Kjør programmet og bytte til Windows-menyen Send til - video tutorial

Kjør programmet og bytte til Windows-menyen Send til - video tutorial
4.5 (15) 89.33%

Hei venner, vil denne opplæringen viser to ting, er det første programmet satt til å starte med Windows, er den andre for å endre kontekstmenyen "Send til".
Windows kan starte hvilket som helst program eller fil ved oppstart, du trenger bare å sette en snarvei i oppstartsmappen C: \ Users \ "bruker" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart .På vinduer er 8 det samme. Vær nøye med å gå i skjerminnstillingene mappene, slik at du kan se skjulte mapper, akkurat som i opplæringen.
Saken om å starte programmer med Windows kan sterkt forenklet hvis vi gjør en snarvei til Oppstart-mappen som vi satt i: C: \ Users \ "bruker" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ SendTo slik at vi raskt kan sende hvilket som helst program 2 starte i løpet av sekunder.
Ideen kom til meg på kommentarfeltet der en bruker sa "Programmet er så nyttig at jeg beklager at det ikke er anledning til å kjøre samtidig med åpningen av Windows. Takk for opplæringen. "
Jeg venter med ideer eller ting som du ønsker å gjøre foran PC-en, men være anstendig forslag.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. FaqTak sa han

  Hvordan kan du se og nye skjermkort i SLI koble 3, 3 jeg GTX650 nVidia skjermkort og kan ikke koble alle tre av dem i SLI, Windows gjenkjenner jeg bare to. Selv så jeg er fornøyd, først jeg ikke trodde det hvor sterk parallell prosessering.

 2. Cristi hva skjermkort du ???

 3. FlorinP. sa han

  Hvordan kan automatisk starte PC?

  • Cristi sa han

   Jeg forstår ikke hvordan de skal starte automatisk? hvis du ønsker en bestemt dag og tid til å starte alene kan stille inn BIOS hvis du ønsker å åpne den når deg andre steder (uten å være fysisk nær pc) kan med Wake on LAN (er opplæringen, hvis jeg ikke tar feil) . Lykke til

 4. FlorinP. sa han

  FlorinP.:
  Hvordan kan automatisk starte PC?
  Windows XP?

 5. Jeg hilser med respekt Cristi. Jeg har et annet problem som jeg ønsker å løse det og mislykkes. Jeg ønsker å fjerne fra skrivebordet høyreklikker menyvalget for å åpne hovedkortet innstillinger fordi det er veldig lang og jeg utvider mer meniul.E en plakett fra ICU på grunn av misunnelse var mer intelligent i den forstand at! slik som å være eksakt, da høyreklikke på skrivebordet første Options-menyen er "AMD Vision motorkontroll cetera", og jeg tror du kan forestille deg hvordan det ser ut med så mange ord satt sammen. 2 ord var nok jeg si at mannen ga sin redegjørelse for hva det er. pluss gjøre endringer i innstillingene når du installerer skjermkort, Windows - og da ikke mye bruk denne etterlengtede scuriaiura.Multumesc

 6. athos74m sa han

  Cristi, lettere komme til "send til" skriver i adressefeltet i stedet for explorer Computer "sendto". tørk datamaskin og skrive i et ord sendto. enkel og raskere

 7. Gherghisan Nelu sa han

  Jeg er "lovbryteren" som forårsaket denne opplæringen. Tusen takk. Bruk Windows 8. Jeg kom til "kilden" kopiere inn i adressefeltet i Explorer:
  % AppData% \ Microsoft \ Windows \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart.

 8. Takk for opplæring og mulighet (nevnt ovenfor i teksten i denne opplæringen)
  å be om hjelp.
  Fortell meg (hvis jeg kan, selvfølgelig) hva de skal gjøre, som passerer musen over filene og
  Filer vises for meg i det lille vinduet med informasjon (størrelse, versjon, type, etc).
  Jeg 7 vinduer, og i går eller dagen før, jeg vil si ut av det blå, vet jeg ikke har gjort noe, vises ikke lenger
  ingenting.
  Takk.

 9. george sa han

  Cristi hei jeg har et problem jeg kan ikke kopiere programmet fra de opprinnelige nettsidene hva jeg skal gjøre ???

 10. Adrian Gudus sa han

  florin:
  Jeg hilser med respekt Cristi. Jeg har et annet problem som jeg ønsker å løse det og mislykkes. Jeg ønsker å fjerne fra skrivebordet høyreklikker menyvalget for å åpne hovedkortet innstillinger fordi det er veldig lang og jeg utvider mer meniul.E en plakett fra ICU på grunn av misunnelse var mer intelligent i den forstand at! slik som å være eksakt, da høyreklikke på skrivebordet første Options-menyen er "AMD Vision motorkontroll cetera", og jeg tror du kan forestille deg hvordan det ser ut med så mange ord satt sammen. 2 ord var nok jeg si at mannen ga sin redegjørelse for hva det er. pluss gjøre endringer i innstillingene når du installerer skjermkort, Windows - og da ikke mye bruk denne etterlengtede scuriaiura.Multumesc

  Vi har veiledning om dette. Skriv LETER top-boks i høyre sidebar: myk endret kontekstmenyen, trykk enter og du vil finne opplæringen.

 11. Adrian Gudus sa han

  <B ovenfor teksten i denne opplæringen)
  å spørre ajutor.Te vennligst fortelle meg (hvis jeg kan, selvfølgelig) hva de skal gjøre, som passerer musen over filene og
  Filer vises for meg i det lille vinduet informaţiitabel høyde, versjon, type, etc).
  Jeg 7 vinduer, og i går eller dagen før, jeg vil si ut av det blå, vet jeg ikke har gjort noe, vises ikke lenger
  ingenting.
  Takk.

