Førsteinntrykket av Windows 8, og ytelsesinnstillinger for nettverkstilkobling - video tutorial

Førsteinntrykket av Windows 8, og ytelsesinnstillinger for nettverkstilkobling - video tutorial
5 (2) 100%

Hei venner, i dag vil jeg fortelle deg hvordan jeg finner Windows Release Preview 8 ved første blikk. Hvordan kan ikke si alt i ett opplæringen, vil vi bygge nettverk i dag, vil jeg fortelle deg at jeg tror er forskjellene mellom Windows og Windows 7 8 og hvordan du kan gjøre tilkoblingsinnstillingene til det nye operativsystemet.
Etter at jeg installerte den første virkelige Windows 8 jeg merke bedre ytelse i forhold til å håndtere tilkoblinger dermed mer fart for å laste ned og laste opp. Spesielt fremover, Windows Server tutorials klatre 7 3 eller 4 med MBps og nå video tutorials på Windows klatre 8 6-7 MBps med en veldig god hastighet med tanke på at min forbindelse til serveren gjøres via SFTP videotutorial.ro.
Foruten den forbindelse jeg ikke merke til noe spektakulært ennå, alt beveger seg godt, så godt eller enda bedre enn på Windows 7. Søknader ble installert uten problemer, til tross for 8 64 jeg bet Windows. Ærlig jeg ikke forvente å finne så stabilitet kan si det er et system som kan brukes selv i denne fasen uansett tror ikke det vil endre seg mye i den endelige versjonen.
Tilkoblingen er det samme som Windows 7, er den eneste forskjellen når vi går inn i Metro UI der vi har liten tid til å tilpasse seg.
En hyggelig overraskelse tilbød meg en Windows 8 da vi innførte en trådløs pinne, det ble automatisk installert i sekunder, som jeg koblet en USB-pinne. 7 var nødvendig å installere Windows fra en CD eller på produsentens hjemmeside.
Det var det for i dag, som jeg kommer over noe interessant på Windows 8, vil nyhetene gi en tutorial, og du gjør frem til da jeg ønsker deg hyggelig visning.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Når blir den offisielle lanseringen av det nye operativsystemet?
  Tror du at den endelige versjonen vil flytte bedre enn dette? Jeg spør fordi, mest sannsynlig, vil bli lagt til operativsystemfunksjoner.
  Takk!
  Imidlertid bør denne testen gjøres og Windows 7 lyst til å se den nøyaktige forskjell når det gjelder nettverksytelsen.

 2. Hei, har noen prøvd å koble til det trådløse nettverket, med "SSID (Service Set Identifier)" funksjonshemmet?
  Jeg har ikke klart

 3. AdrianGudus sa han

  Fordi de er helt sikker på at noen vil komme og si kommentarene som "i min oppgave manager ikke vises som" her er hva du skal gjøre:
  Høyreklikk på oppgavelinjen som min kollega sa Cristi deretter til venstre klikk Oppgavebehandling. I vinduet Oppgavebehandling klikker du på pilen nederst til venstre i vinduet som sier "Flere detaljer"

 4. chris sa han

  Jeg vil gjerne ha en tutorial på de viktigste programmene (kalender, e-post, mennesker, etc.) Metro UI. Det ville være veldig hyggelig å lese e-post direkte fra post-applikasjonen. Jeg tok opp dette problemet (ikke ønsker å bli griner) som å lese e-post fra en annen konto (Yahoo, Google), annet enn Hotmail. Uansett ser jeg frem 8 nye Windows tutorials!

  • Vi vil gjøre tutorials på den måten du samle ny informasjon, og vi trenger å tilbringe litt tid med det nye operativsystemet.
   Så langt er jeg fornøyd med resultatene, men vi kan ikke si om Windows 8 er så stabil som Windows 7, kan bare tiden vise oss det.
   Jeg installerte Windows 8 ekte, det betyr at jeg ønsker å føle.

 5. george sa han

  8 bør bemerkes at Windows kommer med et program som verifiserer ektheten av Windows uten å skjule det lenger koble til nettet. (Hvis det er en annen Windows på harddisken), og vil komme ned craku som holder aktiv så ikke bekymre deg

 6. calcuatorul kan stoppe raskere med kombinasjonen: Alt + F4

 7. daniel sa han
 8. Johann sa han

  hei! Som du kan fjerne denne meldingen til høyre? (Hvis du kan)

 9. VINATORIU sa han

  Sall Cristi og jeg ønsker om mulig en tutorial [og akkurat som samisk konfigurere et system som AMD-plattformen] om det tutorials NOEN PLEASE HVIS DU KAN

