Problemer med berørings stedet Lenovo Miix2 8 løst

Problemer med berørings stedet Lenovo Miix2 8 løst
4.7 (28) 94.29%

tablett Lenovo Miix2 8 er et teknisk vidunderEn tynn tablett med en skjerm 8 tommer kan kjøre godt Windows 8.1.
Denne tabletten jeg anbefalt det og jeg i dedikert opplæringen. Dessverre traff jeg ganske plagsom problem som heldigvis klarte jeg å fikse ganske lett, selv om det tok litt tid før jeg fant løsningen til slutt løst.
Problemet er relatert til berøringsskjermen, hovedinngangen, dette blir bekreftet ved mangel på respons på skade eller ved å innføre berører ugyldig. Den rumenske "fungerer ikke når du trykker med fingeren."
Ved første øyekast trodde jeg det var en feil av sjåføren, men forutsetningen var knust da jeg kom inn i bios og så at det enten ikke svare på berøring, mens vi bare bruke musen og tastaturet (klønete på en tablett 8 tommer).
Til slutt fant jeg løsningen på noen fora i korea (levende Google Translate).
Problemet med den defekte kontakten kommer fra noen slanger som ikke er godt plassert i stikkontakter, noe som betyr at det er et hardware problem, nemlig fabrikken ikke betaler nok oppmerksomhet knekt. Denne saken kan løses ved å endre utformingen og å tilsette små svamper for å holde kablene på plass.
Etter fikse problemet jeg falt i kjærlighet igjen utmerket tablett som beveger seg og nå, etter flere måneders bruk. Jeg hadde kommet til å hate henne, og jeg følte meg skyldig overfor dem som kjøpte den på min anbefaling.
Lenovo Miix2 8 pris
PS
Jeg har aldri anbefalt noe som jeg ikke ville kjøpe!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei,
  Interessant opplæringen. Gruven hadde ingen problemer med sånt før, jeg håper ikke det, men hvis det oppstår, vet hvor du skal "vin" for oppløsning. Hvorfor får jeg i stedet traff problemer med Bluetooth, noe som betyr at jeg ikke klarer trådløst nettstedet hvis jeg ønsker å koble to enheter samtidig via Bluetooth. Bruk Bluetooth-tastatur og mus for det, men de fungerer ikke med mindre du pare med den trådløse funksjonshemmede og enda så, etter ca 5-10 minutter jeg faller uten grunn Bluetooth-tastatur. Har det skjedd noe med nettbrettet? Enhver løsning?

 2. Cristi, er denne opplæringen efoarte god og godt forklart. Du har rett.
  Jeg har et spørsmål til deg, og jeg håper jeg kan bidra til å belyse samme tid.
  Jeg må si et problem med telefonen min Samsung Galaxy S5. Problemet med hensyn til batteri.
  Jeg lurer på, er det normalt at batteriet prosent 1 4,5 minutter å falle til -5 lysstyrke og WiFi slått på automatisk og facebook? I utgangspunktet vekket maksimal batteri Andelen synker 1 2 men maksimum. Jeg må ringe garanti eller hvor jeg fikk den, eller å returnere den wsa cumapr et nytt batteri?
  Hvis du ser på ved å sette en prosentandel synker til 4,5 minutter på lysstyrke batteri har te som jeg sa over.

  • Jeg tror det er veldig normalt. Ved normal bruk batteriet holder deg fra morgen til kveld?

  • Du har ofte ikke dem med de som ikke gir det hele tatt, eller gjøre det kult ... Det er ultra mega normal særlig ettersom han kan bli holdt uten strømsparemodus og wifi på facebook, og om natten kan falle og 5% og alle det var normalt ..

