Asus P8Z77-V Presentasjon, en meget solid hovedkort - video tutorial

Asus P8Z77-V Presentasjon, en meget solid hovedkort - video tutorial
4.5 (12) 90%

Hei venner, i dag vil jeg presentere et hovedkort fra Asus, er det P8Z77-V, en plate av middels klasse ytelse, er det veldig godt bygget med mange interessante og svært nyttige funksjoner.
I det siste har jeg sagt at jeg ikke vil kjøpe hovedkort fra Asus fordi jeg hadde noen problemer med to brett, men vi bestemte oss for å gi enda mer taiwanske produsenten en sjanse, og det virker som skuffet meg.
På mange hovedkort har alle slags funksjoner som du sannsynligvis ikke vil bruke det for tidlig / aldri / noensinne (FireWire, Thunderbolt, e-SATA, 2 nettverkskort). Asus P8Z77-V har akkurat avgjørende, pluss det kommer med massevis av "godbiter" å overklokke, multimedia, spill, energisparing, fjerntilgang, etc., er ting du faktisk bruker, ikke "dritt" som kommer på DVDer hovedkort inntil nylig.
Etter vi var ferdige med opplæringen vi montert plakett og jeg ga ham en nøkkel, ble jeg overrasket BIOS UEFI, nemlig hastigheten ved å bevege musen, MSI og Gigabyte svaret mus var ikke så bra, flott!
I de kommende dagene vil teste all programvaren som følger med brettet, første jeg ønsker å teste Virtu MVP produsert av Licid, programvare som vet magi kan bringe til eceeasi bord GPU og IGP stedet og sette dem til å arbeide, begge fungerer sammen eller separat, kan ikke vente!
Asus P8Z77-V / REV3.0 pris
Asus P8Z77-V / REV3.0 spesifikasjoner
Asus P8Z77-V / REV3.0 drivere

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. ASUS fullt fanget, selv om det ikke var god produsent, jeg håper du har innsett akkurat som hver brikke er jobbet hovedkort fra ASUS, Gigabyte, sammenlignet med bare svake komponenter. Jeg mener CPU 4pini så i OC, vises allerede ustabilitet, mens ASUS har 8 2 innledende spenning vises bare 12V hvor du skal få strøm.
  ASUS har EPU, TPU, MemOK, UEFI BIOS, Bluetooth mine, har Wi-Fi, Ai Suite II, TurboV, etc. Har alt og min P8P67 kan søke på google for å se. Og mine er tung jernplate har støtte på CPU styremedlem ikke å bøye taktikk implementert av AMD som Primada som ble støttet av aluminium eller plast.
  Jeg P5Q ASUS ex-TURBO PRO-alt så jeg 8 pinnene på en prosessor e8200 gikk greit.
  Cristi bare prøver å få hendene direkte på tallerkenen etter hopp kunne se på det, det er ikke kjent som elektrostatiske utladninger hånden din på en hvilken som helst sang og farvel 8 millioner. ASUS og du tror ikke det mer endring i denne fasen.
  Gigabyte hovedkort at pengene ikke 2, mens ASUS verdt, hvem vet hva styret hadde de, jeg gå når jeg har ingen problemer, gjorde ikke noe feiltenning. Kilde Chieftec Calum 550W, i5 2500k, ddr3 1600 8gb hodet er i AIDA64 lister. Rekkevidden til 60 millioner.
  Og håper du gjør 3.0 USB tutorial for hvordan du legger smarttelefonen, kan jeg gjerne at du nå ASUS.

  • Hei hei hei ASUS Hovedkort Gigabitye ikke sammenligne fordi det er forskjellen i pris og ytelse, er det en ting til deg og en annen som gigabyte er å ha og det beste som asus Asus P ... .E normal som deg Comara en Nokia 1100 en Galaxy Note eller HTC Wildfire ... .etc! er jeg rett eller er jeg rett :))!

