen er at du ikke har noen måte å vite eller hvordan du skal kontrollere hvilken del av harddisken dataene blir skrevet til eller installasjonen vil bli gjort (fordi du sa at du installerte systemet på nytt)
   Du kan prøve programvaren opplæringen, trenger du ikke mister noe. Vi har fortsatt på stedet og andre opplæringsvideoer med andre avanserte software utvinning. For å finne den opplæringen, skrive opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Pandora Recovery og iCare Data Recovery programmer for gjenoppretting av data, trykk Enter, og du vil finne opplæringen (det første resultatet)
   Vi har også en veiledning om Recuva eller O&O Recovery. For å finne recuva-opplæringen, skriv inn søkeboksen: recuva og trykk enter. For å finne O&O Recovery tutorial, skriv inn søkeboksen: Hvordan gjenopprette data med o & o utvinning programvare, trykk enter og du finner det.
   du må prøve alt du kan ikke forvente at noen skal gi deg et enkelt svar fordi noe er umulig når det gjelder reuperare. Du vil finne ut om du kan gjenopprette bare hvis du har forsøkt metodene vi eller andre presentere dem.
   Hvis du fremdeles prøver alle disse metodene, og du ikke vil gjenopprette noe. Det er en annen løsning, men den er veldig dyr. Gå med harddisken til et datagjenopprettingsfirma, og disse selskapene vil starte gjenopprettingen på mer profesjonelle måter, men jeg gjentar at denne tingen koster mye fordi den drar full nytte av den "emosjonelle og mentale tilknytningen til brukere til bilder, filmer og dokumenter viktig og hvis du virkelig bryr deg om dem, vil du være villig til å betale hvilken som helst pris - hvis du virkelig brydde deg om disse bildene og du virkelig vil ha dem tilbake "

 38. Catalin sa han

  fortell meg at det ved "Local Driver" ikke gir meg noe, og på "Pshycal Drive" har jeg en formatert HDD ... ..Det må vises hos den lokale driveren .... Kan noen hjelpe meg takk?
  Jeg hadde en harddisk på 300 GB, og jeg formaterte den ved et uhell .... vær så snilltttttttt

 39. Catalin sa han

  Hallo ! Jeg har også et problem for noen dager siden, jeg slettet noen filer fra windows på skrivebordet, jeg vet ikke hvordan jeg ga "vis skjulte filer" og jeg visste ikke hva de var, det var 2-3 filer mer "slettet i farger" så Jeg ga dem shift + delete, og nå krasjer PCen min hvert 5. minutt og blir værende i omtrent 5 minutter der jeg ikke kan bevege musen eller gjøre noe annet. Vennligst hjelp

 40. Cornelia sa han

  Godt spørsmål vil rog.Am ess ha utslettet Yahoo messenger samtaler, og ikke lenger ønsker å være recuperate.Cum kan gjøre dette? Takk

 41. yomisam sa han

  Jeg hadde problemer med datamaskinen (jeg sovnet og den våknet ikke) og en driver ble slettet. Jeg prøvde å bruke dette programmet, men fant det ikke….

 42. For noen dager siden slettet jeg to bilder fra destop. Shift + Delete. Jeg prøvde dette programmet og to til fra tutorials…. han finner meg andre bilder, men ikke de to, kan noen hjelpe meg med noen råd, takk.

 43. Hei Jeg ønsker å spørre deg om noe hvis du kan gjøre et dypt Mills tutorial om hvordan du installerer programmet og hvordan det fungerer jeg søkte på nettet, og jeg fant en tutorial om dette program.Va takke deg lykke til videre.

 44. Cristian Simescu sa han

  Det er mulig å utvinne større størrelser filmer? EX 1GB? Vennligst svar så snart som mulig.

 45. Cristian SimescuDet er mulig å utvinne større størrelser filmer? EX 1GB? Vennligst svar så snart som mulig.

  Med denne programvaren kan du gjenopprette noe, men resultatene kan ikke garanteres. Data utvinning ting du kontekst, for eksempel hvis slettet data har blitt skrevet over noe, er usannsynlig å gjenopprette alle filer du kan også.

 46. Cristian sa han

  Hei Cristi, toturialul hjulpet meg gjenopprette bilder og minner du har slettet ved et uhell, programmet fungerte perfekt, dataene utvinnes.
  Du er håndverkere, flaks og ferdigheter.

