Presentasjon Nexus 4, mest kostnads ​​Android smarttelefon

Presentasjon Nexus 4, mest kostnads ​​Android smarttelefon
4.3 (88) 86.14%

Hei venner, etter et par dager jeg gjort et besøk til Emag å kjøpe meg en ny Android-enhet, jeg ble først slått på 7 Nexus er den beste tablet Android markedet akkurat nå. Jeg bestemte meg for at det er bedre å kaste et øye før du tar den endelige avgjørelsen, og prøvd flere enheter: 7 Nexus, HTC One, Samsung Galaxy Nexus S4 og 4. Av alt jeg ble forelsket i 4 nexus, det er fordi den beveger seg stor og ser nesten bedre (etter Htc One). I mitt skjønn veide det tungt pris, ytelse (ekte) og utførelser. HTC One ville ha valgt hvis det ikke var så dyrt, nesten det dobbelte av prisen. S4 ikke imponere meg i det hele tatt, vanligvis de beste smarttelefoner fra Samsung Super AMOLED-skjerm tegne med mettede farger, men jeg hadde AMOLED kjenner sine fordeler og ulemper. Nå kan jeg si at jeg foretrekker IPS-skjermer. Vi vil diskutere skjermer og teknologier som brukes andre steder.
Til slutt måtte jeg velge, jeg valgte Nexus 4 ikke synes synd på alle jeg har igjen noen penger i lommen, og selv etter en uke med å bruke enheten bare flyr. Ikke si at han 4 kjerner, har parken 44 kjerner. Vanligvis alle enheter med Android start "hoste" etter flere dager med intensiv Nexus 4 som ny, akkurat som jeg trakk den ut, er det utrolig hvor godt denne telefonen er i bevegelse. Selvfølgelig ytelse skyldes og 4.3 Jelly Bean versjon, som kommer med en rekke forbedringer.
En klage jeg har er om bruk av glass over rommet herdet glass som induserer ubehagelige refleksjoner på bilder av lys fremover.
Bortsett fra at jeg har ingen problem med enheten. Jeg har problemer med berørings stedet resepsjonen, som vi har hørt fra andre brukere. Sannheten er at enheten gjør min del av serien Nexus 4 revidert to pads på bunnen (som ben på plast bezel), disse små bena hindrer dekning høyttaler og plassering av ryggen (som er glass) direkte på bordet .
Denne presentasjonen er bare en introduksjon, jeg vil returnere testresultatene for prosessor, grafikk og batteri. så langt kan jeg si at du er batteriet helt problemfritt hele dagen (kveld til kveld).
Nexus 4 fordeler ikke møte andre Android-smarttelefoner:
1. Android-oppdateringer raskere, noen dager etter lanseringen.
2. Coil integrert for QI trådløs lading.
3. NFC-telefonen for raske utbetalinger, imperehere og utveksling av filer.
4. Maksimal Kompatibel med alle Android-applikasjon og service.
5. Pure Android erfaring uten bloatware eller unødvendige ting.
6. Den raskeste Android-telefon.
7. støtte TRIM for å opprettholde ytelsen.
8. Slimport, slags MHL Wireless USB forsyning.
9. Wireless Display Miracast teknologi.
10. Svært lav pris, ikke Google søker å gjøre profitt med Nexus.
De som ønsker en smarttelefon i denne perioden, jeg anbefaler Nexus 4 men bør du stresser, det er ukjent hvor lenge vil du finne på markedet allerede 8 GB-versjonen er det ikke mye finner ingen steder.

Mobile Google Nexus 4, 16GB, Black 62476 - eMAG.ro
(Pris i Romania)

LG Google Nexus 4 Sort Sim Free Smartphone 8GB (Billigste på Amazon.co.uk)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg ønsker opplæring ROM og kjerner for denne telefonen!

 2. Takk for opplæringen. Jeg skal kjøpe meg en nexus 4

 3. Jeg eier en Nexus siden mars 4 dukket opp på nettbutikker fra oss og gi oppførte seg nå. Vel, det fulgte med Android 4.2.1 og hva det likte, i tillegg til bruk av daglige oppdateringer kommer svært raskt, og deres installasjon er problemfritt (4.3 5 kom dager etter den offisielle utgivelsen). Batteriet er ok, avhenger av hvordan du bruker det, jeg gjorde det jeg gjør for å opprettholde og 5-6 dager, men bruker det bare som en telefon og for lite multimedia til en mer intens deg om en og en halv dag med sparetips den energien som vi har funnet her.

 4. Cristi, gi deg penger for ingenting hadde ikke Galaxy Note som er mye bedre enn det allerede LG Nexus 4 har etterslep du ikke obeservat varslings der når du ga svaret vanskelig å Comenda, så det er ikke den beste telefonen som du sier deg, er det ingen god telefon markedet enn både Apple og Samsung i topp tider vil være Apple, HTC, Samsung. Cristi og det har ikke Nexus 4 FM-radio, som er det viktigste, når du er i bilen på fjellet du gjør ??? Hvis du ikke har 3G på tlf nettet for å lytte, men hva gjør du spiser MB for radio kan innebygd FM-radio. Telefon som ikke gjør noe med det, er det ditt mål å holde det hjemme, kan du ikke flytte det, pluss det har overgått Snapdragon 800 viste seg at alle lovpriser. Hvordan du ga penger på en slik telefon, og du har ingenting på ham, hvordan gjorde du det? Jeg trodde de, og du en LG eller HTC One G2 noe noe, Nexus: P.