 10. Super tutorial!

 11. Sall videotutorial .... noen dager jeg installerte Windows på fast 8 sterkt Lam installeres først etter at jeg ønsket å sette kontoret mitt, og jeg fant ut at samtale og lese CD eller på kontoret eller på Altu ....
  ezista enhver setting for så cv ?????
  TAKK !!!
  PS: USB fungerer veldig bra med Windows-CD du bare ta bios

 12. er veldig spennende ny versjon av Windows 8 fra Microsoft, men personlig har møtt problemer med drivere fra en TV-tuner-kort etter at jeg installerte Windows "ren" (ULTI driverversjonen fra det offisielle nettstedet). True'll må asteptam..pt bedre kompatibilitet

 13. Dinel sa han

  Noen funn om "feil" W8.Are noen bug uri.Da feil nedleggelse vil starte automatisk fra stillingen "sleep", last tyngre video.Nu sider burde gjøre ham til "dual" (desktop + metro UI), men uavhengig stasjonære og metro eller har obtiunea aktivering siden installasjon av en av obtiuni.In dette alternativet, er min mening at de har lite stricat.Daca uten noen endringer til det bedre, tror jeg de slags gitt i bara.Mai finala.Vreau se alternativet for å bli forstått, jeg har en "montert" i 2011.Windows 7 gå perfect.Asa ennå W7 er moteriktig.

 14. Cristi Hei Jeg ønsker å gjøre en tutorial på Windows 7ag 2012.
  1) hvordan du installerer
  2) som sett til å bevege seg lettere fordi jeg har ham og flytter dårlig

 15. Florentine sa han

  Jeg hadde problemer med brannmurer Zonealarm og Windows utpost på 8. Ikke gå heller.

  • Virker ikke altfor interessant fordi SD-kortet ikke kan sammenligne med en SSD, du er ikke en måned uten operativsystem på den.
   Du har ikke lagt merke til at bare SSD-kontrolleren er hvordan to SD-kort.
   En minneceller kan ikke brukes for mye etter noen omskrivninger vil falle som ørene uten blits solid uten slitasje planering, ingen søppel samle inn, du kan ikke holde et operativsystem som Windows på flash.

 16. AdrianGudus sa han

  Dinel:
  Noen funn om "feil" W8.Are noen bug uri.Da feil nedleggelse vil starte automatisk fra "sleep", sidene lastes vanskeligere cuvideo.Nu burde gjøre ham til "dual" (desktop + metro UI), men uavhengig stasjonære og metro eller har hatt obtiunea aktivering siden installasjonen av en versjon obtiuni.In dette, er min mening at de ikke få stricat.Daca noe endrer seg til det bedre, tror jeg de ganske ga bara.Mai se henne i den versjonen finala.Vreau å bli forstått, jeg har en "kategori" av 2011.Windows 7 gå perfect.Asa som er fasjonable ennå W7.

  Jeg hadde ikke noen av de "problemer" nevnt av deg. Lær å riktig lukke et operativsystem. Ikke gi slå av PC med bakgrunn 30 åpne programmer.
  Før du slår av datamaskinen, lagre vakre arbeid, lukk alle aba programvare og deretter slå av eller slå (hva du vil kalle det)
  Gir meg ikke starte på nytt fra hvilemodus. Hvem vet, kanskje du har et maskinvare rart. Kanskje det kommer med Windows-drivere genera 8 er ikke så bra for maskinvaren. Jeg anbefaler at du installerer Windows-drivere 7 vises offisielt til Windows 8

 17. Det er bra, og det enn ikke, du sitter hele dagen for å reinstallere Windows områder. Ala er bra når du vil teste noe og du ikke HDD eller jeg vet for meg er det veldig interessant å £ 80 ikke tror det er dyrt, men godt etter preferanse. Vel nå hvis jeg tenker på god og USB-pinner av kortet all slags har ala ikke så etter flere omskrivninger, formatering eller formatering av fat32 i NTFS og vice versa som det er, ikke bare lene seg tilbake plan og disse kortene er ikke så 1 måned bare hvis du selv aldri skjedd med meg, og jeg VB et SD-kort som du gni hele dagen med seier boot, boot linux iso-filer, etc. og gå nå.

