Android-oversikt, operativsystem for smarttelefon og nettbrett - videoopplæring

Hei venner, jeg har stor glede å presentere min mobile operativsystem foretrukket, er det Android som vi tilbringer mye tid i denne opplæringen, et operativsystem som er basert på Linux.
Jeg må fortelle deg at Android er operativsystemet som jeg forlot Windows Mobile 6.5 for. På den samme telefonen som ble forhåndsinstallert med WinMo, installerte jeg Android, første gang jeg kjørte den i dobbelt oppstart, på SD-kortet, og så la jeg den permanent i Rom. Telefonen jeg snakker om er en HTC HD2, en telefon jeg bryr meg mye om, og det er veldig vanskelig for meg å dele med. Jeg blinket denne telefonen fordi jeg ikke vet hvor mange ganger med forskjellige builds (tilpassede rom, cocked rom), noen ganger blinket jeg den 2-3 ganger om dagen, så er de avhengige av flash, de leter kontinuerlig etter det perfekte ... alltid det siste er mest!
La oss gå tilbake til Android er et operativsystem perfekt i øyeblikket, mange vil si at forbruker batteriet raskt på Android (batery avløp), tro meg det er ikke slik, batteriet er konsumert fordi Android-telefoner ikke kan stå tabell eller senket er telefoner som alltid finne noe å gjøre, så bruker enheten nesten non-stop og selvfølgelig batteriet går.
Jeg kunne skrive nå 30 løse innlegg om Android revolusjon, men jeg tror det er bedre å følge opplæringen.
Denne opplæringen er en detaljert oversikt av operativsystemet Android, kan det være nyttig for de som nettopp har kjøpt en smarttelefon med Android, men også de som allerede har en slik terminal, og ikke gjøre det bra.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Calin sa han

  Jeg vil vite hvordan akkurat gjør oppgradere til nyere versjon for å Telefonu Samsung mini galaksen s5570 som programu Kies kabelkontakter har aktivert debug usb og gi til upgratdeze og sier det forbereder komponentene for oppgraderinger og ingen oppgraderinger eller hvordan alle skrive så jeg igjen en time. og så hardt som f problem at mange må ta en kort tutorial eller forklare. avansere ms

 2. Calin sa han

  Jeg mener nyere Android-versjon

  • subofferul sa han

   Calin:
   Jeg mener nyere Android-versjon

   odindownloader er gjort med filer og ta dem på samfirmware av Kies ikke gå fordi tjenestemann i vårt land ennå ikke har skjedd, hundrevis tutorials på nettet på jakt

 3. mario sa han

  God kveld, men interessant tutorial på iOS, vil iTunes ikke gjøre?
  mange takk

 4. Cristi, 2.3.4 du Android-telefon, så det var originalt eller lai lai resoftat dvs. sette deg på noen måte? Hurts meg at jeg ikke kan heie telefonen og HTC en bruker live chat der sa du ser ut som en oppgradering rom garderobe HTC Wildfire, og iam sier android 2.3 hvis du går på det, og han sa at en mulighet til ingen tillit i telefonen, dvs. i rumensk byttet det mot meg går Droid VNC Server og hvor forferdelig det sårer meg å si at jeg går eller root root Denied Feil

 5. Alin Anchescu sa han

  Kjære Cristi, du har sendt en e-post under "Contac", men kan ikke lai mottatt og valgte å legge inn en kommentar som pote du ser, vil jeg gjerne være en del av teamet videotutorial, jeg er ikke en profesjonell, men jeg kan håndtere send din bekreftelse på e-posten min er [e-postbeskyttet] Takk.

 6. pari sa han

  hvordan installerer jeg Android på en telefon? Jeg har nå en WM ... .. vær så snill å gjøre en veiledning eller skriv meg hvordan du gjør det på e-post .. vær så snill .. !!!!

