Samson C01U presentasjon, mikrofon i studiokvalitet USB - video tutorial

Hei venner, i dag vil jeg presentere en profesjonell mikrofon, Samson C01U det er en kvalitet kondensator mikrofon som kobles til PC via USB, vil den erstatte min nåværende mikrofon som har mindre og gir sin ånd.
Da jeg åpnet boksen og tok ut mikrofonen, kunne jeg ikke tro hvor vanskelig den er, jeg hadde lest om den, men jeg trodde ikke den var så vanskelig, jeg tror den veier nesten et kilo. Den er laget helt av metall og ser ekstremt solid ut, til og med bunnen, der USB-kabelen er koblet til, også er laget av metall. I en verden overveldet av plast, er det fint å se en gjenstand laget av metall, som om den har en retro luft, da de gamle sier "ting er ikke gjort som før".
Lyden er rett og slett fantastisk, vil du se dette i opplæringen. Tatt mikrofon stemmen er konvertert til et digitalt signal er bevart, men også høres ut som en naturlig varm og er nær deg, akkurat som radio. Ingen annen mikrofon som jeg ikke kan spille jeg hørte noe.
Denne mikrofonen er perfekt for de som ønsker å spille inn tale, radio, voice-over, podcast og video tutorials selvfølgelig.
Samson C01U er en kondensator mikrofon som er bygget rundt den berømte C01 (kondensator mikrofon XLR), har en stor blenderåpning på 19mm kvalitet og en ADC (analog til digital omformer). C01U polaritet er fast type Hyper NyreSom gjør at vokalen til en høy kvalitet uten bakgrunnsstøy. Resoler-bits lyd 16, 44.1 / 48kHz.
Mikrofonen er ikke anbefalt for de som av og til bruke en mikrofon, disse mikrofonene at fordi prisen kan virke høy nok for sporadisk bruk.
Dessverre periferiutstyr markedet er ganske stort gap mellom lave enden mikrofoner og kvalitet, kan prisen hoppe fra 100 lei for billige mikrofoner direkte til 300 lei for den type kondensator.
Jeg anbefaler denne mikrofonen til de som ønsker å skrive, tolke, å blande, å utstede online radio etc. Det er en meget god investering til en grei pris.

Advarsel

Lyden ble ikke endret på noen måte, vanligvis for tutorials ren bakgrunnsstøy og justerer volum, men i denne opplæringen jeg gikk til ingenting, lyden er original, og ble registrert, akkurat som du kan høre nøyaktig hva kan disse mikrofonene.
Den første delen ble filmet med Nikon DSLR D5100 og lyd ved hjelp av en lavalier.
Den andre delen er screenshots, Camtasia, er Camtasia lyd innspilt i mikrofonen gamle A4Tech PKS-635K.
Den siste delen er skjermen fange med Camtasia, er Camtasia lyd intregistrat i mikrofonen igjen, Samson C01U.
Begge mikrofonene var på lik avstand fra høyttaleren og lavalier på DSLR ble montert på kragen, som mounts normalt.
Volumet av både mikrofoner fange desktop ble satt til 100, i tillegg mikrofon A4Tech fått et løft 10% fordi de ikke har høy nok sensitivitet.

Venter på dine synspunkter i kommentarfeltet.

Stor membran kondensator mikrofon Samson C01U (Rabatt kupong 88NX2AZW )

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei,
  Ja, ja det høres veldig bra ut.
  Ms videotutorial.ro!
  Min kilde IT !!!

 2. Costelina sa han

  det stemmer med denne mikrofonen, det høres hyggeligere ut (men også prisen ...)
  Cristi og Adrian hvorfor ikke lage tutorials på ubuntu?
  Jeg vil vite hvordan du bruker Ubuntu som Windows; hvis du kan, og spill som ville være problem
  at vi ikke har ubuntu spesielt spill som Wolfenstein skytespill som er grunnen.
  Du har vist mange ganger hvordan du konfigurerer Windows til de minste detaljer (systemvedlikehold, ytelse) jeg ønsker å lære, og jeg liker ubuntu på vinduer takk folkens

 3. Raluca-Adreea sa han

  Gratulerer tutorial! Macheter en fantastisk jobb.

