Oversikt Android operativsystem for smarttelefoner og nettbrett - video tutorial

Oversikt Android operativsystem for smarttelefoner og nettbrett - video tutorial
4.6 (11) 92.73%

Hei venner, jeg har stor glede å presentere min mobile operativsystem foretrukket, er det Android som vi tilbringer mye tid i denne opplæringen, et operativsystem som er basert på Linux.
Jeg må si at Android er operativsystemet for Windows Mobile 6.5 vi dro. På samme telefon som var forhåndsinstallert med WinMo, installerte jeg Android, første gang jeg kjører i dual boot fra SD-kort, og da jeg satt fast i Rom. Telefonen som er HTC HD2 snakke, en telefon jeg bryr meg veldig mye, og at jeg er veldig vanskelig å forlate. Jeg blinke denne telefonen ser ikke hvor mange ganger for å bygge forskjellige steder (custom ROM, Cocked rum), noen ganger flash uiam og 2-3 ganger om dagen, så er flash narkomane, alltid på jakt ROM sistnevnte er alltid perfekt ... hva!
La oss gå tilbake til Android er et operativsystem perfekt i øyeblikket, mange vil si at forbruker batteriet raskt på Android (batery avløp), tro meg det er ikke slik, batteriet er konsumert fordi Android-telefoner ikke kan stå tabell eller senket er telefoner som alltid finne noe å gjøre, så bruker enheten nesten non-stop og selvfølgelig batteriet går.
Jeg kunne skrive nå 30 løse innlegg om Android revolusjon, men jeg tror det er bedre å følge opplæringen.
Denne opplæringen er en detaljert oversikt av operativsystemet Android, kan det være nyttig for de som nettopp har kjøpt en smarttelefon med Android, men også de som allerede har en slik terminal, og ikke gjøre det bra.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Calin sa han

  Jeg vil vite hvordan akkurat gjør oppgradere til nyere versjon for å Telefonu Samsung mini galaksen s5570 som programu Kies kabelkontakter har aktivert debug usb og gi til upgratdeze og sier det forbereder komponentene for oppgraderinger og ingen oppgraderinger eller hvordan alle skrive så jeg igjen en time. og så hardt som f problem at mange må ta en kort tutorial eller forklare. avansere ms

 2. Calin sa han

  Jeg mener nyere Android-versjon

  • subofferul sa han

   Calin:
   Jeg mener nyere Android-versjon

   odindownloader er gjort med filer og ta dem på samfirmware av Kies ikke gå fordi tjenestemann i vårt land ennå ikke har skjedd, hundrevis tutorials på nettet på jakt

 3. mario sa han

  God kveld, men interessant tutorial på iOS, vil iTunes ikke gjøre?
  mange takk

 4. Cristi, 2.3.4 du Android-telefon, så det var originalt eller lai lai resoftat dvs. sette deg på noen måte? Hurts meg at jeg ikke kan heie telefonen og HTC en bruker live chat der sa du ser ut som en oppgradering rom garderobe HTC Wildfire, og iam sier android 2.3 hvis du går på det, og han sa at en mulighet til ingen tillit i telefonen, dvs. i rumensk byttet det mot meg går Droid VNC Server og hvor forferdelig det sårer meg å si at jeg går eller root root Denied Feil

 5. Alin Anchescu sa han

  Kjære Cristi, du har sendt en e-post under "Contac", men kan ikke lai mottatt og valgte å legge inn en kommentar som pote du ser, vil jeg gjerne være en del av teamet videotutorial, jeg er ikke en profesjonell, men jeg kan håndtere send din bekreftelse på e-posten min er [Email protected] Takk.

 6. pari sa han

  hvordan du installerer Android på en telefon? WM ... nå har jeg en ..te scriemi du gjøre en tutorial eller hvordan du gjør det mail..te behage behage .. !!!!

