Premiere for Microsoft, Windows 8 kommer med forhåndsinstallert antivirus - videoopplæring

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil vi snakke om antivirusprogramvare som er forhåndsinstallert på Windows 8, ja du hørte riktig, første gang Microsoft setter i Windows antivirus.
Antivirusprogramvare kalles Windows Defender 8 og alt vil virke virke kjent, det sikrer deg at det er ikke den gamle Defender, som var faktisk en spyware. Dette er en realtime virusbeskyttelse og antispyware beskyttelse, er faktisk en forenklet versjon av Microsoft Security Essentials, som vi gjorde en tutorial.
Grensesnittet er enkelt, kanskje for enkelt for noen, men dette er bra, vi skal ikke kaste bort tiden vår med innstillinger og forstå grensesnittet. Defender i Windows 8 er et antivirusprogram du lærer øyeblikkelig, til og med mest. uerfaren bruker vet hva de skal gjøre. Vi ønsker at mer programvare skal ha et så rent og intuitivt grensesnitt.
Da jeg så gjennom innstillingene jeg lagt merke til at det er noe som mangler, mangler det viktigste setting for mennesker med entry level PCer, er det om å begrense tilgangen til CPU under skanning. Så vel som i den endelige versjonen av Windows 8 å ha denne innstillingen.
Alt i alt kan jeg si at det var en hyggelig overraskelse å se at vi endelig har et antivirusprogram på Windows 8 siden installasjonen, Microsoft Security Essentials som Defender ble gjort "ladet om" er et godt antivirusprogram med sanntidsbeskyttelse, nei Jeg ser hvorfor Defender ville være bedre.
For brukere som streifer de farlige områdene som bør gi tilstrekkelig beskyttelse mot virus, men de som surfer gjennom farlige områder og laste ned alt som passerer foran øynene bør ruste seg bedre.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. sailorriver sa han

  Takk for opplæringen, men tvetydigheten min er relatert til startknappen, hvor kom den fra? Det ser ikke ut som det jeg så i en tidligere opplæring.

 2. Jeg prøvde å kjøre opplæringen, og programtillegget ser ut til å være sprakk .... hvorfor?

  • CAIT har en veldig god tutorial, har du sannsynligvis sprukket på grunn av flash maskinvare svakere.
   Prøv å gjøre en oppdatering til den nyeste versjonen av nettleseren og flash.

 3. God opplæring, men fortalte du ikke hva du synes om oppdagelsen av denne nye Defender ...? Du har sannsynligvis testet det før du gjorde denne opplæringen ... så hva synes du om den sanntidsregistrerings- og desinfiseringseffekten ...? Jeg ville være takknemlig hvis du ville svare på meg, jeg har ikke svart på et spørsmål på veldig lenge ... ..

  • Bruker den samme motoren som Microsoft Security Essentials. Det er ok for normal bruk. Hvis du er mer Strider torrents, xxx og ting suger, så bør du ruste deg bedre.
   For meg er dette antivirusprogrammet alt jeg trenger, men ikke alle er de samme….

   • Gherghisan Nelu sa han

    Xxx områder, men får ikke den daglige nedlasting Filelist. Jeg installerte Norton Internet Security. Jeg ville ha likt å være med Windows Defender i Windows 8. Takk for opplæringen.

 4. Cristi sa han

  Jeg vet ikke hvilken premiere du ser i dette antivirusprogrammet som følger med Windows 8. Det er veldig svakt å angi virus som ost ...

 5. Ionut sa han

  Cristis opplæring er veldig bra. Jeg kan ikke vente på at du gjør en opplæring om "Magic Button", Windows, som dukket opp på beinet ditt. Jeg håper det kommer så snart som mulig. Flere opplæringer!

 6. Cristi sa han

  Microsoft Security Essentials var å bruke den første versjonen som aparut.si ikke snakke tøv jeg uttrykte en mening av meg om dette viruset, men det betyr ikke at hvis jeg sa det er ikke verden vil bruke svak, alle er gratis å bruke noen antivirus der. :)

 7. Hei, jeg bruker Windows 7 Ultimate, og jeg har allerede dette antivirusprogrammet "Windows Defender", så jeg vet ikke hva de la til i Windows 8 ... sannsynligvis noen oppdateringer til Windows Defender 😛 ... så Windows 7 forblir nei. 1 😀

 8. Videotutorial Hei, tusen takk for det du gjør
  Hvordan kunne jeg ha fokus på 2 vinduer i Windows Utforsker i Windows XP (for å ha aktivitet 2 vinduer samtidig) kan det være? Hvordan? Du kan gjøre mye videotutorial noe please.

  Lykke til alle sammen!

 9. Hei Cristi og jeg ønsker å spørre deg om noe

 10. Cristi, til slutt satte Microsoft forhåndsinstallert antivirus på win8, det var også normalt, hvis det ville komme i fremtiden 2010 eller 2012 hvis det dukket opp, ville det være et operativsystem ("for merkevarer"), så jeg forteller dem. Vel, det vil bety at det vil være en "Windows 8 forhåndsinstallert" å ha antivirus og noe å skrive, dvs. Office, det ville være OK for meg. (Som med Fujitsu-Siemens med Twinload Windows XP Pro Sp3 har slik: Office 2007 OEM, Adobe Reader 7.0, Norton Internet Security 2007, Nero 7 essentials, NET.Framework 2.0 og drivere [ATI, Nvidia, Realtek nettverk, lyd)], etc.