 5. opplæringen er god, Cristi søkt å presentere noen fordeler, men Cristi telefon du se om etter at du har funnet mange programmer som er installert, kan det føre hvis si at du kan installere noen 300, du virkelig kan se hans fart, så noen telefon over 300 euro beveger seg raskt når nye, og med ingenting installert
  faktisk har en stor ulempe som FM-radio og en slot for kortet, gikk jeg fra 16gb 32gb og nå er jeg den raskeste kortet 64gb fra Samsung, kan jeg si at jeg føler forskjellen i mange aspekter
  Apple relatert, hvorfor selv gi 600 eller 500 euro på en telefon som bare 200 euro verdt?

  • Et stort antall anvendelser, men ikke krever lagring prosessor. Det føles behovet for orden i filsystemet og seriøsitet høyere lagringsadministrasjon. 4 Nexus har en flash-kontroller som støtter trim på sparket, det betyr kan rense bakgrunnen uten CPU belastning elendigheten igjen.
   Hvis en titt på hvordan det fungerer Android, ser vi at lagring er "akilleshæl".
   Ineffektiv styringssystem av filer i en rask og presis føre til tilstopping av hele systemet. Deretter brukeren tenker at prosessoren ikke er god nok, faktisk har kvalitet lagring.
   Se hvordan det beveger seg en hvilken som helst OS på en rask SSD i forhold til en harddisk, at uavhengig av den prosessor som brukes.
   Det er ting som Samsung, LG, Sony, Asus, etc vil aldri legge på bordet. De ønsker å selge, ikke å gjøre ting. TRIM fravær så langt har solgt svært godt ...

   • "Et stort antall programmer ikke krever prosessor, men lagring." Du tar feil Kristus er mange programmer som Yahoo eller Facebook som kjører i bakgrunnen, selv om de er lukket, derav de ulike konflikter og "nedgang" av operativsystemet (uansett være det). et stort antall applikasjoner og prosesser bringer mangfoldig bakgrunn slik at du kan se hva og hvordan det telefon.probabil at eventuelle 5 år allerede 1000 telefoner som kan kjøre programmer samtidig uten problemer.
    For eksempel TuneIn går trådløst med andre applikasjoner som 2 lage en kopi av PC i filutforskeren, sende 5gb en usb og samtidig se en film 2gb hold deg til det! hvis du kan kjøre i bakgrunnen og facebook og yahoo messenger; nettopp på dette tidspunktet gå inn i menyen og navigere gjennom telefonen, vil du se?!?
    kan utvikle ideen, denne forestillingen egentlig betyr, vet jeg likevel telefon rene turer over 50 og 150 prosess i bakgrunnen, er det ikke uten å installere noe, beveger han virkelig godt med propiu nettleser, spiller osv
    uansett hva du teste den og se forskjellen jeg sa, er det mulig at noen programmer til å mislykkes (tvungen nedkopling) se hvor mange slike programmer kan kjøres samtidig, og hvis du gjør det, vennligst gi meg beskjed fordi jeg ønsker å vite.
    prøve å velge forskjellige domener, dvs. en som å bruke Internett, andre datakabel, en annen videoprosessor, den andre ... etc

 6. Maksimal vises neste i 2 månedene samme pris.
  Godt valg, anbefale til andre.

 7. En raskere prosessor betyr ikke en raskere telefon.
  Brukeren trenger ikke bruke direkte prosessor, bruker prosessoren programvare og om programvaren er tungvint vil flytte alle dine hardt uansett hva prosessoren har.
  Den sjokkerende sannheten er at når den beveger seg Nexus 4 bedre enn S4 Galaxy eller HTC One. Hvis de to syntetiske tester skårer bedre mobilbruker, men i hånden er raskere Nexus 4. Gjerne TRIM gjennomføring av JB 4.3 har en stor innsats.

 8. Adrian Gudus sa han

  Anderson og viser en mangel på informasjon!
  Telefonen har ingen lag i det hele tatt så lenge du vet hvordan operativsystemet Android.
  Hvorfor har ikke lagt merke til deg (fordi, jeg gjentar, ikke vet hvordan Android) er at Android vet kort trykk (berøre kort) eller trykk og hold (trykk og hold) funksjoner som brukes i mange søknader til tilgang til ulike menyer.
  Kristus tutorial minst confusa og i stedet lage enkle trykk (kort trykk eller ta korte) Varsler gjort det til "trykk og hold" alternativet som er berørt og holdt lenge på det (som ikke bør gjøres)
  Så snart Cristi og husket at han faktisk ville være et kort trykk trykk og hold alternativet og ikke operativsystemet har gjort jobben sin på et øyeblikk viser aktuelle alternativene.
  Hvordan kan du si at har ingen lag når vel ikke nådd Chrome-ikonet og det åpner umiddelbart for ikke å nevne den fantastiske hastigheten som han lastet vår side med bare en dash trådløst signal.
  Ingen kommentar er første gang og vise oss hvordan du er feilinformert.
  Hvordan kan du si at du bemerker Galaxy Nexus er bedre enn 4? Kanskje bra for deg, men når det gjelder tekniske spesifikasjoner, er Galaxy Note langt under Nexus 4 mann!
  Galaxy Note ble utgitt i september 2011 og Nexus ble lansert i oktober 4 2012. Gizas, Wake Up manke!