 18. AdrianGudus sa han

  cata:
  Cristi Hei Jeg ønsker å gjøre en tutorial på Windows 7ag 2012.
  1) hvordan du installerer
  2) som sett til å bevege seg lettere fordi jeg har ham og flytter dårlig

  Hvorfor vil alle installere Windows vil sider tilpasning / personlige andre med alle slags drivere bisarre (noen er ekstra) bygd inn i det som kan komme sammen med noen virus eller kiloggeri vakker at du kan la raskt uten passord kontoer.
  Windows 7 Enterprise, fullt funksjonell, en offisiell og rene vinduer tilgjengelig for nedlasting selv nå av Microsoft og rearm kommandoen kan brukes til å forlenge perioden med lisens til å 370 dager.
  Skriv i søkefeltet i øvre høyre sidebar:
  7 opprinnelige Windows til å laste ned prøveversjonen av 90 dager, trykker du på Enter-tasten og deretter søke, og du vil finne den opplæringen: Hvordan bruke Windows Vista 7 og ulisensiert lovlig i nesten et halvt år

 19. adrian sa han

  SALL [Cristi] VIDEOTUTORIAL SYSTEMS AS NOEN LIKER Å SE DEG TAKK CREATE AMD-plattformen

 20. adrian sa han

  Jeg ønsker å kjøpe et system, men vet ikke hvilken plattform å velge Intel eller AMD AMD FORSTÅTT som har en ytelse sammenligning AS prisen kan FORTEBUNA Cristi PLEASE hjelpe med en tutorial eller minst én kommentar TAKK TAKK

 21. Octavian sa han

  Cristi Adrian,
  offtopic, men jeg searched've blitt gal!
  Guider og forsvant med Win og Sopcast om Android?
  Jeg så for noen dager siden, i dag jeg ønsket var noe og se hvor mange ...
  Takk.

 22. AdrianGudus sa han

  Octavian:
  Cristi Adrian,
  offtopic, men jeg searched've blitt gal!
  Guider og forsvant med Win og Sopcast om Android?
  Jeg så for noen dager siden, i dag jeg ønsket var noe og se hvor mange ...
  Takk.

  Ja, disse tutorials har blitt fjernet fra området av flere grunner konfidensielle

  • Calin sa han

   hvis alt du har gjort noen tutorials måtte reupload dem etter at du fjerner såkalte konfidensielle årsaker, så det ville være riktig i fremtiden å ha noen personlige glitches på tutorials som du ikke er en nybegynner tutorials og fortjener strengere kritikere. ikke som noen kommer

 23. Nistor sa han

  Octavian:
  Cristi Adrian,
  offtopic, men jeg searched've blitt gal!
  Guider og forsvant med Win og Sopcast om Android?
  Jeg så for noen dager siden, i dag jeg ønsket var noe og se hvor mange ...
  Takk.

  Et gammelt ordtak sier: "Når ikke hodet, føttene mine." Moralen er: gjør deg selv og du en notisblokk og skriv navnet opplæringen og link til det. Jeg kunne jeg gi meg, men en annen ordtak (denne gangen kinesisk) sier; "Hvis du ønsker å hjelpe noen, ikke gi ham en fisk, gi ham en fiskestang!" Det er hva jeg gjorde.

 24. Ionut sa han

  Cristi bra, pen kan du gjøre en tutorial billigste men ytelsen PC-komponenter.

  • Ionut sa han

   Jeg glemte å fortelle deg noe, kan du laste ned Windows 8 512 MB RAM, fordi jeg ikke tar meg bort

 25. polferis sa han

  For å laste den ned, kan du laste det ned hvor som helst, på hva som helst. Det kan ikke installeres på din konfigurasjon. Hvis du var forsiktig første installasjonen opplæringen, kravene til Windows 8. Jeg mener 1Ghz minimum prosessor eller høyere, minimum 1GB 16GB minimum RAM og diskplass. Det 32biti. 7 og Windows er de samme kravene.

 26. Hei,
  Jeg ønsker å gratulere deg for tutorials gjort.
  Spørsmål: Du gjorde det test og Windows 7? hvor fort det gikk på vinduer 7?

 27. Octavian sa han

  Nistor: Et gammelt ordtak sier: "Når hodet er ikke, dessverre føtter." Moralen er: gjør deg selv og du en notisblokk og skriv navnet opplæringen og lenke til den. Jeg kan gi deg utvinne det, men en annen ordtak (kinesisk denne gangen) sier; "Hvis du ønsker å hjelpe noen, ikke gi ham en fisk, gi ham en fiskestang!" Det er hva jeg gjorde.

  Sørine, takk, du er søt, men holde stang for noen andre! Jeg tror for deg er tilgjengelige si at "der ikke hodet heller føtter ... hvis du har skutt dine brødre alt !!!".
  Hvilken jobb gjør syl fylket? Ta pasteaza deg kjølig pent i en nettleser til en som du har lagret etter at 'du har gjort en notepad "(?!?) Og fortell meg til meg, alle som en indisk ordtak som c ... . du får!?!