   • Høyre, spesifisert jeg at det ikke er en sammenligning mellom de to. Jeg ville bare vise de som ikke vet, hva er forskjellene mellom to hovedkort som tilhører forskjellige klasser. I utgangspunktet hva du får når cunperi en plate fra en høyere hold.
    Gigabyte og Asus er to dyktige produsenter, er det vanskelig å sammenligne med to lignende produkter.
    Uansett hva du velger, vil du mislykkes.
    Men, men ... betale mer oppmerksomhet .Gigabyte park entry level range, på den annen side synes Asus er mer forsiktig i mellomtone, i hvert fall i løpet av denne Gigabyte gikk på nettverkskort og chips høres svakere.

  • Cosmin sa han

   Du skjønte ikke noe. Du har alltid sette i tankene andre steder tie enn å si tull.

 2. Justyna sa han

  HELLO !! Cristi IMI forteller meg det vakre PLEASE BRUK KAMERA?

 3. sailorriver sa han

  Veldig, veldig interessant disse tutorials på oppdateringer, og vi fortsetter hardware.Multumim.

 4. manticore1580 sa han

  Hei tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V Presentasjon, en meget solid hovedkort.
  Må være ekstremt solid, men ... prisen er ganske uhøflig.
  For mye penger for en plate baza.Altii 800 RON betale et helt system (inkludert skjermen hvis du kan).
  Beklager, men denne opplæringen du ga et dårlig innlegg tot.Incearca gjøre noen tutorials for vår tid ... Jeg betyr KRISE Kristus.
  Hvor mange rumenere har råd til å kjøpe dette hovedkortet meget solid?

  • Du sier du er valgkamp!
   Jeg har aldri fortalt noen å kaste hovedkortet ta henne, hvorfor s.
   Vi viser ulike produkter for å se hva og hvordan man, er valget ditt.

 5. ønsker sa han

  For dette brettet, grunnleggende skjermkort du foreslå Cristi ?????

 6. manticore1580:
  Hei tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V Presentasjon, en meget solid hovedkort.
  Må være ekstremt solid, men ... prisen er ganske uhøflig.
  For mye penger for en plate baza.Altii 800 RON betale et helt system (inkludert skjermen hvis du kan).
  Beklager, men denne opplæringen du ga et dårlig innlegg tot.Incearca gjøre noen tutorials for vår tid ... Jeg betyr KRISE Kristus.
  Hvor mange rumenere har råd til å kjøpe dette hovedkortet meget solid?

  Ja, det er ganske dyrt, men mens du bruker 6-7 år uten problemer, han kjøper du en plate kondensator normal, og en kilde til "Pan" som sier Cristi, jeg kaller dem "sprakk" og se deg selv du 6-7 år 50 en kilde til ron og et hovedkort med alle pan. Asrock P67PRO3 anbefaler det hvis du synes det er dyrt, jeg tror 439RON ikke dyrt !!!! Hvis alt du ønsker! til 8 millioner vil ikke være i stand til å finne enn PC-er eller PC-SH Kontor / Forretnings

 7. Når du først tok dekning ... Jeg ble sittende fast ... Jeg liker veldig mye, særlig ettersom design.
  Og vekten ting ... og jeg har samme parere.Sursa som popped montert enhet, var det ganske enkelt ... nå som jeg fikk min nye, finner jeg hardest muult kjøre ... og sett forskjellen.

  En annen ting jeg har lyst til å spørre deg (som kjenner): Jeg 2GB RAM, Windows 7 og slett får jeg ikke Rami ... Hvis du starter Task Manager og gi til kategorien Ytelse, synes for meg (noen ganger) Totalt 2GB, Cache 500mb, 500mb tilgjengelig, gratis 0 ... Og jeg er bare på én plate. Trenger jeg andre Rami? Uansett ... hvis jeg kjøper, kjøpe DDR3 ... Jeg finner en stor forskjell mellom DDR2 og DDR3.

  • Kjøp din ram for denne tiden av året er ganske billig, akkurat hva jeg fikk, og jeg 8 100 gig med noe opp-n 200 lei.
   Windows 7 ram og programmene de trenger for å puste.