 9. Hva synes du om LG Optimus G E975, 32GB, jeg ønsker å kjøpe Cristi Hva anbefaler du? Jeg ønsker å skyte veldig god telefon, og prises til 1700 lei. Så ...

 10. Jeg leste i et magasin som Google har arrangert en klaring salg for Nexus 4 å gjøre plass til Nexus 5, spesielt i USA, den varianten 16 GB selger og 200 $ (dette betyr 670 lei + 300 lei = EMAG kan selge 1000 millioner).
  Gjerne vil slippe prisene for Nexus 4.

 11. Cristi Hei Jeg har et spørsmål vi har nettopp kjøpt Sony Xperia J (ST26i) og ønsker å vite hvordan du føler om ham

 12. Det innretning kom med folie fabrikken for å sette deg sette en tredjedel?

 13. Adrian nexus av hva du putter på den første 4 er, men har ingen sd-kort og FM-radio, har ingen telefon ikke har dette, jeg er ikke dum å tilbringe mine minutter fra Vodafone for Internett-radio. De gir en krone mer, og jeg SD-kort og radio. Ja lag Daia har gitt begge alternativene bare velge og trykk og holdt nede Daia svarte raskt. I tillegg nexus 4 jeg ikke noen gang ville ta bedre ta HTC One med Beats hodetelefoner og FM-radioen har også built-in.Nu tror de som samarbeider med Google kunne ikke gjøre radio og laso kortet helvete. Bedre ta notater 3 galaksen og er mye bedre filming og 4k. Jeg ville ikke kaste penger på en slik tlf nexus er gammel allerede 4 2014 gå inn og han har gjort 2012.

  • Adrian Gudus sa han

   Ikke interessert FM-radio, lytte til radio anyone? I for en ikke gjør det, har alle favorittmusikk på telefonen, gjorde en fin spilleliste med dine favorittsanger, jeg er ikke villig til å lytte til radio og lytte til flere minutter med reklame stykker som kan ikke liker.
   Jeg eier en Galaxy Nexus, som også har 16 GB internt minne og ikke føler behov for mer selv om vi har installert mange programmer, gjorde jeg noen skudd og noen bilder. Jeg har kommet så langt for å fylle tomrommet selv om jeg er på slutten av vinteren.
   Hvis du tar smarttelefonen til å bruke den som en stasjonær PC, for å lagre alt på harddisken med filmer, musikk mappe så alle vil ikke komme lagring. En smarttelefon som hver gjenstand har sin rolle. En smarttelefon erstatter ikke nettbrettet, plasserer du den bærbare erstatter ikke TV, PC-skrivebordet.
   Du vil ha filmer? Jeg tror ikke det er ubehagelig å bunchisesti en 5 tommers skjerm for å se en film, åpne hyggelig plasma-TV eller feste (hvis du har) på PC-en og se filmer. Det er mye mer behagelig enn å bry seg med en smarttelefon!
   Vi, rumenere har en merkelig mentalitet når det gjelder utstyr, ber vi om for mye fra en enhet som har en helt annen rolle. Vi ønsker en tunning billig å gi 10 millioner, men ikke klimprer en hushjelp gammel som har motor rolig, ABS, klimaanlegg, vinger hvis de ønsker å fly med ham og muligens et lite kjøkken i stedet for bagasjerommet.

   • Ja etter 16gb har lagringsplass, og etter at jeg har 11gb rett? etter 4 bag gb musikk og jeg sitter igjen med 7gb nok rett? etter at posen og eventuelle søknader 10, 5 som Papa spill buskete minst 500MB intern lagringsplass og sitter igjen med ingen 4 gb så og hva jeg gjør med 4gb 3 minutter mens skyting HD eller Full HD Iara gikk helvete 500MB dintr- brann og så mye gjenstår til 2gb og hva jeg gjør med 2gb ønsker å dra på ferie og 2gb hva de skal gjøre med dem, ikke minst så vi tror? Det er ikke sant null 16gb hva du skal gjøre noe enn å ikke lagre bilder. Ikke fortell meg skylagring som ikke engang høre det jeg ikke stoler på det.

    • Adrian Gudus sa han

     For meg filme 1080 fra 3: 27 240 håndtere MB.
     Jeg vedder på at hvis du drar på ferie og ta den bærbare datamaskinen med deg og så, etter å skyte en fin laptop nedlasting og slette opptakene fra smarttelefonen, så vel som med bilder. Uansett du setter dem på en gang på PCen fordi du ønsket å se store, vakre, kan gjøre en lysbildefremvisning med dem, men de kan holde telefonen på din PC eller laptop, så vel som med videoer.
     Ingenting unnskyldninger, smartphones ingen radio og ingen SD-kort er ikke som du tror, ​​så ond og syndig. Du gjentar, jeg fikk aldri å fylle internminnet selv om jeg er god uni.
     Oh, og en annen ting, hvis du ønsker å spille spill investerer i en konsoll! Eller kjøpe en gaming PC Mini Android (presentert av oss mer opplæring, er det veldig billig) du bruke den kun for spill med en joystick bluetooth leery.
     Som jeg har sagt før, har hver enhet sin rolle.

     • Ja Adriane bilen min laptop for meg på ferie har hørt, har du tenkt at kanskje jeg har bilen og bare gå med CFR ee eh ... ja jeg laste dem når du kommer hjem PC, og hvis du er 2 uker hva jeg gjør med 16gb? Zero 16gb ikke hjelpe noe, det er smartphone virksomhet til å holde hjemme eller på jobb, så ... Jeg vet ikke hvorfor du ikke forstår meg, hvis jeg snakker tyrkisk og hvis du ønsker du snakker i tyrkisk :)) Hvis du har minst PFF 32gb i det minste gi deg gikk eller 64gb men 16gb men kjøpe det likevel.