 7. Mariana sa han

  Hei,

  Meget god videotutorialul om Android, men du gjør og om mobiltelefoner.
  Mange av oss har mobiltelefoner som ikke har råd til å kjøpe en Android smarttelefon. Jeg har en Samsung Blue Earth S7550.
  1. Hvordan installere spill på Samsung-telefoner og applikasjoner (apps) og Java jade jar tatt fra internett PC. Jeg installerte telefonkabel fra dataprogrammer New PC Studio, Jadmaker og hver gang jeg sier "Unsupported File Type".
  2. Hvordan du kan installere på en mobiltelefon Samsung to operativsystemene? Gjør dual boot. Som en smarttelefon til å gjøre det. Operativsystem å bli satt av produsenten og operativsystem du sette Android (Android OS kjører på ekstern microSDHC-kort).
  3. I tilfelle kan det dual-boot, som gjør en "backup" telefonen skal lagre OS opprinnelige før du installerer den andre OS som Android etc, for ikke å ha problemer som tapte data eller blokk / ødelegge telefon?
  Takk, Mariana.

 8. Mariana sa han

  Hei,

  1. Hvordan sette undertekster til en film på mobilen?
  Telefonen min Samsung Blue Earth 7550 MP4 støtter videoformatene. Fortell meg steg for steg hva du skal gjøre.
  Takk, Mariana

  • daniel sa han

   Ved hjelp av Freemake Video Converter program (som navnet antyder er gratis, og videotutorial forklarte hvorfor og hvordan du gjør det) konverterer film undertekster ... 3gp og kylling, og har en el.Rezolutia Valg i 320X240 etablere og gata.Pui tf og fornøyelig film visning.

   Mariana:
   Hei,

   1. Hvordan sette undertekster til en film på mobilen?
   Telefonen min Samsung Blue Earth 7550 MP4 støtter videoformatene. Fortell meg steg for steg hva du skal gjøre.
   Takk, Mariana

 9. Julian sa han

  Mariana må svare så vidt jeg vet:
  1. Samsung er på jakt spill på nettet, spesielt for denne typen telefon. Jeg fikk en samsung og jeg klarte å sette spill tilfeldig.
  2. Huset kan installere en dual boot på en telefon er svært vanskelig om ikke umulig. På telefonen kan ikke fordi det ikke er en smarttelefon. (Ingen prosessor kraftig nok internminne, noe som betyr å likne en mini datamaskin).
  3. backup hvis du ikke vet. Bare lagre PC agenda, meldinger, bilder og filmer med verktøyet fra Samsung.
  4. Subtitle Film google søk: hvordan mp4 sette undertekster på film, og du er mer sannsynlig å finne ut hvordan.
  Lykke til!

 10. Calin:
  Jeg vil vite hvordan akkurat gjør oppgradere til nyere versjon for å Telefonu Samsung mini galaksen s5570 som programu Kies kabelkontakter har aktivert debug usb og gi til upgratdeze og sier det forbereder komponentene for oppgraderinger og ingen oppgraderinger eller hvordan alle skrive så jeg igjen en time. og så hardt som f problem at mange må ta en kort tutorial eller forklare. avansere ms

  Prøv på en annen datamaskin, er det mulig at en prosess eller annen måte blokkere oppdateringen.

  • Calin sa han

   Cristi-admin: Prøv en annen datamaskin, er det mulig at en prosess eller annen måte blokkere oppdateringen.

   Jeg prøvde det samme og ikke bare for meg er det som jeg sa på f mange mennesker er det samme. og du kan teste for å se denne modellen og se andre som har det samme problemet som om du kan fikse det. Jeg stoppet alle antivirus brannmur antispayer

 11. pari:
  hvordan du installerer Android på en telefon? WM ... nå har jeg en ..te du gjøre en tutorial eller hvordan du gjør scriemi pemail..te Vennligst vær .. !!!!

