Forhåndsvisning av lyd som i Ubuntu på Windows, hvordan du kan lytte til en sang ved å sveve musepekeren over den - videoopplæring

Hei venner, i denne videoen veiledningen vil vise deg hvordan vi kan lytte til en sang bare passerer musen over det (fil MP3, WMA, WAV, etc.).
De av dere som har brukt Ubuntu Linux, har lagt merke til at når du stopper markøren på en MP3-fil, spiller spilleren sangen direkte uten å trykke på play. Jeg trodde det ville være fint for Windows-brukere å ha samme mulighet, eller i det minste noe lignende. Jeg fant en måte, det er ikke så behagelig som på Ubuntu, men ingenting ... På Ubuntu kan du gjøre dette uansett hvor filen er, på Windows må vi legge filene i biblioteket.
Så vi kan nyte denne forhåndsvisningen av sanger i Windows må laste favorittmusikken i bibliotekets mediespilleren, er den enkleste måten via dra og slipp, har å gjøre bare ett sett og klar, det er fordi standard (den basert på standard) Media Player tilbyr ikke forhåndsvisning enn en form for kontekstuell spill.
Jeg håper du finner dette interessant funksjon. Vi vil fortsette tutorials om Media Player, denne spilleren som kommer ferdig installert med Windows er ekstremt kraftig, men på grunn av forutinntatte mening ikke er brukt, vil jeg si at Media Player er en ekstremt dyktig og tror ikke det er mange spillere markedet så bra, vil jeg bevise det i opplæring om Windows Media player som kommer.
I mellomtiden la oss se tutrialul det.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Mihai sa han

  Meget god tutorial, bravo Cristi. !!! Kjære.

 2. AdrianGudus sa han

  Det er ikke som i Ubuntu. I Ubuntu trenger du ikke å være i spilleren for å forhåndsvise eller rettere sagt forhåndslytte 🙂 Det har ingenting å gjøre med det Ubuntu gjør. Hvis "problemet" med utsikten hadde gått, var det å være i windows explorer en annen sak, men det er slik du må være i spilleren.

 3. AdrianGudus:
  Ikke akkurat liker Ubuntu. I Ubuntu, trenger du ikke være spilleren til en forhåndsvisning eller snarere preaudiezi :)Det har ingenting å gjøre med hva som gjør Ubuntu. Hvis det hadde gått "problemet" med priview området i windows explorer, men det var en jobb som dette ... du må være nødvendigvis i spilleren.

  Har du ikke lese teksten, lese teksten og prøv å unngå å kjøre tutorials.
  ????

 4. axelluny sa han

  Personlig innrømmer jeg at jeg virkelig kan ha en forutinntatt oppfatning om Windows-spilleren. Jeg vet at hvis du installerer Shark007s kodek, står den virkelig overfor alle utfordringene. Ellers kan jeg si at jeg vanligvis deaktiverer den fordi den ikke håndterer DVD iso-formater. som jeg foretrekker å se på filmer med undertekster, men jeg er også veldig plaget av det faktum at en av dem ønsker internettilgang for å rapportere til Microsoft.
  Jeg ser frem til fremtidige tutorials om denne spilleren.
  Jeg ønsker deg mye inspirasjon i å lage tutorials.

  • AdrianGudus sa han

   axelluny: Personlig innrømmer han kanskje har virkelig en forestillingen mening om Windows ului.Ştiu spiller som om han har til og med installere codec Shark007 provocărilor.In håndtere alt det andre jeg kan si at vanligvis slå den av fordi ikke håndtere formater DVD iso som jeg foretrekker å bruke dem til å se filmer med undertekster, men det plager meg sterkt, og at en andre vil ha internettilgang for å rapportere Microsoft.Aştept frem til fremtidige tutorials om denne inspirasjonen vil ønske player.Multa i å lage tutorials.

   Rapporter som gjør Windows Media Player kan deaktiveres lett og enkelt. Du trenger bare å vite litt engelsk og spille i denne mediespilleren alternativer

 5. Daniel sa han

  Slabutz !!! Hvem bruker Windows Media Player fra Windows 7?

 6. Qlimax sa han

  Jeg, og det er veldig bra, og som lyd som media manager!

 7. Calin sa han

  Jeg fortsatt med winamp. for Windows Media Player som lagrer rapporter i å samle inn anonyme data som sendes fra PC nevar så jeg vil ikke bruke media fra din Windows pleyeru

 8. Bogdan sa han

  Hei Cristi. Jeg vil gjerne gjøre om du kan lage en veiledning om hvordan du laster ned alle driverne til PCen din uten å gå til produsentens nettsteder og andre som virker kompliserte for noen, og for å hjelpe deg med at det er et nettsted med ringehttp: // www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 der klikker du på kategorien "mes drives" og installerer automatisk et plugin som skanner PC sit, sier hvilke drivere og hvilke drivere du har installert og under navnet på hver gir deg driveren for å laste den ned og gi deg de nyeste versjonene, og det er gratis
  Jeg ønsker et svar hvis du kan vite at driverinstallasjons tutorials gjort, men dette er vanligvis så takk!

  • AdrianGudus sa han

   BogdanKjære Cristi ønsker hvis du kan lage en tutorial på hvordan du laster ned alle driverne for PC fritt til å gå hjemmesidene til produsenten og andre di de som noen mennesker synes komplisert, og for å hjelpe deg er et nettsted numestehttp: / /www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 klikk der på kategorien 'stasjoner mes "og installere en plugin som automatisk skanner PCen Siti sier at sjåfører og sjåfører som ikke har installert og navnet alle gir driver laste den ned og gi deg de nyeste versjonene og er gratisas ønsker et svar hvis du kan vite at driverinstallasjons tutorials gjort, men dette er vanligvis så takk!