  • Catalin.81-Rm.S sa han

   @Mihai: "... hvis jeg kjøper, kjøpe DDR3 ... Jeg finner en stor forskjell mellom DDR2 og DDR3"
   trukket fra dommen du har en PC og ønsker å ta DDR2 DDR3 det er billigere ... bedre .. etc.
   men du vet en DDR3 du kan ikke sette på et hovedkort med uttak for DDR2 ...!? ikke sant?
   Så sørg for at du kjøper generasjoner av komponenter samsvarer ikke med hverandre! Spesielt laget for annen form ikke fysisk form sockets "upassende" for denne teknologien og holde ut røyk og stekt komponentene på grunn av menneskelig feil!

 8. Cristi-admin:
  Kjøp din ram for denne tiden av året er ganske billig, akkurat hva jeg fikk, og jeg 8 100 gig med noe opp-n 200 lei.
  Windows 7 ram og programmene de trenger for å puste.

  Cristi hvor du fikk gb ram opp i 8 200 ron?
  Fra Emag?

 9. Cristi-admin:
  Kjøp din ram for denne tiden av året er ganske billig, akkurat hva jeg fikk, og jeg 8 100 gig med noe opp-n 200 lei.
  Windows 7 ram og programmene de trenger for å puste.

  På hvilken frekvens du fikk? Og hva selskapet du kjøpte?

 10. ønsker:
  For dette brettet, grunnleggende skjermkort du foreslå Cristi ?????

  Eller jeg anbefaler AMD Radeon HD7750 hvis du vil opp-n 500RON avhenger av hvor ledende lomme.

 11. ASUS: På hvilken frekvens du fikk? Og hva selskapet du kjøpte?

  mørkCristi hvor du fikk gb ram opp i 8 200 ron?
  Fra Emag?

  Det er en kit fra Geil:

  Dual Channel Memory Kit Geil 2x4GB DDR3, 1333MHz Dragon

 12. AdrianGudus sa han

  Mihai:
  Når du først tok dekning ... Jeg ble sittende fast ... Jeg liker veldig mye, særlig ettersom design.
  Og vekten ting ... og jeg har samme parere.Sursa som popped montert enhet, var det ganske enkelt ... nå som jeg fikk min nye, finner jeg hardest muult kjøre ... og sett forskjellen.

  En annen ting jeg har lyst til å spørre deg (som kjenner): Jeg 2GB RAM, Windows 7 og slett får jeg ikke Rami ... Hvis du starter Task Manager og gi til kategorien Ytelse, synes for meg (noen ganger) Totalt 2GB, Cache 500mb, 500mb tilgjengelig, gratis 0 ... Og jeg er bare på én plate. Trenger jeg andre Rami? Uansett ... hvis jeg kjøper, kjøpe DDR3 ... Jeg finner en stor forskjell mellom DDR2 og DDR3.

  DDR3 å kjøpe RAM som hovedkortet ditt grunnleggende behov for å støtte dette.

 13. Cristi-admin:
  Det er en kit fra Geil:

  Dual Channel Memory Kit Geil 2x4GB DDR3, 1333MHz Dragon

  Tusen takk !!! Jeg skal kjøpe X

 14. Corleone sa han

  Dag basert på mitt bord jeg DDR2 minner. Jeg spør ham om DDR3 støtte. Hovedkortet er dette: http://www.emag.ro/placa-de-baza-asrock-socket-am2-am2-am3-n68-s/pd/EZCR3BBBM/

 15. manticore1580:
  Hei tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V Presentasjon, en meget solid hovedkort.
  Må være ekstremt solid, men ... prisen er ganske uhøflig.
  For mye penger for en plate baza.Altii 800 RON betale et helt system (inkludert skjermen hvis du kan).
  Beklager, men denne opplæringen du ga et dårlig innlegg tot.Incearca gjøre noen tutorials for vår tid ... Jeg betyr KRISE Kristus.
  Hvor mange rumenere har råd til å kjøpe dette hovedkortet meget solid?