 3. Cristi R. sa han
 4. Mihai1307 sa han

  Hei Cristi, tutorial interessant at du påpekte korrekt at kabelen FLEX ekstreme forverres enkelt. Kontakter kan være som har hjemmet rent med isopropylalkohol eller kontaktspray (jeg anbefaler jeg jobbet i felttjenesten IT & C: D)

 5. Cristi velkommen. Jeg tror at i fremtiden du anbefale til noen mer tid til å teste minst en måned for to deretter å anbefale det er ikke din feil nah nah men mange mennesker 'rett etter dine anbefalinger. ellers felicatari for denne opplæringen

 6. Costelina sa han

  Cristi velkommen
  trenger du ikke slutte før du har åpnet den og på den
  opplæringen er interessant, når jeg har sett det ser ut som en tablett utfoldet (men vær og funksjonell)
  Jeg hadde en, men jeg har ikke åpnet den slik at jeg kan gi den bort
  ser det vil si å elske
  selv om du fortsatt risikere stick
  den eneste måten vi lærer
  takk

  • Costelina sa han

   nå og jeg lite å skryte
   Jeg åpnet meg en laptop (Samsung) en merkelig mønster, men vi har aldri sett andre modeller
   Jeg ønsket å gjøre:
   Jeg ønsket å komme til viften som kjøler prosessoren
   som var problemet: støvete halm normal, og var ikke lenger riktig kjøling og start maskinen montasje
   hvorfor si "en merkelig mønster ''? tiltak for å nå fan måtte brette det i alle ledd
   (Operation ubehagelig og svært vanskelig for ikke å nevne risikabelt for vi vet godt hva er skjøre og stablet
   komponenter)
   advarte alle brukere som ønsker å kjøpe sine bærbare datamaskiner til å se og bakdekselet ==== må være hyggelige og hjelpsomme når de må rense viften
   uansett hvor du kjæle alt er støv før eller senere, og når det oppstår problemer
   men noe stor forsiktighet med å rense viften er skjør og verre som ikke finnes i handelen
   for en mulig erstatning

  • Jeg angre alt som fange. Jeg gjør siden jeg var barn. På den tiden heller ikke interesserer meg for mye ute, jeg ønsket å se hva som er inni, og hvordan det fungerer elektronikk.

   • Cristi gratulasjoner for alt arbeid innlevert dette nettstedet Takk dele med oss ​​og avsløre dine kunnskaper skriftlig og lage tutorials vet nettsted som mye tid, og selv om arbeidet i IT som elektronikkingeniør, lærte jeg veldig mange av dere er veldig god og maskinvare og programvare er vist som små iT-verden, dukker opp nye ting og vi har alltid noe å lære i dette feltet, fordi teknologien er fremmarsj igjen gratulerer.

 7. Hei Cristi,
  Takk for opplæringen og tablet fordi min (samme modell) gjør noen ganger disse problemene.
  Men jeg ønsker å spørre deg om du vet: Hvorfor ikke gå spille butikken?
  For to uker ikke lenger fungerer, og jeg vet ikke om problemet er programvare eller ikke.

 8. [Email protected] Normal bruk holder meg batteriet, men hvis jeg lar skjermen tennes + wifi på 4,5 minutter, faller det en prosentandel på batteriet. For eksempel brukte jeg det vanlige skjermbildet jeg snakket 1: 15 minutter Jeg lagde noen bilder i går og kortfilmer, og nå har jeg 63% batteriet, telefonen jeg lastet lunsjmosen. Hvem har S5 eller S4, er det så mye for deg at 5 minutter vil slippe en prosent?
  [Email protected] Jeg gjør det ikke kult i det hele tatt, min 2 prosent batteri minker. Uansett sier de at de står til deg til 390 i flere timer. Jeg vet ikke hvor sant det er.
  Kanskje Cristi vil si at det ikke er normalt og at Treu jeg skifte batteri eller gå til tjenesten.