  Og jeg har et problem.
  Jeg ønsker å kjøpe meg en bærbar PC, men jeg er ikke god.
  Jeg ønsker å sende 2-3 anbefalinger.
  Som budet være helst før 2.000 lei.
  Takk!

 4. Cristi kunne høres ganske bra og på webcam, akkurat som du gir den til Camtasia 48000Hz og Daia Sasha Daia du sier det høres ikke vet hva lyder du der på Realtek i lydkortet Noise Suppression og Acoustic Echo og Daia andre hadde sjekket høre alle lyder enn stemmen din. Jeg anbefaler at du gjør det jeg sa og gi ham camtasia erstatte 48000hz gi 44000Hz og gjøre en test noe 44000 med 320KBPS og legge det i kommentarfeltet med screenr eller som de kaller det på stedet Ala desktop innspillingen. Denne prøven for å se og gjøre, jeg er veldig nysgjerrig !!!

  • ASUS:
   Cristi kunne høres ganske bra og på webcam, akkurat som du gir den til Camtasia 48000Hz og Daia Sasha Daia du sier det høres ikke vet hva lyder du der på Realtek i lydkortet Noise Suppression og Acoustic Echo og Daia andre hadde sjekket høre alle lyder enn stemmen din. Jeg anbefaler at du gjør det jeg sa og gi ham camtasia erstatte 48000hz gi 44000Hz og gjøre en test noe 44000 med 320KBPS og legge det i kommentarfeltet med screenr eller som de kaller det på stedet Ala desktop innspillingen. Denne prøven for å se og gjøre, jeg er veldig nysgjerrig !!!

   I nesten 5 år Camtasia video og audio transkoding, hvor signalkvalitet du ikke kan få dem til å gjøre hva du vil. Så langt kan jeg si at jeg gjorde det, men nå lurer mikrofonen ikke fungerer.
   Kvaliteten du kan få med kvalitetsverktøy.

 5. Raluca-Adreea:
  Gratulerer tutorial! Macheter en fantastisk jobb.

  Og jeg har et problem.
  Jeg ønsker å kjøpe meg en bærbar PC, men jeg er ikke god.
  Jeg ønsker å sende 2-3 anbefalinger.
  Som budet være helst før 2.000 lei.
  Takk!

  Vi har en guide til å kjøpe en bærbar PC, selv kjøpe en netbook, og du ser etter på nettstedet.

 6. Raluca-Adreea sa han

  Cristi-admin: Ui netbook, og du ser etter på nettstedet.

  Jeg så opplæringen. Dessverre EMAG ikke lenger har på lager.

 7. Cristi-adminJeg har nesten 5 år Camtasia video og audio transkoding, hvor signalkvalitet du ikke kan få dem til å gjøre hva du vil. Så langt kan jeg si at jeg gjorde det, men nå lurer mikrofonen ikke fungerer.
  Kvaliteten du kan få med kvalitetsverktøy.

  Ja, jeg har også et Logitech C270 webkamera, og du kan høre barberblad på 44000Hz, ingen lyd høres ut som du sa ... Jeg vet ikke, kanskje kameraets mikrofon er dårlig. Men jeg vet ikke, jeg ville prøve denne versjonen på 44000Hz da jeg har to mikrofoner fra Logitech-webkameraet, og en eldre mikrofon fra lydkassettene med 5-pinners rund jack-kontakt gjennom en adapter plugget inn i PC-en på 3.5 mm-kontakten og du kan ikke høre noe med det heller, jeg vet ikke hva det kan være. For å mestre det sunt, vil jeg gå for Sennheiser Hi-FI kvalitetsverktøy mye bedre enn det du har

 8. Raluca-Adreea: Jeg så opplæringen. Dessverre EMAG ikke lenger har på lager.

  Hvis du har tålmodighet om 2 dager jeg vil legge ut en guide med de mest kostnads ​​bærbare datamaskiner.
  Men i5 prosessor XXXX leter etter noe, vil jeg gå ut med dette:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® Core i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Black

 9. lucyana sa han

  Vakker mikrofon er virkelig verdt investeringen .... For å mestre det sunt.