  Kan ikke installere på alle Android-smarttelefon, først må det være utvikling for telefonen på XDA-utviklere, der skal møte de fineste utviklere i verden, og samarbeider i ulike prosjekter. Romerne og noen utviklere er der.
  Hvis telefonen er populær og ganske sterk, definitivt det er håp.
  Den dårlige nyheten for deg er at du må håndtere selv der ute, for ikke å motta svar i posten.
  Våkn ... ..up

 12. pc1990 sa han

  OBS !!! BIG
  Smp. de som har en Android-telefon, og det mangler Flash-støtte, kan du installere fra markedet, Skyfire søknad (nettleser) som har integrert blits. Så du kan se forskjellige klipp, videotutoriale uten blits deg.
  Den dårlige nyheten for dem som ikke støtter flash, er at mange programmer er avhengige av flah.

 13. AdrianGudus sa han

  For pc1990: Du er feil informert. Skyfire ikke bruker Flash for å spille av videoinnhold. Det gjør en semi streaming, lagre en cache klipp og spille det ved hjelp av innfødte videospiller enhet for å spille ...

 14. Michael Băcilă sa han

  Okkk, klarte jeg å gjøre dowgrade via telefon med hjelp av visjonære ... god tid å gjøre roten. Nå hvis du bag en nyere versjon av Android? Jeg bør vel definitiv.Sincer forankret 2.3.3 versjon helt, men jeg var ikke til roten.

 15. Mihai sa han

  Jeg setter pris på at du begynte å gjøre tutorials på Android, som regnes som den beste OS for. smarttelefon. Jeg ønsker å presentere et program for godt. Android kan spille inn telefonsamtaler. Jeg har søkt og ikke kan finne en anstendig ærlig (alle rekorder høyttaler). Foreløpig har jeg WM6 smarttelefon, som har en så veldig god søknad. Når jeg finner ut for et slikt program. Android, en WM6 å gi opp. Jeg håper så snart ...

 16. TomaDanila sa han

  Gratulerer med opplæringen!
  Jeg ser frem tutorial om partisjone SD-kortet og flytte alle applikasjoner på kortet
  For å holde det gode arbeidet!

 17. Pretty vennligst Cismaru Mr Cristian gjør en tutorial som viser oss hvordan vi skal sette en android smarttelefon og hvor du skal ta sin rette zip-arkiv eller arkivere vi facac problemer med CyanogenMod og hvordan du kan sette på smarttelefonen
  Takk og så videre tinetio

 18. God kveld! Jeg har en Samsung Galaxy I9000 og jeg ønsker å koble min laptop, ja ikke klarer å installere Samsung Kies. Faktisk, installerer det, men ikke åpne programmet og min laptop skjermen vises: Fatal error:
  "Kan ikke sette Eier annonsen til en Window vist at has not vært tidligere". Kan noen hjelpe? Takk på forhånd.

 19. TyiBy sa han

  Hei, Kan du hjelpe meg med noe? du får på noen områder står "Server sertifikat utløpt" og må gi Godkjenne, hvis ikke så gi kan ikke gå inn på nettstedet i det hele tatt .. Jeg reinstallert dagens andre vinduer som vi hadde, og vi leptop forgjeves, så gjøre, og bare på PC denne: /
  Vet noen hva er problemet? Jeg gjorde store emner på fora, ikke noe svar .. Her et skjermbilde av vinduet som vises: http://i55.tinypic.com/1z3phyh.png

 20. Salut!
  Jeg ønsker å lage en tutorial om partisjonering av minnekort for telefoner med lite internminne. (Du nevnte i opplæringen)
  Hvordan kan spille flash-innhold på telefoner som ikke har denne støtten? bortsett fra Skyfire.
  En annen ting, oppdateringer gjennom Samsung KIES i enhetene, er "lovlig", som fører til tap av garantien?
  Jeg kommer til å ha en Samsung Galaxy Mini. Det er ikke den beste smarttelefonen, men for en nybegynner jeg tror er ideelt, dun lenge du ikke prøver 1000 ting samtidig.
  Denne telefonen har en ganske lav oppløsning (x 240 320). Jeg vet ikke hvordan de skal håndtere det på noen programmer, som er kompatible programmer i markedet eller se halve skjermen?
  Hva synes du om NetQin Android Booster søknaden? Synes ganske nyttig hvis det brukes riktig
  Takk!