    • Hvem sier at du må bruke smarttelefonen til å ta bilder? Bilde aparatre det for de så vennlige og støtter minnekort. Etter mitt syn er det en smarttelefon for å surfe på Internett, noen spill kjedsomhet, snakket på telefonen for muligens GPS, musikk og bilder eller filme og til, kanskje hvis du ønsker å laste dem opp på facebook fordi et kamera ikke poti.Cum sa Adrian smarttelefon betyr ikke at hvis du har for å erstatte alle andre gadgets i hjemmet. Som radio synes ikke et sterkt argument siden de fleste ikke bruker hvis du tar din radio med batterier en lomme.

     • Ja jeg får lomme radio som du vil, la ikke ham prise deg det er ikke den beste telefonen som jeg sier alt, ikke lenger prise så ja noen ganger halm da bare ta telefonen og ta en laptop 1kg og det er hvis du sier det er en telefon til. Ja at det er kameraer minnekort som jeg ikke visste haha. Oppstå et mål fra HTC eller om HTCs tabletter ut og ta en / ett. Hvis jeg ikke tar hyggelig Apple som går veldig godt sammen med iOS 7 at alt virket klart. Jeg gir aldri penger på en slik enhet Nexus 4 at det ikke er en god investering, det er bare klassisk haha. Bedre gi litt ekstra penger og få noe fra Apple som er mye bedre enn Android. Diskusjon stengt !!!

     • Du trenger ikke ta hensyn til valuta for pengene ... Jeg tror ikke at alle har buged for Apple Iphone 5 ... for ikke å nevne de 5s som nylig dukket opp ... for en telefon 1300-1500 ron ... er best investert ... hva min ... .og i tillegg til Apple må vi 1300 ron ?! ... ?? .. iphone 3gs allerede overskredet 4 generasjoner ...

   • Kuleste kommentar :)))), men det er helt sant.

 14. Vær så snill, hvis du kan, viser oss hvordan vi kan lage en tilpasset ROM for hver plattform for smarttelefoner. Jeg har en Allview a4all meg og jeg ønsker hans erstatter, og det er lite android roms for dette fortelle.

  PS hvis noen vet vennligst anuntatima en ROM.

 15. Hei Cristi ... Hvor kult at telefonen og jeg er eier av en Nexus 4 av 16GB og gå eksepsjonell ... vi ikke kan sammenlignes med noe (kan S4) Jeg har ikke hatt muligheten til å spille for mye på en S4 ... Jeg forventer at du gjør en gjennom lader Wireless (som vi har hørt fra deg at du fikk en) fordi jeg vil og jeg får min ganske ... og ikke vet hva du skal velge. jeg så de fleste av nokia ikke fungerer med Google Nexus 4. Takket være undertrykke ham sunn og telefonu (jeg har ham for ca en måned)

  • S4 har øyeblikk da hver blokk en andre, uakseptabelt, særlig ettersom kjerner ble presset til maks, skjer dette hvis du er på noen av dritt oppfunnet av dem. (Smart opphold, scrool luft, luft dritt, smart ass ....)
   Og Samsung og LG er gal om bling-bling nettsteder med programvare.
   Nexus One rom 4 har 150MB og den siste offisielle notater rum har nesten 600 MB, jeg tror dette sier alt. Nøyaktig hvordan ville du installerer Windows 7 fra 10 2.4 GB i stedet.
   En Galaxy S4 IPS skjerm uten så mye dritt programvare ville være stor.
   AMOLED-skjermer har noen små problemer banding, spesielt i mørke scener video, fremhevet problemet Exynos SOC nettsteder. Denne teknologien er fremtiden, men nå trenger å modnes.

 16. Jeg tror ikke det er en god tid nå 4 kjøpt Nexus. Brønnen forventes å offisielt kunngjøre nexus 5 komplett med priser og dermed prisen vil falle betydelig nexus 4.

 17. Andrey Vlad sa han

  Salut! Beklager å legge inn denne kommentaren her fordi det er ikke mye om emnet, men jeg tutorial kan du lage en tutorial på hvordan du kan endre bakgrunnen på en video. . . med andre ord hvis jeg sitte og snakke foran et kamera og bak meg kan du se sofaen (for eksempel) hvordan kan jeg sette en annen imigine bakgrunn video, som du kan en skreddersys etter min smak ?!
  Takk på forhånd !!

 18. Jeg kjøpte min HTC One
  men hvis ZTE var den beste av RCS.

  • HTC One er en nydelig og kraftig telefon, dessverre Nexus 4 var mer balansert ytelse og pris, og så jeg blunket.
   Sammenligningen mellom ZTE og HTC One kan ikke gjøres er i en annen liga. ZTE har ikke sagt noe ennå å overvinne HTC One. Hvis du mener prisen, ZTE sikkert er fristende.

   • Cristi, jeg henviser til ZTE 101. En telefon som jeg bruker bare for å snakke. Hei, ja good bye. Vanne dem med HTC One er bortkastet tid. Jeg sover om natten 2, jeg kjøpte programmer som ikke mye jeg kan gjøre med dem, etc.