 10. Cristi-adminHvis du har tålmodighet om 2 dager jeg vil legge ut en guide med de mest kostnads ​​bærbare datamaskiner.
  Men i5 prosessor XXXX leter etter noe, vil jeg gå ut med dette:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® Core i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Black

  Det har jeg en venn jeg kan si at det er den mest kostnads ​​laptop har HDD Hitachi 500GB har, men gikk ikke lenge med ham, for å unnslippe etter å ha spist og pa HDD hadde gjort Badura, og tok en helt ny WD Caviar Black 500GB 16MB / Buffer. En veldig god laptop.

 11. Corleone sa han

  Jeg vil vite hva størrelse og hva har denne opplæringen oppløsning. Vel lastere last, last 4 sekunder for å være der og et halvt minutt å fullføre ikke lenger avbrudd. Jeg vil bare ha både størrelse og oppløsning av denne videoen opplæringen. Takk for svar.

 12. florin sa han

  Gode ​​lyder ulikt integrert mikrofon brukt før!

 13. Corleone:
  Jeg vil vite hva størrelse og hva har denne opplæringen oppløsning. Vel lastere last, last 4 sekunder for å være der og et halvt minutt å fullføre ikke lenger avbrudd. Jeg vil bare ha både størrelse og oppløsning av denne videoen opplæringen. Takk for svar.

  Oppløsning med 1280 720

 14. Corleone:
  Jeg vil vite hva størrelse og hva har denne opplæringen oppløsning. Vel lastere last, last 4 sekunder for å være der og et halvt minutt å fullføre ikke lenger avbrudd. Jeg vil bare ha både størrelse og oppløsning av denne videoen opplæringen. Takk for svar.

  Jeg forstår ikke hva du kunne hjelpe, men be:
  Oppløsning 1280 × 720
  størrelse 300MB
  Aaa, jeg glemte, den første videoen (laget med dslr), ble filmet i 1080, og jeg gjorde nedskalering i Camtasia. Nå har han også 1280 × 720, som brødrene hans 🙂
  Hvis du mener hvordan kjøre opplæring, bør du vite at vi bruker en spesiell streaming server, så legger du så godt og kan skje i et brøkdels sekund.
  Progressiv nedlasting kan ikke flytte så godt, hvis vi legger denne kvaliteten på progressiv nedlasting hadde bare klage. Egentlig hadde det sett progressiv nedlasting og klaget hele dagen, pluss høst stedet flere ganger om dagen. Nå oppetid vi toppen.
  Hvis du går hardt, ikke fra oss, er det fra netul ny pothole netto å mate 500 domene, dual gigabit.
  Jeg viste en tutorial hvor lite bandet konsumere en tutorial fra oss, i motsetning til andre videonettsteder som druknet hele bandet.
  Streaming er magi, trolldom er ren, det vodooooo.

 15. Jeg er glad du liker måten det høres ut, nå er jeg mer "radio".

 16. Andrew sa han

  Jeg hilser nyttig tutorial. Det mikrofon har en meget god lydkvalitet. Jeg kjøpte meg to dager siden fra en stasjonær mikrofon A4 TECH, ga jeg ham 50 lei og lydkvaliteten er veldig bra. Jeg har ingen bakgrunnsstøy, noe som betyr at irriterende raslende lyd høres tydeligere enn det vi hadde før jalopy mikrofon. TECH selv de fra A4 lage kvalitetsmikrofoner til en pris helt ok i forhold til kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med denne mikrofonen er stor for hva de gjør med det, at det å snakke på skype og Google Talk. Det er også mikrofoner passende priser, ser jeg etter nesten et år og en mikrofon beste kvalitet og pris.