 21. decebal12345 sa han

  Takk for opplæringen.
  Jeg har en HTC nylig HD2 at vi setter Android, en versjon av Sensation gått bra etter at vi hadde tidligere oksygen.

  Det tok meg et par dager før jeg får det alt dette ting som du har forklart det i en time. Synd for meg tutorial kom to uker for sent, men, og dette er bra, jeg liker det.
  Jeg ser frem til andre tutorials knyttet til Android.

 22. cristian vannmelon sa han

  facti en tutorial hvordan å sette en ny versjon av Android-telefon

 23. marian Ionescu sa han

  Interessant opplæringen. Jeg er glad for at du begynte å lage tutorials på youtube for Android eller andre nettsteder kunne ikke finne på rumensk. Jeg har en Sony Ericson X8 (E15i) og denne telefonen har Android 2.1. Verre er at Android er ikke originalt, men en fra Sony. Ser på XDA Developers funnet Xrecovery, og jeg installerte det da jeg prøvde flere ROMs. Jeg prøvde som visstnok har CM7 2.3 android og ville gå å installere programmet fra å gå på 2.3. Jeg installerte et spill i det åpne markedet, men når det gir meg feil. Jeg ønsker å vite om denne telefonen kan ha android 2.2 og hvor jeg kan laste ned. Jeg ønsker om mulig å være en android original.

 24. AdrianGudus sa han

  For TyiBy: Det erroare oppstår fordi du ikke har angitt år, måned og dag for å valculator riktig innstilt.

  • TyiBy sa han

   AdrianGudus:
   For TyiBy: Det erroare oppstår fordi du ikke har angitt år, måned og dag for å valculator riktig innstilt.

   takk mye respons, men det er ikke problemet, det virker ..: / Jeg fortalte noen som ville være grunn, og jeg stille klokken, men gjør lafel ..
   Bortsett fra det, jeg har mange områder det har blokkert, og kan faktisk ikke bli med dem, uansett hvor jeg prøver .. vet ikke hva jeg skal gjøre: /

 25. sal !!!
  Jeg ønsker samisk rotez HTC Desire HD og mislykkes (med hvilket program kan Rota ???) ... det kjøpte android 2.3.3 og er derfor kodet oransje til oransje !!! og hvis du vet noe program som forteller Sami ut programmer som ikke bryr seg for ex amazon.mp3 og mer ...
  takk !!!

 26. Lucianf37 sa han

  Cristi hvilken modell av HTC?

 27. Andrie sa han

  Jeg har en beslektet spørsmål om Android
  1) Vi trenger å ta backup av operativsystemet?

 28. AdrianGudus sa han

  PtLucianf37: hvis du leser kommentarer eller tekst deasuppra tutorial, eller hvis du har sett den opplæringen 2 dager siden om hva roten, flash-uire. Du har lært at modellen har Cristi. Lese, lese og lese, og hvis du ønsker å lære eller å lære noe

 29. Cristi Jeg har en Samsung Omnia med WM 2 han kan sette på android? og hvis så vennligst gi samisk trinn hvordan du gjør ...

 30. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg ønsker om mulig å vise oss hvordan du endrer boot image på android (bootanimation).
  Jeg klarer å finne originalfilene (.zip arkiv) for å erstatte den.
  Takk!

 31. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg klarte klar med Super Manager som krever superbruker rettigheter.
  Jeg satte arkivet "bootanimation.zip" i / system / media etter omstarten og starte ny skjerm!