    Inntil nå som er interessant for meg er en Android-telefon app Splashtop. Søker en jobbsøknad på det eksterne stedet videotutorial.ro jeg fant tutorial laget av Cristi om Splashtop. Jeg installerte det, jeg kjøpte den, og jeg Porm spille Windows-versjonen som kjører bluray film deja vu, VC-1 på 25Mbps. Jeg kunne se film på telefonen uten å måtte konvertere filen ved hjelp av telefonen og ruteren 802.11ac. På grunn av reklame som du gjorde det til Emag i en tidligere opplæringen, i dag har jeg kjøpt fra Emag to SSD. 840 Raidr PRO Series og Asus Express. Begge SSD til hver 240GB hver. Jeg ønsket å spørre om en henvisning forum om SSD, men da jeg så at det er noen selvmotsigende at du har fått din Nexus 4 ytelse og ikke å se kjæresten og venner, jeg har ikke bedt om noe. Jeg brukte GIYF og jeg valgte det jeg tror jeg trenger å bruke Last, QuickPar og Winrar.

    et spørsmål, hvordan kan jeg deaktivere Internet Explorer 11 muligheten til å se uthevede ord? vil det endre ordene som jeg skriver som en gammel telefon som brukes for alternativet SMS T9.

 19. hvorfor bare bare Samsung, HTC, LG. Lenovo a820 en quad core til hva har 840 ron? En fast og ikke trenger å koste ca 2000 av Roni sikkert bra.

  • Adrian Gudus sa han

   Ikke hva dette handler om. Meg og min kollega er mer tekniske folk opptatt av det, og vi ønsker noen enhetens med en rik utvikling. Dessverre Lenovo har et enormt territorium ROM og fantastisk som nyter Nexus-enheter innenfor rekkevidde.
   Range Nexus er den mest fleksible plattformen for tiden med Samsung, hvis du er glad i Android tilpasning, triks, rum sider vil du ikke mislykkes, og du vil ikke bli lei svært raskt en smarttelefon Nexus eller Samsung (selv og Samsung, men noen modeller er populære blant utviklere)
   Hvis du ønsker å være først (som vi vil) som mottar den nyeste versjonen av Android direkte fra Google uten blotware og annen dritt betydd for deg knele smarttelefon velg Nexus vil alltid kjøre Android-Pure (AOSP)
   Det er den feilen de gjør veldig dumme brukere kjøpe sine upopulære modeller som det er liten interesse fra utviklere, men da de hevder de kan gjøre og hva andre kan gjøre med Nexus eller S2, S3 ganger S4. Slik at en ikke kan få hva du kjøper! Du har en lav end enhet med 512 800 MHz RAM og prosessor? Når det suger, kan du ikke bo i takt med "fashion" om de nyeste programmene og tilpasninger som er i stand til å gjøre dem eiere 4 Nexus, Galaxy Nexus, Galaxy S2 eller S3. Du vil be til den hellige jomfru Maria å levere Lenovo (på Saint forvente) en oppdatering til den nyeste versjonen av Android, som ofte ikke skjer!
   Verdt å kjøpe en lav slutten enhet Galaxy Gio eller annet slag noname hvis du ikke er interessert i å kjøre "siste Fita" i form av operativsystemet, med mindre du er interessert i roten tilpasning av tilpassede ROM.
   Motta hundrevis av meldinger til Facebook-brukere som har tatt alle slags tablet billig hvis navn jeg har hørt i mitt liv, og later til å gjøre hva andre gjør med en Galaxy Tab eller Nexus 7. Dessverre hver enhet er unik, og hvis et samfunn ikke håndhilse for å utvikle eller port "triks" mulige merker som trekker Android måte, så du holder deg med det du får!

  • Adi, er Lenovo et godt selskap, men ikke bringe sine produkter gjennom Romania. Jeg husker år tidligere da jeg fikk mail info om de første smartphones var Motorola, LG og Lenovo. Jeg kjøpte min A730 Lenovo Ideacentre. Skjermen er berørings synd som ikke fungerer når HDMI-porten til å koble telefonen gjennom telefonen kan brukes direkte på skjermen 27inc.

 20. "Bedre gi det litt ekstra penger og få noe fra Apple som er mye bedre enn Android. Diskusjon stengt !!! ""

  Gi meg trygg, får sånn har kortspor og radio :)) Jeg ser ikke at du motsier deg selv?

  • Hvis jeg er interessert eller ta 64gb 128gb DA ahaha hva du sier og noen som snakker. Og hvis du ønsker å vite at det ikke tar utenfor Romania, og ta mye billigere, ja jeg vet at ikke kortet trenger ikke å forklare deg selv til å vite bedre hva vi gjør. Dastea dikt Jeg har hørt mye på at du ikke kjenner deg for deg. Jeg ser at svare på spørsmål som du vet, trenger du ikke kjenner og vil gi ledende eksperter.
   PS: Jeg spurte meg selv spørsmålet tidligere en bitter forskjeller mellom fire kjerner A5-A7-A9 og A15 der en tutorial så informativ, men hvis du ikke lese, lese alt comm si at jeg ikke gjør det.

   • God og radio du gjøre?