 17. Andrey vlad sa han

  Kanskje jeg sa Treu å si dette, men igjen, du er den kuleste, det beste stedet for opplæring i verden etter min mening !! Jeg vil gjerne fortelle meg behage hvor kan jeg kjøpe en slik usb mikrofon er i Targu Mures, men jeg kan ikke huske å se på hvilken som helst butikk så langt. . . og om bærbare datamaskiner hvis mulig, vil jeg be deg om å anbefale meg noe før 1500 tusen lei fordi skrivebordet dette ikke håndtere meg og noe jeg ikke har råd til dyre 1500 nå. . . Takk!

 18. Stefan sa han

  Hei Cristi vil gjerne vite om du har noen problemer c redigere eller bullish tutorials fordi om en måned eller 2 nesten alle tutorials din gir du dem i full skjerm jeg forsvare ulike gjenstander og striper (dette bare skjer med deg på siden) Jeg ønsker å vet ikke om det er meg eller VRO skjermkort problem eller hvis internett fra deg.
  Jeg håper jeg ikke har opprørt noen med spørsmålet.
  Bundet opplæringen er veldig bra kjøp og jeg tror jeg vil få en for meg selv at jeg trenger lydkvalitet registrert.

 19. Sorin Chiran sa han

  En mikrofon som er verdt alle pengene :) jobben gjort høres flott ut;)

 20. Florin78 sa han

  Jeg ville være merkelig hvis høyttalerne høres så snart du snakker, er det ikke mindre i noen brøkdeler av et sekund enn stemmen din. Hvis jeg ønsker å mai vb folasesc gjennom et headset mikrofon til myk, selvfølgelig er det dårlig og høres vb siden enn jeg liker som ekko sannsynligvis der tilkoblingen er gjort gjennom en programvare. Derfor vil jeg gjerne vite om denne mikrofonen høres gjennom høyttalerne fra PC til stemmen din når du snakker nøyaktig? takk

 21. Stefan:
  Hei Cristi vil gjerne vite om du har noen problemer c redigere eller bullish tutorials fordi om en måned eller 2 nesten alle tutorials din gir du dem i full skjerm jeg forsvare ulike gjenstander og striper (dette bare skjer med deg på siden) Jeg ønsker å vet ikke om det er meg eller VRO skjermkort problem eller hvis internett fra deg.
  Jeg håper jeg ikke har opprørt noen med spørsmålet.
  Bundet opplæringen er veldig bra kjøp og jeg tror jeg vil få en for meg selv at jeg trenger lydkvalitet registrert.

  Du har sannsynligvis problemer med dekoding innhold, vi prøver jevnlig å heve kvaliteten på maskinvaren og sannsynligvis ikke holde tritt.
  Fortsatt prøver å gjøre en oppdatering av flash eller bruke internet explorer og se om du gjør.
  Det ville være bedre å fortelle oss, og hvilken maskinvare du har.

 22. Florin78:
  Jeg ville være merkelig hvis høyttalerne høres så snart du snakker, er det ikke mindre siden catevafractiuni andre enn stemmen din. Hvis jeg ønsker å mai vb folasesc mikrofonen fra castiprintrun myk kurs som er dårlig og høres vb siden enn jeg liker som ekko sannsynligvis der tilkoblingen er gjort gjennom en programvare. Derfor vil jeg gjerne vite om denne mikrofonen høres gjennom høyttalerne fra PC til stemmen din når du snakker nøyaktig? takk