  • Adrian Gudus sa han

   Du forstår at du har en smarttelefon, en ekte lommekalkulator og ikke en enkel monokrom skjerm telefon som Nokia 3310.
   Telefonen gjør mange ting i bakgrunnen som du ikke engang se dem. den største forbruker batteriet er skjermen. Prøv å holde lysstyrken så lavt som mulig når du er hjemme eller på mørke steder, huset jeg holdt på null (deaktivere auto-modus og gi lysstyrkeglidebryteren til maksimum til venstre)
   Hvis du har en AMOLED-skjerm bruker en full svart bakgrunn som bakgrunn fordi smarttelefoner som bruker en slik skjerm ikke er opplyst om alle piksler for å vise svart (derav spare energi) Unngå bakgrunns leve (som beveger seg og har alle typer animasjoner røre)
   Galaxy S4 meg med økonomimodus aktivert og satt til minimum lysstyrke er ikke å holde meg 1 dag, knapt samle på 3 timer med skjermen tid (kumulativ tid displayet ble tent) som er grunnen til at jeg solgte. Før du selger den jeg kjøpte et nytt batteri og fikk samme resultat utilfredsstillende.
   Når produsentene sier på sstand av bekymringer som deaktiverer 3G (mobildata), WiFi, Bluetooth, ikke kall og ikke gi sms. I slike forhold, vil noen smarttelefon holde deg mye, men forgjeves smarttelefon hvis du har Wifi, Bluetooth, GPS, stoppet 3G

   • Hei Adrian, Takk for svar og forklaringer. Så du sier det er naturlig å falle med en hastighet 5 minutter. Jeg må ikke skremme meg og gikk for å ta drastiske tiltak for å kjøpe ab tjeneste eller nye Terios.
    Allikevel telefonen min er produsert i Vietnam, jeg trodde jeg skulle være problemer som dette siden det ikke er produsert i Vietnam og hans mor i Sør-Korea. Og ja, er Samsung Galaxy S5 G900F batteri produsert i Korea og satt sammen i Vietnam. Jeg merker at oppstå telefoner bryte i Vietnam. Jeg satt problemet på denne måten. Jeg tenkte på det faktum at batteriet kan produseres i fabrikken for å bli hardt skadet fabrikk

 9. Anderson sa han

  Hei Cristi, kan du gjøre en tutorial der du fortelle oss hvordan bump "definitive" for disse annonsene fra Google, IKEA, å ikke vite hvor etc. fordi de eldre systemene Dabei innlasting av nettsider.
  Selv de mest vi fortsatt noen ganger hemmer spesielt YouTube. God dag!

  • Internett-annonser holde meg oppdatert. Ingen reklame du aldri finne innhold på Internett, fordi utgivere ville ha noe å spise.
   Hvis du vil ha en rik Internett-innhold, må du akseptere og reklame.
   Det jeg ville ha til å kutte en hel skog fordi jeg kan ikke søndag i huset.
   Prøv å forstå, hvordan det fungerer, som bare ikke vil dø.
   Jeg tror det er bedre enn å betale ut av lommen nettsteder (som blader).

   • Adrian Gudus sa han

    Så er våre rumenere. Uvitende, er det bare interessert ofre sin egen interesse eller ikke, og hvor mange ofre er andre som ham har fri tilgang til informasjon, i rumensk, i et videoformat lett fordøyelig.
    Han bryr seg ikke hvor informasjonen kommer, som er den som gir det. Det gjør vondt albuen bare ønsker problemet som skal repareres. Synd vi har utviklet seg til slike skadelige vaner!

    • Anderson sa han

     Ikke mer kan jeg, som er reklame overalt, det ser ut som jeg er ANTI-reklame, da det var på utkikk etter noe pop Annonser, jeg er lei av dem, jeg ønsker å laste opp innhold frisk uten noen dum. Hva interesserer meg annonser "på jakt buer auto" eller "ser VPN-server", må det være et program noe.
     PS: Adriane, pappa aldri la unødvendige kommentarer, hele dagen vet kritikere, sa Cristi hva han hadde å si, og du skal løpe inn i diskusjonen. Vær så snill, da det ikke lenger var svare på kommentarene du skriver det en gang i 5 måneder og vet ikke navnet ditt når du Cristi, vel ... du er en admin mindre, men ikke kalle Cristi. Evet!

    • VasileTrying sa han

     Husk at og du var bare begynnelsen, ikke bare oss romerne så, over hele verden
     hvis muligheten oppstår alle prøver å utnytte så mye

   • VasileTrying sa han

    For å unngå å se g annonser lek adaway programmet og deretter kan du bli truffet med reklame.
    Jeg vet ikke hvorfor du reagerte så sarkastisk, fordi selv forfatteren av denne videoen opplæringen presentert dagen etter en tilnærming om hvordan bli kvitt annonser på Internett innavigare Android og selv Windows.
    Det kan ignorere eller gi deg et konkret svar.
    Problemet er at han spiser fra disse annonsene, mer eller mindre!