    • Med radio og lytte til musikk, og jeg lytter til hverandre nyheter, vitser, etc. Uten radio er som din kylling å spille non-stop musikk og meg samme kjeder meg, og spør Daia radio og likevel si, og du vil høre f.eks Radio ZU, ProFM noe som du lytte til? eller selv om du er et sted på fjellet, og det trenger du ikke å lytte online net som du gjør? du tror du er å fylle dine sanger ... Når du vet at ingenting du faktisk bruker netul telefon og lytte, men hvor du kan lytte til radiofrekvens hvorfor ikke lytte til boo og ikke forbruker MB på radio, kanskje det og jeg bruker dem noen ganger for facebook så du ikke har wi-fi nettet. Og jeg trenger ikke stå å pose ECO sanger tel meg rot, en historie om hvor du vil ha dem, en vær tilstand.

     • Adrian Gudus sa han

      For din smarttelefoner har kort stripe (jeg håper du vet hva jeg mener når jeg sier kort tape)
      Jeg hadde nok smartphones med FM-radio, og du er herved varslet om at du kunne høre et innlegg feilfritt bare hvis du var i en svært befolket område (urbant område eller noe som betyr at på / byen) En gang ut av byen, og du hodetelefoner lytte til radio, vil du ha en opplevelse svært eplacuta så hvis du planlegger å gå i aubergine fjellet, er jeg redd smarttelefonen (uansett hva det er) med radio fM vil la dammen og vil vise impotens.
      Har du ikke lurt på hvorfor mange produsenter har begynt å slippe litt lettere på radio fm? Det lønner seg ikke! Radioen er en markedsføring begynner å ta stadig mindre til verden.
      Som sagt ovenfor, er en radio en radio og en smarttelefon er en smarttelefon med forskjellige retninger hver. Selvfølgelig, vil markedet alltid eksistere "mirakler" som vil lover som kan gjøre alt, men i alt lovet bare noen få vil forstå veldig godt!

     • Jeg viser til det faktum at selv om du var veldig overrasket over at det er ingen radio bindeleddet av eplet ikke si noe selv om han ikke gjør det. Om det du sier er absurd hvis du er et sted i fjellene, og du har ingen signal / mobilt internett, for å få sjanser fange og FM-radio.
      Jeg benekter ikke nytten av en radio, men i dette tilfellet synes ikke et viktig kriterium i valg av en smarttelefon.

     • Vel jeg ikke si noe Apple fordi ja jeg vet det ikke har radio fm hva det tlf / tab, men jeg vet at det å gi ekstra penger, og vi lager selv om vi FM-radio, en 32 / 64 / 128gb fortjener men 16gb og ikke utfylt 3 minutter ekstra kvalitet gjør Apple når det kommer til iOS, er iOS jeg så en venn beveger seg svært raskt til alle programmer, noen spill, noen innstillinger alle. Nexus når det kommer til Android er ikke fornøyd med resultatene av en fane har en viss poengsum, har en annen en annen, og så videre, og vi har allerede begynt på bypass siste Android-programvaren for at en som det gratis, men er perfekt integrert perfekt som iOS, iOS've sett på hvilken som helst enhet, og fungerer perfekt bare nevne Apple MacOS PC dedikert sett og beveger seg uten "avholdenhet", klikket på Facebook for eksempel. umiddelbart åpnet til iOS, Android stand etter bilde er svart banner vises etter Dabei FB og FB vises fullstendig initialisert. Android har å lære mye for å komme til ytelsen til Apple.
      PS: Forresten når du er tutorials på Hackintosh var klar var de tutorials?

 21. Cristi, som studerer du stole på når du spør "noen hører radio?" Jeg ser deg som Cosmo side du anbefale oss til separat kjøpe en radio med batterier. Cosmo du var stadig på fjellet da han sa "" er absurd hvis du er et sted i fjellet, og du har ingen signal / mobilt internett, få sjanser til å fange og FM-radio. " Gud forby du gjør hvis du er under ruinene i en katastrofe (jordskjelv)? Lytt til musikk fra telefonen eller spørre hvis de overlevende og redningsmannskaper søker blokken der du er sequestered. Du sier "Nexus 4 beveger seg bedre enn S4 Galaxy eller HTC One". Jeg sier at du ikke tror på som strømmet ut fra Emag avvik for å kvitte seg med aksjen Nexus 4. Denne telefonen støtter ikke utvide lagringskapasiteten via SD-kort. Emag Jeg bruker denne telefonen hvis jeg ville gi ham fri, men holde seg til det, og de 100 lei regninger. Men naaa, "hver vare har sin dårlige" som min bestemor sa 90 år. Jeg glemte å si at denne telefonen bakdekselet er laget av glass, og dermed å flykte fra hånden til telefonen pooc !!! tanadari er

  • God "Jule" hvis du går Nexus 4 lyn på meg en "jeg bryr meg ikke, ikke kast bort pengene mine på tlf fyr som jeg ikke gi tillit om det og se hvordan det begynner å vise etterslep etter et par spill buskete installert og gir sin ånd, og etter at jeg har å gjøre reset fabrikken og så, la hver med sin mening som ønsker å ta Nexus 4 allerede er gammelt det er en liten vises 5 med Snapdragon 600 eller 800 etter ala utseende det er den eldste, og han kommer med en skjerm mye bedre enn Nexus 4 etter at du ser på det det gamle og det gjorde endre hvordan P500 og Adrian tok P500 Nexus som var gammel. Bedre få noe på iOS tidkrevende og mindre som Android og klar pietenu meg har iPAD 4 og har 75% batteri og lytte til musikk, laget mutitasking og tot75% har batteriet hvis de tar en fane av Android i 3 timer er allerede 30% batteri. Hvis jeg måtte velge noe IPAD take 5 når det skjer. Bare ta noe fra Android som ikke er verdt å gi penger, men verdt hver krone etter.