  Overvåking programvaren er nesten umulig, kan du bare bruke denne innstillingen til å kontrollere volumet, men kan ikke overvåke alle rekorder, spesielt hvis du snakker, jo verre forsinkelse som forvirre deg.
  De er litt dyrere mikrofoner som hodetelefonutgang, er at sanntids hardware overvåking uten forsinkelse.
  ⦆ Hodetelefonutgang modeller.
  Samson G Track
  blå Yeti

 23. Florin78 sa han

  Takk ptr Cristi respons. Jeg brukte hodetelefonene lite program som kan VB SAM Broadcaster og mens du spiller musikk som en DJ som det og si det høres ut som et ekko forsinket meg. Nå har jeg ikke har installert den. Jeg vet ikke hvordan du kobler direkte til hodetelefonkontakten lille rosa 3.5. Det er best å gjøre som du sa Cristi, for å kjøpe en liten direkte sammenheng, men jeg trenger ikke altfor bruke for nå. Takk igjen for ditt svar

 24. Stefan sa han

  Cristi-admin: Kanskje du har problemer med dekoding innhold, vi jevnlig prøver å heve kvaliteten på maskinvaren og sannsynligvis ikke holde tritt.
  Fortsatt prøver å gjøre en oppdatering av flash eller bruke internet explorer og se om du gjør.
  Det ville være bedre å fortelle oss, og hvilken maskinvare du har.

  Intel Core i7 2600
  kingston ram minne 8gb ddr3
  Seagate Barracuda SATA HDD rpm 3 7200 2tb
  Asus GeForce skjermkort 210 64 litt 1gb (jeg vil snart endre seg med et GeForce GTX gigabte 670)

 25. Stefan sa han

  Jeg så hovedkort
  Asus p8z68-v lx

 26. Stefan:
  Jeg så hovedkort
  Asus p8z68-v lx

  Prøv å deaktivere maskinvareakselerasjon i Flash.
  Jeg tror du har problemer med drivere eller operativsystemet. Maskinvaren bør ordentlig dekode datastrømmen.
  Jeg har ikke hørt noen som har slike problemer på stedet. Ikke vanligvis gå fordi eldre PC eller Net svake, ellers ikke har problemer.
  Strøm er den samme for alle.

 27. KEOPSS sa han

  Veldig høyt høres flott Cristi føles forskjellen veldig mye !! Øke til så mange tutorials med denne mikrofonen super !!!

 28. Cristi jeg glemte å spørre hvor du kjøpte denne mikrofonen?

 29. augustin sa han

  Du lovet å lage en tutorial om hvor Romtelecom nettverk, ble tutorial laget kun for RDS.

 30. augustin sa han

  Du lovet å gjøre en tutorial på hvordan du starter en datamaskin eksternt via Internett med WOL eller Wake on LAN magiske pakker hvis Romtelecom nettverk, ble tutorial laget kun for RDS.

 31. Andrey vlad sa han

  Cristi, kan du fortelle meg hvor butikken kan jeg ta en slik usb mikrofon, eller bare på internett kan jeg bestille?

 32. AdrianGudus sa han

  Asus:
  Cristi jeg glemte å spørre hvor du kjøpte denne mikrofonen?

  Gjør en innsats for å tyde teksten over opplæringen og finn ut! Du har et gavekort

 33. Stefan sa han

  Vennligst kan du lage en tutorial på kjølevann, nemlig om Abalos klare løsninger på markedet som Corsair h100 men også om skikken (jeg er interessert i hovedsak prosessor).

 34. augustin:
  Du lovet å gjøre en tutorial på hvordan du starter en datamaskin eksternt via Internett med WOL eller Wake on LAN-nettverk romtelecom magi packetsin tilfellet ble tutorial laget kun for RDS.