  Vi klager om krisen, men gjør ingenting for oss bedre enn å klage hvor mye penger gjorde regjeringen stjal det for dem og hvor mange mennesker har ikke noe å spise og hvor du skal sove og alt som grådighet av noen.
  Uni klager over at de har iphone og andre klager over at de ikke har noe å spise og et sted å sove, og alt dette for at til nå har jeg ingen Avati å være bedre forene med andre.
  PT løsning å flykte, og det vil alltid bli savnet som vi må åpne øynene og se enda bedre ikke å bli blendet av uni.Va takk for oppmerksomheten

  • Fanica sa han

   Det ville ikke skade å gjøre grammatiske rettelser av teksten før posta.Iti lipsec mange av "dem" og komma!
   Vennligst ikke tankene, men ... glemme noen jenter på dette nettstedet!

 16. Bogdan C. sa han

  Corleone:
  Dag basert på mitt bord jeg DDR2 minner. Jeg spør ham om DDR3 støtte. Hovedkortet er dette: http://www.emag.ro/placa-de-baza-asrock-socket-am2-am2-am3-n68-s/pd/EZCR3BBBM/

  Nei, hovedkortet støtter ikke minne DDR3 base. Kanskje hvis de "passer" med hammeren sporet!

 17. @AdrianGudus: Ja ... jeg står 2 2 spilleautomater og spilleautomater DDR2 DDR3.

 18. Costica sa han

  Jeg tror ikke du kan sammenligne en Micro ATX hovedkort med en ATX selv når de er fra samme produsent
  I andre nyheter langs gang jeg har blitt skuffet av Asus. Jeg hadde flere plater fabrikasjon feil. Jeg kan nå svært vanskelig å slutte å gå til gruven fra Asus, i tillegg til dette har jeg lagt merke til at noen Gigabyte hovedkort har en ekstra ytelse, og de har en BIOS 2 tallet opp igjen.

 19. selv interesserer meg hvordan du oppdaterer bios asus hovedkort

 20. Alex:
  selv interesserer meg hvordan du oppdaterer bios asus hovedkort

  Veldig enkelt, må du ha et minimum av 128 MB USB-pinne, opp-n 1GB og være FAT32, BIN fil og kopiere den, så det er som ASUS, og etter at du går inn i BIOS og ASUS EZ Update, og bør å oppleve fargede bokser med rosa og gul eller grønn, og det hvis du velger brevet tilsvarer USB-pinne, og etter velg fil .BIN etter ENTER, spør om du er sikker på at du ENTER eller Y (YES) og starter flash- uirea .Totul BIOS er veldig enkelt !!! Rock on!

 21. Jeg selv gjorde hovedkort problem som meg kan jeg av og til gjør dumme calculatoru jeg mener når jeg ønsker å gi den gå fra sal ... følger dem. cateo dato vil ikke starte ... Ja omstart og gi det en sjanse: D :) Har du: D)
  ?

 22. Asus hovedkort P8Z77-V / REV3.0, Socket 1155
  Intel® Core i5-2500K Sandy Bridge, 3300MHz, 6MB, 1155 socket, Box
  Corsair Dual Channel Kit 4GB (2 x 2GB) DDR3, 1600MHz

  Gigabyte GeForce skjermkort GTX670, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E
  Kilde Corsair CMPSU-TX850M 850W, ATX 2.31
  Intel Solid State Drive (SSD) Series 520, 120GB, SATA 3, 2.5 "Retail
  Hitachi Deskstar HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3
  Raidmax bolig ALTAS RMX-ALT, Black
  SOM AS SAMI vite hvis det er SUSA OK for dette systemet

 23. calincalin sa han

  ASUSVeldig enkelt, må du ha et minimum av 128 MB USB-pinne, opp-n 1GB og være FAT32, BIN fil og kopiere den, så det er som ASUS, og etter at du går inn i BIOS og ASUS EZ Update, og bør du se et vindu med fargerike rosa og gul eller grønn, og det hvis du velger brevet tilsvarer USB-pinne, og etter velg fil .BIN etter ENTER, spør om du er sikker på at du ENTER eller Y (YES) og starter flash -uirea .Totul BIOS er veldig enkelt !!! Rock on!