 32. TurocK sa han

  Jeg @Cristi abonnementskort fra Digi.Mobil med extraobtiunea for mobilt internett. Jeg mener, internett Mobile / smarttelefon fra Digi.Mobil (kortet fungerer bare på telefoner med nettverk 3G) er ubegrenset, noe som betyr at du kan bo som du ønsker og gjøre noe uten trafikk belaste deg ekstra eller redusere hastigheten.
  Jeg ønsket å argumentere med det du sa til minutt 37: 25

 33. FaraVirusi sa han

  Jeg har en LG Optimus One, og har 5 supn desltopuri til dem så jeg vet ikke jeg ønsker bare en. Jeg gir menytasten => Tema Innstillinger => og her kan vi sette til 7 5 skjermer eller skjermer, og jeg jeg vil bare ha en skjerm og klar.
  Hvis du kan hvor jeg kan sette den til bare én skjerm. Takk.

 34. Salutare.Am en stor ting å spørre deg ... til Prentice alternativ som kan gi Internett fra PC til Samsung Galaxy Mini S5570 (Gingerbread OR Froyo) USB-kabel (gjenta meg selv: Jeg hadde INTERNETT telefonen fra PC-kabel !! USB internett-versjon for å gi telefonen til PC-en din er løst!)) sier du, hva bruker ... og jeg svarer bare å laste ned programmet på mobiltelefonen markedet (fordi han ikke laste ned programmer direkte på din PC eller i det minste at jeg vet at virker ikke ... hvis denne tingen også mulig å behage stede hvordan du gjør !!), noe som gjør oppdateringer ... oppnå synkronisering mellom telefon og google konto ... .ar være flere årsaker til mange av oss som ikke har internett eller WiFi 3G hjem !!! jeg fant wi-fi-versjon (trivielt ...!) via en WiFi uSB-pinne festet til PC ..numai denne pinnen ikke kommer i pakken ..cablul usb telefonen leveres med telefonen!) jeg er ikke bare interessert i hvor mange av Jeg fant på fora, men uten å løse dette problemet! For nå bruker jeg et kort for å holde seg rds (mobilt internett!) ... men det er noe med kortet cartela..baga ut ... takk på forhånd, selv om ikke å finne en løsning på dette "problemet"!

 35. HTC Wildfire S vs Samsung Galaxy Ace
  Hei folkens ... jeg har muligheten til å ta en av disse to telefonene ... Og jeg lurte på hvilken som er mer effektiv mars mest interessert ... men videokvaliteten, men også i form av oppdateringer, kompatibilitet, noe som ville gå bedre for en lengre periode ... som meg miar mer Samsung ... fra hva jeg vet er kraftigere prosessor, men de andre kvaliteter som ikke egentlig forstår telefoner
  Jeg håper å bli lagt ut på rett sted ...

  • Jeg anbefaler Samsung ... Jeg dro til Android 2.3.5, jeg rot AAT og går bra fff ...

   LiviuHTC Wildfire S vs Samsung Galaxy AceSalut folkens ... jeg har muligheten til å ta en av disse to telefonene ... Og jeg lurte på hvilken som er mer effektiv mars mest interessert ... men videokvaliteten, men også i form av oppdateringer, kompatibilitet, noe som ville gå bedre for en lengre periode ... som meg miar mer Samsung ... fra hva jeg vet er kraftigere prosessor, men de andre kvaliteter som ikke egentlig forstår telefoanesper å bli lagt inn på rett sted ...

   • George:
    Jeg anbefaler Samsung ... Jeg dro til Android 2.3.5, jeg rot AAT og går bra fff ...

    takk for at informasjon og jeg var overbevist om at Samsungs beste bare ikke forstå hvorfor mer kostnads ​​htc stedet ... Jeg tror at htc nettstedet har Android versjon nyere ... men det er ikke et problem for uansett jeg skulle bag den siste versjonen, og rot-ez sal ...: D

 36. MARIUS Anghel sa han

  Jeg har en LG DL Cristian P920 fra Orange, var kryptert og jeg krabbet gjennom cod.A dukket 2.3 versjon av operativsystemet for det, men dette er bare for gratis reta, holde lurer? Hvordan kan jeg gjøre meg ubdate eller 2.3 sette på den uten å måtte vente til januar eller februar når han kommer ut og versjon 2.3 / 2 og hvis jeg kan gjøre det nå som jeg adlyder anafara risiko for tap garanti / 3 som gjør ubdate..MULTUMESC