 47. Sorin Marinescu sa han

  velkommen

  Jeg tror jeg slettet ved et uhell eller uvitenhet bilder på en Blackberry Playbook. Vennligst enn alle ajutama å hente dem er bilder av jentene mine, og jeg har ikke lyst til å bli gal resuit dem ned, jeg prøvde å dp Update playbook og jeg kjørte dem. Det kan gjøre noe. Jeg ber ajutama

  Sorin Marinescu

 48. Bra. Jeg reinstallert Windows og ikke se min en stasjon. Hvordan går jeg frem?

 49. Prøver en stund å hente en mappe med bilder slettet ved en feil nå 2 måneder så jeg brukte de fleste programmer alle gi meg bilder fra Internett eller andre bilder andre steder på datamaskinen, blir ikke fjernet, kan du vennligst gi meg forklare nærmere hvordan du bruker PC INSPECTOR Efient RECOVERY ?! jeg ville være veldig takknemlig, ms!

 50. hei kan du si til meg hvordan jeg skal løse mitt problem:
  Jeg 8 vinduer og onsdag jeg reinstallert Windows, og uforvarende har to partisjoner formatert hele harddisken og installere Windows. Jeg vil gjerne recuperet alt jeg hadde i den partisjonen

  Jeg trakk pc ispector men jeg ser ikke helt logisk stasjon og psyhical nimik ser min fast disk 300 GB
  hva kan jeg gjøre ???

 51. Andreea Marilena sa han

  Bra, jeg har et litt stort problem. Jeg har nylig fått en ny enhet, og trakk alle de gamle bildene av stik. når bag dem i den nye, dukket jeg med forskjellige navn, en slags kinesiske bokstaver, og jeg kunne ikke åpne dem. Jeg satte den gamle stasjonen og klistremerker, og vi bare utvinnes mb 700 4 fra totalt gb bilder. Den installerte ovenfor er heller ikke å gå veldig dårlig at stasjonen, må jeg nevne at i ca 8-9 år. Er det noen måte å fikse disse bildene?

 52. Andreea Marilena sa han

  Jeg har ikke tenkt program, mine låser

 53. hvem kan hjelpe meg, og jeg formaterte PCen min, og jeg har ikke bildene lenger, og resten er hvordan kan jeg gjenopprette dem ...? vær så snill å være i gjeld .. 🙁

 54. Hei, her har jeg lidd: Jeg formaterte PC-en, jeg mener jeg tilbakestilte den ... og jeg glemte å lagre bildene på en pinne, og nå kan jeg ikke finne ut hvordan jeg kan gjenopprette dem, takk, jeg trenger dem virkelig og noen mapper ...

 55. Jokero sa han

  Jeg vil si hva som hadde skjedd med meg, og som virket meg at dette skjer, er for eksempel en pinne FAT32 og patritiile alle PC-er i NTFS når det oppstår en feil, og hva er pinnen mapper er omdøpt med kinesiske bokstaver og kan ikke nås automatisk bli formatert og installert et program for å gjenopprette men kan forene vet bedre, jeg patito en stik hvit 32 28 gb som faktisk blir produsert i philiphine.

 56. Jokero sa han

  men det er et program for å bringe alt tilbake som det var stik ikke tror det Asai spesielt hvis den er formatert.

 57. Florina-Jasmine Niculescu sa han

  Mens du arbeider i Word-dokumenter, laptop kom ut av kontakten og mørke, ikke batteri, fungerer bare plugget i, får ikke til å lagre dokumentet. L = har gjen men dokumentet ser ut før jeg komplette data i den. Kan jeg gjenopprette jeg jobbet i det, men jeg har spart?

 58. Pls jeg trenger hjelp plsss sa han

  Hei, Kan du hjelpe meg med et problem?

  En gutt jeg ikke forteller ham at navnet hans ga meg en fil på skype, og han skrev maling. Blekk jeg ga ham .. at jeg fortalte ham at jeg trengte maling osv .. og han ga den til meg da jeg gitt for å sette det ingenting ville åpne .. og plutselig ser jeg at i alle programmene skriver det til slutt Blekk. Et eksempel: skype.lnk - google.lnk - yahoo messenger.lnk Etc .. Jeg kom over et program og det skrev til meg. –Maling kan ikke lese denne filen.
  Dette er ikke en gyldig bitmappefil, eller formatet støttes ikke for øyeblikket—

  Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre noen hjelpe meg? Jeg skrev dette på et annet nettsted som at alt i det som deg, men ingen svarte.

  Vennligst hjelpe meg. takk

 59. God dag,
  Jeg ønsket å bruke data recovery program, PC Inspector, men dessverre,
  Jeg kan ikke se harddisken min.
  Hva er årsaken?
  Med forventede monstre,
  Rose

Snakk Your Mind

*