  han, han! Det var min bestefars tid. over bord gjør at BIOS-oppdateringer, selv i fravær prosessor. rett og slett bare trenger å laste ned den nye BIOS fra stedet, satte ham på en pinne du plugger den inn i USB-porten til dedikert tilbake og traff flashback-knappen på hovedkortet for 3 sekunder.
  du har Garbe denne opplæringen, jeg forventet mer. dårlig dokumentert, forventet jeg flere forklaringer, avklaringer. ingen forbrytelse. ikke nivået som du har blitt vant. det er ganske enkelt at hvis en unboxing gjort av en amatør. Jeg tror du var så begeistret for den nye kjøp som du ønsker så raskt, du dele din glede og nytt.
  koblet fra Asus bios og beveger seg lettere påstand om at du tro meg på at enhver ny BIOS fra Gigabyte, 3D, er det intet mindre. Jeg så ting på en plate Z77-DS3H.
  Men sannheten er at hovedkort fra Asus er finere og jobbet profesjonelt som omologele fra gigabyte. over har et mer variert utvalg selv rapportert til z77 brikkesett.
  Du må gjøre noe og skyting. intervensjoner for å fokusere manuelt DSLR-er er ganske uprofesjonelt. sannsynligvis som et videokamera ville være mer passende.

  Ellers all respekt for det du gjør.

 24. AdrianGudus sa han

  Fanica:
  Det ville ikke skade å gjøre grammatiske rettelser av teksten før posta.Iti lipsec mange av "dem" og komma!
  Vennligst ikke tankene, men ... glemme noen jenter på dette nettstedet!

  Hvilken jobb gjør Cristi jenter? Tror du vi opprettet nettstedet for å fange dama? Cristi er en mann gift, har en datter. Tuck hendene i hodet folkens!

 25. Asus hovedkort P8Z77-V / REV3.0, Socket 1155
  Intel® Core i5-2500K Sandy Bridge, 3300MHz, 6MB, 1155 socket, Box
  Corsair Dual Channel Kit 4GB (2 x 2GB) DDR3, 1600MHz

  Gigabyte GeForce skjermkort GTX670, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E
  Kilde Corsair CMPSU-TX850M 850W, ATX 2.31
  Intel Solid State Drive (SSD) Series 520, 120GB, SATA 3, 2.5 "Retail
  Hitachi Deskstar HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3
  Raidmax bolig ALTAS RMX-ALT, Black
  SOM AS SAMI vite hvis det er OK SOURCE for dette systemet
  Fordi jeg ønsker å kjøpe alle disse ingrediensene SAL

 26. =)) :)) :)) :)) :)) Laso er Securitate Adriane sånn :)) =)) :)) :)) :))) :)) eller trodd at hvis du setter komma og vises mer desptept :)) !: D

 27. OBS !!! Ved utgangen av august i Berlin vil foregå prezintarea nye Samsung Galaxy Note 2 (7100)
  Multi-touch, oppløsning x 1680 1050, 4212 prosessor Exynos Quad Core Exynos MHz eller 1,5 5250 1.6 MHz Dual core er ikke sikker ..., p 12 rom, 2G, 3G, 4G, LTE, Wi.Fi, 4.1 Android Jelly Bean * ****

 28. Bravo Cristi presentasjon. Jeg ser frem til følgende video om ASUS.

 29. Eusebio sa han

  Hei, Cristi. Jeg liker hvordan introdusere videotutorialele, men liker du sa når jeg hadde problemer med MSI og Gigabyte hovedkort og siden da jeg tok bare ASUS og jeg hadde ingen problema.O eneste problemet jeg hadde med et skjermkort Asus GTS250 men de Asus Romania og RHS ble raskt løst problemet .Ingen annonsere Asus, men jeg tror det er flaks og kvaliteten på produkter laget i grupper eller serii.Eu jeg tok en plate P8P67 selv etter den perioden da pensjonert intel hovedkort for feil data
  Southbridge SATA-porter og har ingen probems med henne .Cred at kvaliteten på IT-produkter er også basert på land som de er produsert, en til Tyskland og en er for Romania.
  Hva tror du?