 7. Mariana sa han

  Hei,

  Meget god videotutorialul om Android, men du gjør og om mobiltelefoner.
  Mange av oss har mobiltelefoner som ikke har råd til å kjøpe en Android smarttelefon. Jeg har en Samsung Blue Earth S7550.
  1. Hvordan installere spill på Samsung-telefoner og applikasjoner (apps) og Java jade jar tatt fra internett PC. Jeg installerte telefonkabel fra dataprogrammer New PC Studio, Jadmaker og hver gang jeg sier "Unsupported File Type".
  2. Hvordan du kan installere på en mobiltelefon Samsung to operativsystemene? Gjør dual boot. Som en smarttelefon til å gjøre det. Operativsystem å bli satt av produsenten og operativsystem du sette Android (Android OS kjører på ekstern microSDHC-kort).
  3. I tilfelle kan det dual-boot, som gjør en "backup" telefonen skal lagre OS opprinnelige før du installerer den andre OS som Android etc, for ikke å ha problemer som tapte data eller blokk / ødelegge telefon?
  Takk, Mariana.

 8. Mariana sa han

  Hei,

  1. Hvordan sette undertekster til en film på mobilen?
  Telefonen min Samsung Blue Earth 7550 MP4 støtter videoformatene. Fortell meg steg for steg hva du skal gjøre.
  Takk, Mariana

  • daniel sa han

   Bruk programmet Freemake Video Converter (som navnet antyder det er gratis, og videoopplæringen forklarer hva og hvordan du gjør det) Konverter filmen til 3gp og put og undertekst ... har et alternativ i den. Du setter oppløsningen til 320X240 og du er ferdig. tf film og hyggelig visning.

   Mariana:
   Hei,

   1. Hvordan sette undertekster til en film på mobilen?
   Telefonen min Samsung Blue Earth 7550 MP4 støtter videoformatene. Fortell meg steg for steg hva du skal gjøre.
   Takk, Mariana

 9. Julian sa han

  Mariana må svare så vidt jeg vet:
  1. Samsung er på jakt spill på nettet, spesielt for denne typen telefon. Jeg fikk en samsung og jeg klarte å sette spill tilfeldig.
  2. Huset kan installere en dual boot på en telefon er svært vanskelig om ikke umulig. På telefonen kan ikke fordi det ikke er en smarttelefon. (Ingen prosessor kraftig nok internminne, noe som betyr å likne en mini datamaskin).
  3. backup hvis du ikke vet. Bare lagre PC agenda, meldinger, bilder og filmer med verktøyet fra Samsung.
  4. Subtitle Film google søk: hvordan mp4 sette undertekster på film, og du er mer sannsynlig å finne ut hvordan.
  Lykke til!

 10. Calin:
  Jeg vil vite hvordan akkurat gjør oppgradere til nyere versjon for å Telefonu Samsung mini galaksen s5570 som programu Kies kabelkontakter har aktivert debug usb og gi til upgratdeze og sier det forbereder komponentene for oppgraderinger og ingen oppgraderinger eller hvordan alle skrive så jeg igjen en time. og så hardt som f problem at mange må ta en kort tutorial eller forklare. avansere ms

  Prøv på en annen datamaskin, er det mulig at en prosess eller annen måte blokkere oppdateringen.

  • Calin sa han

   Cristi-admin: Prøv en annen datamaskin, er det mulig at en prosess eller annen måte blokkere oppdateringen.

   Jeg prøvde det samme og ikke bare for meg er det som jeg sa på f mange mennesker er det samme. og du kan teste for å se denne modellen og se andre som har det samme problemet som om du kan fikse det. Jeg stoppet alle antivirus brannmur antispayer

 11. pari:
  hvordan du installerer Android på en telefon? WM ... nå har jeg en ..te du gjøre en tutorial eller hvordan du gjør scriemi pemail..te Vennligst vær .. !!!!