    Cit Oseara bedre og "ingen annonser"

    • Jeg var ikke sarkastisk, jeg prøvde å forklare hvordan ting er.
     Jeg er ikke enig med den aggressive markedsføringen av slike "pop-up" "mouse over" "rulle over" "innholdet link" eller demoner. Som bevis på at her har vi bare annonsen videotutorial.ro rent uten fallgruver.
     Du bør forstå at vi ikke kan gi kvalitet innhold uten finansiering.
     Vi har rygg medieforetakene selskapene ikke er sponset, vi har ingen skjulte agendaer, er uavhengige og ønsker å forbli slik.
     Vi elsker det når vi får produkter for gjennomgang og foreslå hvordan vi skal lyde anmeldelsen. Det er mange nettsteder som dette og ønsker ikke å bli med dem. Vi foretrekker å kjøpe produktet med våre penger enn å gjøre en løgner anmeldelse.
     Mellom deg og oss må det være et forhold av forståelse. Reklame er nødvendig, som sikrer uavhengighet.
     ATTENTION
     Når du finner noen side uten annonser, bør du sette et stort spørsmålstegn.

 10. Mihai Ionescu sa han

  Jeg kjøpte meg en slik tablett så langt ikke gjort meg ikke en "figur".
  Jeg har et problem som ikke vet hvordan du installerer GPS på ea.Poate noen hjelpe meg? Takk!
  Videotutorialul er perfekt, god, takk pt.care. Kjære alle.

  • Kanskje du mener en navigasjonsapplikasjon. GPS er installert og fungerer.
   Når jeg finner en myk god nok til å anbefale det, vil jeg lage en tutorial med ham.

   • Greuceanu sa han

    Kanskje noe om noen her Maps for å angi offisielle Google Play snart, tidligere Nokias navigasjonsprogramvare, nå partner Samsung.

   • Ionescu m sa han

    vente ,, takk, med aktelse og respekt m.ionescu

   • Ionescu m sa han

    bare vent, takk på forhånd

    • Ionescu m sa han

     Dl.Cristi. Han ønsket å hjelpe en venn til meg installere en navigasjons SOF (IGO for PC) og programmet sier det kan ikke finne GPS. Mer vær så snill, hjelp meg med råd hva jeg skal gjøre.
     Jeg glemte å skrive at jeg er eier av en Lenovo tabletter Miix 2.8
     Med vennlig hilsen, m.ionescu

 11. Salut! noen kan fortelle meg om det er verdt å ta en tablett Allview Wi7?
  PS: Jeg har tenkt å ta spesielt for surfing og Windows-grensesnittet

 12. Jeg går ikke på en tablett vonino Shut Orin hd. hva kan jeg gjøre?

  • Hvis du ikke berøre de fungerer, er det godt å gå tablett service. En hyppig problem er å bryte tablettene flex kontaktene. Hvis det ikke er løsne garantere deg hjem, gå med henne til tjenesten.

 13. Cosmin sa han

  God kveld og meg noen hjelpe meg? Jeg har et problem med en smarttelefon nemlig lenovoa328 problemet ligger i det følgende måte hvis du starter tlf functoineaza normal og akkurat nå er det sår når jeg satt på standby og ringe meg eller ønsker å komme inn i telefonen ikke kan jeg ikke driver berørings ull bare enkelt batteri er låst opp fra han gjeninnføres tilbake og arbeid er rettferdig og optimalt, men når du trykker står ved det samme problemet gjentar
  takk

 14. Salut.Am meg en problemer med Lenovo tabletter .. For eksempel, se en video, og når halvparten av skjermen, den lange, sorte enhet enhet i svart og den andre halvparten åpen til mørk grå. Jeg hører lyd, men kan ikke gjøre noe på skjermen, ikke opp lukker og åpner strøm tableta.uneori skjelve dårlig bilde. Kan noen hjelpe?

 15. Sandu Teofil sa han

  Ecranu ikke gå til en lenovo

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.