 37. MARIUS Anghel sa han

  COD BY SORRY dekoder ((

 38. Floricel sa han

  veldig interessant presentasjon jeg vil forberede tror en endring av bein

 39. elvyss sa han

  Salutare ... Jeg ønsker også en tutorial om mulig CyanogenMod Optimization for ytelse ... HTC HD2 ... AM som fungerer "CyanogenMod Innstillinger" under Telefoninnstillinger .... Jeg har aldri funnet noe ... Jeg vil være veldig nyttig ... Takk!

 40. AdrianGudus sa han

  elvyss:
  Salutare ... som om du kan ønsker også en tutorial ytelsesoptimalisering CyanogenMod FOR ... til ... HTC HD2 AM som fungerer "CyanogenMod INNSTILLINGER" i telefoninnstillingene .... Jeg har aldri funnet noe ... AS være veldig nyttig ... Takk!

  CyanogenMod bygge seg er optimalisert for smarttelefoner og finpusse noen alternativer for mer aggressiv ulåst. Jeg anbefaler imidlertid å la standardinnstillingene og gå bare de som er knyttet til gjemme / visning nei farger, en fargeendring.
  Jeg har en LG Optimus One med CyanogenMod P500 7.2 RC, og jeg kan fortelle deg at, med standardinnstillingene, går barberhøvel og batteriet ikke lenger så rask nedlasting.

 41. Jeg vil k hjelpe meg med noen råd og meg ,, jeg har en Motoluxe xt615 og google kan ikke slå på ham ,, så ikke gå inn på nettet ,,, og jeg Tre programmer på det ,,,, hvor du skal ,,, ta dem ?????

 42. AdrianGudus sa han

  AFY:
  Jeg vil k hjelpe meg med noen råd og meg ,, jeg har en Motoluxe xt615 og google kan ikke slå på ham ,, så ikke gå inn på nettet ,,, og jeg Tre programmer på det ,,,, hvor du skal ,,, ta dem ?????

  Så du kan "slå Google det" må ha en Internett-tilkobling. enten trådløst eller 3G. Søknader se etter dem og installere dem i Play Store eller Market. Du applikasjonen på telefonen din, åpne den og den kan søke etter programmer du kan laste ned og installere det ledig seg!

 43. Bra!
  Jeg har et spørsmål for administratorer denne opplæringen ikke gjør det site.DE 4S eller iPhone iOS-enheter som bruker ???

 44. En tutorial for å lage en full og iOS?

 45. Gaby P. sa han

  Hei, Jeg liker dine tutorials. Jeg har et problem, jeg tok en smartfhone SAMSUNG GALAXY ACE PLUS som ikke har noen foran kamera for videosamtaler, og jeg ønsker å vite om det er noen måte å bruke et webkamera ekstern kabel eller tilkoblinger, Bluetooth eller Wi-fi for trådløst webkamera ... Venter på svar. Takk.

 46. Jeg har en bærbar PC med android og ikke klarer å se undertekster på nettet (for eksempel på Tyxo kjører uten a'mi vise undertekster episode selv om den finnes på området) at jeg kunne behage zi'mi installert ... Jeg håper du kan gjøre noe og få en Svar. avansere ms

 47. ale:
  Jeg har en bærbar PC med android og ikke klarer å se undertekster på nettet (for eksempel på Tyxo kjører uten a'mi vise undertekster episode selv om den finnes på området) at jeg kunne behage zi'mi installert ... Jeg håper du kan gjøre noe og få en Svar. avansere ms

  Sal forsøker Mx Video Player du finner i Google Play (undertekster må ha samme navn som filmen spiller for å se den automatisk.