  Kan ikke installere på alle Android-smarttelefon, først må det være utvikling for telefonen på XDA-utviklere, der skal møte de fineste utviklere i verden, og samarbeider i ulike prosjekter. Romerne og noen utviklere er der.
  Hvis telefonen er populær og ganske sterk, definitivt det er håp.
  Den dårlige nyheten for deg er at du må håndtere selv der ute, for ikke å motta svar i posten.
  Våkn opp

 12. pc1990 sa han

  OBS !!! BIG
  Smp. de som har en Android-telefon, og det mangler Flash-støtte, kan du installere fra markedet, Skyfire søknad (nettleser) som har integrert blits. Så du kan se forskjellige klipp, videotutoriale uten blits deg.
  Den dårlige nyheten for dem som ikke støtter flash, er at mange programmer er avhengige av flah.

 13. AdrianGudus sa han

  For pc1990: Du blir feilinformert. Skyfire bruker ikke flash for å spille av videoinnhold. Den halver strømmer, cacher klippet og spiller det av ved hjelp av enhetens innebygde videospiller for å spille det ...

 14. Michael Băcilă sa han

  Okkk, jeg klarte å nedgradere på telefonen, med hans visjonære gjør jeg temporal rot ... bra. Nå hvis jeg setter en nyere versjon av android? Jeg antar at den skal være forankret permanent. Ærlig talt versjon 2.3.3 var mer komplett, men den fungerte ikke.

 15. Mihai sa han

  Jeg setter pris på at du begynte å lage veiledninger om Android, som regnes som det beste operativsystemet for. smarttelefon. Jeg vil gjerne presentere en god søknad for Android som kan ta opp telefonsamtaler. Jeg søkte og ærlig talt kan jeg ikke finne en anstendig (de tar alle opp bare gjennom høyttaleren). For øyeblikket har jeg en smarttelefon med WM6, som har en så veldig god applikasjon. Når skal jeg finne ut om et slikt program for Android, jeg vil gi opp WM6. Jeg håper så snart som mulig

 16. TomaDanila sa han

  Gratulerer med opplæringen!
  Jeg ser frem tutorial om partisjone SD-kortet og flytte alle applikasjoner på kortet
  For å holde det gode arbeidet!

 17. Pretty vennligst Cismaru Mr Cristian gjør en tutorial som viser oss hvordan vi skal sette en android smarttelefon og hvor du skal ta sin rette zip-arkiv eller arkivere vi facac problemer med CyanogenMod og hvordan du kan sette på smarttelefonen
  Takk og så videre tinetio

 18. God kveld! Jeg har en Samsung Galaxy I9000 og jeg ønsker å koble min laptop, ja ikke klarer å installere Samsung Kies. Faktisk, installerer det, men ikke åpne programmet og min laptop skjermen vises: Fatal error:
  'Kan ikke sette eieregenskap til et vindu som ikke har blitt vist tidligere'. Kan noen hjelpe meg? Takk på forhånd.

 19. TyiBy sa han

  Hei, kan du hjelpe meg med noe? når jeg går inn på noen nettsteder vises "utløpt sertifikatserver", og jeg må gi godkjenning. Hvis jeg ikke gir det, kan jeg ikke gå inn på nettstedet i det hele tatt .. Jeg installerte i dag et nytt vindu, som jeg hadde og leptop, forgjeves, det samme gjør, og bare på denne pc: /
  Vet noen hva er problemet? Jeg gjorde store emner på fora, ikke noe svar .. Her et skjermbilde av vinduet som vises: http://i55.tinypic.com/1z3phyh.png

 20. Salut!
  Jeg ønsker å lage en tutorial om partisjonering av minnekort for telefoner med lite internminne. (Du nevnte i opplæringen)
  Hvordan kan spille flash-innhold på telefoner som ikke har denne støtten? bortsett fra Skyfire.
  En ting til, er oppdateringene gjennom KIES når det gjelder Samsung-enheter, "lovlige", noe som betyr at de fører til tap av garantien?
  Jeg kommer til å ha en Samsung Galaxy Mini. Det er ikke den beste smarttelefonen, men for en nybegynner jeg tror er ideelt, dun lenge du ikke prøver 1000 ting samtidig.
  Denne telefonen har en ganske lav oppløsning (x 240 320). Jeg vet ikke hvordan de skal håndtere det på noen programmer, som er kompatible programmer i markedet eller se halve skjermen?
  Hva synes du om NetQin Android Booster søknaden? Synes ganske nyttig hvis det brukes riktig
  Takk!