 30. Hei Cristi.
  Jeg så en kommentar på "pcgarage" såret at:
  "IO Shield sa linken boliger er av dårlig kvalitet, et hovedkort som koster £ 800. Det har ikke noen skum eller noe for å beskytte kontaktene. Av ukjente grunner tastaturet ikke ønsker å gå enn én USB-port. "
  På tror du?

 31. Vasile:
  Hei Cristi.
  Jeg så en kommentar på "pcgarage" såret at:
  "IO Shield kadaveret er shoddy på et hovedkort som koster £ 800. Det har ingen svamp eller noe for å beskytte kontaktene. Av ukjente årsaker tastaturet ikke ønsker å gå enn én USB-port. "
  På tror du?

  Jeg vet ikke hva du ønsker å gjøre det. For å kommentere hva han sa ikke vet hvem den andre siden?
  Svamp?
  Ingen mus enn å gå på en port?
  Ou kan farte ...

 32. Hva synes du om hovedkort intel? (Jeg spurte intel tro at alle styrer Loar har nettverkskort intel være god som du sa i tuorial) (socket 1155) er bedre enn Gigabyte eller Asus, mener jeg og den placeile veiled henhold 500-400Ron ikke bare fra 800RON i sus.Cum synes dette hovedkortet http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-intel-dh61beb3-socket-1155–pINBLKDH61BEB3 sammenligne med det http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-gigabyte-b75-d3v-socket-1155–pB75-D3V ?
  Hvordan vet jeg hvor er bildet videoen på et hovedkort noen (f.eks 256MB og hvis han er i stand til akselerasjon). Gratulerer på dette nettstedet er veldig nyttig.

 33. hei jeg ønsker å fortelle deg og jeg 3 2 ASUS intel og amd ett med alle problemene 3 jeg ikke gå til AMD skjermkort og 2 intel boot og BIOS problemer.

 34. Vasile Susanu sa han

  Hei.
  Cristi kan du fortelle oss noe om teknologi, "Ultra Durable ™ 4" GIGABYTE? I denne opplæringen sa du at dette forumet har mye metall i det (som er bra) og jeg leste noe om GIGABYTE hovedkort som har teknologien ( "Ultra Durable ™") som ville være ganske bra. Asus noe også?
  http://www.gigabyte.com/fileupload/microsite/306/images/ud4.html

 35. Cristi hilser deg og gratulere deg for alle dine hardt arbeid her for oss!

  Jeg ønsker å spørre hvordan jeg kunne gjøre en tilbakeføring til dette hovedkortet bios! Merci ... .og ett spørsmål, hvis du kan, etter bios oppdatering knappen må trykkes ClearCmos?

 36. Hei Cristi fikk, og jeg elsker denne ... ..la boot gir meg CPU FAN ERROR, F1 pres ... ..te fortell oss beskjed hvis du vet om hvor det koke, hvor alvorlig det er, og hva de skal gjøre, takk !

 37. marius sa han

  Jeg har et problem med to hovedkort og tror på begge er det samme problemet.
  Jeg skrudde på pc, og jeg trodde det ville kilden checker og jeg gikk, men da jeg la merke til at hun begynner med mindre jeg satt 12V kontakten på hovedkortet, men i dette tilfellet har jeg ingen makt til å sette imagine.Am probleme.Ma en annen pc og gå uten at noen kan hjelpe med dette problemet? det brant styret eller problemet er BIOS?
  TAKK!