 11. Faktisk, hvis det var ærlig, bør Microsoft lage en funksjon som, imediar etter installasjon brukeren å ha en tabell eller noe for å velge hva antivirus å installere (minst være utstyrt med alle versjoner freeware) .
  Så, med ett klikk for å være trygg.
  Jeg tror ikke det er rocket science ting, skal kun forholde seg til produsenter av sikkerhetsløsninger som en universell kobling for å gjøre tilgjengelig den nyeste versjonen av antivirus.
  Og det ville være sant for nettlesere :).
  Ellers er dette antivirus ingenting som Windows Defender Cristi grensesnitt. Jeg ser ikke hva du så felles for dem er Microsoft Security Essentials 100%.

 12. Hei Cristi, jeg har et lite problem, det tillater meg ikke å gå inn i Windows Defender, det sier noe om "Windows Defender er slått av og overvåker ikke datamaskinen din"
  og har et ønske om du kan selvfølgelig med hva programmet kan konvertere DVD til avi divx Jeg prøvde tutorials din fortid om konvertering, men jeg ut å skyte uklart og filming originalen på DVD er det klart, vil jeg følge 2008 oppriktig og jeg lærte mye ting i tutorials

 13. Jeg glemte å nevne at jeg har windows gjenvalgt 8 Tjenestemenn ned fra deres hjemmeside som jeg avast antivirus fri være seg fra ham til å ikke tillate meg å få Windows Defender
  Jeg kjenner to antivirus rart tilrådelig å sette en god kveld

 14. AdrianGudus sa han

  ADY31:
  Jeg glemte å nevne at jeg har windows gjenvalgt 8 Tjenestemenn ned fra deres hjemmeside som jeg avast antivirus fri være seg fra ham til å ikke tillate meg å få Windows Defender
  Jeg kjenner to antivirus rart tilrådelig å sette en god kveld

  Når det gjelder svaret på spørsmålet om antivirus, ga du deg selv svaret! Windows Deender forblir bare aktiv til et antivirusprogram er installert. Når du installerer en sikkerhetsløsning, har Windows Defender "sunn fornuft" til å ta sin egen fot og gå i dvale ...

 15. fin tutorial !! du lage en tutorial om forfatteren på tysk hvis du kan !! all respekt til nettstedet videotutoriale.ro

 16. Hei takk for svar
  Jeg innså at jeg var ikke sikker på om det, men jeg spurte deg ønsker deg en god og beste zii

 17. florin sa han

  Imidlertid, hvis vi ønsker total beskyttelse, må vi vurdere å installere en brannmurbeskyttelsespakke, og dette av to grunner: 1. Microsoft er bak når det gjelder sanntidsbeskyttelse, bør bare brukes til devirus (min personlige mening), 2. Å være et antivirus utviklet spesielt for det nye Windows 8-operativsystemet, det er absolutt problemer med dette til Microsoft lærer å lage sikker programvare som Apple, vi er fremdeles ikke 100% sikre på at Microsoft har avansert leksjonen i sitt topengesystem "Windows Vista "

 18. Cristi sa han

  Hallo! Jeg installerte win 8 64, og det fungerer perfekt, det eneste problemet er når du ser på bildene i fotoviseren ... det vil si at den ikke ser dem i det hele tatt, jeg får et lilla bilde og det er det… Noen ideer?

 19. Csabaxb sa han

  Hei alle sammen, har jeg denne Windows 8 2 uker nesten, går veldig bra, er mye raskere som 7, kan nesten alt gjøre med det hva jeg gjorde med 7. Bundet forsvar er Microsoft Security Essentials oppdaterer, men er tynn, jeg bruker og anbefaler: Comodo Internet Security gratis. Av brannmuren er nei. 1. Jeg testet EICAR og leaktest, og min PC er ren. Jeg kan si at (nesten !!!) og www. på månen! Jeg gikk (smilefjes), men jeg har ikke blitt smittet, selv om vi ble angrepet! God veiledning til flere gutter.

 20. spighy sa han

  PCen min slås ikke av lenger! verken fra startknappen eller fra windows <hvis du har noen ide, skriv til meg via e-post. respekt for alle opplæringene er OK!

 21. likeastar20 sa han

  Windows-forsvarer eller Microsoft Security Essentials denne tingen. Kan ikke kalles antivirus ...

 22. Fanatic sa han

  da jeg installerte betaversjonen av Windows 8, brant harddisken min (jeg vet ikke hvorfor ....). Nå fant jeg den "fulle" versjonen på filelisten (selv om jeg hørte at den fulle versjonen dukket opp 15. august) og jeg prøvde igjen installere og det er ok
  uansett vet jeg ikke om harddisken min brant med betaversjonen ... ganske enkelt under installasjonen da den startet på nytt, satt den fast i det bildet som annonserer på PCen (og jeg kunne ikke gå inn i bios ... jeg kunne ikke gjøre noe) , Jeg fjernet hver komponent fra pc-en, og jeg så at jeg bare kan gå inn i bios hvis jeg fjerner harddisken (så problemet var harddisken) .Jeg vet fortsatt ikke hva den har, den er i bruk (heldigvis har jeg garanti :)), delene mine går alltid i stykker etter noen dager etter at garantien utløper ...
  Fasen er at jeg hadde en bacheloroppgave på den harddisken, og jeg vet ikke om jeg kan gjenopprette det lenger (da jeg gikk til dem, la de inn den fasen: vi gjør alt for å gjenopprette dataene dine ... ja, han sa det i kraft, som om det var registrert og baga caseta ....)

Snakk Your Mind

*