 21. decebal12345 sa han

  Takk for opplæringen.
  Jeg har en HTC nylig HD2 at vi setter Android, en versjon av Sensation gått bra etter at vi hadde tidligere oksygen.

  Det tok meg et par dager før jeg får det alt dette ting som du har forklart det i en time. Synd for meg tutorial kom to uker for sent, men, og dette er bra, jeg liker det.
  Jeg ser frem til andre tutorials knyttet til Android.

 22. cristian vannmelon sa han

  facti en tutorial hvordan å sette en ny versjon av Android-telefon

 23. marian Ionescu sa han

  Interessant opplæringen. Jeg er glad for at du begynte å lage tutorials på youtube for Android eller andre nettsteder kunne ikke finne på rumensk. Jeg har en Sony Ericson X8 (E15i) og denne telefonen har Android 2.1. Verre er at Android er ikke originalt, men en fra Sony. Ser på XDA Developers funnet Xrecovery, og jeg installerte det da jeg prøvde flere ROMs. Jeg prøvde som visstnok har CM7 2.3 android og ville gå å installere programmet fra å gå på 2.3. Jeg installerte et spill i det åpne markedet, men når det gir meg feil. Jeg ønsker å vite om denne telefonen kan ha android 2.2 og hvor jeg kan laste ned. Jeg ønsker om mulig å være en android original.

 24. AdrianGudus sa han

  For TyiBy: Det erroare oppstår fordi du ikke har angitt år, måned og dag for å valculator riktig innstilt.

  • TyiBy sa han

   AdrianGudus:
   For TyiBy: Det erroare oppstår fordi du ikke har angitt år, måned og dag for å valculator riktig innstilt.

   takk mye respons, men det er ikke problemet, det virker ..: / Jeg fortalte noen som ville være grunn, og jeg stille klokken, men gjør lafel ..
   Bortsett fra det, jeg har mange områder det har blokkert, og kan faktisk ikke bli med dem, uansett hvor jeg prøver .. vet ikke hva jeg skal gjøre: /

 25. sal !!!
  Jeg vil gjerne rotere HTC Desire HD-telefonen, og jeg kan ikke (med hvilket program kan jeg rotere ???) ... Jeg har Android 2.3.3 og den ble kjøpt fra oransje så kodet oransje !!! og hvis du kjenner noe program som sami fjerner programmer fra, fortell at jeg ikke er interessert i f.eks amazon.mp3 og andre ...
  takk !!!

 26. Lucianf37 sa han

  Cristi hvilken modell av HTC?

 27. Andrie sa han

  Jeg har en beslektet spørsmål om Android
  1) Vi trenger å ta backup av operativsystemet?

 28. AdrianGudus sa han

  PtLucianf37: hvis du leser kommentarer eller tekst deasuppra tutorial, eller hvis du har sett den opplæringen 2 dager siden om hva roten, flash-uire. Du har lært at modellen har Cristi. Lese, lese og lese, og hvis du ønsker å lære eller å lære noe

 29. cristi jeg har en Samsung omnia 2 med wm kan jeg sette den på android? og hvis ja vennligst sami ta skritt hvordan du gjør ...

 30. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg ønsker om mulig å vise oss hvordan du endrer boot image på android (bootanimation).
  Jeg klarer å finne originalfilene (.zip arkiv) for å erstatte den.
  Takk!

 31. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg klarte klar med Super Manager som krever superbruker rettigheter.
  Jeg la "bootanimation.zip" -arkivet i / system / media, og etter omstart startet det opp med den nye skjermen! 🙂

 32. TurocK sa han

  Jeg @Cristi abonnementskort fra Digi.Mobil med extraobtiunea for mobilt internett. Jeg mener, internett Mobile / smarttelefon fra Digi.Mobil (kortet fungerer bare på telefoner med nettverk 3G) er ubegrenset, noe som betyr at du kan bo som du ønsker og gjøre noe uten trafikk belaste deg ekstra eller redusere hastigheten.
  Jeg ønsket å argumentere med det du sa til minutt 37: 25

 33. FaraVirusi sa han

  Jeg har en Lg Optimus One, og den har 5 deler for å støtte dem slik, jeg vil bare ha en. Når jeg trykker på menytasten => temainnstillinger => og her kan jeg stille til å ha 7 skjermer eller 5 skjermer, og jeg vil bare ha en skjerm og det er det.
  Hvis du kan hvor jeg kan sette den til bare én skjerm. Takk.