   • N3xus.bat sa han

    Anderson Zippy sjimpanse! Du dereptate perfekt, du får noe bedre på iOS for-like, forbruke mindre, forutsatt at de ikke får ham ut av boksen, slik at bare en gang i året, ikke under 75% batteri. Hva med din venn med iPAD 4 kan jeg fortelle deg at jeg så med mine egne øyne hvordan å slå spiker med det og har batteriet hele 75%, selv om tidligere har måttet og to dekk, med det, scooter tjeneste mens du lytter til musikk, se et hologram sexy og kutte veden skjerm, modellWoodCutter-Supe-supper-gorilla-glass, for elektrisk generator tre av bøk, særlig for batteri fra iPAD 4 ... og hvis noe annet på iOS. For sistnevnte er jeg ikke så sikker, du har fortsatt batteri-over 500% og redusert nivå av miljøgifter fortsatt i full fart modus signalet, mens tauing to stokker med ham.
    Dette er verktøy Tool Man, dere alle en bullshit folk med Nexus 4, 15, 12, 7, hans mor nexus. Den vet hvordan å kutte tre, for å knekke nøtter, lage pannekaker og vask. Når batteriet!?, Ikke bo 500%, ingen 200 dager incarct skala, som de av dere kjenner oss, er alltid over 75% ... !!!! bønder Sir, jeg vet disse gutta

    • La det allerede begynner å snakke bare tull meg henne meg å "ikke få det ut av boksen enn en gang i året" la oss være alvorlige, du snakker om du ikke kan se deg selv i skjæringspunktet ditt der å ikke gjøre murstein feil: D, forteller meg 500% av batteri du ikke ser henne som en landevei, trenger du ikke ser du skriver som du skriver bare dumt. Alas jeg har sett dette folk, forteller du dem sannheten, eller grunnen til at de prøver å si at damer ser "du vet ingenting, du er ikke dokumentert" så sier de ingenting å lære. Logg inn alle "1 meter under knotten" og hennes talkshow av. Daia alle VIPs har iPhone og iPad ikke beste boo, gå med Android område som er full av malware du holder antivirus noen apps ser ut som de har virus og alle blokkene smarttelefon, Daia iOS fungerer veldig bra og er kjøpt minst 80% av verden av Android, og det ganske går rundt om i verden. Jeg fortsatt iOS Dabei forvente iPAD 5 som jeg og fikk verken meg se Galaxy Note 10.1 2014, for å ta som ønsker, jeg går inn i hendene på Steve Jobs, han gjorde iOS bare oppdaget lesing og alle Android stedet har fortsatt lært mye.

     • Halal argument :)) VIPs er atehnice og folk flest bare velge å utforme det likevel i Amerika fleste iphone / iDevice nettsteder, det er ikke mote kjøper for hvor bra det er.
      Jobber for å være ærlig tror jeg ikke engang skrev en linje med kode til noen versjon av iOS.

      Hold deg til din iPhone som du tilber desperat, men du trenger ikke det jeg gjette.

  • Ja jeg var i fjellet, og jeg kan fortelle deg at i områder der det ikke er signal nuu klarer å fange FM-radio, spesielt med telefonen, men kanskje du ikke vet forskjellen mellom AM og FM.
   Hvis du er fanget under ruinene for å være ærlig, tror du virkelig at du har hodetelefoner du kan koble til dem på telefonen? Dessuten hjelper deg likevel bare lytte hvis redningsmennene kommer eller ikke blokken. Ideelt sett bør du ringe telefon 112 hvis alt du geni! Men hva du skal spørre, trenger Apple-brukere som finner det som android knirkete, men ikke se at iOS android 7 starte kopieringen. Som iDevice områder er naturlig å være en smule mer stabilt siden de er få, mens android er tusenvis / titusenvis, er det vanskelig å optimalisere et operativsystem for alle.
   Som sammenligning s4 / HTC Nexus One og Cristi henvist til det faktum at den beveger seg bedre fordi på ren android nexus kommer ikke alle unødvendige programmer fra Samsung, og i tillegg til dette er det enda billigere. Det er naturlig å være s4 beste resultatet siden dukket opp etter 4 nexus og er enda dyrere, tror ikke, og ikke bekrefte ass dritt. Bare fordi du liker Apple har 32 og 64 versjoner av gb selv om det er langt mer begrenset enn en Android-enhet og dyrere? godt feste med eple

   • Under ruinene av antallet stillinger, det er en sannsynlighet for å fange og lytte til en radiostasjon til en telefon som ikke krever hjelmer (jeg har en Nokia dual sim X2), men kan ikke ta 112 grunn av mangel på signal. Hvem er geni?

 22. Roberjumbo sa han

  Og jeg hadde blunker nexus 4 men jeg synes å ha liten skjerm, fikk jeg et notat 1 jeg tror ikke jeg vil gjerne ha en skjerm 4,7 hvis nexus 5 ville 5 inches kanskje jeg ville men jeg vil heller ta en 5,7 - 6 inches. Gratulerer tutorial, godt gjort.

  • Jeg tror du vet ikke hva du sier, før du kjøper en telefon med stor skjerm, så det er godt å se ham, og deretter å gjøre oppkjøpet.
   4 kan si at Nexus er stor nok selv for meg, Galaxy Note eier for to år.
   Med mindre du har veldig store hender, trenger du ikke engang tenke på de større skjermene til 4,5 eller 5 tomme. Rett og slett ubehagelig.