  • du sier er sant for filmer du har lastet ned, og vi har dette programmet går veldig bra, men jeg kommer ikke til å se online TV viser at selv om det er teksting bygd på stedet ... det kan være en flash noe som trebeuie installert ... .sper jeg Gasa. Takk uansett

 48. Elvys sa han

  Hei igjen .. Jeg bruker HTCHD2
  .Etter At jeg installerte Android 2.3.7 TV OUT funksjon .. Jeg .. kan kjøpe en HDMI-adapter for å bruke Plasma? ... .mentionez Jeg bare liker Samsung..galaxi jack s s2..etc ... eller hvordan jeg kunne gjøre å oversette telefonen til en TV ... TAKK

 49. Elvys sa han

  HDMI-adapter kan bruke? HTC HD2? ANDROID Å VITE som oppstår etter MONTERING AV FUNKSJON TVout

 50. God avgrense!
  Jeg har to spørsmål Ordliste på tastaturet for å stoppe slike meldinger, e-post til en HTC One X og Samsung tablet 7.7 ".
  Og på spørsmålet om hvordan åpne 2 grafikk fra en dråpe boks som ser ut til å være en gjør-web.drop format. Fortell meg en driver.
  Takk!

 51. hei jeg har en htc android hd2 med 2.3.6 men jeg resoftat og jeg vil gjerne vite hvordan kan det resoftez med en nyere versjon av Android Jelly Bean foretrukket fordi de vet at de kan kjøre denne programvaren

 52. Hei med hva programmet kan du se i sin egen teleforun etter pc ???

 53. LG Optimus Salut.Am en 3d p920 jeg prøvde cm10 og ics men merge.pe ikke gå å bruke telefonen min går av, vet ikke hvem som ville takke problema.Va

 54. Andi Turcu sa han

  Cristi, kan du hjelpe meg i å velge en bærerakett ... Jeg har en Huawei Ascend 300 Y4.1 Android bærerakett, men visste ikke hvem som ville kjøre beste på denne utgivelsen. Jeg liker veldig mye den som er på Nexus 4.

andre referanser

 1. [...] Hei venner, i dag vil jeg presentere en spesiell versjon av Android, er det MIUI, dette er frukten av et team er svært talentfulle kinesiske utviklere, de har ambisjoner, vil deres egen enhet bli lansert snart. Første gang MIUI eksisterer bare i kinesisk språk, men etter gjentatte forespørsler fra fellesskapet han bestille MIUI teamet bestemte seg for å gjøre det "forståelig" og andre, er det nå tilgjengelig på flere språk, er dessverre rumensk nødvendig. MIUI har en luft av iPhone sannsynligvis hardcore fans Android vil avskyr denne sammenhengen er absolutt ikke det de ønsket på Google, men det er tilfelle, er Android åpen kildekode, og alle kan endre dette fantastiske systemet fungerer som ønsket . Vi må erkjenne at utviklerne MIUI teamet har gjort en god jobb, enkelhet kombinert med allsidigheten til Android iPhone. Resultatet er en slags Andro-Phone nok er godt organisert, de som bruker Android i lang tid vil bli brukt hardere, men til slutt vil gi furen, vil noobs være den lykkeligste, spesielt de som drømmer er langt fra en iphone. Skuff programmer forsvant sporløst, vil nå installerte programmer bli tredd på startskjermene akkurat som iPhone, Android ingenting likner klassiker, selv innstillinger har blitt omorganisert. Foruten endringer i systemet, de fra MIUI tok noen ekstra ting, audio manager er strålende, appens kameraet er mye bedre enn den klassiske telefonens applikasjons er mer kompleks, administrerende widgets organisasjon apps- steder i mapper, for å nevne bare noen få av de mange nye ting. MIUI-teamet har gjort enkle endringer i grensesnittet, brakt mer Android var allerede en nesten perfekt system. MIUI Gratulerer Team! MIUI er tilgjengelig for mange enheter, er deres antall vokser kontinuerlig. Hvis du ikke vet android klassiske utseendet, kan du se denne videoen opplæringen er presentert i den versjonen av Nexus. [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.