 34. Hei. Jeg har en stor forespørsel til deg ... om å skrive ut versjonen som kan gi internett FRA PC TIL SAMSUNG GALAXY MINI S5570 TELEFON (GINGERBREAD ELLER FROYO) MED USB-KABEL! USB !! Muligheten for å gi internett fra TELEFONEN til DATAMASKINEN er løst!)) Du vil si hva som brukes ... og jeg svarer ganske enkelt: for å laste ned applikasjoner fra markedet direkte på mobiltelefonen (fordi applikasjonene ikke lastes ned direkte på PCen, eller i det minste det er slik jeg vet at det ikke fungerer ... hvis det er mulig, og denne tingen, vær så snill og vis hvordan det er gjort !!), gjør oppdateringer ... synkronisering mellom telefon og Google-konto .... blant oss som ikke har internett via 3G eller WI-FI hjemme !!! Jeg fant versjonen via wi-fi (trivielt ...!) gjennom en usb-pinne wi-fi festet til pc-en .. bare denne pinnen kommer ikke i pakken med telefonen .. USB-kabelen følger med telefonen!) Ikke bare er jeg interessert i det jeg fant på forumet men uten å løse dette problemet! Foreløpig bruker jeg et kort fra rds-pinnen (mobilt internett!) ... Men det er tingen med å ta ut kortet ... sett inn kortet ... takk på forhånd, selv om du ikke finner en løsning på dette "problemet"!

 35. HTC Wildfire S vs Samsung Galaxy Ace
  Hei folkens ... jeg har muligheten til å ta en av disse to telefonene ... Og jeg lurte på hvilken som er mer effektiv mars mest interessert ... men videokvaliteten, men også i form av oppdateringer, kompatibilitet, noe som ville gå bedre for en lengre periode ... som meg miar mer Samsung ... fra hva jeg vet er kraftigere prosessor, men de andre kvaliteter som ikke egentlig forstår telefoner
  Jeg håper du postet på rett sted

  • Jeg anbefaler Samsung ... Jeg dro til Android 2.3.5, jeg rot AAT og går bra fff ...

   LiviuHTC Wildfire S vs Samsung Galaxy AceSalut folkens ... jeg har muligheten til å ta en av disse to telefonene ... Og jeg lurte på hvilken som er mer effektiv mars mest interessert ... men videokvaliteten, men også i form av oppdateringer, kompatibilitet, noe som ville gå bedre for en lengre periode ... som meg miar mer Samsung ... fra hva jeg vet er kraftigere prosessor, men de andre kvaliteter som ikke egentlig forstår telefoanesper å bli lagt inn på rett sted ...

   • George:
    Jeg anbefaler Samsung ... Jeg dro til Android 2.3.5, jeg rot AAT og går bra fff ...

    takk for denne informasjonen, og jeg var overbevist om at samsung er bedre, men jeg forstår ikke hvorfor det koster mer htc ... jeg tror fordi htc har den nyere versjonen av android ... men dette er ikke et problem for at uansett skulle jeg legge den nyeste versjonen og root-ez ...: D

 36. MARIUS Anghel sa han

  Jeg har en LG DL Cristian P920 fra Orange, var kryptert og jeg krabbet gjennom cod.A dukket 2.3 versjon av operativsystemet for det, men dette er bare for gratis reta, holde lurer? Hvordan kan jeg gjøre meg ubdate eller 2.3 sette på den uten å måtte vente til januar eller februar når han kommer ut og versjon 2.3 / 2 og hvis jeg kan gjøre det nå som jeg adlyder anafara risiko for tap garanti / 3 som gjør ubdate..MULTUMESC