 28. Octavian sa han

  AdrianGudus: Ja, disse tutorials har blitt fjernet fra området av flere grunner konfidensielle


  OK, jeg forstår, mye Adrian!
  Jeg tenkte at noe sånt som dette.

  Nistor: Et gammelt ordtak sier: "Når hodet er ikke, dessverre føtter." Moralen er: gjør deg selv og du en notisblokk og skriv navnet opplæringen og lenke til den. Jeg kan gi deg utvinne det, men en annen ordtak (kinesisk denne gangen) sier; "Hvis du ønsker å hjelpe noen, ikke gi ham en fisk, gi ham en fiskestang!" Det er hva jeg gjorde.

  Sørine, takk, du er søt, men holde stang for noen andre! Jeg tror for deg er tilgjengelige si at "der ikke hodet heller føtter ... hvis du har skutt dine brødre alt !!!".
  Hvilken jobb gjør syl fylket? Ta pasteaza deg kjølig pent i en nettleser til en som du har lagret etter at 'du har gjort en notepad "(?!?) Og fortell meg til meg, alle som en indisk ordtak som c ... . du får!?!

 29. daniel sa han

  ASUS:
  Hei, Cristi & Adrian og resten hvis du er interessert Se hva jeg fant ved en tilfeldighet, og jeg sa at jeg skal vise deg også
  1. http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:ro:official&biw=1680&bih=920&tbm=isch&tbnid=h_4KLH5jON7KbM:&imgrefurl=http://www.xrp-hk.com/index.php%3F_m%3Dmod_product%26_a%3Dview%26p_id%3D469&docid=JSL7iArFeyGuTM&imgurl=http://www.xrp-hk.com/upload/image/aWanTr8X.JPG&w=400&h=395&ei=AEnST86EL4fJsgaE5OiNDw&zoom=1&iact=hc&vpx=173&vpy=277&dur=1605&hovh=223&hovw=226&tx=123&ty=142&sig=100726003176083557435&page=1&tbnh=129&tbnw=131&start=0&ndsp=45&ved=1t:429,r:9,s:0,i:94
  2. http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:ro:official&biw=1680&bih=920&tbm=isch&tbnid=aG83PdSQ_sJ0AM:&imgrefurl=http://eshop.sintech.cn/pc-adapter-sd-card-adapter-c-7_16.html&docid=-mIjoxJMtwt9hM&imgurl=http://eshop.sintech.cn/images/PA5007.jpg&w=500&h=394&ei=AEnST86EL4fJsgaE5OiNDw&zoom=1&iact=hc&vpx=1386&vpy=289&dur=3884&hovh=199&hovw=253&tx=124&ty=108&sig=100726003176083557435&page=1&tbnh=129&tbnw=163&start=0&ndsp=45&ved=1t:429,r:17,s:0,i:118

  Hva tror du er interessant ikke bare gi 5 millioner på en SSD, og ​​at de kan gjøre en SATA adapter modulen på SD-kort og SSD klar. Interessant boo !!!

  men hvis du vil ha 2 ytelse SSD smi gt Corsair
  (http://www.emag.ro/solid-state_drive_ssd_/solid-state-drive-ssd-corsair-force-gt-25-60gb-sata-cssd-f60gbgt-bk–pCSSD-F60GBGT-BK)
  SATA III-porter på raid 2 0 å presse hver siste dråpe prformanta
  og ikke glem Windows-operativsystemet er anbefalt 8
  !!! Hvis du putter i raid 0 vil slette alle data på begge SSD
  og hvis det bryter eller fjerne fra en PC SSD annen mann blir ubrukelig !!!

 30. Razvan sa han

  AdrianGudus hei hvordan kan vi snakke som jeg ønsker å spørre deg noe om en LG Optimus One P500 en epost som kommenterer du noen tutorials om denne telefonen ingen svarte KDZ har et problem hvis du vet liksom bli kvitt det. Tusen takk.

 31. Hei,
  Cristi, kan du svare på spørsmålet mitt ovenfor? Jeg ønsker ikke å installere Windows 8 å gjøre dette proba.Tu du teste hastigheten 7 windows? Jeg ga det til meg og meg laste videoen i Windows 7 men jeg kan ikke se hvor fort jeg går ...

 32. Hei,
  Jeg installerte vinne 8 2 dager, og er veldig spent på det. Det eneste problemet jeg har er at "operativsystemet på denne datamaskinen støttes ikke" vises når jeg ønsker å installere skriverdrivere. Skriveren HP 3050. Noen ide hvordan jeg kan installere driverne?