  • Costica sa han

   mulig kort av en MOSFET plassert i hovedkortet og PC faktisk begynne når kraft starter, men kommer beskyttelse avhengig av strøm MOSFET strømbrudd sii er i strømkontakten på hovedkortet som. søker en MOSFET elektronikk for å endre nettstedet ditt, og det vil være ok.
   Du brukte samme kilde liksom de to hovedkort? å si at du har samme feil?
   i dette tilfellet bør du sjekke kilden sannsynlig har oksidert pinnene på pluggen 12V. Og hovedkort gikk som startet normalt og deretter flyttet jack at av 12V ikke blitt drevet hovedkort spenning som deretter flyttet igjen, og tok kontakt (denne gangen jack 24 pin ble matet normal ) og retur spenning plugg som to ting vanligvis skjer ofte gir en MOSFET tilbakehovedkortet.
   hvis du brukte den samme kilden og visste ødela to hovedkort og makt endring

 38. Maryus sa han

  mulig kort av en MOSFET plassert i hovedkortet og PC faktisk begynne når kraft starter, men kommer beskyttelse avhengig av strøm MOSFET strømbrudd sii er i strømkontakten på hovedkortet som. søker en MOSFET elektronikk for å endre nettstedet ditt, og det vil være ok.
  Du brukte samme kilde liksom de to hovedkort? å si at du har samme feil?
  i dette tilfellet bør du sjekke kilden sannsynlig har oksidert pinnene på pluggen 12V. Og hovedkort gikk som startet normalt og deretter flyttet jack at av 12V ikke blitt drevet hovedkort spenning som deretter flyttet igjen, og tok kontakt (denne gangen jack 24 pin ble matet normal ) og retur spenning plugg som to ting vanligvis skjer ofte gir en MOSFET tilbakehovedkortet.
  hvis du brukte den samme kilden og visste ødela to hovedkort og makt endring
  mulig kort av en MOSFET plassert i hovedkortet og PC faktisk begynne når kraft starter, men kommer beskyttelse avhengig av strøm MOSFET strømbrudd sii er i strømkontakten på hovedkortet som. søker en MOSFET elektronikk for å endre nettstedet ditt, og det vil være ok.
  Du brukte samme kilde liksom de to hovedkort? å si at du har samme feil?
  i dette tilfellet bør du sjekke kilden sannsynlig har oksidert pinnene på pluggen 12V. Og hovedkort gikk som startet normalt og deretter flyttet jack at av 12V ikke blitt drevet hovedkort spenning som deretter flyttet igjen, og tok kontakt (denne gangen jack 24 pin ble matet normal ) og retur spenning plugg som to ting vanligvis skjer ofte gir en MOSFET tilbakehovedkortet.
  hvis du brukte den samme kilden og visste ødela to hovedkort og makt endring

  Tusen takk for forklaring og tålmodighet.
  Jeg har brukt den samme kilden til begge styrene, og ikke sikker på om det samme feilen, men jeg sier det fordi begge oppfører seg det samme.
  Du vet at jeg ikke er i dette området, men jeg kan håndtere nesten montering av komponenter selv vet noe i forhold til programvare og maskinvare.
  Alt som jeg sa disse styrene å vite at en feil plutselig gikk ene og ikke den andre, bare en dag pc har ikke startet.
  Hvis du ikke bryr deg, men for å forklare hva som er en MOSFET og hvordan den ser ut?
  Takk igjen!

 39. Ionel Bocai sa han

  Hei,
  Jeg eier dette hovedkortet (Asus P8Z77-V PRO) i flere måneder, og jeg har et veldig stort problem ...
  nemlig å lese en ekstern hdd 1 Terra (USB HDD 3.0) USB 3.0, UDMA CF minnekortleser serie av 7 3.0 USB-kortleser alle ...
  Jeg nevne at jeg gikk bra en stund nå ... Jeg vet ikke hva som skjer ... noe jeg leste på USB begrenset til maksimalt 3.0 20 Mb / s ... selv 8-10 Mb / s - svært lite USB 3.0
  i det siste har hatt svært høye hastigheter ... 80-90 Mb / s igjen ... Jeg installerte Windows 7, drivere, oppdaterer dagen ... ingenting ... ingen resultater ...
  Skriv til HDD eller USB-kort har normal hastighet 3.0: 50-80 Mb / s
  Jeg vet ikke hva problemene kunne ha ... Jeg tror jeg skal sende inn garanti ...
  også møtt noen med dette problemet ???
  meninger vent ...