 37. MARIUS Anghel sa han

  COD BY SORRY dekoder ((

 38. Floricel sa han

  veldig interessant presentasjon jeg vil forberede tror en endring av bein

 39. elvyss sa han

  Salutare ... som om du kan ønsker også en tutorial ytelsesoptimalisering CyanogenMod FOR ... til ... HTC HD2 AM som fungerer "CyanogenMod INNSTILLINGER" i telefoninnstillingene .... Jeg har aldri funnet noe ... AS være veldig nyttig ... Takk!

 40. AdrianGudus sa han

  elvyss:
  Salutare ... som om du kan ønsker også en tutorial ytelsesoptimalisering CyanogenMod FOR ... til ... HTC HD2 AM som fungerer "CyanogenMod INNSTILLINGER" i telefoninnstillingene .... Jeg har aldri funnet noe ... AS være veldig nyttig ... Takk!

  CyanogenMod bygge seg er optimalisert for smarttelefoner og finpusse noen alternativer for mer aggressiv ulåst. Jeg anbefaler imidlertid å la standardinnstillingene og gå bare de som er knyttet til gjemme / visning nei farger, en fargeendring.
  Jeg har en LG Optimus One med CyanogenMod P500 7.2 RC, og jeg kan fortelle deg at, med standardinnstillingene, går barberhøvel og batteriet ikke lenger så rask nedlasting.

 41. Jeg vil k hjelpe meg med noen råd og meg ,, jeg har en Motoluxe xt615 og google kan ikke slå på ham ,, så ikke gå inn på nettet ,,, og jeg Tre programmer på det ,,,, hvor du skal ,,, ta dem ?????

 42. AdrianGudus sa han

  AFY:
  Jeg vil k hjelpe meg med noen råd og meg ,, jeg har en Motoluxe xt615 og google kan ikke slå på ham ,, så ikke gå inn på nettet ,,, og jeg Tre programmer på det ,,,, hvor du skal ,,, ta dem ?????

  For å "starte Google på det" må du ha en internettforbindelse. enten trådløs eller 3G. Søk etter applikasjonene og installer dem fra Play Store eller Market. Du har applikasjonen på telefonen din, du åpner den og med den kan du søke etter applikasjoner, du kan laste ned og installere de gratis!

 43. Bra!
  Jeg har et spørsmål for administratorer denne opplæringen ikke gjør det site.DE 4S eller iPhone iOS-enheter som bruker ???

 44. En tutorial for å lage en full og iOS?

 45. Gaby P. sa han

  Hei, jeg liker veldig godt veiledningene dine. Jeg har også et problem, jeg har en SAMSUNG GALAXY ACE PLUS smarttelefon som ikke har et frontkamera for videochatt, og jeg vil gjerne vite om det er noen måte å bruke et eksternt webkamera med kabel eller via bluetoot eller wi-fi-tilkoblinger for trådløst webkamera ... Jeg venter på svar. TAKK SKAL DU HA.

 46. Jeg har en bærbar PC med android og jeg kan ikke se undertekstene på nettet (f.eks. På vplay, episoden kjører uten å vise meg underteksten, selv om den finnes på siden). Fortell meg hva jeg kunne installere ... Jeg håper noe kan gjøres og jeg vil motta en svar. ms forventet 🙂

 47. ale:
  Jeg har en bærbar PC med android og ikke klarer å se undertekster på nettet (for eksempel på Tyxo kjører uten a'mi vise undertekster episode selv om den finnes på området) at jeg kunne behage zi'mi installert ... Jeg håper du kan gjøre noe og få en Svar. avansere ms

  Sal forsøker Mx Video Player du finner i Google Play (undertekster må ha samme navn som filmen spiller for å se den automatisk.