  PS Min kone er sjalu fordi du bruker så mye tid på å se på dine tutorials. Du er bra! Gratulerer!

 33. Addison sa han

  Takk for videotutorial! Og vi venter på så mange. Jeg passerte meg på Windows 8, videoen ikke likte i det hele tatt, men du overbeviste meg om at systemet er promitator.Este et fantastisk system!

 34. Jeg har et problem! Jeg installerte Windows 8 to dager siden. Den første dagen var ok, men nå åpen, stå om 2 minutter så forsvinner bildet. Skjermen er ok, datamaskin ..va gå ... kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre .......

 35. Jeg har et problem når du har installert Windows 8 noen tynne striper vises på skjermen etter forsvinner bilde med Windows 7 har ikke hatt dette problemet. Fortell meg hva som er og kan gjøres

 36. Det er sannsynligvis fordi windows 8 fortsatt ikke har blitt gjort riktig og øvrige bugs.

 37. Catalin sa han

  Hvordan planlegger vi PCen for å slå seg av etter en viss tid?

 38. Dragos sa han

  Salut! Jeg har en frustrasjon !!! Hvorfor gå for å vinne 8 netul ffffff vanskelig å vinne i komparativ 7 jeg og jeg koble til via trådløs laptop !!! Jeg nevner ikke at enhver setting, har nedlastingshastigheten sunket dramatisk !!! Finnes det en forklaring? En løsning?

 39. polferis sa han

  DragosHei! Jeg har en frustrasjon !!! Hvorfor gå for å vinne 8 netul ffffff vanskelig å vinne i komparativ 7 jeg og jeg koble til via trådløs laptop !!! Jeg nevner ikke at enhver setting, har nedlastingshastigheten sunket dramatisk !!! Finnes det en forklaring? En løsning?

  Yes! Hvis Windows tildeler automatisk sin 7 20% av båndbredden for pakkedatatrafikken, tildeler det Windows 8 80% !!! Denne funksjonen kan deaktiveres slik:
  skrive-in box Run gpedit.msc og i Computer Configuration, Administrative maler, Nettverk, QoS Packet Scheduler klikk. Retten åpen Limit reservable båndbredde, velg Deaktiver og deretter Bruk, OK.

 40. Megdev sa han

  polferisYes! Hvis Windows tildeler automatisk sin 7 20% av båndbredden for pakkedatatrafikken, tildeler det Windows 8 80% !!! Denne funksjonen kan deaktiveres slik: write-in box Run gpedit.msc og i Computer Configuration, Administrative maler, Nettverk, QoS Packet Scheduler klikk. Retten åpen Limit reservable båndbredde, velg Deaktiver og deretter Bruk, OK.

  "Mestereeee" galt. Les nøye venstre, kommentere sette Microsoft Limit reservable båndbredde og se hva du gjør når du sier "Disable". Gis "Aktiver" og fordele så lite båndbredde som en prosentandel. Du (stille) og null å gi farten også. Jeg er overrasket over at du krenker oss Polferis mai. Kanskje rush å klandre, kanskje "ungdom"!

 41. Octavian sa han

  Hvordan løser du den grunnleggende Win8?
  Hva med din 8 gjelder å vinne Pro (og over).

 42. Dragos sa han

  Hei! Problem løst med instalalea trådløs driver. Men jeg har et annet spørsmål forteller meg stadig oftere "Begrenset tilgang". Jeg prøvde noen meninger på internett, men til ingen nytte ... Noe å gjøre med det?

 43. ady80 sa han

  Ady bra, jeg har et litt stort problem, kobler noen til nettverket mitt, og jeg vet ikke hvordan å blokkere den. Jeg abonnement rds på lokalt areea Conexion ami vises 8 tilkoblinger, og jeg satte vinduene igjen, og etter et par minutter jeg synes en etter en til den når 8, en delt nettverks Sannsynligvis meg etter at jeg kobler hastighet net.te svært lite å tigge gi meg en løsning hvis du kan, jeg endret passordet til rds og degeaba.astept svaret, kan du !!!

 44. grevling sa han

  Hei, jeg hovedkort fra gigabayte, Hvor kan jeg få drivere som er kompatible med min pensjon? Vennligst gi meg en link hvis poate.Eu jeg sette vinduer på 8 64 .se litt super.Dar flytte drivere.puteti jeg måtte hjelpe meg med noen fine drivere.Multumesc

 45. Hei, men spillet er bedre Windows enn Windows 8 7 64 bit? På en Pentium dual-core prosessor og 5300 gb E4 rami

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.