   Nettstedet som du sier er loslitt og gjerrig på drivere. Jeg har brukt området en gang etter at jeg gjorde en fersk installasjon av Windows. Jeg hadde ingen driver installert bare for å teste nytten av nettstedet. Og fra det jeg mangler drivere ikke tilbudt meg å laste ned enn tusen om jeg manglet alle drivere.

   • Bogdan sa han

    AdrianGudus: Nettstedet som du sier er loslitt og gjerrig på drivere. Jeg har brukt området en gang etter at jeg gjorde en fersk installasjon av Windows. Jeg hadde ingen driver installert bare for å teste nytten av nettstedet. Og fra det jeg mangler drivere ikke tilbudt meg å laste ned enn tusen om jeg manglet alle drivere.

    Jeg fortsatt hvordan jeg oppdaget dette området etter en fersk installasjon av vinduer ser noe på You Tube, men jeg fant alle drivere mia, og det var også den siste versjonen jeg har et Biostar hovedkort og NVIDIA GeForce 210 Jeg er fornøyd med ham
    fortsatt gode arbeidet!

 9. Bogdan sa han
 10. Marco sa han

  dragutz tutorial meg et problem, og jeg har en nettside og ikke vet hvordan du gjør en underkategori for å legge ut videoer, men for å være på min side å klatre dem om ikke å sende meg hvis du kan hjelpe meg i Palestina

 11. Ionut sa han

  aimp2 prøve som musikkspiller! ærlig høres mye bedre klarhet enn winampul.mie som jeg ikke tro det da jeg installerte en bærbar PC

 12. Drunkenshtain sa han

  Spilleren vil ligge på foobar2000 audio og video Media Player Classic. Begge synes for meg en flott kombinasjon og jeg skjedd å ikke ikke lese alle formater.

 13. METRONIC sa han

  Sall gutter Jeg har et spørsmål: hvordan gjør jeg eller hvordan vet jeg med, hvor lenge har det vært tilbake når jeg gjør "GJENVINN" MED true-acronis 2011, han gjenoppretter sikkerhetskopiering, men hvor lenge vet jeg ikke eller er det noen innstilling til vi programmerer det manuelt fordi jeg ikke finner det .... takk

 14. cristi04 sa han

  hallo, hvorfor kan ikke jeg se prosessen tutorialu Exlorer? Jeg prøvde Google Chrome, Firefox, dvs. 8 bruker Windows XP. Sinca aa poser for noe jeg kommenterte her at det ikke er noen ikke kan. Denne opplæringen er svært nyttig, spesielt når jeg kan slette sanger, super astep ms og noen kan hjelpe meg.

  • Bogdan sa han

   cristi04:
   hallo, hvorfor kan jeg ikke se prosessen tutorialu Exlorer? Jeg prøvde Google Chrome, Firefox, dvs. 8folosesc Windows XP. Sinca aa poser for noe jeg kommenterte her at det ikke er noen ikke kan. Denne opplæringen er svært nyttig, spesielt når jeg kan slette sanger, super astep ms og noen kan hjelpe meg.

   sannsynligvis ikke installere Adobe Flash Player for å se dem og se om den installerer

 15. Augustin sa han

  Utmerket. Du kan gjøre en tutorial på å gjenopprette tapte data i raid hdd .multumesc.

 16. cristi04 sa han

  Jeg installerte det Bogdan problem er at prosessen explorer null nemlig tutorialu kan se resten ikke har problemer med andre tutorials. ms

  • AdrianGudus sa han

   cristi04Bogdan Problemet er at du har installert viss tutorialu med Process Explorer tomrom kan se resten ikke har problemer med andre tutorials. ms

   Tøm buffer og informasjonskapsler i nettleseren din, og alt vil bli ok. Før du gjør dette, må du ikke åpne en fane videotutorial.ro nettstedet. Med mindre du vet hvordan du skal tømme cache og cookies i nettlesere HER en tutorial video (klikk på ordet her i rødt)

 17. cristi04 sa han

  AdrianGudus: Tøm buffer og informasjonskapsler i nettleseren din, og alt vil bli ok. Før du gjør dette, må du ikke åpne en fane videotutorial.ro nettstedet. Med mindre du vet hvordan du skal tømme cache og cookies i nettlesere HER en tutorial video (klikk på ordet her i rødt)

  Jeg tror alle gamle historie fra en venn til å gå se orcum sal takk.

 18. Vennligst kan du lage en tutorial hvordan du legger til en undertittel i Windows Media PlayerJeg fortsatte å søke på Google, men fant det ikke.

 19. Dan Cristi sa han

  Salut.Am og jeg har et lite problem hvis jeg kan ajuta.In Windows Media Player (Windows 7) hvordan kan jeg sette størrelsesforholdet på 16: 9.
  Jeg har en 16: 9-skjerm, og når jeg vil se en film med wmp, er den ikke synlig på hele skjermen (jeg prøvde fra enheter-> skjerm hvor den sirkelen var, men den fungerte ikke).
  takk

 20. Jeg elsker denne ideen forhåndsvisning

 21. Julian Matthew sa han

  Du kan gjøre en tutorial på hvordan du kjøper en skriver?

 22. Søknad mer utfyllende enn Windows Media Player funksjon:
  “WinRefine 0.3”http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/WinRefine.shtml).
  Ikke bare gjør det det samme, men det gjør det uten å åpne noe program, eller spiller, og på toppen av det kan det "forhåndsvise" andre typer lyd-, video- og bildefiler. For ikke å nevne at det er "Eco" eller "Green" som andre kaller det, fordi det ikke krever installasjon!

Snakk Your Mind

*