  • det du sier er gyldig for filmene du lastet ned, jeg har dette programmet og det fungerer veldig bra, men det fungerer ikke for serien jeg ser på nettet, selv om undertekstene er innebygd i nettstedet ... det kan være en blits som må installeres instal. Jeg håper at Jeg fant. Takk uansett

 48. Elvys sa han

  Hei igjen .. Jeg bruker HTCHD2
  .Etter at jeg har installert Android 2.3.7 .. har jeg TV OUT-funksjonen .. kan jeg kjøpe en HDMI-adapter for bruk på PLASMA? .... Jeg nevner at jeg har kontakten akkurat som på Samsung..galaxi s s2..etc ... Eller hvordan ville jeg kunne gjøre for å overføre telefonen til en TV ... TAKK

 49. Elvys sa han

  HDMI-adapter kan bruke? HTC HD2? ANDROID Å VITE som oppstår etter MONTERING AV FUNKSJON TVout

 50. God avgrense!
  Jeg har to spørsmål om hvordan du slår av ordlisten på tastaturet til meldinger, e-post til en HTC one x og en Samsung 7.7 ″ nettbrett.
  Og på spørsmålet om hvordan åpne 2 grafikk fra en dråpe boks som ser ut til å være en gjør-web.drop format. Fortell meg en driver.
  Takk!

 51. hei jeg har en htc android hd2 med 2.3.6 men jeg resoftat og jeg vil gjerne vite hvordan kan det resoftez med en nyere versjon av Android Jelly Bean foretrukket fordi de vet at de kan kjøre denne programvaren

 52. Hei med hva programmet kan du se i sin egen teleforun etter pc ???

 53. LG Optimus Salut.Am en 3d p920 jeg prøvde cm10 og ics men merge.pe ikke gå å bruke telefonen min går av, vet ikke hvem som ville takke problema.Va

 54. Andi Turcu sa han

  Cristi, vær så snill å hjelpe meg med å velge en bærerakett ... Jeg har en Huawei Ascend Y300 med Android 4.1, men jeg vet ikke hvilken bærerakett som vil fungere best på denne versjonen. Jeg liker den som også er på Nexus 4.

Tilbakesporinger

 1. [...] Hei venner, i dag vil jeg presentere en spesiell versjon av Android, den handler om MIUI, dette er resultatet av arbeidet til et team av meget talentfulle kinesiske utviklere, de har flere ambisjoner, de vil lansere sin egen enhet snart. For første gang eksisterer MIUI bare på kinesisk, men etter gjentatte forespørsler fra felleskunsten bestemte MIUI-teamet seg for å gjøre det "forståelig" for andre, nå er det tilgjengelig på flere språk, dessverre forventes det rumenske språket. MIUI har en smak av iPhone, sannsynligvis vil harde Android-fans hate denne forbindelsen, det er absolutt ikke det Google ønsket, men det er situasjonen, Android er åpen kildekode, og alle kan endre dette fantastiske systemet fungerer som de vil . Vi må innrømme at teamet av utviklere fra MIUI gjorde en god jobb, de kombinerte enkelheten til iPhone med allsidigheten til Android. Det viste seg at en slags Andro-Phone er ganske godt organisert, de som har brukt Android lenge vil bli vant til det vanskeligere, men til slutt kommer de på beina, noobi vil være den lykkeligste, spesielt de som drømmer om en iphone. Søknadsskuffen har forsvunnet sporløst, nå vil de installerte applikasjonene bli oppført på startskjermene akkurat som på iPhone, ingenting ser ut som den klassiske Android, til og med innstillingene er omorganisert. I tillegg til endringene i systemet, tok MIUI med noen ekstra ting, lydbehandleren er strålende, kameraets applikasjon er mye bedre enn den klassiske, telefonens applikasjon er mye mer kompleks, styring av widgets, organisering av apper- for å nevne noen få av de mange nye tingene. MIUI Team gjorde ikke enkle endringer i grensesnittet, de la til i Android som allerede var et nesten perfekt system. Gratulerer MIUI Team! Miui er tilgjengelig for mange enheter, antallet deres vokser stadig. Hvis du ikke vet hvordan den klassiske Android ser ut, kan du se denne videoopplæringen der versjonen på Nexus presenteres. [...]

Snakk Your Mind

*