  Dessverre i mitt område Romtelecom kabler ble stjålet og ikke lenger har noen 6 måneder nettet fra dem. Når de legger kablene på plass for å gjøre mer opplæring om Romtelecom tilkobling.
  Som skjer med oss ​​i Romania, stjele kabler, kumlokk, metall gjerder og andre mirakler. For ikke å tenke på de problemene du kan støte på andre heldige som jeg hadde på det tidspunktet 2 + netto eget abonnement fra Orange mobil andre var i treet / tre i sin base. Selv etter 6 måneder har ikke satt kabelen på plass.

 35. Stefan:
  Vennligst kan du lage en tutorial på kjølevann, nemlig om Abalos klare løsninger på markedet som Corsair h100 men også om skikken (jeg er interessert i hovedsak prosessor).

  Når vi fikk tak i en væskekjølt på henne for å lage en presentasjon. Heldigvis dagens prosessorer ikke lenger trenger kjøling så aggressive med mindre du er en die-hard clock-er.
  Produksjonsprosesser minsket prosessor kretser og den ikke bruker så mye, selv om de bruker, bruker energien mer effektivt. Rest energi (varme) er svært effektiv og kan bli borte i tid med en god luft kjøligere.

 36. Cozmin sa han

  hei.
  prøver å laste ned en film på en nettside ofte tvilsom, feil installert i datamaskinen min en nettleserutvidelse som heter "overhengende"; når jeg prøver å åpne google chrome, i stedet for Google Chrome åpnes, åpner "search.iminent". problemet nå er at rett og slett ikke kan slette den fra datamaskinen crap!
  løsninger?
  Takk.

 37. Costelina sa han

  Cozmin:
  hei.
  prøver å laste ned en film på en nettside ofte tvilsom, feil installert i datamaskinen min en nettleserutvidelse som heter "overhengende"; når jeg prøver å åpne google chrome, i stedet for Google Chrome åpnes, åpner "search.iminent". problemet nå er at rett og slett ikke kan slette den fra datamaskinen crap!
  løsninger?
  Takk.

  Mitt råd til deg er skrevet i kjøre msconfig og se hva som starter oppstart, deaktiverer der og se alt tvilsom etterpå

 38. Corleone sa han

  Cozmin:
  hei.
  prøver å laste ned en film på en nettside ofte tvilsom, feil installert i datamaskinen min en nettleserutvidelse som heter "overhengende"; når jeg prøver å åpne google chrome, i stedet for Google Chrome åpnes, åpner "search.iminent". problemet nå er at rett og slett ikke kan slette den fra datamaskinen crap!
  løsninger?
  Takk.

  Når du åpner Google Chrome trykker du på tasten øverst til høyre, går til innstillinger, utvidelser og fjerner merket for avkrysningsruten med aktivert og litt til høyre har du muligheten til å fjerne den fra google chrome. Det ville være et annet alternativ, klikk på Start, på Kontrollpanel, på Avinstaller programmet og se derfra etter "Imminent Toolbar" eller bare "Imminent". Jeg håper jeg hjalp deg.

 39. Jeg vil prøve, tusen takk.

 40. Cristi Hello! Veldig bra tutorial, hvordan liker du Samson Q1U? Jeg ønsker å bruke det til en online radiostasjon og noen poster. Takk!

 41. denix sa han

  Jeg har et web-kamera A4Tech PKS-635K identisk med den som brukes av deg til nå toturial, kringkaste mikrofon. Jeg så opplæringen og så at stemmen blir hørt veldig åpent, med flere høye frekvenser. Hvordan kan jeg justere meg selv på webcam mikrofon A4Tech PKS-635 å ha mer høy?

 42. florin sa han

  C01U mellom Samson og C1U Behringer, som er bedre?

 43. Hei, Vennligst mye hvis du kan hjelpe meg! Hvordan kan jeg få tak i mikrofonen? Jeg er fra Moldova, men vi har ikke mikrofonene så hvis du kan hjelpe meg Cristi! Takk!