  åpne opp datamaskinen og deretter til venstre klikk på Organiser og deretter Mappe og søkealternativer. Gå til Vis-fanen og sørg for at du krysse av Vis-lokal beskrivelse for mappe- og skrivebordselementer. Klikk på Bruk og OK

 12. Anderson sa han

  Hei Cristi, hva gjør jeg fikk et virus Cristi bare Qvo6 og bare kan bli kvitt det, mine pc virus alt, sette dem i .zip og PNG bare bilder og arkiver, og nettleseren som vises bare Qvo6.com jeg kan ikke slippe unna. Jeg prøvde alle slags programmer og ikke komme ut i det hele tatt, for å si overalt i nettleseren Firefox, IE 10, og opererer bare bli kvitt det, jeg for lat til å installere Iara seier. Takk!

 13. FaqTak sa han

  Cumputem agauga stoppe eller starte programmer som starter i Android OS.

 14. Som for ikke å bruke Windows 8, Mr. Kristus?

 15. Hei. Vennligst hjelpe meg med noe!
  Jeg har et problem med facebook, nemlig mottar all 2 30 uker begrensning dager (ikke jeg lov til å legge til venner). Jeg trenger din hjelp. kan du så mye !!! hvis du ajutama hvordan å gjøre for å gi det opp.
  Cristi takk !!!

 16. Tadia sa han

  Cristi du kan gjøre en tutorial og maskinvare kompatibel med MAC OS
  er flere som ønsker å bygge et system MAC og kanskje du gjør og du vet veldig godt at en som er mer stabil.

 17. Liviu sa han

  Adrian Gudus:
  <B ovenfor teksten i denne opplæringen)
  å spørre ajutor.Te vennligst fortelle meg (hvis jeg kan, selvfølgelig) hva de skal gjøre, som passerer musen over filene og
  Filer vises for meg i det lille vinduet med informasjon (størrelse, versjon, type, etc).
  Jeg 7 vinduer, og i går eller dagen før, jeg vil si ut av det blå, vet jeg ikke har gjort noe, vises ikke lenger
  ingenting.
  Takk.

  åpne opp datamaskinen og deretter til venstre klikk på Organiser og deretter Mappe og søkealternativer. Gå til Vis-fanen og sørg for at du krysse av Vis-lokal beskrivelse for mappe- og skrivebordselementer. Klikk på Bruk og OK


  Jeg gjorde som du fortalte meg at problemet ble løst.
  Tusen takk.
  God dag alle.

 18. Anderson:
  Hei Cristi, hva gjør jeg fikk et virus Cristi bare Qvo6 og bare kan bli kvitt det, mine pc virus alt, sette dem i .zip og PNG bare bilder og arkiver, og nettleseren som vises bare Qvo6.com jeg kan ikke slippe unna. Jeg prøvde alle slags programmer og ikke komme ut i det hele tatt, for å si overalt i nettleseren Firefox, IE 10, og opererer bare bli kvitt det, jeg for lat til å installere Iara seier. Takk!

  laste ned Malwarebytes og skanninger med ham

 19. Adrian slutte med å gjøre tutorials

 20. Trajan sa han

  Fin tutorial for å sende enda ikke visste
  men det jeg ønsker å vite når du gjør flere tutorials på Linux
  om flere distribusjoner ikke bare om ubuntu
  takk

 21. George sa han

  Det vises ikke i Windows 8 starte opp ...

 22. George sa han

  Jeg klarte til slutt, men vet ikke hvordan å sette rds og tilkobling til PC for å starte opp dato

 23. Zebastian sa han

  Hei Cristi.
  Jeg så tutorial for "send til" .... Jeg har en intrabar: Du kan gjøre noen innstilling eller noe sånt i stedet for å bli sendt for å flytte til ?? Jeg spør dette fordi jeg trodde etter at du sende filen til oppholdet / rabatt squeezer og i stedet kilde og hvor det ble sendt .... Takk på forhånd

  • Sergio sa han

   George:
   Det vises ikke i Windows 8 starte opp ...

   George gå til innstillinger for å gjøre deg usynlig mapper for å se.
   Deretter følger du trinnene som jeg skrev i linken:
   C: \ Program \ Microsoft \ Windows \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart (for win.8)

   George:
   Det vises ikke i Windows 8 starte opp ...

   George:
   Det vises ikke i Windows 8 starte opp ...

   Trajan:
   Fin tutorial for å sende enda ikke visste
   men det jeg ønsker å vite når du gjør flere tutorials på Linux
   om flere distribusjoner ikke bare om ubuntu
   takk

 24. George:
  Jeg klarte til slutt, men vet ikke hvordan å sette rds og tilkobling til PC for å starte opp dato

  Puturosu hvis du bruker søkefunksjonen, ville du ha sett at dette er et tema her videotutorial Cleave https://videotutorial.ro/cum-bagam-in-startup-netul-de-la-rds-tutorial-video/ Hvis latskap ville skade ... .ar sykehus var fulle :))

 25. Vasile sa han

  Interessant! Hvis du ble forklart og XP, det var utmerket.

 26. Hei,

  En tutorial at du starter en PC med ny maskinvare du har? Fordi jeg fikk priser som spenner fra flere komponenter, jeg satt sammen, men ikke vet hvordan du skal bruke din harddisk

 27. Hvordan sette opp et program som starter automatisk i Windows 8.1 ikke å spørre administratorpassordet.
  Takk på forhånd

 28. cojocariu sa han

  Jeg har allerede skrevet dette: I Ubuntu, hvordan kan du sende filer og mapper fra Google Disk til en minnepinne.
  Vær så snill å le av meg. Takk.

 29. cojocariu sa han

  Og hvor lenge vil valideringen ta? Dager, uker? Takk.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.