 23. Jeg har en Nexus 4 bare ikke finne det Slimport HDMI. Jeg fant et selskap, men hun har ikke det. Han bare "reklame". Hvor kan jeg finne her i Romania denne Slimport?

 24. Cristi Hello! Jeg er ny på Android og jeg confruntcu eier et problem: Jeg har en lg 4xhd med jelibean 4.1.2 som gjør buffering pauser til videoer på nettet, og selv på youtube, nesten ingen videoer på nettet .. på iOS trenger en pause jeg på om du vil .. takker tinetio og så videre !!

 25. Eklavya sa han

  Jeg har en tendens til å være uenig med deg eier en Galaxy Nexus og tok lam fra jegosii Vodafone, og er kodet på Vodafone.

 26. Hei, kan du fortelle meg hva du synes om dette programmet?
  http://www.youtube.com/watch?v=IPalgXkG4Bw

 27. Octavian sa han

  Hei Cristi på 4 NEXUS er mulig å skifte batteri uansett 3ani overta 4 krevende og ikke fungerer godt som ny ... for eksempel. over-år lesning vil ønske å selge den slik, så batteriet er viktig å være god ... ???

  • Selv om du ikke har bakdekselet, kan batteriet nexus 4 alt forandre seg. Tryggeste gå til en tjeneste når du lar batteriet og det hedrer gutten der i minutter 5 har ingen bruk.

 28. -_- det er billig. prieteneee, får du lei mye din retur ?; systemer "billige" telefoner "billig" er bare en drøm for de fleste besøkende her.

 29. en tutorial om hvordan du installerer LG Android KitKat 4.4.2 nexus4 ikke Cristi? Tusen takk og god jul !!

 30. Eie denne nexus 4, 4.4.2 kom med Android og også flere problemer.
  Starter plutselig, noen ganger uten ringer for å spørre henne det, og en annen stor misnøye ESE knyttet til å bruke Skype. Etter 10 min maks telefonen går av, problemer med mikrofonen i samtaler aaa ......... nesten glemte og batteri (du en og en halv dag på gjennomsnittlig bruk (ikke knappen hele dagen og alle slags ting slått på ham).
  Jeg leste fora .... etc etc, inkludert de fra Google bekreftet noen årsaks crashuri finne den myk (ikke benekte at det i fremtiden med noen oppdateringer for å løse disse problemene).
  Personlig liker jeg prærien ff bra, vil jeg definitivt tilbake. Jeg nevne at reset faktorer og problemene er de samme
  Jeg setter pris på dine tutorials, kan jeg si at telefonen min har igjen et godt inntrykk (unntatt de som er nevnt), egne og andre smarttelefoner, slik at du ikke tror at noen springende i min kommentar.

 31. Octavian sa han

  Cristi ønsker mer veiledning om nexus 4 forskjellige batteritester og andre ulemper til denne mobil ajunsuri

 32. Bogdan sa han

  Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hvem å lytte: Cristi hvem som er i det for en stund og vet hva han snakker eller noen bønder som hørte henne ,, og ,, aifon fra vecinu rik fyr som dyttet kabel? Egne valg.
  Ikke tar hensyn til Cristi, du er hot!

 33. Dragonu sa han

  Cristi hei ... Jeg har en nexus 4 8 versjon Gb..stii som større internminne.? men uten koppen som Dropbox, G Drive etc. Jeg har hørt at denne metoden er rart ... hvis du muligens kan hjelpe gjøre en vurdering om temaet.

 34. Marcel sa han

  Hei Cristi.Iti søke hjelp med råd. Jeg fikk en Nexus 4 og plutselig kapasitive knapper nederst atelefonului virker ikke (død) .Culmea er at hvis du setter enheten som et land oversette disse knappene på høyre side av telefonen, og det fungerer perfekt. Jeg ransaket netul etter en løsning ... Jeg er i en tåke. Pretty please, slå til forståelse og dokumentere din daglige og gi meg noen råd. Takk og jeg svarte.

  • Adrian Gudus sa han

   Du har rot, hvilke programmer du har installert siste?
   I ditt sted ville jeg gi reset fabrikk eller reflas-ui rom aksjen. Det er allerede tutorial om det. Du finne ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre. Du skriver: retur til lager Nexus, trykk Enter, og du vil finne tutorial

andre referanser

 1. [...] The Space-tasten (den store nederst). I opplæringen brukte jeg en eldre telefon (HTC Wildfire) og en nyere ett (Nexus 4), bare for å bevise at BUMP telefonen trenger ikke altfor sterk, gå på en hvilken som helst Android [...]

 2. [...] LG, Samsung, Energizer, Zens, Panasonic, Nokia. I opplæringen brukte jeg Nexus 4 demonstrasjon og en ladestasjon fra Samsung som kalles S Charger [...]

 3. [...] Som de sier, gikk på ting prøvd og testet. Hvis telefonen ut av posen Nexus 4, som fortsatt er en best buy, som ny, har tiden ikke satt sitt preg på ham, er det veldig godt beskyttet casing. [...]

 4. [...] Til OnePlus One. I mellomtiden hadde jeg S2 Samsung Galaxy og Galaxy Note1 etter at vi passerte Nexus 4 (vintage), hvor jeg fant enkelhet. Samsung TouchWiz-grensesnitt i forhold til det var [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.