 40. Ionel Bocai:
  Hei,
  Jeg eier dette hovedkortet (Asus P8Z77-V PRO) i flere måneder, og jeg har et veldig stort problem ...
  nemlig å lese en ekstern hdd 1 Terra (USB HDD 3.0) USB 3.0, UDMA CF minnekortleser serie av 7 3.0 USB-kortleser alle ...
  Jeg nevne at jeg gikk bra en stund nå ... Jeg vet ikke hva som skjer ... noe jeg leste på USB begrenset til maksimalt 3.0 20 Mb / s ... selv 8-10 Mb / s - svært lite USB 3.0
  i det siste har hatt svært høye hastigheter ... 80-90 Mb / s igjen ... Jeg installerte Windows 7, drivere, oppdaterer dagen ... ingenting ... ingen resultater ...
  Skriv til HDD eller USB-kort har normal hastighet 3.0: 50-80 Mb / s
  Jeg vet ikke hva problemene kunne ha ... Jeg tror jeg skal sende inn garanti ...
  også møtt noen med dette problemet ???
  meninger vent ...

  Disse styrene har 2 USB3 kontrollere, en fra Renesas og Intel (brikkesett). Installerer drivere for brikkesettet og drivere for Renesas dag.
  Prøv flere porter.
  Koble fra USB midlertidig noe annet.
  Du forstår at når to enheter tilkoblet USB3, og en av dem er USB2, vil kontrolleren operere i arv modus usb2 å bruke begge enhetene, dessverre usb3 enheter vil gagne ikke bare hastigheter usb2.
  Installer alle drivere oppdatert på støtteområdet Asus.
  Koble alt unntatt USB-mus, tastarura.
  Start Windows.
  Bare koble leseren usb3 CF-kortet og sjekke hastigheten, fortrinnsvis som en stor htmldoc noen giga iso.

  • Ionel Bocai sa han

   takk for svar,
   Jeg nevne at jeg leser rådene dine barn (to Full HD-opptak 22GB - 2 filer) fra datamaskinen til en ekstern hdd 1 terra (3.0 USB) USB 3.0 og hadde en skrivehastighet på over 100 Mb / s ...
   problemet for meg er å lese ...
   Jeg gjorde alle oppdateringer til alle drivere på ASUS hovedkort selv uten resultater ... men mitt problem
   Jeg har også koblet til porter: tastatur, mus og skriver alle usb 2 ... ingenting annet jeg ...
   vente andre meninger
   takk
   en god dag

 41. Merkelig nok så sammenligne en Asus hovedkort ca £ 500 med en gigabyte entry level som er blant de mest ieftine.E vil være åpenbart at billig f små, med færre kontakter etc.Mi synes tvilsom måte prøver å høydepunkt fordelene med brand.Incearca være ærlig når du gjør sammenligninger mellom lignende produkter merker på lignende betydning.
  Og når bemerket av en barberhøvel Tamb f irriterende for meg i forskjellige øyeblikk av latter minner meg om en fyr som bare lurte deg ved å fortelle deg en tosk.
  Ellers setter pris på arbeidet, og jeg sa dette ting for at er interessert i hva faci.As pris på om du tar hensyn til hva jeg zis.Pt selskap Asus meg jeg hadde ingen problemer med ele.Investesc exista.Numai mye reklame, markedsføring, tilbyr mye løftet men putin.In hvile hvert selskap som produserer hovedkort har problemer med ulike modeller eller ex Gigabyte componente.De som upsets meg å finne SATA-kontakter oppretter dvs. sette over hverandre som denne modellen fra asus, bare veldig scumpe.Cei sette stående modeller synes f ustabil, og jeg tror at mens problemer med harddisker etc.Ai merke det samme problemet også?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.