 44. Salut.Am en mikrofon Behringer C-1U gi bine.Il ikke høre når den er koblet til PC-en og prøve å spille inn en hørbar summing i bakgrunnen ganske tare.Acelasi summelyder fra mikrofonen og det ville være problemet web.Stii ? Kan du hjelpe meg?

  • Det kan være kilden, prøv den på en annen PC.

  • Costelina sa han

   og meg (jeg leptop) når de settes jak nettstedet fra høyttalerne høre en summende arbeid utålelig når harddisk
   og jeg har hørt om dette problemet og de andre brukerne her videotutorial
   Realtek lydkort og jeg antar at det er sjåføren som er Windows Vista, må du installere den på
   windows 8 —har lyd, men jeg har ikke den mikseren separat

 45. Jeg har et problem med denne mikrofonen, kan du høre bakgrunnsstøy noe som en raslende og forstår ikke hvorfor, det er veldig vanskelig, men det er irriterende, spesielt hvis du ikke snakker noe, ser jeg at du ikke hører deleoc .Sunetul er Realtek ALC887.

 46. hvor du kjøpte?

 47. God ziua.Va kan du fortelle meg hvis du setter en usb-adapter jack til 3.5 dezavantaj.Cam jeg ville ha noen problemer med lydkortet støtter intern og ekstern usb ikke bare Jack og jeg ønsker sal koble det.
  Vennligst hvis du kan en raspuns.Multumesc

 48. Băcilă sa han

  Salve! 2 dager nå, og jeg har fått mikrofon Samson CO1U Pro. Ja det er litt for følsom, for følsom selv så for generell bruk. Jeg forstår at signalet er digitalt og USB-drevet mikrofon, tenkte at hvis jeg kunne lage en adapter, doble USB og jack? Ideen er å bruke 3.5 jack og jack!
  Hvis du har ideer, kan du fortelle meg. Bafta tutorials Cristian, gjør en eksepsjonell jobb!

 49. Jeg kan se på Android

 50. Andreialin sa han

  Salut! Jeg har en mikrofon 6.3 og jeg tok adapter fra 6.3 3.5 laptop og slett ikke har lest det, men jeg leste det som en høyttalertelefon. Jeg prøvde å koble til en stasjon direkte av jack 6.3 men den bærbare datamaskinen fungerer ikke og ingen PC. Hvorfor?

  • Adrian Gudus sa han

   Det kan du ikke fordi du mest sannsynlig har en single jack combo (TRRS) på den bærbare datamaskinen. I dette tilfellet må du bruke en splitterkontakt. Skriv opp i søkefeltet øverst til høyre "Slik kobler du en ekstern mikrofon til telefonen eller nettbrettet", trykk på enter-tasten, så finner du en veiledning som forklarer hva jeg sa ovenfor

 51. Alexandru sa han

  Den lyden med pukkel, den må være fra lyddriveren, jeg la merke til at lyddriverne har noen dynamiske lydkompressorer ... (disse mikrofonene er koblet via jack til lydkortet)

  Og fra utjevneren hvis du gir bassen større, er tendensen å kutte deg fra det høye nivået for å fremheve bassen din. Ikke veldig hyggelig ting / når du ikke har en bass, høres høydepunktene dine bra ut, når bassen din kommer, er høydepunktene dine treg. Den irriterende drassen

Tilbakesporinger

 1. […] C01U, en mikrofon som jeg bruker hver gang jeg gjør en skjermbildeopplæring. Samson C01U presentasjonsveiledning, en mye billigere mikrofon. En stund etter at jeg gjorde veiledningen der jeg presenterte Samson-mikrofonen, presenterte jeg en [...]

 2. […] Hvis du trenger en mikrofon for skrivebord, spill, skype, messenger osv., Anbefaler jeg Samson C01U-mikrofonen på det sterkeste. Gi meg beskjed i kommentarfeltet, som du tror du kan høre mer [...]

 3. […] Presentasjon av Samson C01U, USB-mikrofon i studiokvalitet [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.